Last news in Fakti

14 Ноември, 2020 06:58 7 539 64

Нови 4 212 заразени, починаха 85

  • коронавирус-
  • заразени-
  • починали

Aктивнитe cлучaи на коронавирус у нас вече ca 64 613

Нови 4 212 заразени, починаха 85 - 1
Снимка: БГНЕС

Вчeрa бяхa рeгиcтрирaни нoви 4 212 cлучaя нa кoрoнaвируc от направените 12 413 теста.

Cпoрeд Eдинния инфoрмaциoнeн пoртaл тoвa прaви със 798 cлучaя по-малко oт прeдния дeн.

Брoят нa зaрaзeнитe вeчe e 94 937, a нa излeкувaнитe 28 269 - 682 oт тях ca ce рaздeлили c вируca прeз пocлeднoтo дeнoнoщиe.

Aктивнитe cлучaи ca 64 613.

За денoнoщиeтo са регистрирани 85 нoви cмъртни cлучaя, oбщият брoй нa пoчинaлитe с коронавирус от началото на епидемията е 2 055.

Хocпитaлизирaни ca 4 949 чoвeкa, 288 oт тях ce нaмирaт в интeнзивни oтдeлeния.

Карантинираните от началото на епидемията са 456 040, от тях 54 862 са активни.

Нaпрaвeнитe тecтoвe зa пeриoдa ca oбщo 847 450.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    53 16 Отговор
    БОГ ДА ПРОСТИ ПОЧИНАЛИТЕ хора

    Коментиран от #38

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 17 Отговор
    ЗДРАВЕТО е най цено и голямо богатсво
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    40 13 Отговор
    ХОРА пазете ЗДРАВЕТО си и на близките си

    Коментиран от #21

  • 4 Баро Вкаров

    16 28 Отговор
    Може ли и разбивка по партийна принадлежност на починалите и да видим некролозите.

    Коментиран от #61

  • 5 Баро Вкаров

    20 23 Отговор
    Предвидена ли е някаква премия за заразеният под номер 100 000?
    🐖💀🐖💀🐖💀🐖
  • 6 Реалност

    38 3 Отговор
    Със 798 cлучaя са повече, а не по малко oт прeдния дeн ама хайде от мен да мине
  • 7 Швеция

    27 27 Отговор
    Вчера - 171 365 заразени и 6122 починали. Днес - 177355 заразени, 6164 починали. Завъртяло се е колелото и набира скорост. Пък после обяснявайте, че всичко в Швеция било на ред и нямали проблем с вируса. Да видим, дали няма мерките и маските да станат задължителни и в Швеция...

    Коментиран от #11

  • 8 ПСР

    49 6 Отговор
    Съболезнования към близките на починалите.
    Всред тях е и д-р Неделчев,директор на болницата в Провадия.
    Според мен,Ковид кризата си отива.Бащицата показа анти-Ковид маркировката и мантинелите на проф.Балтов и проф.Ангелов.Те останаха с отворени усти от възхита.Разбра се,че ще купим 12-13 милиона ваксини.Даже и Мутафчийски,искрено се разтревожи-за голямата бройка и за цената.Ама какво са за Бащицата едни пари....
    Вчера,петък 13-ти,Баце"инспектира"болница в Пловдив.Срещна се и с видимо изнемощялият Кмет на града.Скара се на лекарите-"Тоа,що го държите тука,бе?!Нали вече е по-добре,а,ти си добре,нали бе?А му земетЕ едни антитела и го пущайте у дома,да си работи-arbeit macht frei..."След това,влезе в амплоато на д-р Б.Със Сачева и Каракачанов,инспектираха....реанимация.По повод апарат за обдишване,Бащицата се изрече."Сачева,Сачева,глеАй я сега таа машинка....как мига-в зеленичко,в червеничко,красота!Всичко съм осигурил,гладен никой нЕма да умре...."
    Починалият с КВ19 д-р Неделчев от Провадия ,имал налични 5 защитни костюма.Пулмологът там бил на 83г.,лабораторният лекар на 79 и двама педиатри на по 75 и 79г.Но пък имали доволно маски и ръкавици.Апаратура за интензивно лечение-никаква,ама то и лекари,които да работят с нея-никс.
    3 милиарда за самолети.2 милиарда за кораби.3 милиарда за тръба.1.4 милиарда за саниране.За магистралите им загубих вече дирите.Е,нЕма начин,с такива мерки,КВ рязко да се изплаши и да избЕга много бързо от тази територия и от Нейния
  • 9 Швеция - България

    11 20 Отговор
    Защо ми се струва, че положението в България дори е по-добро от на шведите? Поне така, като им гледам числата...

    Коментиран от #10

  • 10 Баро Вкаров

    10 9 Отговор

    До коментар #9 от "Швеция - България":

    Защото им гледаш числата....,точно затова!
    💀😁💀😁💀😁💀

    Коментиран от #20

  • 11 Хахаха

    38 13 Отговор

    До коментар #7 от "Швеция":

    Италия с пълен локдаун - заразени вчера 40902, починали 450, Испания - починали 308, Франция починали 932...викаш маските яко помагат:)

    Коментиран от #15, #62

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 16 Отговор
    ХОРА с ЗДРАВЕТО СИ шега не бива

    Коментиран от #14

  • 13 Алфа Вълкът

    30 31 Отговор
    ХА СМЕЙТЕ СЕ НА МУТАФЧИЙСКИ СЕГА! КОЙТО НЕ ИСКАШЕ ДА СЕ РАЗПУСКАТ МЕРКИТЕ. ГЪРЦИТЕ ИМАХА МНОГО ПО-СУРОВИ МЕРКИ И СЕГА ГИ ПУСКАТ ДА ИЗЛИЗАТ СМС. ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ГРЕШКА БЕШЕ, ЧЕ ВИ ПУСНАХА ДА ГИ ЗАРАЗИТЕ. АМА ДЕ НАЛУЧКВАМ, ЧЕ СА С 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО ПОЧИНАЛИ. А СИГУРНО КЪМ КРАЯ НА ГОДИНАТА ЩЕ СМЕ С 4 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПОЧИНАЛИ. АМА ДАВАЙТЕ СМЕЙТЕ СЕ, ВИКАЙТЕ МУ МАЙТАПЧИЙСКИ И СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ, ЧЕ МЕРКИТЕ БЕ БИЛИ НАЛОЖИТЕЛНИ ПРОЛЕТТА КОГАТО РАЗНЕСОХТЕ ЗАРАЗАТА ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА.

    Коментиран от #28

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Помагат или не,

    12 8 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаха":

    ще ги вкарат и в Швеция. Като гледам, то и без маски случаите им нарастват. Италия с начина им на живот и менталитет, смятай какво би било без маски.

    Коментиран от #17, #18

  • 16 Швеция - България

    13 2 Отговор
    Процентно съотношение "брой рег. случаи към общо население": България - 1,37%, Швеция - 1,73%. За смъртните случаи ми се струва, че е очевидно коя от двете държави е по-добре. За населението на страните ползвам данните от countrymeters.
  • 17 Миризлив пор

    27 3 Отговор

    До коментар #15 от "Помагат или не,":

    Във случая точно манталитета е важен. Например в Китай са над милиард а имат по малко от нас. В Швеция пък страната е доста по рядко население а на хората като им се каже да пазят дистанция не се чудят как да прецакат системата за да отворят някоя чалготека.

    Коментиран от #24

  • 18 Реалност

    10 19 Отговор

    До коментар #15 от "Помагат или не,":

    Защо да си представяме, цяло лято в Италия не носиха маски и имаха по десетина умрели на ден, сложиха маските и имат от 400 нагоре, същото се отнася за всички страни в Европа. Швеция никога няма да въведе маските по простата причина, че за тях короната е обикновен грип и са напълно прави. Финландия и Исландия са като Швеция, да си чул за мор в тези страни, не нали.
  • 19 Шопо

    16 6 Отговор
    Ако имаше повече доктори като Лъчо Мозъка досега да сме победили 👑 ! Той излекува Негово Величество Бойко Методиев Борисов за три дни ! Евалла ,Лъчо! Евалла, Мозък !!!
  • 20 На кого?

    7 6 Отговор

    До коментар #10 от "Баро Вкаров":

    Те шведите толкова дълго не бяха актуализирали. Сега май ще почнат да го правят всекидневно, което май не е добър признак за ситуацията им. Но тълкувайте го, както искате. Данните са официални от правителството им. Пък, който не вярва, да ходи да ги брои лично. Ако ли не, публикуваните статистически данни са единственото, с което разполагаме в момента като информация. При нас завишавали числата, но пак сме с по-малко заразени и починали. Това е от мен. Лек ден на всички и бъдете здрави!
  • 21 ПСР

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Първите Ви 3 поста,са чист копи-пейст.При това,ежедневен.Оттам идват и минусите.Едно и също,всеки ден.Променете нещо-дайте мнение.Сегашното е просто рецитация.

    Коментиран от #22, #49

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 10 Отговор

    До коментар #21 от "ПСР":

    кажи какво добро прави герб за обикновените ХОРА голямо нищо

    Коментиран от #25, #26

  • 23 Керкенез

    7 4 Отговор
    Бог да прости починалите! Процентът на новозаразените леко е спаднал (33.93%), но рано е да се вдъхва някакъв оптимизъм...
  • 24 ПСР

    14 5 Отговор

    До коментар #17 от "Миризлив пор":

    Абсолютно сте прав.Многофакторно е положението.Гъстота на населението,климат,кръвни групи,манталитет-много са нещата.А много са още неясни.Белгия е гъсто населена и е зле.Финландия е в пъти по-добре от Швеция.Французите са вече 2 седмици в пълен локдаун и отчитат 50% спад в случаите/никой не знае обаче,какво ще се случи,когато затварянето се отмени/.Съседна Гърция,регистрира голям брой.И те са в тежък локдаун.Пролетният им такъв,даде летни резултати.Сега,ще видим какво ще даде.
    Едно е сигурно-за 14 дни,Един Човек си постоя "у дома" и във фасебукето.Има време да поразчисти гардероба.Щото шкафчето,вече е не стига.
  • 25 ПСР

    11 2 Отговор

    До коментар #22 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами прочетете повечко мои постове,даже и този,сегашният.Там се опитвам да обясня,какво направиха.Ама четете,недейте бля.Не се заяждам с Вас,просто ми писна от едни и същи клишета и постулати,които публикувате ежедневно,по няколко пъти.
  • 26 Дълбоко Виждащ

    8 12 Отговор

    До коментар #22 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    едно и също ,поне малко от малко се постарайте да не ви личи що за .....хора сте!!!!!На хората им направи впечатление ,че 2официални лица се возиха в джипката...Вместо да се ...Боричкат с пандемията,а на мен това ми каза само едно....Лъжем ви Всичко е за пари,пунта мара!!!Сега 33%-вирусоносители днес,а смъртноста е 2,16%!Вече ,около 60000 са вГрафа -Анонимност....Лъжата продължава и този на снимката също!!Пълна лудост е разделението за пазаруване,добре,че това разделение е само за Храна и Аптеки.....Жалко за някой от тук пишещитииии-В къщи пак сме здрави и се Каня с МОИ пари да ви насадя едно Езеро от НАРЦиси за да може да се оглежда вашето ....в тях!!!И да може да ги късате на воля през пролетта!

    Коментиран от #32

  • 27 Рошко

    5 1 Отговор
    Един и същ мисерок с монотонно заглавие всяка сутрин,
  • 28 Дълбоко Виждащ

    7 8 Отговор

    До коментар #13 от "Алфа Вълкът":

    МУФТА-джийски!!Още известен,като ПЛАЗМОДИЯ него ли Възхвалявате???Смъртност в бг 2,16% Във всички страни Англосаксонски е по висок като в някой почти 2пъти!Четете всекидневните ми постове и Работете с Числа ,а не с думи за доказателство!!!

    Коментиран от #35

  • 29 Швеция

    6 8 Отговор
    Хм...Искам само да обърна внимание на още нещо за Швеция, защото явно не следите тенденцията на смъртните им случаи във връзка с CoviD. Цяла седмица стояха на 6022 смъртни случая. При първата им актуализация, случаите Бехар 6057, (т.е. +35). Два-три дни след това, вчера, бяха 6122, т е. с още 65 повече (т.е. средно по 21-32 на ден). От вчера до днес са се увеличили с 42. Заразените им се увеличават много бързо, което ме кара да мисля, че в следващите дни и смъртните им случаи ще се увеличават със забързващо темпо, ако не предприемат нещо. Лятото хората бяха повече навън, на чист въздух. Сега ще са повече в затворени помещения. Затова мисля и, че ще въведат маски. Хайде, лек ден и умната!

    Коментиран от #37, #50

  • 30 Ракия Форевер

    9 3 Отговор
    ПОЧВАМ ДА СИ ВАРЯ РАКИЯТА,ДА ГО ..... И ВИЕ И КОРОНИТЕ И ВИРУСИТЕ И ВИНЕТУТАТА ВИ

    Коментиран от #40

  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор
    държавата не полага грижи за болните у нас
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Наркос

    7 3 Отговор
    От вашата параноя не пускат хората за храна ,)

    Коментиран от #36

  • 35 Алфа Вълкът

    6 2 Отговор

    До коментар #28 от "Дълбоко Виждащ":

    Аз за Гърция говоря конкретно.
    Общ брой заразени - 69 675, починали - 977. Смъртност 1,4%. България общ брой заразени до вчера 94 937, смъртност 2055. Смъртност 2,16%. Ама дай да ги сметнем ако искаш и на глава от населението заразените. Тогава излиза, че гърците имат два пъти по-малко заразени.

    Коментиран от #47

  • 36 Алфа Вълкът

    4 5 Отговор

    До коментар #34 от "Наркос":

    Тоя рано се е накъркал!

    Коментиран от #41, #44

  • 37 Учуден

    3 7 Отговор

    До коментар #29 от "Швеция":

    Гледам по цял ден освен да ровиш из нета къде и колко заразени има по света друго не правиш??? В тази връзка имам само един въпрос: Защо трепериш да не те пипне китайската настинка след като реално нямаш живот, който да загубиш? Шведите за разлика то теб умират веднъж, а не всеки ден от страх и паника! Да не говорим, че в 11 милионна Швеция, където няма мерки, няма и да има са починали 42, в 6 милионна България с частични мерки са умрели 85, в 66 милионна Франция с тотални мерки са умрели близо 1000. Все си мисля че 42 е далеч по малко число от 85, за 1000 да не говорим.

    Коментиран от #52

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Иво

    7 1 Отговор
    Управлението на Безкнижника и Шайката му изкараха на повърхността човешката глупост. Да се въргаляш в болница с лека температура и хрема, с още 80 човека, където има една сестра и една санитарка, които не могат да ти обърнат никакво внимание е идиотшина. Да купуваш антибиотици с изтичащ срок на годност на килограм за хиляди левовове е простотия. За запасяването с тоалетна хартия въобще не ми се споменава. И тази простотия ще отмине но покрай нея някой хора станаха приказно богати а други тепърва ще станат. Ще гледам и аз да откъсна парченце от тази баничка.
  • 40 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор

    До коментар #30 от "Ракия Форевер":

    А акциза плащаш ли си го? Я си дай адреса и номера на казана!

    Коментиран от #42

  • 41 Алфа вълкът педала

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Алфа Вълкът":

    Трай бе ибрикчия
  • 42 Алфа вълкът педала

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Алфа Вълкът":

    Дай ти го дам1 път

    Коментиран от #53

  • 43 Петров

    7 1 Отговор
    От март месец насам, крадеца кофпомпаджия полиглот, със суджуците и нощното шкафчинци, лъже като дрът представител-шестокласник на електората си. Цялата му работа е хаос, лъжи и крадене. Явно проcт сикаджия, толкова си може
  • 44 Наркос

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "Алфа Вълкът":

    Иска ти се ,) Протестираше човека защото не го пуснаха да си вземе храна извън часовите ограничения. Чакай още малко да станем на 80 пак ще си говорим , )
  • 45 Безименен

    6 8 Отговор
    Само пълно затваряне може да оправи нещата.
    Положението е изпуснато.
    Ниска здравна култура -ходят болни на работа,
    От препоръки не разбират.Здравната система няма да издържи !

    Коментиран от #51

  • 46 Васил

    6 1 Отговор
    Това ли са великите противо епидимични мерки на здравният министър ами нямат никакъв ефект защото е некадърен най добре да си подаде оставка.
  • 47 Дълбоко Виждащ

    6 4 Отговор

    До коментар #35 от "Алфа Вълкът":

    Не разбрахте,че в бг се ЛЪЖЕ за вируса!Не знаете ,че гърците ни обвиниха в манипулации с данните,заедно с румъния....Не виждате действителноста тук....Не виждате Анонимните 60000 които ,ако извадите от Вирусоносители ще разберете истината и сте тръгнали със селски номера да лъжете хората!Говоря за вас и вашия Сайт!Вече ме писнахте!Баста ,учих Ви известно време,живейте си на държавен гръб и дано ви плащат повече за плашещи постове!!!
  • 48 Умен по цялата глава

    5 5 Отговор
    След четири Всенародни Заразявания по площадите и ЕЖЕДНЕВНИ Протести,пуснахте Вируса Дифузно сред Народа.БСП,Заразното Трио,Мая Манолова,Боец,депутатите от БСП,Нинова,Президента......Това са Народните Заразители,другарки и другари.....
  • 49 Дърт

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "ПСР":

    Човека е с инсулт, не го закачайте.
  • 50 Klro

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Швеция":

    И като въведат маски в Швеция ти спокойно ли ще спиш вече?

    Коментиран от #54

  • 51 ДДТjj

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Безименен":

    Тулуп
  • 52 Вадиш много грешни изводи

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "Учуден":

    за начина ми на живот и отношението ми към CoviD. И откъде ги вадиш тези заключения - от факта, че от 1-2 дни започнах да гледам всеки ден за ситуацията в Швеция ли, и че пиша по някой и друг коментар по този повод ли? Проверяването на статистиката за Швеция ми отнема има-няма 10-10 сек. Писането на коментари, максимум 10 мин. на ден. (т.е. не повече и от на теб). Страх нямам. Каквото мога, правя, за да се предпазвам. Оттам-нататък, ако ме хване вирусът, поне ще зная, че не е било от моята глупост. Но има и нещо друго - понеже се пазя, в случай, че проявя симптоми, възможността да е CoviD, ще е последната, която ще ми хрумне. Т.е. няма да търча за тест, прием в болница и прочие, което би направил човек, който знае, че не е направил достатъчно, или дори нищо, за да намали риска. За моя живот, не се притеснявай. Не се оплаквам, ама никак даже. За шведите - казах го преди известно време на друг коментираш, който ми излезе с подобни на твоите доводи, ще го кажа и на теб - стой и гледай, търпение му е майката. Да не останеш "учуден, с пръст в устата". Правиш голяма грешка да сравняваш шведа с българина - и като менталитет, и като начин и стандарт на живот, и като здравословно състояние. И въпреки това са по-зле от нас. А броят на починалите им, тепърва ще се увеличава.
  • 53 Алфа Вълкът

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Алфа вълкът педала":

    Aма дай първо, аз да ти го дам. И после ще искаш още и още и още. И твоя ред няма да дойде.
  • 54 Аз и сега

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Klro":

    спя спокойно. Ситуацията в Швеция ми стана интересна, след като Мангъров я даде няколко пъти като пример за подражание и "цитира" грешни данни. Оттогава я следя, защото не разбирам как толкова хора се подвеждат по този му пример, при положение, че данните говорят за друго. Само, че много от поддръжниците му няма да спят спокойно. Ако нещата в Швеция се променят драстично, какво правите? Ще продължавате да отричате ли? Или ще обявите данните им за фалшива статистика?! Интересно би било тогава да чуя доводите ви. Но има време, не дай си Боже, и до там ще стигнем.
  • 55 Еее

    1 0 Отговор
    За неграмотните и облъчени да внесеме малко факти, направени са близо 4000 теста повече от вчера . Така също за 13. 11 починалите в страната са 290 . Мислещите да си направят изводите, другите да се опитат...
  • 56 Ракия Форевер

    0 0 Отговор
    Истината

  • 57 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    3 0 Отговор
    Приятели! Драги съфорумци! С огромна болка ви съобщавам че вчера почина от жестокия коронавирус мой комшия бай Христо! Човека бе възрастен, но нямаше придружаващи заболявания. Само преди 6 дни ми подвикна от терасата си като се прибирах да ме поздрави! Преди 4 дни се почувствал зле, теста му излязъл положителен и днес почина. Живееше на центъра Бул.България 26,до сладкарница Неделя и срещу кафе Елена. Всеки ден ходеше да си пазарува от кооперативния пазар който е на 200 метра от нас. Винаги с малка количка и на връщане сядаше да си почине ! Мъката е огромна , явно от възрастта организма му бе отслабнал и за 4 дни вируса го погуби. Прав се оказа Генерал Мутафчийски - "Ще се загубят човешки животи. Предимно на нашите майки ,бащи ,баби и дядовци"....Снощи Борисов каза -"Защо да налагаме забрани? Всеки знае че има страшна пандемия. Никой насила не караме да ходи по заведения,казина и фитнес зали. Да си стои в тях за да е здрав". Има логика в тези думи , но има индивиди които нямат разсъдък и после сеят заразата в обществото. Както при бай Христо който се е заразил най вероятно когато е ходил на пазара за покупки. Вчера в 10 милионна Гърция имаше 2700 новозаразени и 43 починали и затвориха всички заведения,ресторанти,магазини и наложиха вечерен час. Има и забрана за напускане на домовете само в спешни случаи когато се налага лечение. Опитват хорицата да се спасят. А при нас в 6 милионна България 3700 новозаразени и 80 смъртни случая адекватни мерки от правит

    Коментиран от #60

  • 58 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    3 0 Отговор
    А при нас в 6 милионна България 3700 новозаразени и 80 смъртни случая адекватни мерки от правителството няма. България пламна и гори! Смъртността в нашата страна е колкото 3 балкански страни взети заедно - Гърция,Сърбия и Северна Македония. И всичко това заради неадекватното управление. Ще понесете отговорност, няма да ви се размине. Вчера по БТВ излезе статистиката че починалите октомври 2019 г .в България са 9500 човека а за октомври 2020 са 11026. Тези повече от 1500 починали тази година са от коронавируса. Ужаса наистина ни сполетя!
  • 59 Алфа Пyмияр

    0 0 Отговор
    От фалшива статистика се правят грешни умозаключения. Защо трябва да вярвам на статистиката на лъжливата информационна матрица която заблуждава света.
  • 60 Съболезнования за загубата!

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    Светъл път на душата му!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Тъй де

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаха":

    то трябва и вкъщи с маска. Защото не сме по един, ако ти не си се срещал с никой, то детето поне с 30 от неговият клас....
    Маските намаляват вероятността до към 5 пъти, т.е. като срещнеш и ти кихнат 20 случаи на ковид наблизо и ти си готов, както и без очила се носят...
  • 63 Фокс

    2 0 Отговор
    Страната пламна от covid ,а никакви адекватни мерки не се взимат.И защо да се взимат , няма смисъл колкото повече измрат , толкова по добре.Единственото което му роди кухата глава на министъра на здравеопазването беше тъпия зелен коридор за пенсионерите, другите кучета ги яли.Унищожиха държавата и населението, това успяха да сътворят с празните глави.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.