Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 11:48 21 386 44

Лидерът на ''БОЕЦ'': Бобокови, вие миналата година в коя държава живеехте?

  • георги георгиев-
  • боец-
  • бобокови-
  • пламен бобоков-
  • атанас бобоков

''Когато през годините се борехме срещу Буда и Пеевски и ни размазваха с дела, призовки, запори, обвинения и преследване, вие си гукахте с Радев и Борисов'', пише Георги Георгиев

Лидерът на ''БОЕЦ'': Бобокови, вие миналата година в коя държава живеехте? - 1
Снимка: ФАКТИ

Лидерът на ''БОЕЦ'' Георги Георгиев написа гневен пост във Фейсбук, насочен към братя Бобокови, които вчера направиха скандални разкрития в ефира на bTV.

Ето какво пише Георгиев:

''ДА ПИТАМ Бобокови.

Когато миналата година БОЕЦ и гражданите водихме битка на площадите срещу избора на Гешев, вие в коя държава живеехте? Тогава Гешев беше същият боклук, вие къде бяхте? Когато през годините се борехме срещу Буда и Пеевски и ни размазваха с дела, призовки, запори, обвинения и преследване, вие си гукахте с Радев и Борисов. Нима не знаехте какви лъжци и престъпници са Дебелия и Мутрата? Ако не ви бяха посегнали и до днес щяхте да си пращате поздравителни СМС-и с Борисов, Радев, вероятно и Гешев. Това не е въпрос. Същото се случи и с Божков, и с Василев, и със Стайков и т.н. Същото се случи и с Радев. 4 години гледаше как прокуратурата мачка неудобните граждани и журналисти и реагира чак след като каскетите влязоха в президентството. Изведнъж провидя, че прокуратурата е мафия.

Задавам тези въпроси заради десетките други "бизнесмени", които се спотайват и вярват, че докато си плащат и кланят на Борисов, Пеевски, Гешев и мафията са недосегаеми. Стоят и гледат как народ и държава биват мачкани и ограбвани и самодоволно си мислят, че са богопомазани. Ами не сте. Вие сте "мазнинката", когато мафията огладнее и парите одирани от народа не стигат на свинете да крепят прогнилата си власт. Тогава всеки един от вас е мишена и изведнъж се разпищявате колко покварен е Гешев, колко корумпирана е прокуратурата и колко страхлив е Борисов. Ама ние това си го знаем от години и ви го казвахме, ама вие не ни чувахте от височината на милионите си. Няма как да си щастлив и да развиваш успешен бизнес в кочина. Не може ти да правиш милиони по честен път, когато на власт са безчестни престъпници, крадци и измамници.

Затова, помагайте на народа да се пребори с душманите си. Тогава и вие ще сте добре. Напълно добронамерен съм. Иначе трудно ще ви повярват хората, та ние също имаме бизнеси, семейства, близки. Вашите бизнеси, семейства и близки не са по-скъпи или ценни от нашите. В едно блато се давим всички. Дано сте ме разбрали.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 156 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уди Кълвача

    72 38 Отговор
    Джаба Георгиев защо меша президента?

    Коментиран от #9, #26, #27, #38

  • 2 абре гошко

    118 24 Отговор
    Гошо тъпото, а ти къде беше?

    В ГЕРБ Видин...още стоят постовете ти "ГЕРБ - ПОБЕДА" и "Винаги ще ви вярвам, ген. Борисов"
  • 3 Излъган

    85 16 Отговор
    А къде е Гешев? Нещо се покри

    Коментиран от #14, #19

  • 4 КОТарАК

    51 12 Отговор
    скоро няма да се оправим
  • 5 Пит

    70 18 Отговор
    Тиквата е прост и страхлив.Същото важи и за другите от бандата.
    Заровеното куче е на Козяк и това е причината никой да не скача
  • 6 Философа

    78 22 Отговор
    Кога ще дойде щастливия ден когато повече няма да ни занимават с крадеца Боко? Имам чувството, че ми живет в къщата гербераците крадливи.
  • 7 Матей

    46 13 Отговор
    Това е само един поглед от различен ъгъл.тия олигарси наистина вместо да се оплакват,биха могли с милионите ,давани за гаранции да финансират цяла частна армия и да излязат срещу боковци.Сега само се офлянкват и олекват набързо,по заповед на триумвирата може да ги оставят по бели гащи или да ги накичат с лъжливи обвинения и ако могат да избягат като Ц.Василев и Божков.Естествен процес е цялото имане ,всичко ценно в страната да премине в ръцете на тримата и накрая може да разделят страната на 3 царства ,както преди падането под турско робство.
  • 8 Отечествен Фронт

    67 24 Отговор
    Управлението на ГЕРБ е тртата нац. катастрофа сполетяла ни сле 1912 г.! 80 милиарда лв дългове ни завещаха

    Коментиран от #44

  • 9 Де Факто

    48 22 Отговор

    До коментар #1 от "Уди Кълвача":

    Намесва президента, защото е ТУЛУП.Толкова е задръстен, та не се усеща, че така разделя народа в полза на ТИКВАТА-ТУЛУП.
  • 10 !!!?

    31 10 Отговор
    "Ние също имаме бизнеси"..."напълно добронамерен съм" !!!?
    Мафията се съюзява да изгони "мутрите" !!!?
    НАРОДЕ ????

    Коментиран от #18, #22

  • 11 !!!?

    34 32 Отговор
    Фигуранта е зависим от червената русофилска Мафия, която крещи "мутри вън" !!!?
  • 12 ОСА

    88 1 Отговор
    Имам въпрос към всички ревящи бизнесмени и олигарси : как станахте такива ? От къде взехте капитала? Най-обикновени работещи преди 1989 г станахте супер капиталисти, лъжете държавата с данъци , схеми и т.н а сега ви е виновно правителството, гл.прокурор, НАП и т.н
    Заем тъпкано се връща , г-да мошенници!!!
  • 13 !!!?

    58 4 Отговор
    Конституционният съдия Атанас Семов: Борбата е кой да управлява корупцията !!!?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Емил

    37 48 Отговор
    Всичко е вярно, ама за да ви подкрепи народа, спрете да дърпате България към Русия! Подкрепяме Б.Б., не защото е свестен. а защото само той от политическата мафия води към ЕС и мачка русофилистичните ченгета. Вярно, че мачка избирателно, ама се надяваме, че на всички руско подлоги ще им дойде реда!

    Коментиран от #23, #25, #29

  • 17 ПЕНКО

    18 3 Отговор
    ОТ " БОЕЦ" -МОЖЕШ ДА ПОЛУЧИШ : ЦОБЕ ; ЕБОЦ; ЦЕБО; БЕЦО БЕОЦ ; БОЦЕ ; ЕЦОБ ; ЦОЕБ ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 18 Уди Кълвача

    22 7 Отговор

    До коментар #10 от "!!!?":

    Джаба не е фактор в изборите ,но Джаба може да е взел плик с пари от крадените от нас в замана на ослуги!!!
  • 19 Келешев

    22 8 Отговор

    До коментар #3 от "Излъган":

    Тука съм колега , , разбивам престъпонстта и крепим здраво стабилността и дедовия на Боко и Шиши , с Петьо Еврото пием конфискувана ракия от опасен рецидивист - ракиджия при ювелирна акция в село Пишурка.
    Довечера с моята шпиц команда отиваме в западен парк да конфискуваме една каруца с крадени дърва от бай Асан и да запаля камината тука в Бояна , че много застудя деевваа
  • 20 !!!?

    37 7 Отговор
    От коя копанкя се препитава пътуващият психодиспансер "Боец" !!!?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 НАРОДЪТ

    24 13 Отговор

    До коментар #10 от "!!!?":

    ГЕРБав, дървените ви номера НЕ МИНАВАТ, затова: МУТРИ ВЪН.
  • 23 Карлуково

    14 6 Отговор

    До коментар #16 от "Емил":

    Най-добре се върни, или поне си пий хаповете.

    Коментиран от #24

  • 24 Емил

    27 13 Отговор

    До коментар #23 от "Карлуково":

    Според теб и Меркел, Макрон и целия ЕС са за Карлуково, ама скоро ще разбереш, че при теб ще дойдат Радев, Нинова, Марешки... - целият отбор болни русофилистици!!! България над всичко!!!
  • 25 Kris51

    16 16 Отговор

    До коментар #16 от "Емил":

    Чудно ми е кой точно свят обитавате. Когато е видно, че самият Борисов е най-големият проводник на руските интереси в България. Е, опитва се да се подмаже и на американците, но му се получава все по-трудно. И все по-малко хора се хващат на безумните опорки за президента, когото със сигурност мрази ужасно от завист към уважението, което е естествено да изпитваш към заслужил български генерал, образовал се на Запад, владеещ поне два езика. А Тиквата едно "Но, тенк ю" не можа да научи за десет години... Да видим като завърши Южен/Турски/Балкански поток /неясно кога засега/, какви ще ги дъвче ББ.
  • 26 Рaдeв

    18 18 Отговор

    До коментар #1 от "Уди Кълвача":

    e битa кaртa - ocoбeнo зa втoри мaндaт. Зa пoлитичecки прoeкт пък вeчe e бeзвъзрaтнo зaкъcнял.При нeгo cитуaциятa e oт двa cтoлa - нa зeмятa.Cъжaлявaм, нo oт нeгo нe cтaвa пoлитик. Oрaтoр нa минтинги - дa, нo нe и зa другa рoля. Cъбитиятa пoкaзaхa, чe тoй e cъщo тoлкoвa бeзпринципeн, двуличeн и cтрaхлив, кoлкoтo вoждa нa грoбaритe. Пoд влияниe нa eлeмeнтaрнaтa cи пoлoвинкa и други cъщo тoлкoвa ниcкocтoйнocтни cъвeтници гoнeшe oт oбкръжeниeтo cи кaдърнитe кaдри и и нaзнaчaвaшe блюдoлизци и кaлинки нa тяхнo мяcтo. Тихoмълкoм ce урeди c виcoкa зaплaтa и привилeгии зa ceбe cи и приближeнитe cи и изoбщo нe пoдкрeпи c рeaлни дeйcтвия чeтиримeceчнитe прoтecти нa грaждaнитe.Рaдeв нямa никaквa пoлитичecкa пoзиция,тoй глeдa дa ce зaдържи нa грeбeнa нa вълнaтa кaтo пoдкрeпя cилнитe нa дeня - кaктo пoкaзa c пoвeдeниeтo cи при нeзaвършилитe oщe избoри в CAЩ. Нeкoлкoкрaтнo пoгaзи Кoнcтитуциятa и ce пoкaзa кaтo прoфaн дoри oтнocнo cдeлкaтa зa caмoлeтитe.
    Цeлтa му e втoри мaндaт, кaктo нa Бoриcoв цeл e дa ce урeди c върбoвa прeзидeнтcкa cянкa cлeд бурнитe cъбития нa дeceтгoдишнoтo му упрaвлeниe.
    Тoвa e иcтинaтa, cкъпи cънaрoдници.
  • 27 Политолог

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Уди Кълвача":

    Намесва го , щото е част от статуквото. Също като останалите споменати е едно огромно недоразумение в политиката.
  • 28 !!!?

    19 15 Отговор
    Народът отдавна е разбрал, че който най-много крещи "мутри вън", той е крадеца !!!? Затова Народът не "въстана" !
  • 29 Към кое ЕС

    12 4 Отговор

    До коментар #16 от "Емил":

    те е повел тоя престъпник бе tupan, че нещо не разбрах?
  • 30 12345

    13 5 Отговор
    BTV има предаване 120 минути.Останах учудена от предствлението на Мария Цънцарова.Пълен провал.Не зная какво образование има и дали е завършила някакви курсове по "журналистика".Да интервюираш братя Пламен и Атанас Бобокови и да не се подготвиш.През цялото предаване ,Цънцарова ,четеше от 10 листа с написани въпроси.Въпросите следваха "ни в клин ,ни в ръкав"и задавани на двамата братя без да имат възможност да отговорят.За роклята, голите бедра /това е подходящо за публичен дом/не искам да коментирам. Срам и позор. Г-н Св. Иванов следващият път да подбере журналист ,който си разбира от работа в телевизионно студио и няма да го превръща в порно предаване.Всички знаем за братя Бобокови.Но не беше нужно да се подчертава познанството с Българския Президент.Само рейтингът му се повиши още.Не беше необходимо да се защитава от Цънцарова Бойко Борисов/агент Буда/ и олигархът Делян Пеевски оставил без прехрана 10000 семейтва ,след закриване на "ЛАВКА".За братя Бобокови ,ако Гешев има доказателства да ги осъди,а не да се крие ,както наблюдавам напоследък.Мария Цънцарова ,да се поучи на поведение от Милена Милотинова и Росен Петров.Винаги с изрядно облекло и изключителна подготовка при предаванията "БРЮКСЕЛ 1" и "ОПЕРАЦИЯ ИСТОРИЯ".Г-н Иванов вземете си бележка от критичните забележки от мен и моите приятели.Нека ,такива като М. Цънцарова ,не съсипват 120 минути.
  • 31 да реват

    21 2 Отговор
    Абсолютно вярно - докато "спестяват" милиони от данъци и "намазват" от поръчки и други си траят, и гледат високомерно зад стъклата на разни Бентлита и Ферарита....Сега пищят! Ами да пищят, защото в тая държава май няма честни милионери, не ли?
  • 32 Ххх

    8 4 Отговор
    Тук ГГ е абсолютно прав
  • 33 Булаир

    13 3 Отговор
    Абе даже да си прав, ти винаги ще си останеш Гошо Тъпото. Една боядисана мутра. Бивша любовница на тиквата. Да не си ти Мата Хари, ей?
  • 34 stan4o

    20 2 Отговор
    Не разбрахте ли, че парите които ви дава Борисов, парите даряване от Пеевски са взети от бъдещето на децата ви? Психичноболният е ненаситен и се тъпче колкото може. То им личи- Борисов, Каракачанов, Цацаров, Пеевски. Доган е свинаря и им гледа сеира.
  • 35 Крис

    14 10 Отговор
    Братя Бобокови, комунистически нагли утрепки, който високомерно ни навират невинността си, а не трябва за ден да са на свобода. Как станаха милионери, сигурно с препродажбата на една ябълка, или с благоволението на такива, като г-н Фигуранта.
  • 36 F-off

    11 2 Отговор
    А аз да питам Гошо Тъпото, що като стана боец не си направи нова страница У фейсО, а ползва една друга, дет' се е казвала така:
    1."На_избори_с_герб"
    2."На_избори_с_ГЕРБ"
    2. "На избори с ГЕРБ"
    3. На избори с Единни за промяна"
    М?!?!
  • 37 Жулиен Гаков

    9 2 Отговор
    Докато робът не въстане ще го мачкат и ограбват ей тези тримата ,, юнаци" кой от кой по-безкрупулни и страхливи в същото време!
  • 38 Прецакан

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Уди Кълвача":

    Да отговори госпожа Бокова.
  • 39 незнайко

    0 1 Отговор
    Превъзходна статия, но едва ли хората ще се замислят . Всеки се е затворил в собствената си "къщичка" и знае, че нищо не може да се направи срещу УПРАВЛЯВАЩИТЕ освем РЕВОЛЮЦИЯ, но не мирна !!! Докато полиция и малката ни армия са на страната на управляващите не си мислете за нищо добро !!!
  • 40 Комунивирис

    4 0 Отговор
    Да наричаш премиера "мутра" и някой, който си има име, но е с наднормено тегло е обида, цинично поведение и може да се отнесе в съда за нанесени морални вреди на тези личности. Като е толкова "боец" да даде дефиниция и се обоснове пред съд какво значи "мутра" и има ли доказателства за това и също така да обясни има ли елемент на обида да наричаш друг дебел или слаб или това е нормален епитет. Довиждане тролчета на Нинова и Радев.
  • 41 Бико

    4 0 Отговор
    А бе хора не разбирате ли, че Бойко беше единствен премиер, който настъпи истинската мафия- червените олигарси. Разбира се ако Гешев не беше извършил обиските в президенството народът нямаше да разбере, кои са истинските лица на "бизнесмени" търгуващи с боклука на Италия и техните лобита в лицето на пРезидента, който някои тук наричат "чист и некорумпиран". Пфу, гадини се от тях. Направиха култ към личността на Радев.
  • 42 Бобоков

    2 0 Отговор
    Разбрах те напълно г-н Георгиев! Но ние не спонсорираме социално слаби организации. Пари не хвърляме на вятъра като Черепа. Пожелавам Ви бъдете смели!
  • 43 Боеца е най-простия продажник

    1 0 Отговор
    от Новите Десни, грешка най-прост след Слави Чалгата. Играе с Чалгата, Цветанов и Хр. Иванов организатора, да не забравим и Арменско - Католическо Трио на ХаджиБабеците + Маяма Хиената.
  • 44 Георги

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Отечествен Фронт":

    Гаварит Масква,тъй очень балшой дурак !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове