4 684 0

Лазерната простатна хирургия с Тулиум 200 вата протича без разрези и шевове

На разположение на специалистите на Лейзър Мед в България и Сърбия

Лазерната простатна хирургия с Тулиум 200 вата протича без разрези и шевове

При увеличена простата лечението включва 2 основни линии: медикаментозна терапия и операция. Когато възможностите за медикаментозно лечение са изчерпани, се препоръчва оперативно. Сред хирургичните опции все по-популярна е лазерната хирургия. Основното ѝ предимство е, че протича безкръвно - без разрези и шевове.

В практиката се използват различни лазерни системи. Спрямо съществуващите максимално усъвършенствана – с най-високи показатели за мощност и прецизност, е ТУЛИУМ 200 ВАТА. На разположение и в 4-те филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия.

Как работи? Лазерното влакно, с което е снабдена, е достатъчно тънко, за да може да премине безкръвно през естествените уринарни пътища и бързо да достигне до простатата. При съприкосновение с простатната тъкан то става проводник на мощна светлинна енергия, която изпарява аденома и освобождава безпрепятственото преминаване на урината от пикочния мехур през канала. Към влакното е прикрепена и миникамера, осигуряваща пълна визуализация на извършваната операция на монитор. След интервенцията мъжът отново се радва на силна и непрекъсваща струя на урината, нощните ставания и остатъчна урина постепенно изчезват, постоянният катетър се премахва окончателно.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ, включващ консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

Ново: резултат от ПСА готов преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД – София.

За допълнителна информация:
тел. 02 4 760 760
моб. 0899 52 11 01
www.lazermed.bg
www.laparoscopia.bg

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.

Още по темата