Last news in Fakti

18 Декември, 2020 08:42 8 032 55

Сашо Диков отговаря на Антон Тодоров: Защо мълчи за причината да ме съди?

  • сашо диков-
  • мерки-
  • антон тодоров-
  • съд

В помощ на читателите ще попитам: за кого се отнасят думите „Ти си абсолютен наглец и лъжец“?, пита Диков

Сашо Диков отговаря на Антон Тодоров: Защо мълчи за причината да ме съди? - 1
Снимка: Архив

"За привилегията да казвам истината в очите съм плащал всякаква цена, но никога не съм плащал с такова удоволствие, както в случая с Антон Тодоров". Това пише в свое право на отговор телевизионният водещ Сашо Диков.

Припомняме, че днес експертът в ГЕРБ Антон Тодоров написа в профила си във Фейсбук, че е спечелил дело срещу Сашо Диков за обиди.

"В правото си на отговор ще си позволя да задам няколко въпроса:

1. Защо Тодоров скромно мълчи за причината да ме съди?

2. Ще каже ли защо по същото дело и той е осъден? Символичната сума, на която съда оцени „терзанията“ на Тодоров, е най-малкото, което си заслужава да се плати за удоволствието да кажеш на персона като него какво мислиш за него.

В помощ на читателите ще попитам: за кого се отнасят думите „Ти си абсолютен наглец и лъжец“?, пита Диков

"Апропо с решение №4300 от 17.07.2020 год. Тодоров е осъден да плати определена сума на бившия депутат Славчо Велков. Но според Велков, шести месец „преподобния“ се крие и не плаща", пише телевизионерът.

"Впрочем, да напишеш книга със заглавие „Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите“ и след това да станеш депутат от ГЕРБ - аз по-тъпо „самоубийство“ не мога да си представя", пише още Сашо Диков.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този Антон

    182 14 Отговор
    Тодоров не е добре момчето. Не си пие редовно хапчетата и резултатът е очевиден. Недоразумение е Антон Тодоров. Не знам ББ удоволствие ли изпитва като си купува такива пионки. Някакъв вид извратеност долавям във вожда

    Коментиран от #23

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 218 Отговор
    Антон Тодоров е един почтен политик и никой няма право да го обижда.

    Коментиран от #17, #55

  • 3 Въпросния

    181 13 Отговор
    Антон не заслужава дори да бъде споменаван ро какъвто и да било повод ! Нагъл , зъл и двуличен вредител !
  • 4 ААААХААА.... НОГО ПО ЗДРАВИ ОТ...

    6 50 Отговор
    КАМЕН ТРЪТКАТА,...СЕЛ'ЯНД'УРИ'НО ТРОЯНСКИ, ..СКОРО ПА ШЕ ТЕ РИТА КАТО..КУЧЕ!😂
  • 5 БАЙ Х@Й

    67 3 Отговор
    Исках да коментирам, ама нямам желание ( ДА СИ ЦАПАМ КЛАВИАТУРАТА) ❗❗❗
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 111 Отговор
    И Иван Вазов е писал против Русия но в душата си е бил русофил. Георги Марков, Спас Гърневски и други видни личности също са критикували Герб но в душите си носят идеите на тази обичана от всички българи партия.

    Коментиран от #10, #53

  • 7 Справка

    106 5 Отговор
    Антон Тодоров доказа че пред облагите много хора са безсилни,лош човек.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 petar svilenov

    94 4 Отговор
    И поетът беше казал ,,за парата,,Продаде си и душата.Просто и ясно.

    Коментиран от #48

  • 10 Варна

    74 3 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Защо само Козлудуй? Гавра и мерзост е да се сравнява Вазов с гниди като посочените от Вас.
  • 11 166

    18 74 Отговор
    АЗ СЪМ ЛЯВО МИСЛЕЩ НО УВАЖАВАМ ТРУДЪТ НА А. ТОДОРОВ И ЦЯЛАТА ПОМИЯ КОЯТО ВАДИ ЗА СЪЩНОСТТА НА КОМУНИЗМА, ДС-тата И тн, НЕ ТРЯБВА ЗА ГО ЗАБРАВЯМЕ ЗА ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ СЪЩОТО
  • 12 Стефан

    104 6 Отговор
    Антон Тодоров, Тома Биков, Яне Янев са все гъзоблизци, предадоха се за 30 сребърника, това е българската политика не се е променила още от времето на Алеко Константинов.

    Коментиран от #13, #15

  • 13 166

    14 62 Отговор

    До коментар #12 от "Стефан":

    А. ТОДОРОВ ЖИВЕЕ В АПАРТАМЕНТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ В ЛЮЛИН И ХОДИ НА РАБОТА С АВТОБУСА, ЗА КАКВО СЕ Е ПРОДАЛ ?

    Коментиран от #20

  • 14 Бивш

    22 42 Отговор
    Човекът Тодоров,Ви показва документи ! Това ,че повече от хората са си цапали ръцете и душите с БКП и службите е проблем ,строго личен и всеки омърсен ще плаща сега или на небето !Затова Тодоров е прав !

    Коментиран от #39

  • 15 ТОМА БИКОФ

    43 5 Отговор

    До коментар #12 от "Стефан":

    Това не е вярно,освен 30 сребърника бойку ми даде и едно пълно чехмедже.
  • 16 Аз40

    49 8 Отговор
    Такава е, ГЕРБаджиите лъжат и крадът на поразия. Тоя Тодоров, какво ми се тупа в гърдите, иска да каже, че "ето ще ви съдим ако говорите против нас".
  • 17 Ония

    36 5 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Този господин е ПОРЕДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИ.....А,като повече депутати в ГРОБ!!!!!
  • 18 166

    14 24 Отговор
    РАБОТАТА НА А.ТОДОРОВ Е НА ИСТОРИК, ДАЖЕ АЗ САМИЯ БЯХ ЗАБРАВИЛ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОМИЯ КОЯТО ТОЙ ПРИПОМНЯ, ТОВА Е ИСТИНСКА ПОМИЯ, ПОДКУПИ, ДВУЛИЧИЕ всъщност абсолютно БЕЗЛИЧИЕ . . .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЕГН

    25 7 Отговор

    До коментар #13 от "166":

    Това , че не може да кара кола не значи ,честен и почтен .
  • 21 Без коментар

    30 7 Отговор
    Тони Шайката е психично болен онанист.

    Коментиран от #25

  • 22 Българка

    47 5 Отговор
    Възхищавам се на последователността и смелостта Сашо Диков да казва истината право в очите по неговия си начин "без да цепи басма на никого" И в този си коментар Диков казва, че с удоволствие ще плати на Тодоров за това, че е казал мнението си ,че Тодоров е наглец и лъжец.
    Антон Тодоров пише книгата "Шайка" за ръководителите в ГЕРБ, а по-късно намира изгода да стане член и защитник на амбразурата на същата шайка. Не е ли меко казано фурнаджийска лопата?!
  • 23 Той пък

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "Този Антон":

    Сашката е супер...
  • 24 Все още очакващ !?

    19 3 Отговор
    И аз критикувам Бойко,но той ме игнорира, а аз
    искам да стана депутатче с мое шкафче !
  • 25 Редови гражданин

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Без коментар":

    Извини ме, но му правиш комплимент.
  • 26 Мекотело

    14 2 Отговор
    До безкрай ! :
    Прост народ - слаба държава !
    Не сме народ,а МЪРША !!!
    И дотук ще свърша.....
  • 27 1bnjb929

    15 1 Отговор
    Много се говори, но малко се разбира къде е същината на проблема. За да се оправи тази държава първо трябва да се направи лустрация и така да се изкарат наяве всички доносници, повтарям доносници, а не агенти, защото между двете има голяма разлика. Не първо уточним разликата. Доносниците са тези, които са писали всевъзможни глупости срещу обикновени хора / като кой какъв виц казал срещу държавният глава/, срещу колеги, за да им навредят по някакъв начин с цел да ги отстранят от пътя им и така тези мерзавци да се наместят на техните места нищо, че са некадърни и т.н. или с две думи дребни страхливи душици. Агентите са работили както в страната, така и в чужбина и тяхната задача е била да разузнават другите служби, които са се опитвали да навредят на България. Това са съвременните герои. Та при една лустрация не би следвало да се осветяват агентите, защото и до днес има такива, които работят в чужбина и по този начин ще бъде застрашен техния живот. Лустрацията би трябвало да се направи за доносниците и те трябва да бъдат публично огласени, да се знае какви са и да не бъдат допускани до никакви ръководни постове в държавата, защото могат само поразии да направят. Това се вижда в днешно време, защото за някой от "ръководителите" излязоха данни, че са били най обикновени доносници. Така, че докато не извадят техните досиета и не бъдат извадени имената им наяве няма да се оправи България. Защо е необходимо това да се направи, ами защото тези хора са зависими от
  • 28 1bnjb929

    13 1 Отговор
    Защо е необходимо това да се направи, ами защото тези хора са зависими от разни служби, които след заплахи и шантажи ги контролират и те правят каквото им бъде казано, само и само да не ги осветят, а така поставени на отговорни места вредят на държавата. Докато това не бъде направено оправия няма да има. След като се проведе лустрацията трябва да се реформира съдебната система. Няма как да бъдат назначавани съдии и прокурори на квотен принцип, при който политическите сили ги назначават на тези места. Е как може да се твърди, че съдебната система да е "независима" като са партийно назначени и поставени на тези места ? Съдии и прокурори във всеки един град трябва да се избират от народа / живущите в населеното място / чрез гласуване и мандатът им да не е повече от 4-5 години. Така те няма да бъдат политически обвързани и по този начин зависими, а ако през мандата им хората не останат доволни от техните решения на следващите избори избират други и така. По този начин няма да има разни смешни присъди за убийство и разни условни такива. Съдиите и прокурорите ще си вършат работата както трябва, ако искат да си запазят работата и отново да бъдат избрани от народа.
  • 29 Седларов

    32 7 Отговор
    Сашо Диков е автентичен журналист !
    А пък този Тодоров е един глист !
    Гербава подлога,не е реалист !

    Коментиран от #47

  • 30 Мечо Пух

    20 8 Отговор
    Едно голямо недоразумение. Живее като се рови в мръсното политическо бельо. Тенденциозно, като акцентира само на недъзите на бившия строй. Много е лесно след 70 години, когато тех нологиите са развити, светогледа на хората променен да се критикува, още повече, когато баща ти е лежал на топло за престъпление.
  • 31 лечение

    30 9 Отговор
    Сашо не се занимавай с боклуци. Тодоров е пълен психопат. Този човек е за лудницата отдавна! В една нормална държава отдавна да е там!Определено му трябва лечение.
  • 32 Някой

    9 24 Отговор
    С какво се различава този сашо от л-умпените от "протестите"?С нищо.Той е един от тях.
  • 33 Борисов,Бойко Борисов !

    11 7 Отговор
    Всички бяха в почуда, когато станах Буда !
    Но сега съм голяма каракуда !

    Коментиран от #36

  • 34 🍭 Близалка 🍭

    10 6 Отговор
    Ще си имам чекмедженце...
    Ще загладя своето дупенце...
  • 35 Пъдарчо

    12 9 Отговор
    Браво Диков, браво Сашо !
    Само ти нападаш,баш Апашо !
  • 36 Истината

    5 5 Отговор

    До коментар #33 от "Борисов,Бойко Борисов !":

    Ти никога не си бил Буда,но винаги си бил и ще бъдеш една улична голяма каракуда.
  • 37 ЦК на ГЕРБ

    7 6 Отговор
    Нашият другар Антон Тодоров може да е допускал грешки като да е агент на комунистическата Държавна сигурност,да е писал научно -фантастични книги против Вожда и идеолог на ГЕРБ,другаря Бойко Методиев Борисов,но носи чиста и неопетнена душа и е пример за подражание на нашите младежи!!!
  • 38 Стиви

    9 5 Отговор
    Диков да казва истината!!!!!! Истината за него е откъде ще дойдат парите. Открай време това е веруюто му.
  • 39 Възмутен

    10 5 Отговор

    До коментар #14 от "Бивш":

    А защо не вади документи за корупцията и разграбването на държавата от ГЕРБ??????? Или няма документи и за миналото на МНОГО УВАЖАВАНИЯ ОТ НЕГО БОЙКО БОРИСОВ????

    Коментиран от #50

  • 40 АНОНИМЕН

    7 5 Отговор
    Сашко Диков изпадна в неизвестност откак разнасяше "оня" прлик с акциите на Левски и какво : джафка се с Антон за да влезе пак под прожекторите! Браво Саше! Браво Дикофф!

    Коментиран от #45

  • 41 Професора

    10 5 Отговор
    Морала на Тони ТодороФ е нулев той е gnida на която това не му пречи!
  • 42 ТРОПЧО

    10 5 Отговор
    ОООО ТЕ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СА ТАКИВА БЕ САШО НЕКА ВИДЕ ТОЗ НАРОД ЗА КОГО ГЛАСУВА ЗА ХОРА БЕЗ МНЕНИЕ БЕЗ ДОСТОИНСТВО АМА ДАЛИ СА ГЛАСУВАЛИ ИЛИ НЕ СЕ СЪМНЯВАМ ТЕ ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА КУПЕНИ И МАНИПУЛИРАНИ
  • 43 Аве Адолф

    7 7 Отговор
    Дикофффф , както винаги яко се оплескваш ,и ти твоята платена телевизийка ,в която всеки маже да си плати ефирно време и да си дрънка каквито си ще помии .....
  • 44 А бе

    7 6 Отговор
    Тодоров, ти си абсолютен наглец и лъжец !!!
  • 45 А бе охлюв

    4 4 Отговор

    До коментар #40 от "АНОНИМЕН":

    гледай ЕВРОКОМ БЕ !!!
    Изчезнала ти фърчилката !

    Коментиран от #46

  • 46 12345

    7 5 Отговор

    До коментар #45 от "А бе охлюв":

    Друго си е да гладаш КушлУкуфф по БНТ, НОВА ТВ, Канал 3, ТВ Европа, виж, а като ти се дочете, чети ПИК БЕ!
    Ще бъдеш добре информиран !!!
  • 47 Този

    10 4 Отговор

    До коментар #29 от "Седларов":

    Тодуруф дори не е и ГЕРБаджия, той просто си е един голям БОКЛУК !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Съдията Дред

    3 3 Отговор
    Ха, да попитам и аз - кой мяза в лицето на борсук ? И кой има душа на мастия ?
  • 50 Ами защото

    5 5 Отговор

    До коментар #39 от "Възмутен":

    разграбването е само в болните ви мозъци. Но и хиляда пъти да го кажеш, не става истина.По-добре виж фигуранта,, Кури, милиончева, и безброй още червени другари, как са забогатели от кражби.
  • 51 миролюб тиквоеб

    6 4 Отговор
    антон тодоров е един сдухан профан. доказано.
  • 52 ПЕНКО

    1 4 Отговор
    "ТОНИ ПЛЮНКАТА ---ВЪЗРАСТНАЛ ДО АНТОНИЙ ХРАЧКАТА "- СПЕЧЕЛИЛ ДЕЛО СРЕЩУ " САШО КАРАНДАШО " - ПОЛУУМРЕЛЯК -СРЕЩУ ПОЛУУМРЕЛЯК -И БЪЛГАРСКО ИЕЕ-ЕИЕЕЙ И УАОУ ОТ САЩ !!!
  • 53 stan4o

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    В Козлодуй очевидно радиацията е голяма и е изпържила мозъка на някого.
  • 54 stan4o

    1 1 Отговор
    Докато продажниците са болшинство, България няма да я бъде!
  • 55 Айде бе -...,,почтен"...?!?!

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Написал ,,Шайката",пък после си извъртя задника ,ставайки подлога на същата тая ,,Шайка"...!С една дума- Политическа Проститутка...!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове