Last news in Fakti

20 Декември, 2020 12:14 9 506 197

Борисов отново: Докато другите говорят, ние работим

  • бойко борисов-
  • пазарджик-
  • инсталация за компостиране

Премиерът посети инсталация за компостиране

Борисов отново: Докато другите говорят, ние работим - 1
Снимки: Пресцентър

Докато другите само говорят, ние работим целенасочено за изграждането на пречиствателни станции и депа, така че да има възможност за пречистване на водата и по-малко мръсен въздух, което е важно и за здравето на хората. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в Пазарджик, където посети новата инсталация за компостиране и предварително третиране на биоразградими отпадъци на стойност 19 млн. лв.

Съоръжението ще обслужва 170 000 граждани от общо 7 общини (Пазарджик, Батак, Белово, Брацигово, Пещера, Лесичово и Септември). Благодарение на новата инсталанция количеството депонирани отпадъци ще се намали със 70 000 тона годишно.

„Тези, които много говорят, да се върнат назад и да видят какво са направили за 50 години и да сравнят с направеното от нас за няколко години”, посочи премиерът Борисов и изтъкна, че капацитеът на депото в Пазарджик е бил запълнен още през 1986 година.

Кметът на общината Тодор Попов отбеляза, че старото депо вече е рекултивирано. Ще се разшири и помпената станция, което е важно за пречистването на водите. Попов посочи, че това са тежки проекти и благодари за подкрепата на държавата. Кметът на общината заяви още, че до края на годината започва изграждането на западния околовръстен път, който е важен за извеждането на трафика. Започва също рехабилитирането на две изключително натоварен пътни отсечки - Батак-Пазарджик и Пазарджик-Звъничево.

Тодор Попов благодари на правителството и за подкрепата по отношение на ремонта на старата и строежа на новата спортна зала.

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров, който също беше в Пазарджик с премиера Борисов, съобщи, че догодина земеделските производители в Пазарджишко ще получат 100% от необходимата им вода при 75% тази година заради сушата. Това ще стане като се рехабилитира канал "Алеко", който се захранва от реките Марица и Тополница през селата Звъничево и Юнаците.

Чрез него ще се захранват с вода производителите на ориз от региона. Министърът обяви също, че ще се осигури водоснабдяване на земеделците от системата Попово, като ще се изградят два сондажа, които да осигуряват питейно-битовото водоснабдяване на град Антоново, а язовир "Ястребино", който има обем от 62 млн. куб. м. ще остане само за земеделците.

Борисов отново: Докато другите говорят, ние работим
Борисов отново: Докато другите говорят, ние работим


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момчето

    196 12 Отговор
    Лъжи баце по бекапейски бухай пачки в шкафа, ама аз ще гласувам за лодкаря или цигуларя

    Коментиран от #116

  • 2 ......

    140 9 Отговор
    ...... до кога?

    Коментиран от #135

  • 3 веселяк

    209 12 Отговор
    Баце жестоко е изтрещял!

    Коментиран от #142

  • 4 Бацо

    156 7 Отговор
    Направили 200 км магистрали набухали пачки милиарди пък едно време от хиледи заводи по една виличка за всичко

    Коментиран от #94

  • 5 Последния Софиянец

    134 8 Отговор
    Бацето, Ботокса и Реви Зоро най после си намериха мястото.
  • 6 Гост

    180 6 Отговор
    Нагъл и отмъстителен лъжец, популист!
  • 7 Maris

    130 7 Отговор
    НАШ ГАНЬО - Кажи му гьонсурат и повече не го обиждай ...

    Коментиран от #176

  • 8 обобщение

    150 6 Отговор
    Докато другите се чудят как да свържат двата края, ние продължаваме да работим за собствените ни шкафчета и да крадем.
  • 9 Стойко

    177 7 Отговор
    Брутния външен дълг на България за октомври 2020 г.е 35 милиарда и 800 милиона лева -59,8% от БВП ! Преди 12 години по времето на Станишев бе 20% от БВП. И като се вземе предвид че за тези 12 години управление на ГЕРБ получихме стотици милиарди Европейско финансиране и еврофондове по програми! Както скоро написа експерта по конституционно право бившия народен представител адв.Емил Василев- "Само си представете при друго управление колко напред би била България сега и какви биха били вашите доходи и пенсии". А в замяна на това получихме 3 пъти по висок външен дълг, най ниските заплати в Европа, най високите цени в магазините , най високата смъртност в света от КОВИД-19 и от други болести , най огромната корупция и грабеж! Безспорно ГЕРБ е най зловещото зло в историята на страната!

    Коментиран от #12, #169

  • 10 Джиткат

    137 6 Отговор
    насам - натам , ръцете в джобовете , работели били ?! Стига вече тъпотии !!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ИСТИНАТА

    76 6 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко":

    В грешка си! При Станишев външния дълг на България спрямо БВП не бе 20% а няма и 14%

    Коментиран от #95

  • 13 Бако

    85 6 Отговор
    Толуп!
  • 14 Грабим Единно България

    127 6 Отговор
    Сънародници! ГЕРП дори не е мафия,дори не са бандити. Това е нещо по зловещо и престъпно.Това е една групировка начело с главатар създадена за грабежи,рекет и кражби. Пример след който ще се ужасите - в нашия град пипалата на мафиотската групировка са зловещи. Помните ли Калина Илиева секретарката на тогавашния министър на земеделието М.Найденов? След като се върна от майчинство тя писа до ОЛАФ за измами с милиони с еврофондове. Тогава се разкри случая с дипломата й. Писа че Найденов в комбина с Йосиф Новосад (Йоско чеха) отклоняват стотици милиони. Напишете в Гугъл -Йоско чеха ГЕРБ измами и ще ви излязат фактите. Същия си бе купил с крадените пари Ферари за половин милион. Сигурно всеки от вас е чувал за Галин Анастасов (Гальо Вафлата) мъжа на чалгаджийката Галена? Същия разполага с 3 черни бронирани Мерцедеса МГ 5 БМВ джипове и лимузини всички с регистрационни номера ВТ9902. Напишете в Гугъл -Галин Анастасов измами ДДС ГЕРБ. Чували сте предполагам и за Величко Славев Минев собственика на ЕЛИТ МЕС бившата РОДОПА този с доказано отровните и канцерогенни месни продукти приготвени от умрели от различни болести животни. Собственика на ЕЛИТ МЕС Минев закупил последните години хотел Етър в Търново , комплекс Полтава и други с крадени от еврофондове средства.Същия когато бе разкрито че трови хората излъгали се да си купят отровните му продукти си самозапали цехове и складове преди 3 години за да вземе застраховката за милиони Няма да ми стигне полето да из

    Коментиран от #115

  • 15 ВИНЕТУ

    91 7 Отговор
    Пак съм на екскурзия. У нас не ме свърта, края наближава !
  • 16 ШАЙКАТА ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ

    115 8 Отговор
    БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА КОЯТО СЛЕД ВЛИЗАНЕТО СИ В ЕС СТАНДАРТА НА ЖИВОТ Е ПО НИСЪК ОТ ПРЕДИ!!! ВЛЯЗОХМЕ 2008 Г. А ПАРТИЯ ГЕРБ УПРАВЛЯВА ОТ 2009 Г. ВЕЧЕ 11Г. ТОЕСТ ОТ ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕС ДОСЕГА ПОЧТИ ИЗЦЯЛО УПРАВЛЯВА ГЕРБ. РЕЗУЛТАТА ПО НИСЪК СТАНДАРТ ОТ ПРЕДИ ВЛИЗАНЕТО НИ КОЕТО Е ПОТРЕСАВАЩО. НЕ МОЖЕ ДА СМЕ 10 ГОД.СТРАНА ЧЛЕН НА ЕС А ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИЗПИТВА ТРУДНОСТИ ДА СИ ПЛАТИ ОТОПЛЕНИЕТО,ДА СЕ ЛИШАВА ОТ ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА И НОВИ ДРЕХИ И ПРОСТО ДА СЪЩЕСТВУВА. ВСИЧКО ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ ЗАЩОТО МУTРATA И КЛИКАТА КРАЙ НЕГО КРАДАТ КАТО ОТКАЧЕНИ. ЗА 11 ГОД.БЯХА ИЗТЕГЛЕНИ 63 МЛРД.ЗАЕМИ КОИТО НЕЗНАЙНО КЪДЕ ПОТЪНАХА?!?! ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ ОТ 10.80 ЛВ.ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА СА 25 ЛВ. КОИТО НЕЗНАЙНО КЪДЕ ПОТЪНАХА?!?! ВИНЕТКИТЕ ОТ 53 ЛВ. ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА СА 97 ЛВ. А ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА ОЩЕ ПО ОГРОМНИ. ЦИГАРИТЕ НАПРИМЕР МАРКА РОТМАНС 2.30 ЛВ. ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА 5.30 ЛВ. КАТО АКЦИЗА ОТ ТЯХ НЕЗНАЙНО В ЧИИ ДЖОБОВЕ ПОТЪВА?!?!? А ДАНЪЦИ НА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ И ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ УВЕЛИЧЕНИЕ 3 ПЪТИ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ. ЗА ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ СМЕТКА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ПРЕЗ ЗИМАТА ПРИ СТАНИШЕВ 100 ЛВ. СЕГА ОКОЛО 250 ЛВ. НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ПОЛЕТО ЗА ВСИЧКИ СРАВНЕНИЯ ОТ ТОГАВА И СЕГА! СЛЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ ФАКТИ ИМА ЛИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ДА ГЛАСУВА ЗА ШАЙКАТА И ГРАБИТЕЛСКАТА КЛИКА ГЕРБ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КОНТРОЛИРАНИЯ КОРПОРАТИВЕН ВОТ НА ТЪРТЕИТЕ НА ЯСЛАТА НА ГЕРБ И КУПЕНИЯ ВОТ В ГЕТАТА??!??

    Коментиран от #18

  • 17 Аз си мисла че

    100 7 Отговор
    ......Докато другите работят, ние крадем - е по-правилни заглавие !

    Коментиран от #191

  • 18 Прав си

    111 7 Отговор

    До коментар #16 от "ШАЙКАТА ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ":

    Забравяш че преди 10 год.при правителството на Станишев 1 кубик вода бе 0.78 ст.а сега е 3.60 лв. Също така хляб Добруджа 650 гр.бе 0.46 ст.а сега е 1.05 лв. Всички цени са се увеличили през периода на управлението на Борисов 3 пъти а заплатите 2 пъти. Това се казва драстично смъкване на жизнения стандарт. Наистина е прецедент!!! Няма страна която след влизането си в ЕС да не е вдигнала жизнения си стандарт само България го смъкна след влизането си...А причината вярвам на всеки е ясна....
  • 19 гащат петел

    84 6 Отговор
    Тулупът посъбра перушина и пак зе да се кокушини , иначе бегаше като проскубан петел по родопските баири при кротките мюсюлмани.
  • 20 Вкарвайте го

    75 6 Отговор
    В Инсталацията,от СИКАДЖИЯТА,по вреден и отровен Няма!
  • 21 психодиспансер

    76 5 Отговор
    чувството за непогрешимост и незаменимост е сигурен признак за душевно разстройство!
  • 22 ПСР

    74 5 Отговор
    Много мекичко е описано поредното"инспектиране"в този сайт.
    Аз от четвъртък се чудех,къде ще огрее това Слънце и дали ще в събота,или неделя.
    Ако трябва да се обобщи-понятието е....много прост.
  • 23 Работи той

    74 5 Отговор
    Работи с устата. Лъже народа от сутрин до вечер.
  • 24 Требваше

    64 5 Отговор
    некой да го засили с главата напред в инсталацията.
  • 25 Дельо Хайдутин

    64 8 Отговор
    Тази инстанция за боклук в Пазарджик отвори през октомври .Кое и е новото?

    Коментиран от #27, #31, #34

  • 26 Горо

    52 6 Отговор
    Какво ще прави Бойко Борисов без титлата си "господин премиер? Той най-вероятно ще се поболее без всесилието на властта! Направо да го съжалиш!

    Коментиран от #32, #39

  • 27 Новото е

    56 4 Отговор

    До коментар #25 от "Дельо Хайдутин":

    че г-н Борисов не се беше снимал пред инсталацията.
  • 28 Behemoth

    67 5 Отговор
    Най големия работач ...винаги с ръце в джобовете...
  • 29 Бой-COVID-59

    58 5 Отговор
    Кучетата си лаят, аз си пълня чекмеджето...
  • 30 ШайкаФарма

    60 5 Отговор
    Тука ще компостираме чуждия боклук и после у ТЕЦ-а. Дишайте дълбоко, яко ще се мре.
  • 31 бай цървул

    47 4 Отговор

    До коментар #25 от "Дельо Хайдутин":

    Новото , поредно посещение на Бащицата . Тебе да се популяризират успехи. Тъпото така ги разбира нещата , Така го прави.
  • 32 Бай Ставри

    49 4 Отговор

    До коментар #26 от "Горо":

    Аз ще го лекувам.Аз съм строг,но справедлив.
  • 33 Еиййй

    54 5 Отговор
    мерак БЕ ? Покрадете още малко, че на 28 МАРТ ЩЕ МЕТЕМЕ !!!
  • 34 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    40 5 Отговор

    До коментар #25 от "Дельо Хайдутин":

    Октомври - вече е време за ремонт...
  • 35 ТаУмВзе

    53 5 Отговор
    БЕЛЕНЕ МУТРОПИТЕК ШИЗОФРЕНЯСАЛ, ЗАЕДНО С ПРИЛЕЖАЩИТЕ ТИ ДОЛНИ ТВАРИ!

    Коментиран от #41

  • 36 ВАН ГОГ

    60 5 Отговор
    ОСТАВКА МУТРО ИЗТРЕЩЯЛА!
  • 37 това твойто

    52 4 Отговор
    не е работа , а воаяжи с джипката - евтина пр мануипулация на шепата питеци останали да ти вярват
  • 38 Абе

    38 4 Отговор
    Не ме занимавай с глупости бе
  • 39 На него

    54 5 Отговор

    До коментар #26 от "Горо":

    властта му трябва не само за да пълни чекмеджето, той всъщност го е напълни.
    Него обаче го е обзел панически страх, че ако не е на власт, тоя който дойде на власт може да го вкара в затвора.
    Така както той ползва прокуратората, ДАНС и другите силови институции да преследва, така и други ще могат да го правят.
    И от това го е много страх.
    Да не говорим за разни бизнесмени с финансови възможности които го недолюбват.

    Коментиран от #149

  • 40 Ццц

    50 4 Отговор
    На една от снимките бляскат познати очилца. Явно преборихме вируса, щом здравеопазването почна да се грижи за пречистване на водите
  • 41 Георги Тертер

    56 5 Отговор

    До коментар #35 от "ТаУмВзе":

    Много уважавам коментарите ви! Поздрави!
    А за простото момче от село Банкя - СЪД И ЗАТВОР МУ Е МАЛКО!

    Коментиран от #45, #49

  • 42 СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..

    10 60 Отговор
    ИМЕТО МУ,..ДА БЪДЕ ВОЛЯТА МУ...
    ДОКАЗАНО,..НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!
    ОТ БЕДНА,СИВА,ОГРАБЕНА ОТ БКП БСП-ДПС-ДС..ДЪРЖАВА,..ДНЕС НАШАТА РОДИНА Е...СВОБОДНА,ДЕМОКРАТИЧНА И БЛАГОДЕНСТВАЩА СТРАНА ,УВАЖАВАНА ОТ ЦЕЛИЯТ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ!
    РЕСПЕКТ, ДЪРЖАВНИКО!!

    Коментиран от #43, #53, #71, #109, #190

  • 43 Цеко сифоня

    45 4 Отговор

    До коментар #42 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..":

    Боже колко мъка има по този свят боже.....
  • 44 Плюс

    23 4 Отговор
    С лъжицата
  • 45 ГЬОРЕ ТАРАТОР

    35 6 Отговор

    До коментар #41 от "Георги Тертер":

    Убаво е ,че общуваш със..себе си, Шизофренико Гламав
  • 46 Тези лакоми

    45 4 Отговор
    тъп@ци, ако имаха малко акъл в главата, щяха тихомълком да си покрият нещата и по терлици да се измъкнат сухи от властта. Ама те НЕ ! То тъпото си е тъпоооо............. То и за да крадеш се иска акъл, не като слон в стъкларски магазин !
    Оооо пресвещена ПРОСТОТИЯ !
  • 47 Лакома

    29 5 Отговор
    дупк@ кръв с@ре !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ТаУмВзе

    47 6 Отговор

    До коментар #41 от "Георги Тертер":

    Поздрави и на Вас. Ако тия се Измъкнат, лично взимам Българското знаме и самолетчето. 31 годин Безумие, Кражби, рекет и кви ли не изстъпления. С коментари и разходки няма да стане. Мутрата и другите твари разбират само от улични методи.

    Коментиран от #57, #63

  • 50 big

    53 5 Отговор
    Слушах отново една тъпотия от него и пак за пътищата и пак за социализъма! Да, може би магистралите са повече от тогава, но цялата пътна инфраструктура в страната е правена тогава, дори има участъци и пътища с тогавашен асфалт в добро състояние. Колко жп линии бяха направени тогава и колко сега? Дори не се поддържат и стават инциденти! Колко и след колко години се правят ремонтите на "неговите" пътища? За мен този човек е болен, да приказваш това след като си му бил съвременник и най-важното участвал активно като партиен член е болестно състояние!
  • 51 Смирненски

    23 6 Отговор
    Коледа 2020
    Кафяв Шекер се сипе от Небето
    на Бай Рапона от дупето
    ....
  • 52 Питам факти

    8 45 Отговор
    Тук в коментарите има доста цензура и обиди!!!!! Защо не са блокирани или изтрити.????

    Коментиран от #54, #56

  • 53 даммм

    30 6 Отговор

    До коментар #42 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..":

    "доказано" викаш ... някои твърдят че е доказано че земята е плоска , добре че след 28-ми март отивате на опозиционната скамейка , поне тези от вас които са отървали пандиза
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Лост

    40 5 Отговор
    Само три думи:екскурзиант с латерна и джипка.
  • 56 Истината

    23 9 Отговор

    До коментар #52 от "Питам факти":

    не е обидна, а е само ИСТИНА !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Николинка Николова

    38 4 Отговор
    Уау,каза пожарникаря.Срам и позор за страната ни сте!Но ще дойде видов ден за вас,ще си платите прескъпо, идва ада за вас!

    Коментиран от #138

  • 59 тиквата

    36 4 Отговор
    абе психо все едно от джоба си вади парите помиар
  • 60 По по по

    30 4 Отговор
    Смех смех смех и пак смех и то банкяски
  • 61 Чичо

    35 4 Отговор
    За бат Бойко нещата са ясни, луд умора няма, но какво прави там здравния министър? Няма ли работа?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Емил Боев

    37 4 Отговор
    Вместо да забрани внасянето на боклуците на Европа той прави пещи да ги гори .И каква е файдата тук от трън та на глог че по висок .А ние пак ще си дишаме мръсният въздух ,защото заповедта е такава да приемаме без откат мизерията европейска . .а бандитът и разбойникът Борисов е слуга не на Българският народ а на мръсните европейски капиталисти.

    Коментиран от #75

  • 66 Вие народа

    30 4 Отговор
    Работят за себе си. Хайде по-бързо народе ги измитай, съединявайте се, няма какво да се дели. СВОБОДАТА не се дели!!!
  • 67 Гадн а тва р

    22 4 Отговор
    От снимкат а ни глед а
  • 68 ТаУмВзе

    31 6 Отговор

    До коментар #57 от "Петолъчка":

    Смешняк. Не си виждал Москва или Санкт Петербург, за да проумееш за каква красота и Хора става дума. Ограничените кутии пак мислят за комунисти. Бълнувания в стилът на мутропитека.

    Коментиран от #81

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 мор

    28 4 Отговор
    Работи Баци я , системата му убива по-яко от Ковид-а .
  • 71 МУТРАТА ОТ СИК

    33 6 Отговор

    До коментар #42 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..":

    Е абсолютен пътник , няма кок да не свърши в затвора за доказаните престъпления и кражби , за доказаните лъжи и геноцид , политически и физически труп е , леш !

    Коментиран от #80

  • 72 За справка

    29 4 Отговор
    Никъде думата КРАЖБА не е синоним на РАБОТА !!!

    Коментиран от #79, #96

  • 73 БАЦЕ И КОВИДА....КОШМАРА НА БСП

    9 31 Отговор
    ДРУГАРЕ....ПО СПОКОЙНО ЯКО СТЕ СЕ ЗАПЕНЛИЛИ.....ТОВАРИЩИ ЯКО МРЕТЕ...ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ИЗБИРАТЕЛИ....

    Коментиран от #82, #113

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Малии

    5 9 Отговор

    До коментар #65 от "Емил Боев":

    Толкова гняв и не можеш две думи да свържеш. Много си зле. Успокой се малко поне и давай напред. Бъди здрав
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Тоя па

    22 6 Отговор
    Докато другите говорят ние пълним ... шкафчета.
  • 79 провери

    3 5 Отговор

    До коментар #72 от "За справка":

    Направи справка в банкянския тълковен речник.

    Коментиран от #88

  • 80 БАЦЕ И КОВИДА....КОШМАРА НА БСП

    9 16 Отговор

    До коментар #71 от "МУТРАТА ОТ СИК":

    ТОВАРИЩИ.....КОВИДА ВИ ПРАЩА ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР...ВЕЧЕ ЗАГУБИХТЕ 1 ПРОЦЕНТ ОТ НЕГО....А КОЙТО ОЖИВЕЕ БАЦЕ ЩЕ ГО ДОУМОРИ ОТ.....ГЛАД , СТУД И ГЕНОЦИД

    Коментиран от #93, #106, #118

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 БУДА

    21 6 Отговор

    До коментар #69 от "КУЕСЧЪН":

    Питай БАНКЯНСКИЯ ТОЛУП - БУДА от ДС слушалка на същите партий , които си изредил - FACT !
  • 85 Срам

    8 4 Отговор
    не ами СРАМ.
  • 86 Реплика

    25 4 Отговор
    Не богохулствай! Не може един българоубиец да е светец? Докара България до първо място по смъртност в света, първи по мизерия, първи по престъпност, най корумпираната държава, последни по образование, с най лошо здравеопазване.
  • 87 Кой ще освидетелства?

    28 6 Отговор
    Паталогичния лъжец и крадец??? Още колко милиарда трябва да открадне за да се събудят и заспалите българи? Мутро краят ти наближава! Мутро 11 години крадеш държавата и народа, но друг ще ги харчи, на теб в затвора няма да ти трабват...
  • 88 Признавам си

    10 5 Отговор

    До коментар #79 от "провери":

    справка само в банкянския тълковен речник не съм правил.
  • 89 Gggg

    22 5 Отговор
    Само плещи лъжи и се савопохвалва. На това работа ли вика? Срам ме е дори да го гледам.
  • 90 ТаУмВзе

    15 4 Отговор

    До коментар #81 от "Петолъчка":

    Нещо си напрегнат ми се струва.
  • 91 Реалистка

    23 5 Отговор
    Защо СЗО не пусне заповед до изборите този изрод не се показва ни по телевизиите, ни по вестниците. Ще видидите колко хора ще оздравеят. Та този 100 процентов лъжец, дехства на хората по зле и от короната. Смилете се за Бога и не го показвайте. Отвратителен и без чест паталогичен лъжец.
  • 92 🐷 Боко ТИКВАТА

    18 4 Отговор
    Защитете ме, Бе НЕБЛАГОДАРНИ ТУЛУПИ. Не виждате ли каква хубава маркировка съм направил на пътя за Сърбия?И друго.На стълбите на болниците умряха не повече от 5 човека.ЧЕРНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ.
  • 93 ДО ДЕДОТО ОТ КАЛУКОВО

    16 4 Отговор

    До коментар #80 от "БАЦЕ И КОВИДА....КОШМАРА НА БСП":

    И фен на МУТРАТА ОТ СИК - БУДА е абсолютен пътник политически и физически труп е , в момента в който остане без власт и прокурора мафиот или в централния , или при ортаците си - Бай Миле и Карамански , а ти пусни балона да не експлодираш !
  • 94 111

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "Бацо":

    Явно виличките са им били малко,защото същите направиха и промяната на 10-ти ноември 89-та и сега техните наследници набухват пачките.
  • 95 До 12 ИСТИНАТА

    25 4 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНАТА":

    Да , при Станишев имахме нисък външен дълг макар и без да получаваме еврофондове защото тогава тъкмо навлизаха големите вериги, имаше огромни чужди инвестиции а сега инвеститорите избягаха заради корупцията и бум на строителството...А в момента правителството запълва дупките от кражбите с огромни заеми

    Коментиран от #103

  • 96 сикиджия

    18 3 Отговор

    До коментар #72 от "За справка":

    А са па и ти , у СИК на кражбата му викат работа , от там Бацито така го знае.
  • 97 смерш

    15 5 Отговор
    Дребния хитрец отново насочи усилията си към по елементарната част от електората,а за съжаление изборите в условия на изкуствена страхова психоза вероятно ще бъдат с ниска избирателна активност, а тогава платената и манипулираната електорална група отново ще излъчи ГЕРБ като първа политическа сила!

    Коментиран от #132

  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 8 Отговор
    мен ни ме ИНТЕРЕСУВА че ГОСПОДИН БОРИСОВ тегли заеми аз сьм доволен че ми дава по 50 лева към пенцията ми ни на ИНТЕРЕСУВА че ша го връщат вашите деца аз нямам деца и си искам 50 те лева ко ма интересува че са с заеми на ваш гръб

    Коментиран от #104

  • 99 Брей

    19 3 Отговор
    Бях останал с впечатлението, че нищо не работи.
  • 100 БОЛШЕВИК

    22 4 Отговор
    Хайдуците от ГЕРБ казват работа на краденето от репуликанския бюджет!!!
  • 101 Бай Ганьо

    14 4 Отговор

    До коментар #81 от "Петолъчка":

    Споко, бе ГЕРБав ТУЛУП.
    Велики сме ние, че правим ИНЖЕНЕРНОТО ЧУДО на 21-ви век, НАРЕЧЕНО ЧУШКОШЕК, за ЦЕЛИ ТРИ ЧУШКИ....хахахаха.А в края на века, ще направим ЧУШКОПЕК за ЦЕЛИ ПЕТ ЧУШКИ....хахахаха.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Карлуково

    2 6 Отговор

    До коментар #95 от "До 12 ИСТИНАТА":

    Върни се, че съвсем изтрещя. :-)
  • 104 бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР

    16 5 Отговор

    До коментар #98 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз напълно подкрепям Козлодуй! Ние сме доволни и щастливи че победителя и лидер като мен Бойко Борисов тегли милиардни кредити на ваш гръб! Ние с Козлодуй не работим и не ни пука! Тези милиарди ще ги връщат работещите и хората на наемния труд. С по високи социални и пенсионни и здравни осигуровки ,по високи данъци и такси и солени глоби и разбира се с ниски доходи. Козлодуй си взема пенсия , аз получавам траншове от тези заеми на ваш гръб да купувам гласове за ГЕРБ в ромските гета и махали . Ние с Козлодуй нямаме деца за да сме притеснени че ще превиват гърбове и блъскат като волове да ги изплащат . Умен е Бойко , тарикат и великан. Все едно някой от вас да отиде в дружество за бързи кредити ,да вземе парите в кеш а да се води заема на друг. Както Бойко прибира парите а вие ще ги връщате. Велик си Бойко ,великан!

    Коментиран от #107, #129

  • 105 Георги

    14 4 Отговор
    Имате компютри вижте карта на света и по точно път Е70 които отива чак до френската Ривиера кои ли го е направил като си нямат Бойко!
  • 106 Ива

    9 4 Отговор

    До коментар #80 от "БАЦЕ И КОВИДА....КОШМАРА НА БСП":

    КАРЛУКОВСКИЯ пациент и подлога на МУТРАТА ОТ СИК е изтрещял като “ВОЖДА “ си , загубил е разсъдака си окончателно и безвъзвратно , направо е страхотен кеф да се наблюдава колко е изкукуригал !

    Коментиран от #117

  • 107 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 6 Отговор

    До коментар #104 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    напълно е така господин КУРТИ МАРТИН СТЕФАНОВ аз винаги ша гласувам за ГОСПОДИН БОРИСОВ зашото ми дава още 50 лева към пенцията от 220 лева и сега земам 270 лева ми се падат по 8 лева на ден да живея с тях се храня 3 пъти плашам си тока вода интернет телефон лекарства и зимата отоплението с тези пари просто РАЗКОШ затова винаги ша гласувам за ппгерб за да живея добре както сега

    Коментиран от #122

  • 108 А защо не

    9 3 Отговор
    Направи един затвор, като Пабло Ескобар?
  • 109 Верно

    9 5 Отговор

    До коментар #42 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..":

    Мутрокомунист = гьонсурат
  • 110 3883

    15 5 Отговор
    Наглият лентяй отново на разходка !
    Още три месеца и никога повече мутрата простак във властта !
  • 111 Private Spaсe

    18 5 Отговор
    Работата за Герб е крадене, крадене и пак крадене!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 МУТРАТА ОТ СИК

    17 5 Отговор

    До коментар #73 от "БАЦЕ И КОВИДА....КОШМАРА НА БСП":

    Отлита с двеста , пътник без обратен билет е , когато каскета бъде свален , моментална заминава в пандиза за рекета и геноцида извършен от него и бухалките от ДС срещу народа и държавата !
  • 114 Беден

    17 4 Отговор
    Неговите избиратели в София са основния замърсител на въздуха!
    Субсидират ги с помощи за отопление на дърва и въглища за да ни тровят
  • 115 Чудомир

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "Грабим Единно България":

    И аз мисля така,но какъв човек трабва да си за да ти трябват 10 години за да стигнеш да такова категорично откровение,може би си бил част от това и сега разочарован че за теб няма,или просто ти трябвало повече време за да вдянеш какво е ставало или сега ти е дошъл куража да го кажеш,като героя на Чудомир от разказа" И я изокам некой ден" или може би защото сега се появи нещо като мода да се оплюва ГЕРБ,а преди това БСП .Ще кажете чашата преля,е даста дълбока чаша ще да е била щом и трябват 10 години да прелее,а само аз ли си спомням какво славословене беше преди години всички говореха за него като човека който ще направи държавата на рай и защо ли,какво толкова беше направил до тогава,ами нищо но му вярваха,а сега го оплюват като си мислят ,че всичко ще се оправи като се махне.Е няма да се оправи,защото ще изберем друг на база празни приказки и нашето желание някой да дойде и да ни оправи,а ние да гледаме отстрани и "така до края на света".

    Коментиран от #173

  • 116 Вулфила 381

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Момчето":

    Имало едно време ,един Персийски Цар, Дариус, завладял много от териториите на Европа и Азия, създал най-великата империя, в
    целия познат, по онова време свят!
    Покорил и Балканския, полуостров и Тракия и всички Тракийски царства!
    Построил най-великия град, Персеполис, за чудо и приказ!
    Пътищата били като" магистрали", от Индия до Босфора, чак до Египет.
    Той оставил, всички покорени народи, да си имат религия и да си работят.
    Но имало и едно условие, да плащат данъците, които той налага,
    И да му насят скъпи дарове от всички те ,23 поробени държави.
    Всяка година, по време на царуването си!
    Този, който на носил дарове , дори и да си плащал данъците ,бивал веднага унищожен и заменен с друг , слугуващ "цар"!

    Въпроса е ?
    На кой, български политик ви прилича, Цар Дариус?

    Продължение следва!
  • 117 БАНКЯНСКИЯТ ПОЖАРНИКАР

    17 4 Отговор

    До коментар #106 от "Ива":

    Отлита към небитието със светлинна скорост , рейтинга му е - измами , лъжи , рекет , геноцид , откровен простак и с бавен интелект индивид , видимо много болен психически ! Гласувайте българи !
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 любопитен

    16 4 Отговор
    .......ние работим целенасочено .......... С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ и ПРЕЦЕНЯВАМЕ , колко милиона ОЩЕ ЩЕ ОТВЛЕЧЕМ !!!
  • 120 1944

    16 4 Отговор
    11 години работа за чекмеджето. и срещу държавата. айде в барвиха тиквоч.
  • 121 Взе 5

    8 4 Отговор
    Не работите, а инкасирате за ,,Чекмедже бандита "Това всеки го разбра бе Тулупи !!!!!!!!
  • 122 бармалей

    3 6 Отговор

    До коментар #107 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Похвално ..............пожелавам ти 100 години още да вземаш тези парички ........... БМБ е Дънкан МакЛауд , гради бъдещето и е безсмъртен .

    Коментиран от #134

  • 123 Гост

    13 7 Отговор
    Нагъл безкнижник! Тези, които са строили и правили преди 50 г., още 20 г. ти и твоите лакеи-комисионери срещу тях да тичане, няма да ги настигнете! Все още има достатъчно проЗди Ора да ти вЕрват, ама повечето не сме, като тях...
  • 124 4876

    6 10 Отговор
    Много мекички са ви чурките да се дърлите с Боко.ХАХАХАХАХАХАХАААААА

    Коментиран от #127

  • 125 Пловдив

    15 5 Отговор
    Срам ме е, от този работлив господин!
  • 126 Провинция

    11 4 Отговор
    Научил е едно изречение и само него повтаря. Можеше поне словореда да смени, но затова се иска нещо повече. Няма ли кой да му каже, че с тези екскурзии нищо не постига, напротив.
  • 127 Уфффф

    4 2 Отговор

    До коментар #124 от "4876":

    Ами, я покажи ти каква я вадиш
  • 128 Обективен

    6 17 Отговор
    Като гледам Комунистите Докарали България до 6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ ,как алчно копнеят за Властта,... Изборът на мен,моето семейство и работници е Несъмнено за ГЕРБ и БОЙКО БОРИСОВ.
    Единствено Мазохист и Ментално увреден екземпляр,би гласувал за ТЕЗИ червени Престъпници ограбили България.

    Коментиран от #170

  • 129 бармалей

    2 7 Отговор

    До коментар #104 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    Завищам ти ! Аз имам една дъщеря ................ трябва да измисля схема , хем да не плаща , хем да взема ! Като начало - Т.Е.Л.К. , после ............каквото сабя покаже !

    Коментиран от #139

  • 130 Герб- гепи

    14 4 Отговор
    Вие, начело с ВОЖДА бойко методиев борисов и коалиции престъпници симеонов, марешки, ШИШИ ПЕЕВСКИ И БУХАЛКА КАСКА ГЕШЕВ сте организирана престъпна групировка, СЪЗДАДЕНА САМО ЗА КРАЖБИ И ИЗМАМИ. Скъпо ще си платите всички до един ще отговорят за геноцида над Българския народ. ЗАТВОРА ВИ ЗОВЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН БЕЗБОЖНИЦИ ТАКИВА НАГЛИ!!!
  • 131 Човек

    12 4 Отговор
    По-добре изобщо не работи, но ЗАВИНАГИ СЕ МАХНИ КРАДЛИВА МУТРО.
  • 132 дан дилидан

    3 3 Отговор

    До коментар #97 от "смерш":

    ......но дали ще има избори следващата година ???? Този вирус „много“ бързо мутира , ще се получат усложнения в здравното с-ние на българите и .................. изборите ще се отложат , защото българските избиратели , може да са ИЗЛЕКУВАНИ но няма да са ЗДРАВИ ! След като не са здрави , значи ВОТЪТ няма да е ОБЕКТИВЕН ! Следва изводът - само ЗДРАВИЯТ ИЗБИРАТЕЛ е обективен , ИЗЛЕКУВАНИЯТ ИЗБИРАТЕЛ отпада от ранг-листата !
  • 133 chi

    6 3 Отговор
    За работа незнам, не съм чул, обаче чекмеджетата ги пълните...
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Вулфила 381

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "......":

    Продължение на Персийската история за цар Дариус:

    След като данъците , станали непосилни за обеднялото население на
    Империята на Дариус, много отказали да ги плащат и да му носят дарове!
    Царя ги предупредил ,че той е най-великия на света и без него, целия свят ще загине!
    Но във Царството Македония имало един, вече готов Тракиец , да поеме
    Битката срещу тиранина!
    Той се казвал Александър Македонски.
    Александър събрал най верните си Тракийски Войни и Пълководци
    ,на Балканите и създал със завладените Атиняни Гърци, силна армия .

    Първо , Траките и поробените народи ,обявили, че няма повече да плащат Трибут и да му носят дарове, после и други поробени народи, се вдигнали заедно и атакували, Старата могъща империя, след 3 битки ,заловили и самия Дариус и го убили, опожарили Персеполис и създали пет Различни Царства!

    На кой, наш политик, живота е , като историята, за Цар Дариус, която е истинска?

    Продължение следва...
    .
  • 136 Сватовник

    10 3 Отговор
    Абе Бойко и Ангелов защо не се вземат. Тъкмо ще тръгват заедно на работа или единият ще пази спалнята от набези на прекрасни госпожи и Мани Хари, докато другия работи в джипа.
  • 137 ББ тиквун

    11 3 Отговор
    ей мисирки стига сте говорили не виждате ли че от много работа не мога да си извадя ръцете от джобовете хахахаааа...
  • 138 е х о

    8 3 Отговор

    До коментар #58 от "Николинка Николова":

    Че те 10-те кръга на АДЪТ са тук на Българска земя а БМБ е Главния дявол , който командва останалите дяволи !
  • 139 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    5 1 Отговор

    До коментар #129 от "бармалей":

    Господине! Ако решите чрез ТЕЛК да издействате на дъщеря си пенсия за са не се принуждава да блъска на минимално заплащане и високи данъци и осигуровки за да връща на Моя идол Бойко милиардите заеми ида получи пенсия ,1-во ще трябва да дадете рушвет на лекарите здравна комисия и са няколко по хилядарка на всеки са няколко хиляди. Отделно като я одобрят нива почерпка и ако мине на 1-ва или 2-ра група ще взема от 230 до 320 кв.месечна пенсия. Ще й трябва година от нещо да избие рушвета на лекарската комисия и после да живее с 9-10 лева на ден с пенсията си. Така че спасение от милиардите заеми с които Бойко ви служи чатала на врата няма...Съжалявам

    Коментиран от #144

  • 140 темелко

    8 3 Отговор
    Машала Боко.Много работиш,чак се изпоти.Ще настинеш.
  • 141 Голем смях

    2 8 Отговор
    Боко е пич.
  • 142 Интерпол

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "веселяк":

    Кражбите продължавата с същия темп, Гешев търси "метежници",
    за прехвърляне на вниманието на гражданите , от "държавния обир" на Хунтата!
  • 143 Българин

    12 3 Отговор
    1989г - 9000000 българи, 2020г- 6900000 българи, "добра работа"
  • 144 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #139 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    бай курти МАРТИНЕ отделно на всеки 3 години се минава на нова КОМИСИЯ за продължаване на ТЕЛК-а и нови РУШВЕТИ моята аз като с ИНСУЛТ и ТРЕМОЛ получавам за 2 ГРУПА 220 ПЕНЦИЯ сега с добавката на ГОСПОДИН БОРИСОВ е 270 лева но е до март до изборите след това на ГОСПОДИН БОРИСОВ не му трябват гласове и спира добавката ни м ще жувея със 6 лева на ден а съм трудоустроен си и не мога да работя и ми дава за 11 години управление 7 лева а с тях и лекарства трябва да си купувам еххх как искам само да имам една розова на банкнотка от неговото пълно с пачки и чисто злато шкафче
  • 145 Курумпе

    5 3 Отговор
    БойкУУУУУУУУУУУУУУ- ОбигамЪ Тааааааааааааааааа!
    Ко шЪ прайм без вазе?!Толкова мнооо Мулюзе злото ти желаят...ше земат да те унищат?!Тва..онзи серсемин Сретан Йосич, тва малкиот мустак Цецо КТБ-то, тва онзи рахитичен Череп..и още 9/10 от целото население на страната...Язе , моем само да ти кажем , че на такваз големааа опашка нема да се редим, щото язе истински те ОбичамЪ!!!Да се вардиш ей...серсеми много щъкаат, а ти само с 20 гавази одиш на расотка, пардон - на работни посещения, нема Зима, нема Лето , нема Празник и Неделя...работиш , та се кинеш..от дебело, па се смее цело село!Ти не слушай злите ора , а редовно си наглеждай стоката в Обора!
  • 146 Алибаба

    2 1 Отговор
    Ей от калибър ни е индустрията. ТЕЖКА ИНДУСТРИЯ, ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ... Всичко това ми вдъхва увереност и надежда за утрешния ден
  • 147 Васил

    7 3 Отговор
    Другите говорят а ние крадем и си пълним чек чекмеджетата даже и за къща в Барселона.
  • 148 Гледам други какво са направили

    2 2 Отговор
    с длето, четка, бои без да са строили магистрали и да са парадирали за това. И ще продължавам да гледам, а вие се разхождайте и ръсете дивотии.
  • 149 дан дилидан

    10 3 Отговор

    До коментар #39 от "На него":

    БМБ се държи така , като че ли ще е на власт пожизнено , нещо като цар и властта му е дадена от Господ ! Ще изчакаме да видим , каква ГОЗБА ни е подготвил , но предполагам че ще е горчива ! Нека не забравяме КОЙ ще брои гласовете , гласуващите нямат значение ! Той може да не бъде Министър председател , но пак ще държи конците на властта !
  • 150 Перник

    11 3 Отговор
    Перник от ДВЕ СЕДМИЦИ НЯМА ТОПЛА ВОДА И ПАРНО!
    МОЛЯ, КАЖЕТЕ му!
  • 151 Пунта Мара

    13 4 Отговор
    Фалшив пиар за неграмотни. 28 март и те няма
  • 152 Милен

    7 5 Отговор
    Г-н Борисоов, всико което правите е много хубаво, но има много млади семейства който не са от наще и едва свързват двата края!
  • 153 томка бикова

    6 5 Отговор
    Браво ШЕФЕ - ТИ си ВЕЛИК!!!
  • 154 Василев

    7 3 Отговор
    Хубаво, че заработвате вие, но ние ще изплащане заемите.
  • 155 Ковидчо

    7 3 Отговор
    Гледай да не се преумориш, после шкафчета трее да пълни, тъпак!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Хохохо

    10 3 Отговор
    Свършва ви времето на герб и дано някой има топки да ви провери всички далаверки който сте правили последните 11 год. Чао си март месец чао заедно с патриоти и воля. А факти нека си трия коментари.
  • 158 чавето

    9 2 Отговор
    А бе , тоя дебил не разбра ли че никой вече не не го отразява сериозно и вече е история , добре е неговите ментори да си го вземат и да си го пазят...-на цигански се казва "гряца мануш" - отвратителен човек!!!"
  • 159 Светлинен

    10 2 Отговор
    Тоя няма ли да се маха вече или иска да счипу рекорда на учителя си, Тодор Живков.
    Толуп отвратителен.
  • 160 Ван дер Любе

    7 2 Отговор
    Не знам какво говорят другите, но знаем какво е казал Борисов: за "простата кърджалийска п..." ли да мислим? Но когато Борисов каже: ние работим той има предвид: пълним следващото чекмедже (малко се забавих, т.к. трябваше да пълня едно за Гешев (да ме оправдава), едно на Доган (да не ми обявява война) и един гардероб на Ердоган и няколко души да ги трепе. Но сега ще наваксам, докато ви го набивам с 200. Това е Борисов
  • 161 112

    7 2 Отговор
    Много трудно се работи с ръце в джобовете...
  • 162 Бацу

    1 2 Отговор
    Д си давам шкаф не давам

    Коментиран от #163

  • 163 Кметю Симитлийски

    1 1 Отговор

    До коментар #162 от "Бацу":

    Ох котьо

    Коментиран от #164

  • 164 Бацу

    1 2 Отговор

    До коментар #163 от "Кметю Симитлийски":

    Кметьо чакам тъ при шкафа
  • 165 Анти Борисов

    8 3 Отговор
    Какво си направил ти нещаснико? Едно голяма нищо!!! Освен да си преписваш чужди заслуги и да лъжеш друго неможеш! Ти си един голям въздухар! Личи ти на физиономията!!! Даже и в спорта си бил винаги въздухар и страхливец!!За справка / Алексей Петров , който те е смилал многократно също и Слави Бинев/! О С Т А В К А!!
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 ти ли бе

    4 1 Отговор
    Простак ?!...
  • 168 Факт

    3 2 Отговор
    Дърт комуняга !
  • 169 Някой

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко":

    Получихме от Банкянската Мутра и най мизерните пенсии в Европа.

    Коментиран от #171

  • 170 Антитрол

    4 3 Отговор

    До коментар #128 от "Обективен":

    Боико идолът ти да не би да е син или зелен престъпник - хайде стига с тъпите опорки. Тъкмо бойко и герб са червени престъпници.
  • 171 Никога повече Бсп (БКП) на власт

    4 6 Отговор

    До коментар #169 от "Някой":

    От кого си ги получил тези пенсии че не те разбрах, от червените боклуци на които симпатизирате са тези мизерни пенсии дадени от загубеното 45 годишно крадливо комунистическо управление.
  • 172 Матей

    4 5 Отговор
    Вредим за родината,а?Цялото управление на боковистите е трагично,ръст на цените,данъците,хората не могат да си карат колите заради безумните им застраховки и купища такси,повсеместни глоби,драконовски завишени,ужасяващ съдебен произвол,безумни безчинства на ЧСИи колектори,грабежи на общо основание,тотален терор.Народа е подложен на същински геноцид,лишава се от доходи,спестявания,поминък,лична собственост,жилища,такова терористично управление няма и не е имало никъде и никога по света.Това е тяхната прехвалена дейност,изразяваща се в продължавана престъпност срещу народа и държавата.
  • 173 Момчето

    2 2 Отговор

    До коментар #115 от "Чудомир":

    Никога не съм гласувал за бивш член ма БКП щото нашите не са членували, сещай се
  • 174 Наблюдател

    2 5 Отговор
    "...да сравнят с направеното от нас за няколко години” Е, определено трудно ще покажат толкова "направено" че и добре комплектовано нощно шкафче !
  • 175 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 10 Отговор
    ДАВАЙ БАЦЕ....НАРОДА Е С ТЕБ...САМО БСП КОМУНОИДИТЕ СЕ ОПИНЯТ......
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Шопо

    3 6 Отговор
    Прекина се от работа-строиш къщи в Барселона,пълниш чекмеджета и гардероби с евро и кюлчета!!! Епа и това е работа...
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Silver fox

    6 3 Отговор
    А защо другите хора не работят?
    Ей, не се накрадоха ей!
    Мутри вън!
  • 180 ПП ГРУБ

    6 3 Отговор
    Докато другите говорят, ние крадем ли крадем, докато има какво да крадем власт няма да дадем а ще продължаваме да кладем. Това е от нас друго не можем.

    Коментиран от #182

  • 181 герберче

    1 4 Отговор
    Вожде и в събота и неделя ли да работим?
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Ясновидец

    2 9 Отговор
    Четвърти мандат за най достойния премиер на България Господин Бойко Борисов.

    Коментиран от #187

  • 184 ФИНЦИ

    6 2 Отговор
    НЯМА ТАКЪВ НАГЛЕЦ
  • 185 Мохамед

    4 1 Отговор
    Верно е, че Борисов малко говори а много го работят, затова да разкаже удоволствие, или болка е изпитал, когато кмета на Симитли го е оплождал?
  • 186 КЪРЛЕЖ

    3 1 Отговор
    И КАК РАБОТИШ С РЪЦЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ И ДВЕТЕ ТОПКИ БЕ ПАРАЗИТ ?
  • 187 КОГО ЛЪЖЕШ БЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #183 от "Ясновидец":

    БОЙКО НЕ Е ГОСПОДИН А ДРУГАР - ЧЕРВЕНОКНИЖКОВЕЦ - ЕДНОКНИЖНИК ОТ БКП !
  • 188 шгш

    3 1 Отговор
    Е ще го кажа. Направете преброяване на хората и на броя на обезлюдените места и ще разберете , какво сте направили! А колко нови заводи и високо технологични компании създадохте или привлякохте? Къде са превенционните санаториуми и възстановителни центрове !
  • 189 питащ

    4 1 Отговор
    Мислиш ли, че обикновените хора вярват на самохвалството ти? Те тънат в мизерия, докато държавната администрация се радва на все по- високи доходи. Бог забавя, но не забравя.
  • 190 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..":

    На какви наркотици си!?
  • 191 Истината2

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Аз си мисла че":

    Още по принцип а видно е ние зареждане шкафчета,чекмеджета с пачки евро банкноти и златни кюлчета..Сега са на още по сигурността но място.
  • 192 НРБ

    3 1 Отговор
    Това което се построи по времето на Народната Република, вече 30г го рушите и грабите. Колко завода се построиха за 30г демокрация!? Николко! Ако покажат по новините открит завод, то той по-малък от един цех на някогашните заводи. Какво произвеждаме сега!? Всички произвеждаме едно и също като идем в тоалетната. Кибрит и клечки за зъби внасяме. Някога произвеждахме от стругове и електрони до медицинско оборудване, а сега сме кръгла НУЛА.

    Коментиран от #195

  • 193 безпартиен

    3 1 Отговор
    Докато народът ни осъзнае,че това с което този или някой друг управляващ се хвали,че е свършил е негово ЗАДЪЛЖЕНИЕ А НЕ ПРАВО все така ще я караме!
  • 194 Лъжльо

    3 1 Отговор
    Да да МОЙТЕ фирми работят а другите фирми ми слугуват и лъскат
  • 195 Мале Мале

    2 1 Отговор

    До коментар #192 от "НРБ":

    Ако ГЛАДЕН Българин иде в Америка ще се уплаплаши и ще се върне още по гладен в България от преди Бойко но след Бойко по добре не се връщайте че той ограби целият Български народ и няма кво да се яде
  • 196 Искал е да каже

    4 1 Отговор
    Докато другите говорят, ние крадем.
  • 197 Марио Ангелов

    3 0 Отговор
    Долу Бацо малоумника!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове