Last news in Fakti

6 Януари, 2021 14:20 5 569 58

Нинова: Ще решим след изборите дали Радев ще е нашият кандидат

  • корнелия нинова-
  • румен радев-
  • избори-
  • парламентарни избори-
  • георги гергов-
  • бсп

Ще има ред в партията, правилата важат за всички, коментира лидерът на левицата предложението за изключването на Георги Гергов от БСП заради неспазване на Устава

Нинова: Ще решим след изборите дали Радев ще е нашият кандидат - 1
Снимка: БГНЕС

Важно е датата на изборите да бъде съобразена със здравната обстановка в страната. Решението е на президента, ние сме готови и за 28 март, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред БНР.

Ще има ред в партията, правилата важат за всички, коментира тя предложението за изключването на Георги Гергов от БСП заради неспазване на Устава. Редовите социалисти вече се произнесоха по лидерския въпрос в БСП.

Отношенията ни с президента Радев винаги са били принципни - партията не се меси в работата на прездента, ние сме го издигнали, с наша подкрепа, но той е президент на всички българи, а ние като партия пък имаме свой път на поведение.

С Радев имаме общи позиции по редица въпроси. От друга страна, имали сме и различни мнения, когато следваме нашата политика. Отношенията ни са на базата на взаимно уважение.

Дали Радев ще бъде нашия кандидат за президент - ще решаваме в партията след парламентарните избори, подчерта лидерът на БСП.

Няма да има промяна в отношението ни към Македония след изборите, няма да се промени позицията ни по въпроса за членството на РСМ в ЕС, заяви Нинова и подчерта - националният интерес на България трябва да бъде защитен.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само БСП

    32 48 Отговор
    Всички комунисти да ядат лайн.та на Путин изпратени като торта по Амазон и да отидат до кремъл за да ги наградят с ордени за смелата закуска

    Коментиран от #8

  • 2 Майна

    69 38 Отговор
    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИТЕ! РАД
    ЕВ ПОКАЗА, ЧЕ Е ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #36

  • 3 ТаУмВзе

    26 23 Отговор
    Кинтоимпексова, като поръчкова уж опозиция на мутропитека! Къв Радев, кви избори бееее. Последна национална Катастрофа е! Дуднете още глупости. Само, че матряла замина. От Кого ще Крадете?

    Коментиран от #13

  • 4 Си ган

    31 33 Отговор
    Публикувано във факти.бг: но той е президент на всички българи

    Ти да видиш - по какво личи, че е на всички българи?
  • 5 Тодор Живков, бе велик човек!

    22 17 Отговор
    За Радев

    Коментиран от #12, #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Вато

    26 14 Отговор
    Ако спечелят няма да е,ако загубят той ще е.Защото рейтинга му е добър.БРАВО

    Коментиран от #52

  • 8 Само ГЕРБ

    17 20 Отговор

    До коментар #1 от "Само БСП":

    Да вземат и гербаджиите, лизачи на Путин с тях. И да не забравят Борисов и Доган, които наградиха другаря Путин с орден за три милиарда лева за сметка на българския народ.
  • 9 Иван Костов

    3 14 Отговор
    ОДС ОДС, ОДС
  • 10 Нос Калиакра

    32 13 Отговор
    Нинова е търтей като всички останали..
  • 11 Никога повече Бсп на власт

    18 21 Отговор
    Реших да наиша този пост, защото винаги когато някой в групата изрази мнението, че комунистите са унищожили интелигенцията, аргумента се свежда до малоумния спор фашисти ли са били представителите на същата тая интелигенция. Интелигенцията де факто се свежда до убитите и осъдени от „народния съд“ непосредствено след 9-ти Септември. Но всъщност нещато стоят съвсем другояче.
    Комунизма другаре, както всички знаем, беше много прогресивен строй! В руската енциклопедия от 1953 пише: "ГЕНЕТИКАТА , ЛЪЖЕУЧЕНИЕ НА ИМПЕРИАЛИЗМА.” Който не вярва да се запознае с "научните" трудове на другаря акад. Лисенко. Тоз гений на съветската мисъл отхвърля хромозомната теория за наследствеността. През август 1948 г. с одобрението на Сталин в Москва се провежда сесия на ВАСХНИЛ (Всесоюзная Академия Сельскохозяйственных Наук имени Ленина), организирана от Лисенко и неговите привърженици. Класическата генетика и хромозомната теория са дискредитирани като реакционни и идеалистически. Те трябват да бъдат заменени с „единствено правилното“ материалистическо и прогресивно учение на Лисенко. Учените Вавилов, Завадовски и Константинов са посочени като съучастници и враговете на народа, защото критикуват малоумния му доклад „Псевдонаучната теория на генетиката“. И тримата, Вавилов, Завадовски и Константинов, са заточени и умират в лагер, защото не се отказват от буржоазните си предрасъдъци и генетичната теория за наследствеността.
    В социалистическа България комунистите следват неоткло

    Коментиран от #42

  • 12 все комунисти

    12 11 Отговор

    До коментар #5 от "Тодор Живков, бе велик човек!":

    За Борисов още по велик беше Тодор Живков и за това си го охраняваше.
  • 13 ТаУмВзе

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Броеницата на Доган е много дълга. Кви избори бълнува бре Робе? До 5 годин сме приключили, Максимум.
  • 14 Никога повече Бсп на власт

    12 13 Отговор
    В социалистическа България комунистите следват неотклонно примера на големия брат! От 4 до 8 април 1949 г. в София се провежда Биологическа конференция. Нейната цел е да извърши „преустройство“ на биологията и свързаните с нея дисциплини: науката генетикатрябва да бъде заменена с „учението“ Лисенко. Класическата генетика и хромозомната теория са обявени за идеалистически и буржоазни. Законите и фундаменталните достижения на Август Вайсман, Грегор Мендел и Томас Хънт Морган са отхвърлени като реакционни, формални и чужди на практиката. На конференцията българските учени-генетици са заклеймени, принудени са да признаят своите „грешки“ и публично да се самокритикуват.
    Промените започват още през предишната година. От 23 до 25 ноември 1948 г., четири месеца след августовската сесия на ВАСХНИЛ, вестник “Работническодело“ публикува три поредни статии на проф Игнат Емануилов, в които се нападат възгледите на българските биолози акад. Методи Попов, Стефан Консулов и Михаил Христов. Най-остра е критиката към акад. Дончо Костов - световно признат генетик, обвинен във „вайсманизъм“, който в трудовете си даже пропуснал да спомене за Лисенко. Ти да видиш какъв грях!
    Малко след това, през декември 1948 г., се провежда Петия конгрес на БКП. На него категорично се обявява, че пътят към социализма минава през диктатура на пролетариата, упражнявана по съветски модел. На конгреса важно място заема въпросът за марксистко-ленинската просвета и борбата на идеологическия
  • 15 БАБА ВАНГА КАЗА НИНОВА ПРЕМИЕР

    6 16 Отговор
    ОДС И БСП ЗАЕДНО СРЕЩУ МАФИЯТА
  • 16 666

    17 16 Отговор
    Дори др. Нинова не го иска Фуражката. 🤩🤩🤩🤩🤩
  • 17 Рашка с прашка

    14 7 Отговор

    До коментар #5 от "Тодор Живков, бе велик човек!":

    Да бе, затова искаше да станем 16 съвеЦка рупублика. Позор и национално предателство.
  • 18 Никога повече Бсп на власт

    12 9 Отговор
    Малко след това, през декември 1948 г., се провежда Петия конгрес на БКП. На него категорично се обявява, че пътят към социализма минава през диктатура на пролетариата, упражнявана по съветски модел. На конгреса важно място заема въпросът за марксистко-ленинската просвета и борбата на идеологическия фронт, който въпрос е предмет на доклада на другаря Вълко Червенков. Който другар е начело на тогавашния Комитет за наука изкуство и култура (КНИК). Червенков дава указания, отнасящи се до всички области на духовния живот – от философията до художествената самодейност. В частта за биология той заявява: „Нашата биологична наука и свързаните с нея институти са длъжни в кратък срок да се очистят от морганистките и други реакционни течения и да застанат безрезервно на мичуринско-лисенковски позиции“. Това е партийна директива, другари! И още: „Ние няма да разрешим задачата, ако не преобразим изцяло старата система на средното и висше образование у нас, педагогическите институти, Академията на науките и научноизследователските институти“.
    В своето изказване на същия конгрес Титко Черноколев зам. министър на земеделието, е по-конкретен. Той вече споменава имена и отправя остра критика към акад. Дончо Костов за това, че не следва съветския опит и приема, че хромозомите съществуват. Чудно е как не са го изгорили на клада, за тази ерес, щото отказва да признае, че учението на Лисенко е основата на "материалистическата биология".
    ВСИЧКО е подчинено на бруталния и а
  • 19 Иван Костов

    12 10 Отговор
    Страх ги е от Нинова всичките защото паричките ще
    им секнат
  • 20 Георги

    9 14 Отговор
    Договорихте ли се с Баце, вече да издигнете собствен кандидат и да откраднете гласове от Радев, за да може да имаме президент-тиква?
  • 21 Никога повече Бсп на власт

    13 11 Отговор
    ВСИЧКО е подчинено на бруталния и абсолютен монопол на комунистическата идеология. Всяка от така наречените „творчески сфери”, всичко, което се смята, че принадлежи към духовния живот на българина, е длъжно да я обслужва и да утвърждава нейните догми и митове. Всичко се превръща в средство за непрестанна, натрапчива, истерична пропаганда. в От радиото и вестниците, до малоумните лозунги, които са навсякъде. Комунистите придават на ВСИЧКО политически характер. От науката и изкуството до прическата, облеклото и музиката, която слушаш. С ЕДНА ДУМА КОМУНИСТИТЕ Подобно на Светата инквизиция организират лов на вещици в научните среди, базиран изцяло на тяхната идеология. Която пък идеология, вместо да се основава на научни методи е изцяло подчинена на фанатичната „религия“ на пролетариата, че всичко, което идва от Запад е буржоазно и псевдо научно. Така е, когато „вожда“ е печатарски работник със седмокласно образование, а Комитета за наука изкуство и култура се ръководи от Вълко Червенков, който е сред най-образованите измежду другарите, има гимназиално образование, от което следва, че е вещ по всички въпроси от философия, биология и химия, до литература и изобразително изкуство.
    След генетиката другарите се включват в борбата с кибернетиката. "Великия" академик Тодор Павлов, председател на БАН, пише студия - "Кибернетиката е лъжеборжуазно учение". Докато на Запад механизацията и автоматизацията навлизат в производството и се ражда електрониката, другарите
  • 22 Факт

    12 4 Отговор
    Експлоатират социдеята, а са милионери и на хранилка на сащ!
  • 23 Мнооо

    3 2 Отговор
    Големи цаки
  • 24 😃АНАЛлизатор😂

    7 3 Отговор
    Предупреждение от др. Нинова към президента да внимава какво говори и какво прави.
    Нищо ново в политическият живот в България.
  • 25 Никога повече Бсп(БКП) на власт

    7 8 Отговор
    Докато на Запад механизацията и автоматизацията навлизат в производството и се ражда електрониката, другарите отричат кибернетиката.
    Така е унищожена интелигенцията - като „разчистват“ БАН, училища, университети, вестници, театри и т.н. от буржоазни предрасъдъци. Тия, които слязоха с цървули от Балкана подчиниха всичко на комунистическата идеология. Подчиниха дори изкуството, като му дадоха нужната партийна насоченост. Пейзажа не е пейзаж, ако в далечината няма заводски комини. Всеки, който оказва съпротива е дискредитиран, изселен, осъден и много са убити. Това в цивилизования свят се нарича вандализъм. Когато самозабравилата се простащина действа от позицията на силата и унищожава науката и културата на цяло едно общество.
    И тук искам да отворя една скоба за „историците“ в групата. Другари, същите тия цървули, които не признаваха генетиката, ви написаха и учебниците по история. История, подчинена на комунистическата догма, в която едни факти се криеха, а други се изопачаваха до неузнаваемост. История, която на първо място беше пропаганда.

    Коментиран от #27

  • 26 Цербера

    7 6 Отговор
    Пунта Мара както винаги се оказа Другарката в червения ъгъл. Надува балона до дупка и след това го пука от раз все едно нищо не е станало. Госпожо от ъгъла червен, нищо не научи като политик, а си лидер на водеща политическа сила. Срам и позор - оттегли се. Време ти е.

    Коментиран от #35

  • 27 Гост

    8 6 Отговор

    До коментар #25 от "Никога повече Бсп(БКП) на власт":

    Имаше още много други глупости като "методът на Липецките учители", "Метода на Злобин", на тъкачката многомашинчка и още куп простотии. Така, че не трябва да се чудим защо сме на този хал. Говори, се че един западен политик казал за нашите комунисти " Когато Сталин в Москва пръдне, вие в София се насирате". Това обобщава с две думи всичко казано по-долу.
  • 28 🙃😉🙂🙃 Жабчето

    7 5 Отговор
    Хохохо кой ще колим днес. Мадам Бовари или Радко Пиратко. 😜🤪😜
  • 29 тхйт

    9 4 Отговор
    Ще решите, ако ви бутне някой лев...
  • 30 Свинята

    5 9 Отговор
    Какво общо има парламентарния вот с президентския ? Лапа тая пача ,като бокича двойния обрязан салам !
  • 31 Евала

    5 3 Отговор
    На снимката:Дарт Вейдър
  • 32 кьорфишек

    10 8 Отговор
    Не,Курнело,чорапа не е моят президент,ваш си е.Ваша е вината да имаме президент който е срам за България.
  • 33 МИ КЪ

    9 6 Отговор
    ЩОМ РЕШЕТНИКОВ ИМ КАЖЕ И ТЕ ВЕДНАГА ЩЕ РЕШАТ!
  • 34 КОЙ КОЛКО ДАВА

    9 6 Отговор
    ВОЕННОТО ЛОБИ ПРЕДЛОЖИХА ФАТМАКА НА НИНОВА СРЕЩУ ИЗВЕСТНА СУМА И ТЯ ГО ПРЕДПОЧЕТЕ ПРЕД МАЯ. СЕГА СЕ ЧАКА ДА СЕ ВИДИ КОЙ КОЛКО ДАВА И ЗА КОЙ ДЕБИЛ - ЗА ДА ЗАСТАНАТ БСП ЗАД НЕГО. А ТЪПИЯ НАРОД МИСЛИ, ЧЕ СИ Е ИЗБРАЛ ПРЕЗИДЕНТ? РАДЕВ ОБЕЩАВАШЕ ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА, А ЗАСТАНА ЗАД БОЖКОВ - ОЩЕТИЛ ДЪРЖАВАТА СА С 800 МИЛИОНА?

    Коментиран от #37

  • 35 Софиянец цял живот

    10 6 Отговор

    До коментар #26 от "Цербера":

    Какво оттегляне бе приятелю. Тя е нагла и безочлива. Виж я вече как изглежда, напълно е отчаяна. Напускат я яко от партията й това какво ти говори? Пълен крах и провал.
  • 36 Ха ха ха

    8 7 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Една държава да посети и да го изгонят . хахахааа

    Коментиран от #45

  • 37 ПИРАМИДИ ФАРАО

    6 2 Отговор

    До коментар #34 от "КОЙ КОЛКО ДАВА":

    ни и балъци за мильони!!! МИ НАЛИ НИНОВА СИ КУПИ ПОСТА - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП И ТРЯБВАШЕ ДА СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ!? И СЕГА Е ВЪТРЕ СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ МЕЖДУДРУГАРСКИ ВОЙНИ И ЯКО СЕ Е ИЗРЪСИЛА ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ПАК ПОСТА - ШЕФ НА БСП. И СЕГА ЩЕ ТЪРГУВА - КОЙТО ПЛАТИ ПОВЕЧЕ - СТАВА НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ПОДКРЕПЕН ОТ БСП! ЗА ТОВА ПРОЗОРЕЦА ЗА ОФЕРТИ Е ОТВОРЕН - "ПО НАТАТЪК ЩЕ РЕШИМ"
  • 38 Го4о

    10 5 Отговор
    Радев "закопава" БСП ежедневно с глупавите си изказвания, а БСП от трибуната на НС гласувайки в подкрепа на вотовете на Радев се самодискредитират! Успеха им е две нули(00)! Долу Радев и Гешев спешно да се задейства!

    Коментиран от #43

  • 39 ГЕНЕРАЛ РАДЕВ

    5 8 Отговор
    Мен ме ИЗБРА НАРОДА, а не БСП, така, че НЕ МИ ПУКА за БСП.
  • 40 Некой си

    1 6 Отговор
    Гласувам за Славуца .
  • 41 КОНКРЕТНО

    3 7 Отговор
    КУРИ АКО СИ УМНА ПРЕГОВАРЯЙ.ЛЕТЕЦА НЕ ГО ИЗТЪРВАЙ.ИНАЧЕ И ТИ СИ ПЪТНИК.ВНИМАВАЙ!!!
  • 42 Behemoth

    4 6 Отговор

    До коментар #11 от "Никога повече Бсп на власт":

    На колко лазарника си ?Що не си гледаш простатата а ни занимаваш с несъществени към днешна дата неща...ние искаме да гледаме напред такива като тебе ни връщат сто години назад ....разбирам ,че животът ти е прецакан ,но защо искаш да прецакаш и нас...
  • 43 Де Факто

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Го4о":

    Ами КАСКЕТА нали се задейства,когато нахлу с армия в президентството, затова сега се е покрил като мишка...хахаха.
  • 44 ЩОМ ПЛАЩА

    6 6 Отговор
    БСП ЩЕ ИЗДИГНАТ ВАСИЛ БОЖКОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, АРЕ НА БАС!

    Коментиран от #48

  • 45 🐷 Боко ТИКВАТА

    3 5 Отговор

    До коментар #36 от "Ха ха ха":

    Прав си.Изгониха ме от Москва посред нощ, и аз се върнах като НАС-РАН под предлог, че имам да инспектирам един кенеф.🤣🤣🤣

    Коментиран от #46, #47

  • 46 Бай Ганьо

    3 8 Отговор

    До коментар #45 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Аре на бас, че ГЕРБавите ТУЛУПИ ще издигнат ПРАСЕ-евски за президент.
  • 47 Забрави ,

    2 3 Отговор

    До коментар #45 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Грух ..
  • 48 ОТ УЛИЦАТА

    7 3 Отговор

    До коментар #44 от "ЩОМ ПЛАЩА":

    ЩОМ МОЖАХА ДА ИЗДИГНАТ ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ ЕДИН РАЗВЕДЕН ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР СЪС СЕКРЕТАРКА ЛЮБОВНИЦА - НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИ?
  • 49 ПЕНКО

    7 3 Отговор
    КОЙ МИРИШЕ ПО-ЛОШО В ТОАЛЕТНАТА : НИНОВА ИЛИ РАДЕВ !!! СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОЛИТИКА !!!!!
  • 50 Ник

    5 7 Отговор
    Само че Радев не зависи от БСП. Корни и червените барони си мислеха, че Радев ще е тяхно послушно оръдие, но очевидно той не ги слуша и се е получил раздор.Радев спокойно може да спечели президентските избори и без тях. Може и да направи своя партия и да помете всички пишман партии и вождове.1500 000-1700 000 гласа може да събере спокойно.

    Коментиран от #53

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Какво значи да спечелят?

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Вато":

    БСП няма да имат повече гласове от ГЕРБ. Ако няма кой да се коалира с ГЕРБ, БСП ще се коалира с някого, за да се сформира правителство. Няма да просъществува дълго каквато и да е коалицията. Може да се стигне до служебен кабинет. Ако се стигне до такъв ще има недоволство и към Радев 100% след това. Защото той ще се явява тогава управляващ тогава и ще отнася негативи дори от тези, които сега го възхваляват...
  • 53 Ще събере, ама друг път.

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "Ник":

    Много по-изгодно му е да спечели 2-и президентски мандат, а без подкрепата на БСП и ДПС няма да му е толкова лесно. Това зависи и от другите кандидати естествено. Ако са абсолютно не избираеми опциите, каквато беше кандидатурата на Цецка Цачева може и да спечели евентуално втори мандат, но ще е чак на балотаж.
  • 54 НИНОВА

    0 1 Отговор
    ТОВА ЛИ Е НИНОВА ОТ 1997 ГОДИНА ?!?! ЧИПА ЛИ И Е СМЕНЕН ИЛИ ИСКА ДА РАЗРУШИ БСП И ДЪРЖАВАТА ?!?! ФЕЛДФЕБЕЛСКИТЕ И НОМАРЕ НЯМА ДА МИНАТ ?!?!
  • 55 Вълканов

    0 1 Отговор
    БСП не е лява партия, а лартия, каквато е ГЕРБ. Поне да бе останала Социалдемократическа.
  • 56 Другар

    0 0 Отговор
    За първи път на тази снимка виждам извънземно с виме.
  • 57 Кури

    0 0 Отговор
    На Гергов му намазах ските,сега е ред на вчрашното политиче-стюарда,ще ми скача този поплювко на мен.
  • 58 Вълканов

    0 2 Отговор
    Към Никога повече БСп...
    Човече, я ми кажете, колко висши и полувисши училища имаше преди септември и1944 год. и колко се построиха след тази дата. Ами гимназите. Такива като Варна - 2 гимназии: мъжка и девическа. Станаха 6. Същото и в Пловдив. Да не говорим за столицата. А в селата. Гимназии, колкото искаш. Професионални училища - също. УТР -та - от 7 до 9-ти клас; техникуми - от 8 до 12 клас, и двегодишните след 11 класп
    Що се отнася за образонавието - през така наречения Соц.преиод имаше бум на образованост. Вие живял ли сте във времето преди септември 1944 год. Не сте живяли. Аз съм живял и зная, колко бяха интелегентните на брой. Нищожно малко спрямо сега.
    Единствено сте прав за Лисенковщината. Но от подметката, не правете изводи за цялата обувка.
    До Живков, яко се спореше по идеологически въпроси. С идването му, споровете спряха. Влязоха забраните.
    Преди да започнете да излагате дадено обстоятелство, проучете го добре. Защото приказките Ви излизат ЛЪЖА.
    За Ваше сведения, до 9-ти. 09.1944 год., в моето село имаше 2 висшисти, след тази дата, многократно повече. Да не говорим за полувисшисти или гимназисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове