Last news in Fakti

6 Януари, 2021 16:08 15 139 70

Осман Октай пред ФАКТИ: С ''Мутри, вън'' Румен Радев се обяви за враг на статуквото

  • осман октай-
  • румен радев-
  • дпс-
  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • герб-
  • избори

''Явно в неговото политическо поведение много важна роля играе военното му минало и военното му поведение като загриженост за нация, държава'', каза политическият анализатор

Осман Октай пред ФАКТИ: С ''Мутри, вън'' Румен Радев се обяви за враг на статуквото - 1
Снимка: ФАКТИ

ДПС се държат агресивно и насилствено искат да участват в управлението на страната, както казват те за ускорено, изпреварващо, каквото и да значи това, догонващо, изпреварващо управление на страната и т.н. А всъщност просто да има програма и управление с тяхно участие. Те са агресивни заради това, защото са в тежка изолация - политическа и управленческа. Независимо че, както казва Бойко, те винаги управляват, но тихо и отзад. Обаче това не им харесва. Не им харесва това, че са в социална и политическа изолация''. Така Осман Октай, бивш зам.-председател на Движението за права и свободи (ДПС) и политически анализатор, коментира пред ФАКТИ декларацията на партията от понеделник, в която ДПС отново декларира желание да управлява България и формално.

''Да сравним нещата, понеже в предварителния разговор говорихме за Ердоган и диктаторите. Слушам речта на Ердоган за Нова година, където той казва, че положението, в което се намира икономиката, финансите и всичко останало в Турция, е заради това, че вътрешни и външни врагове на Турция (т.е. на Ердоган и неговото управление) пречат той да реализира добрите си намерения. Долу-горе същото е поведението на модела Доган. ''Ние сме перфектни европейци, натовци, перфективни във всяко отношение, от името на вас мюсюлманите, с вашия гръб управляваме всички, ама ония са маскари и те са ни врагове. Те не ни искат, те все искат да ни сменят имената''. И така започват лакърдиите. Като разположим на тази основа тяхното поведение, за предстоящите парламентарни избори явно са си направили сметката, че никой не иска с тях да влезе в управленска коалиция. Нито ГЕРБ, нито БСП, защото ще има реакция в обществото. Тези техни кукловоди от службите, за които аз говоря, също го знаят и търсят формула. Покрай тази онлайн конференция смятах, че ще търсят по-приемлив вариант. Те го опитаха с Лютви Местан навремето и направиха, че така да се прегърне със Сергей на Орлов мост и след това се провали този модел - ДПС да е приемлива. Сега обаче, след всичко това, което се случи в обществото - около Пеевски, около тези протести, около модела Доган и около легендата, че едва ли не всички ресурси на мръсните държавни дела са в ръцете на Сараите и Доган, се създава изключително голямо напрежение около модела Доган и ДПС'', каза още Октай.

Във въпросната декларация от ДПС, без да го споменават поименно, почти недвусмислено заявиха, че няма да подкрепят президента Румен Радев за втори мандат. Ето какво заяви г-н Октай относно този момент от декларацията: ''Те се връщат на схемата от 2001 г. Тогава ДПС, за разлика от настоящето, влязоха в управление с царя. След това обаче царят игра колебливо срещу Петър Стоянов, а ДПС играха с Ренета Инджова, за да направят всичко възможно на балотажа Петър Стоянов да загуби от Георги Първанов. Ситуацията днес и тяхната позиция е обвързана с тяхното послание в публичното пространство. А именно през парламентарните избори, през следващо управление до президентските избори. Защо? Защото президентът и БСП имат хладни взаимоотношения. Да не говорим, че срещу Радев е Бойко, който го обявява не за политически опонент, а за враг (б.р. и не само него), ДПС заеха същата позиция, фалшивите патриоти по същия начин. А колебливото отношение на Корнелия първо ще навреди на нея, но и ще помогне за бъдещето на президента Радев. Позицията на ДПС, с тази агресия срещу президента те се опитват да се договорят за бъдещ президент още отсега през съвместно управление. По този начин те отварят врата: ''Бойко, ако ти вземеш 80-85 мандата, направи това, което казвахме ние преди 4 години, а ти не ни послуша. Направи правителство на малцинството с друг министър-председател. Ние може би можем и да те подкрепим за кандидат-президент и да ти дадем въздух, да ти дадем сигурност в следващите 5 години, да не се плашиш. Ще имаш имунитет, ще имаш охрани, ще имаш всичко''. Първото послание е това, защото те продължават да са в едно котило, независимо, че му искат оставката от време на време. Те са си орташка работа. Като в семейство, дето има раздори, ама не са се развели. След това, ако евентуално тази формула не успее, пращат подобни послания и към БСП и Корнелия Нинова.''

''В моите анализи винаги залагам на следното. От Кръглата маса БКП се превърна в БСП и не се отрече от миналото си. ДПС се роди като антикомунистическа, а след това стана патерица на БСП. Тези две формации днес се наричат системни, партии на статуквото, и са единствените оцелели от 90-та година, от Кръглата маса досега. Факт. На следващ етап, въпреки че моделът Доган и сие постоянно говорят колко са антикомунисти, те през тези 30 години винаги легитимират управление на БСП и прикриват всички престъпления, които са извършени от БКП по времето на комунизма, с които БСП още се гордеят и имат носталгия'', добави бившият зам.-председател на ДПС.

''91-ва година ние основателите от Централния съвет искахме забрана на БСП като условие за управление с Филип Димитров и СДС. Това е заявено при откриването на сесията на 36-ото Народно събрание. Това решение никога не е отпадало и не е отменено в последните 30 години, независимо какво говорят депесарите. Точно в този период БСП бяха внесли в Конституционния съд искане за забрана на ДПС като противоконституционна партия. Въпреки толкова конфликтната ситуация, 10 месеца по-късно направиха преврат на Филип Димитров, заедно с Желев и сие, изведнъж стана правителството на Беров и ДПС на Доган и БСП на Луканов се прегърнаха. Дори тогава, когато са били в тежка конфликтна ситуация, те се прегърнаха. Давам ви модел. А днес това вече нищо не значи, могат да се прегърнат с всички. Абсолютно убеден съм, че от това следва позицията на ДПС против Радев, защото имат информация, че има някакви търкания между Корнелия и нейното обкръжение с президента Радев. Президентът Радев ясно и категорично с целия ресурс, авторитет и институционалност каза: ''Мутри, вън''. Това значи, че той се обяви срещу това статукво от последните 30 години, за което ви разказах. Изведнъж той се обяви за враг на всичко това, което се е случило. Това му прави чест. Аз не съм гласувал за него, но му прави чест като бивш военен. Явно в неговото политическо поведение много важна роля играе военното му минало и военното му поведение като загриженост за нация, държава. И той стига до извода, че мутрите са проблемът. А кои са мутрите? Всичко това, което ви казах. И за това той изведнъж се превърна, както казва Бойко, не в опонент, а във враг на цялото това статукво. ДПС намигва на всички и казва: ''Ако искате да изберете президент, ние трябва да управляваме''. Или: ''ГЕРБ, ако вие приемете да управлявате с нас, следващият президент може да е Бойко Борисов, или когото посочите вие''. ''БСП, отречете се от Радев и ние може да ви помогнем да го принудим да не се кандидатира и да изберете следващия президент''. Дори да го детронират на президентските избори, той за разлика от другите президенти ще има много силно политическо бъдеще, ако правилно си изиграе картите. Най-много се страхуват всички, които изброих - ГЕРБ, БСП, ДПС, патриотите, срещу които той заяви позицията ''Мутри, вън''. В момента най-много се страхуват в следващия парламент да не може да се състави правителство и той (б.р. президентът Румен Радев) еднолично да поеме със служебен кабинет управлението на страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    241 36 Отговор
    Само Радев поздрави нас гражданите на водосвета пред Александър Невски.Шкембето, Фандупкова и другите гербави тулупи избягаха с двеста.

    Коментиран от #9, #19, #64, #69

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Нос Калиакра

    20 95 Отговор
    Статуквото има пари и ще спечели отново......парите могат всичко...Тя нямат страх......А страхът може да победи парите...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 България

    11 56 Отговор
    Като ти кажа дупе говори тогава се обаждай!!!!!!
  • 6 христо калчев

    193 16 Отговор
    октай е живата енциклопедия на прехода,вслушвайки се в думите му ще чуем истината от първа ръка,както се казва!

    Коментиран от #13, #32, #60

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Жжж

    170 17 Отговор
    Октай е много интелигентен, анализите му са почти винаги на ниво. И този път са на високо ниво!
  • 9 12345

    27 95 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    С 200 през протеста :) Болшевишки подлоги!

    Коментиран от #17

  • 10 розово

    136 15 Отговор
    Фокуса е върху Борисов .Доган пак остана в сянка и дърпа конците.Когато критикувате Борисов не забравяйте и неговият господар Доган.
  • 11 мдааа

    84 6 Отговор
    Абе , къде е Христо Бисеров ?! И той да се изкаже ...

    Коментиран от #36

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 гост

    17 41 Отговор

    До коментар #6 от "христо калчев":

    Прав си, знаеше нещата от кухнята докато не беше изритан оттам .Последните години нещо не му се получават нещата, защото всичко връзва с онова време ,ама то и Сокола не седи на едно място.
  • 14 карят е близо

    34 7 Отговор
    Току що Тръм призова за война хихихихихихи
  • 15 КАК СЕ ИЗБИРА

    29 94 Отговор
    президент на маса? ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕ ЕДИН ПЕНСИОНЕР, НИЩО НЕ РАЗБИРАЩ ОТ ПОЛИТИКА , НАТРАПЕН ОТ ВОЕННОТО ЛОБИ И РЕШЕТНИКОВ И ПОДКРЕПЕН ОТ БСП СРЕЩУ ПАРИ /РУБЛИ/ ПОД МАСАТА - НА КОЯТО СА СЕ СРЕЩНАЛИ КАКА КУРИ И РЕШЕТНИКОВ И ЗА КОЕТО /ЕСТЕСТВЕНО/ ТЯ ОТРИЧАШЕ!

    Коментиран от #18

  • 16 ГЕРБ ВАРНА

    51 20 Отговор
    ГЕРБ ВАРНА ГОТВИ МАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕДАТЕЛСТВО ЛЪМ СВОЯ ВОЖД В ИНТЕРЕС НА ЦВЕТАНОВ!!КАНЯТ СЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА МУ ГО МАБИЯТ С 200 ЗА ДЕТ НЕ ИМ ДАВА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В СТРОИТЕЛСТВОТО!!
  • 17 манчо

    11 30 Отговор

    До коментар #9 от "12345":

    виждам висока "интелигентност" в ниско чело
  • 18 граб

    92 15 Отговор

    До коментар #15 от "КАК СЕ ИЗБИРА":

    мутропитека много пък разбира , Радев като е пазил нeбeто на България , бойко пазеше бай Миле , айде да се махаш от тука

    Коментиран от #20

  • 19 Айсман

    107 24 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Чест му правя,
    на Президент Радев !
    За поздравите разбира се !
    След като и Осман Октай ,
    има положителна нагласа ,
    относно действията на Президента ,
    е добра поличба за успех!
  • 20 Берия

    50 9 Отговор

    До коментар #18 от "граб":

    Да добавя само,
    че събираше рекета , на мафиотите,
    с един калашник на рамо ,
    досущ беше ,като Талибан??

    Поздрави от Габрово!
  • 21 тхйт

    27 4 Отговор
    Още едно доказателство, че ДПС подкрепя Гундю.

    Коментиран от #25

  • 22 Иванчо

    56 7 Отговор
    Днес е рождениа дден на Ботев.Акоможеше да види турците в парламента би скочил от джипа на Боико в движение.

    Коментиран от #31

  • 23 Българин

    55 8 Отговор
    Страхотен анализ покриващ на 100% това което мисля.

    Коментиран от #56

  • 24 пешо

    39 14 Отговор
    стягат тиквата за президент ,
  • 25 А бе

    9 6 Отговор

    До коментар #21 от "тхйт":

    нещо не разбрах ! Май само се намирате на работа.
  • 26 питанка

    10 27 Отговор
    Вие, г-н Октай, харесвате ли статуквото в настоящият му модел, това ли трябва да представлява една модерна държава в ЕС с прекрасна природа и невероятно работлив народ, май Вие не ни заслужавате

    Коментиран от #33

  • 27 ДПС, на съд

    31 2 Отговор
    Господ гледа отвисоко и ще ви даде това , което заслужавате
  • 28 Сатъра на Хана

    50 4 Отговор
    За тия дето ще хвърлят Камъка :
    ....
    Осман Октай е прекалено стар за да има политически Амбиции.
    .....
    А Апостола Левски не е делял хората по религия ( има милиони Волжки Българи мюслимани) ,
    А ги е делял на Народ и Не-човеци
  • 29 Педи с каскет

    42 3 Отговор
    Защо "консултантът" на ТЕЦ-овете, които изтровиха България с горене на боклук е недосегаем за държавното обвинение. Защо Гешев се се прави, че го няма?
    Просто е! Жената на главния прокурор Иван Гешев е стриптизьорката Детелина Ханчева. Тя е адвокат на застрахователното дружество "ОЗК Застраховане", което е собственост на Христо Ковачки.
  • 30 Серафим

    23 12 Отговор
    ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ. БОЙКО, КУРНЕЛА И СЕР-ГЕЯ - НАПРАВО В ПАНДЕЛАТА. НЯМА ДА Е ПРЕЦЕДЕНТ.
    ПАРТИИТЕ И ПРЕДИ 9-ТИ СА ГИ ЗАБРАНЯВАЛИ. СЕГАШНИТЕ ОСВЕН ДА КРАДАТ ДРУГО НЕ МОГАТ
  • 31 Марийка

    21 3 Отговор

    До коментар #22 от "Иванчо":

    Тихо , че ако беше видял Местан и Серго как се целуваха .....
  • 32 Антимафия

    51 6 Отговор

    До коментар #6 от "христо калчев":

    Първо да поздравим,
    Осман Октай , за статията!

    Да така е ,

    но е бил вътре в кухнята,

    и е невероятно изчерпателен и истински ,

    мисля че Осман Октай ,

    има място до Президент РуменРадев ,

    като съветник в много области?

    Относно сигурността на България,

    в етнически и секретно политически характер!
  • 33 Айсман

    33 5 Отговор

    До коментар #26 от "питанка":

    Човека, беше достатъчно изчерпателен и откровен!

    Или, не си чел статията му,

    или търсиш, под вола теле?
  • 34 сиси

    14 54 Отговор
    Така е. Радев каза мутрите да излязат вън. И те излязоха.Хвърляха
    яйца и развалена риба, уринираха по стените на църквите, къртиха
    плочките по улиците.Страхотни привърженици има Радев. На всичко
    отгоре, човечецът носеше лозунг от две думи, написан с грешка.
    Две единствени думи и те не бяха написани като хората.Добре, че не
    бяха три.

    Коментиран от #37

  • 35 Радо Ненов

    34 15 Отговор
    Радев е срещу статуквото и мутрите, но Корнелия Нинова се е гушнала в статуквото на мутрите и крепи във всичко Бойко Борисов!! Моето семейство сме за Румен Радев

    Коментиран от #57

  • 36 Лаврентий

    20 3 Отговор

    До коментар #11 от "мдааа":

    Попитай, Иван Гешев "обрязания" , той им събира "колекта" на всичките от ДПС?
  • 37 Какъв дрон

    12 2 Отговор

    До коментар #34 от "сиси":

    Сиси, "Съсъла"!
  • 38 Гласувате за Борисов

    31 5 Отговор
    все едно гласувате за Доган. Момчета и момичета Вие това не го ли разбрахте. Има хора които заради пари ще направят всичко. Но дали те са хора или марионетки.
  • 39 така е

    9 41 Отговор
    Румен Радев е с помашки произход. Помак. Затова е така харесван от българските комунисчета. И ДПС.
  • 40 ДАААААА....

    10 24 Отговор
    АШКОЛСУН ДОНОСНИК ЕФЕНДИ!
    С "МУТ'РИ ВЪН" ФАТ'МАКА СКОЧИ НА АМБРАЗУРАТА ПРЕД НЕГОВИЯТ БОС-ЕЛ ЧАПО И ЧЕР'ВЕНАТА ОЛИ'ГА'РХИЯ!
    ХИТ'ЛЕРА,ЕСЕМЕСА И РУСОРОБИТЕ ИЗ'МЕНН'ИЦИ ОТ ДУНДУРКОВ 2,... ПРОПИЩЯХА В ЕДИН ГЛАС!
    ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА НАЯСНО,ЧЕ ОПИТА ЗА ПРЕ'ВРАТ НА ЧЕР'ВЕНАТА МАФ'ИЯ СЛОЖИ КРАЙ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МЕРАЦИ НА.. БЕЗ'ДЕЛНИКА-НИЩОПРАВЕЦ ;))))))
  • 41 Бай Пешо

    9 25 Отговор
    "Мутри вън"=без втори мандат!
  • 42 Обективен

    8 36 Отговор
    МОЕТО СЕМЕЙСТВО,ВСИЧКИ МОИ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ...БОЙКО И ГЕРБ ! НИКОЙ ОТ НАС НЕ ИСКА ДА ПРЕЖИВЕЕ..."ОНОВА",.. КОЕТО ПРЕЖИВЯХМЕ ПРИ ..ТРИТЕ ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ И 6-те ПРАВИТЕЛСТВА НС НА БКП БСП-ДПС-ДС!
    НИЕ СМЕ СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ А НЕ... МАЗОХИСТИ

    Коментиран от #55

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Кой68

    6 30 Отговор
    Тоя говори пълни глупости за Р.Радев...
    Кога "президента"се загрижи за народа и как?
    Защо не свика КСНС?!
    Това че прави коремно и кара самолет не го прави интелигентен.
    О.Октай кляка.Защо ли?
  • 46 Гост

    3 16 Отговор
    Бълвате лъжи. Харесвам Бойко, Харесвам и Радев, но заминаваме, ще отсъстваме, както винаги. Румен Радев не е помак. Румен Радев е рода му от село Славяново, мелес, старобългарин и тракиец. С авторитет се ползват в селото. Старобългарите първи от славяново казаха сдс, други бзнс. Нито са бкп, нито са анти. По средата са. Вярвайте ми. За когото си искате гласувайте. Аз писах. Полза нямаме. На запад сме. Помаците слязоха от балкана и изкупуват всичко недвижимо в селата, славяново, макево книжовник и циганите. Българите стари хора. България загива, в провинции и села. Румен Радев е на ти, а и в този край има много по ТЖ завършили висше от плевен, враца, учителски, за медицински сестри, и остабали от цяла БГ в тези краища. Бб си няма на идея, както цветанов, нинова и др виж Бисеров знае от този край е, люба колезич, много са Емилия Запартова. По БНТ, Емилия е от много възпитан род. Но в София е. Не знаем ракшиева, майка й, жива ли е. Суоер жена, баща й директор, но много скромен, пикойник, бисерови същи. Дамян. Интелигентен бе и много над вас Бисеров. И доган правилно се е ориентирал към сина на дамян бисеров, както и към Ташев, л. С. В мвр, но казаха, че е починал, и затова ми казвам, браво Меди. Имаше много качествени хора, но..
  • 47 Ал Капоне

    4 10 Отговор
    Машала ефенди, як сюргюн да ядеш!
  • 48 ъъъъъ

    6 20 Отговор
    октай ,си далеч от истината.....радев нали видя как не се срещна с кметове от герб?! а как ще се срещне с партия герб. радев е губещ от всякъде. с горене на мостове не става политика. работата не става на инат.
  • 49 Октаев,

    4 16 Отговор
    моля ви не ни баламосвайте. И Борисов, и Радев са статукво. Просто при единия се храниш с асфалт, при другия с високи морални изисквания.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 А бе къде е

    6 1 Отговор
    КОЗЛОДУЙ?
  • 52 Последния Софиянец

    11 5 Отговор
    На мутрата от Банкя му завиждам само за пачките с евра в шкафчето, иначе в главата му има мозък като на пиле. ха ха ха ха
  • 53 Бай Кольо

    9 13 Отговор
    Османее Османе, ти каква дърта гювендия си, освен факти никой не те брои за жив
  • 54 Ох тежко се живее в българия

    21 9 Отговор
    ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. РУМЕН РАДЕВ. ТОЙ Е ЧОВЕК НА НАРОДА, БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, НАРОДА Е С ВАС.
  • 55 Северозапад

    12 4 Отговор

    До коментар #42 от "Обективен":

    Значи на практика ще гласуваш за БКП (втори ешелон, този на пълните некадърници). И наистина си мазохист - защото Пунта Мара ще напълни поредното чекмедже, а ти ще си останеш със съдраните гащи и преклонението пред банкянския плондер!
  • 56 Бих добавил само

    8 4 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Възможна коалиция на ГЕРБ и БСП с подкрепата на ДПС ако народа се надигне още повече срещу корупцията и мафията.
  • 57 Criminal

    2 6 Отговор

    До коментар #35 от "Радо Ненов":

    И ние, най достойния президент и човек в политиката..........п.с. за тея с минусите ми е през плюсът..............
  • 58 Чики-Рики

    5 5 Отговор
    Да не дава Господ, повече и да чуем за Бойко Методиев Борисов,ако ще и след 28 март да е,АМИН!
  • 59 До ГЕРБ Варна

    5 0 Отговор
    Палячо научисе да пишеш правилно после ръси бисери
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ТОМА НЕВЕРНИ

    2 4 Отговор
    ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ ............
  • 62 123

    4 2 Отговор
    Много хубава статия и анализ, но Президента Радев е избран с гласовете на БКП-БСП и БКП-ДПС които са дълбоката държава в България.ГЕРБ са явни,както и какво правят или не правят и са разниювани всеки ден както и оплювани.Като в повечето случаи оплюването на ГЕРБ става с преиначена информация ,явни лъжи, или фабрикувани лъжи. А самите ГЕРБ до преди няколко месеца играеха театър също, създават сами проблеми на държавно ниво в България ,и Бойко Борисов най гръмовно ги разрешава собственноръчно и ексклузивно представено от ПИК.
  • 63 любител

    3 2 Отговор
    браво едно точно изказване и то от хората които мразя но истината си е истина браво.
  • 64 Jack Bauer

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да, на приказки Радев го докарва, много правилно говори. Но както е казал Дякона "...не думи, а дела трябват...". Та силно се съмнявам, даже случайно да вземе властта, Румен Радев да направи нещо по-различно от Иван Костов, "Царя", Серго или Бойко.
  • 65 Реалист

    2 1 Отговор
    Наближават изборите и все повече хора и организации ще се отдръпнат от Фат мака за да не ги свързват с БСП и да губят избиратели.
  • 66 истинко

    3 0 Отговор
    Плоски, елементарни разсъждения в стил "всички са маскари"! За това и ДПС още не са го ошамарили тоя. Та той се сеща за сменените имена но забравя за взрива във вагона на БДЖ за майки с деца! После ми говорят как мюсюлманите обичали децата! Пфу!
    В словоблудството на тоя липсват анализ на това от къде произлизат днешните политически партии и какво обслужваха преди и обслужват днес! Няма и дума за това че днес повече мюсюлмани по свое желани си сменят имената през съда!
  • 67 Само БСП

    1 0 Отговор
    Ами той е шеф на статуквото, другаря ти радефф-кауньов!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    За 4 години един поздрав браво След като не направи нищо изречи думи «мутри вън» за да оправдае бездеиствието си ида се направи на мъж /тои също н мутра защо не даде гешев да му направи проверка и с чиста съвесттогава да каже «мутри вън» а не да чака божков да му дава кураж
  • 70 Не забравяи

    0 0 Отговор
    Първия ти коментар за пеевски че доган ще готърпи една година и не се знае крадят му а минаха 5год
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове