Last news in Fakti

23 Януари, 2021 06:55 27 794 74

Бизнесмен: Вкараха ме в затвора, за да дам земята си на близък до ГЕРБ (ВИДЕО)

  • атанас мавродиев-
  • агробизнес-
  • присъда

''Съдиите по делото не ми дадоха право на защита, не ми дадоха право на свидетели и експертизи'', добави към разказа си Атанас Мавродиев

Бизнесмен: Вкараха ме в затвора, за да дам земята си на близък до ГЕРБ (ВИДЕО) - 1
Атанас Мавродиев, кадър: ''ЕвроДикоФ''

''В момента обработвам 10 000 декара земя, в продължение на 10 години съм инвестирал в земя в общ. Стамболийски. Точно заради този агробизнес, заради политическия натиск от ГЕРБ, ме вкараха за 3 месеца в затвора. Казаха ми, че трябва да я подаря тази земя и ще ме освободят. А аз им казах им, че ако трябва още 20 години ще лежа, но няма да им я дам''. Това разкри Атанас Мавродиев, бизнесмен, занимаващ се със земеделие, в предаването ''ЕвроДикоФ'' по телевизия Евроком. Мавродиев е бивш общински съветник в общ. Стамболийски.

Припомняме, че бизнесменът Атанас Мавродиев бе осъден на 2 години лишаване от свобода условно и 4000 лева глоба за измама с европейски средства. През март 2020 г. присъдата му бе потвърдена и от Върховния касационен съд.

''Съдиите по делото не ми дадоха право на защита, не ми дадоха право на свидетели и експертизи'', добави към разказа си той.

''Аз съм първият български политик, който е осъден за злоупотреба с европейски средства, но не е взел и стотинка.Втора степен инвалид съм, болен съм от диабет, а 3 месеца лежах в затвора'', допълни Мавродиев.

''Всяка сутрин идваше човек при мен (б.р. в ареста), който ми казваше, че ще ме пуснат, ако дам земята. Много близък до властта, говоря за ГЕРБ. Но не можаха да ме уплашат, аз имам 15 години в армията. За мен затворът беше детска игра. Ако са си мислили, че ще ме уплашат...'', заяви още бизнесменът.

Той разкри, че съди България в Страсбург за нарушаване на човешките му права и сравни своя случай с този на братя Бобокови.

Мавродиев призова кмета на Стамболийски Георги Мараджиев, който е от ГЕРБ, да си плати данъците, които дължи на държавата. В същото време от разговора между Атанас Мавродиев и Сашо Диков стана ясно, че кметът на град Стамболийски - Георги Мараджиев, е придобил имоти за 1 милион на морето и кара много скъпи коли.

Целия разговор между Сашо Диков и Атанас Мавродиев можете да изгледате след 37:10 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 96 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гарантирано от ГЕРБ

    358 25 Отговор
    Повече от десет години взимаме успешни бизнеси.
    Точка.

    Коментиран от #37, #44

  • 2 Бегай

    168 14 Отговор
    За да го закопчаят за европроекти не му е изцяло чиста работата...

    Но орави впечатление, че за бизнесмените е нормално да ги рекетират и се живее на принципа, а дано не им стана интересен.

    С такова поведение историята няма да спре да се повтаря без значение бизнеса и бухалките.

    Коментиран от #46, #71

  • 3 Служител на МВР

    258 24 Отговор
    Всичките боклуци от общ. Стамболийски, начело с Мараджиев са за дръвника. Г-н. Мавродиев - не се предавай те. На боклуците от ГЕРБ не им остава още много. И те ще умрът. И техният край ще дойде. Гр. Стамболийски е зад Вас.
  • 4 ПразниШкафчета

    62 193 Отговор
    Лъже, кучето, просто Герберите бяха изтласкали местните феодали по места като ги задължаваха да плащат данъци, спираха им крачетата, този е свикнал /пък и военен/ още от 89г да лапа всичко . . . това са хиляди празни шкафчета /ДС-та, Бивши военни . . .
  • 5 вашето мнение

    186 14 Отговор
    За тоя господин не знам, но ако Илчовски запее, гербавите умират.

    Коментиран от #9

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    155 19 Отговор
    така действа у нас мафия мутри рекет отвличания побой грабежи убийства изнаселвания случай много МИШО бирата уж инфаркт шефа на АГРОМАХ за случая БОЙКО
    КМЕТА НА СИМИТЛИ ВЕЛИКО ТЪРНОВСКИЯ БИЗНЕСМЕН което помагаше на онова момиче в будна кома което МАКСИМ СТАВИИСКИ осакати и уби ЧОВЕК а МАКСИМ СТАВИЙСКИ е на сволбода сега остава да пуснат убиеца на господин МИЛЕН ЦВЕТКОВ
    КРИСТИАН НИКОЛОВ просто чакат да позатихнат нещата и ще го пуснат у нас мафията си има държава

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хахаха

    81 20 Отговор
    Атанас Мавродиев е местен дерибей и сега писка.
    То и Марджиев ще писне, ма по-късно
  • 9 СКОРПИОН

    54 4 Отговор

    До коментар #5 от "вашето мнение":

    и ще му скроят инцидент
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    96 8 Отговор
    мафията мутрите убиха семейсво БОШНАКОВИ БОБИ ЦАНКОВ ГЕОРГИ СТОЕВ
    НА ГЕОРГИ СТОЕВ го убиха мъртвите мълчат даже и депутата от бсп ИЛКО ЕШКЕНАЗИ му скроиха инцидента с джета през 1994 година

    Коментиран от #21, #22

  • 11 660

    49 95 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ОТВЛИЧАНИЯТА СВЪРШИХА 2009 КОГАТО ДОЙДЕ ЦЕЦО, СЛЕД ОПРЕАЦИЯ НАГЛИТЕ ИЗНЕНАДВАЩО СЕ ОКАЗА ЧЕ ПРЕДИШНАТА /СТАНИШЕВА / ВЛАСТ Е ИМАЛА ТЕСНИ ВЪРЗКИ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ
  • 12 В Монтанско взеха на Софийска фирма

    104 6 Отговор
    Предприятието, продаде го на безценица ЧСИ Мая Иванова от Приятелския кръг на Фидосова, тя е нотариус по сделката!! Всичко" озаконено" през Монтанскете съдилища!! Феодализъм!!!

    Коментиран от #45

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 компромат

    23 122 Отговор
    забелязал съм, че тая телевизия я гледат само умните пенсионери , дето като сменят времето и чакат някой внук да им гостува за да им настрои телефона.

    Коментиран от #17

  • 15 big

    108 4 Отговор
    Това е практика за "съдиите" когато изпълняват поръчки! Наложи се по сходни причини да изуча 4-5 Закона и практиката на съда по този казус, но не ми помогна с нищо! Върха на "сладоледа" беше, когато обявиха, че не съм собственик на имота си, а ползвател и нямам право на претенции за площа му! Тогава защо са нотариалните актове, кадастралните карти и всички други документи? И това е "висш" съд!

    Коментиран от #35, #42

  • 16 Аз40🏴‍☠️

    83 7 Отговор
    Шайка от мутри-рекетьори. И този е от тях. Питайте из цялата страна е така. Хора са осъждани да плащат стотици хиляди през годините без да има и дела дори. Само защото някой си има връзки с ГЕРБ, или други политици, вървелки. Много затова напускат, бягат по чужбини. Заради такива шиб...ци.
  • 17 Е как

    31 4 Отговор

    До коментар #14 от "компромат":

    го забеляза бе, с тия две мозъчни клетки в главата?

    Коментиран от #23

  • 18 цигания

    36 6 Отговор
    Зaщитнaтa рeaкция нa цигaнитe (вcякaкъв вид, рoмcки, eтнocтни, бългaрcки) кoгaтo ca нaкъкaни, винoвни, хвaнaти в мoмeнт нa крaжбa и т.н., крeщят, прoклинaт, зaплaшвaт; тa aкo някoй пoлитик, държaвeн cлужитeл мнoгo шум вдигa, крякa, зaплaшвa, зaмиcлeтe ce , кaквo ли e зaбърcaл, измaмил, излъгaл. Aгрecиятa cи e вид зaщитa нa хoрaтa примaти тип цигaни.

    Коментиран от #70

  • 19 Ха ха

    19 36 Отговор
    Искам и на мен да зема Евро средства и да лежа 3 месеца в затвора. Съда както винаги е строг но справедлив, за радост на всички престъпници.

    Коментиран от #31, #32

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 purko

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ха ха ха
  • 23 purko

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Е как":

    Не е важен броя а качеството.
  • 24 Уйке

    56 4 Отговор
    За това ГЕРБ нее ПП, а е ОПГ от ниво селски кмет, до най-високо ниво партиен лидер и премиер! Надявам се тази пролет не само божия син да възкръсне, а и онеправдания ни народ!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Развийш ли

    11 8 Отговор
    Това другарите сте голяма работа Хубави хора
  • 27 любител

    37 10 Отговор
    нищо ново боко и компания по този начин или със стократно намалени цени се сдобиха с всички печеливши предприятия и сектори.сега следва затвор и конфискация на цялото имущество.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 емо73канар

    33 4 Отговор
    Е че то това в Стамболийски го знае цялата околия.
    Но за всеки идва Видов ден.
  • 30 Както казвам емигрираите хора

    8 20 Отговор
    Тука оправия няма да има никога освен ако Ердоган не си прибере територията и на изтребе политиците
  • 31 Gowko

    8 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха":

    Избирателно....избирателно
  • 32 Gowko

    27 4 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха":

    Щом този е ,,пропял", защо ,,прокуратурата" не се самосезира.Какво се случва в Италия и какво у нас.Там така се бори мафията.И има защитени свидетели.Откритие, което ние има да ,,открием" още сто години.Та кой ще свидетелства за престъпленията по висшите етажи на властта?Гората вече не е подходяща за хайдотлук....

    Коментиран от #54, #68

  • 33 АМОН

    23 18 Отговор
    НОРМАЛНО Е ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА В ЕДНА ДЪРЖАВА НАЧЕЛО НА КОЯТО СТОИ НЯКАКВА СИГАДЖИЙСКА МУТРА КОЯТО ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ПРЕИЗБРАНА ОТ СЕБЕПОДОБНА ИЗМЕТ.

    ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО МОЖЕ ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ТАЗИ ДЕПЕСАРО - ГЕРБАДЖИЙСКА ДИКТАТУРА Е ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ ЕКИПА МУ.

    РАДЕВ СЕ ОКАЗА ЕДНО МЕКОТЕЛО КОЕТО ВМЕСТО ДА ИЗПОАРЕСТУВА ТЕЗИ КОИТО МУ СПРЕТНАХА ДЪРЖАВАН ПРЕВРАТ ВКАРВАЙКИ ВЪОРЪЖЕНИ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО, крещеше като ощипана мома: МУТРИ ВИН!!

    ДА НО НА МУТРИТЕ ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКАШЕ ОТ НЕГОВИТЕ ВИКОВЕ.

    СМЛЯХА ОТ БОЙ МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ , А РАДЕВ СЕ ГУШЕШЕ С ГЕНЕРАЛ ДЕСИ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.

    СЕГА ОТНОВО ЩЕ ПОИСКА НОВ МАНДАТ , НО СОРИ.
    Не се справи с диктатора и диктатурата му РАДЕВ!

    Коментиран от #39

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 АМОН

    30 4 Отговор

    До коментар #15 от "big":

    ТОВА С ОТНЕМАНЕ НА ИМОТИТЕ Е СХЕМА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ НЕПОСЛУШНИ.

    ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАКОНА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ ПРИ КОЙТО ФИРМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СОБСТВЕНОСТТА СА ПРЕВЪРНАЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ В НАЕМАТЕЛИ НА ЖИЛИЩАТА СИ.

    ДИКТАТУРАТА на ДПС работещо с ГЕРБ и БСП трябва да бъде свалена.
  • 36 Дългият

    23 4 Отговор
    Нищо не може да ме учуди.....в страната на мафията...
  • 37 Явно

    7 16 Отговор

    До коментар #1 от "Гарантирано от ГЕРБ":

    Успешния му бизнес е бил преди 1944 год /при герб развивал бизнеса а тему го взели като крадел евро фондове/Този първо на лекар и тогава да говори борисов е на власт 10 год и точно преди избори знае му вземат земята Да каже всички собственница на земя от стамболииски от герб ли са / на мошенника е по лесно за кражбите да обвени герб Да каже имена

    Коментиран от #47

  • 38 Чёта и

    10 3 Отговор
    Мисля ако герб загуби изборите като вас ли ще каже «мафията ни взе власт «защоникои не каже еди кои си ми иска земята « а един от_____-«а не може да стана миллионер защото_____—.
  • 39 Чёта и

    4 5 Отговор

    До коментар #33 от "АМОН":

    Мисля ако герб загуби изборите като вас ли ще каже «мафията ни взе власт «защоникои не каже еди кои си ми иска земята « а един от_____-«а не може да стана миллионер защото_____—.
  • 40 Потърпевш

    27 6 Отговор
    Не си само ти. Преди няколко месеца намерих вкъщи нот. акт за 15 декара земя. Отидох в общината и ми казаха, че ги връщали до 2007 г. Комунистите през 50 години взеха земята но не документално. Сега законно ти я отнемат. Сега тези които са нямали земя имат по 200-300 декара. Абе хубав е живота! Ами тези с лихвоточки за жилище, какво да кажат?

    Коментиран от #43

  • 41 Бай Курти

    9 15 Отговор
    Щом си гост на Сашето си ми ясен.Не си струва времето ,което трябва да отделя да ти чета червените опорки.
  • 42 марковски

    9 1 Отговор

    До коментар #15 от "big":

    докажи че нямаш сестра ,като аз имам двама свидетели и те казват същото а.........
  • 43 цар Крум

    20 2 Отговор

    До коментар #40 от "Потърпевш":

    и аз имах същият случай и кво нищо ,ами боновите книжки....ремедетата ...
  • 44 Ял дървото

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гарантирано от ГЕРБ":

    Мога само да потвърдя ,че аз ядох същото дърво,
    и при мен беше присъдата ,
    скалъпена от Икономическа Полиция- Пловдив,
    със един Начилник кото се казва Атанас Бочев ,
    хванат в измами и се записал в болнични, за да не го изгонят?
    Съучастник е и Окръжна Прокуратура ,
    след подаден от мен сигнал до Олаф,
    за злоупотреба от Хисарските Калинки с мои имоти?
    Изкараха ме, че искам да излъжа държавата,
    по същия този долен начич!
    Това уважаеми Българи, не само че е престъплевие,
    но и се гордеят Калинките , че" имали връзки в Прокуратурата и можели да вкарат всеки в затвора, който не ги слуша"!
    По голям от този отврат , няма накъде???
    Съвет към колегата , пускай си жалба и до Кьовеши ,
    сега вече може и директно ,Адвокат Екемджиев е лицето,
    което може да свърши тази работа ,
    и най-важното е , че не е , от адвокати-предатели ,
    като някой нечистоплътни ,тип"Йордан Дамбулев"?
  • 45 Баровеца

    20 2 Отговор

    До коментар #12 от "В Монтанско взеха на Софийска фирма":

    И нас ни окрадоха в Монтанско! Подправени документи,объркани имена ,но съдътнв гр. Лом си беше техен! Обирджии!
  • 46 Реалист

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бегай":

    Самите проекти са си измама
  • 47 Кмета

    5 0 Отговор

    До коментар #37 от "Явно":

    Кмета
  • 48 факт

    8 0 Отговор
    навални а!?
  • 49 КРАДЦИ

    15 1 Отговор
    СУДЖУКГЕЙТ И ТАМ ХЕМ НАКАЗАХА ДУПЕТАТА ХЕМ НЯМАЛО НИЩО ТАКОВА ХЕМ НАНКОВ НАДЕБЕЛЯ ОТ ПЛЮСКАНЕ НА ТОЯ СУЖУК НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА СЪС СЕВДА ! ТАКА И САМОЛЕТИТЕ ГИ НЯМА И ЗАЕМА ИЗЧЕЗНА ................. КРАЙ НЯМА КРАДЕНЕТО !
  • 50 Мутрите вън!

    11 1 Отговор
    ОСТАВКА!
    Вън наглата и не наяла се власт!
  • 51 Да попитам?

    11 2 Отговор
    А този " бивш" политик( нали е бил общински съветник) от дедо и баба ли е наследил 10 хиляди декара земеделска земя ( най вероятно ниви). Или е използвал съветничеството си,да закръгли имота с апетитни парчета. Нещо се е овъртял с декларирани декари,и е лапал субсидии здравата.Ако е зърнар,там лапачката е 26 лв на декар.Четвърт милион от въздуха на година.А след това не го продава тук,а навън.Срещу евраци ,или зелено. Все милионери- почтени бизнесмени на върволица бе! И почват да реват,когсто ги настъпи валяка.
  • 52 безпартиен

    5 1 Отговор
    Това се прави у нас още с първите частни предприемачи веднага след 10.11.1989!!!!Използването на държавни органи-МВР,прокуратура и съд за придобиване на бизнес или отстраняване на неудобни служители си е честа практика от тогава до сега!Преживял съм го и мога да го потвърдя.На три инстанции "независимият" съд не признава писмено доказателство с подпис и показания на няколко свидетеля,а само показанията на един бяха достатъчни за присъда от 10 лв.глоба!!!!Целта е отстраняване от работа,а заинтересовано лице беше член на ВСС/висш съдебен съвет/!!!Правосъдие ли?Добре,че поне физическото премахване на някои се размина,а само им взеха бизнеса и парите!Не вярвам да се оправим,които и да са на власт!!!
  • 53 Ани

    3 2 Отговор
    Всеки виновен се прави на репресиран. Надява се, ако ГЕРБ не е на власт след изборите, да решат, че е невинен. Ама по всяка вероятност не е. Ако искат да му вземат земята, в което не съм вного уверен, има много по-елегантни начини. Ключовите думи в цялата приказка е "близък до ГЕРБ", каквото и да означава това.
  • 54 Йорданчо

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "Gowko":

    Къде видя висш етаж ? Каква земя бре. Знаеш ли колко земя у нас не се обработва и стои така. Кой ненормалник като теб ще взима земя да я работи. Хрътнал е с двата крака с европарите и сега света му е крив.
  • 55 Без име

    8 0 Отговор
    Не съм бойковист,ама от къде тия 10000 хил.дка?

    Коментиран от #66, #69

  • 56 Олег

    8 2 Отговор
    Къде беше докато връщаха земята? Другите можаха да си я върнат, само ти не. "....Намерих в къщи..." Ти да не си заврян зет. За всичко си има фатални срокове. Винаги е било така. Или ти, или роднините ти, не сте били адекватни. А, между впрочем, комунистите не са взимали земя. Те са смачквали собственика, родата му до 10-то коляно и после той "доброволно" е подписвал за влизане в ТКЗС.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Пенчо

    2 0 Отговор
    Какво става? Защо триете постове?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Пенчо

    4 0 Отговор
    "... присъдата му бе потвърдена и от Върховния касационен съд."

    Шеф на ВКС е Лозан Панов. Впрочем, и него сикаджията си го избра.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гаврил

    1 2 Отговор
    Само гроб , и. тикви ,
  • 64 Гост

    4 0 Отговор
    Комунистите и кой тарикат умее е имало и преди 1944. Земя да купиш на хубаво място, било по живково, било сега забрави. Дават на поставени лица, на номенклатурата или някой помак. Забрави, ако ще и да си умен, лекар, юрист. Но днес построиха замъци и не могат да ги продадат, искат, а нупувача не дава, иска без пари.. И сега накупиха земи, но по 1,2 декара, някои повече, но дано да я продадат 66 и мързеланковците. Кой не става има земя, а кой става няма. Амет няма да гласувам за дпс, ти що не даде меня земя бре, руско човече путина
  • 65 Запознат

    1 4 Отговор
    Мавродиев е класически пример за мутра., който се опитва да се измъкне, при евентуална смяна на властта.

    Коментиран от #67

  • 66 кмет на Герб

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "Без име":

    Tия 10 ооо декара мавродиев ги има от покупко продажба с собствениците . Голяма част е при добил чрез обработка на чужди изоставени земи без да уведоми собствениците . При конфликт с тях е търсил споразумение от същите. Има огромен парк селскостопанска техника.Има родственавръзка със Соломон Паси по линия на съпругата му , която безцеремонно беше очерняна от местния вестник ,,Стамболийски новини "собственост на местния дерибей кмета на Станболийски . гн. Мараджиев.Същото това недоразумение вдигна местните данъци в 3,2 пъти в разтояние между две поредни години .От кредитен милионер се превърна в милионер благодарение на кметското си положение . и връзките си с Борисов . Надяваяме се скоро да си плати сметките .
  • 67 факти

    5 2 Отговор

    До коментар #65 от "Запознат":

    Не те слуша главата и там ти е проблема . Като че ли не знаеш че Герб отнема чужди бизнеси . Мавродиев е един див воеенен ...но с висше образование за разлика от много Гербераси който не се предава пред Герберските Мутри .
  • 68 Дпобър ден

    5 2 Отговор

    До коментар #32 от "Gowko":

    Ти сега ли разбра, че прокуратурата е със дистанционно управление и на командно дишане?!
  • 69 сори

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "Без име":

    Да си слушал ,,земя под аренда,"Много са като него които ползват земя под наем срещу заплащане на собственика.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ABCD

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бегай":

    Тя такава е схемата. Баламосват се масово хората, че може да се кара през просото и нищо няма да стане. Изчакват ги добре да сгазят лука и след това следва рекет "по устав", един вид законност. Същото се отиграва с ДДС, митници и каквото искаш. Следва тъпо квичене "ама всички така правят, защо само мене гоните".
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Анонимен

    0 1 Отговор
    Комунистите що не си кажете за вашите мундарлъци. Кой може краде, а кой не може, а краде, знаете къде ги праща борисов и другите преди него. Всички сте едно. Командвани по схеми отвън. Германия не искали реформи и меркел казва на бойко и тук не е правено от 2009.назначиха си техни хора навсякъде герб. Кой неудобен го шкартираха, изгониха, дпс спечелиха делата и ги върнаха, но все богати герб назначаваше. Майката 15,20 в израел, стари хора гледаше. Много заможни. Можело е някое друго но пусти парици. Същото ще стане и отвън гладните. Бащите им ревяха по града. Малки пенсии. Сега имате, а те ги той няма. Поне натрупахте богатства. Вече ще ликвидират маса народ, ако дойде червената буржоазия.
  • 74 този

    0 1 Отговор
    ех горкия пореден крадец /честен/ бизнесмен реве като п...а сигурно и на него ПЕЕВСКИ му искаше земята с БОРИСОВ да я обработват такива палячовци стават смешни още повече като реват при онова пелтечещо недоразумение на журналист абдал ДИКОВ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове