Last news in Fakti

24 Януари, 2021 07:14 6 189 72

Николай Михайлов: Борисов е политическа аномалия, Радев - велико облекчение

  • николай михайлов-
  • бойко борисов-
  • румен радев

Според него т.нар. „градска десница“ има дарба на идеологически наемници

Николай Михайлов: Борисов е политическа аномалия, Радев - велико облекчение - 1
Снимка: БГНЕС

„Демократите в САЩ спечелиха властта, сега остава да я задържат... Либералното управление трябва да поеме претенциите на улицата... Това ще бъде труден мандат. Новото е, че либералната власт, основана исторически на принципа на толерантността и свободата, се решава на една зрелищна болшевизация. Това нещо се развива с ускорение, което плаши и което сигнализира глобално разпространение“. Това коментира пред БНР д-р Николай Михайлов.

Той каза, че не вярва „тази администрация на престарелия Байдън да продължи дълго“.

„Камала Харис е напрегната като пантера да скочи на неговия трон в първия момент, в който усети разколебаване на силата му и подгъване на коленете му. Това е жена, амбициозно, елитарно, либерално ориентирана, която обслужва големите корпорации. Тя е авангарден либерал, мощно интегриран сред тези, които не се нуждаят толкова да управляват Америка, колкото света... Войната срещу държавите ще се води от прононсирани врагове на държавата и от врагове на народа“.

В предаването „Политически НЕкоректно“ д-р Михайлов допълни:

„Ние нямаме политически елит на разположение, който може да поеме риска да удържа равновесие между васалната позиция на нашата страна и достойнството ни да обитаваме национална общност. Съпротива срещу културно-реформистката програма на тези, които осезаемо ще почувстваме скоро, през бодростта на нейните клиентели, през идеологическите наемници и безполитическия обслужващ персонал, ще усетим добре, че тези хора, готови на безгранично послушание, ще трябва да ни поставят в режим на това, което те мислят за наше освестяване. Те ще ни предложат това, което се мисли в Америка, в Брюксел, с уговорка, че мнозинствата в Европа са силно резервирани спрямо ставащото в Америка... Бойко Борисов е една очевидна политическа аномалия и управлява по корумпиран образец, той има алтернатива в лицето на хора от т.нар. градска десница, които имат дарбата на идеологически наемници. Те нямат самостоятелна воля, даже са интимно осрамени да бъдат патриоти. Те са хора, които изначално работят за собствената си кариера, доколкото са луксозни същества, но са и в непрекъсната връзка с посолствата на съответните страни, които суфлират модата на тяхното политическо поведение. От тези хора не може да се чака послание към националната ни общност, за да обедини този фрагментиран наш свят“.

Според д-р Михайлов БСП няма сили да бъде алтернатива.

„Корнелия Нинова е заета с това да се справя с вътрешен враг. Остава като изолирана фигура с антураж, който бледнее около нея. Нинова срещу Борисов - това огромно популистко тяло, демагог с извратена дарба да съблазнява тези, които желаят да си спестят по-сериозно мислене, има малко шансове да го събори... Имам очакване българските либерали да станат либерали, защото сега са номинални либерали“.

По повод президента Румен Радев той коментира:

„Не мисля, че Радев може да бъде ефективна алтернатива. Опитва алтернативно говорене с променлив успех и някои недъзи... Той е велико облекчение и нещо подобно на дар, но политически България остава незащитена на този етап“.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    73 21 Отговор
    Борисов го държат ония от Задокеания.
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    75 6 Отговор
    Интересно щом сега съпругата на Президент е Първа дама, ако Камала Харис заеме поста Президент съпругът и Първи мъж ли ще бъде ⁉️

    Коментиран от #7, #14

  • 3 бие ка пие

    43 69 Отговор
    Тоя ненормалник е за хапчета.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    66 20 Отговор
    правителството в САЩ са слуги на сорос ние не искаме да сме слуги на СОРОС не искаме да ни управляват мутри мафия
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    104 73 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най достойния ПРЕЗИДЕНТ наБЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #30

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 адаша

    61 6 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    В щатите започна да става по -сложно това с мъж и жена. Имат идея всичко да е ТО. Така ,че...
  • 8 Румен Радев

    41 81 Отговор
    Е политически труп.

    Коментиран от #12

  • 9 Един от народа

    81 16 Отговор
    Прекрасна статия! Изводът е, че пак сме в нищото
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    64 29 Отговор
    герб са мутри БОЙКО е престъпник
  • 11 смеем се

    26 67 Отговор
    Този "умник" прави сравнение между либералите и болшевиките? Та едните толерират различията, свободите, индивидуалността, а другите са диктатори, които затварят граници, правят лагери, казват ти какво да говориш, как да мислиш, какви музика да слушаш, как се обличаш, къде да живееш, какво да работиш и тн, правят фиктивни избори, които печелят с 99% и тн.

    Либералите са същински антикомунисти, те са противоположност на комунягите, затова нашите шумкари толкова ги ненавиждат.

    Коментиран от #16, #25

  • 12 т-п трол гербав

    65 28 Отговор

    До коментар #8 от "Румен Радев":

    Я кажи едно магаре от опг гроб, което може да бие Радев на избори?! Даже тиквоча го е шубе и се чуди сам ли да се изложи, или Радев да то направи за смях!

    Коментиран от #23

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 9 Отговор
    не на ИСТАНБУЛСКАТА конвенсия да на нормалноста хетеросексуалноста семейството е съпруга съпруг деца
  • 14 Лост

    52 2 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    Знаеш ли защо Хилъри Клинтън правела секс с Бил в 5 часа сутринта? За да е сигурна, че е първата дама.
  • 15 Аналитик

    28 32 Отговор
    Леле колко празни думи.Не си заслужаваше да се губи времето ,за да се прочете тази статия.
  • 16 айде бе

    36 9 Отговор

    До коментар #11 от "смеем се":

    Айде сега извади главата си да не казвам от къде и посочи един пример конкретните либерали да са постъпили различно от болшевики, т.е. либерално?! Дай пример, не празни думи от празна....

    Коментиран от #17

  • 17 кажи ти

    20 30 Отговор

    До коментар #16 от "айде бе":

    Либераите толерират всякакъв вид хора - болшевиките не. Либералите участват в избори наравно с другите партии - болшевиките печелят изборите с 99% (пример: БКП). Либералите ти разрешават да слушаш каквато музика искаш - болшевиките не! Либералите не ти казват къде живееш, какво да учиш, какви стихотворения да рецитираш, какви песни във възхвала на партията да пееш, те те оставят да правиш каквото искаш, стига да не вредиш на някой -- болшевиките ти диктуват всичко в живота.

    Това са две противиположности. Неслучайно българските комунисти намират естествен враг в либералите.

    Коментиран от #20, #29

  • 18 Изключително

    27 11 Отговор
    ясно казва всичко ! Респект !

    Коментиран от #19

  • 19 цървули

    13 26 Отговор

    До коментар #18 от "Изключително":

    Кое му е ясното, той сравнява либарите с болшевиките, към които се числи и той. Това е пълна лудница. Само плебеите биха се хванали на такива лъжливи внушения.
  • 20 Лост

    20 3 Отговор

    До коментар #17 от "кажи ти":

    Разтълкувай това :Мощна защита на европейските и световни либерали в защита на Ахмед Доган. Миналата година лятото.
  • 21 Филип Георгиев

    33 12 Отговор
    ВСИЧКО ТОВА Е ВЯРНО, АБСОЛЮТНО ВЯРНО ДОКТОРЕ, НО?!? НА КОГО ГО ГОВОРИШ?!? ТА ТУК, В ОСКОТЯЛОТО НИ МОРАЛНО И ИНТЕЛЕКТУАЛНО ОБЩЕСТВО С ГОВЕДАРСКА ПОХОДКА КРАЧИ ДИКТАТУРАТА НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА. НЕЩО КАТО НАДПИСА СЛЕД ВХОДА НА "АД" НА АЛИГИЕРИ "НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ".

    Коментиран от #27

  • 22 адаша

    5 5 Отговор
    Много обичам когато Михов ми говори за ЛибераЛите...и за люляците..
  • 23 Гост

    15 22 Отговор

    До коментар #12 от "т-п трол гербав":

    Въпрос на време е и Радев да се разкрие като Костов, дето яхна януарските протести и после доразграби България, или като Месията от Мадрид (не от Реал) дето всички Му верваха, некои даже повече от 800 дни. Проблема е че 30 г. ни управлява едно и също ОПГ, а такива тролове като теб винаги са готови и на линия да разединяват, ОПГ ГЕРБ, БСП, ДПС, Патреоти, Вечната Амбър (Мая), стария нов Каун, и т. н.

    Коментиран от #24, #32

  • 24 не си комуне

    15 4 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    За предпочитане ли е НРБ от преди 1989?
  • 25 Филип Георгиев

    22 7 Отговор

    До коментар #11 от "смеем се":

    СМЕХЪТ Е ЗДРАВОСЛОВЕН И Е ПРЕКРАСНО НЕЩО. ЗАТОВА Е ПРИСЪЩ НА ДЕЦАТА. ПОРАСНАЛИТЕ ОБАЧЕ, Е ХУБАВО ДА ПОМИСЛЯТ ПРЕДИ ДА СЕ СМЕЯТ. БОЛШЕВИШКАТА ДИКТАТУРА Е ЕДНО ОТ НАЙ ГАДНИТЕ ЯВЛЕНИЯ НА МИНАЛИЯ ВЕК. БОЛШЕВИЗМА И ФАШИЗМА ПОКАЗВАТ НАЙ ДОБРЕ ТЪМНАТА СТРАНА НА ЧОВЕКА. НО ТОВА Е МИНАЛО. ДНЕС МОГАТ ДА ТИ НАЛОЖАТ НАЧИН НА ПОВЕДЕНИЕ БЕЗ НАСИЛИЕ. ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ СЕ НАПЪВАШ ИМ ИГРАЕШ ПО СВИРКАТА. ЕТО, СТАНАЛ СИ СУТРИНТАИ СИ СЕ ХВАНАЛ ЗА ТЪПИЯ СМАРТФОН. КАКТО И АЗ, РАЗБИРА СЕ. АКО ИСКАШ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ ИЗЛЕЗ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ, АКО ИСКАШ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО ЗА ДЕЦАТА И ОБЩЕСТВОТО, СЛЕД ОБЯД НА ПРОТЕСТ. АКО ИСКАШ ДА СИ ОСТАНЕШ В КОЧИНАТА, СИПИ СИ ЕДНА.

    Коментиран от #33

  • 26 РАДИО ЕЛТО

    18 0 Отговор
    БОГ есъздал АДАМ и ЕВА а не АДАМ и АДАМ
  • 27 Един от народа

    15 3 Отговор

    До коментар #21 от "Филип Георгиев":

    Моля Ви, оставете ни да си помечтаем...
    От 1241 година вървим само назад и никой не го разбира. Чакаме избори да изметем корупцията, но идей за това как точно ще стане нямаме. Гледам кандидатите за нов премиер и си давам сметка, че пак ще сме с премиер, които не знае чужд език.

    Коментиран от #38, #40

  • 28 Страничен

    17 0 Отговор
    Какво излиза? Че всички са маскари! Горката България.
  • 29 Смесваш режими

    19 1 Отговор

    До коментар #17 от "кажи ти":

    и се получава манджа с грозде! А и ако се поразходиш из развитите държави, ще установиш, че хората отдавна са приели доста леви идеи! И ако се обърнеш и погледнеш Бг и си викаш......къде сме ние? Изглеждаме като в диво каубойско селище! Крайностите никога не са били добре! За това и развитите общества, са приели някаква средна линия, при която всички се чувстват по добре! Глобално обаче, света върви наляво и то силно на ляво! Обясняват на хората демокрация и свобода, а им я отнемат! Всичко е в камери и те следят от всякъде! Смартфоните и социалните мрежи, пък им разказват цялото ви ежедневие! Правят се психо профили и от ден на ден се отнемат все повече свободи! Така да се каже, светът глобално върви на там от където ние се връщаме!

    Коментиран от #35

  • 30 Румен Радев

    20 3 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ГРАД КОЗЛОДУЙ е най-добрият трол на Факти.
  • 31 Гъчко

    19 9 Отговор
    Този да не фирка одеколон и да диша лепило

    Коментиран от #36

  • 32 перничанин

    12 16 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    И аз мисля така. Даже ония "месии" бяха по-умни, тоя (фатмако) е праволинеен и зависим от една не много умна женица (Курнела). Човек с елементарни политически познания, за което си личи по политическите гафове , заложени от глу* павите му съветници. Не можа да се отърси от бесепарството и поне да опита да е над партиен.
  • 33 помисли

    6 10 Отговор

    До коментар #25 от "Филип Георгиев":

    Стига си разтягал локуми, а кажи какво е общото между либерали и комунисти. И ако си така добър сподели какви са твоите въгледи. Аз съм антикомунист, а ти? Какво мислиш за 9.9.1944?

    Не знам защо наричата нацистите фашисти. Никой не може да ти наложи да използваш смартфон. Аз за разлика от теб (вероятно) не гледам телевизия. Тази сутрин вече излизах на въздух. Недей да създаваш стереотипи.

    Либералите не те насилват нищо да парвиш!

    Коментиран от #44

  • 34 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    15 21 Отговор
    РАДЕВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП.....НЕ ПОДЛЕЖИ НА РЕАНИМАЦИЯ!!!!!!
  • 35 не смятам

    11 11 Отговор

    До коментар #29 от "Смесваш режими":

    Диво каубойско селище е комунизмът (1944 - 1989?) и неговото наследство. Стига клишета: "леви", "десни" идеи. Комунистите винаги са твърдяли, че са леви, а всъщност са най-десните -- диктатура, забрани и ограничения.

    Едино е ясно - Западът и либералите са пълна противоположност на комунистите.

    Коментиран от #43

  • 36 право в лице

    10 5 Отговор

    До коментар #31 от "Гъчко":

    Най-точният коментар!
  • 37 ГанюБалкански

    15 4 Отговор
    Сулю и пулю почнаха да анализират Щатите, Бг политиците и всичко друго, само не това от което разбират, гледай си лудите бре !!
  • 38 Пенев

    13 22 Отговор

    До коментар #27 от "Един от народа":

    По-добре премиер да не знае чужд език, отколкото президент, който срича на български.

    Коментиран от #46

  • 39 Град На дуй

    15 21 Отговор
    Не мога да си представя този политически труп ,наричан пРезидент да ни е президент още 4 години. Как така народът ще припознае един агент на КГБ за месия. Това резидентът на Русия Решетников да ти предложи льотчик за президент е обидно. Не сме народ. Просто решиха с избора на този нищоправец да покажат един Отечествен фронт срещу ГЕРБ и сгрешиха. Сега Нинова опитва отново и ако успее ще консолидира властите и няма да се случи нищо по-добро за България.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Здрав разум

    17 12 Отговор
    Михайлов говори нелепости, като смесва произволно факти, събития и прогнози. Дори визуално е неприятен-цеди думите през зъби, говори с дълги и неясни изречения, изказва се като последна инстанция с оценки/без аргументи/. "Козлодуй човците" ръкопляскат, понеже нищо не му разбират.

    Коментиран от #56

  • 42 САМО КАЗВАМ

    12 19 Отговор
    НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ Е ДЪРТ КОМУНИСТ ....
  • 43 Дали?

    14 2 Отговор

    До коментар #35 от "не смятам":

    Да определиш диктатура с диво каубойско селище?.......Не ми се връзва! При едното ред и отнета свобода, при другото, закона на джунглата! И дали запада и либералите са пълна противоположност? Това е голяма заблуда! В глобален план ако погледнеш, една държава налага диктат над другите! И малко по малко, ги прави все по зависими! Комунизъма служи в момента само за заплаха и пропаганда и така леко полеко насочват хората към нов световен ред! Ред който по същност, няма да е по различен от комунизъма! Разликата е, че преди знаеше, че не си свободен, а сега ще си мислиш, че си свободен! Ще те убеждават, че е така и че всяко отнемане на свободата ти, е за твое добро!
  • 44 Филип Георгиев

    21 3 Отговор

    До коментар #33 от "помисли":

    КОМУНИСТИ НЕ Е ИМАЛО. ИМАШЕ БОЛШЕВИШКА ДИКТАТУРА. НА 9-ТИ, 9-ТИ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, ПОСЛЕ БОЛШЕВИШКА ДИКТАТУРА, УБИЙСТВА БЕЗ СЪД, ДОРИ И БЕЗ ВИНА, ПОСЛЕ ДЪРЖАВЕН , ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ ПИСАХ В КОМЕНТАР 40, НО МЕН ЧЕСТО МЕ ТРИЯТ АВТОМАТИЧНО, ЗАРАДИ ОТНОШЕНИЕТО МИ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ВСЕ ПАК СМЕ НА 111-ТО МЯСТО.

    Коментиран от #50

  • 45 Един от народа

    2 8 Отговор
    Най-добре е да ги няма точно тези двамата, защото са си взаимна функция.
  • 46 Един от народа

    3 8 Отговор

    До коментар #38 от "Пенев":

    Най-добре е да ги няма точно тези двамата, защото са си взаимна функция.
  • 47 Адмирации

    11 7 Отговор
    Страхотно интервю.
  • 48 Сатъра на Хана

    10 4 Отговор
    ... Много ТЪПИТЕ ПОЛИТОЛОЗИ НЕ КАЗВАТ ЕДНО - ЧЕ
    Демокрацията е форма на управление . Имало я е в робовладелското общество, феодализма , капитализма националсоциализма и социализма.
    ......
    Разликата е каква е Идеологията :)) .....В САЩ е НационалКапитализъм и Германия идеологията е Национал Социализъм , А в България е Мутро Феодализъм
    ......
    .....
  • 49 Съни

    16 6 Отговор
    Благодаря Ви господин Радев че събудихте народа Вие сте най достойния българин историята ще Ви постави наравно с Левски Благодаря ви пожелавам на Вас и на вашето семейство много здраве щастие и търпение чнг
  • 50 Сатъра на Хана

    4 8 Отговор

    До коментар #44 от "Филип Георгиев":

    Ква БОЛШевишка Диктатура ?
    когато ТОДОР ЯШАРОВ ЖИВКОВ САКСКОБУРГОТА БЕШЕ НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД И КОПАНАРКАТА МАРУЦА ЯШАРОВА
  • 51 Гражданин на РБ

    19 3 Отговор
    Ясно защо сме на това *дередже - последни по стандарт и първи по отрицателните показатели. Докато има *кал*инки и по*длоги да възхваляват про*стащината на управляващите примати.
  • 52 Фрапиращо

    9 2 Отговор
    Самите марксисти признават,че учението им лежи върху всички прогресистки достижения за английските либерали и френските материалисти и просветители. Който иска да открие фрапиращо смущаващите прилики между либерастията и болшевизма,следва да се запознае с практиката в Съветска Русия по времето на Ленин и Троцки - първите често голи гей паради през 1918г. в Петербург и 1919г. в Москва,светкавичното признаване всички права на обратните,въвеждането на Фройд и психоанализата за изучаване и прилагане, комсомолските секс комуни пред които шведската тройка бледнее,детски ферми където сексът се поощрява, въвеждане на голотата като норма - по улиците,транспорта,учрежденията,отмяна на църковния брак, национализация ня жените по общини,превръщането на църкви в обори,наплашване и наритване на руското мнозинство от интернационалните болшевики,немедлен разстрел/ не съд/ за слово на омразата/ употреба на думата жид/ въведен от Троцки,прочистване на университетите и културата от НЕболшевики и хора с НЕболшевишки възгледи - днес 96% от преподавателския персонал в американските университети са либерас-троцкисти,джендъри и ЛГБТ, уволнение от работа само за една антиболшевишка дума - днес същото е в САЩ. За теоретичните постановки обосноваващи горната практика е излишно да пиша. Познавачите отдавна ги знаят.

    Коментиран от #53

  • 53 Комунде

    6 7 Отговор

    До коментар #52 от "Фрапиращо":

    А Първите Комунисти са
    Христос и братовчед му Йоан Кръстител :))
  • 54 Борисов

    6 16 Отговор
    Това, онова. И куцо и сакато се упражнява с Борисов.Идтината е, че никой преди него нищо не направи. До 97 г управляваха чисто БСП и два пъти фалираха държавата ,после през коалиции, дори царя довлякоха.И него не харесахте. сега набутайте още по некадърните и после цвилете пак.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Smart

    14 3 Отговор

    До коментар #41 от "Здрав разум":

    Много посредствени коментари, на посредствено, ограничено човече. Самия факт, че се определяш като антикомунист е самодиагноза и то тежка диагноза. За хората в това състояние е характерно, че информацията се блъска в гладките им мозъчета и отскача като от трамплин, а пламъка в очите като говорят неподплатени глупости за комунизма остава.
    Хора параноици, които нощем сънуват, че комунизма се връща... Споко, за жалост няма да се върне, макар на все повече хора да им се иска.
    А, като не гледаш телевизия, вземи порови в интернет, докато все още има видеа, факти показващи как се фалшифицирани изборите в щатите, как е саботиран Тръмп и какво е отношението на всички институции в страната срещу него, в последните му дни на президент и сега също - истински геноцид, и това срещу президент. Темата е дълга, мога да пиша до утре какви извращения се случват там. Потърси, ограничен антикомунисте, най-лесно е да си седиш, да се хвалиш, че не гледаш ТВ и да си разтягаш неподплатените теории, които някой недодялан баща или дядо ти е набил в аморфното мозъче!
  • 57 Тошко

    11 1 Отговор
    Да допълня Михайлов: ДСБ са уникално изпражнение!
  • 58 колю

    7 13 Отговор
    Борсов се грижи за цялата държава а,Радев само за жена си.
  • 59 Го4о

    7 13 Отговор
    Радев е две нули (00)! Това е Радев!
  • 60 Behemoth

    7 1 Отговор
    Оха харесва ми да чета учени коментари .....в България е пълно с умници....само ,че са в дълбока нелегалност и в страхопочитание от величието на съществото в жипа....Ем го мразят Ем го страхопочитат... ХАХАХА...няма по жалко същество от българският псевдоентелигент...
  • 61 чичо

    4 11 Отговор
    Както и да плюете Борисов,той е човека с опит.Премина през всички етапи на развитие.Кой от тия дето иска да го свали,има неговия опит?Аз разбирам,че тук повечето сте за Радев и БСП/то е едно и също/,но какво направи Радев като президент,само едно,създаде хаос.Това ли искахте?Питам ония които не са платени,ако ги има.

    Коментиран от #64, #65

  • 62 Тогава ще

    6 0 Отговор
    Даа... ,засега БСП няма тяга да свали Боку,но не и и трябва. На БСП и трябва по-добро представяне от предишните избори. Тягата,тоест дразнителят ще дойде от демокраставите САЩ,когато ни натиснат за Македония,джендъризма,правата на сексуалните девианти,Истанбулската конвенция,ТЕЦ-овете,Балканския поток,джендър образовонието.... ГЕРБ ще подакнат и подклекнат,а Дай България,Майчето,ДеПиСето и Цвинокио ще се адептите и апологетите на Либерастията. Тогава ще се види кой кум,кой сват и кой на булката брат.
  • 63 Бай Пешо

    1 5 Отговор
    Др.Михайлов от плюене, лигите те заляха, а това е признак за дементни отклонения!
  • 64 БАЙ Х@Й‼

    3 3 Отговор

    До коментар #61 от "чичо":

    Пиша безплатно, значи съм от тези които питаш . " Както и да плюете Борисов,той е човека с опит.Премина през всички етапи на развитие. " Всъщност през един единствен етап няколко пъти- от крадец на коли / арестуван в Чехия/, крадец на коли в БГ / възпитан на полянка на Витоша/ , крадец на кинти / "Бойко взе парите,но те не стигнаха до варненеца!"/ , крадец на едро в политиката! В политиката от която друг би бил изхвърлен и пратен в ЦСЗ поне 10 пъти / от ало ваньо до шкафчето/ , ако не беше текста в една грама : " Той е куче, но е наше куче!"

    Коментиран от #67

  • 65 БАЙ Х@Й‼

    7 0 Отговор

    До коментар #61 от "чичо":

    Не ни трябват хора с неговия опит , а с чест и чисти помисли!
  • 66 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ЗАЕМА ПОЗИЦИЯ НА РАМЕНЕТЕ И ГЛАВАТА И ЗАПОЧВА ВИТИЕВАТИТЕ СИ ПРОПОВЕДИ - "НАЦИОНАЛНИЯ НЕЗАСЛУЖИЛ АРТИСТ" - НИКИ МИХАЙЛОВ -НА ВРАТАТА НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ЗА МАНИПУЛАЦИИ НА БГ !!!!!!!!!!!!
  • 67 чичо

    2 5 Отговор

    До коментар #64 от "БАЙ Х@Й‼":

    Май не си разбрал какво съм написал.Виж,аз не казвам,че няма кусури,но кой е тоя-с чест и чисти помисли.Наистина ли вярваш,че в днешния безчестен и съвсем нечист свят има такива и,че точно такива хора могат да ни управляват-блажени били вярващите.В тези времена ни трябват хора с опита на Борисов,без значение дали ни харесва или не.А това което си написал за Борисов,за мен,са празни приказки.

    Коментиран от #69

  • 68 демократ

    2 1 Отговор
    Н.Михайлов призхощда от марксистко семейство.
    След като 3 години кандидатства и не го приемат
    медицина завършва богословие.Както и други
    работи за службите под прикритие.За награда
    е приет и завършва медицина.Д-р Михайлов гравитира
    в кръга на Иван Костов.Какви ги върши там?
  • 69 Разбрал те е прекалено добре!😀

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "чичо":

    Като гледам те е разбрал повече от добре и ти е отговорил само с факти! Дали ти ги приемаш, кой го интересува? Фактите са си факти! Не са кусури съсипването на един народ, а е факт! Не са кусури затъването на държавата с 40 милиарда дългове, а са факти! Не са кусури обслужването на дпс, а са факти! Факти са и кражбите и обществените поръчки и най скъпите пътища и и и! Това не са малки кусури! Това е съсипия и никой не го интересува, ти какво приемаш и какво не! Никой не го интересува за дребни монети ли не го приемаш или заради слепота! Държавата е съсипана, от един лъжец и крадец, обслужващ задкулисни интереси! Това ни интересува! Много правилно е отговорил колегата какъв човек ни трябва за управление! Министър Председателя не е нужно и не може да разбира от всички области! За това има министри и експерти! От него се иска да е честен и достоен, добър лидер и да управлява умело и достойно останалите! Така, че от тролски простотии за този крадец, нямаме нужда!

    Коментиран от #70

  • 70 чичо

    0 1 Отговор

    До коментар #69 от "Разбрал те е прекалено добре!😀":

    Ти явно не знаеш какво е факт.А кой го интересува какво съм написал-явно тебе.А какво е„написал човека",ами нищо не е написал.Кой е този честния и с чисти помисли,ти разбра ли?Както казах-празни приказки.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 7392

    1 0 Отговор
    Тихомирчо!ТихоСВирчо!Жив да те оплаче човек!Защо ме изтри бе цър.ул сви.ски нещ.вен?И к,во постигна с това?Нищичко.о.о.о.!!!А истината боли НАЛИ!ИЛИ НА ТЕБЕ ЗА ТОВА ТИ ПЛАЩАТ ДА ПЛЮЕШ И ПОСЛЕ ВМЕСТО ДА ГО ИЗТРИЕШ ХОДИШ ДА ГО ОБЛИЖЕШ!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове