Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 18:34 3 090 135

Манолова: Подкрепям от сърце Румен Радев в борбата срещу кликата на Бойко Борисов

  • румен радев-
  • мая манолова-
  • бсп-
  • избори-
  • демократична българия

Ще имаме преимущество на гражданите в листите за изборите

Манолова: Подкрепям от сърце Румен Радев в борбата срещу кликата на Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Ще имаме преимущество на гражданите в листите ни за изборите заедно с "Отровното трио". Ще обявим наименованието на формата скоро. В него ще присъства „изправи се“.

Това обяви Мая Манолова от "Изправи се.БГ" в студиото на „Лице в лице“ по бТВ.

Тя заяви, че подкрепя заявката на президента Румен Радев за втори мандат.

„Единствената институцията, която се държи достойно, направи своя избор да е до гражданите срещу корумпирането. Осъзнато го подкрепям, защото показа почтено поведение и смелост срещу едноличния модел и защото дава платформа за обединение“, каза още Манолова.

Тя коментира, че не е обсъждано и съгласувано решението на Радев за втори мандат, а го подкрепя спонтанно.

"Когато един политик и държавник има смелостта да заеме позиция срещу това, което ни управлява, както аз го направих през есента, знам каква е цената на обединението. Да го направиш от сърце, безусловно, без да си информиран и да си се договарял, без конкретни форми за подкрепящия", каза тя.

Манолова обясни и че отношенията с „Отровното трио“ са започнали преди летните протести, също спонтанно.

Тя отново заяви, че е необходимо видео наблюдение на броенето на бюлетините. Манолова обяви, че има доказателства, че има корупция в санирането и ще покажат това с документи.

Създадохме антикорупционна комисия „Къде са парите?“ от млади експерти, която събира сигнали за безобразия и източвания на публични средства в различни сектори. Нямам предвид само държавните фирми „Автомагистрали“ или „Монтажи“. Последните разкрития са свързани със санирането, където се оказва, че са изтекли хиляди левове. Нашето притеснение е защо планът за възстановяване на България за 30 млрд. лв. през следващите години включва основно саниране и раздуване на администрацията.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

Тя подчерта, че „Изправи се.БГ“ има план как 30 млрд. лв. да бъдат налети в икономиката и в бизнеса, така че да се увеличат драстично доходите на българските граждани.

Грижата на „Изправи се.БГ“ и моята грижа е да покажем как ще изглежда България след 10 години – с високи европейски доходи, модерна икономика, чист въздух и план за развитие на изоставащите райони. Не струва нито една кауза, на нито един политик, ако там няма грижа за хората, категорична е Манолова.

Почтено е всеки преди изборите да заяви на коя страна ще застане, влизайки в парламента – дали ще подкрепи с действията си едноличния модел на ГЕРБ или ще е последователен в своите ангажименти към избиратели, да изградим заедно мнозинство на почтените, което да разгради пирамидата на диктатурата, заяви председателят на „Изправи се.БГ“.

Подкрепям Радев за втори президентски мандат, защото показа смелост да се изправи срещу едноличния модел и защото дава платформа за обединение на всички демократични субекти за следващите избори. Беше честно да го направи сега, преди изборите, за да стане ясно кой стои на страната на гражданите и кой стои от другата страна. В критичен за нацията момент Радев направи своя избор – на площада, до гражданите, сред народа, допълни тя.

Манолова подчерта, че по никакъв повод „Изправи се.БГ“ и Отровното трио не са съгласували с президента протестните действия през лятото. Излязохме спонтанно на площада, след като една институция взе на абордаж президентството и нахлу вътре въоръжена. Хората излязохме на площада не толкова, за да защитим президента Радев, а за да защитим държавността, институциите, разделението на властите, върховенството на правото, обясни тя.

С Отровното трио ще сме партньори в предстоящите избори и ще сме с общи листи. „Изправи се.БГ“ е Гражданска платформа с над 30 граждански организации и взехме решение, че гражданите ще имат преимущество при подреждането на листите. 70/30 ще е отношението между гражданите и партиите, в полза на гражданите в листите, подчерта Манолова.

Осем жалби срещу решението на ЦИК, което спираше „Изправи се.БГ“ и Демократична България да участват в изборите с тези наименования, показаха силата на обединението. Сега с обединение можем да накараме ЦИК да позволи стриймването на броенето на бюлетините, след като нито една партия в парламента не внесе предложение за това, каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Решетников

    56 52 Отговор
    Червени пумияри боклуциииии

    Коментиран от #21, #39, #44

  • 2 МАЯМА ЛУДАТА

    50 46 Отговор
    Подкрепяш от сърце корупцията!!

    Коментиран от #14, #94

  • 3 Дъртият

    41 44 Отговор
    Ще гласувам за отровното трио на предстоящите парламентарни избори през април уважаеми дами и господа и народни представители. Казах.
  • 4 РАДИО ЕЛТО

    54 56 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най достойния ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ а мястото на БМБ е вЦСЗ

    Коментиран от #24

  • 5 Дъртият

    11 18 Отговор
    Търся работа като санитар срещу заплащане от по две хиляди лева на седмица за осем часов работен ден и два дена почивка с осигурена квартира и храна не ме е гнус да сменям памперси имам антитела ще работя без защитно облекло маски и калцуни само по анцунг и престилка маратонки айсберг в бяло може и сиви на цвят дрехи.

    Коментиран от #7

  • 6 Дъртият до цик

    6 13 Отговор
    Мога да бъда председател на подвижна избирателна комисия секция срещу заплащане от по две хиляди лева ставам за тази работа имам антитела ще работя без защитно облекло маски и калцуни само по костюм и вратовръзка и обувки хуго бос къде да подам документите си?
  • 7 психиатър

    29 8 Отговор

    До коментар #5 от "Дъртият":

    Какво ще работиш ! Бързо, идвай при мен на преглед, че май вече си изстрелял патроните !!!!

    Коментиран от #31

  • 8 ГЕНЕРАЛ РАДЕВ

    11 25 Отговор
    Някои ТУЛУПИ,които искат да се издигнат в очите на слепите, си правят реклама на мой гръб, като ме подкрепят.
    А НЕМА НУЖДА.
  • 9 Бутача

    26 20 Отговор
    А ЧЕСТИТ ИМ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ТЕСНИ СОЦИАЛИСТИ

    Коментиран от #12, #15

  • 10 БацоТВ

    14 9 Отговор
    Махнете Цоканка, с нейните тенденциозни предавания само ви смъква рейтинга
  • 11 Нямам срам

    13 11 Отговор
    Хаха същатата си като оня Бойко ... всички сте един дол дренки ... всеки плюе другия за пая само ви интересиват парите .Всички ама всичко сте една стока Герб Бсп Дпс и другите измислини формаций искате парите после народа да се оправя като захапате кокала
  • 12 Бацо

    15 10 Отговор

    До коментар #9 от "Бутача":

    Честит празник и на комунстите пачковисти

    Коментиран от #30

  • 13 Личи

    31 20 Отговор
    Браво Манолова, заедно ще успеем да смъкнем мафията. И да се готвят за затвора. Ще им дойде като лед, но няма как. Успехи и само напред.

    Коментиран от #36

  • 14 🐷 Боко ТИКВАТА

    9 18 Отговор

    До коментар #2 от "МАЯМА ЛУДАТА":

    ВСИЧКИ, които ме подкрепят, ще си вземат МАЛКО МАЗНИНКА(€€€€€€€€) от чекмеджето.
  • 15 🐷 Боко ТИКВАТА

    7 12 Отговор

    До коментар #9 от "Бутача":

    СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ.🤣🤣🤣
    ДА ТИ СЕ ВРЪЩА 1000 КРАТНО.🤣🤣🤣
  • 16 Хаха1

    19 13 Отговор
    А честит Ви празник Гробаджии. Сапун а в затвора ще бъде хубава работа за вас.
  • 17 123

    12 15 Отговор
    Сърцето и винаги там където има пари за усвояване, и най активно подкрепя този който плати най-много за нейните услуги,като сърцето и стой плътно в негови джоб.Любовта и няма край,но когато парите на спонсора свършат или ползата от него, свършва и любовта и.
  • 18 БСП най крадливата партия

    23 25 Отговор
    Тая е за мозъчен терапевт, хич не я слуша главата сестра МаяГалева Божкова.
  • 19 Браво Мая

    18 13 Отговор
    Земи им изборите на негодниците.
  • 20 Дългият

    12 18 Отговор
    Манолова..Радев Ви направи шах и мат....остава Ви само да се усмихвате гузно....Само че ще заложите на куц кон този път...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 !!!?

    12 13 Отговор
    Манолова не е разбрала, че Радев вече номинира Йотова за вице...или се кани той да я покани за третия си мандат !!!?
  • 23 РАДИО ЕЛТО

    23 25 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤👍👍👍👍👍👍
    ИЛИЯНА ЙОТОВА
    са номер 1
  • 24 Присмехулник

    9 9 Отговор

    До коментар #4 от "РАДИО ЕЛТО":

    ...Радиацията..

    Коментиран от #33

  • 25 safia

    24 19 Отговор
    БРАВО МАЯ С ТЕБЕ СМЕ МАЧКАЙ МАФИЯТА ИНАЧЕ ОПРАВИЯ НЯМА ПРЕИЗДЕНТА РАЗБРА ЧЕ бсп И герб са едно и също котило за туй ще се яви на избори без партиен Е ТОВА Е ПРЕЗИДЕНТ НА МЯСТО а другите преди него боб да ядът -МАФИЯТА СИ НАМЕРИ НАЙ СЕТНЕ БЕЛЯТА
  • 26 Мая мутракеса

    20 22 Отговор
    Закрилница на мутри с криминално минало издирвани от интерпол с червена бюлетина. Скоро и нея ще е погнат за съучасничество.

    Коментиран от #37

  • 27 Тая лудата

    18 20 Отговор
    Спирачки няма. Галева влез малко в час, честети първо празника на Радев.
  • 28 GTR

    12 10 Отговор
    Тази пък ......да вземел една лопата ...които и да удариш няма да сбъркаш...🤓
  • 29 Педалите

    9 5 Отговор
    имат празник днез
  • 30 Иван

    18 7 Отговор

    До коментар #12 от "Бацо":

    Честит празник Бацо! Вчера депутата от БСП Александър Симов показа интервю на Борисов от 1998 година в което се заклева във вярност на БСП( Тогава управлява правителството на Костов ОДС) като казва че е против деполитизацията и винаги червената партия ще е на сърцето му. Само след 3 год(2001г.).Борисов в коалиционното правителство НДСВ-ДПС е избран за гл.секретар на МВР. Сакскобурготски обявява че ще прави правителство от експерти независимо от техните политически симпатии. Няколко човека от БСП като покойния бивш кмет на Русе Димитър Калчев се съгласяват за министри и са изключени от червената партия. При представянето на всеки се информира обществото за политическите му пристрастия . При представянето на Борисов се казва "Ляво ориентиран гражданин останал верен на БКП и след промените от 10 ноември 1989 г..Напуска структурите на МВР за да остане верен на политическата партия на която е член"...Борисов дори се включва и уверява че винаги ще остане верен на комунистическите идеи и ценности и се похвалва че е взел от офиса си на ИПОН портрета на Карл Маркс и го е закачил в кабинета си в МВР като главен секретар. Толкова за "Антикомуниста " Борисов

    Коментиран от #32, #47, #102

  • 31 Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

    1 7 Отговор

    До коментар #7 от "психиатър":

    Мога да работя като санитар на първа линия срещу заплащане от по две хиляди лева на седмица за осем часов работен ден и два дена почивка с осигурена квартира и храна не ме е гнус да сменям памперси имам антитела ще работя без защитно облекло маски и калцуни само по анцунг и престилка маратонки EA7.
  • 32 ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ

    9 14 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    ДА, БОЙКО Е КОМУНИСТ НО ИСТИНСКИ! ЗА РАЗЛИКА ОТ КОРНЕЛКА И СИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ! А БОЙКО Е ЧЛЕН НА БКП ОТ 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ВЯРВАШЕ В СВЕТЛИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ! ЗАТОВА ОТКАЗА ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА 1990 ГОДИНА С ДУМИТЕ " ЗА МЕН ПАРТИЯТА МАЙКА КОЯТО ОБИЧАМ Е ПО ВАЖНА ОТ МОЯТА СЛУЖБА" И НАПУСНА ПОЖАРНАТА ЗА ДА ОСТАНЕ В БКП И СЛЕД ПРЕИМЕНУВАНЕТО Й В БСП! НА 1 МАЙ 1990 ГОДИНА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ТРУДА БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ 2 ПАРАЛЕЛНИ МИТИНГА - НА ПРЕИМЕНУВАТА В БСП БИВША КОМ.ПАРТИЯ СЪБРАЛА 50 ХИЛ.ДУШИ И НА КТ" ПОДКРЕПА" НА ЧИЙТО МИТИНГ ПРИСЪСТВАХА 200 ХИЛ.ЧОВЕКА! НА 2 МАЙ ОФИЦИОЗА НА БСП В- К "ДУМА" ИЗЛЕЗЕ НА 1-ВА СТРАНИЦА СЪС ЗАГЛАВИЕТО - " Седесарите оплюха празника на труда"! НА ПРИКАЧЕНИТЕ СНИМКИ СЕ ВИЖДАТ ГРУПА ХОРА С ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА ОТ КОИТО ЕДИН ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ Е 31-ГОДИШНИЯ ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ КОИТО ВЛИЗАТ В СХВАТКА С РАЗОТИВАЩИ СЕ ОТ МИТИНГА НА ПОДКРЕПА И СА БИТИ И ГОНЕНИ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ПРЕВЪЗХОЖДАЩИТЕ ГИ ЧИСЛЕНО ПОДКРЕПАДЖИИ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ КОМУНИСТ! ПОКЛОН!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!

    Коментиран от #49, #56

  • 33 РАДИО ЕЛТО

    7 5 Отговор

    До коментар #24 от "Присмехулник":

    най добре се смее този който се смее последен👍👍👍👍👍
  • 34 Кюстендил БГ

    15 12 Отговор
    Подкрепямете Мая! Покажи им на толпите какво е люта македонка! Само да не ни предадеш....

    Коментиран от #41

  • 35 Протестър

    12 8 Отговор
    Тя работи само ако има схема за пари няма ли не я търси.
  • 36 ха ха хаааа

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Личи":

    Стария Софеанец , колко си плитък , та чак пресъхнал ...🤭😁
  • 37 Може да е

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "Мая мутракеса":

    Защитен свидетел
  • 38 ЕДИН ОТ ВСИЧКИ

    12 8 Отговор
    ТАЗИ , ЛИ ИМА СЪРЦЕ ? ЗНАЕ СЕ САМО , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ СЪБЕРЕ КРАКАТА ЕДИН ДО ДРУГ .
  • 39 ПРОСТА КП

    4 11 Отговор

    До коментар #1 от "Решетников":

    зад вдигнатият юмрук на Раден всички интилигентни хора срещу простите и крадливите ог ГРОБ
  • 40 НЕМОЖАЧКАТА

    13 5 Отговор
    МАЯ ПИСА ИЗБОРЕН КОДЕКС СЕГА НЕ И ОТЪРВА ТРЯБВА ДА ГО ПРОМЕНЯ, НАЗНАЧИХА Я ЗА ОМБУДСМАН ЩЯЛА ДА ОПРАВИ ПАРНОТО НИЩО НЕ СВЪРШИ ПЪЛЕН ПРОВАЛ САМО ОБЕЩАВА РЕЗУЛТАТ НИКАКЪВ.ВЕЧЕ И ЗА ЧЕП НЕ СТАВА.
  • 41 един друг

    11 4 Отговор

    До коментар #34 от "Кюстендил БГ":

    На кой да ви предаде, забрави ли че беше в председателството на парламента и се подсмихваше когато Орешарски обяви Пеевски за предс. на ДАНС.

    Коментиран от #58

  • 42 РАДИО ЕЛТО

    8 11 Отговор
    мястото на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ е в затвора

    Коментиран от #105

  • 43 Ами сега

    6 7 Отговор
    Боку ще се изяде от злоба.
  • 44 Данъкоплатец

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Решетников":

    Разпадът след Бойко Потьомкин Борисов продължава!

    След срутването на обезопасяването на магистралите!
    След пропадането на третия лъч на метрото, заради "втечняване на пясъка"!
    Протече пешеходен тунел на метрото.

    Oт тoпeнeтo нa cнeгoвeтe e прoтeкъл и пeшeхoдният тунeл нa мeтрocтaнция "Интeр eкcпo цeнтър - Цaригрaдcкo шoce",
    кoйтo oтвeждa пътницитe дo ж.к. Дружбa и "Цaригрaдcки кoмплeкc".
    Нaрeд c тoвa двaтa acaнcьoрa и трaвeлaтoрa ca нaвoднeни и нe рaбoтят.
    Гипcoкaртoнитe ce рaзпaдaт.
    А пукнaтинитe ce oчeртaвaт вce пo-яcнo


    Зa нoвия тeч и нaпукaния тунeл, aлaрмирa aрх. Бoриcлaв Игнaтoв,
    oбщинcки cъвeтник oт "Дeмoкрaтичнa Бългaрия".
  • 45 11111111

    6 4 Отговор
    НА ТАЗИ АКО И МЕТНЕШ ЕДНО РОДОПСКО ОДЕАЛО НА ГЛАВАТА ---МОЖИШ ДА ВИДИШ САМО ЕДНА ХУБАВА ЧЕРТА ----МЕЖДУ КРАКАТА
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 РАДИО ЕЛТО

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    ИВАНЕ вълкъ козината си мени нрава не
  • 48 Рико

    9 4 Отговор
    Всеки, който гласува за тази пача*вра е по-голям бок*лук и от нея.
  • 49 РАДИО ЕЛТО

    3 6 Отговор

    До коментар #32 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    а ти герб победа какво добро свърши днес
  • 50 Пълен провал е тая

    8 6 Отговор
    Като политик провал , като семейство провал като човек провал.
  • 51 РАДИО ЕЛТО

    7 8 Отговор
    мутри сбогом

    Коментиран от #107

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Матей

    4 6 Отговор
    Мая-ми и Радев,като свободни радикали от БСП,ЗАГРЯВАТ НА ОТДЕЛНИ ПИСТИ+отровния дует+слави=оркестър без име.И ни слово за програма,нито за начин за осъществяването и,идеен вакуум.
  • 54 ТАЯ Е ЧОВЕК НА ОЛИГАРСИТЕ

    6 6 Отговор
    И МУТРИТЕ, ДОГАН ПЕЕВСКИ БОЖКОВ ВАСИЛЕВ АРАБАДЖИЕВ БАНОВ .
  • 55 ЦВЕТАНОВ

    6 4 Отговор
    С ВДИГНАТ ЮМРУК СРЕЩУ КРАДЦИТЕ И ПРОСТИТЕ ОТ ГЕРБ.
    НЕ НА СТРАХА СРЕЩУ ПРОСТИТЕ.
  • 56 РАДИО ЕЛТО

    6 7 Отговор

    До коментар #32 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    герб БОРИСОВ как спите като НАРОДА страда не ви пука егоисти сте

    Коментиран от #87

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Кюстендил БГ

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "един друг":

    Да, за това писах.. наскоро мисля че пак имаше ена шашма и ни съмнява че се е опитала да помогне на Шишо прасето.. мръсна работа, по мръсна от кочината на на прасето ни
  • 59 СЕЛСКА ПРЪЧКА

    7 5 Отговор
    МАЯ КОЙ, КОЙ, КОЙ, ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ. БСП И ДПС АГЕНТУРА НА ДС.

    Коментиран от #62

  • 60 Да изметем мафията от властта

    4 11 Отговор
    Най ДОСТОЙНИЯ И УВАЖАВАН ПОЛИТИК И ЧОВЕК ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ. БЪЛГАРИЯ ВИ ПОДКРЕПЯТ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ НА МУТРИ И МАФИОТИ ВЪВ ВЛАСТТА. ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ. ВСИЧКИ МУТРИ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!!!!!!

    Коментиран от #67, #72, #81

  • 61 Неделко

    8 4 Отговор
    Сикаджията са го подпукали отвсякъде , абсолютен пътник е , леш ...
  • 62 ДЕВИЦА

    2 5 Отговор

    До коментар #59 от "СЕЛСКА ПРЪЧКА":

    КОЙ, КОЙ ПОСТАВИ ПАРИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО.

    Коментиран от #68

  • 63 Гербераст

    3 9 Отговор
    браво Майче , народа е с тебе , няма да подкрепим ГЕРБ и ДПС бивши комунисти , станали мафиоти
  • 64 Рико

    7 0 Отговор
    Тази защо избяга от Омбудсман? Това е перфектната позиция да се противопоставяш на властта.

    Коментиран от #89

  • 65 ОТВРАТ КОРУМПИРАНА

    10 3 Отговор
    НЯМА СМИСЪЛ ДА Я КОМЕНТИРАМ, КАТО Я ВИДЯ МИ СЕ ПОВРЪЩА.

    Коментиран от #69

  • 66 Професионалист

    5 10 Отговор
    Браво Мая,тъпчи наглеците и им напомни,че Видов ден идва-04.04.2021г.

    Коментиран от #75

  • 67 Рико

    9 0 Отговор

    До коментар #60 от "Да изметем мафията от властта":

    Какво уважаваш ,бе човече? Не виждаш ли че този за 4г.едно камъче не е преместил оттук до там в интерес на България.
  • 68 ЧЕСТЕН

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "ДЕВИЦА":

    ПАРИТЕ ГИ ОСТАВИ НАША ДЕСА БЕ, НАША ДЕСА , НЕ ЗНАЕШ ЛИ ??

    Коментиран от #70

  • 69 ОТВРАТЕН

    2 5 Отговор

    До коментар #65 от "ОТВРАТ КОРУМПИРАНА":

    АМИ ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ГЛЕДАШ САЧЕВА. ХА.ХА А МОЖЕ И ПКП.
  • 70 БУДА

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "ЧЕСТЕН":

    А МИСЛЕХ, ЧЕ Е ПКП ИЛ САЧЕВА ИЛИ Е НЯМАЛО ЧЕКМЕДЖЕ .
  • 71 Много дубайски целувки

    5 2 Отговор
    Дубайската подлога ако не изпълни обещаното може да я копат мутрите. Стегай се Майче не са добре нещата.
  • 72 Умен по цялата глава

    12 3 Отговор

    До коментар #60 от "Да изметем мафията от властта":

    Годината е 2005 та.Мая Манолова е депутат в 40 то Народно събрание.Управляват Тройна Коалиция БСП,ДПС,НДСВ.....Мая Манолова внася законопроект за поправка на Наказателния Кодекс.Подкрепен в Правната Комисия от Татяна Дончева поправката е гласувана.Нарича се Ванко1,защото след нея Ванко1 ,осъден на 16 години за наркотрафик и сутеньор на малолетни момиченца излиза от затвора след излежани Три години.И всички като него и те са на Свобода да продават Дрога на Децата ни и да ги правят Проститутки.Изключително Почтенните Мая МаноловаБСП,Татяна ДончеваБСП и цялата партия БСП,които го гласуваха в Пленарна зала....

    Коментиран от #86

  • 73 Българин

    14 1 Отговор
    Aмa cecтрa гaлeвa,виe ли cтe пoчeтнитe хoрa?!Виe c oтрoвнoтo триo,кoитo издигaхтe бecилки,нoceхтe кoвчeзи,ocквeрнявaхтe нaциoнaлнитe cимвoли нa Бългaрия,зaмeряйки гeрбa нa Бългaрия c бoя,яйцa ,дoмaти и кaквo ли oщe нe.Ниe Бългaритe ce cрaмувaмe oт вac и cтe зa cъд и oттaм зa зaтвoрa!
  • 74 ВРАГ

    4 12 Отговор
    ОСТАНАХА 60 ДЕНА И ПРОСТИТЕ И КОРУМПИРАНИТЕ КОМУНИСТИ ОТ СЕКТАТА ГЕРБ СА ПЪТНИЦИ. СТРАХ ГИ Е МНОГО.
  • 75 УЧУДЕН

    11 3 Отговор

    До коментар #66 от "Професионалист":

    ДА, видов ден идва на 4.04. НАДУПИ СЕ БГ. И ТРИМАТА ГЛУПАКА , ЩЕ СА МНОГО ИЗНЕНАДАНИ......СЛОЖИХА ТИГАНА И ВИКАТ ХООП ....ПРЕДИ ДА СА СКОЧИЛИ !!!
  • 76 Ебешликов

    9 2 Отговор
    ПРОТИВНА ЖЕНА !
  • 77 ПРОСТ

    7 1 Отговор
    Аз съм много прост и тъп, признавам си! И съм кокомунист, ще гласувам за ГЕРБ. Защото иначе ще дойдат комунистите. ХА.ХА
  • 78 Ко ко стана ма ко

    3 2 Отговор
    ПЕЕВСКИ ИЛИ БОЖКОВ, ПЕЕВСКИ ДУБАЕЦА Е ДАЛЕЧЕ.
  • 79 ХайлАдолф

    9 1 Отговор
    Сестра Галевица , винаги подкрепя с цялата си душа и сърце всеки мафиот , който може да и донесе облаги ...... та дори и нелепо произведение спуснато с парашут, от ДПСарско-БСПарската мафия .....
  • 80 Ашоле Машалла

    3 1 Отговор
    Тази ги Подкрепи всичките и все от сърце Само при бай Доган не се е решила да го подкрепя

    Коментиран от #82

  • 81 Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

    1 5 Отговор

    До коментар #60 от "Да изметем мафията от властта":

    Ще гласувам за Румен Радев.
  • 82 ОЗАДАЧЕН

    1 2 Отговор

    До коментар #80 от "Ашоле Машалла":

    СЕГА СЕ ЧУДЯ ЗА КОЙ КОМУНЯГИ ДА ГЛАСУВАМ. ЗА КОМУНЯГИТЕ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ ЛИ? ЗА ДА НЕ ДОЙДАТ ДРУГИТЕ КРАДЦИ БСП.
  • 83 Asterix

    0 0 Отговор
    Ти да видиш,ако се окаже,че болшевиките останат извън играта!Радев се точи за мандат,ама и той самия не е убеден в това,което говори.
    Важното е,че болшевика е спокоен....
  • 84 Димитър

    1 0 Отговор
    То па едно сърце
  • 85 sbs

    1 2 Отговор
    В ЕДНО СВОЕ ИЗКАЗВАНЕ .БАЙ ТОШО БЕШЕ КАЗАЛ --ТАЗИ ВЛАСТ С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕЛИ -С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ ---АМИ ДА ИМ ПУСНЕМ КРЪВЧИЦАТА -НА ИЗБОРИТЕ
  • 86 РУМЕН РАДЕФФФ

    4 2 Отговор

    До коментар #72 от "Умен по цялата глава":

    АБЕ ЕИИИИИ......ИЗЛИЗАИТЕ НА ПЛОЩАДА , ДА ПРОТЕСТИРАТЕ И ДА ВИКАТЕ МУТТТТРИ ВВВВЪН , БЕ ЕИИИИИШИЕ.....АМА НЕ ГЛЕДАЙТЕ КЪМ ПРЕЗИДЕНСТВОТО , ЧЕ ШИ МИ ИЗБЯГАТ СЪВЕТНИЦИТЕ , БЕ ЕИИИИИИШИЕ......ТО ЗА МЕН ЩЕ ГЛАСУВАТ САМО ЧЕСТНИТЕ , САМО ПОЧТЕННИТЕ КАТО МАЯ МАНОЛОВА , ГОШКО ТЪПОТО , ТРИМАТА ГЛУПАКА ...И ДРУГИ ТАКИВА ПАТРИОТИ , БЕ ЕИИИИИШИЕ.....АЙ АЗ ША ТРЪГВАМ , ЧЕ ЩЕ ИЗНАСЯМ РЕЧ И ТРЯБВА ДА ЗУБРЯ БЕ ЕИИИИИШИЕ .....ВИЖ КАК МА ТЪРСЯТ ....СТАНАХ ИЗВЕСТЕН МНОГО БЕ ЕИИИИИШИЕ .......

    Коментиран от #88

  • 87 4321

    0 2 Отговор

    До коментар #56 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ти и вуйна ти ли сте народа?

    Коментиран от #93

  • 88 УМЕН

    0 5 Отговор

    До коментар #86 от "РУМЕН РАДЕФФФ":

    АМИ ДА ПКП, САЧЕВА ЦЕЦКА Е ТОВА СА ПОЛИТИЦИ. А ЗАБРАВИХ И ВАЛЕРКАТА ЛУДИЯ И КАРАКАЧАНА Е ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. А ЗАБРАВИХ ГЛАВНИЯ КРАДЕЦ БУДА

    Коментиран от #91

  • 89 Asterix

    6 1 Отговор

    До коментар #64 от "Рико":

    Манолова като омбуцман,защитаваше гражданите от законите,които тя самата измъдри в парламента,с подкрепата на червените.
    Тя е отдавна политическа мъртвола.Съюза Манолова,Радев и спол е обречен на провал.
  • 90 Не знам зашто се бута навсякъде

    6 0 Отговор
    Не знам зашто се бута навсякъде,явно доста е отхапвала от баницата
  • 91 ????

    9 0 Отговор

    До коментар #88 от "УМЕН":

    Лукaнoвa зимa,Бeрoвo и Пoпoвo бeзвлacтиe - "Зa бoгa брaтя нe купувaйтe".Жaн Видeнoв c хипeр инфлaциятa и oгрaбвaнeтo нa cпecтявaниятa нa хoрaтa. Нa другaритe рaздaдoхa прeдприятия.Кocтoв -привaтизaция ,РМД, Рaбoтничecкo - Мeнтърджийcкa Нeфтoхим ,Бaлкaн.Крaдлив Дeдo-привaтизaция нa БТК,eлeктрoрaпрeдeлитeлнитe дружecвa,въcкрecявaнe нa мeгaкoрупциoнeн прoeкт AEЦ Бeлянe"Трoйнaтa лaмя-Cтaнишeв. Нaй кoрумпирaнoтo прaвитeлcтвo в иcтoриятa нa Бългaрия coчeнo кaтo примeр в учeбницитe пo кoрупция ! И зaрaди цялaтa тaя иcтoрия дoйдe Бoриcoв.
  • 92 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор
    по радиото ми говорят всякакви хора и извънземни чух се и с господин РАДЕВ той каза да излезна на двора и да си сложа въжето явно някой имитатор имитира гласа господин РАДЕВ всякакви лоши хора има

    Коментиран от #95

  • 93 РАДИО ЕЛТО

    4 7 Отговор

    До коментар #87 от "4321":

    мутри сбогом РУМЕН РАДЕВ е най достоен за ПРЕЗИДЕНТ никога не е бил в затвора
    а бмб Е СИКАДЖИЯ и е бил в затвора в ЧЕШКИЯ ГРАД ПАНКРАЦ за автокражби злобейте гербери но
    РУМЕН РАДЕВ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА
    това са те
    ХОРАТА
    най добрите и способни
    ПРЕЗИДЕНТ И
    ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ
    да живее❤❤❤❤❤❤❤❤❤👍👍👍👍
    РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    и всички СВОБОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ
    да изметеме мафията герб

    Коментиран от #96

  • 94 РАДИО ЕЛТО

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "МАЯМА ЛУДАТА":

    МАЯ МАНОЛОВА не е луда а
    ХРИСТО БОТЕВ е написал защото
    у нас свестните ги смятат за луди
  • 95 РАДИО ЕЛТО

    2 4 Отговор

    До коментар #92 от "РАДИО ЕЛТО":

    ей гербераст не кради ника ми
  • 96 4321

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "РАДИО ЕЛТО":

    Абе вие къде спахте 14-15 години и чак сега се събудихте да разберете кой точно е Бойко. Той ще се пенсионира вече.

    Коментиран от #97

  • 97 ТЕЛЕВИЗОРА

    1 2 Отговор

    До коментар #96 от "4321":

    А НЕ ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА В ЗАТВОРА. А ТИ СИ АНТИКОМУНИСТ НАЛИ! ЧЕСТИТО 12 ГОДИШНО ЧЛЕНСТВО НА БУДА В БКП

    Коментиран от #100

  • 98 РАДИО ЕЛТО

    8 3 Отговор
    АЗ ХАРЕСВАМ БОЙКО , ХАРЕСВАМ ГЕРБ КАТО ПАРТИЯ , ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ВИНАГИ И ПРОТИВ ЛЪЖЕЦА РАДЕВ !
  • 99 bul

    7 3 Отговор
    СПОЛУЧЛИВА СНИМКА НА ММ !!!
    ПРЕДПОЛАГАМ - СЛЕД СВИРКА !!!
  • 100 4321

    0 2 Отговор

    До коментар #97 от "ТЕЛЕВИЗОРА":

    С какво е по- голям комунист от всеки които е живял при управлението на Живков ?????
  • 101 БОЙ ДО ДУПКА

    5 7 Отговор
    БРАВО МАЙЧЕ , ТАКА СЕ ДЕКЛАРИРА РЕШИТЕЛНО МНЕНИЕ НЕ КАТО НЯКОИ ПСЕВДО ОПОЗИЦИОНЕРИ ДА МЪНКАТ КАТО НЕДОЕвАНИ МОМИ !!!!
  • 102 Герб

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    са типичните българи,дето все търсят далаверата!До вчера-комунисти,днеска-демократи!За това и хората гласуват за тях!В тях виждат себе си!Червените са бесни за власт,ама няма начин,хората не ги искат!А форумните мераци със заклинания са празна работа!

    Коментиран от #103

  • 103 РАДИО ЕЛТО

    3 4 Отговор

    До коментар #102 от "Герб":

    мутри сбогом
  • 104 ХайлАдолф

    5 1 Отговор
    И все пак да повторя за незнаещите и наивниците : Cecтрa Гaлeвицa , винaги пoдкрeпя c цялaтa cи душa и cърцe вceки мaфиoт , кoйтo мoжe дa и дoнece oблaги ...... тa дoри и нeлeпo прoизвeдeниe cпуcнaтo c пaрaшут, oт ДПCaрcкo-БCПaрcкaтa мaфия .....
  • 105 Здрав разум

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "РАДИО ЕЛТО":

    Козлодуй, не се крий под друго име

    Коментиран от #106, #112

  • 106 Русофоб

    4 2 Отговор

    До коментар #105 от "Здрав разум":

    Защо му правиш забележка ? Нали си знаеш че тази мижитурка червена, редовно си страда от раздвоение на личността и си е с тежки ментални увреди.

    Коментиран от #110

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 РАДИО ЕЛТО

    1 5 Отговор

    До коментар #107 от "Здрав разум":

    хора с ЗДРАВ РАЗУМ никога не обиждат аз не съм от ГРАД КОЗЛОДУЙ това ми е ника
    а умните ХОРА никога не обиждат а ти си злобен гербераст
  • 109 Нека приключим

    4 0 Отговор
    Мая Манолова е близка с Прасето пеевски, няма амс така ама инак, тя лобира за него, тя преди месц се опита отново да прокара идеи на прасето свързани с определе бизнес(с отпадъци) това е факт, Мая нее лоша но играе Ва Банк!

    Коментиран от #115

  • 110 РАДИО ЕЛТО

    2 5 Отговор

    До коментар #106 от "Русофоб":

    вие герб сте яростни и бесни времето ви изтича ХРИСТО БОТЕВ го е писал защото у нас свестните ги считат за луди
    май ти имаш раздвоение на ЧОВЕЧНОСТА и си анти ЧОВЕК

    Коментиран от #111, #127

  • 111 ХайлАдолф

    2 1 Отговор

    До коментар #110 от "РАДИО ЕЛТО":

    Виднo e ,чe тeжкитe ти мeнтaлни уврeди, в дрeбнaтa ти мъничкa глaвичкa , нe ти пoзвoлявaт дa рoдиш нищo другo , ocвeн дa пoвтaряш eднa и cъщa мocкoвcкa бaлaлaйчицa ...... явнo клиничнaтa ти умcтвeнa кaртинкa e мнoгo тeжкa.....

    Коментиран от #117

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Русофоб

    2 2 Отговор

    До коментар #112 от "РАДИО ЕЛТО":

    Пий си транквилантите редовно , не ги забравяй , че комай ще получиш анален пролапс от напъване и червени плюнчици .

    Коментиран от #118

  • 115 РАДИО ЕЛТО

    4 5 Отговор

    До коментар #109 от "Нека приключим":

    МАЯ МАНОЛОВА е ЧЕСТНА ДОБРА УМНА ЖЕНА
    РУМЕН РАДЕВ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА
    са най достойни за
    ПРЕЗИДЕНТ
    и
    ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ
    да живее
    РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #119, #120

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор

    До коментар #111 от "ХайлАдолф":

    АДОЛФ ХИТЛЕР е бил психопат избил невинни ХОРА

    Коментиран от #121, #132

  • 118 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор

    До коментар #114 от "Русофоб":

    ДОВИЖДАНЕ РУСОФОБ пий си ракията и лека нощ
  • 119 Антиболшевик

    2 3 Отговор

    До коментар #115 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ставаш все по жалък , като фатмашкото ти менторче , самоуважавай се малко повече и спри да лижеш червени подлоги .

    Коментиран от #124

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 А Сталин много повече

    2 1 Отговор

    До коментар #117 от "РАДИО ЕЛТО":

    Двапъти повече и то собственния си народ. Звяр ненадминат в световната история.
  • 122 НОВО ПЕТ

    5 3 Отговор
    МАНОЛОВА И СЪРЦЕ....ВСЕ ЕДНО РАДЕВ И АКЪЛ

    Коментиран от #126

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 РАДИО ЕЛТО

    2 3 Отговор

    До коментар #119 от "Антиболшевик":

    лека нощ герб троле

    Коментиран от #129

  • 125 Хан Крум

    2 1 Отговор
    Мaя Вaнкoвa1, Мaя Гaлeвa, Мaя Кocтинбрoдcкa, Мaя Чушкoпeкa, мaя oт Oкoлoвръcтнoтo, Мaя Чeрeпoвa, Мaя кoятo рaзвeдe Aнгeлoв cъc прeкрacнaтa му cъпругa a пocлe ce oвъртaшe oкoлo Бoриcoв, Мaя кoятo виceшe в oфиca нa Чeрeпa и oщe нe e дaлa oтчeт зa пaритe зa прeдизбoрнaтa и кaмпaния финaнcирaнa oт Чeрeпa, Мaя кoятo зa блaгoдaрнocт, чe Бoриcoв я нaпрaви oмбутcмaн и и cпacи живoтa изпрaщaйки я нa oпeрaция в Гeрмaния му рaзнacяшe бecилки и чeрни чувaли, Мaя дeтo пoвярвa нa Нинoвa и ce кaндидaтирa зa кмeт нaпуcкaйки cлaдкoтo cи мecтeнцe, Мaя Oбщaтa дeтo ce чуди нa кoй дa приcтaнe зa дa я дoвeдe нa влacт.
    И тoвa чудo нa прирoдaтa кoeтo e гoтoвo нa вcякaквa низocт caмo и caмo дa e нa влacт имa нaглocтa дa взимa oтнoшeниe пo вcички въпрocи в държaвaтa.
  • 126 sbs

    3 0 Отговор

    До коментар #122 от "НОВО ПЕТ":

    ТЯ НЯМА СЪРЦЕ ---ИМА САМО ЕДНА ПУ--УРНА -КЪДЕТО ПОДРЪЖНИЦИТЕ МОГАТ ДА ПУСКАТ СВОИТЕ КОЖЕНИ ГЛАСОВЕ
  • 127 sbs

    3 0 Отговор

    До коментар #110 от "РАДИО ЕЛТО":

    ПРИ ГЕРБ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ВСИЧКО -СТИГА ДА ИМАШ ПАРИ -ПИТАЙ БАБА СИ И ДЯДО СИ ПРИ КОМУНИСТИТЕ КОЛКО СА ЧАКАЛИ НА ОПАШКИ -С ПАРИ-И ОГРОМЕН КЪСМЕТ ДА СИ КУПЯТ НЕЩО ---ЕЛЕМЕНТАРНО СВЕЩИ ЗА ДА НЕ СТОЯТ НА ТЪМНО -ХЛЯБ ЗА ДА НЕ СА ГЛАДНИ ---И ТЕЛЕВИЗОР --ЕЛЕКТРОН --СЪС ЗАПИСВАНЕ НА ОПАШКА ---ЦЕНА 1950ЛЕВА ПРИ ЗАПЛАТА -НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 250-350 ЛВ...ЦЯЛА ГОДИНА СПЕСТЯВАШ ЗА ЕДИН ТЕЛЕВИЗОР ----ПИТАЙ ---ПИТАЙ---ПИТАЙ---

    Коментиран от #128

  • 128 sbs

    0 1 Отговор

    До коментар #127 от "sbs":

    КОРИГИРАМ ЦЕНАТА НА ТЕЛЕВИЗОРА 1050ЛЕВА
  • 129 Антиболшевик

    2 1 Отговор

    До коментар #124 от "РАДИО ЕЛТО":

    Вече те посъветвах но ..... Публикувано във факти.бг: Ставаш все по жалък , като фатмашкото ти менторче , самоуважавай се малко повече и спри да лижеш червени подлоги .
  • 130 Гост

    2 0 Отговор
    Както винаги лицемерна, подла и хитра. ТЯ, Христо Иванов, Отровното трио и Слави Трифонов са 4-те проекта за патерица на ГЕРБ. Не се лъжете. Всичките са със дълбоки зависимости към сегашният парламент и всичките спонсорирани от чужди НПО-та: Отворено общество и Америка за България зад , които стой Джордж Сорос и сие. Там са и Илиана Йотова и Радев. Освен да плюя на тях за друго не се сещам.

    Коментиран от #133

  • 131 Киро Жарта

    1 1 Отговор
    Ох! Как е стиснала устенцето Майчето! Че я изпапкам цялата !
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 ХайлАдолф

    1 0 Отговор

    До коментар #130 от "Гост":

    " Нe ce лъжeтe. Вcичкитe ca cъc дълбoки зaвиcимocти към ceгaшният пaрлaмeнт и вcичкитe cпoнcoрирaни oт чужди НПO-тa: Oтвoрeнo oбщecтвo и Aмeрикa зa Бългaрия зaд , кoитo cтoй Джoрдж Coрoc и cиe. Тaм ca и Илиaнa Йoтoвa и Рaдeв. Ocвeн дa плюя нa тях зa другo нe ce ceщaм. " В тази част от мнението ти , те подкрепям напълно , но все пак нали не си очаквал друго от платени низши хорица .
  • 134 ПАК ЛЪЖЕ

    0 0 Отговор
    Тaкa гoвoриш, aмa c глacoвeтe нa ДПC и рoмитe cтaнa рeзидeнт. зa дa глacувaт зa тeб дпc cи цeлувнaл ръкaтa нa Дoгaн. Нe миcли хoрaтa зa тoлкoвa прocти.
  • 135 МАСТИИ

    1 0 Отговор
    А КОЙ ТИ ИСКА ДА ГО ПОДКРЕПЯШ ИЛИ ИСКАШ ДА ГО ПРОВАЛИШ ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове