Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 22:13 4 611 141

Плевнелиев: Радев е популист, подигра се на собствената си партия

  • росен плевнелиев-
  • румен радев

Подадох му ръка и исках да му помогна, надявах се да се поучи от грешките на предшествениците си, каза бившият държавен глава

Плевнелиев: Радев е популист, подигра се на собствената си партия - 1
Снимка: БГНЕС

"Никой не е изненадан, че Радев ще се кандидатира за втори мандат, но го обяви по недемократичен начин. Той се подигра на собствената си политическа партия, самоназначи се за втори мандат".

Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Росен Плевнелиев, президент на Република България от 2012 до 2017 г., цитиран от Епицентър.бг.

"Не искам да бъда на мястото на Корнелия Нинова в този момент. БСП се гордее с това, че има своите принципи и правила. Сама по себе си БСП е институция, не е просто някакъв политически актьор по думите на държавния глава. В един определен момент Румен Радев се подигра на собствената си политическа партия и без да ги информира и да мине през техните правила, просто се самоназначи за техен кандидат за втори мандат. Това не е демократично и не отговаря на принципите на собствената му партия", подчерта още той.

Подадох му ръка и исках да му помогна, надявах се да се поучи от грешките на предшествениците си, каза още той.

"Извинете, но Румен Радев вече 4 години е също във властта. Каква алтернатива беше той със служебното си правителство? Изчетох много внимателно отчета на държавния глава, правя го всяка година. Ако един обикновен българин днес бъде запитан - какво направи президентът Румен Радев за обществото и за обикновения българин в тези 4 години. Отговорът е - нищо, кръгла нула. Единственото, което Радев прави, е да води битка срещу правителството, обслужвайки собствената си политическа партия, която е в опозиция. Популистите рано или късно поставят в опасност институциите", добави Плевнелиев.

По думите му всеки един президент досега е оставил следа след себе си.

Той допълни, че един президент не се мери по рейтинга и не се мери по това каква битка е спечелил или загубил. "Един президент се мери по прогреса и успеха на обществото. Радев не ни помага по пътя към европейското и демократично развитие на България", коментира Плевнелиев.

Според него днес популистите са модерни по целия свят. "Искам моят народ да разбере разликата между популистите и демократите. Популистите знаят как да се заиграят със страховете и надеждите на хората, но не решават проблемите им. Например погледнете Доналд Тръмп, току-що си отиде. Нито надгради американската демокрация, нито направи по-силна американската икономика. За съжаление Америка е отслабена", добави той.

"Румен Радев съзнава, че не може да има втори мандат без подкрепата на БСП и ДПС и си дава сметка, че неговата съдба ще се реши на парламентарните избори, не на президентските", каза още Плевнелиев.

Искам през 2024 г. България да влезе в Еврозоната. Ако влезем, това ще е най-висшата стратегическа цел, защото тогава ще се интегрираме трайно със сърцето на европейската демокрация и с клуба на богатите държави. Не считам, че Румен Радев ще ни заведе там, нито Корнелия Нинова, нито Слави Трифонов или Мая Манолова. На следващите избори като обикновен българин ще подкрепя тези, които могат да поемат ангажимент и да изпълнят стратегическия приоритет на България да влезем в сърцето на европейския проект. Има умора от управлението на ГЕРБ. Всичко се върти около ГЕРБ, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 66 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    27 148 Отговор
    На снимката.
    – Имам $12млн!
    – Аз като взема грипните ще имам 12 чекмеджета с по $12млн.

    Коментиран от #2, #13, #42

  • 2 Алфа Вълкът

    15 135 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    *Грипените!

    Коментиран от #44

  • 3 да де

    290 21 Отговор
    Плевнелиев е иди@т , подиграва му се цял народ.

    Коментиран от #59

  • 4 петър

    252 15 Отговор
    Колко прав е Плевню. Неговата следа е каквато оставят охльова.

    Коментиран от #122

  • 5 Той

    273 15 Отговор
    Защо Плевню винаги изглежда като п..ка?

    Коментиран от #31, #114, #123

  • 6 бачо

    202 10 Отговор
    Още колко такива плюнки ще изкарат гербавите да плюят по всички които са против тях,а този синоптика е една ....по добре да си спестя епитетите
  • 7 Верно ли

    179 7 Отговор
    Оууу, Плювнята пак напъна едната гънка да се изходи. Ма много активно плюене срещу Радев беее... Чекаме включване от малкото НДК, ма нещо сте много лабави напоследък - Цуки да не е забрал и половината от писачите?
  • 8 JEFF

    125 5 Отговор
    Коя собствена политическа партия ? Не всеки се увлича по партии, дори и да е Президент. Съжалявам, но преди време харесвах Плевнелиев. Сега не . За Плевнелиев съм гласувал, а за Радев не .Уви не всичко е така , както се очаква.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мутри ВЪН

    190 9 Отговор
    Деси Банов е най-мразения президент на България с 95 % отрицателен рейтинг!!! ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ генерал Румен Радев ще спечели Президентските избори на ПЪРВИ ТУР с 99 % подкрепа от българските граждани!!!

    Коментиран от #64

  • 11 нашия

    94 3 Отговор
    той поне е някакъв -тин не беше НИКАКЪВ-прозрачен
  • 12 Анонимен

    2 75 Отговор
    Плевнелиев, комшийката е тук у нас на Радев. Той не е от нинова, виж кво ми казва жената. Ние не сме от комунистически род, такива бяха времената, че те заставяха. От честен род е. Кво искат тия хора, не ни е помогнал с нищо, но са добри хора. Баща му беше болен, почина. От тукашните е. Поздрави плевнелие от жената и тя и аз, бъдете спокойни, до урни няма да ходим. Иде време за мотиката.

    Коментиран от #53, #66

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 плюнкалиев

    144 5 Отговор
    дежурния гербав клакьор го извикаха пак на бис,мухльо,както точно го нарече бившата му жена
  • 15 Радев

    148 6 Отговор
    Е най добрият президент,а ти си долна мишка

    Коментиран от #67

  • 16 Отворко

    128 7 Отговор
    Г-т Плевнелиев, грижете се за синоптичката и здравето си и не се занимавайте с политика,защото ви е мътна и тъмна.Станахте президент съвсем случайно-Цветанов го накиснаха с 5-те жилища и Бойко в ,най силните си дни на политик, посочи теб.Тоест -назначи те за Президент.

    Коментиран от #24

  • 17 Ю ПЛЕВНАЛИЕВА

    123 4 Отговор
    Шушомиго срий се някъде,всички те разбраха къв слуга си на тиквун
  • 18 Разум

    118 6 Отговор
    Тоя през целия си мандат не даде толкова интервюта и акъл , колкото за половин година да плюе Радев. Запомнихме го с това че не може да марширува и козирува и с това че Скалистите планини са български
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Оставка

    102 5 Отговор
    Тази мека китка кво мяучи?
  • 21 Последния Софиянец

    109 7 Отговор
    Плевню е шизофреник.Живее в някакъв паралелен свят.За лудницата е човечеца.

    Коментиран от #28

  • 22 Кукла на кунци

    88 6 Отговор
    Тази Ирландска пастирка неможе да опази собственото си стадо а тръгнал акъл да дава Марш към стадото си и повече неприказвай глупости Вярно то умно нещп нямаш в празната ти глава
  • 23 Ама чу.а

    49 2 Отговор
    Прогнозата за целия свят!То затова в Африка заваля „сняг”!!!!😬
  • 24 Брендилия

    82 4 Отговор

    До коментар #16 от "Отворко":

    А, да бе помня "И магаре да ви бях предложил, и него щяхте да изберете"😂
  • 25 Банов

    71 4 Отговор
    Съпруг един на синоптичка,
    шуми и пени се за двама.
    Брътвежи бол. По всяка тема.
    Усърдие...Как кокъла да вземе?
    Съпруг един на синоптичка
    локум разтяга пред екрана,
    А цял народ се пита просто,
    кога ли ще напусне таз държава?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 наглец

    65 5 Отговор
    Ей пастирката , можеш да наричаш ''моят народ '' ирландските овце.
  • 28 В ТEЛК ли си обменихте

    6 36 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    ДИАГНОЗАТА!
  • 29 Консултант

    47 2 Отговор
    Засега имаш някакви си сперматоьоиди които са извършили оплождане няколко пъти трай си това е по Божията воля незнайно защо , друго ти не можеш
  • 30 Чехльо

    50 3 Отговор
    Плаче
  • 31 Centurion

    78 3 Отговор

    До коментар #5 от "Той":

    Защото е!!!Плевньо е член на БКП от втори курс.Син на партийни шушумиги от Благоевград.Баща му е организирал десетдневните на Българо Съветската дружба.Какви метсморфози??? Какви бояджии и фурнаджийски лопати.Хора без достоийство.
  • 32 Ах таа

    58 3 Отговор
    Y Тка та кой ти каза че можеш да се обаждаш, ма у тко! НАЙ БЕЗЛИЧНИЯ, БЕЗРОДЕН( помаците са безродници) СЛАБ, СЛУГА, ЛИЗАЧ...президент на себе си.. слаб слааб слаб..

    Коментиран от #48

  • 33 Анонимен

    39 4 Отговор
    Няма за къде да се захванете. Само едно, че се е разделил. Но кой не. Радев е пич, както го наричат, а че дпс и герб,.. Техен си проблем. Ще ви презими на земята РР, но отвън, ако не се бъркат, а той ердоган идва и дава наставление, а не трябва. Що мълчиш бре бойко, кажи му ерго, не трябва да ни даваш съвети. Бъркат се и народа страда. А без народ няма икономика, няма държава.
  • 34 Само питам

    63 4 Отговор
    Чехльо, защо не те издигнаха за втори мандат а предложиха леля Цецка?

    Коментиран от #40

  • 35 koki

    48 3 Отговор
    ОЛИГОФРЕН И НЕОСЪЗНАТ ХОМОСЕКСУАЛИСТ.
  • 36 Хипотетично

    4 30 Отговор
    Втори мандат. Какви ще ги дъвче тогава?
  • 37 Благодарен

    47 3 Отговор
    Ей,добре,че написахте това сега ,че тука компанията цял следобед се чудехме как се казваше оня клоун преди Радев и никой не можа да си спомни имало ли е Президент преди него или е нямало.За вице се сетихме ама до там.Само това,че тогава голям майтап падаше с този нещо като в цирка!
  • 38 Българина

    48 2 Отговор
    ЕСТЕСТВЕНО. САМО TV, като NOVA NEWS може да даде думата на смешни и МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛИ СУБЕКТИ, като предишният ни СМЕШЕН "президент", направил ни за смях пред целия свят.
  • 39 темелко

    46 2 Отговор
    Плевнелиев: Подадох му ръка и исках да му помогна, надявах се да се поучи от грешките на предшествениците си, каза бившият държавен глава.
    Ти ли бе,който имаш багаж само за равновесие при ходене.
  • 40 Чехльо

    45 2 Отговор

    До коментар #34 от "Само питам":

    Ами ТИКВАТА предпочете баба Яга за кандидат президент, пред КЛОУН КАТО МЕН.🤣🤣🤣
  • 41 ха ха хаааа

    7 28 Отговор
    Старите шумкаре запушват бръже амбразурите . А за награда след 00.00 ч. , Венко им пуска байки , за спакойнай ночи ..🤭😁🤭
  • 42 Гост

    43 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Не се меся в чужди коментари, но е добре никой никога да не пише за тая т ка. Прилича на съсел по мака като се усмихне... Да, най слабия, най безличния, най най най Некадърния държавен гол охло в Бг историята. Скриите го, смъква рейтинги
  • 43 Мазньо

    39 1 Отговор
    А бе,Екскрементлиев,какъв е демократичният начин ,Бойче да избере дали магаре или Рошко да издигне за президент...
  • 44 ха ха ха

    27 1 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    добре,че уточняваш колко си заблуден!
  • 45 Професора

    42 3 Отговор
    Плевньо е една воняща крадлива Uтайка!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ЛЕОН

    30 3 Отговор
    Ходете да видите какво строи Плевньо в село Герман квартал нов квартал
  • 48 Булаир

    22 2 Отговор

    До коментар #32 от "Ах таа":

    Ааа, не така. Жена му беше президент. Тоя е от Столичани в повече кметът. Шушумигар.
  • 49 Славея

    37 5 Отговор
    И Първанов и Плевлениев да хора без срам и морал.Забогатели на наш гръб.Надпреварват се кой повече да напада Радев! Никаква етика!
  • 50 ежко

    43 3 Отговор
    Оооо Плевнята пак се изказа неподготвен!Първо -Радев не е член на БСП.Нчма как да е такъв, защото като бивш военен няма право да членува в политически партии и от тук -БСП не е собствената му партия.Тя е партията която го подкрепи за пърри мандат.На жремето точно това плюха ГЕРБ -как така БСП нямала собствени кандидатури,а подкрепяла човек който не е неин член.
    Плевнята ,какво може да научи Радев?Какво направи Пленнята през своите 4 години мандат?Сигурно много,щото дори не се кандидатира за втори. Прецени,че няма шанс!
  • 51 Курумпе

    39 4 Отговор
    Господин Плевленлиев , така се радвам , само като Ви видя ерудираната физиономия и блестящ ум..., че моментално ме хваща ретко щастие - диария, а устата ми изрича милион и едно пожелание, към цялата Ви рода до девето коУено!
  • 52 Славея

    23 4 Отговор
    И Първанов и Плевлениев да хора без срам и морал.Забогатели на наш гръб.Надпревеарват се кой повече да напада Радев! Никаква етика!
  • 53 Карлуково

    23 2 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    Приятел, не си с всичкия си.Просто си ела.
    Тук ти е мястото.тук ще видиш и дрона на Радев.
    🤣🤣🤣
  • 54 Плевнека

    24 2 Отговор
    Ако нема да се кандидатира да замълчи като Гоце и Пешо
  • 55 Толкоз

    39 3 Отговор
    За мистър Бийн политиката се изразява в това да се хилиш олиг@френски дори когато ти бият чембери или ти дърпат ухото публично.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Behemoth

    37 3 Отговор
    Голям б.оклук!Това нищ.ожество му дърпаха ушенцето на публично място насаме не ми се мисли какво е било....
  • 58 Плужека предател пак полази по....

    31 2 Отговор
    Новините!Няма ли Райт за плужеци за да се отървем вече от тази продажна напаст?
  • 59 123

    27 4 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    Не говори от името на народа бе мър...шо,и от мое име.
  • 60 Гого

    34 3 Отговор
    Това недоразумение наречено Плевналиев, по добре да не си отваря устата, че вони. Вони от близането на задника на неговия ментор - тиквата. Кукла на конци и отявлен комунист от заклето комунистическо семейство да се прави на демократ - пълна глупост. По добре да не говори много а да се скрие обратно в дупката от която изпълзя.
  • 61 Ал Бънди

    28 4 Отговор
    Щом до тоя несретник Банов допряха герберухите, да храчи по Радев, значи сериозно ги е страх от него.Комичната фигура на посочения вместо едно магаре за президент от Борисов навремето, обикновено се изявява по медиите през уикенда.Явно тогава са му почивните дни, като домашна прислужница в къщи, и жена му го пуска в градски отпуск.Той пък, като отвързано магаре хуква и се забива веднага в първото тв студио, и започва да плещи простотии.Знаейки умствения капацитет и на набедения за журналист Люпчето, двамцата в студиото са си лика-прилика.
  • 62 Таваришчи !

    6 8 Отговор
    Ползвайте "Вагинит" ... 🤭🤭🤭 Поне ще омекоти жлезите ..
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 кьорфишек

    6 23 Отговор

    До коментар #10 от "Мутри ВЪН":

    Като толкова обичаш чехльото,можеш ли да дадеш пример какво точно направи зеления чорап за България???Знам че ще има минуси,но отговор,не.

    Коментиран от #111

  • 65 Daniel

    27 3 Отговор
    Този кавал е готов да го лапне преди да са му го подали. Забрави, че МАГАРЕ да бяха предложили ГЕРБ МАГАРЕ щеше да изберат тогава. Да си гледа прогнозата за времето и да не се занимава с неща които не са за него.
  • 66 кьорфишек

    18 1 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    Леле какво невежество.Да се чуди човек от коя дупка си изпълзял!!!
  • 67 pipi

    8 29 Отговор

    До коментар #15 от "Радев":

    И какво добро направи чехльото Радев за България?Посочи ми поне едно нещо?То всички подръжници на тоя мухъл сте като него.Нефелници,неуки,ниско образовани,и чакате държавата да ви оправи живота,а не сами да направите нещо за себе си.

    Коментиран от #73, #92

  • 68 банова

    24 4 Отговор
    многоженеца, пак се появи. абе смешко ти си най-смешният политик на българия. мутри вън. този е безобиден, просто смешко. онзи дебелият крадец и мутра е важният да бъде премахнает и вкаран в затвора. той, дъщеря му и внуците всички в панделата. и да плаща и да върне парите. той, е интередният този мухъл е смешен. мутро излез от клоаката банкя и ела сред народа. чакамете и да помниш на 4 април затвор
  • 69 Подличко

    30 5 Отговор
    Плевнелиев е доста подъл. За разлика от него, който беше предложен от ГЕРБ, ГЕРБ наля много в него и той ги слушаше като пребито куче, Радев е различен. Той може да е подкрепен от дадена партия, но тя не е негова. Тънка разлика, но важна. Както Стоянов и Плевнелиев са президенти на определена клика и няма спасение, но когато кликата изчезна, изчезват и те. Сотянов си продаде душата, явно и този го прави. Интересно дали Плевнелиев одобрява шкафчето на Борисов?
  • 70 самандов

    19 4 Отговор
    въй тоз пък от къде изпълзя, ей бегай при ген самандов да те оправи.
  • 71 ЧервенаФуражка

    8 19 Отговор
    какъвто Той, такива са му Съветнижите му, "експертния му екип" , съставен от агенти на ДС и на КГБ .......
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 чорапа

    17 4 Отговор

    До коментар #67 от "pipi":

    пипи ами от гробовете по прости няма. пипи ти си пкп. ами тя и председател на народното събрание и според пкп ханой е в китай. и ти си проста п....
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Кински

    24 3 Отговор
    Най безличния бивш президент се изказва пак неподготвен .по добре да си мълчи .излага се
  • 78 Вярно е

    2 25 Отговор
    Напишете -Росен Плевнелиев на ЛА БОНБОНЕРА ....Има видеота и от СНН,Евронюз и дори от БТВ. Навсякъде канен, навсякъде приет , навсякъде боготворен. Това е Росен
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 нямам думи

    21 2 Отговор
    Като само отчетем , че Масларова го направи тоя богаташче с квотите за Германия и че експлоатираше черноработници от България да трупа пари .
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Стефан

    29 3 Отговор
    Абе Плевньо, той поне има куража без да се допита до никой да се кандидатира, а ти се беше свил като рибарски уи и чакаше разрешение от една мутра, и те замени с една шлосерка 5 разряд, как не те е срам, нямаш ли поне капка достойнство .
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Хахаха

    21 2 Отговор
    Пу*ьо маринкин пак се обади от коневръза,няма по нежен тип от тоя
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 овчар

    20 2 Отговор
    тоз плевлю, голем политик. абе тоз мъж ли е или скрита ирландска овчарка- нали се беше сънувал такъв
  • 90 Росен Плевналиев Фуутката

    14 2 Отговор
    ЗАКЛЕВАМ ВИ,РАЗПОРЕТЕ МИ ГАЗАА ТОНАЙТ!Койти не ми разпори аноуза,да хване горнорея!
  • 91 Румпелщилцхен

    19 2 Отговор
    Е нема такъв виц! Флейтата Плевнелиев дава оценка на Президента Радев. Няма ли кой да му набие една флигорна до сливиците та да млъкне малко?
  • 92 ежко

    12 2 Отговор

    До коментар #67 от "pipi":

    Търси подкрепа за промяна на статуквото!Малко ли е?
    Стискам му палци да успее!
  • 93 Плюнко.

    18 3 Отговор
    Изказа се лигавото плужече.
  • 94 Уйке

    17 2 Отговор
    Абе, тая шушумига Плевнелиев къде се бута и той барабар Петко с мъжете!
  • 95 винаги готов

    12 1 Отговор
    Комсомолецът знае '' естествените човешки нужди '' на члена на Партията.
  • 96 Бай Шиле

    21 2 Отговор
    Росенчо,не ти ли прави впечатление,че НИКОЙ предишен президент не плюе по другите президенти персонално? Попитай чистачката си какво значи това.На всичко отгоре споменаваш и Тръмп! Ти нормален ли си бе,нещастник.

    Коментиран от #98

  • 97 Лайка

    16 4 Отговор
    Плевненлиев, никога няма да стигнеш и един процент от нивото на президента на България - Радев. Срам и позор си Плевенлиев.
  • 98 Бай шиле

    15 2 Отговор

    До коментар #96 от "Бай Шиле":

    За жалост толкова му е акъла. Правилно го написа. Но .... колко жалко за тях.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 bpyl4k5uhk5

    19 2 Отговор
    Този в центъра като го видя и ми действа като разхлабително.
    Този жена му не можа да го изтрае и не посмя да се покаже на светски събития горката. Какво повече да се каже за него? Срам и позор е.
    Не може да се намаже и на малкия пръст на Радев.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ввв

    26 3 Отговор
    Бойко не знам как, но е сигурен, че ще спечели изборите, и като рзбра, че Радев ще се кадидатира за втори мандат превъртя от яд и започна да се заяжда с Радев! Бойко знае, че Радев ще му диша във връта още 4 години и няма лесно да се пълни шкафчето!

    Коментиран от #106

  • 103 баба мара

    23 2 Отговор
    Браво Радев набутвай им го леко не с 200 щом квичат си на правия път
  • 104 Нощен Наблюдател

    24 2 Отговор
    Почти 0:30 часа е , а народната любов към Плювню не стихва .
  • 105 бай Киро БРЕЙКА

    21 2 Отговор
    а кажете тук ли му е мястото но тоа пацоранко да се завира тук и коментира президента абее кой си ти бее Банов
  • 106 Да бе,

    25 2 Отговор

    До коментар #102 от "ввв":

    И най-ме кефи как ББ изкарва дебила Гърневски и ПКП Караянчева да плюят Р. Радев !
  • 107 Кое мо е недемократичното мишок

    18 3 Отговор
    Плевнелиев прибираш си паричките и плуеш без причина

    Коментиран от #112

  • 108 Javor

    21 2 Отговор
    първара жена президент в историята - плевнелиев
  • 109 Аааъъъ

    18 1 Отговор
    Плевньо понеже през цялата си политическа кариера е бил кукла на конци, служеща за най-различни нужди на началниците си, никога няма да разбере какво значи да си независим и да взимаш свои собствени решения, без да се допитваш до ОПГ-тата наречени партии... Робът по душа няма как да разбере свободата, смелостта и достойнството!
  • 110 Какво постигат блогърите?

    20 1 Отговор
    Този плювню е напълно завършен и д иот и не знам освен отвращение, какви други асоциации предизвиква снимката. Учудвам се на неговия тепегюзлюк - да знаеш че ще те обругаят тотално и да напираш за изяви. Това не е норчален "човек". Срам за нас, че е бил на такъв пост! Но то е срам най-вече за НЕГО!!!!
  • 111 Pilot

    16 2 Отговор

    До коментар #64 от "кьорфишек":

    Какво направи ли ? Правиш се, че не виждаш и чуваш, защото така са ти наредили !
    През цялото време Генерала се държи достойно, не краде и има доблеста да е коректив на управляващата мафия !!! Малко хора би им стискало !
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Симо

    19 1 Отговор
    Деси, моля те, прибери си чехълчето, че се излага много.

    Коментиран от #115

  • 114 Зайко Байко многознайко

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Той":

    Эащото е !!!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 123

    10 2 Отговор
    Я марш да измиеш чиниите!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 4 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най достойния ПРЕЗИДЕНТ
  • 119 Забележител

    6 2 Отговор
    Десо Банов е най-големият мъжкар в България!
  • 120 Здравко

    10 1 Отговор
    Има полезни, но има и безполезни изкопаеми. От вторите е Плюнчо. Мине не мине време и току го изтупват от прахта.
  • 121 Забележител

    7 0 Отговор
    А Десо Генчев е най-големият загубеняк в България!
  • 122 QWERTY

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "петър":

    Плевнелиев оставя следа, само когато клечи
  • 123 Караколю

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Той":

    Защото е това, на което прилича!!! Просто си е такъв! И остави такава следа след себе си, че мнозинството българи се изчервяват от срам само като си помислят за него...
  • 124 Ха ха ха

    9 1 Отговор
    Плевелчо,ти коя партия поддържаше,скриисе , Президента Радев е светлинни години над теб,нямаш право да коментираш.
  • 125 РОСКО

    8 1 Отговор
    НЯМА ДА ТЕ ПЛЮЯ КАТО СИ ГОЛЯМ ЕРБАП ИЗЛЕЗ НА ИЗБОРИТЕ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. ЩЕ СИ ВИДИШ РЕЗУЛТАТА И СЕ СКРИВАШ.НЕ ТИ ПРАВИ РОСКО ЧЕС ДА ГОВПРИШ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ВИЖ ГОСПОДИН ПЕТЪР СТОЯНОВ МОЖЕ ДА НЕ ХАРЕСВА РАДЕВ НО НЕ ПЛЮЕ ТОВА Е ДОСТОЙНО УЧИ СЕ.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Попул синоптичка

    7 4 Отговор
    ЩРИХИ ЗА СИНОПТИЧКА
    От малките екрани,
    несмислен и несносен,
    отново се топорчи
    преЦедентът Росен.
    Пунтира дух завиден,
    но тайно сълзи бърше,
    че неговото време
    отдавна вече свърши.
    Но не мирясва Роско,
    ръмжи и кудкудяка,
    дори и президента
    подлага на атака.
    И хич не проумява
    той истината гола,
    че няма как врабчето
    да победи сокола.
    Налита и на Путин
    с поредната тирада
    и кремълският "грешник"
    във паника изпада.
    Потиснат и отчаян
    от критиките бесни,
    той твърдо обещава
    да си го премести.
    Дошло е крайно време
    на Роско знамената
    в горите тилилейски
    да найдат си съдбата.
  • 128 САМО ПИТАМ

    5 2 Отговор
    АБЕ ТОЯ ПЛЕВЕЛНИЯ ЧЕРВЕЙ НЕ ГО ЛИ ИЗЯДЕ НЯКОЙ ШАРАН ?
  • 129 за кон

    5 2 Отговор
    Според "Бившето ни висше държавно недоразумение" на снимката: ...."Нa cлeдвaщитe избoри кaтo oбикнoвeн бългaрин щe пoдкрeпя тeзи, кoитo мoгaт дa пoeмaт aнгaжимeнт и дa изпълнят cтрaтeгичecкия приoритeт нa Бългaрия дa влeзeм в cърцeтo нa eврoпeйcкия прoeкт." Сега е с "нашите", но забележете започна вече да си плете мрежичката за бъдещето..

    Коментиран от #130

  • 130 Истината за

    6 0 Отговор

    До коментар #129 от "за кон":

    Такива проекти,за които пишеш не може да го изпълни президенската институция.Тя е представителна и само това.Истински работещи са Парламента и избраното от него Правителство.Запомнете го!
  • 131 плювню

    7 2 Отговор
    това чучело само излагаше нацията , неможе мистър Бийн да е президнт просто НЕМОЖЕ , ония отрепки от гроб пак бяха фалшифицирали изборите

    Коментиран от #141

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Уйке

    4 0 Отговор
    Ало модератор, какво не ви харесва та ме триете или и вие сте си продали душата на рогатия!
  • 137 Еврика!

    4 1 Отговор
    На фотото Плювалника прилича 1:1 на хаджи Костаки от филма Хитър Петър! Аналогията е чудесна! Може би единствения отр герой във филма е той - х. Костаки. Но той (Плювню) си е такъв и в живота- да си го коландри синопичката.
  • 138 ЦЦ каунь

    6 1 Отговор
    Тоя когато баща му го е правил го е изплюл на чергата и са го събрали половината с лъжичка затова сега е най големия идиот мръсен плювалник

    Коментиран от #139

  • 139 Да, прав си

    1 0 Отговор

    До коментар #138 от "ЦЦ каунь":

    Става въпрос за Румен Радев, да да много си прав.
  • 140 .......................................

    1 3 Отговор
    Росен Плевналиев им разказа играта на комунягите и на тъпунгеро Румен Радев. Направо им разказа играта.
  • 141 Ей смешник

    1 3 Отговор

    До коментар #131 от "плювню":

    По-голем мистър Бийн от Румен Радев нема и никога нема да има.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове