Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 20:08 10 700 70

АБВ представи водачите на листите си в София, Мангъров с ново кресливо изказване

  • абв-
  • румен петков-
  • атанас мангъров-
  • доц. атанас мангъров

Мерките срещу COVID-19 се ръководят от шайка дилетанти, не скри за пореден път възмущенията си инфекционистът

АБВ представи водачите на листите си в София, Мангъров с ново кресливо изказване - 1
Снимка: АБВ

Партия АБВ представи кандидатите си за народни представители в 23, 24 и 25 МИР в София за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

"В листите ни са хора, които са доказали професионално себе си и способността си да защитават националния и обществения интерес", отбеляза председателят на политическата организация Румен Петков.

„Енергията я има във всички възрастови групи, но близо 1/3 от 35-те кандидати, които сме номинирали, са до 40-годишна възраст. Това ме кара да съм убеден, че сме носители на промяната. Благодаря на тези, които се ангажират с подкрепата си за нашата политика и нашата кампания. Продължаваме да сме притеснени от това, че в кампанията няма да се говори за политика и политически и управленски решения а по-скоро ще бъде фокусирана върху насаждането на страх. Искам да подчертая с голямо удоволствие и респект към нашите кандидати в трите района, че мислите ни излъчват енергия и достойнство, характер.

Горд съм, че в листите ни има 6 хабилитирани лица, трима лекари, трима юристи, хора, ангажирани с националната сигурност, икономиката и администрирането. Това богатство от личности отразява нуждите на София. Те са носители на това достойнство и тази сила на българския интелект, които са ни правили и трябва да ни правят горди европейци.

Сърдечни благодарности изказвам, не защото така се говори в такива случаи, а защото съм убеден и изразявам мнението на мнозина, за ангажимента на доц. Атанас Мангъров. Ако днес нещо липсва на нашето общество, то е реалният анализ на ситуацията и предоставяне на необходимата информация на гражданите, за да могат те да направят своята оценка на действията и бездействията на институциите в национален, европейски и световен мащаб“.

Христо Колев, лидер на АВБ-София и водач в 25 МИР в столицата: Ние от ПП АБВ се борим за нов морал, за провеждането на нова политика, която да носи промяната

„За нас е много важно да се повишат доходите, да има нормален начин на живот за пенсионерите и работа за младите хора, наша кауза е младите да останат в България. Призовавам имащите право на глас да отидат до урните на 4 април, защото сега е моментът да вземат решение за бъдещето на България. Промяната е възможна, а носителят ѝ е именно ПП АБВ. Благодаря за това, че се включихте и имахте смелостта твърдо да заявите своята позиция. Като председател на софийската градска организация на ПП АБВ, в този момент съм горд, защото листите, тези 35 човека са всички до един доказали се, те са авторитетни по места. Всички правят нещо и до ден днешен са правили нещо, с което до подобрят средата на живот в България. Най-добрата, най-качествена листа в трите МИР-а е на АБВ. Като потенциал, като морал, като професионализъм нито една друга партия не може да извади такива кандидати. АБВ следваме принципи и политика, от която не мърдаме дори и сантиметър.

Ако нещата не се променят сега, един ден моите деца просто няма да имат избора дали да заминат, или да останат. Те ще трябва да заминат, защото за последните 10 години каквото и да се каже за това управление, е малко. Това е антибългарска политика. Ние от ПП АБВ се борим за нов морал, за провеждането на нова политика, която да носи промяната. На представителите на ПП АБВ им е пределно ясно по кой път са тръгнали и защо - в името на България“.

Д-р Пламена Заячка, лидер на АБВ-Младежи и водач на ПП АБВ в 24 МИР в София и в Кърджали: ПП АБВ доказа и доказва всеки ден експертизата си

Вече седем години ПП АБВ има национално отговорни политики във всеки един сектор. Включих се в битката и се съгласих да съм водач на листата на ПП АБВ в 24 МИР, също така и в Кърджали, защото вярвам, че промяната започва от всеки един от нас. За да промениш нещо, трябва да се включиш активно и да бъдеш промяната, която искаш да видиш. За първи път съм водач на листа и тръгвам с увереност не само заради хората, които са при мен в листата и в цяла София, но заради хората, които са в АБВ.

ПП АБВ доказа и доказва всеки ден експертизата си. Днес, след коронакризата и мерките, имаме изключителна нужда от потенциал, стратегия, експертиза, които да изведат България след здравните мерки, следват икономическите и социалните.

София има уникален потенциал, тя може да бъде и ски дестинация, и за СПА, и да развива балнеотуризъм, който не се разработва и това е години наред. Столицата има нужда от нова визия и е крайно време да спре разговорът за недостиг на места в яслите и детските градини. Колко години се решава този проблем? Отново 6 000 деца на година не могат да си намерят ясла. Това го слушаме от 10 години. АБВ на местно ниво, където има представители, доказа, че безплатните детски ясли и градини са възможни и това искаме да направим и тук. В момента е на път да фалира цял един бранш с над 300 000 души, който произвежда 12 % от БВП на България. На път сме от 13 март да фалира целият сектор „Туризъм“ с туроператори един по един, които ще оставят всички нас, които предварително сме заплатили пакетно предложение, екскурзия, без да ни върнат парите, защото държавата не иска да застане и да подкрепи тези хора. Нас – хората да ни върнат парите. Това е само един пример, а това ще е вълна, защото с туроператорите следва още подсектори“.

Доц. Атанас Мангъров, водач на листите на ПП АБВ в 23 МИР в София и Варна: Мерките срещу COVID-19 се ръководят от шайка дилетанти

„Мерките, които се предприемат, се ръководят от шайка дилетанти, които не са наясно какво да правят и изпълняват нечии разпореждания и се водят от цели, които не са медицински. Ще стане една година, откакто коронавирусът дойде в България. Оттогава започнаха тези безумни мерки. Казвам „безумни“, защото в началото се каза още, че това е нов вирус, на нас нищо не ни е ясно и не знаем какво ще правим и че ще се учим в движение. В резултат на това започнаха дейности като затваряне на градинки, паркове, стадиони, децата бяха спрени от училище. Животът замря. Защо се направи това? Защото с налагането на тези мерки се заеха хора, на които цялата тази дейност беше съвсем непозната и те просто не знаеха какво да правят и започнаха да повтарят папагалски нещата, които се въвеждаха в други страни. В резултат на това се е стигнало до факта, че за миналата година броят на допълнително починалите хора е около 15 000-16 000. От тях с COVID-19 са по-малко от половината. Повече загинаха заради неефективността и неадекватността на всички тези мерки, защото те се налагаха от хирурзи, ортопеди, неврохирурзи, микробиолози. Хора, които не са се занимавали с тези неща.

Тази сутрин бях в Благоевград и впечатление ми е направи, че всеки втори магазин е за отдаване под наем, а градът е пуст. Няма студенти. Няма бизнес. Същото се наблюдава, когато човек мине в София по „Раковска“ или която и да е друга улица. Правителството твърди, че са се справили много добре. С какво? Медицинските резултати са налице. Икономическите също се виждат. Туристическата индустрия със 70% надолу. Децата вече цяла година не ходят на училище. Тази година завърши първият випуск студенти по „Медицина“, които завършиха виртуално. Може би те ще станат само лични лекари, защото само личните лекари в момента са в състояние да лекуват някого дистанционно и по телефона.

Продължават неяснотите около ваксините срещу коронавирус. Не е ясно дали този, който е ваксиниран, ще може да разпространява заразата или не. Или целта е просто да се получи удостоверение, че хората са набоцкани. В началото се казваше, че само тези, които са ваксинирани, ще имат право на тези имунизационни паспорти. С много приказки и много натиск най-накрая кандисаха, че може и тези, които са преболедували, също да имат документ от този тип. Това е нещо, което е невероятно глупаво и аматьорско. Ние с партия АБВ сме от едната страна на бариерата и мисля, че всички хора, които не искат това да продължи, които искат нещата да се променят, са добре дошли при нас със своите гласове“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Борован

    39 61 Отговор
    Добри са, все хора със стабилни професии.

    Коментиран от #6, #52

  • 2 555

    152 53 Отговор
    Изказването му хич не е кресливо, а точно! Гърците като се ваксинираха и затваряха пак са им препълнени болниците за Словакия да не говорим. Това са от ваши публикации, така че хайде без такива заглавия

    Коментиран от #61

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    28 37 Отговор
    Смешните 😄😄😄😄😄
  • 5 Лили

    26 45 Отговор
    Гласувайте за АБВ , оставете милионерите от БСП
  • 6 Село си

    17 8 Отговор

    До коментар #1 от "Град Борован":

    Село не ГРАД 😄😄
  • 7 7777

    26 43 Отговор
    АБВ истинската лява партия

    Коментиран от #20

  • 8 БАЙ Х@Й ‼

    23 40 Отговор
    Успех вие сте наште герои
  • 9 Дрон

    54 24 Отговор
    Факти, превръщате се с пълна сила в долнопробен двойник на Пик и Блиц. Жалко.

    Коментиран от #23

  • 10 пфу

    37 8 Отговор

    До коментар #3 от "Епидемиолог":

    Носи я от зор,иначе има глоби.

    Коментиран от #14

  • 11 Мангъров

    56 74 Отговор
    е най-голямото недоразумение в българската медицина през последните 30г. Подигравка с електората на АБВ... неграмотници, селяци и социалисти... перфектна комбинация😂

    Коментиран от #21

  • 12 МАнгъров

    27 38 Отговор
    Спаси хиляди ХОРА от амърт

    Коментиран от #22

  • 13 Гост

    34 8 Отговор
    Нищо хубаво не ни чака народе за напред!Запомнете хубаво този пост!
  • 14 Епидемиолог

    27 20 Отговор

    До коментар #10 от "пфу":

    В нормалните държави дали я носиш така или изобщо нямаш е все едно пак има глоби, но в Ганьостан може...има ли има...😂 Да ревеш или да се смееш😂
  • 15 До факти

    32 11 Отговор
    И вие се продадохте
  • 16 Софиянец

    35 8 Отговор
    Тук издънката ще е грандиозна - 1.2% макс
  • 17 Терминатор

    41 61 Отговор
    Ненормалници. На Мангъра трябва да му се отнеме фалшивата диплома .
  • 18 Активист на БКП

    22 47 Отговор
    В следващото правителство Мангъров ще е министър на здравеопазването !!!

    Коментиран от #25

  • 19 Asdfg

    62 32 Отговор
    Марооооооооооооо, кое му е “кресливото” на изказването?!? Истината ли е креслива? Мароооооооооооооооо, я се образовай първо и тогава взимай отношение!
  • 20 Факт

    30 25 Отговор

    До коментар #7 от "7777":

    Как няма да е като са само ченгета от ДС. Нищо чудно и Мангъра да е бил нещатен сътрудник.
  • 21 Радев~ кошмара на Боко

    32 24 Отговор

    До коментар #11 от "Мангъров":

    Най голямите неграмотници и селяндурите се водят от еднокнижника и член на БКП Винету банкянско.
  • 22 Катърова

    21 34 Отговор

    До коментар #12 от "МАнгъров":

    Абе от смърт не зная колко хора е спасил, но да не психям заради тоя измислен ковид ме спаси. Имах подозрения, но друго си е доцент специалист да се изкаже
  • 23 pepy

    45 7 Отговор

    До коментар #9 от "Дрон":

    "Факти, превръщате се с пълна сила в долнопробен двойник на Пик и Блиц..."

    Недей с лошо...

    Коментиран от #42

  • 24 Гост

    56 1 Отговор
    Ако не бяхте споменали името на Мангъров, сигурно статията щеше да бъде видяна наполовина по-малко
  • 25 pepy

    45 10 Отговор

    До коментар #18 от "Активист на БКП":

    "В следващото правителство Мангъров ще е министър на здравеопазването !!!"

    Кажи по-добре, кой ще е министър-председател... остави министрите на него...

    Коментиран от #34

  • 26 нннн

    25 18 Отговор
    Дилема. За Мангъров бих гласувал с удоволствие, но за партията на Първанов - не.
  • 27 Шайка

    38 19 Отговор

    До коментар #3 от "Епидемиолог":

    Събрали са се все умници. Мангъров и клиниката едвам си води като хората. Какво остава за нещо друго. Пълен резил са тези на масата. Позор спрямо България и българите.
  • 28 Доцента

    19 16 Отговор
    ИМА синдром на дayн😬

    Коментиран от #31

  • 29 Майна

    27 38 Отговор
    МАНГЪРОВ ПОКАЗА ЧЕ Е ИСТИНСКИ ЛЕКАР И СМЕЛ МЪЖ!!! ВЪВ ВАРНА Е СРЕЩУ ПАТЕРИЦАТА УЧИНДОЛСКА...

    Коментиран от #37

  • 30 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    18 25 Отговор
    Ще изметем и Шайката и Ковида
  • 31 Лейка

    22 23 Отговор

    До коментар #28 от "Доцента":

    Той и синдром няма горкия. Защо не ходи да помогне на съседите - Чехия, Словакия, на братята Сърби. Храни куче да те лае. Така казва баба ми. И дано му отнемат правата след месеци.
  • 32 no name no face no number

    13 17 Отговор

    До коментар #3 от "Епидемиолог":

    Тия маски нищо не предпазват, а ако той реши да кашля ще си я премести да не излиза секрет.Жалко че още има хора, които вярват, че точно тези маски пазят. Пазят фттп2, но пък са опасни за другите хора, пазят и тези които съм си направил сам :)
  • 33 Всички

    15 23 Отговор
    знаят, че Генерал Борисов ще бие и на тези избори. Целта обаче е да се намърдат АБВ в някаква коалицийка, с някоя си друга измислена партия и да лапкат. Всички знаят, че Баце е с голямо сърце и ще им подхвърли по някоя огризка или трохичка. Слабите и немощните и на малко се радват.

    Коментиран от #36

  • 34 Активист на БКП

    3 29 Отговор

    До коментар #25 от "pepy":

    Как кой ,бе чивяк! Досегашният-Херо Мустафа !!!
  • 35 Вучо Вучо

    32 24 Отговор
    На тоя кресльо Мангъров Р.Петков да вземе да му запуши устата със една пачка рубли,че да вземе да млъкне.
  • 36 Шайка

    7 12 Отговор

    До коментар #33 от "Всички":

    Ще бият камбаните. Ако се сещаш...

    Коментиран от #39

  • 37 Шайка

    35 20 Отговор

    До коментар #29 от "Майна":

    Лекар със съмнителна вечерна диплома. Лекуващ запеци на малки деца. Ходи виж какво прави в клиниката която има и после пиши.
  • 38 фъкти

    18 26 Отговор
    Маро, по-добре кресливо отколкото, като на Диктатора Бирисов лъжливо!
  • 39 Хайде

    27 10 Отговор

    До коментар #36 от "Шайка":

    да чуем тези камбани. Май ще са за възпоменание на АБВ. Ти като гледаш Р. Петков, на първи план, смяташ ли, че някой би пуснал бюлетина за него. Разчитат на подаянията на Генерал Борисов.
  • 40 Патето яки

    29 14 Отговор

    До коментар #3 от "Епидемиолог":

    Пълни откачалки, проф доктор Мангър Ковидов дава пример как се "носи" маска.
  • 41 Смок Едноок

    23 8 Отговор
    Опппааааа..и мочащите в шадраваните се появихааааа....ха честито ти народе, ''НОВИТЕ'' управници
  • 42 пройчо

    16 2 Отговор

    До коментар #23 от "pepy":

    100+ 100:)))....тоя път си прав!!!:)))
  • 43 50% от класирането

    13 16 Отговор
    на изборите е ясно - Генерал Борисов е първи! Предпоследни са БСП, а последни АБВ. По средата малко пълнеж с дунапрен.
  • 44 Маги

    17 16 Отговор
    МАНГЪРОВ ТИ СИ УБИЕЦ -СПРИ СЕ ГРЯХ Е -ЗЛОБЕН СТАРЧОК И НЕКАДЪРНИК !

    Коментиран от #56, #69

  • 45 Гост

    18 4 Отговор
    И на по 5 листи да са водачи е все тая,тази партия парламент,няма да види.
  • 46 Тапата

    17 7 Отговор
    С този подбор на кандидатите си Румен ПеРков изтрови рибите в шадравана.

    Коментиран от #54

  • 47 Христо Б. към автора на статията

    11 7 Отговор
    А вий, вий сте идиоти!
  • 48 ИМПЕРИАЛИСТ

    19 6 Отговор
    От справка в "мрежата" се установи, че Д-р Пламена Заячка, лидер на АБВ-Младежи и водач на ПП АБВ в 24 МИР, не е никакъв "ДОКТОР"!
    Жалко, че от АБВ почват кампанията с лъжа....

    Коментиран от #55, #57, #59

  • 49 Антигерб

    11 14 Отговор
    "Мангъров с ново кресливо изказване" - коя си ти бе Марийке че да определяш дали е кресливо изказването на Мангаров или не.

    Аман от тъпи соросоидни журналя

    Коментиран от #50

  • 50 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 5 Отговор

    До коментар #49 от "Антигерб":

    Под въпрос е дали Марийка има диплома за журналист?
  • 51 Пандемията е

    4 2 Отговор
    Дар Божи За Куцо Кьораво и Сакато от Изедниците на Народът -Разделяй и владей в древен РИМ , а днес Уплашин Народът и Владей
  • 52 Oxoxo

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Град Борован":

    само гладни лапачи и номенклатурчици, като председателят дето цял живот е на държавната хранилка
  • 53 Доц.д-р Мангъров

    6 0 Отговор
    Сподели с нас,избирателите от 23 МИР,кой те разхождаше със сивия Опел и какво интересно се случва вечер в "ГанешаКлуб".
  • 54 Да еааа!

    5 0 Отговор

    До коментар #46 от "Тапата":

    Нищо подобно! Румен Петков консервира рибата в шадравана!
  • 55 Евала

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    за коментара!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Петков, изчезни! За твое добро е!

    8 2 Отговор

    До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Мангъров трепе старците, а "културологът" Заячка ще им вдига пенсиите. Самият Румен Петков вероятно ще произвежда и продава "минерална" вода от шадраваните на София. На това се казва балансирана програма за развитие на града. С чиста съвест мога да му кажа: " Петков, достатъчно зло си направил на хората. Изчезни!"
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 От Мрежата

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Жалко е, че някои не правят разлика между "доктор" и "лекар"....

    Коментиран от #66

  • 60 Марио

    6 2 Отговор
    За едно трябва да благодарим на това човече! Показа колко много лекари психопати имаме и те ни " лекуват'.С всяко ново изказване се вижда че съвсем се е отделил от разума. А за всички които го гледат като месия-" Това е познат вирус, ние тая игра сме я играли" - край на цитата!
  • 61 Шантав

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    Кресливи са писачите .
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Антикомунист

    3 3 Отговор
    Това добиче прави все по нагли изказвания, представете си че влезе във власта и всичко зависи от него. Снощи по телевизията показаха диаграми относно ваксинирането , четиридесетте процента които не щат ваксините са от по младото и необразовано население ---- за какво да говорим повече. Мрънкащи на които все някой друг им е виновен , некадърници и нищо не умеещи , затова така ще минете през живота си без следа.Поколението на Слави Трифонов.
  • 65 6924

    3 0 Отговор
    Хайде разходи се из ЕС и виж! Всичко работо без дискотеки и кръчмите.Хипермаркетите заместиха моловете и богатеят на гърба на хората ,. Вижте цените какви са в сравнение с 2019.
    Това е голяма измама
  • 66 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "От Мрежата":

    Не става въпрос за "лекар", провери и ще видиш, че Заячка няма защитена докторантура....
  • 67 Дани

    0 0 Отговор
    факти-не завиждайте на смелият Човек Мангъров,АБВ.кои бяха тези.... а да,като всички останали...
  • 68 1520

    1 0 Отговор
    нямаше зо кого да гласувам но вече има човек който несе страхува да казва истината
  • 69 гражданин

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Маги":

    В университетите в България на студентите вече се говори ,че от европарите се краде 90%, а 10% се инвестира.Това е истина.Посетете други страни и ще видите ,че това е истина за съжаление.Не говорете глупости ,а мислете с главите си.Всеки може да види примери в градовете си.Искам да чуваме лекари специалисти ,защото като имам кръвно ме изпращат на кардиолог,не на ортопед.Нека наши специалисти епидемиолози, виросолози говорят за пандемията,а не ортопеди и с други специалности.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове