Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 05:47 1 226 37

Румен Петков: България трябва да поддържа отношения с Русия, смъртта на Навални е въпрос на разследване

  • румен петков-
  • алексей навални-
  • абв-
  • алексей петров

Защо за Алексей Петров няма комисия, той по-малко убит ли е, попита лидерът на АБВ

Румен Петков:  България трябва да поддържа отношения с Русия, смъртта на Навални е въпрос на разследване - 1
Снимка: АБВ

Общественият интерес изисква предсрочни избори. Да съберем НАП и Агенция "Митници" е една идея, която е абсолютно неподготвена. Когато беше коментиран бюджетът, дума и не стана за нея. Никой не казва преди Еврозоната това необходимо ли е, как ще бъде възприето от нашите партньори. Това са системи, които работят със съвършено различни информационни масиви, но това бяха встрани.

Това каза председателят на АБВ Румен Петков студиото на "Денят ON AIR".

"Ние много бурно обсъждаме убийството на Нотариуса, но Алексей Петров по-малко убит ли беше от него? За него защо нямаме парламентарна комисия? В момента имаме едно засипване на обществото кой на кого седял в скута, кой пил мазно кафе. Боя се, че това измества големите проблеми, пред които сме изправени", допълни Петков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него двойните стандарти водят до отвращението у хората в парламентаризма.

"Не знам какви разследващи действия ще извърши тази комисия и съм твърде скептично настроен към подобни действия. Започват да се размахват доклади с имена на магистрати, а дали не са магистрати, които не се харесват? Това не е подход. Нали се казва, че Нотариуса е имал връзки с политици. Какво правим, ако тези политици са в тази комисия?", попита той.

Румен Петков смята, че България трябва да е предприела всички мерки, за да може Пепи Еврото да се прибере у нас.

Той зададе и въпроса защо никой не е казал, че и цената на дизела е скочила с 12 стотинки.

"Защо цената на най-популярния бензин поскъпна със 7 стотинки? Нека да отговорят тези, които вземаха мъдрите решения - спиране на внос на руски нефт. Веднага след като започна войната в Ивицата Газа, казах, че проблемите при пролива между Индийския океан и Червено море допълнително ще оскъпят. Резултатът е на лице. И ако правителството търси купувач на "Лукойл" - извращенията надхвърлят и най-мрачните прогнози. "Лукойл" има своя собственик", подчерта председателят на АБВ.

Петков е на мнение, че България трябва да поддържа отношения с Русия.

"Смъртта на Навални е въпрос на разследване. Трябва да си зададем няколко въпроса - кой е заинтересован от смъртта на Навални, второ - взаимоотношенията му в последните години с МИ-6. Трябва да се научим да виждаме истината", отсече той.

 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хехе

    37 20 Отговор
    Ама разбира се че трябва, особено важно за депутатите които са на заплата в Кремъл. Нали все пак трябва да ви плащат за предателството и да си взимате хонорарите …
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 говедари

    23 28 Отговор
    И е много прав .

    Коментиран от #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Алкохолик

    31 17 Отговор
    Защо му се дава трибуна на този северозападнал тюфлек.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 натегнат

    24 15 Отговор
    Готви се колаборационистът да стане първа маша на Путя. Занесе ли на Мутрофоня кошче с цветенца???
  • 9 пекаещата zaпалка

    23 9 Отговор
    трябва да се поддържа градус !
    алкохолний
  • 10 чобан

    14 9 Отговор

    До коментар #3 от "говедари":

    хайван аре беч беч ррррррр
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Колев

    22 8 Отговор
    Казал лявоцентристкия олигарх ,милионер ,комунист , отлюспен от БСП но "закърмен " от идеите - разбирай ояден играещ си на политик бизнесмен . Ако не сте крали толкова много ,може би щяхте да имате последователи ,ама я карате също като БСП милионерите. Народа при ваша власт бе много гладен. Всички еднакво бедни ,само Вие не.

    Коментиран от #31

  • 13 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 13 Отговор

    До коментар #5 от "Ами, да!":

    Жалки са теА дето не знаят,
    Че не жена му бе в самолета за Германия,
    Че жената с бутилката живее във Великобритания,
    Че създателят на "новичкия" от години живее в САЩ,
    Че го имат и в САЩ и Великобритания,
    Че дори не знаят колко е смъртоносен и как се съхранява❕❗

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 7 Отговор

    До коментар #13 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ама пишат ли пишат ....
  • 16 дедо Герчо

    13 6 Отговор
    ТИ БЕ НЕЩАСТНИК,КАТО МИНИСТЪР ПРАЩАШЕ ДА БИЯТ АТАКА,КОГАТО СПИРАХА ТУРСКИТЕ АВТОБУСИ И КОГАТО ПРАВЕХА МИТИНГИ В ЗАЩИТА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ.ПИЯНИЦА НЕЩАСТЕН !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Механик

    27 7 Отговор
    Още като кмет на Плевен Петков си беше мръсна руска подлога.

    Коментиран от #24

  • 19 м@ндръсам

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Как":

    анна ти
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гориил

    18 7 Отговор
    Няма русофил, който да не е българофоб.
    Русофилите преценяват всяка ситуация и всяка личност от гледна точка на интересите на Русия и са готови да пренебрегнат всичко българско, всички българските традиции, обичаи, всички форми на българската национална идентичност и българския национален суверенитет ако противоречат на руският интерес.
    Русофилската българофобия представлява един много тежък еничарски комплекс. Когато еничарите са били връщани по родните места, те са били особено жестоки към българите отколкото самите турци. Същото правят и русофилите днес, тяхната война срещу България е война за унищожение на всичко българско и за внасяне на хаос и разделение в българското общество.
  • 24 Ицето

    11 4 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    РУСКА НЕ.СЪВЕТСКА,НАЙ-ДОЛНА ПРОБА.
  • 25 Червения Отпадък

    11 4 Отговор
    Пак взе да заработва Капейки.
    Знаем Те Румене , знаем.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 М3 голд

    2 7 Отговор
    Вчера ми попадна снимка на паметника на връх Шипка. Целият обхванат със скеле. И него ли подготвят са демонтаж? Това ще е разрешаване. Това безумие трябва да спре! Тези планове на посланика на САЩ за съсипване на всичко свързвано с Русия е безумие. Ако а нямаше руско-турската война нямаше да я има България. Тия плунжеци в Народното събрание докога ще ги търпим? Искаме да работим и живеем човешки. Не ме интересуват атлантическите ценности, интересува ме моята България. Скелето час по скоро трябва да бъде свалено. Всеки, който посяга на този българска светиня, трябва да бъде прокълнат! Господ чува и вижда.
  • 29 В грешка си

    1 3 Отговор

    До коментар #27 от "Демократ":

    А се правиш на голяма работа. Я си обуй прашките и си сложи сутиена, застани пред огледалото и кажи: аз съм евроатлантик! По добре ли ще се чувстваш? Какво те бърка, че има различни мнения и то различни от твоето? И си фантазираш и навиващ. Асен и компания амик в САЩ си търсеха такива, на които да са посредници, комисионери. Тук дрънкаш за Москва и даваш акъл. Запази го за себе си. Нямаш много и ще ти трябва.
  • 30 Майора

    7 0 Отговор
    Акъл от човек срещащ се на басейна "Спартак" с мафиоти не желая! Стига с тази Русив , достатъмно сме си платили псвобожденията , дистатъчно сме продавали на тях стоки на пи ниска цена , режма е диктаторски , Навални е бит! Жалко че пиддържаш "Лукойл" , до преди да се майне дерогацията сме го спонсорирали с 5 млд долара!
  • 31 стоян

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Колев":

    До 12 ком - браво за точния коментар - дано ще го разберат путинистите какво си казал
  • 32 катран

    3 1 Отговор
    Много интересно.В нашите медии няма да го видите.."Обръщение на майката на Алексей Навални към съпругата му: „Уважаема Юлия Борисовна Абросимова (моминското име на Юлия Навална), сега искам да се обърна към вас. За последен път видяхте сина ми през февруари 2022 г. Нямате забрана за влизане в Русия, срещу вас не е образувано нито едно наказателно дело, но вие никога не сте идвали да го посетите за 2 години. Всъщност от пролетта на 2021 г. не сте женени за сина ми, появявате се публично в обществото с други мъже. Вие го принудихте да дойде в Русия, когато той току-що беше излязъл от кома и не можеше да прецени ситуацията. Вие принудихте цялото имущество на Алексей да бъде прехвърлено на вас. Ти дори лиши собствения си син от наследство, поради което той не иска да говори с теб. Настроиха дъщеря си срещу сина си. За мен беше странно да те видя с усмивка, няколко часа след смъртта на Алексей, да говориш от негово име в Мюнхен. Как си присвоявате гласа му след смъртта му. Дори не си направи почивка в името на приличието, не спазваше траур. Те хукнаха да продават смъртта му. Ти си подъл и нисък човек. Презирам ви и ви забранявам да спекулирате с името на моя син, моето дете.

    Коментиран от #34, #35

  • 33 путин убиец

    6 0 Отговор
    Р петков руски шпионин, корупционер в БГ!
  • 34 руска гнусотия

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "катран":

    Не спират путлеристите
  • 35 Сатана

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "катран":

    Въпреки че Навални беше в грешния коловоз спрямо Русия , браво на майка му. Няма нищо по страшно от една ранена майка, с един удар я свали ....сега да видим какъв е смисъла Юлия да се показва пред публика , където и да е, ще бъде голям срам.

    Коментиран от #36

  • 36 май ка ти

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Сатана":

    се показваши зад хоремага
  • 37 Пффф

    2 0 Отговор
    Пикаещият във фонтани пак се е натаралянкал и смърди на евтини джибри. Следващият път, вместо да му слушате глупостите, му дайте шише водка в ефир и гледайте сеир. :)))
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове