Last news in Fakti

27 Април, 2024 10:19 2 287 33

Михал Камбарев: ГЕРБ и ДПС разбраха, че няма да се откажем

  • михал камбарев-
  • правителство-
  • праламент

Не ни купиха и решиха да ни омаскарят, заяви представителят на ПП-ДБ

Михал Камбарев: ГЕРБ и ДПС разбраха, че няма да се откажем - 1
Снимка: bTV

Свалянето на Росен Желязков не е предизборна акция, а е мотивирано от серия от грешки, които Росен Желязков беше накаран да направи.

Това каза пред bTV Михал Камбарев от ПП-ДБ, цитиран от news.bg. Росен Желязков изгубил доверието на депутатите, по мнението му.

Освен случая с шефа на НЗОК, Камбарев деде и други примери за нарушение на парламентарния шеф. ПП-ДБ е обжалвало пред Конституционния съд освобождаването на Станимир Михайлов. Никой председател не може да злоупотребява, каза той.

От ПП-ДБ подозират обаче, че в кампанията може да се свикат и извънредни заседания с измислени поводи.

Това, което обаче постигнали със свалянето в предпоследния ден на Росен Желязков, Михал Камбарев посоча като "сега в ГЕРБ вече знаели, че няма да се търпят нарушения". Не могат да ни купят, увери Камбарев, а пък от ГЕРБ и ДПС разбрали, че "пишлеметата няма да се откажат". И след като герберите видели, че не могат да ги купят, решили да ги омаскарят.

ГЕРБ в момента сами са се блокирали. Борисов не е шеф в ГЕРБ, командва Пеевски и това стана ясно и за малките деца, подчерта Камбарев. Без Пеевски не се вземат решения, а пред кабинета на депутата от ДПС било като аудиенция при папата.

Аферата в Митниците той определи като фишеци, дърпани от Пеевски.

Ще продължим да отстояваме желанието за реформи, категоричен бе Михал Камбарев. С реформите не сме правили компромиси, заяви още депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    26 11 Отговор
    Камбареееев..... След изборите точно вие ще сте първите, които ще облизвате "камбаните" на тези двамата, които споменавате... 🤣
  • 2 Последния Софиянец

    19 15 Отговор
    Сега се плюят да излъжат избирателите а след изборите пак ще се прегръщат.
  • 3 Наблюдение

    8 20 Отговор
    Най-голямата задача на десарската мафия е да смачка демократите. Навремето хвърлиха всички ресурси в това да окалят правителството на Иван Костов, същото се случва и сега. От именити анализатори и социолози, до третокачествени тролове, всички повтарят едни и същи опорки за скутове, кафета и други подобни пеевски малоумия.

    Коментиран от #5, #11, #21

  • 4 този път няма да има мазно турско кафе

    21 7 Отговор
    за партия пудел и компания само големия на Делян и Бокича до картофките за продажните пп и дб
  • 5 кое да смачкат бре та нали тези бореха

    17 6 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдение":

    контрабандата нали оправиха конституцията а какво стана .те най големите контрабандисти и лапачи сега плюят по президента за договора с Боташ .не използват капацитета от Турция а взимат пак Руски газ но чрез тяхни посредници демек на пп сещай се куме или в твоя случай си кума.напоследък се обърквам умните и красивите все залитате на другия бряг
  • 6 Майора

    18 6 Отговор
    Ало Камбарев , по голям цинизъм от това дасе оправдавате с другите след като изтече информацията за пудела и пачките и искането ви за овладяване службите и цялата власт в страната има ли? С колкотодо шефа на НЗОК той си беше в оставка и тя трябваше законово да се утвърди , тогава защо плачете като…! Засрамете се и Катиони щраусите заровете главите в пясъка!
  • 7 Промяна

    20 6 Отговор
    ТОЗИ Е НИКОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОЗОР СИ
  • 8 Българка

    6 19 Отговор
    Неоспорим факт е, че намагнитената тлъста мутра е в симбиоза с банкянската мутра. Задава се голямо зло. Мафията в лицето на ГЕРБ-ДПС иска да се бетонира на власт и да продължи грабежите и безчинствата. Активирала е вскички силови бухалки за опраскване на опонентите си.
    На ход сме избирателите

    Коментиран от #9, #18

  • 9 Последния Софиянец

    10 5 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Правилно!Нито глас за Сглобката!
  • 10 ПП,ДБ са мафия

    19 7 Отговор
    ГЕРБ и ДПС разбраха, че ПП,ДБ са мафия и няма да се откажат да крадат с трафикантите, и да съсипват държавата. Затова, никога няма да преговарят с ПП,ДБ.
  • 11 Иван Костов сам се окаля

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдение":

    "Кажи си Иване!" Ивн Костов сам се окаля, като допусна червената мафия да краде безнаказано. Като допусна червената мафия в СДС, да го разруши отвътре. Една от които е госпожа Лъжа Нинова. ДБ са отпадъкът от някогашното СДС, които се съюзиха с децата на комунистите, жадни за власт и много пари ПП.
  • 12 Народът ще ви откаже на избори

    15 3 Отговор
    Уж, образовани, а не виждат всичките престъпления и недопустими гафове на ПП,ДБ. Стотина членове на провалената за трети път партия на променкаджиите ПП,ДБ не знаят, каква ще е съдбата им. Защото са там заради кариеризъм, пари и власт.
  • 13 Никога не е късно да станеш за резил

    14 2 Отговор
    Този разбра ли, че като седнеш на прогонил клон, падаш на земята?
  • 14 Ха ха ха

    16 6 Отговор
    Вие сте аут тъпаци как не го разбрахте
  • 15 между другото

    6 1 Отговор
    Чакам да гласувате вота на недоверие!
  • 16 С КиропростоКокорчо далеч не се стига

    11 4 Отговор
    О, не! Сега юнаците от ПП ДБ пак ще трябва да лъскат СV -тата си и да си търсят високи постове в държавата. След като се провалиха с олигархичния проект сектата на алчните наглеци и лъжци ПП,ДБ. И така, до следващия провал.
  • 17 наказателен вот

    6 8 Отговор
    А на ГЕРБ и ДПС само крилцата им липсват, така ли? Не се излагай!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Камбарев , гладни измамници сте.

    5 4 Отговор
    Тиква , Трактор , Доган.
  • 20 Алабала с президента

    13 4 Отговор
    ПП,ДБ сами се омаскариха, мислиха си, че ГЕРБ ще продължава да ги подкрепя и затваря очите, че ПП,ДБ са мафия, която купува депутати и гласове.
  • 21 АГАТа Кристи

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдение":

    Какъв "демократ" е комуниста Иван Костов ???
    Помните ли по негово време какво се случи в България?
    Масова приватизация и всичко ценно в ръцете на комунягите, благодарение на което сега са милионери и милиардери.
    "Другарката" Курнелия Импексова кога се сдоби с Техноимпекс, а беше на 28 години и член на СДС - сега милиардерка-комунистка "милееща" за бедни и онеправдани...
    Тя е "извадка" за честен и принципен комунист...

    Коментиран от #23

  • 22 Стилян

    8 3 Отговор
    Ей цървули от ппдб народа ще ви изхвърли.Вие за девет месеца девет милиарда открадахте.
    Идва Ерата на ГЕРБ и Бойко Боеисов.
    Народа си иска Бойко да го управлява
  • 23 Масовата

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "АГАТа Кристи":

    приватизация се случи при Виденов и Румен Гечев. Другата беше пазарна, защо не си купи завод или предприятие?
  • 24 Промяна

    8 0 Отговор
    НАГЛЕЦИ НЕАДЕКВАТНШЦИ АЛЧНИ ЛЪЖЦИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА В ЗАБВЕНИЕ СТЕ БЕЗ АЛА БАЛА
  • 25 На Дедо

    4 1 Отговор
    Не разбрах. От затвора ли няма да се откажете.
  • 26 ПОРЕДНИЯТ СЛЪНЧАСАЛ

    4 1 Отговор
    ПП.ОБЛОГЛАВ АСПИРИНЕСТ МИСИР
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове