Last news in Fakti

10 Март, 2021 15:15 3 600 71

"Сините": Христо Иванов посяга на СДС като партизанин на мандра

  • сдс-
  • христо иванов-
  • найден зеленогорски

Позиция на СДС след телевизионната изява на лидера на "Демократична България"

"Сините": Христо Иванов посяга на СДС като партизанин на мандра - 1
Снимка: БГНЕС

"Тази сутрин лидерът на „Демократична България“ Христо Иванов показа завидно политическо нахалство в телевизионно интервю", заявиха в своя позиция от централата на СДС.

"Той заяви, че Найден Зеленогорски - известен с това, че взе всичко, което можа от СДС, напусна го и мина през редица партии, сега щял да бъде топлата връзка на „Демократична България“ със старите седесари.

Какво общо има Зеленогорски със СДС и старите седесари сега?

Какво общо има и самият Христо Иванов със СДС, за да посяга към най-старата и автентична дясна партия като партизанин към мандра? Дали изобщо някога е стъпвал в сградата на „Раковски“ 134? Защо не си гледа своята розово - либерална партия, а се е загрижил партията - символ на промяната и демокрацията в България?

Нещо повече, Христо Иванов ( известен и като Бойкикев ) си позволи да говори от името на седесарите, които според него, били отвратени от коалицията с ГЕРБ.

Припомняме на Иванов, че неговата коалиция няма нищо общо с десницата и СДС, защото в нея са левите зелени, либералите от „Да, България“ и ДСБ, което за съжаление те обезличиха.

Относно отвращението: няма по-отвратително за седесарите и десните хора от сътрудничество с БСП (бивша БКП) и нейните производни – Мая Манолова, Татяна Дончева, Румен Петков, Александър Томов и други дългогодишни остриета на соцпартията. Да припомним, че „Демократична България“ дадоха без свян своята категорична подкрепа на Манолова на кметските избори в София, а тя и БСП им върнаха жеста, като с тяхната помощ бяха избрани 8 районни кметове на ДБ. Наред с това, в навечерието на парламентарните избори Атанас Атанасов открито заяви, че нямат никакви забележки към Румен Радев и заговори за сътрудничество с БСП в следващия парламент".

Това са фактите. Пред тях е най-добре Христо Иванов да замълчи! И да не посяга към нещо, от което никога не е бил и няма да бъде част – българското автентично дясно!", завършва позицията на коалиционния партньор на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гад

    21 5 Отговор
    Христо направо мръвки, от устата на САШО ДЕБЕЛИЯ и съдружие1
  • 2 БАЧУ

    74 8 Отговор
    Че то сдс има ли?
  • 3 СДС ли

    18 7 Отговор
    Българска Антикомунистическа Партия
  • 4 Vov

    79 8 Отговор
    То СДС няма. Има шайка нагаждачи и подлизурковци. А за Сашо Дебелия нямам думи.
  • 5 МЪРЛЬОВЦИ

    48 7 Отговор
    кои са тия сините , КАТО СА ЧЕРВЕНИ СИЧКИТЕ БОКЛУЦИ !
  • 6 АРЛЕКИНО

    23 60 Отговор
    Христо Иванов Е СЛУГА НА МУТРИТЕ, ШЕФА МУ Е МАДЖО.
  • 7 Иван Р

    62 11 Отговор
    СДС сте партизани , щом се гушкате с Бою кърлежа.
  • 8 адаша

    50 6 Отговор
    Как СДС са автентично дясно, като старците от тая партия са сътрудници или агенти на оная ДС. За Фори Светулката само не си спомням...
  • 9 гост

    49 13 Отговор
    Христо Иванов заслужава доверие . Герб ли , моля , моля , никога повече . Герб е фашоидна , комнистическа и диспотична партия . ПЪТЯТ НА ГЕРБ Е НАДОЛУ , И ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА С ЦАРСКАТА ПАРТИЯ , КОЯТО ИЗЛЪГА НАРОДА И СИ ГО ПОЛУЧИ С ВЕРСИИТЕ . ОСТАВКА НА ЧЕКМЕДЖЕТО И ПИСТОЛЕТИТЕ .
  • 10 Пипи Чорапчето

    53 8 Отговор
    Брей, брей, брей!;)
    И що чини "автентичното дясно" под шлифера на гордия дългогодишен член на БКП?!
  • 11 Българка

    45 7 Отговор
    Какъв цинизим изм.ет, която не се срамува да се нарича СДС и е в съв.купление с отявлени престъпници, които ограбиха милиарди от българите, да имат претенции да представляват синята идея от началото на прехода. Не може подлогата да има лице, парцалът не може да стане знаме.
    Хора, не позволяват сбирщината, която се нарича сега СДС, да ви подведе-нито са десни, нито са сини, нито са почтени!
  • 12 СДС се

    21 4 Отговор
    се свързва само с дементния АЛ.,със сикаджията ПАШАТА-КАКВА ДЕМОКРАЦИЯыКАКВИ 5лв.ПАТЕРИЦА НА БРАТИНѝОТО ТОЛУП.ДВАМА СИКАДЖИЯ ИСКАТ ДА РЕКЕТИРАТ ПАРИТЕ НИ И ОЩЕ ДА НИ ВЪРТЯТ НА ШИШ.БЕЗСРАМНИЦИ.ХОРА ТОВА СА МУТРИТЕ РЕКЕТѝОРИ ОТ 90-те още живеят на гърба ни и не искат да слизат.0404.бою и брат Пашата да си потънат в лай-ата.
  • 13 СЛУГА

    14 32 Отговор
    ИЦЕ ЩО ПРАВИ МАДЖО МУТРАТА.
  • 14 МУТРАТА

    14 31 Отговор
    ЕТО ГО СИКАДЖИЯТА ХРИСТО ИВАНОВ ПАРТЕНКАТА НА МАДЖО.
  • 15 БОРАТИНЧО

    11 29 Отговор
    Ицко клоунчето търси глупаци, явно в тази държава епълно с наивници.
  • 16 инфото

    14 10 Отговор
    Мария е най-добрата приятелка на дъщерята на Вълко Червенков - Ирина, и дори държи надгробно слово на погребението ѝ.

    Мария Бойкикева продължава да води активен партиен живот в квартален клуб на БСП в жк „Гео Милев“. Съпартийците я определят като „двоен идеалист – комунист и набожен християнин“.

    Когато Христо (той е третото ѝ, най-малко дете) се захваща със „съдебната реформа“, Мария Бойкикева отива лично при тогавашния председател на БСП Михаил Миков да търси подкрепа за идеите му, но удря на камък. Христо остава с усещането, че революционните му предложения не предизвикват интерес в партията на майка му. По време на кабинета „Близнашки“, когато в БСП започват критиките срещу него в качеството му на правосъден министър, тя настоятелно моли другарите си на „Позитано“ 20 да не го атакуват, защото „не е лошо момче

    Коментиран от #22

  • 17 Софиянец

    19 6 Отговор
    СДС не са дясна партия, ето и от ДСБ засвириха със БСП. Целта е да изкарат ГЕРБ десни, а те са просо едни леви п****
  • 18 ицко бе

    13 4 Отговор
    Според сайта на Министерство на правосъдието „професионалната“ биография на бъдещия министър на правосъдието в България започва през 1996 година, когато става координатор (до 2002-ра) на проекти в областта на законодателната и съдебната реформа в рамките на Инициатива за Върховенство на закона на Американската асоциация на юристите. След това – в периода 2002-2006 г. Христо Иванов е независим консултант пак по проекти на международни институции, програми за международна техническа помощ и частни клиенти, свързани с оценка на законодателството и утвърждаване върховенството на закона. Както се казва – живее в прекрасната хранителна среда на един кръг от НПО–сдружения, комитети и институти, които се осъществяват чрез безсмислени мониторинги, пишат доклади и организират обсъждания.

    През 2006 г. Христо Иванов става програмен директор на Българския институт за правни инициативи (БИПИ), където ръководи отново проекти в областта на съдебната реформа, превенцията на корупцията и утвърждаване на върховенството на закона. Пак се пишат стратегии, пак реформират системата и...толкоз. Преливане от пусто в празно.

    Коментиран от #30

  • 19 Д-р Жельо Желев

    19 7 Отговор
    Какви сини,та те са свини,с Бочко в комбини !
  • 20 МНОГО ХАРИСИМ

    15 12 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ Грантовете - източник на доходи. Нито ден трудов стаж

    Доходите му идват предимно по линия на проекти от неправителствения сектор, финансирани от различни американски фондации и агенции. Нито ден трудов стаж! Нито ден, прекаран в органите на българската съдебна система. Не е влязъл в нито едно съдебно заседание. Не е водил нито едно дело. Не е предоставил нито една юридическа защита. Няма нито един издаден труд или монография в областта на правото.

    През 2002 година, вероятно формално, Христо Иванов е вписан в адвокатската колегия, но не плаща членски внос, заради което естествено е изключен. Освен че е лишен от адвокатски права, той е наказван многократно от адвокатската колегия, заради дисциплинарни нарушения. Накрая адвокатската гилдия го „анатемосва“ и му отнема правото да бъде избиран в нейните органи с мотива, че не спазва вътрешните ѝ правила.

    Когато тръгва към властта, Христо Иванов скрива този факт от биографията си. Както майка му е искала да скрие факта за картончето, издаващо принадлежността на сестра му към органите на Държавна сигурност. И гръмва първият скандал около личността му.Той се опитва бързо да го замаже. Но нарушението си остава. И то точно от човек, който трябва да е абсолютно изряден.
  • 21 НОВИНКИ

    14 6 Отговор
    „Христо Иванов е творение на президента Росен Плевнелиев. Не аз, той го назначи в кабинета. Аз изразих своите съмнения, с оглед на неговите компетенции, но той ми го наложи", признава след време Близнашки. И подчертава това, което и сега, и тогава е стряскащ факт по отношение подбора на висшата държавна номенклатура: „Христо Иванов няма един работен ден. Той нанесе непоправими щети във времето, в което беше министър, но хората дадоха оценката си за него, вадейки го от парламента“.

    Има нещо много важно - пряката корпоративна връзка с президента. Тя минава през Българския институт за правни инициативи - БИПИ, чийто програмен директор до назначаването му за министър е именно Христо Иванов. Изпълнителен директор на БИПИ е юристът Биляна Стефанова Гяурова-Вегертседер. Освен тази връзка, Христо и Биляна са съдружници във фирмата „Били консултинг“ с предмет на дейност „Консултантска дейност, закупуване на предприятия или части от тях”.
  • 22 Психо от Курило

    11 8 Отговор

    До коментар #16 от "инфото":

    Браво колега! Пусни цялата история, да видят "Последния софиянец" и другите двама последователи на Ристьо, за какъв "убавец" се застъпват. Политически преметач и нагаждач, без никаква последователност в политиката. Гонещ само и единствено собствената си далавера.
  • 23 Го4о

    9 9 Отговор
    Маджо вика Ристю на отчет, какво е свършил (какви резултати има) та се пъчи, че бил ЕМБЛЕМА на съдебната реформа в Бг.
  • 24 нннн

    9 6 Отговор
    СДС е Александър Йорданов и Александър Йорданов е СДС.
  • 25 СДС са Комсомолците от БКП.

    10 12 Отговор
    Никога по-вече СДС Комсомолците от БКП. 32г. Всяко Ново е по-лошо от предходното Ново. 32г. СДС и САЩ Евреите изкореняват ценностите на Православната църква и вече България е Циганизирана и Тюркезирана. Вече е видимо и за слепите. Само влиянието на Русия все още поддържа България Християнска, БГ самостоятелно Не може да поддържа Христианска Идентичност. Не искам Нови неща. Само БСП! Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, ГЕРБ, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването и Икономиката на България по-вече от ГЕРБ. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!
  • 26 Супердесен

    11 18 Отговор
    Абсолютно основателно е възмущението на СДС от всеядния, нагъл крадец на десни гласове ХрИванов. Дусните избиратели са интелигентни хора със самочувствие и лесно отсяват ДаБСП от автентичното дясно. На фона на разроеното гъмжило от политически запъртъци, проточили лиги да се докопат до еврофондовете, СДС изправя снага и дава почтена възможност десният избирател да гласува убедено и почтено за единствената дясна коалиция.

    За съжаление Иванов-Атанасов обезличиха до невидимост ДСБ.
    Затова изборът на почтените десни е ясен - СДС с преференции.

    ...

    Коментиран от #29, #33, #52

  • 27 йорданов

    8 2 Отговор
    сдс да мъртва партия. нещо повече.
  • 28 смерш

    7 4 Отговор
    Фактите са че сдс беше създадено от агенти на ДС и изобилствуваше от бивши членове на БКП,както и герб впрочем!
    Именно поради това сдс се и разпадна и разклони на множество партийки и организацийки.А от една година насам обезличените и маргинализирани лидери на партийката продадоха запазената марка сдс на пишман генерала,който с това се надява да бъде припознат за автентичен десен.Но-------------бивш член на БКП,бивш командир на сборен милиционерско-отряднически наказателен взвод по време на възродителния процес.....................!
  • 29 Казуар

    11 4 Отговор

    До коментар #26 от "Супердесен":

    СДС изправя снага хванал се за шлифера на комуниста Борисов.
  • 30 До ицко бе

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "ицко бе":

    Абсолютно вярвам на поднесената от Вас фактология.Аз не разполагам с такава,но бих задал същия въпрос: Ицко бе, защо когато беше министър на правосъдието,в дванадесет без пет( знаеше че си тръгваш) подписа и узакони с подписа си лиценз за дейност на нови 128 ЧСИ,бе ицко? Загрижен си бил за " Върховенство на закона" сигурно? Или не стигаха предишните 160 ,та се смили да направиш с подписа си,нови 120 мултимилионери. Защо бе ицко,нали си много ,загрижен за обикновените хора.От който твойте ЧСИ одират кожата заедно с месото.Що не промени закона за ЧСИ,като си толкова " правдолюб"? За теб бе,ицко кой е по важен- народа или интереса на ЧСИ? Ами ти,с подписа си го показа директно бе ,ицко.Е,как да ти вярвам бе,ицко.
  • 31 J Y Moineau

    7 2 Отговор
    СДС??? Тази партия спокойно могат да я вкарат в учебниците по история. Вече няма такава партия за съжаление. Плужеци като Лукарски и кой ли не, я докараха то това жалко състояние.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ДО СУПЕРДЕСЕН

    7 2 Отговор

    До коментар #26 от "Супердесен":

    "' Алоо,Топлофикация ли е ? - Не,тук е централата на СДС-" Раковска-134. Ааа,и на вас да ви ... Мамата.! Та ти от тази кохорта ли си? С двата вирнати пръста? Сега разчитате на боко,да ви " прелее " от другото яче гласове.За да си създаде патерица и автомат за гласуване.Иначе сами,не може да съберете и 0,001%. Същия трик го приложихте и за евролистите.Да прокарате оня- г,мновоз Ал.Йо.Но риба сте яли- развалена. Дори само заради неговата нерез- мутра никой няма да гласува за вас.Дори умерени привърженици на ГЕРБ.
  • 34 Фори светулката

    8 4 Отговор
    СДС отдавна умря.
  • 35 СДС са САЩ Еврейските Бой Скаути.

    5 3 Отговор
    В България това са Комсомолците от БКП. Никога по-вече СДС - БКП Комсомолците Бой Скаути.
  • 36 123

    7 2 Отговор
    Кво СДС кви зелени пет лева бе то умре
  • 37 XYZ

    10 3 Отговор
    Няма да адвокатствам на г-н Христо Иванов, но тези т.н. "СИНИ" повече им подхожда друг цвят, ама нейсе!
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    от сдс та до днес 31 години олигарси унищожават БЪЛГАРИЯ това са кожодери
  • 39 Мартин

    8 3 Отговор
    Христо Иванов няма нищо общо със синята идея! Не може син на комунистка да е демократ!
  • 40 Шуши

    2 2 Отговор
    Ми ще посяга, като отидохте при бацо бекапейски с пачки чекмеджейски
  • 41 стар седесар

    6 2 Отговор
    След Костов и Надежда Михайлова СДС няма. После идваха някакви еднодневки - едните хора на БСП, другите на ДПС. На практика СДС в момента не съществува. Има 2-3 човека, които говорят от негово име и продават политическата му фирма срещу издействането на депутатски постове за себе си. Нищо повече. За това и повечето седесари напуснаха и днес или са в други партии, или не членуват никъде.
  • 42 краси

    9 3 Отговор
    Истината е,че СДС се продадоха като магистралки на комуниста Боко Тиквата !
  • 43 Фактолог

    5 0 Отговор
    От всичко това разбрах, че над СДС-то е само бог и той сега се казва БМБ... – или обратното – ... над СДС е само БМБ и той сега е синия бог!
    Да-а, БМБ цвета си мени, но нрава никога...
    То и със СДС е така...
  • 44 chi

    6 1 Отговор
    Оставете го това СДС, то отдавна е умряло!
  • 45 Достойна присъда

    5 2 Отговор
    СДС умре,але але,А Сашо Дебелия,този български Щирлиц в Брюксел,не го ли изгониха навремето за агентурно минало!
  • 46 гала

    6 1 Отговор
    ами вие които си мислите че сте СДС що не с е явихте отделно за да се видите кво доверие ви имат хортра ами се присламчихте към други да вземете някое място да видят че ви им а още

    Коментиран от #54

  • 47 Сакън не

    7 0 Отговор
    Не трябва никой да посяга на милионите на Кабаиванов, честно спечелени от кметска заплата и търговия с името СДС.Сакън ,не влизайте в запазен бизнес периметър.Само тримата седесари могат да си търгуват с марката...Така де....
  • 48 Академик

    5 0 Отговор
    А пък аз мислех, че СДС са фанали шумата!
  • 49 Жалки ибрикчии

    5 1 Отговор
    СДС партия? Демокрация? Символ? Вие сте един жалки ибри*кчии и гювечоуничтожители..... За жълти стотинки, цена като за Сточна гара...
  • 50 Нане

    4 0 Отговор
    ненужни кавали!
  • 51 Гола вода

    4 0 Отговор
    Какво сДС, че не разбрах - ония ченгетата ли? Сега коалиция с комунистите от ГЕРБ ли? И говновоза май е в състава ...
  • 52 Каба Десен

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "Супердесен":

    Г-н супер...десен, отговорете само на един въпрос.Защо зам.шефа на СДС,и кмет на Града на Апостола краде и играе само с червени.Това го знае половин България.Вие да не живеете в измислен свят,или така ви отърва.Синята идея я убиха такива кадри.....
  • 53 Асен

    2 5 Отговор
    Иванов посяга по-скоро като шимпанзе…Цялата му дейност е маймунджелък
  • 54 Бат Вальо

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "гала":

    Ми, то такива като теб, докат си мислят че мислят, току виж проспали 04.04. и после ... а, ко стана, та не вечеряхме бе, пак гладни останахме ...
  • 55 Гласоподавател

    4 0 Отговор
    След реформите на Мавъра от СДС не остана нищо
  • 56 Краси

    2 7 Отговор
    Няма какво да коментираме Иванов. Пълна пародия на политик е тоя
  • 57 Стефан

    5 5 Отговор
    Христо Иванов не е постигнал нищо в живота, само знае да присвоява.
  • 58 Павел пенев

    2 0 Отговор
    С тези умни лафчета,жажда за власт и големи кражби сами съсипахте СДС,за което ние ви благодарим.
  • 59 Мой

    4 0 Отговор
    Тихо, продажници, замълчете.
  • 60 седесар

    4 1 Отговор
    аз ще гласувам за да България СДС Е В КАНАЛА ОДАВАНА
  • 61 НЕЛИ БАНКЯ

    5 3 Отговор
    БРАВО НА ХРИСТО ИВАНОВ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДА БЪЛГАРИЯ
  • 62 Стефан

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Сините": Христо Иванов посяга на СДС като партизанин на мандра. Не ми вдъхва доверие Христо Иванов и мисля че няма капацитет да ръководи партия та камо ли държава, НО мандрата на СДС отдавна е станала на публичен дом и всеки който плати може да се кичи с буквите СДС защото съдържание отдавана няма, камо ли сирене и кашкавал.
  • 63 ПП ГРУБ

    2 0 Отговор
    Каква централа какво сДС , само няколко мазни угоени мижитурки и тулупи на гробарска хранилка.
  • 64 Савата

    1 0 Отговор
    Христо Иванов е марионетка в ръцете на олигарси като Иво Прокопиев и Маджо.
  • 65 Христов

    2 0 Отговор
    Христо Иванов е лимитиран човек и вече провален политик, жалко, че Прокопиев си вярва, че той може да бъде фактор в българската политика!
  • 66 Анонимен

    2 0 Отговор
    За проваления политик и популиста от ДБ Христо Иванов говорим.
  • 67 Алекс

    0 0 Отговор
    Тотален провал - не знам въобще за какво го бутат отпред!
  • 68 Дрън дрън

    0 0 Отговор
    Нахалитет и полуист, кво искаш!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Поредната Цензура във "Факти" което си е ФАКТ!
  • 71 дияна

    0 0 Отговор
    Винаги съм се чудила как подобни хора като Христо Иванов живеят със себе си. За толкова глупaви ли ни имат. Сега се пери на Борисов и го обижда постоянно, а като му беше министър на правосъдието беше по-нисък от тревата. Не смееш даже да го поздрави по коридорите на министерски съвет, преди да получи разрешение за това. Жалка история.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове