Last news in Fakti

19 Март, 2021 22:46 31 676 95

Разгорещен политически дебат в студиото на "Панорама" се проведе тази вечер

  • панорама-
  • дебат-
  • иван ченчев-
  • анелия дулева-
  • мария капон-
  • ерджан ебатин-
  • милен михов

В популярното предаване на БНТ гостуваха представители на различни парламентарни и извънпарламентарни партии

Разгорещен политически дебат в студиото на "Панорама" се проведе тази вечер - 1
Кадър: БНТ/Панорама

Тази вечер в предаването "Панорама", излъчващо се по БНТ, се проведе поредният предизборен дебат с представители на партии, които ще участват на парламентарните избори на 4 април.

На Бойко Василев гостуваха Анелия Дулева от "Атака", Мария Капон от "Изправи се! Мутри вън!", Иван Ченчев от БСП, Ерджан Ебатин от ДПС и Милен Михов от ВМРО.

"Ако партия "Атака" има мнозинство в парламента, ще отменим мерките". В това бе категорична Анелия Дулева. Тя използва статистически данни и изтъкна, че 7 милиона души са починали от глад. Освен това, атакистката изрази мнение, че в болниците не се лекуват останалите заболявания, докато всичко е концентрирано върху COVID.

"Тази ваксинация по никакъв начин няма да помогне", изтъкна Дулева и обвини колегите си, че всяват паника с използването на думи като "война".

"Това е биологично оръжие, пуснато от световния елит срещу човечеството", заяви още тя за коронавируса.

Запитана от водещия за българската икономика, представителката на "Атака" заяви следното: "Трябва да спрем да бъдем колониална държава, защото колониалните държави нямат икономика".

Относно шпионския скандал от днес, от който стана ясно, че български бивши и настоящи военни са осъществявали шпионаж в полза на Русия на нашата територия, Анелия Дулева попита защо военният министър Красимир Каракачанов не е арестуван и разпитан за шпионския скандал.

По въпроса за сложните ни отношения с Република Северна Македония и това, че за момента не разрешаваме тя да започне преговори с ЕС, Дулева каза, че Договорът за добросъседство с македонците е национално предателство.

От своя страна, депутатът от БСП Иван Ченчев с категоричност заяви, че е трябвало държавата да се придържа към съществуващия план за действия при епидемия. "Бихме се придържали към този план, той носи пряката отговорност към правителството. Там председател на щаба трябва да е ресорен вицепремиер. Имаме прекрасен план, одобрен от Световната здравна организация (СЗО), а ние създаваме щаб, който е извън правния мир, за да не се придържаме към прекрасния план, който имаме", заяви социалистът.

"Ние сме с едва 2% брой ваксинирани, ние сме най-слаби като договореност на нови ваксини и първи по смъртност", добави той по коронавирусната тема. "Имаме най-слабия премиер в Европа", заяви още Ченчев, отново в контекста на пандемията.

Той изтъкна това, че всички български граждани трябва да имат равен достъп до ваксинация.

"Държавата крещящо се нуждае от справедлива данъчна система", каза депутатът от БСП. според него това ще стане с прогресивно подоходно облагане.

По казуса със Северна Македония, Ченчев каза: "Най-важното за България е националният интерес и да чуем историческата си комисия".

"За мен ГЕРБ е фирма, клуб по интереси. Най-голямата партия в България е БСП. Всеки глас за БСП е глас за смяна на порочния модел", обобщи социалистът

"Това е една световна криза, трудно е да се намери баланс и да се намери справедлива формула, по която светът да върви напред. Може би трябва да се търси медицинско решение на проблема. Първото е ваксинирането", така представителят на ДПС Ерджан Ебатин коментира постоянната тема в ежедневието ни, а именно пандемията.

Според него правителството няма план, а 10-дневния локдаун няма да реши нищо.

В икономическия аспект на развитието на България, той бе категоричен, че от ДПС са за запазване на плоския данък.

Както останалите си колеги в студиото на "Панорама", Ебатин също коментира въпроса за Северна Македония и по-конкретно пътя ѝ към Европейския съюз. "Не може да стане за сметка на историческата истина и за сметка на правата на българите в Северна Македония. Пътят на Република Северна Македония към ЕС минава през правата на всички общности, защото Европейският съюз е съюз на ценности", каза той и уточни, че правата и свободите са сред водещите ценности в ЕС.

Представителят на ДПС заяви, че желае да види просперираща България със зелена икономика.

"Днес ние виждаме хаоса и разрухата на това управление. Това, което ние виждаме е, че хората умират". Това каза Мария Капон от "Изправи се! Мутри вън!" за ситуацията с управлението на пандемията у нас. Тя смята, че правителството тотално се е провалило с мерките си, включително и икономическите.

"Новите кебапчета са ваксините. Правят се списъци кои да бъдат ваксинирани", смята Капон.

Според нея за управляващите е много удобно точно в момента да има локдаун, като причината за това са предстоящите избори.

"Икономиката има нужда да диша. Българската икономика е в реанимация. или още оцелее, или няма да оцелее", коментира тя.

"Ние имаме министър на отбраната, който има картонче от Държавна сигурност и човек в разузнаването, който е завършил в ГРУ", така Мария Капон коментира шпионския скандал от днес.

Тя е привърженик на идеята Северна Македония да влезе в Европейския съюз, но е повече от категорична, че няма как да се приеме антибългарската политика там.

"Отстраняване на едноличната власт и възстановяване на парламентарната република. Искам да имаме уредена държава на заможни хора. Знам, че на 4 април може да изгоним мутрите", обобщи представителката на "Изправи се! Мутри вън!"

"Ние сме в положение на война и трябва да се действа като на война. Трябва да се прилагат методи, които трябва да бъдат много адаптивни и ситуативни. Конспиративните теории въобще не могат да бъде приложени", заяви Милен Михов от ВМРО относно ситуацията с пандемията.

Според него липсва адекватен и безпристрастен научен поглед върху кризата.

Михов нападна Отровното трио за това, че са призовали хората да свалят маските си в една от протестните вечери през изминалата година.

Нашето виждане за излизане от кризата и ускорено развитие е това да стане чрез умерени данъчни реформи и електронно правителство", каза Милен Михов и добави, че от ВМРО искат да облекчат малкия бизнес, като една от мерките е увеличаване на прага за ДДС.

"Сблъсъкът с македонизма беше неизбежен, България има ясна позиция. Пътят към Брюксел минава през София", каза представителят на ВМРО по темата, касаеща двустранните отношения със Северна Македония.

"Доходи, семейство, сигурност са трите приоритета на ВМРО", изтъкна Милен Михов и добави, че от ВМРО искат преизчисляване на пенсиите, създаване икономически условия за ръст, защита на семейството, което е от баща, майка, баба и дядова, а също така и силна, модерна българска армия.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Шкафа

    169 34 Отговор
    Важното е,шкафа ми да се напълни..Пък мисирките и пкп да куткудякат колкото си искат..

    Коментиран от #24, #65

  • 2 100 процента

    54 111 Отговор
    А НА БАС, ЧЕ АКЦИЯТА Е РАЗРАБОТКА ОТВЪН. НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ РАБОТЯТ ЗА КРЕМЪЛ. ЦРУ СА ГИ НАТИСНАЛИ.

    Коментиран от #59, #64, #67

  • 3 Майна

    164 43 Отговор
    КАТО НАУЧАВАМ КАКВО Е КАЗАЛА ДУЛЕВА ИМА ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО...!...от мен

    Коментиран от #12, #15, #47

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сатъра на Хана

    137 21 Отговор
    Боцко Ал Рапоне уж е мъж , рицар , гулем пич ....... а не смее да излезе на дебат с една Крушовишка Мома :))
    ........................... ............... ................. ....... Явно го е било страх от Класната в училище :))

    Коментиран от #85

  • 7 Свд

    114 14 Отговор
    Тая фурия атакистка че ги помете. Но от сън да ме събудят ги знам кво че кажат. Концесията за злато, планът сидеров, нема ковид и много ни е яд, че олиготата от вмро че влезат а ние нье

    Коментиран от #17

  • 8 Тато из Правец

    94 9 Отговор
    Жалка картинка беше този махленски мохабет...

    Коментиран от #70

  • 9 ЗРИТЕЛ

    93 27 Отговор
    ДВЕ ЛЕЛКИ ОТ ЖЕНСИЯ ПАЗАР И ТРИМА ВТОРОСТЕПЕННИ ПОЛИТИЦИ. МНОГО НИКО НИВОТО НА ПАНОРАМА, ЩО НЕ Я СПРАТ?
  • 10 Пръц

    68 17 Отговор
    Ерджан Ебатин от ДПС,това е моя човек....да им имам имената на тия.

    Коментиран от #72

  • 11 ТАЯ ОТ АТАКА

    57 67 Отговор
    Е ТОТАЛНО ЗОМБИРАНА ОТ СНЕЖКО😬😬ДВАМАТА ГОВОРЯТ НАВСЯКАДЕ ЕДНИ И СЪЩИ НЕБИВАЛИЦИ!

    Коментиран от #88

  • 12 Criminal

    47 4 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Е как КГБ, пък ЦРУ......ти май нещо....🤪🤪🤪

    Коментиран от #14

  • 13 НОВИТЕ ЛИЦА

    77 23 Отговор
    ВАСИЛЕВ ЗАПОЧНА ДА КАНИ СЛУЧАЙНО СРЕШНАТИ НА УЛИЦАТА МИСИРКИ И ПУЯЦИ?
  • 14 Criminal

    14 0 Отговор

    До коментар #12 от "Criminal":

    Оооооопс..... До предния коментар..........извинявам се..........
  • 15 АБЕ я СИ седи в

    27 8 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    ГЕРМАНИЯ!ПРИКАЗВАШ БЕЗ ДА ЧУВАШ!!
  • 16 Ма верно

    15 5 Отговор
    Като се напъват за още от същото
  • 17 Criminal

    26 2 Отговор

    До коментар #7 от "Свд":

    Ама иска някой с достойнство, а не нарушаващ собствените си принципи.........аз иначе съм за национал партия, ама я няма тук...........
  • 18 С МАЛКО СЕХ

    49 36 Отговор
    ЖУРНАЛЯ НА СКАТ ВЛЕЗЛИ В ПАРЛАМЕНТА - СИДЕРОВ, КАЛИНКА, ЕНЧЕВ, КАСАБОВ, СИМЕОНОВ, СЕГА НИ ПРОБУТВАТ ДУЛЕВА? ТАЯ ЛИ ЩЕ КОВЕ ЗАКОНИ В ПАРЛАМЕНТА, ИЛИ КАТО КАЛИНКА ЩЕ СИ КУПИ ДЖИП НА ТРЕТИЯ МЕСЕЦ?

    Коментиран от #53, #54

  • 19 НОВИТЕ ЛИЦА

    81 19 Отговор
    БОЖЕЕЕ И КАПОН СЕ ГЛАСИ? ОТ КЪДЕ НИКНАТ ТИЯ СТАРИ МУТРИ БЕ?
  • 20 Анонимен

    2 29 Отговор
    Бюлетина Номер 21

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Боко Бандита

    65 16 Отговор
    Вие до като се карате АЗ вече купих изборите и манипулирах машините в моя полза.

    Коментиран от #94

  • 24 да питам

    46 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Шкафа":

    Ай стига де , пак ли шкафчета , чекмеджета , бутони и секции ?
  • 25 ПУТИН

    38 11 Отговор
    ПАНОРАМА СИ МИНА КЪМ ТВ АЛФА?
  • 26 Едно е важно

    50 23 Отговор
    Ще избирам между партии,които официално декларират, че незабавно ще отменят всички мерки. Друго не ме интересува.

    Коментиран от #28

  • 27 САНИТАРКАТА

    37 67 Отговор
    ЩО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ГЕРБ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ?

    Коментиран от #32, #58, #60

  • 28 НЕМА НАЧИН

    26 13 Отговор

    До коментар #26 от "Едно е важно":

    ЩЕ ОТМЕНЯТ ВСИЧКИ МЕРКИ ЩОМ ТИ ИСКАШ!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ъъъъъ

    33 34 Отговор
    видях две истински блондинки. говоря за акъла им. и двете изглежда владеят френския език. другото им липсва...
  • 31 Навитак

    32 12 Отговор
    Аз бих гласувал за Анелия Дулева при едно условие ....
  • 32 Всъщност

    32 80 Отговор

    До коментар #27 от "САНИТАРКАТА":

    Не ти се струва. Другите са много зле. В момента ГЕРБ е най-малкото зло и въпреки, че не харесвам Боко ще гласувам за тях, защото винаги гласувам на избори.

    Коментиран от #46

  • 33 az #МУТРИ, ВЪН!

    72 24 Отговор
    Дулева беше готова и шамари да раздава на мутрата от ВМРО и на водещата мутра! Браво Дулева!
  • 34 Непознат

    37 91 Отговор
    БСП - най - големата партия. Това е за смях в залата. ГЕРБ ще ги победи с над 10 %. 4 април ще бъде вашият кошмар комунистически агенти. Все още ви мирише на руски ботуши. Но снощи Гешев разби рахатлъка ви.

    Коментиран от #44

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 az #МУТРИ, ВЪН!

    49 20 Отговор
    Пред сградата на БНТ хората пак вече по традиция очакаха мутрата от ВМРО. Само полицията и жандармерията го спасиха от "народната любов"....

    Коментиран от #39

  • 37 Номер 11, за да си върнем България

    45 11 Отговор
    Чудя се защо ,тези брифинги които прави щаба преди това не се правеха за болните и починалите от инфаркт и инсулт .Там смъртността е 90% след 60г
  • 38 Какъв смях

    65 6 Отговор
    Мария Капон от крадците на Мадридския измамник сега е от Мутри вън. Е верно няма такава държава.
  • 39 да питам

    12 15 Отговор

    До коментар #36 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    Сигурно сте били няколко милиона ? Има ли яйца ?!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Мария Капон

    35 7 Отговор
    Няма ли някоя концесия за усвояване. Само питам, за след изборите. Добре се ориентират тройката и мутресата.
  • 42 Майчето

    32 19 Отговор
    Е най готина. Бивша Галева, бивша Пеевска, какво израстване.
  • 43 Сега липсват само към Капон

    29 2 Отговор
    Ники джуджето, Милен Велчев, Владо Каролев. Или те след Изборите .
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Масова психоза

    42 22 Отговор
    Герб оставка и затвор
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Буко баламата

    27 28 Отговор
    Пародия на дебат. Духлева какво е завършила. Освен голяма уста друго не видях. Нищо умно не каза, както и останалите. Но са жадни за власт.

    Коментиран от #50

  • 50 един от стадото

    29 11 Отговор

    До коментар #49 от "Буко баламата":

    кой какво е завършил не е важно, а какво върши. Не съм атакист, но имаха план още две и шеста. На една шеста да бяха ги послушали дереджето щеше да е друго. Валерката тогава си гледаше кабеларката още, русенския войвода място не си намери в коалиции и партньорства, Сидеров се отдели, партия направи и тръгна. Но..срещна американския посланик случайно и работата загрубя. Стана ''Господин за един ден'', нарочиха го тогава та до сега. Другите двама да не са по- малко за кастрене, Сидеров удари един златен пръст един път, те цяло рамо и то цял мандат на герб. А колкото до Убразованието, Ташева от Атака е завършила ядрена физика, но си е един редови член на партията си само. Пак казвам, не съм атакист, но какви свине има само по другите партии само..

    Коментиран от #52

  • 51 Мммм, дааа

    23 10 Отговор
    МАРА КАПОН СЕ ПОЯВЯВА САМО ПО ИЗБОРИ.. ВСЕКИ ПЪТ ОТ РАЗЛИЧНА ПАРТИЯ... АТАКА ПАК ЩЕ "ОПРАВЯТ" БЪЛГАРИЯ... БСП... ПРИ ВСЯКП ТЯХНО ИДВАНЕ НА ВЛАСТ БЪЛГАРИЯ СЕ ВРЪЩА ГОДИИИНИ НАЗАД... ПОЯВЯВАТ СЕ НА ДЕБАТИ ЛИЧНОСТИ, ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОИТО ДОЛУРЪТ ДОСТИГАШЕ 3000 ЛВ... ТЕ ДАВАТ СЪВЕТИ ЗА РАБОТЕЩА ИКОНОМИКА.. МАРА КАПОН ЩЕ ГО И МУТРИТЕ... А НЕЯ КОЙ ЩЕ Я ИЗГОНИ... ДА СИ СПОМНЯ НЯКОЙ ТЯ НЕЩО ДА Е СВЪРШИЛА?!?.. И ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ СМЕШНИЦИ ЗНАЯТ, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ, ОЩЕ СЕГА РЕВАТ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ ЩЕ СА ФАЛШИВИ.. БЪЛГАРИ, МИСЛЕТЕ НА 04.04... ДАЛИ ТЕЗИ НИЩОПРАВЦИ ИМАТ МЯСТО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ... МАРА КАПОН ДА СИ РАЗХОЖДА ШАЛЧЕТО, А СИДЕРОВ ДА ПОКАЗВА ТОАЛЕТИ И ДА Е ПАТЕРИЦА НА БСП... НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ КАК ОРЕШАРСКИ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ...?!!!

    Коментиран от #69

  • 52 Атакст-чобанин

    14 9 Отговор

    До коментар #50 от "един от стадото":

    Той сидеров сибизпълни плана-стана милионер.А ти си джафкай

    Коментиран от #56

  • 53 .....

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "С МАЛКО СЕХ":

    Ми ти как мислиш?
  • 54 Хах

    18 6 Отговор

    До коментар #18 от "С МАЛКО СЕХ":

    Къв парламент бе.Атака е с ПОЛОВИН процент от гласовете.Те субсидията няма да докопат.
  • 55 Избирател

    22 3 Отговор
    Глeдaме уж някякъв прeдизбoрeн дeбaт пo някоя oт нaциoнaлнитe тeлeвизии и видждаме кoи хoрa прeтeндирaт зa упрaвлeниeтo.Прaви ни впeчaтлeниe, чe тe нe гoвoрeхa нищo зa cтрaтeгичecкoтo рaзвитиe нa cтрaнaтa, нe гoвoрeхa зa икoнoмичecкитe мeрки и зa здрaвeoпaзвaнeтo, a ce зaнимaвaхa c лични нaпaдки и cи дoкaзвaхa eдин нa друг кoй кoй e. Мoжe би, тe oщe нe ca рaзбрaли кoи ca caмитe тe, a иcкaт дa упрaвлявaт cтрaнaтa. Прeдcтaвeтe cи, кoгaтo тeзи хoрa влязaт в упрaвлeниeтo, кaквo щe нacтъпи.
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 56 един от стадото

    13 4 Отговор

    До коментар #52 от "Атакст-чобанин":

    ..някои станаха милиардери, без да са от Атака. А някои бяха милионери и преди Атака. Сезирам БСП, НДСВ и ДПС. Юпитата, а. И само те ли. Как се слиза от власт почти доброволно, само с милиони. Сегашните се овъртолиха здраво, и милионите няма им помогнат. В същност греша, партията шах вече е изиграна, трябва само да се узакони на 04.04. Пък ти си се хванал за пурите и Варадерото на Сидеров. Бял кахър на целия фон/д/
  • 57 Бай Курти

    22 9 Отговор
    Коалиция "Изправи се и Мутри вън".Самата коалиция е мутренска.Не е ясно кои мутри да са вън и кои вътре.

    Коментиран от #61, #62

  • 58 Батко

    12 7 Отговор

    До коментар #27 от "САНИТАРКАТА":

    Няма да спечелят, а ще купят и фалшифицират!
  • 59 200 прощента

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "100 процента":

    Че нашите продажници работят за ЦРУ и сега от Кремъл са ги натисна ли...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Представете си

    16 8 Отговор

    До коментар #57 от "Бай Курти":

    как например в Австрия, Франция или Европарламента пристига делегация от тази коалиция и някой я представя: "И нашите колеги от България от Мутри вън!"
    Как само би звучало на английски, френски или немски език? И как биха го възприели обикновените зрители слушайки новините по телевизията! Трагикомично!
  • 63 6936

    19 8 Отговор
    стига с този боко да се маха веднага не му искам 50 лв хора осазнаи те се

    Коментиран от #91

  • 64 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "100 процента":

    ТОЧНО ТАКА РАБОТИМ!
  • 65 Дедото

    15 11 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Шкафа":

    Как може някой от вас да се връзват на глупостите и простотиите на тези бесепарски и кагабейски партии и техните номера. Нищо смислено не предлагат,а само соц клишета
    С тези партии и с това говорене европейска България няма бъдеще. Просто и ясно БСП и нейните присъдружни партии извършват само един заговор срещу Борисов. Извинете ние не избираме циркови групи за цирка,а кандидати за парламент. Срамота от ниското ниво на представящите се. Тези хора позорят парламентаризма.
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 26 Отговор
    Герб е най-малкото зло от всички други.
  • 67 Баро

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "100 процента":

    Абсолютно ние може да не бутнем е Бойко обаче американците ще го смачкат
  • 68 Дани

    4 1 Отговор
    Добър журналист ,ама зависим.Трябват гащи за тази професия.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Да бе!

    7 2 Отговор
    И никой не говори за смяна на политическата система! А това е най - важно от всичко!

    Коментиран от #84

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 гост

    0 2 Отговор
    Гледах едно интервю с д-р Илко Семерджиев ,питаха го за здравеопазването в предизборните програми на партиите .Интересен отговор ,като се знае ,че Илко си е социалистче .Каза, че най добрата програма е на ГЕРБ и той го отдава на това, че партията отдавна управлява и е наясно с много неща, докато програмата на БСП вещае фалит на здравеопазването с идеите за държавни болници, безплатно здравеопазване и т,н. , за другите програми каза , че са обтекаеми , без конкретика , нищо съществено .Та те така другари и другарки ,всички на 04.04 пред урните .Живи и здрави.
  • 74 Дуранкев

    1 1 Отговор
    Прoблeмът нa Бългaрия e, чe 30 ceмeйcтвa иcкaт дa нaлaпaт вcичкo, вcичкo, И ТAКA ВCEКИ oдoбрeн кaпитaлиcт CЪC CТO ДИНИ ПOД МИШНИЦA, и нaядeн дo пръcвaнe, нe мoжe дa прoкaрa прeз търбухa cи вcичкo и тaкa вcичкo ce вкиcвa - кaпитaлът гниe, и държaвaтa трябвa дa им пoмaгa cъc cубcидии, ниcки дaнъци и ниcки зaплaти, нo и тaкa нe cтaвa. Вмecтo eдин привaтизaтoр, дa инвecтирa в привaтизирaнoтo, тoй инвecтирa пeчaлбaтa в нoви прoeкти и зeмя и в кaквo ли нe. Eдни 99,99% нямaт възмoжнocт зa нищo зa дa дeйcтвaт, a тeзи c възмoжнocти ca рaзпeрили cтo пипaлa зa дa държaт cтo дини. Eтo зaщo нямa дoбaвeнa cтoйнocт и рaзвитиe в икoнoмикaтa. нитo рaзвитиe нa чoвeшкoтo и oбщecтвeнoтo пoлoжeниe..
  • 75 ТРЕНД

    3 1 Отговор
    165 лева по покупателна способност равни на 900 лева сега. Дори повече, кой може да изплаща апартамент със 150 лева, а тогава с 30 лева. И каква храна, сега този вкус и с пари не се купува. Колко цветни телевизори имаха работниците в другите - свободните страни, и какви автомобили са карали тогава работниците там? Работник сега купува апартамент и кола само с пари от наследство, а тогава 100 000 нови коли годишно. До 2000 г. НРБ щеше да е като сегашен Китай, но изоставането от Франция беше 15-20 години, сега сме като Франция 1920г., ако сега е НРБ ще сме Франция от 2001г. Но образованието, културата, взаимоотношенията, бяха на на ниво по-близко до най развитите държави, а сега е по-зле и от Африка. Размерът на социалната пенсия за старост се предвижда да се увеличи от 01.07.2021 г. от 141,63 лв. на 148,71 лв.
  • 76 ТРЕНД

    4 1 Отговор
    Размерът на социалната пенсия за старост се предвижда да се увеличи от 01.07.2021 г. от 141,63 лв. на 148,71 лв.

    Коментиран от #79

  • 77 роялът

    1 0 Отговор
    Богатият има перспектива, може и психиатър да посети. За бедният и болният, изход от безизходицат е държавата, обществото, администрацията, редът, законите.. Битието определя съзнанието. Дори да искаш да свалиш нивото на населението, това няма да стане, на каквото е свикнало населението, хората, човекът, това ще. След война, ураган, икономическа или финансова криза като в Гърция, народът все ще си живее както е свикнал. Ако е по-добре от нас, пак ще. Независимо от данъците и дълговете. Както каза Ицо Хазарта, който иска демокрация, държавност и честност като на запад, защо не иска такива заплати и такива данъци.. Мафията се въди при бедни хора, несигурни хора, ниски данъци и ниски заплати. Ще може ли, мафията, да плати големи данъци и заплати, и да прави качествено? Качественото и честното и добри заплати, е невъзможно сега, защото лошите заплати изключват да има честност и качество в продажбите и производството, така честните производители и търговци способни да продават и правят качествено и високи заплати и високи данъци са отблъснати.

    Коментиран от #87

  • 78 ъперкът

    3 1 Отговор
    С всяко отваряне на устата си тия лузери губят по 1000 гласа. И ги лепят на ГЕРБ, Има такъв народ или ДПС, защото хората си представят как говорещите стават управляващи и изпадат в потрес. А комунистите продължават да си режат клона и вече се чуват пропуквания. Стоят си на това дередже вече 5 месеца, че и падат на долу.
  • 79 Олга

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "ТРЕНД":

    Радвяй се. Като те гледам как пишеш с червен уклон, явно си и некадърен. А некадърните, понеже никой не ги иска на работа остават на социална пенсия. Колко хора в страната нямат никакъв стаж, не са болни и са на социална пенсия ? А увеличението и е точно 5 %, като на всички. Ако искаш намери пари и додавай. Така , че се моли като направиш възраст, ако си жив, социалната да стане да стане 150 лв.

    Коментиран от #81

  • 80 Арнаудов

    3 1 Отговор
    Капиталистическата система в Бъл
    гария се провали, защото приложихме най човеконенависната
    остаряла и загниващата. Много западни страни я отхвърлиха. Пазарната е просто ДРЪН, ДРЪН. Тук
    не се позволява нормална конкурен
    ция. Олигарси-бандити са завзели
    всичко. Единствено смяна на систе
    мата, разумно, методично от образовани специялисти решени да
    въздигнат наново България, а не да
    крадът средствата от Е. С. Тогава и
    чужди инвестиции ще дойдат. Да гле
    да е собственият си интерес, уважа
    вайки тези които желаят да помог
    нат или работят с нас! Да не се дове
    ряваме на всяка велика сила, но и
    да бъдем дипломатични. Предатели
    те никой не ги уважава. Лизачите още по малко! Много трудно ще си
    върнем уважението на партньорите,
    независимо кои са, бивши, сегашни
    или бъдещи. Друг път за нас НЯМА
    да има ако искаме бъдеще за изтра
    далият от собствените си политици
    добродушен, но много недалнови
    ден, простичък, завистливи народ.
  • 81 За олга

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Олга":

    Олге, Олге, надали разбираш чак толкова цветовете какво са били, са
    или ще бедат, но си в крак с"модата"
    да повтаря изтърканото клише. Хо
    рата им омръзна от подобни глупости! Такива като тебе нищо не
    могат да сътворят, но повтарят кли
    шета смятайки се за "новите" демо
    кратки, помагайки на хитреците да
    досасипят родината ни.
  • 82 Котаракът в чизми

    3 2 Отговор
    Янките нищо хубаво не носят на све
    тът! Само войни и разруха. В лакомия
    та си обявяват за враг всеки койт
    иска да се развива. Разрушиха всич
    ки възможности за дълготраен мир
    и развитие. Унищожиха нормални
    държави с войни или ембарго, само
    и само да бъдат господари на богатствата им. Въвеждат тяхният
    долен морал, разврат, бандитизъм.
    Там също живеят нормални хора със
    своите нормални човешки мечти и
    потребности, създаващи супер мо
    дерни, нови полезни за развитието на нашият свят неща. Ако тяхната
    политическа система беше друга и
    животът на земята за всичко живо
    щеше да е друг!!
  • 83 123

    4 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Имаме най-слабия премиер в Европа"
    Глеоости, коя друга едропейска държава можи да се похвали със 160 килограмов премиер
  • 84 123

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "Да бе!":

    И за референдум за нато + ес.

    Коментиран от #86

  • 85 Дядо Маркс

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Сатъра на Хана":

    Човекът има достойнство и не влиза в махленски скандали със селските пръчки. Класата си е класа и не бива да се принизява до просташки препирни! Евалла Бойко! Пич се! Тук е пълно с платини драскачи и колкото злобата им е по-голяма, толкова хората се мотивират да гласуват са сигурности спокойствие - да гласуват за ГЕРБ.
    Изливайте злъч и злоба, колкото си искате и за колкото ви пращат! Хората обичат Бойко и ще гласуват за него!

    Коментиран от #93

  • 86 Гочо

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "123":

    И още - за един референдум - да станем република на Съветския съюз, да не пропуснем!
    А не би било лошо да има и референдум "да станем ли най-богатата държава в Европа", и може би да кажем мнението си за това "дали да плащаме данъци или да не плащаме"!?
  • 87 К'о

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "роялът":

    К'о каза? Нищо не разбрах!
    А бе мой, кажи го с 2 думи - ти "ЗА" НАТО ли си или си "Против"? К'о го увърташ!?
  • 88 Крали Марко

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "ТАЯ ОТ АТАКА":

    А ти не можеш да мислиш!!!
  • 89 Тапата

    2 1 Отговор
    Целта на всички тези кресльовци е не да влезат в Парламента/защото виждат, че това няма как да стане/, а да се докопат до държавната субсидия.
  • 90 НОВО ПЕТ

    2 1 Отговор
    И ТИЯ АКО НИ УПРАВЛЯВАТ....ЖАЛНА НИ МАЙКА....
  • 91 Пенсионерка

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "6936":

    Ти що така грубо?! Ами като не искаш 50 лв. - просто не ги вземай! Аз си ги искам и затова ще гласувам за Бойко!
  • 92 Крали Марко

    2 2 Отговор
    Браво на Анелия ! Навря ги в клозетните дупки ! А бойко (водещия) умишлено се опита да я прекъсва или ореже от времето! - от малък си е лизач на управляващите! (пионерски председател, после комсомолски на цялото у-ще и в университета че не ходи войник) .За всички гнусни тролчета: БОЛИ ВИ ОТ ИСТИНАТА КАЗАНА ОТ АНЕЛИЯ Д
  • 93 Антон

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Дядо Маркс":

    Като казвам, че ГЕРБ и техните симпатизанти са простаци и неграмотници имам предвид точно това!
  • 94 Айде

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Боко Бандита":

    Стига вече с Боко, нали го свалихте.
    Дайте да видим какво ще се гради от тук нататък, или пък ще се връщаме към добре познатата картинка от 90те.
  • 95 панагюрец

    1 0 Отговор
    Не съм привърженик на бсп, но ченчев е прав! Другите са пълни идиоти, които искат да се харесат на простолюдието!Таяот атака бие всички по простотия!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове