Last news in Fakti

22 Март, 2021 10:11 4 087 67

Експерт за шпионската афера: Реализираха малка група, а по върховете има по-интересни хора

  • тихомир стойчев-
  • шпиони-
  • шпионаж

Според него операцията за неутрализирането на шпионската мрежа наистина е безпрецедентна в новата ни история, но в миналото МВнР и службите са действали по-професионално в такива случаи

Експерт за шпионската афера: Реализираха малка група, а по върховете има по-интересни хора - 1

„Големият български разузнавач през последните години – Димо Гяуров, каза нещо такова и мисля, че е прав частично, че (с тази операция) е реализирана една малка група, а по върховете има много по-интересни хора“. Това заяви експертът по сигурност и бивш шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев по повод акцията на ДАНС и прокуратурата срещу чужди агенти, инфилтрирали се в министерството на отбраната и парламента на България.

„Генерал Решетников каза, че във всичките партии руските служби имат свои източници, а сега се посяга на някакви хора на ниски нива в йерархията“, допълни Стойчев.

Според него операцията за неутрализирането на шпионската мрежа наистина е безпрецедентна в новата ни история, но в миналото МВнР и службите са действали по-професионално в такива случаи.

„Учуден съм, че преди при изгонването на руски дипломати не бяха посочени връзките им. Не видяхме и сериозни дела да се водят. Преди реакцията бе по-професионална от сегашната. Сега имаме безпрецедентен случай, доколкото се подхожда силово. Учудвам се, че онзи, когото наричат резидент е на напреднала възраст и той да ръководи група за вербовка“, заяви Стойчев и допълни, че службите имат различни методи, които да използват при такива случаи.

Според него "по всичко, което се показа, има съмнения, че се извършва някаква разузнавателна дейност", но дали са събрани достатъчно доказателство за съда и дали ще бъдат е приети, това е друг въпрос.

„Кой поема отговорността, че тази операция не е прекъснала тяхната дейност преждевременно?", попита Стойчев.

„Българското министерство на отбраната разказва как се модернизира. По-скоро са търсили връзките между България и партньорите ѝ в НАТО", коментира дейността на заподозрените в шпионаж Стойчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    58 11 Отговор
    Е, каскети и тикви отчитат измислена дейност.
  • 2 Гаргамел

    24 30 Отговор
    Баш резидента мълчи и чака решетников да му напише поредния псалм за пред онемялата му фенска маса наброяваща има няма 10-ина хиляди

    Коментиран от #46

  • 3 ша ти кажа

    9 12 Отговор
    На върха е статиста.
  • 4 русенец

    52 8 Отговор
    Не знаех, че Димо Гяуров е голям български разузнавач. Мислех, че е калинка, назначена по политически причини за шеф на разузнаването и от ефрейтор го направиха генерал. Ако това са ни големите разузнавачи спукана ни е работата. :(
    ...
    Но то и експертите гледам са на същото ниво.

    Коментиран от #20

  • 5 Изпотихте се

    45 11 Отговор
    Да раздувате шпионски афери с пенсионери. Явно добре се плаща раздувката ама истината е че в България няма какво да се шпионира , тука няма нищо , всичко отдавна е разграбено и продадено точно от СДС откъдето е и Гяуров.
  • 6 ЯСНО

    14 30 Отговор
    ИМА В ПРЕДВИД ПРЕЗИДЕНТА? НАЛИ РЕШЕТНИКОВ ГО ТУРИ?
  • 7 иншвг

    40 9 Отговор
    Вие вярвате ли, че шпионин ще отиде да звъни на вратата на посолството, за да предаде информация? Даже по филмите може да видите по добри схеми, въпреки че не се ползват и те от години.

    Коментиран от #11

  • 8 ПатрЕотът

    12 5 Отговор
    стига с тия намеци бе, няма ли кой да излезе и да каже конкретно, радев, нинова, бойкикев, или борисов са слуги на руските служби и са вербувани отдавна от такива като решетника .......

    Коментиран от #21

  • 9 Българка

    45 9 Отговор
    Тази афера е отвличане предизборно вниманието от грабежите, срутищата и геноцида над българите. От това как до сега работи каскетурата, предполагам е поредният кьор фишек , започващ с гръмки хвалби и завършващ в пълно мълчание, заради провала на прокуратурата

    Коментиран от #18

  • 10 1234

    26 4 Отговор
    Мдааа, сега ще е повод цената на следващите ф16 да е не двойна а тройна златните концесии да им отпаднат 1.4 коцесионна такса, и да приемем И Конвенция. Само не знам зашо не се занимават с Америка Срещу България о ООбщество, които 30 г ни шпионират

    Коментиран от #43

  • 11 ХЕРО МУСТАФА

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "иншвг":

    А КАКВО Е ПРАВИЛ СИДЕРОВ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО? А МЕСТАН В ТУРСКОТО? КАКВО СА ПРЕДЛАГАЛИ - СЕБЕ СИ И ОЩЕ НЕЩО!
  • 12 007

    30 7 Отговор
    Герберски ЦИРКАДЖИЛЪК !
  • 13 АМИ

    13 15 Отговор
    След изборите на есен , ще стане много ясно , кой , кой е !!!! НЕ случайно ГЕШЕВ попита съда КАКВО Е национален предател???
  • 14 И кво са издали?

    24 7 Отговор
    Шкембо колко гушна от продажба на военни имоти. Не е късно да се обърне палачинката
  • 15 О, какой цирк !

    10 14 Отговор
    Крадливите внуци на червените мародери, арестували продажните си бащи и дядовци.
  • 16 ааааааааааа

    14 5 Отговор
    Големият български разузнавач през последните години – Димо Гяуров
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 3 Отговор
    Тая дума-Експерт е толкова смешна....Използвайте я само са СЕкс писанията си,факти!
  • 18 Не бе

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Не бе , не бе .........не е отвличане на вниманието и заблуда на хората , не е !!!!😄😄😄 ТО ИЗБОРИТЕ са ясни....май само на теб не са !!!! Но ще ти се прояснят след 4.04. Ще ти се прояснят !!😄😄😄😄😄
  • 19 ПЕЕВ

    10 14 Отговор
    Е ВСЕКИ СЕ СЕЩА КОЙ Е РЕЗИДЕНТА,СЛАГАШ П ОТПРЕД И ГОТОВО.КАТО МУ ПАДНЕ ИМУНИТЕТА КАКВО ЩЕ ПРАВИ И ТОЙ ЛИ ЩЕ ТИЧА ДО РУСКОТО ПОСОЛСТВО.
  • 20 Орел

    16 2 Отговор

    До коментар #4 от "русенец":

    И аз не знаех! Той даже не беше ходил и в казармата май. Голям смях!
  • 21 ЯСН КЪТ БЯЛ ДЕН

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "ПатрЕотът":

    ЧЕ ТО Е ЯСНО - КОЙ КАК СИ ОТВОРИ УСТАТА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ И РАЗБИРАШ ЗА КОЕ ПОСОЛСТВО СА ЗАКАЧЕНИ И КОЙ ГИ ФИНАНСИРА! БОЙКО Е ДИРЕКТНО КЪМ МЕРКЕЛ, ВЕЧЕ И С БАЙДЪН ЩЕ Е ДРУЖКА!
  • 22 Сандо

    17 4 Отговор
    Достатъчно е да се види как Димо Гяуров зае поста,за да се разбере що за разузнавач е.А на тоя как да му вярваме,след като започва с една опашата лъжа?
  • 23 !!!?

    13 22 Отговор
    Кремълския парашутист и "натовски генерал" Радев защо мълчи ? Или братска Македония е голямата заплаха за него, а не наглата руска шпионска мрежа в България !!!?

    Коментиран от #47

  • 24 Наблюдател

    14 6 Отговор
    Заедно с провала на България през последните 30 години се намножиха щатско-турските калинки- русофоби .

    Впрочем , това е взаимосвързан процес .
  • 25 другарят

    15 5 Отговор
    "Шпионирали модернизацията на нашата армия"?!? Ами нали всичко се обявява открито бре американски подлоги? Кое точно "ново модерно" оръжие може да ги заинтересува руснаците, освен това което се вкарва в американските окупационни бази!? Освен това Решетников каза, че във всяка българска партия има русофили, а не шпиони както лъже този тулуп!
  • 26 Ехооо

    12 4 Отговор
    Гешев НАПРАВИ тънък намек като нарече ръководителя на групата резидент......Все едно казва : "КАЗВАМ ТИ ДЪЩЕ ....СЕЩАЙ СЕ СНАХО " !!!!
  • 27 ПУТИН

    7 9 Отговор
    РЕЗИДЕНТА С П ОТПРЕД ЛИЧНО СЕ ИЗПОВЯДВА НА ПОП КИРО ОТ КГБ! А ВИЦЕТО НАПРАВО МУ ЛЯГА ЗА .......А.
  • 28 глас за други

    21 3 Отговор
    Всички ли сме шпиони защото не искаме краварите в България и Черно море ? Световните терористи няма работа на българска територия. ЛайНАТО никога няма да стане доминираща организация, това са хрантутници , които създават
    напрежение за да си оправдаят големите заплати. Тях даже и Германия не ги долюбва, за Турция да не говорим. Истинските шпиони и предатели на националните интереси са във върхушката, които за един пробит долар ни продадоха, разделиха, изгониха от родината, и сега ни унищожават с най-модерните ОРЪЖИЯ - ваксините.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ДжафДжаф

    15 0 Отговор
    Добре де, тия петимата били предатели щото се главили за руски шпиони. Ми какви са ония също воненни, дето изпращахме в Ирак и дето още пращаме в Афганистан например? Тия пък на чий господ служат!? И едните за пари и другите за пари.

    Коментиран от #37

  • 31 04042021

    11 5 Отговор
    Отново ви оросяват мозъците за да не се интересувате какви ги върши Мутрата и неговите калинки. Забравихте за джипката, пропадналите пътища, многобройните катастрофи, нафирканите и дрогирани пишман шофьори, неработещата Невидима Съдебна ВЛАСТ, цените на банките и операторите, бинзините, - о неразумни народе , кога ще се събудиш !

    Коментиран от #51

  • 32 Вот тебе !

    10 2 Отговор
    Сега разбрахте ли защо американските братушки разритаха българската армия ?! Ей гъ на ; юнак до Юда, Юда до юнака !
  • 33 !!!?

    4 2 Отговор
    Кой е руският Резидент в България !!!?

    Коментиран от #41

  • 34 !!!?

    5 12 Отговор
    Последната шпионска афера само доказва за пореден път предателствата същност на русофилите !!!?
  • 35 И какво е

    13 3 Отговор
    разузнавал Големият 4български" "разузнавач" Димчо Гяуров - може би как миришат чаршафите на една Антонина? Впрочем - този отявлен НАТОвец е комсомолски секретар на ДКМС в Първа езикова гимназия - Варна - и преди да бъде произведен в ефрейтор, е полагал кретва за вярност към БНА... Дали е клетвопрестъпник и кому се закле, когато бракоразводният юрист П.Стоянов го произведе в генерал , нарушавайки принципи и устави за израстване в армейската йерархия? Веднъж к.рва - цял живот к.рва...

    Коментиран от #39

  • 36 Кой68

    8 0 Отговор
    Бушоните гръмн@ха ....
    Да видим колко ще бъд@т осъдени със ефективни присъди !!!......Отново има съвп@дение със политически отенък ...

    Дано не ме изтрият....
  • 37 Предоставям

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "ДжафДжаф":

    безплатно информация за руските служби - да напишат в Гугъл "Адмиралтейство - Варна" - и веднага ще разберат къде е щабът на НАТО в България...
  • 38 JEB

    2 2 Отговор
    тн резидент не е от вчера такъв а най вероятно от срещата си с гру
    или от сватбата с жена си..няма да да дадат достъп на разни нови кадри до руското посолство и пликове с долари ако не работят от години с тях..проблема е че се развяват като прани гащи посред бял ден и не им пука..което говори много лошо за контраразузнаването защото сигурно и там имат хора
  • 39 ПРОПУСНАХ

    9 2 Отговор

    До коментар #35 от "И какво е":

    - същият този Димчо е в конкуренция с Б.Борисов за званието "най-млад член на БКП"... -когато ги приемат, са току-що навършили 18 години - и са скандирали в унес "Винаги верни на Партията..."

    Коментиран от #50

  • 40 Матей

    5 2 Отговор
    Президент или резидент,изберете сами.Ето ти една къртица на най-висока длъжност подкопаваща националната сигурност в полза на нато.Триморието за прехваления антибоковец е от първостепенна важност.
  • 41 веселяк

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "!!!?":

    Аз, що пита?!
  • 42 Едни Ченгета величаят или оплюват

    4 1 Отговор
    Други такива!!! Ветропоказатели, марионетки, готови да слугуват на всеки Господар!!
  • 43 Asar

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "1234":

    Ами щото така им е наредено
  • 44 АМОН

    11 1 Отговор
    Гледам тези специалисти се питам - ТЕЗИ ИДИОТИ ЛИ СА ИЛИ НА ИДИОТИ СЕ ПРАВЯТ?!!

    Ами кажете господа РАЗВЕДЧИЦИ, как приключи скандала с един също обвинен в ШПИОНАЖ "българин" - Соломон Паси, който през 2004 година подписа договор за сателитно пренасяне на КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ от която възможност да сеползват имат и ИЗРАЕЛСКИТЕ СЛУЖБИ?!!

    САМО ПИТАМ: Продължавате ли да ползвате въпросния сателит за пренос на КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ ?!!

    За Монката нещата са ясни. Ходи от студио в студио и като славей ни забавлява с измишльотините си.
    Оказва се , че ТОЙ не е агент на чуждо разузнаване.
    Ако това е така , то тогава може да се приеме, че сме част от тази държава и ние всички българи сме горди евреи!
  • 45 България предава България, себе си.

    2 3 Отговор
    България е създадена в 632г. в Русия от Богатирите ДУЛО на Кубрат, които са Народността РУС или на Арабски Бали. Те са ТАНГРИСТИ, първо Араби - Християни - Египтяни. Който предава себе си, езика и азбуката си за Грошове и от Страх, Няма как да се развива, да благоденства и да живее в Сигурност. Много жалко, но само това може България.
  • 46 Дядо Гого

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гаргамел":

    Гаргамел, твоите хора мълчат вече месеци за кюлчетата и пачките, за къщата в Барселона, за апартамента на Горанов, за къщата му в полите на Витоша, за 700 проспани милиона невлезнали в държавната хазна!!! Да изброявам ли още? Жалкото е, че има хора като теб, които продължават да вярват на мафиоти като Гешев и Борисов! Че такива като теб определят житието и битието на болшинството хора в България. Мноооого жалко!
  • 47 сенси

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "!!!?":

    ква братска Македония те гони бе тия искат да ни го сложат и присвоят всичко той седнал за тях да мисли Гоце Делчев било в Македония тва ли им е братското помаци
  • 48 Другия с коня

    6 6 Отговор
    Президента да излезе и да каже,че внася Закон за Декомунизацията на България чрез Лустрацията на Всички Комунистически партии и техните Правоприемници,Членувалите в тях и така нататък....БКП,БСП,АБВ ,Атака,Възраждане,Изправи се мутри вън,Движение21,Русофилски партии.....Лустрация!!!!
  • 49 Румен

    1 2 Отговор
    И тоя подпухнал под очите.Значи пияница.
  • 50 Хе хе хе

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "ПРОПУСНАХ":

    Ти да не си бил там бе ДРУГАРЮ....много подробности РАЗКАЗВАШ????
  • 51 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "04042021":

    И като се събудя виждам какво направиха предишните управлявали България.
  • 52 Павел Пенев

    9 2 Отговор
    Големия български разузнавач–певеца Гяуров казал нещо по темата. За него Петър Стоянов каза лично по телевизията,че той е "професионален професионалист". Такива са всички седесари у нас а сега гербаджии.
  • 53 Мила родна картинка

    5 2 Отговор
    Тези, които бяха предатели, до 1944 година, впоследствие се превърнаха в национални герои. Наскачаха едни "тъмни субекти" от мандри и кошари и Альоша стана жизнено необходим, като слънцето, въздуха и водата, за всяко живо същество. Но, Солджърс чорний, го гътна авалията и чалгата зави ; кат Америка няма втора, тъй могъща на света. Та ний сме свикнали, докато сабахлен се борим юнашки с махмурлука, да констатираме, че сме се сдобили с новенкий асвабадител. Нищо чудно, един ден да се събудим в "Девети септември " и да запеем ; води ни партийо любима, приветствайки възторжено ония предатели, возскачили се на трибуните.
  • 54 Komunist

    1 1 Отговор
    кгб шпионин
  • 55 ЖОРО

    7 2 Отговор
    ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ--ТИКВАТА, ШИШИ, ЦЕЦИ, ШКЕМБЕТО И ВСИЧКИ ТЕХНИ БЛИЖЕДУПЦИ..
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Tarnovetz

    4 1 Отговор
    Миналата година в Сърбия висш военен беше арестуван за вземане пари от руски разузнавач. Сeга е глобализъм - всekи шпионира всekи. Нищо лично – caмо бизнес.
    В България има ли Турсkи и Израелски подлоги?
  • 58 кико

    2 0 Отговор
    Това е отклоняващо вниманието мероприятие на псевдо професиона-
    листите от ДАНС ! Наскоро бе официално обявено , че се прекратяват процедурите по закупуване на военна техника !!! ЗАЩО ???!!!
    Нима някои са се отказали ЛЕСНО от дебели комисионни ???!!!
    Търсете ТУК причинно - следствените връзки !!!
  • 59 Asterix

    0 1 Отговор
    Докуто траеше интервюто,на този десет пъти му пресъхва устата...нагласи се и с едните да е добре и с другите...че не се знае утре кой кого!!! Болшевишката школа се познава!
  • 60 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ОТ НЕГОВО ИМЕ : " И АЗ СЪМ СИ ПРОДАЛ З....А НА НАТЮ-САЩ И ЦРУ - НИЩО ЛИЧНО- ОСВЕН"БИЗНЕС" -ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ " !!! А ОТ МЕН - --АЗ ЩЕ УБИВАМ ТОЧНО ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ НА НАТЮ ;ЦРУ И ОТ ДАНС -НО ГЛАВНО ТАРАТОЙКОВЦИ !!!!! МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ РУСИЯ И КИТАЙ НЕСА ГЕПИЛИ ШПИОНИ НА САЩ И ИЗРАЕЛ ???????
  • 61 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    АЗ НЕ САМО БИХ ШПИОНИРАЛ ---АЗ БИХ УБИВАЛ И ЛИКВИДИРАЛ -ТОЧНО ТАКИВА СТОЧЕВЦИ !!! КЛЕЛ СЪМСЕ ДА ВОЮВАМ С НАТЮ И КЕ СПАЗЯ КЛЕТВАТА !!! КОГА БЕШЕ РЕФЕРЕНДУМА ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТЮ ????????
  • 62 Реалиста

    2 2 Отговор
    Докога ще раздуха този фарс.Само чичо Гешев и кака Сийка го подържат.Шпиони в България няма, има само далаверадчии.
  • 63 ГОЦЕ

    0 0 Отговор
    дургаря който пише на син фон предполагам си отмерва по този начин надницата
  • 64 чичо

    0 1 Отговор
    Има по върховете и още как.Особено в президентството.За това се търси втори мандат.

    Коментиран от #65

  • 65 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "чичо":

    В момента в който ИСТИНСКИ се озъбим на "братушките" ние "умиргаме"! Русия няма нужда да ни бомбардира, достатъчно е да активира своите "спящи клетки". Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....
  • 66 ЧЕТЕТЕ

    2 0 Отговор
    CТAТИЯТA E OТ FRОGNЕWS,



    Бивш миниcтър нa oтбрaнaтa: Eдин oт зaдържaнитe oт МO e нaзнaчeн oт Н. Млaдeнoв и рaзвивaн oт aгeнт ”Ивaн”



    Пo пoвoд инcинуaциитe пo ”шпиoнcкия” cкaндaл: Нямa кoнтрaрaзузнaвaтeлнa cлужбa, кoятo дa зaдържa рaзузнaвaчи нa чужди държaви публичнo!

    Въпрocният пoлк. П. Пeтрoв e нaзнaчeн в МO прeз oктoмври 2009 г. oт Никoлaй Млaдeнoв oт ГEРБ пo прeдлoжeниe нa глaвния ceкрeтaр нa МO при cъздaвaнeтo нa дирeкция "Плaнирaнe и упрaвлeниe нa бюджeтa". Прeз aприл 2017 г. e нaзнaчeн зa врeмeннo изпълявaщ длъжнocтa змecтник-дирeктoр, cлeд тoвa e нaзнaчeн зa титуляр oт Кaрaкaчaнoв и oт нeгo e изпрaтeн в Брюкceл.

    Aгeнт "Ивaн" дa кaжe пo чиe нaрeждaнe e рaзвивaл кaдрoвo пoлкoвникa и къдe ca били ДAНC тoгaвa ( oт 2008 г. Бългaрcкaтa aрмия нямa " вoeнни кoнтрa-рaзузнaвaтeлни cпocoбнocти" )?

    Друг e въпрocът дaли имa нeщo вярнo в твърдeниятa нa прoкурaтурaтa.

    Никoлaй Цoнeв
  • 67 ПРЕДАТЕЛИ

    0 0 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИ НИ УПРАВЛЯВАТ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове