Last news in Fakti

17 Януари, 2013 16:28 4 449 24

Шамара: "ГЕРБ е цици и асфалт"

  • мишо шамара-
  • разпит-
  • национална следствена служба
Шамара: "ГЕРБ е цици и асфалт" - 1
Снимка: БГНЕС


Рапърът Мишо Шамара дойде днес на разпит в Националната следствена служба заради скандала с песента му „Бяло, зелено, червено". С него се появиха и колегите му Сарафа и Конса.

Скандалното дело започна по сигнал на председателя на СЕМ Георги Лозанов. Веднага след него Милко Момчев от градската прокуратура започна разследване заради текста на песента „Бяло, зелено, червено” и за изречението в нея, че те „повече уважават герба от ГЕРБ”.

В изявлението си днес след разпита в Националната следствена служба Шамара заяви, че няма по-голям лъжец и наглец от министър-председателя Бойко Борисов.

„А ако му лижеш гъза, ти дават милиони евро да си харчиш", възмути се Шамара и предупреди управляващите, че „след 6 месеца ще си останете по гащи, бе цървули такива"."Ако случайно не си човек, който боготвори министър-председателя, влизаш в затвора. Ако искаш само евнуси в тази държава, сбъркал си", каза той.

"ГЕРБ е цици и асфалт, но аз не ям нито едното, нито другото. Аз ям хляб", заяви Шамара. Политиката в България е чалга, но какво да очакваме като ни управлява ретро мутра, фен на Лепа Брена", каза Шамара.
„По-прогнила система от нашата няма’, констатира Шамара и даде знак, че вероятно ще влезе в политиката, за да оправи тази прогнила система. "Единственият начин да материализирам моя труд е като влезна в политиката. Докато управляващите не бъдат затворени аз няма да спра", закани се той.

Как държавата има два милиона за чалга, а няма пари за хората, които бачкат. " Ще трябва да платиш заплатите и като се некадърен управник на държавата, ще подадеш оставка. Това е. Те майтап си правят с хората. Чудя се за всички гербаджии каква майка ги е отгледала и кой ги е възпитавал. Рапър съм аз, а съм по-човечен от тях. ". Така той коментира думите на премиера за Даниела Генкова, работничка във ВМЗ, която предложи на Борисов вечерята си с хляб и лук, а премиерът й завидя за златните пръстени, защото той никога не е имал такива.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    1 1 Отговор
    Тоя май бързо е забравил как и откъде тръгна,как така забрави,че парите му идваха от един доказан и осъден престъпник,как така забрави,че в дискотеката му сервираха алкохол на 12-13 годишни хлапета,рапър ми бил,я кажи 3 песни,които си направил за последните 10 години,които да са нещо стойностно,аз не знам за такива,бил снимал със Супи и Диемекс,че като им плащат кинти и Бин Ладен щеше да снима,истината е че тоя смешник му умря работата и сега продава дрехи на пазара за да преживява и реши да избие някои комплекси за да върне малко слава щотот вече никой не го брои за жив,ето този пич много добре го казва в този клип....шамара е една минала и жалка история.... http://www.youtube.com/watch?v=qFT9lmWTL6E
  • 2 simeto

    1 1 Отговор
    BRAVO!!
    EDIN CHOVEK KOITO NE GO E STRAH OT MUTRITE!

    Коментиран от #3

  • 3 ффса

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "simeto":

    От кво да го е страх ве,дръпва 2 линии и е мега гангстер....
  • 4 yellow

    1 1 Отговор
    Този пък кой е че да дава оценки, какво е постигнал
  • 5 Nashio

    1 0 Отговор
    Pffffff :D Begai si darpai chantite na pazara be shamar li beshe , koi beshe ?
  • 6 R.I.P

    1 1 Отговор
    Прост народ - Слаба държава.Всеки божи ден ревете тука,че Боко ви ограбвал,начело с Дянков и всички др. мутраляги,а сега излезе един човек с смелост да каже цялата истина и веднага го налазихте.Вие не знаете боли ли ви? Сърби ли ви? .... Изумен съм!
    Срамувам се,че съм българин аман тоя народ толкова е запростял,че няма на къде повече.Респект за Шамара! :)

    Коментиран от #7

  • 7 фсдфсд

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "R.I.P":

    Какво ви е ограбил Бойко или пък Дянков? Вероятно,че харчат европарите да правят пътища,от които ревете всеки ден,обаче те хората пътища не ядяли,ама иначе всички реват колко лоши биле пътищата,човека тръгнал да прави нещо обаче пак недоволни,Дянков виновен,че не дава пари,като няма пари няма откъде да бъдат дадени,пенсионерите да не реват,че нямат пенсии на Дянков,а да ходят да бият с камъни Костов,защото всеики българин вземащ пенсия знае,че точно Костов уби българския пенсионер,много са ми смешни хората,които недоволстват срещу сегашните управляващи,просто,защото ако не бяха те България досега щеше да е в 100 пъти по-лошо състояние отколкото бяхме 97г,но тия неща ревлювците не го осъзнават,нямало работа,как да няма работа,хората дават стотици хиляди декари ниви за гледане за този тип хора без работа,но някой да се възползва?Лесно е във форумите да се плюе,но когато дойде врмето да си дигнете г.за от стола да свършите нещо за да подобрите живота си май не сте толкова силни,ПХА!

    Коментиран от #18

  • 8 таслаков

    1 0 Отговор
    Този шамар да каже първо той какво е направил за България че тогава да плюе, аман
  • 9 шамар-простак

    1 1 Отговор
    Шамар ли си какъв си - само знам че си суперпрост !!!!!!
  • 10 wise

    1 0 Отговор
    че кое им е лошото на ц.ците и асвалта, много други и това не направиха
  • 11 ддд

    1 0 Отговор
    Добре се справят засега управляващите,могат да подобрят нещата като направят необлагаем минимален доход 500лв и повдигнат минималните пенсии,за да не страдат пенсионерите. Иначе действително работят и правят промени, тук в нашият град не спират да чистят и поддържат парковете и тротоарите,преди си беше мизерия. Предишните страхотно много крадяха и сключваха жестоки договори,но каде е тяхната отговорност,кой най-сетне ще им потърси отговорност за тези далавери? На Запад съдят политици, а тук не, защо? Този който погне подобни крадци ще спечели много адмирации от народа. Кой ще е той?
  • 12 за никой не съм

    1 1 Отговор
    ДДД и аз съм на тва мнение че всички крадът но по добре да се краде част от парите и с другата да се прави нещо както ГЕРБ прават а не като тройката крадци преди само се крадеше и държавата беше изпаднала в една огромна дупка без еврофондове и се радвайте че не спечелиха пак те че сега щяхме да сме Гърция 2 само където на нас няма кой да ни помогне щеше да е адска мизерия!!!
  • 13 М_Sux

    1 1 Отговор
    Ами да ви кажа по-добре да не бяхме влизали в Европейския саюз, България е изностиел на розово масло и изнася 40% от световния пазар, ЕС искат да го спрат. Искат да затоврим електроцентралите, но ако дадем 20 милиарда ще ни дадът да си направим.... от ЕС не получаваме толкова пари, колкото България губи.
  • 14 4567

    1 1 Отговор
    До коментар 13. Ти сега ли го разбра. Ходих до Македония и мисля че са с едно ниво по добре от нас.
  • 15 7100

    1 0 Отговор
    До ком. 7 Окрадоха правото на труд. Мисля че беще записано в конституцията чл. 2 . Направиха така че трябва да си плащаш за да работиш. Всичко е мармалад.
  • 16 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор
    НА ПРОСТАЦИ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ГОВОРИ ПРОСТАШКИ ЗА ДА ТЕ ЧУЯТ ЗАТОВА ЕВАЛА НА ШАМАРЧЕТО А ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ ЧЕ ОТ ЧОКО И БОКО ПО ГОЛЕМИ Т.....РИ НЯМА
  • 17 smolata

    0 1 Отговор
    Абе вие нормални ли сте бе??? Не съм фен на шамара, нито на българския рап, обаче вие лицемери дето сте писали до сега се замислете, не какъв е шамара и от къде си е взел парите еди-кога си, а дали е прав или не....Според мен човека, макар и малко краен е АБСОЛЮТНО ПРАВ - писнало ми е на ..... да ни управляват някакви мутри, далавераджии, а на всичкото то горе - от кол и въже!!! Не знам Шамара колко обича или какво е направил за тая страна, но знам, че последните 4 години освен Борисов да мутрее по телевизията и да положи няколко километра асфалт, нищо не е направил...пожарникар.... Осъзнавате ли, че тая страна се управлява от прост (той сам си го каза) самохвален пожарникар и учител по физическо??? Ние едва ли ще видим наяве далаверите им, едва ли ще ги видим и в затвора-като тях, така и предишните, но Господ ще ги съди за това, че взеха хляба и се изплюха в лицето на един цял народ. Още веднъж казвам - това не важи само за тия клоуни, ми за всички от 20 год. насам!!!!
  • 18 666

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "фсдфсд":

    Кво лошо имаше при Жан и 97 то краденето почна след товаааа....
    Пък хасфалта (дет вече е за капитален ремонт) се види ма де са ц.цитее май некой ги е налапал сичките и юнашки суче.
  • 19 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор
    ТОЗ ИЗТРЪПНАЛИЯ ПРЕМИЕР ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА Е ИЗВЕСТЕН КАТО АСФАЛТ ПАША. ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ МАГИСТРАЛИ ДЕТО ТЪЙ И НЕГИ ВИДЯХМЕ А САМО СЛУШАМЕ ЗА ТЯХ ВСЕВЪЗМОЖНИ ПРОСТОТИИ СЕГА СТАНАХМЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ
  • 20 kiretokk

    1 1 Отговор
    Евала. Шамара не ме кеф, ама има смелостта да излезе и да им го каже в очите на политици и крадец ББ
  • 21 БЕТОНО

    1 1 Отговор
    НА КОЙ НЕ МУ ИЗНАСА ДА ФАТА ГОРАТА ,МЕНЕ МИ Е ЕКСТРА ТУКА..............И САМО БАТЕ БОЙКО
  • 22 муспи

    1 1 Отговор
    Обърнте внимание, простият човек не може да покаже среден пръст както е прието, защото не може да си сгъне показалеца и безименния и ги прибира към дланта. Тази неспособност за гъвкавост не е само на ума му.
  • 23 манибегай

    1 1 Отговор
    Е те точно тоа от снимката ли ше са прай на борец за свобода!
    Хахаха смешкоооо....
  • 24 Гражданин

    0 1 Отговор
    Шамара за президент!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове