Last news in Fakti

22 Април, 2021 13:47 6 156 35

Слави Трифонов платил едва 2000 лв. партийни заплати през миналата година

  • слави трифонов-
  • заплати-
  • герб

ГЕРБ са отделили 2,7 млн. лв. за възнаграждения на своя партиен апарат

Слави Трифонов платил едва 2000 лв. партийни заплати през миналата година - 1
Снимка: БГНЕС

Най-новата партия в парламента - тази на Слави Трифонов, е платила едва 2000 лв. за заплати през миналата година. Това показва отчетът ѝ пред Сметната палата, съобщи "Bulgaria ON AIR".

За сравнение, през 2020 година ГЕРБ са отделили 2,7 млн. лв. за заплати на своя партиен апарат. Разходите за трудови възнаграждения на БСП са малко под 2 милиона лева, а на ДПС - милион и 200 хиляди.

В общите разходи отново ГЕРБ са на първо място със 7,5 млн. лв. БСП са по-скромни с малко под 100 хиляди лева. Следват "Има такъв народ" с под 50 хиляди лева. А тъй като коалицията "Изправи се! Мутри вън!" беше създадена в навечерието на изборите, в отчета на Сметната палата фигурира само част от нея - "Движение България на гражданите" с 23 хиляди лева.

По дарения първи са БСП, с над 1,4 млн. лв, но от партията са изтъкнали, че става въпрос за дарения от депутати. "Да, България" са втори с 225 хиляди лева. Следват "Демократи за силна България" с 31 хиляди лева.

Очаквано, БСП са първи и по приходи от членски внос - над 1 милион лева. След тях са ГЕРБ с под половин милион и ДПС със 184 хиляди лева.

Относно субсидиите, получени през 2020 година, най-много са получили от ГЕРБ - 7,62 млн. лв. Втора е БСП са над 3 милиона лева и ДПС с 2 милиона.


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маргинал

    31 9 Отговор
    Благодаря на Факти за бележката под всяка статия. Казваите ги тези неща по често, че почвам да забравям.

    Коментиран от #5

  • 2 Мдам

    19 4 Отговор
    Народни пари лесно се харчат за лични цели...

    Коментиран от #33

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кучето Борко

    11 12 Отговор
    А от къде ГЕРБ са взели парите за заплати? След като Борисов раздава партийната субсидия за ремонт на църкви и строеж на игрища.
  • 5 КАРДИНАЛ

    15 9 Отговор

    До коментар #1 от "Маргинал":

    ОТКАЗАХА СЕ (ЗАСЕГА) ЗАЩОТО ТОГАВА ГЕРБ ЩЯХА ДА ИМАТ 160 ДЕПУТАТА.С 300 000 КУПЕНИ ГЛАСА ЩЯХА ДА НИ ЯХНАТ БРАТЯТА РОМИ.ЗАТУЙ КАКТО КАЗВАШЕ ЦАРЯ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО

    Коментиран от #10, #15, #23

  • 6 Кучето Борко

    15 11 Отговор
    Мисирките да попитат най сетне Борисов. Коя е Мата Хари?

    Коментиран от #35

  • 7 сара

    10 4 Отговор
    Всъщност какво се цели с тези извадки от разни новини ?
  • 8 Електра

    18 19 Отговор
    ДА ВИ ЧЕСТИТА НОВАТА ЧАЛГО-МУТРИНСКА И КОМУ-ФАШИСТКА, ИСЛЯМСКА ВЛАСТ, РОДЕНА ПОД ГНУСНИЯ ЮМРУК и Ч@ЛМА на КАУНА ФИГУРАНТ...
  • 9 Този Парламент

    11 8 Отговор
    Е едно фиаско с тези партии на статуквото. Че те реално освен да вадят стари ризи и да се клеветят и обвиняват не правят нищо полезно само объркват гласуването, се*ляндури. Превърнали са НС в една анархична история безкрай! Надявам се Новите да вкарат в ред нещата!
  • 10 Маргинал

    10 5 Отговор

    До коментар #5 от "КАРДИНАЛ":

    Аз съм наясно. Не разбирам ентусиазма на Факти да повтаря това.

    Коментиран от #26

  • 11 Кучето Борко

    10 9 Отговор
    Тъй, тъй. ГЕРБ получили 7.62мил. лв. субсидия за 2020, а раздали 2.7 мил. лв за заплати. Слави получил 0лв. Субсидия а дал 2000лв. Пак сме на изходната позиция със Шкафчета и Кюлчетата на Борисов.
  • 12 Електра

    18 18 Отговор
    Тошко Африкански, защото умствено е по близо и прилича повече на маймуна, заплаши журналист допуснал лапсус, с Крумовите закони, и рязане на части от тялото му. Питам тогава Аз, ако прилагахме Крумовите закони и след като излъгаха 2.5 милиона българи за мажоритарните избори и субсидия от 1лв. нямаше ли цялата им лъжлива парламентарна група, в включително и татуирания Чалгар, да спрат да пеят и говорят лъжи, поради липса на лъжливите си змийски езици. А с какви телесни органи и части, освен със змийските си съскащи лъжливи езици, ще се разделят, Импексовата госпожа Лъжа, Сестра Галева, Старата мома Дончева и Купона, направо не ми стига фантазията. Ха ха ха, като се сетя за Кауна фигурант, и се сещам за черепа чаша на Никифор...
  • 13 факти - ГЕРБЕРАСТКИ ПОДЛОГИ

    9 5 Отговор
    "Журналистика", а?! Повече хора да ви махнат от резултатите си в канала на новините заради тези бележки под линиите! Не знаете основното правило на журналистиката при отразяване на новини!
  • 14 Има такъв нагъл

    16 7 Отговор
    Повдига ми се от тоя дето се прави на болен и се крие.
  • 15 вЕрвайте ми

    7 10 Отговор

    До коментар #5 от "КАРДИНАЛ":

    С всички е така, като влязат и намират оправдание, иначе отвън са настоятелни! Ще забравят и за електр. гласуване и за 1лв. субсидия- като му дойде времето...за сития времето тече бавно, че направо си спира..ха-ха

    Коментиран от #18

  • 16 отговор

    12 4 Отговор
    Тази бележка под почти всяка статия свързана с българската политика относно ИТН е меко казано глупава. Имайки предвид, че "ФАКТИ" се представят за свободна и компетентна медия, изкривяването на истината е меко казано непрофесионално. Защо не сложите и изложените причини, защо не сложите и законопроекта на ГЕРБ .... И вие май започнахте да давате само част от истината.
  • 17 хах

    17 7 Отговор
    Пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв - "Имa тaкъв нaрoд" - oщe oт първия дeн нa нoвoизбрaния пaрлaмeнт oткaзa дa ce бoри зa ocнoвнoтo cи oбeщaниe - мaжoритaрни избoри в двa турa.
    СЛОЖЕТЕ СИ ГО КАТО ИМЕ НА МЕДИЙКАТА!!!
  • 18 1лв

    10 2 Отговор

    До коментар #15 от "вЕрвайте ми":

    Субсидията вече я гласуваха. Герб и ИСМВ бяха пас, БСП, ДБ и ДПС против....
  • 19 лоол

    10 2 Отговор
    Ама и вие сте едни мисирки продажни
  • 20 ИмаТакиваТъпаци

    11 8 Отговор
    Всеки който е бил нает да работи при Слави Трифонов знае за сприхаво авторитарния му метод на работа, нетърпящ никакви възражения и критики и болезнената му егоистична стиснатост при изплащането на хонорари и трудови възнаграждения , така че всичките му избиратели най горещо ще се опарят от "любовта му към народа" и дано "Бог да пази България" ако бъде избран за премиер...!!!
  • 21 Неутрал

    5 4 Отговор
    Това с "Бел.ред." под всяка статия не ми прилича на неутрална журналистика, а намирисва на придатка на лява патерица при болен десен крак.
  • 22 куку чао

    1 2 Отговор
    Нищо, сега ще получават по 2,6 млиона годишно и може да удвоят заплащането за заплати.
  • 23 чичо

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "КАРДИНАЛ":

    Тая тъпотия с „купуването",от вътре ли ти дойде или ходи и на вечерно у-ще.По твоята логика всеки може да купува,пък може и да наддава.Не е за вярване,че съществува толкова наивен народ.

    Коментиран от #27

  • 24 ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ :

    5 7 Отговор
    СЛАВИ, НАРОДА ТИ ГЛАСУВА КОЛОСАЛНО ДОВЕРИЕ!!! НО ТИ СЛАВИ, С ТАЗИ ПОДКРЕПА ,КОЯТО СИ ЗАЯВИЛ КЪМ ГОВЕДАРОКРАВАРСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ!!!...МНОООГО СИ СЕ ОБЪРКАЛ, СЛАВИ!!! МНОООГО СИ ЗАБЛУДЕН!!! АКО, ПРОДЪЛЖИШ ПО ТОЗИ НАЧИН, СЛАВИ, ЩЕ ОТИДЕШ, ТАМ КЪДЕТО СА НФСБ И АТАКА!!! НЕ ПРЕДАВАЙ ВОЛЯТА НА НАРОДА, СЛАВИ!!! АЗ СЪЩО ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ!...БЪДИ ДОБЛЕСТЕН БЪЛГАРИН БРАНЕЩ БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ!!! ВЕДНЪЖ ТЕ ЧУХ ДА ОБЯСНЯВАШ В ШОУТО ТИ, КАК СИ СЕ ВЪЗХИЩАВАЛ НА ЯПОНЦИТЕ ЗА ТЯХНАТА ПРЕДАНОСТ, ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ КЪМ РОДИНАТА И НАРОДА ИМ.....И СИ КАЗАХ, ЧЕ ЧОВЕК, КОЙТО ЧУВСТВА И ТОЙ ТОВА, ТРЯБВА ДА Е ЧИТАВ БЪЛГАРИН!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ СЛАВИ И НЕ СЛУГУВАЙ НА ГОВЕДАРИТЕ, КОИТО САМО ОГРАБВАТ КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЗЛАТО И КАПИТАЛИ
    ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ясно е

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Маргинал":

    Ентусиазма им е финансово стимулиран....
  • 27 Да не

    1 4 Отговор

    До коментар #23 от "чичо":

    падаш от марс? Няма и 20 дена от изборите, а ти все едно не си присъствал на тази планета! Тази година дори бяха и по нагли от други! Сега на журналистите не им се наложи кой знае колко да се прикриват! А ти не видя! Не не си наивен! Ние сме "наивните"! Така те устройва! Как да очерним името на глупака крадец Борисов.... упс извинявам се обърках се.... "голямото красиво слънце Борисов"!

    Коментиран от #31

  • 28 Жоро

    4 1 Отговор
    Тая бележка на редактора за ИТН да му кажете,че е голям автогол за вас. Росле журналистите били неутрални. Да си знаете...

    Коментиран от #29, #34

  • 29 Освен

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Жоро":

    че е жалко да покажеш колко си зависима медия, е и супер смешно! Не е учудващо, че се толерират тролски простотии и не се правят регистрации! Няма по жалко нещо от медии джапанки!
  • 30 Експерт юрист

    6 2 Отговор
    Партията на Слави на ръка,без документи ми плащаха 8 месеца. Няма да споменавам сумата, но беше добра, над 3 хил. месечно
  • 31 чичо

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Да не":

    Какъв Марс бълнуваш?Защо само ГЕРБ да купуват.Слави малко ли пари има,сестра Галева кой я храни.Всеки може да си купи щом е възможно.А ти от вечерното ли падаш?
  • 32 Българин

    5 0 Отговор
    Слави плати 5 млн. за имението край село Кладница. Не може сега да искате заплати да плаща.
  • 33 Очертава се пълен провал за партиите

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мдам":

    Избраните партии са пред пълен провал. Извода е че много пари ще отидат за НОВИ ИЗБОРИ когато се мисли и действа на инат.
  • 34 Това заплапа към медиите ли е?

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Жоро":

    Коментара на тошко Африкански е може би? Те са БЕЗПАРДОННИ към всички.
  • 35 Всички са спали с нея!

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кучето Борко":

    Само ти не си успял.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове