Last news in Fakti

24 Април, 2021 20:48 18 512 158

Волгин: Трифонов ще спечели предсрочните избори, ако направи това

  • слави трифонов-
  • петър волгин-
  • коментар-
  • има такъв народ-
  • герб-
  • предсрочни избори-
  • бойко борисов-
  • мандат

Всички политици искат тази партия да се провали, каза Волгин

Волгин: Трифонов ще спечели предсрочните избори, ако направи това - 1
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов трябва ясно да заяви, че дните на този парламент са преброени и най-честният вариант са новите избори. Направи ли това, „Има такъв народ“ ще бъде победител на предсрочния вот. Такъв коментар направи Петър Волгин в предаването „Политически НЕкоректно“ по БНР.

Веднага след края на изборния ден стана ясно, че при това разположение на силите в парламента нормално правителство, тоест такова, основано на общи програми и принципи, не може да има. Разбира се, всякаква коалиция може да бъде съставена. Но тя ще бъде безпринципна и мъртвородена. Затова най-честният вариант спрямо избирателите е да бъдат свикани предсрочни избори. А всяка партия, която се опита да състави кабинет, ще бъде заподозряна, съвсем справедливо, че нейните депутати просто искат да запазят парламентарните бонуси, до които са се добрали с толкова труд. Партиите, без значение дали ги наричат „на статуквото“, като ГЕРБ и ДПС или „на промяната“, като „Демократична България“ или „Изправи се! Мутри вън“, чудесно си дават сметка за това. Ето защо всички, ама буквално всички се опитват да пробутат горещия картоф по съставяне на кабинет на „Има такъв народ“. Поради тази причина по адрес на единствената нова партия в този парламент се чуват само хвалби от колегите. Всички обещават да я подкрепят само и само да направи правителство. Направо празен лист са готови да подпишат. Изобщо положението е „Всички обичат Слави“.

Разбира се, това е стопроцентово лицемерие. В действителност всички политици, които сега се умилкват на „Има такъв народ“, искат тази партия да се провали колкото се може по-скоро. А опитът за съставяне на правителство в този парламент ще бъде точно такъв провал. Защото всички, които сега обещават подкрепа, ще я оттеглят много по-бързо, отколкото Св. Петър се е отрекъл от Христос. Ако не иска да влезе в този капан, Слави Трифонов трябва ясно да заяви, че дните на този парламент са преброени и най-честният вариант са новите избори. Направи ли това, „Има такъв народ“ ще бъде победител на предсрочния вот. Ето аргументите в подкрепа на това твърдение.

На приключилите избори се видя, че мнозинството български граждани не желаят да бъдат управлявани от ГЕРБ. Фактът, че партията на Бойко Борисов отново спечели се дължи на много причини, но най-важната от тях е, че гласовете на анти-ГЕРБ гласоподавателите се разпръснаха на различни страни. На един предсрочен вот противниците на Борисов ще гласуват много по-концентрирано. А коя е партията, която има най-голям потенциал да привлече протестния вот. „Има такъв народ“, разбира се. На последния вот много хора не гласуваха за новата формация, защото не бяха убедени, че тя ще може да направи голям електорален пробив. Само че този пробив беше направен. Ето защо съмненията на много антигербери ще бъдат преодолени и те ще заложат именно на партията на Слави Трифонов. Останалите анти-ГЕРБ партии нямат потенциал да повишат резултата си.

БСП, въпреки всичките си усилия, така и не беше припозната от недоволните граждани за техен основен представител. Едва ли в близко време социалистите ще успеят в това отношение. След последния вот те твърдо се озоваха в графата „тежко загубили“, а това в никакъв случай не дава възможност за увеличение на електоралната подкрепа. „Демократична България“, въпреки по-добрия от очакваното резултат, стигна тавана си на приключилите избори. Десет процента – това е числото на либералната „умнокрасива“ общност в България. Що се отнася до „Изправи се! Мутри вън!“, те може изобщо да не влязат в парламента. Все повече хора усещат колко изкуствено е събирането на „Отровното трио“ с хората на Мая Манолова. Въпрос на време е те да се изпокарат помежду си и всеки да си вдигне капата.

Ето защо „Има такъв народ“ се очертава не просто като единствената партия, способна да повиши резултата си, но и като единствената сила, която може да победи ГЕРБ. А когато си победил партия, непобедима на парламентарни избори през последните 12 години, вече имаш основания и да правиш правителство и ди изискваш останалите анти-ГЕРБ политически сили да те подкрепят. Ако това се случи, „Има такъв народ“ вече ще може да реализира на практика някои от основните си предизборни обещания. Както въвеждането на мажоритарни избори, така и намаляване на партийната субсидия. Между другото, фактът, че този парламент категорично не желае да приеме предложението на „Има такъв народ“ за намаляването на субсидията на един лев за глас със сигурност прибавя още някой и друг процент към одобрението за партията на Слави Трифонов. Поради всички тези причини „Има такъв народ“ трябва да връща мандата час по-скоро и да настоява за предсрочни избори.

Не бива да се бавят, защото прозорецът на възможността за спечелването им може много бързо да се затвори.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 120 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТтТ

    122 42 Отговор
    Блажени са вярващите!

    Коментиран от #57, #76, #117

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    121 18 Отговор
    Цял ЛЕГИОН лаладжии дават акъл след изборите...
  • 3 мдаааа

    79 54 Отговор
    Волгинов , лепни с тиксо пеленгаторете ве ...
  • 4 Софиянец

    90 44 Отговор
    Точно обратното
  • 5 Врачка

    49 63 Отговор
    Сараите винаги печелят.Феновете на Учиндолеца искат да седнат на софрата на която плюскаха ГЕРБ.Другите ,кой от къде е.
  • 6 бечев

    91 49 Отговор
    Слави Трифонов е прекалено семпъл за двигател на партия разрушител на статуквото.
  • 7 Република

    95 56 Отговор
    Волгин крайно време е да се гръмнеш.

    Коментиран от #66

  • 8 Гошо

    67 39 Отговор
    Иди се скрий смешник учат грозен
  • 9 Ибчо

    90 43 Отговор
    Чалгар го видяхме какво голямо нищо е.
  • 10 Държа ключа към Бъдещето

    40 49 Отговор
    Рейтинга на ИТН, чукна 10! При следващи избори Борисов ще си посипе Тквата с пепел...

    Коментиран от #25

  • 11 Борис

    46 49 Отговор
    Евала слави ще копае политическия гроб на бойко

    Коментиран от #24

  • 12 АМОН

    62 61 Отговор
    БРАВО ВОЛГИН !!

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.

    КРЕТЕНИТЕ ОЩЕ СЕ НАДЯВАТ ДА ПРОДЪЛЖИ ЛАПАЧКАТА ПО СТАРОМУ!!

    ПОЛИТИЧЕСКАТА ИЗМЕТ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВА КАКВА Е СЪДБАТА Й!!!

    ТИ ОБАЧЕ СИ СТАРО КУЧЕ МЕДАЛИСТ И НАДУШВАШ ИДВАЩИТЕ ОТ ВЪН ПРОМЕНИ!!
  • 13 факт

    77 20 Отговор
    не Слави, а народа им би шута!!!
  • 14 6,7,8,9

    27 7 Отговор
    Писача е само един човек! :)

    Коментиран от #26

  • 15 УБИЕЦ БОКО

    65 57 Отговор
    В ДОБРУДЖА СЕ ДОБИВА ГАЗ И НЕФТ ЧРЕЗ ФРАКИНГ , БОЙКО РАЗРЕШИ ТОВА ! БОЙКО Е АБСОЛЮТЕН И ВСЕОБХВАТЕН ПРЕСТЪПНИК ЗА СТЕНАТА ! ВОДАТА ТАМ ВЕЧЕ Е ОТРОВЕНА , С НЕЯ СЕ ПОЛИВА ХРАНАТА НИ !

    Коментиран от #89, #146

  • 16 Волгит нещо все не познаваш!!

    42 15 Отговор
    Наливаш вода тук и там, но се в продънени каци!!
  • 17 за избори

    44 15 Отговор
    абсолютно вярно, пералнята ще се пусне толкова пъти,колкото трябва,докато накря излезе чисто пране!
  • 18 с мълчанието

    29 26 Отговор
    си Слави точно това прави. Ти искаш да бие тъпана ли? А ако можеш да чуваш, вместо само да слушаш, Тошко го направи.
  • 19 розово

    15 8 Отговор
    Всичко е така.Не се спомена за сарайската иронична усмивка случайно или не ?
  • 20 Titanic

    36 24 Отговор
    Герб корабът потъва нормално. Има достатъчно вода за всички придворни шутове, шамани и балерини като този.
  • 21 Bdj varna

    36 26 Отговор
    Тоя да си пие лекарствата явно ги е спрял. Само партия със политическа история може да управлява
  • 22 Капиталист

    39 13 Отговор
    Слави е частник! Частната телевизия на Слави разширява присъствието си на медииния пазар. Когато съумяваш да ползуваш дивиденти от всяка трудна ситуация,примерно пандемия,карантина нещата се нареждат и Слави става все по-независим! Слави е отличен капиталист!

    Коментиран от #81

  • 23 ЧИБА МУТРО

    27 16 Отговор
    ВЕЧЕ КОЙТО НЕ НИ ХАРЕСВА ЩЕ ОТИВА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО , ЩЕ ГО СВАЛЯМЕ , ДАЖЕ НЕКАДЪРНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА САМИ ЩЕ БЯГАТ, ЗА ДА НЕ ПОСЕЩАВАТ БАЙ СТАВРИ ! СКОРО ТОЧНО ТОВА ЩЕ СТАНЕ !
  • 24 ъндъртейкър

    38 28 Отговор

    До коментар #11 от "Борис":

    Слави най много да стане гробар в Учиндол след краха си.

    Коментиран от #31, #56

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Антигерб

    26 30 Отговор

    До коментар #14 от "6,7,8,9":

    И не само тези които си изброил - герберските тролчета ще си счупят пръстите да пишат против Слави ама пък трябвало да състави правителство.

    Да се смееш ли да плачеш ли - чалгаджия и какъв ли не, но как не трябвало да се стига до служебен кабинет и нови избори.

    Страх ги тресе герберите защото знаят че няма да вземат и 10% в най-добрия случай а може и да не могат да направят и 4%.

    Коментиран от #33

  • 27 Мачкай Слави CИКаджийската мутра

    43 21 Отговор
    Журналиста Сашо Диков в предаването "Делници" по телевизия Евроком каза че : " Борисов заплашва типично в стил Сикаджийска мутра. Това са действия на човек притиснат до стената за когото става въпрос за оцеляването му във всякакво естество. Друг ход няма"...Преди няколко дни афишира близост с криминалните елементи с множество регистрации Георги Валентинов и Дани Илиев. Биячи от ММА федерацията подчинени на друг осъждан индивид Станислав Недков - Стъки. Въпросните лица са и от тарторите на фракцията фен клуба на Левски - София Запад! Странно ,защото именно при 12 годишното управление на Борисов ФК ЛЕВСКИ изпадна до треторазряден отбор и загуби почти всичките си фенове. Последната им титла е от месец май 2009 г. 3 месеца преди да дойде Борисов на власт. Оттогава 2 пъти стана шампион ЛИТЕКС ( 2010 и 2011 г.) и 10 пъти Лудогорец. Именно Борисов закри отбора на народа. Но въпросните лица уж фенове на Левски това не ги интересува, тях ги интересува да им се заплаща и да имат чадър над криминалните си прояви. Та именно с тях Борисов заплаши населението с " едвам спирам моите силни и буйни привърженици на ГЕРБ да не ви подкарат още сега". Мисля коментара е излишен
  • 28 ПЕРСОНА ГРАТА

    28 24 Отговор
    ПЛЕВНЯТА БОЙКО ЦЕЦО ЦЕЦА СТАНИШЕВ И СТАЛИНКА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА ВРАГОВЕ НА НАРОДА И ИЗГОНЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ !
  • 29 Браво

    35 38 Отговор
    Браво бре Волгин! Един журналист, да не се е продал и да е станал мисирка! Добър, смислен, логичен и реален анализ! За разлика от колегите ти, градящи цял коментар около тролски простотии! Браво!

    Коментиран от #78

  • 30 Калинка от герб

    36 23 Отговор
    ДОВЕРИЕ един път се дава. За референдума гласувах за но сега съжалявам но доверието ми беше до поканите на партийните лидери преди 4 год. Сегашния лидер на втората партия загуби ума и дума срещу Бойко а срещу другите беше ламя.

    Коментиран от #39

  • 31 Антигерб

    23 7 Отговор

    До коментар #24 от "ъндъртейкър":

    Защо се дърпате от нови избори тогава ако е така както казваш.

    Коментиран от #55

  • 32 ПРЕДАТЕЛ БОКО

    21 26 Отговор
    В ДОБРУДЖА СЕ ДОБИВА ГАЗ И НЕФТ ЧРЕЗ ФРАКИНГ , БОЙКО РАЗРЕШИ ТОВА ! БОЙКО Е АБСОЛЮТЕН И ВСЕОБХВАТЕН ПРЕСТЪПНИК ЗА СТЕНАТА !

    Коментиран от #90

  • 33 Nope

    28 22 Отговор

    До коментар #26 от "Антигерб":

    Не е сигурно за 4% за герб на следващите избори. С ПР като този и ежедневните изцепки на вожда от една година насам герб са пътници...
  • 34 Матей

    33 21 Отговор
    ИТН начело със слави,един безкрайно окепазен чалгар,не може да разчита на снизхождение от избирателя,задето се покри като ковидясал.Следващото карто-раздаване ги плаши,непредвидими са капризите на избирателя.току-виж напред излязла партия Възраждане и тогава какво прайват протестърите.Затова сега се двоумят дали все пак да не рискуват и да направят коалиция и да вземат властта.Изкушението е голямо,бойко ще ги спъва,но ако не го закачат на практика,може и да няма остри спречквания.
  • 35 Стойко

    15 26 Отговор
    Васил Божков е излязъл с декларация. В нея Божков казва че статуквото са ГЕРБ,БСП и ДПС. Да не се вярва на твърдението на БСП че са истинската опозиция на ГЕРБ, както твърдят последните дни и атакуват предимно партията ИТН. Божков също казва че истинските формации които водят битка с Герб и изхвърлянето им окончателно са трите партии на протеста - ДБ, ИТН, и ИМВ. Също така Божков който настояваше за бързи предсрочни избори проведени от служебен кабинет на президента , в сегашната си декларация апелира трите протестни партии да съставят правителство , да приемат необходимите законови промени , да разградят корупционния модел на ГЕРБ и след това да се проведат избори!
  • 36 нннн

    24 21 Отговор
    Този път не съм съгласен с Волгин. Трябва да има кабинет с кратък мандат и няколко ясни цели. След това служебно правителство, което да довърши започнатото и осигури честни и масови избори.

    Коментиран от #49

  • 37 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    20 36 Отговор
    Моя приятел Станислав Недков - Стъки е излязъл с призив във фейсбук : " Братя и сестри. Очертава се ново правителство без участието на ГЕРБ. След като бъде гласувано се очертава финансирането ми и на федерацията която ръководя БФ ММА да бъде спряно. Вярвам че няма да го допуснем. Време е да се вдигнем масово и да ги пометем. Ако искате може да ни последвате - мен и членовете на федерацията. Ние излизаме и Ви очакваме с нас". Започва въстанието на нас членовете и симпатизантите на ГЕРБ и ние от Търново се включваме. Победа
  • 38 Гербер- Богаташ

    11 38 Отговор
    Миналия ден нашия сайт на ГЕРБ е призовал лидера ни Бойко заедно с хората си " да напуска парламента и да тръгва из страната за организиране на съпротива срещу новата власт". Аз напълно подкрепям призива за създаване на партизанско движение от нашата партия ! Създаваме Герберски партизански отряди! Който желае може да се включи до пълната победа и връщане на Бойко за премиер!

    Коментиран от #40

  • 39 Антигерб

    25 17 Отговор

    До коментар #30 от "Калинка от герб":

    И за референдума не си гласувал за Слави както и сега не си гласувал за Слави - ти си си герберска калинка.

    Като е толкова лош Слави защо ви е страх толкова от нови избори.

    Коментиран от #143

  • 40 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    9 24 Отговор

    До коментар #38 от "Гербер- Богаташ":

    Аз съм избран за кординатор на бъдещите стотици мобилизирани Герберски отряди ! Кординатор на техните полеви командири! Сега се стопля времето и хващаме балканите и горите! Победа
  • 41 Уплашен партизанин от Герб

    20 21 Отговор
    Превратът на Румен Радев успя : Превратът на Румен Радев успя. Новия Отечествен фронт , обединен на улицата от юмрука му, започна ужаса за Герб. Задават се чистки , властва реваншизъм. Недялко Недялков : " Клане се задава . Ритуално ще се вземе главата на Бойко Борисов , след което ще започне безмилостна репресия ", предупреди той. "Много хора , включително и аз , сме притеснени и уплашени от злобата и реваншизма. Извършва се демонстративно , за да всява ужас. Членовете и симпатизантите на ГЕРБ са достатъчно уплашени , за да не излязат на улицата. Срещу тях ще излязат бригадите на Божков. Полицията ще бие , ще пуска и водни оръдия. Няма свободно слово , има ще ви режем части от телата", продължи мисълта си издателят на Пик. " На улицата вече не излизат обикновените Българи, в момента излизат само платените ", констатира с горчивина Недялков
  • 42 ЛАГЕРИ ТРЯБВАТ

    7 14 Отговор
    КOЙ ЗНAE И КOЙ E ЧУВAЛ ЗA "КИТAЙCКAТA КУЛТУРНA РEВOЛЮЦИЯ" ЗA ХУНВEЙБИНИТE И ЗOOФAНИТE ПOДКAРAЛИ КЪМ ЛAГEРИТE ЦЯЛAТA ИЗМEТ ВЪOБРAЗИЛA CИ, ЧE E БOЖECТВEНA?!!
    В ЛAГEРИТE КУЛТУРТРEГEРИТE РAЗБРAХA , ЧE ТРУДA ГИ ПРAВИ CВOБOДНИ!!
  • 43 Дебилчев

    19 18 Отговор
    Абсолютни глупости, каквото и да каже или да не каже няма да спечели, от ден първи когато джуджакът обижда от трибуната стана ясно, че няма да правят правителство и злобеят, никой не им е виновен, че вота ги поставя да носят отговорност
  • 44 Хуарбуса

    35 22 Отговор
    Всички сайтове гърмят и публикуват снимките в които след като Борисов излезе от болницата е посрещнат от мутрите - Президента на БФ ММА Станислав Недков - Стъки получавал по 3 млн.лв.от ММС , тоест от нашите данъци и от подчинените му биячите Георги Валентинов и Даниел Илиев , всички с криминални регистрации за рекет и наркоразпространение ! След това Борисов си прави общи снимки с тях и коментар под снимките :" Победителите се подкрепяме и сме силни" . Сега става напълно ясно кои е имал предвид Борисов след като заплаши след изборите " Ще намеря 20-30-50 млади , силни и буйни симпатизанти на ГЕРБ които ще ви преследват като чакали . На война като на война" .На другия ден осъждания криминален елемент Недков - Стъки е публикувал че ако не участва ГЕРБ в новото управление излизал с хората си на улицата на протести. Вече напълно ясно става колко е бил прав президента като каза " Мутри вън". Борисов вече дори не се опитва и да прикрива че разчита явно на мутрите да го върнат на власт . Как не допря до подкрепата на трудещи се граждани работещи за 1000 лева а до завършени мутри осъждани и с криминални регистрации. И ще завърша с думите на бившия председател на Софийски Градски Съд и сега общински съветник от ДБ Методи Лалов " Няколко треторазрядни улични гангстери ще пазели Борисов от хората. Прибери си мутрите и не дразни народа защото отговора му ще бъде страшен и безмилостен . Позор тиква ,позор и затвор"

    Коментиран от #59

  • 45 !!!?

    21 13 Отговор
    Този бърка желанието с възможностите на Шута на "има такъв народ" !!!?
  • 46 ИСТИНАТА

    31 14 Отговор
    Сега малко факти за тия тримата биячи и мутри от федерацията по ММА! Станислав Недков - Стъки! Криминално проявено лице , осъждано ефективно за рекет и побои ! Заловен с белязани пари от първия транш от изнудването на търговка от Д.Оряховица. При ареста в него са намерени ножове, боксове и списък с имена на търговци за изнудване и рекет! Няма да ми стигне полето да изброявам всичките му криминални регистрации и за какви прояви! Следващия от снимката прегърнат с Борисов - ММА-ееца Даниел Илиев ! Член на фракцията от фен клуба на Левски "София запад". Помните ли преди година когато пребиха журналиста Слави Ангелов ? Бяха арестувани 3 лица от тази фракция и единия същия този Илиев! Медиите гърмяха че побоя е поръчан от Божков. След известно време в ареста въпросните лица бяха освободени поради липса на доказателства а и досега биячите не са открити. Явно е че са пуснати по нареждане "отгоре". Сега третия с множество криминални регистрации Георги Валентинов. Това е същото лице заради което стана расисткия скандал на срещата България -Англия и заради който Англичаните искаха да напускат терена и заради който президента на БФС Михайлов бе принуден да подаде оставка ! Въпросния Валентинов с качулка и с нож издаваше мaймyнски звуци и който бе подведен под разследване! Същото лице заедно със Стъки имат заведение в студ.град с името "Сандвичарница за шампиони". В същото заведение се разпределя..( досещате се какво) за нощните заведения и дискотеки във въпросния студ
  • 47 ИСТИНАТА

    30 17 Отговор
    Продължавам....В същото заведение се разпределя..( досещате се какво) за нощните заведения и дискотеки във въпросния студ.град под чадъра на МВР. Предния ден в болницата Борисов отново заплаши с протести и че има " млади и буйни Гербаджии които ще действат". Досещате се кои има предвид! И при излизането от болницата им се обажда, правят демонстративни снимки с намек (досещате се какъв), въпросните криминали са с тениски с неговия лик. Без съмнение Борисов е готов на всичко ..Знаете мъдростта - Змията най много хапе когато умира
  • 48 Говедото

    36 17 Отговор
    Абе Волгин, абе мама. Не го ли виждаш че се е скрил Славчо като сива мишка и бута напред Ташко, ти искаш изявление да прави. И ако има( ха дано) скоро избори, Славчо няма да събере и 3%. ако продължава да следва тактиката на Тато- ''Снишаване, снишаване и пак снишаване''. Славчо вече си ритна народния мандат(доверие) който хората му гласуваха. И аз бях един от тях...ама вече не съм.
  • 49 USA

    10 4 Отговор

    До коментар #36 от "нннн":

    И кой според теб ще разпусне кабинета след "краткия" мандат - и защо е този кабинет с кратък мандат. Какво ще прави този кабинет - нещо не ми е ясно.

    Законите ги приема НС - него няма да го разпуснат до новите избори и ще си приема закони а през това време служебно правителство да управлява.

    Коментиран от #101

  • 50 Става страшно

    24 20 Отговор
    Извънредно!!!! Борисов и Марешки плащат по 200 лв.за протести ! Бойко Борисов и Веселин Марешки са развързали кесиите и са в готовност да плащат по 200 лв.на човек за масови и кървави протести срещу евентуалното анти - ГЕРБ правителство ! Такава информация изтече от службите! За Марешки битката е на живот и смърт , защото в противен случай ще бъде принуден да излежи ефективната си 4-годишна присъда! Първия транш от 500 хиляди лева вече е преведен към осъждания криминален елемент Станислав Георгиев Недков, известен като Стъки! Президент на Българска федерация по ММА! Неговата задача е да активира криминално проявени лица като него , които на бъдещите протести да предизвикат кървави сблъсъци с полицията и мирните граждани! Въпроса е ние обикновените, работещи и честни Българи ще позволим ли това да се случи?

    Коментиран от #63, #64, #70, #71

  • 51 777

    28 9 Отговор
    Учиндолския жив ли е? Да се покаже- да го видим
  • 52 Изумен

    25 14 Отговор
    След като преди няколко дни Борисов заплаши народа : " Винаги можем да изкараме 20-30-50 наши членове , млади ,красиви и буйни които да ви преследват като чакали, където и да сте. На война , като на война"...Вчера криминално проявеното лице , осъждания ефективно за рекет ,грабежи и побои , рекетирал къмпингуващи по морето да му плащат по 1800 лв.на каравана , отрязал главичката на бялата болонка на певицата Вероника за да му плати рекет от 2 хил.лв., индивида Станислав Недков -Стъки в момента президент на БФ ММА, за което лице бе установено че е получил 3 млн.лв. от министерството на младежта и спорта на Красен Кралев , тоест от нашите пари от данъци,осигуровки и глоби..Та въпросното лице също като Борисов е излязъл с декларация че ако се състави правителство без участието на ГЕРБ на момента заедно с 50 биячи от федерацията си излизат на протест. Става ясно че със заплахите си Борисов е имал предвид въпросните лица под : " 50 буйни Гербаджии които ще ви преследват като чакали "...Против насилието съм , но сега разбирам колко са прави тези които са на мнение че единствения начин да се отърве страната от подобен дегенерат и наглец е или в затвора до живот или 2 метра под земята...Ако има друг път , моля покажете го????
  • 53 ГЕРБ

    27 12 Отговор
    При нови избори чалгаря може и да не влезе в парламента.
  • 54 Георгиев

    29 13 Отговор
    При нови избори, тези от герб и бсп, които сега гласуваха за Слави, ще се върнат при майките си. Слави няма от къде да прибави повече. При предсрочни и бързи избори герб е печелившия.
  • 55 ъндъртейкър

    7 15 Отговор

    До коментар #31 от "Антигерб":

    Защото Борисов ще ги изманипулира и спечели за съжаление.
  • 56 Беги беги

    15 4 Отговор

    До коментар #24 от "ъндъртейкър":

    Къде се намира Учиндол ?

    Коментиран от #96

  • 57 Попитали

    39 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТтТ":

    радио „Ереван“ каква е актуалната обществено-политическа обстановка в България. След кратко радиомълчание последвал лаконичен отговор: Всички очакват Мая Манолова да млъкне, а Слави Трифонов да проговори!
  • 58 Сняг

    19 9 Отговор
    Зрителите на лоша постановка, като тази напускат театрото. Герб прекалиха с лошите постановки много отдавна и съвсем нормално загубиха всичко. Факт: вожд-инспектор-режисьор с увисналата джука пред една джипка...и го вали сняг на четвърти април.
  • 59 Таваришчи !

    3 7 Отговор

    До коментар #44 от "Хуарбуса":

    Не се пенявете . Всичко е загубено !!!
  • 60 Marinov

    15 14 Отговор
    Господине, Мисля че с ОТКАЗА си ВЕДНАГА да ПРЕДЛОЖАТ и ПОДКРЕПЯТ Мажоритарния Вот и 1 лев за партиите, Партията на Слави Загуби повече от 20% от ПОДРЪЖНИЦИТЕ и при нови избори НЕ само Няма да спечели НО ще Загуби и тези депутатски места което сега е спечелила.
  • 61 птрф

    18 13 Отговор
    При евентуални нови избори ИТН няма шанс да достигне втора позиция отново. Ще остане доста назад. Патриотарите ще намерят начин да минат 4% и ще подкрепят ГЕРБ.
    Венсеремос!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Записвам се

    9 3 Отговор

    До коментар #50 от "Става страшно":

    Де ги тия пари отивам да се запиша,това е като ония 1500 да се пишеш болен ама аз верно се разболях и те ме писаха безплатно!
  • 64 Оня

    6 3 Отговор

    До коментар #50 от "Става страшно":

    А къде е последния във всичко софЯнец да напише - ПочнЪ сЪ .....ха ха ха хах , мишоци
  • 65 стоян

    12 10 Отговор
    Защо в държавното радио работят заклели се кумуняги в се се се рето като този с съветското име Волгин и подриват нашата държавност
  • 66 Бай Шиле

    2 16 Отговор

    До коментар #7 от "Република":

    Само ген.Атанасов и Цветанов ще ни оправят!
  • 67 4 гласа за ИТН

    17 14 Отговор
    Ако ИТН не поеме отговорност да създаде правителство ще загуби повече от половината си избиратели,включително и мен и моето семейство.Сега е момента да се унищожи змията ГЕРБ и сега е момента да се използва омразата и на БСП и на ДПС срещу ГЕРБ.Ако не се разтури цялата структура на ГЕРБ във всички свери на властта,при едни нови избори,пак ще има мъртви души и купени вотове за ГЕРБ.Последно време се лансира теорията,че партията ИТН е спечелила 6 милиона от партийни субсидии и ще си закрепи фалиралата телевизия,което ако не поемат отговорност за правителство ще потвърди,че са излъгали избирателите си с цел печалба.Не искам да го вярвам,защото съм бесен,но нека да видиме понеделника какво ще стане.Дано не съм прав.

    Коментиран от #73

  • 68 Край

    20 4 Отговор
    След акот се отказа от мажоритарните избори - Трифонов вече има само един начин да взриви статуквото - да се запаше като талибан с динамит и да влезне в Парламента.
  • 69 Чай шукарие

    15 4 Отговор
    И да ги спечели какво от това Пак ще се скрий като мишка
  • 70 Сигурно е страшно

    8 2 Отговор

    До коментар #50 от "Става страшно":

    в празната ти глава. Кой ти диктува тази теория на конспирацията .
  • 71 Опорка

    9 5 Отговор

    До коментар #50 от "Става страшно":

    Стара опорка, намяше нужда.

    P.S. Най-доброто от всичко е, че герб троловете ги прецака...Волгин. Статията отгоре трябва да се чете докрая...
  • 72 cpv

    11 8 Отговор
    Волгин ,можеш да мечтаеш,но това няма да стане!Ако Славчо не направи сега правителство,после ще го от духат!
  • 73 психо война

    11 3 Отговор

    До коментар #67 от "4 гласа за ИТН":

    не бързай да се разочароваш,итн знае с кого си има работа
  • 74 Видно е

    7 9 Отговор
    И за сляпите Никои не иска протесните партии герб бсп и дпс дръжат140 гласа с нови избори ще влезат патриоти и др и протеста остава с 50-60 гласа/ депутата/Политиката не е шоу Иво сиромахов го каза 50 депутата взезаха с мажоритарния вот Втория път няма да мине

    Коментиран от #75

  • 75 Баба Яга

    4 2 Отговор

    До коментар #74 от "Видно е":

    Не е видно отникъде, само при теб. Гледай да се ориентираш навреме, за да не те изпапкат.
  • 76 Наивници

    6 10 Отговор

    До коментар #1 от "ТтТ":

    Кои от чалгата ще гласува втори пътС 40-50 протистиращи 41 депутата влезаха Това е тавана

    Коментиран от #80

  • 77 Уйке

    9 5 Отговор
    Волгин, спечелва ги и какво прави!!!

    Коментиран от #88

  • 78 вольгин

    7 2 Отговор

    До коментар #29 от "Браво":

    Калина Андролова ми написа коментара.
  • 79 Гого

    1 1 Отговор
    НЕКА ОПИТА ...
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Джон Ленин

    18 7 Отговор

    До коментар #22 от "Капиталист":

    Защо нищото - Славчо не отговори на един обикновен въпрос на Плевнелиев ???? Той го попита . " Слави , кой ти плаща таксите от 1 милион лв. за телевизията " ??? и тишина и предаването набързо приключи ...

    Коментиран от #87

  • 82 Волгин

    4 3 Отговор
    Прав си
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 На Системи

    5 9 Отговор
    НАРОДА каза край на партиите с "история"!!!
    ББ-Баста Бойко!!!
  • 85 Протест срещу безобразията в България.

    9 9 Отговор
    Протест срещу безобразията в България.
    Колко злоба и подмолни камъни вкарва Боко и с какво грандоманско самочувствие, Боже! Сега тънко и с пиниз прокарва идеята ГЕРБ за сборно правителство с негово участие. Плюе и насъсква, вкарва интриги между партиите и лица в новите партии с цел да ги разедини , май направи и коалиция между партиите от статуквото против партиите на протеста да не могат да прокарат законите , които афишираха преди изборите , постоянно натяква , че те са невежи , не могат и не знаят . А без него България ще загине. И той ще направи всичко възможно това да се случи, усеща се в ехидната му и злорада усмивка с крайчеца на устата. Той вече има план как в следващи избори възкръсва и тогава с една нова коалиция и Парламент ще променят законите така, че да се бетонира диктаторът да управлява пожизнено. Сега е на 61 г.
  • 86 Tarnovetz

    11 1 Отговор
    В България няма политическа партия на страната на хората, аз никога не съм виждал морални и професионални кандидати за власт. В българския парламент има твърде много концентрация за власт – например след изборите няма граждански контрол върху избраниците.
    Няма граждански контрол и върху съдебната власт.

    Коментиран от #95

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 guest

    11 1 Отговор

    До коментар #15 от "УБИЕЦ БОКО":

    Не е вярно това за Добруджа, не заблуждавайте хората. Нали за забраната скачаха алчните зелени.
  • 90 guest

    7 1 Отговор

    До коментар #32 от "ПРЕДАТЕЛ БОКО":

    Май и ти припечелваш от комантари:) До тук два пъти повтаряш едни и същи глупост.
  • 91 GnG

    4 2 Отговор
    БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ е омерзена от българските политици, голяма част от които ИЗВЪРШИХА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като започнаха да работят в УСЛУГА на ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ !

    За да се промени статуквото и да се ПОВИШИ ИЗБЕРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ, трябва да се създаде ПАРТИЯ с НЕПИРАМИДАЛНА структура, защото НИ ОМРЪЗНА от ДЕСПОТИ и АВТОРИТАРНИ управления !
    Партията трябва да провежда ПОЛИТИКА, от която да са ДОВОЛНИ всички РЕГИОНИ !
    Тя трябва да се ръководи от ОБЩО СЪБРАНИЕ на кредитираните РЕГИОНАЛНИ представители .

    Тази партия, може да се нарече Партия на РЕГИОНИТЕ или така, както се РЕШИ на първото УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ !
  • 92 Преминаващ

    13 7 Отговор
    Българския Народ е мъдър и знае че популистката партия „Има такъв народ“ като проект на задкулисието и получила най много гласове от протеста на маргиналите и българите в чужбина, ще донесе голяма промяна и повече вреди за България и кризи за обществото , отколкото ползи и стабилно управление на държавата...!!!
  • 93 GnG

    5 1 Отговор
    Само една партията на РЕГИОНИТЕ, може да превърне България в Швейрия на Балканите, каквато ни обещаваха, че ще ни направят !

    Иначе МОЖЕМ да ОБЯВИМ гр. София за ГРАД ДЪРЖАВА и да се ОТЪРВЕМ от ОСТАНАЛАТА ТЕРИТОРИЯ !
  • 94 НЯКОЙ

    18 7 Отговор
    Благодарение на такива анализи като тоя, най вероятно ще изпуснем шанса си да се отървем от хватката на Борисов завинаги.Почти всички кметства и институции в държавата се управляват от хора на Борисов.Какво , по дяволите ще се промени за 3 месеца на следващи избори? Възможно е Борисов да загуби още няколко човека в парламента, и какво?Никой няма да може да сформира сам правителство, пак ще се стигне до коалиционно управление, обаче...има вероятност да влязат крайно нежелани партий и да се сдушат пак с Борисов. Е познайте тогава каква ще е реакциата на електората.И отношението към страхливците отказали дори да опитат с правителство. "Ако трябва и за опашката на дявола ще се хвана но ще изтегля България". Това са думи на ДЪРЖАВНИК.Исками се следващите желаещи власт да си изпишат тези думи на челата за да се ориантираме и ние за кого да гласуваме.Не какво ще се случи на партията ни , на репутацията ни . КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ДЪРЖАТАТА. Само този въпрос има значение, и тежко ви ако не го разбирате.

    Коментиран от #103

  • 95 Tzarevetz

    0 1 Отговор

    До коментар #86 от "Tarnovetz":

    Откъде да има такъв контрол в момента? Някои искат мажоритарни избори, но там контролът трябва да е убийствен към спечелилите. Недоработени Баткови закони и пр., които служат само на статуквото.

    Коментиран от #98

  • 96 Дъгеец

    0 2 Отговор

    До коментар #56 от "Беги беги":

    Рвалиго дъгаева...
  • 97 АБВГД

    2 5 Отговор
    Слави Трифонов нали е малко карантиниран и не се е появил в парламента. При следващите избори като се стегне, ще натръшка де що има партия.

    Коментиран от #100, #108

  • 98 Tarnovetz

    4 2 Отговор

    До коментар #95 от "Tzarevetz":

    Да се намали мандата до 2 години, да има избираема от хората горна камара - да прегласува законите от долната и…
  • 99 Геврек

    6 1 Отговор
    РЕШЕНО - КРАЙ ! ВОЛГАТА - ПРЕМИЕР !!!
  • 100 Суеко

    7 2 Отговор

    До коментар #97 от "АБВГД":

    Ша ми натръшка той..ега не ги е натръшкал. Като гледаш как се крие тоз мишок, ега не ги е натръшкал.
  • 101 Дан ама не

    10 6 Отговор

    До коментар #49 от "USA":

    Пзрво да ти кажа,че като видя инициалите на САЩ и ми се повръща.Тези инициали будят само отвращение взв всеки нормален човек.Относно твърденията ти за работещ парламент и служебно правителство-такъв вариант конституцията на БГ не разрешава.Ако в този парламент не се излъчи правителство,президента разпуска парламента,назначава служебен кабинет и се започчва подготовка за нови избори.Служебния кабинет,не може нито да приема закони нито да извършва промени по тях.Тиквата го пусна този слух,че го е страх от служебно правителство и шараните се вързаха.Единствените,които имат интерес от нови избори са престъпниците от ГЕРБ,за да може да влезе някоя от патериците им и да управляват отново.
  • 102 наблюдаващ

    2 12 Отговор
    Много добър коментар на Волгин! И въпреки, че написаното е ясно за всеки мислещ, коментара му заслужава адмирации! А стоте простотии за 2 часа, само потвърдиха анализа ти г-н Волгин!
  • 103 Така е

    7 7 Отговор

    До коментар #94 от "НЯКОЙ":

    Волгин е много интелигентен човек но смятам, че прогнозата му е грешна ! ИТН трябва да предложи правителство и да направи всичко по силите си то да бъде успешно ! Българският народ ще оцени това и ако другите парламентарни партии го съботират тогава да поиска предсрочни парламентарни избори, които да се проведат през есента заедно с изборите за президент !
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Аз Негодника

    14 1 Отговор
    Другарю Волгин...По добре се заемете с проблемите на партията МАЙКА...БСП...Че там проблемите са ви като буре с барут,всеки момент ще гръмната...Проблема ви е че мислите, в кратосрочен план...Клонингите на БСП няма да живеят дълго...Вие с вашите кариерни интереси...Не разбирате,даже и не осъзнавате защо БСП се разпада...ЗАЩОТО ЛИПСВА ИДЕОЛОГИЯ...Повечето хора разпознаваха в партията,партията на трудещия се. А вие се оказахте партията на бизнесмените...
  • 107 Електра

    9 2 Отговор
    Волгата, още не е изплюл сладоледа на Путин, и налапа сладоледа на чалгаря. Явно рублата е девалвирала много...
  • 108 небрежнев

    9 0 Отговор

    До коментар #97 от "АБВГД":

    Изборите бяха на 4.4.21, сега сме 25.04.21. Партията на Слави от Няма Такава Държава стана на ИТН, но трябва пак да си актуализира пак името на Няма Такава Карантина.
  • 109 ОФ ОФ

    1 0 Отговор
    Истината и само истината може да напълни стадион Васил Левски и Зала Армейц. Но и други са го правили например бате Митко колко години
    Го прави колко преди него имаше Пайнер Мюзик, телевизионни канали , чичо Фънки много знакови концерти , чичо Тони Много концерти.
    Та това твърдение за политиката че ще направи нещо много голямо без да има никакъв опит е малко вероятно без пари и опит.
  • 110 ХАН КРУМ

    3 5 Отговор
    ПОЧНЕШ ЛИ ДА СЛУШАШ ЛАСКАТЕЛИТЕ И ПОМИСЛИШ ,ЧЕ СИ ВЕЛИК–ВЕЧЕ СИ СВЪРШЕН!!!ПРИЕМАЙТЕ ЗАКОНИТЕ И ВРЪЩАЙТЕ МАНДАТА.ТРЕТИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА НА БСП И ДПС.. В ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ВЧЕРА ,ТЕ ЗАЯВИХА ,ЧЕ ЩЕ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И НЕ ОТ ЗАГРИЖЕНОСТ ,А ЗАРАДИ МИЛИАРДИТЕ ЗА КРАДЕНЕ.САМО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И НОВИ ИЗБОРИ.НЕ ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИМ:ГЕРБ ЛИ НИ ПРЕДЛАГА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ– 12ГОДИНИ,ДПС ЛИ СЕ БОРИ ЗА ПРАВА ИСВОБОДИ, БСП ЛИ Е МОДЕРНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ–КОЯ ОТ ТЕЗИ ПАРТИИ НЕ Е СЪСИПВАЛА ДЪРЖАВАТА??ЗА ТОВА НОВИ ИЗБОРИ И ТЕЗИ ПАРТИИ ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЗАЕДНО С БОЙКО ,НИНОВА И ДОГАН.АБЕ ХОРА 30 ГОДИНИ НЕ ВИ ЛИ СТИГАТ????КЪДЕ СА ЧЕХИ,СЛОВАКИ, ПОЛЯЦИ , УНГАРЦИ ,РУМЪНЦИ И КЪДЕ СМЕ НИЕ? КАК ВСЕКИ БЪЛГАРИН ИЗВЪН СТРАНАТА СЕ СПРАВЯ, А ТУК НЕ МОЖЕ?. НИЕ ЛИ СМЕ ВИНОВНИ ИЛИ КРАДЛИВИТЕ ОЯЛИ СЕ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ,КОИТО СКРИТИ ЗАД ФАЛШИВАТА ЗАГРИЖЕНОСТ РЕДЯТ ДАЛАВЕРА СЛЕД ДАЛАВЕРА И ЗАТОВА ИМ ПЛАЩАМЕ.ТЕ СА С ПО ТРИ УСТИ И ПЕТ СТОМАХА И НАЯЖДАНЕ НЯМАТ,ДО КАТО НЕ ИМ СЕ СПРАТ ПОРЦИИТЕ...ПРОМЯНА НА ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА И ГЕРБ ,БСП И ДПС ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА.ПАРАЗИТИТЕ ДА СЕ МАХАТ ОТ ХРАНИТЕЛНАТА СРЕДА...ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧАО.

    Коментиран от #113

  • 111 Що е то

    12 1 Отговор
    А бе Волгин,ти нещо не си добре.Чалгаря не иска да управлява.Той иска на избори да бъде от трето място надолу.Иска да е в Парламента,да си седи вътре,без да прави нищо и да си взима парите и да си го возят с колата,ама на наш гръб.Чисто и Просто!

    Коментиран от #116

  • 112 Го4о

    7 1 Отговор
    Слави ако върне мандата ще очаква "от умрял писмо"! Ха ха ха.....
  • 113 Бойко

    7 1 Отговор

    До коментар #110 от "ХАН КРУМ":

    Безделниците от площада могат само да искат и да не работят! Затова партията им се казва: ДАЙ БЪЛГАРИЯ! Ама така и мама на тате не дава!
  • 114 Деймос

    1 5 Отговор
    Да добавят още 30 депутата , да кажем предимно на ГЕРБ . Да допуснем че Изправи се не влиза .... , останалото е същото . ДА ще си остане столична партия , тя не може да расте обективно извън София. БСП ще прибави десетина депутата от не гласувалите пенсионери заради Ковид 19. И какво ?? ИТН ще стигне до мажоритарните избори , но никога няма да има мнозинство което точно това > Сегашното мнозинство е готово на всичко да подкрепят ИТН ..., да някой неща няма да са на 100% , а да кажем на 60-70%. Мисия на ИТН е да ДЕ герберизира България. Всички ги виждаме какво представляват ! Горните се правят на ощипани/ репресирани. В Каваран и по общините бият за ......А, в държавната администрация копаят окопи ...Тогава нека един референдум да гласуват ...!! Дали да премахем криминалните структури на ГЕРБ от властта !

    Коментиран от #119

  • 115 Доротея

    3 5 Отговор
    От устата на Волгин се протяга дългата ръка на Кремал! Мнозинството от хората искат да има правителство, дон Толупини да слезе ако не от джипката, поне от новините и колкото се може повече време да няма достъп до държавния бюджет и европейски фондове! Тогава никой няма да го брои за жив, а някой може и да му посегне! Волгин иска да му даде шанс! А вие!?
  • 116 Зъ колкъ

    0 1 Отговор

    До коментар #111 от "Що е то":

    статинки къзъха тъз простотия въ?
  • 117 Дедовия

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "ТтТ":

    Волгин е тотално изтрещял!! Подходящ пациент на Карлуково!!
  • 118 Дедо Киро

    10 2 Отговор
    Ало,Волгин!! Не виждаш ли,че Цигулката се крие като плъх!! Мълчи!! Сега е " короната", след това - ново " подхлъзване " в банята!! Тошко Африкански казва: " Като получим мандат ще проговорим" Ха ха ха!! Ами тоя тиквеник не знае
    Мълчи ли,че за да получат мандат,трябва да представят кандидат за Министър-председател!! Кой е той?? Цигулката,Тошко Тъпото или Ванката??? Хи хи хи хи!!
  • 119 При

    2 9 Отговор

    До коментар #114 от "Деймос":

    честни избори, герб ще са около 10-12%, а дпс около 5-6%, а бсп около 15 и то при мобилизация! Сам можеш да сметнеш процентите! Тогава има смисъл от някаква коалиция, но не с тези трите! А тези трите, няма да са в състояние да пречат! Коалиция с тези 3 партии, е връщане и запазване на старото! Сега да направиш правителство, означава да работиш по техните правила! Каквото искат ще се случва, каквото не искат, няма! То се и видя и при гласуванията за 1лв и за другите неща които не са им изгодни! Излишно е да хвърлят пари по глупаци, да викат на черното бяло! Всичко е толкова ясно и видно! Даже стигат и по далеч с простотия! Анализа на Волгин е перфектен и точен и е самата изстина! ИТН засега действа абсолютно правилно и достойно! Отстрани погледнато, един мъжкар върви и без да приказва действа! Покрай него, клюкарки и продажнички крякат глупости и се излагат! Това е начина с тази продажна сган!

    Коментиран от #123

  • 120 Политанализатор

    7 3 Отговор
    При нови избори 🎻 Трифонов ще получи % колкото на геврека дупката!! Ясно??

    Коментиран от #121

  • 121 Колкото

    0 3 Отговор

    До коментар #120 от "Политанализатор":

    толко! Това не е твой проблем! Гледай лака и маникюра!

    Коментиран от #124

  • 122 Чата

    3 4 Отговор
    И Волгин се превъна в латентен гербераст, защото Путин предпочита Борисов, а Петър е кръстен на цар Петар и река Волга! Блеснаха много червени задници от лятото насам! Райчев, Кънчев! Бороджиева и всички леви социолози застанаха на амбразурата на кремльовския пратеник - Буко Едрата Каунеста Тиква!
  • 123 Млад човек

    9 2 Отговор

    До коментар #119 от "При":

    Ало,тикво!! " Мъжкарят" Цигулката нито върви ,нито действа!! Крие се!! СУВЕРЕНЪТ му гласува доверие а той се прави на умряла лисица!! Това е поведение на страхливец,щото осъзнава,че е некомпетентен по каквато и да е тема!! Дори не знае поне един чужд език!! Схващаш ли??

    Коментиран от #125

  • 124 Гневен язовец

    1 1 Отговор

    До коментар #121 от "Колкото":

    Какво означава " ТОЛКО" бе неграмотник??

    Коментиран от #126

  • 125 Нещо

    1 1 Отговор

    До коментар #123 от "Млад човек":

    не разбра ли от написаното? Ами прочети пак! И за теб пише там! Ако не стане, пробвай! Имаш шанса да се получи! И не е нужно да казваш как се чувстваш! На мен ми е ясно! 😃

    Коментиран от #128

  • 126 Каквото

    0 1 Отговор

    До коментар #124 от "Гневен язовец":

    означава ком. 120! Анадъмо!
  • 127 Васил

    2 6 Отговор
    Много ясно и резултатите ще бъдат съвсем други това е най големият страх на Герб служебно правителство и нови избори.
  • 128 Млад ездач

    1 1 Отговор

    До коментар #125 от "Нещо":

    От написаното разбрах единствено,че си неграмотник!! Я отговори какво значи " толко"??? Ха ха ха ха!!

    Коментиран от #130, #132

  • 129 Отвратен

    8 2 Отговор
    Победител в какво? Тоталното разтурване на държавата ли? Та нали ако прокарат електронното гласуване, това означава най-малко 100% от ОРГАНИЗИРАНИЯ вот от Турция да отиде за ДПС. Същото се отнася и за платения "ромски" вот. И няма начин по който да ги пипнеш за това. А бленувания вот от чужбина се видя при кого отиде. Реализираните хора в чужбина им е през еди какво си за България, а окаяните гастарбайтери дават протестен вот без изобщо да се замислят за какквото и да било. Те просто мразят и обвиняват другите за собствената си некадърност да се справят с живота. Не мога да повярвам, че има толкова глупави хора, които се надяват, че чалгаря ще им "оправи" жалкия животец.
  • 130 Браво

    0 1 Отговор

    До коментар #128 от "Млад ездач":

    Имаш напредък! Ъди дъй пак сиги! Не съ откъзвай! Има шанс да съ получи мъ мила!
  • 131 Българин

    4 4 Отговор
    Тази руска подлога да си сложи един болшой руски камък на шията и айде у волга!!! Писна ми от неговото русофилско бълнуване ! Ако не го прави за пари е възможно и той да е руски агент но полека лека всички ще бъдат изловени в това не се съмнявайте!!!
  • 132 Как какво

    1 1 Отговор

    До коментар #128 от "Млад ездач":

    Значи толко ти е акъла! Анадъмо! Я да видим дали разбра сега! 😂
  • 133 КуКу Къш

    7 4 Отговор
    Ако станат първа политическа сила ИТН ще се озове в положението на ГЕРБ - победители без мнозинство, а дали ще получиш първия мандат или втория без мнозинство е все едно.
    Лично аз, обаче предричам, че ИТН ще са с много по-лош резултат от сега. Те много разочароваха и показват пълна политическа немощ.

    Коментиран от #135

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Ами

    2 4 Отговор

    До коментар #133 от "КуКу Къш":

    За разлика от теб, при Волгин има логично следствена връзка на фактите! А при теб? Първо: При един честни избори герб и дпс, ще са далеч от тези резултати! Второ: Тогава и резултата на ИТН, ще са нагоре, дори и без допълнителна подкрепа! Защото сега купуването на гласове и манипулации на изборни списъци и мъртви души и корпоративен вот, свалят от процента им! Дори и да не стигат, тогава би имало смисъл от коалиция с Христо Иванов! Сега такива коалиции са излишни! Партиите от статуквото могат да блокират всяко гласуване или решение, което не е в техен интерес! Както и видяхме с някои въпроси от референдума! Последните ти две изречения, на този фон на драскане без логични връзки, мисля, че са излишни да ги коментирам! Те или са плод на 20 ст. или плод на простотия!

    Коментиран от #142

  • 136 Стара чанта

    0 3 Отговор
    Препиканите фантазии !
  • 137 Бат Мишо

    4 4 Отговор
    Слави Трихонов ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ПОВТОРНИТЕ ИЗБОРИ С 80 % тлябва да обещае и направи САМО ЕДНО НЕЩО неструващо НИЩО и даващо ни ВСИЧКО - ДА РАЗРЕШИ ЗАКУПУВАНЕ НА ОРЪЖИЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ И ЗА УЗАКОНИ УПОТРЕБАТА МУ В ЗАЩИТА НА ЖИВОТ И СОБСТВЕННОСТ и гарантирам на Слави ПРЕИЗБИРАНЕ ДО ЖИВОТ
  • 138 Аз съм Веска

    0 2 Отговор
    Несъзнателно лъжеш.
    Добре, че духовниците са включили на,, Астрала поща,,.
    В пощата ще намериш,, Цветница,,.
    А в клонките на върбата
    и ще намерим минарето на ББ.
    След това ще я надвият на венец, за да се доближат максимално до ОХО БОХО. Нещо като бог го боли, заради което отива на лечение.
    А в името се очаква да цъфне ница,,Роза дамаскина,,.

    Ами...ще цъфне. С бял цвят...
  • 139 Развийш ли

    5 4 Отговор
    Герб спечели изборите и те трябва да управляват Дори и в Гърция е така Който спечели съставя кабинета щом Народа ги е избрал на Първо място

    Коментиран от #140

  • 140 Ами

    2 2 Отговор

    До коментар #139 от "Развийш ли":

    Когато спортист спечели състезание с употреба на допинг, какво се случва?!? Надявам се имаш поне толкова, че да схванеш аналогията!
  • 141 ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

    2 3 Отговор
    СЛАВЧО Е БАРЕКОВ 2 И ТЪП НА БОБ ОТ ТОЗИ НИЩО НЕ СТАВА ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО С ЦЕЛ ПРОМЯНА А ТО СЕ ВИДЯ МЪЛЧИ КАТО Н
    А С Р А Н АМА 10000 ЛВ ЩЕ СИ ВЗИМАТ ДА ПАПКАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ВОЗЕНЕ ХРАНА И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТ КОМИСИЯ ТО НЕ МОЖЕШ ДА МУ ХВАНЕШ КРАЯ НА ПАРИТЕ А ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ ЗА ПОЛОВИН КУЧЕШКИ КРЕНВИРШ ДА СИ ВЗЕМАТ
  • 142 КуКу Къш

    4 3 Отговор

    До коментар #135 от "Ами":

    За изминалите три седмици много маски паднаха и много митове бяха разбити. Кукувците получиха много повече, отколкото очакваха, за което тррябва да благодарят и на ДПС, която прехвълри доста гласове към тях и ДБ. Успеха на ИТН е пиров, защото в момента каквото и да предприемат, все губят. Това беше и целта на занятието в стил "Натопи другарчето си и му гледай сеира". Това беше тактически ход на ДПС, който те изиграха брилянтно. Сега те се договарят с ИТН, като целта е те да вземат мандата и да управляват с подкрепатна на ДПС и другите три партии, оставяйки БСП и ГЕРБ в опозиция. Да, но наблюдаващите политиката у нас знаят, че:
    1. ДПС не желаят да управляват и искат други да поемат отговрността, а тре само да си въртят безнаказано далаверите в сянка.
    2. Истински токсичната партия е ДПС, защото който е управлявал или работил с тях винаги е пропадал, докато те винаги се измъкват.
    3. ИТН се отказа от основни неща в предизборната си програма и референдума, за да получи подкрепата на ДПС и това няма да им бъде простено.
    Така, че управляват или не, те няма да изпълнят по тяхна вина поетите обещания и ако влязат в следващия парламент ще е чудо.

    Коментиран от #144, #147

  • 143 Лилява

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Антигерб":

    Не знам ,кой го е страх от избори....….?
  • 144 Ами

    3 1 Отговор

    До коментар #142 от "КуКу Къш":

    Я прочети пак коментара, който ти бях написал! Някъде виждаш ли да съм писал, че искам тролска простотия!?! 😂 И от написаното, толкова ли не се светна, че трябва да се напънеш малко, а не да ми пишеш хуморески за деца от първи клас! Ако това ти е умственото ниво, не си за тук! А сега как мислиш изглежда глупака Борисов в нашите очи, след като може да дава пари за подобна простотия? Ами пр0ст! Ама много пр0ст! Съсипахте го, ей!?

    Коментиран от #148

  • 145 ЦИК

    3 3 Отговор
    Въпроса не е дали Трифонов ще спечели предсрочните избори , а дали ГЕРП- аджиите ще успеят да преминат четири процентовата бариера . След въвеждането на изцяло нови изборни правила , шансовете им драстично намаляват .
  • 146 ТИ СИ ПРОСТ ЛЪЖЕЦ,

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "УБИЕЦ БОКО":

    ДА НЕ БИ ДА СИ ОТ ДОБИЧЕТО ,ЗАРАДИ КОЕТО ТОШКО АФРИКАНСКИ СИПЕ ИЗВЕНЕНИЯ ?!
  • 147 Това

    2 3 Отговор

    До коментар #142 от "КуКу Къш":

    е самата истина ,но тъпанарите подценяват доган,а залагат на кукуто!

    Коментиран от #153, #155

  • 148 КуКу Къш

    1 3 Отговор

    До коментар #144 от "Ами":

    Кои сте вие, бе смешко?
    Я си напиши нехумореските, че да се посмеем.
    На плюене си го докарал, а другото?

    Коментиран от #151

  • 149 жжжжжж

    2 2 Отговор
    петре , а защо участват на избори , които не искат да спечелят? стига тънки партийни сметки. излагаш се.

    Коментиран от #152

  • 150 Петроф

    0 2 Отговор
    Искам да го попитам има парт.книжка на БСП-в своите предавания в ефира на БНР,той е единствения който кани влюбените в БСП,а
    другите не или веднага ги изключва от ефира на БНР.Крайно време
    СЕМ и директора на БНР да вземат отношение по въпроса и ако
    има истина да го махнат.Какъв бонус взима от БСП ???????
  • 151 Ами

    3 1 Отговор

    До коментар #148 от "КуКу Къш":

    Това твоето се нарича гьонсурат! Не, че ще разбереш, но няма и значение!😂

    Коментиран от #154

  • 152 Ами

    3 0 Отговор

    До коментар #149 от "жжжжжж":

    Кой участва на избори, които не искат да спечелят?
  • 153 Ами

    3 1 Отговор

    До коментар #147 от "Това":

    За колко стотинки една простотия става самата истина!😂 Само не казвай, че е без стотинки, че ще ме отчаеш за над раменното ти устройство!😂

    Коментиран от #156

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 КуКу Къш

    1 1 Отговор

    До коментар #147 от "Това":

    Куковците падат стремително надолу. Приличат ми на скочилият от 12 етаж, който като стигнал до петия извикал "Колко добре летя..."
  • 156 КуКу Къш

    1 1 Отговор

    До коментар #153 от "Ами":

    Ами заа толкова, колкото ти взимаш за твоето тролене.
    Buzz off!

    Коментиран от #157

  • 157 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #156 от "КуКу Къш":

    Няма нищо по хубаво да имаше кой да ми плаща за истината! Ама няма! Само подлеци! А аз няма как да си подаря достойнството! Това драга е единственото което си имаш! Е вече нямаш!😂

    Коментиран от #158

  • 158 КуКу Къш

    1 0 Отговор

    До коментар #157 от "Ами":

    Според дядо Маркс, истината, драги е "Субективно отражение на обективната действителност". Т.е. всеки си има своя собствена. Зависи от коя камбанария гледа.
    Някои изграждат мнението си според фактите, а други търсят само фактите, които подкрепят вече изграденото им мнение. Т.е. всеки вижда това, което иска да види.
    Какво да се прави, шарен свят.
    Казват, че истината се раждала в спора, но за да има такъв трябва да има аргументи, факти, уважение, а не деклариране на "истината" с "достойнство" и от последна инстанция и превключване на обиди.
    Смятам, че форумите са място именно за коментари от различни гледни точки, а не за безапелационно налагане на виждането на този и онзи. Четат се от всякакви хора, както и от професионалисти - политици, социолози и т.н. И е важно да им покажем какво мислят хората, а не сляпа подкрепа за този или онзи или освиркване за врага. Освен ако не сме за това във форума.
    Но както казах, шарен свят, хора всякакви и всеки си има неговите основания да пише едно или друго.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове