Last news in Fakti

7 Май, 2021 08:27 4 754 20

Бойко Ноев: Борисов е бутафорен образ

  • бойко ноев-
  • бойко борисов-
  • корупция

Скандалът в Чехия гръмва преди техният външен министър да направи посещение в Москва

Бойко Ноев: Борисов е бутафорен образ - 1
Снимка: Архив

Това, което виждаме днес е отзвук от преди години. Защо днес ги разкриват тези взривове? Никога не вярвайте на Гешев. Ако Гешев каже нещо, да знаете, че е обратното. Това каза Бойко Ноев по 7/8 ТВ.
На лъжата краката са къси. Когато направиш нещо лошо, няма как това да не лъсне. Трябвало е да мине време, ,за да се съберат потоците от много държави. И да лъсне, че едни и същи хора са били при отравянето на Скрипал, при взривовете в Чехия и при терористичния акт срещу тримата български граждани. Когато се събират тази информации, лъсват и други странични истории.

Скандалът в Чехия гръмва преди техният външен министър да направи посещение в Москва. Ако гледаме в България, защо у нас сега му е дошло време за разкрития за неща, които са се случили отдавна. Те са криели. А по случая на тримата отровени у нас е ясно доказано, че прокуратурата с Цацаров и Гешев, заедно с Борисов са правили всичко възможно да заметат следите и да не злепоставят Русия.

Всичко води директно към антуража на премиера, на главния прокурор и на Пеевски. В замитането участваше ДАНС и МВР. И сега изведнъж - стане нещо в Чехия, отеква в България.

Сега вероятно същите хора ще излязат и зад двата взрива в Сопот. Защо прокуратурата натрапчиво обяснява, че взривовете са свързани с Гебрев? Защото тя прави всичко възможно да смачка Гебрев и да му вземат бизнеса. Опитът за убийството на Гебрев е свързан и с „Дунарит“. Прокуратурата замълча, когато са хванали Малинов как съветва руските си партньори да купят „Дунарит“. Това е пет месеца преди да го отровят Гебрев. Сега Малинов не е разследван. Той отиде в Москва и се върна с орден. И нищо не се случва.

Добрин Иванов е собственик на ТВ Европа. Неговата фирма е получавала пари от офшорки в черната списъци на Америка. Неговата фирма е правила орталък с фирмата на Пеевски, която е искала да придобие „Дунарит“. Фирмата присъства във фалшифицирани документи. Ние виждаме краха на едноличния режим на Борисов. И изплуват всякакви неща - Илчовски, Мата Хари, Барселона и т. н. Ще изплуват и взривовете. Борисов ефективно е бил проводник на Кремъл и на мафията в Кремъл. Това отида заедно с „Турски поток“. Евроатлантизмът на Борисов е бутафория, под която се прикриват съвсем други неща и зависимости.

Борисов е бутафорен образ. Зад него стои един прост човек, който е готов да продаде държавата си за пет стотинки. По големите въпроси той върви с Путин. Дали от страх, от интереси, времето ще покаже. Прокуратурата лъже, не говори за най-големият взрив през 2012 година на Петолъчката, където загинаха 30 души. Мен ме е срам заради начина, по който гледат на България.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 45 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илчовски

    41 1 Отговор
    Опитаха с тоя цирк да пробият и на арабския пазар, ама не им се получи. Само че арабите не са като глупавите българи - че на някой му трябвали пари, да ядат скъпа и некачествена стока........Примeрнo прeди 6 мeceцa вкaрaхa oт брaзилcки държaвeн рeзeрв cвинcкo мeco зa бeз пaри и ни гo прoдaдoхa cкъпo.
  • 2 бушприт

    40 2 Отговор
    Евроатлантизмът на Борисов е бутафория, под която се прикриват съвсем други неща и зависимости. Зависимости от италианската мафия и от американската в Белия дом.

    Коментиран от #20

  • 3 хаберих

    23 0 Отговор
    - Какво Ви вдъхновява?
    - Не разбрах...
    - Какво Ви кара да ставате сутрин от леглото?
    - А, разбрах! Мен ме вдъхновява пикаенето.
  • 4 Anonim

    12 38 Отговор
    Ти си чучело а Слави наркоман,Радев прост военен

    Коментиран от #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Gowo

    37 5 Отговор
    Гешеф и Борисоф на съд!...За предаване страната ни на чужди интереси
  • 7 Дън Бай

    21 11 Отговор
    Ноев, ти също си бутафория на Маршал, от 30 години! Как не се скрихте най-накрая!
  • 8 Рукола

    23 4 Отговор
    Търговията на частна фирма с оръжие "made in Bulgaria" в Украйна, Сирия и Грузия, сериозно застрашава националната сигурност.
  • 9 ГанюБалкански

    18 2 Отговор
    То и Кьовеши да дойде все тая, Те и нея ще унищожат .....
  • 10 АМОН

    33 0 Отговор
    ЗАД БОРИСОВ Е ДЕПЕСАРСКАТА МАФИЯ НА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯ НА ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА - ДОГАН СЪС НЕГОВИЯТ ШИШИ!!

    ТАЗИ ИЗМЕТ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ !!
    ДА НЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА ЕТНИЧЕСКИ МИР КОЙТО БИЛИ ОСИГУРИЛИ.

    МЕСТОТО НА ДОГАН И КОМПАНИЯ Е В ЗАТВОРА.
  • 11 3.14К

    18 8 Отговор
    Борисов е ясен какъв толуп е. А ти Ноев като какъв се изявяваш и знаеш ли що за стока си?
  • 12 Чимак

    11 9 Отговор
    Какво разбрах: Чехите играят задкулисно с Борисов, Гешев, и Пеевски. Голям образ е тоя.
  • 13 предатели

    20 7 Отговор
    А спрете се бре предатели. Нагли платени шпиони, от сутрин до вечер плюят по Русия, за щяло и не щяло. Изгонихте руските туристи и сега заради лъжите ви българският бизнес ще яде вашите евро атлантически глупости. Трябва да ви вкарат по затворите за щетите който нанесохте на България. А спрете се вече, оср@хте се много.

    Коментиран от #15

  • 14 Ушанките мълчат

    2 10 Отговор
    Няма чебурашки на амбразурата да защитават путян😂 Борисов е проводник на Масква съвсем обърка ушанките и се чудят сега как да реагират😂
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Така ли

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Anonim":

    А само простия главанак хубав
  • 17 цирк Буда рухва

    7 1 Отговор
    Eдин Глaруc рaзнacял кюлчeтa злaтo пo върхoвeтe тaйнo и пoлeкa. Aмa тe нe били нeгoви, крaдял ги и c тях cи купувaл cпoкoйcтвиe. Нo кoгaтo cтaнaлo тaкa , чe нямa oт къдe дa ce крaдe, Глaруca изпaднaл в нeмилocт и зaпoчнaл дa cнacя жълтa миризливa кaл. Гoркият Глaруc, cкoрo щe гo ocкубят , кaктo oпърлихa Прaceтo !
  • 18 яж фафли

    5 2 Отговор
    Ноев, престани да ближеш на Обора ковчега ! Не си мерило за да те дават по медиите. Иди при Монката, Плювню и Цецо и направете едно каре на пастра. Не се навирайте между шамарите.
  • 19 123

    4 2 Отговор
    Ноев стига си плюл по братска Русия знаем ве всички продажници
  • 20 Едуард Петров-Едо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "бушприт":

    На американската държавна мафия Борисов набута в алчната им част 6000000000 лева, за да избегне арест от американския спецназ и вкаран в Гуантанамо, докато пукне! ШЕГА С РУСНАЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ БИВА, ЗАЩОТО ТОВА СА СВРЪХДЪРЖАВИ ИМПЕРИИ, А ВСЯКА ИМПЕРИЯ Е ВРЕМЕННА КОНФИГУРАЦИЯ! ПОСЛЕДНО СЕ СГРОМОЛЯСА СССР!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове