Last news in Fakti

23 Май, 2021 13:23 4 953 76

Жан Виденов се завръща с „Ляв съюз за чиста и свята република“

  • жан виденов-
  • ляв съюз за чиста и свята република

Председателят на коалицията Иван Атанасов заяви, че политическата сила ще участва на предстоящия вот заради лошия резултат на БСП на предишните избори

Жан Виденов се завръща с „Ляв съюз за чиста и свята република“ - 1
Кадър БНТ

Жан Виденов става организационен секретар на „Ляв съюз за чиста и свята република“, която ще участва на предстоящите парламентарни избори. Коалицията се сформира по инициатива на „Лява алтернатива на България“ на Иван Атанасов, който ще бъде и председател. Четири партии влизат в коалицията:

„Социалистическа партия Български път с председател“ проф. Ангел Димов;

„Българска прогресивна линия“ с председател Красимир Янков;

„Възраждане на отечеството“ с председател Николай Малинов;

„Партия на българските комунисти“ с лидер Иван Пенчев.

Виденов е министър-председател на България през 1995 – 1997 г. и председател на Българската социалистическа партия от декември 1991 до декември 1996 г.

Подава оставка от заеманите постове след масови протести заради хиперинфлацията в страната. Кризата оттогава е наречена на него „Виденова зима“. Понастоящем е преподавател в пловдивското Европейско висше училище по икономика.

„Задават ни въпроса „Защо сега?“. Левицата е разгромена и не е представена в Народното събрание, съответстващо на броя на левите хора в България. Имаме шанс да разбием олигархичния модел на управление и обществени отношения, който тормози България вече 30 години. Смятаме, че има заплаха за България – за нейната териториална цялост и суверенитет заради провокациите, отправени към Русия и влошените отношения с всички съседни страни “, заяви председателят Иван Атанасов.

Той допълни, че Виденов е „архитектът“ на коалицията. По думите му политическото сдружение ще се бори за справедливост във всички сфери. „Ние сме за морал и ценности в политиката и смятаме, че със собствените си биографии можем да го докажем. Ние сме истинска левица и патриоти“, допълни Атанасов.

„Да посочиш Бойко Борисов за враг не е достатъчно, за да те постави в левия спектър. Всички недъзи от управлението на ГЕРБ са визитната картичка на претендиращите да са в левия спектър. Не е лява политика унищожаването на леви предприятия, снимка с една козичка, да изведеш парламентарната група от заседанията на Народното събрание, когато се коментира концесия за националните богатства. Левите политики се защитават от хора с ляво мислене“, каза Красимир Янков.

От „Възраждане на отечеството“ посочиха, че ще следят внимателно външната ни политика с Русия, ще дават отпор на всички порочни действия и ще се борят за възстановяване на добрите отношения с руснаците.

Иван Пенчев от „Партия на българските комунисти“ заяви, че от април се водят преговори за създаване на коалицията „Ляв съюз за чиста и свята република“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойко

    44 53 Отговор
    След като фалира държавата се скри като преподавател в един частен Пловдивски университет,но за жалост и той фалира и го закриха! Толкова дълги години мълча ,а сега вече без работа и на 60г какво да прави, освен да стане депутат да взема сигурна заплата! Много добре знаят от тази никому неизвестна партия,че шанса им е нула,но субсидийка да лапнат , това е целта!

    Коментиран от #3, #24

  • 2 hrr th

    20 8 Отговор
    нали го били съкратили или не е така?
  • 3 Хуарбуса

    34 34 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    А колко ограби на вложителите след като фалира 29 банки и не можеха да си вземат парите? Долара от 60 лв.скочи на 3000 лв. Парите за седмица ни се обезцениха. Когато гръмнаха 14-те войничета и изгоряха живи , този вечерта игра хоро. Аз съм съвременник на неговото управление и изгорях само с левовата равностойност на 2500 долара в банка Славяни , една от фалиралите банки тогава

    Коментиран от #16, #32, #45, #70

  • 4 1618

    40 7 Отговор
    Всички драпат за властта,която Борисов и неговата шайка направиха символ за бързо незаконно забогатяване! Политическата власт я нямат за нищо–нито псевдопатриотите,които се обединяват безпринципно жадни за власт- разбирайте финансови приходи в техните представи! БСП – са същите!Колко още маскари ще се появят до изборите! Това са хора, които изобщо не мислят за народа и България!Те мислят единствено и само как добирайки се до властта да получат финансови изгоди да си купят по няколко апартамента като Цветан Цветанов,да си купят луксозни коли, вили край морето, къщи за гости като почти всички кметове от ГЕРБ и ДПС,да си купят къща в Барселона с бутик като Борисов,че и някой остров може да си купят! За това всички вкупом са скочили срещу Служебното правителство,защото те за кратко време успяха да разкрият пълния батак, високата корупция,мафиотската симбиоза с властта на Борисов във всички институции!
  • 5 Мето

    22 33 Отговор
    До няколкото трола които ще се активират да пишат колко честен бил Виденов !!!! Аз зная истината който съм бил съвременник. И още един факт да напомня !!? Масовата приватизация държавните предприятия с боновите книжки започна лятото на 1996 година , по времето на Виденов а не при Костов , чието управление започна месец май 1997 година. Когато фактите говорят и няколкото трола трябва да мълчат!

    Коментиран от #11, #33

  • 6 Мдаааа

    16 23 Отговор
    Заигравка с Апостола....жалко.Гледам, отвсякъде изпълзяват НЕзабравими муцуни,чак да ти се доповръща. По -добре за народа е да управлява Борисов.

    Коментиран от #12

  • 7 зелен петел

    14 23 Отговор
    Нова "Виденова зима" няма да преживеем. 1 хляб ще е 100 лева. Това ни готвят. Литър бензин 18 лева,кило сирене-34 лева,10 литра минерална вода вода за пиене-14 лева,обувки откитайски магазин-400 лева. Яке зимно-450 лева,дънки-180 лева. Смятайте!

    Коментиран от #30, #34

  • 8 Карай Накриво с Диана

    18 4 Отговор
    Не мерси.
  • 9 Ако ви се живее Отново

    19 25 Отговор
    На купони за храна. Гласувайте за Жан.

    Коментиран от #35

  • 10 я някой

    13 22 Отговор
    да посочи ЕДНА развита социалистическ държава в света и защо България трябва да се стерми към това ?? само да добавя , че китай е капитализъм с диктатура на партията...много милиардери които подкрепят върховенството на една партия

    Коментиран от #15, #18, #29

  • 11 Правилно!

    22 8 Отговор

    До коментар #5 от "Мето":

    Аз още чакам девиденти от " Албена инвест " и "АКБ форест".

    Коментиран от #21, #31

  • 12 1618

    28 6 Отговор

    До коментар #6 от "Мдаааа":

    Борисов е тотално компроментиран! Пада от власт завинаги! Излиза от политиката!

    Коментиран от #20

  • 13 Бегето страна с население

    28 0 Отговор
    Колкото 1 средно голям град на запада обаче с хиляди партий и кандидати да грабят 😂😂😂😂кметове общинари заместници съветници шофери охрани секретарки готвачи и тва нищо не работи само граби😂😂😂😂
  • 14 И ОТНОВО

    17 5 Отговор
    Тези ще довършат окончателно БСП
  • 15 Отговор

    19 11 Отговор

    До коментар #10 от "я някой":

    Няма така държава! Но пък ИМА ТАКЪВ НАРОД!
  • 16 ИСТИНАТА

    13 22 Отговор

    До коментар #3 от "Хуарбуса":

    Банка Славяни бе на близкото до Виденов лице, доносника на ДС Георги Агафонов ( напишете името му в Гугъл и ще разберете фактите) . Пролетта на 1996 година банката спря да изплаща влоговете на клиентите си. Един път месечно чрез записване можеше да се изтегли малка сума от влога ви. Същевременно долара лятото и есента на същата година почна да " танцува " докато от 58 лв.стана на 3000. В същото време парите в банките ви се обезцениха 50 пъти . По това време Жан какво да ям се запъна и не искаше да дава оставка. Искаше да продължава при този финансов и житейски колапс. Противник съм на Буда тиквyн , но е слънце спрямо този . И двамата крадяха но при Буда нямаше финансова криза и колапс поне л не докара страната до фалит. Този Жан трябваше досега да е още в затвора ако не се бе откупил пред Костов да не го закача и да му търси отговорност за фалита и грабежа

    Коментиран от #42

  • 17 пройчо

    9 3 Отговор
    "... „Българска прогресивна линия“ с председател Красимир Янков..."*****начи и Боце участва ,скришно :))
  • 18 Веднага...

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "я някой":

    ШВЕЦИЯ
  • 19 ПЕНКО

    0 8 Отговор
    ЖАЛКО --- ПАРТИЙКАТА "ВЪЗРАЖДАНЕ" ИМА СХОДНИ ВИЖДАНИЯ ПО РЕДИЦА ВЪПРОСИ , НО Е НЕЯСНО "ДЯСНА " !?!?!?!?
  • 20 Може и да си прав ,но

    8 5 Отговор

    До коментар #12 от "1618":

    Построеното от него ще остане за признатеното поколение.
  • 21 Методи

    11 6 Отговор

    До коментар #11 от "Правилно!":

    Аз пък чакам от приватизационния инвестиционен фонд на бившия министър на икономиката при Беров Валентин Карабашев ( бог да го прости) "Север ", лятото на 96 при Виденов за да ни агитира дойде лично да изнася концерт Слави Трифонов срещу заплащане от Карабашев естествено , пях и на челна стойка дори стоя, накрая на концерта взе думата Карабашев ...При Виденов започна приватизацията на държавните предприятия без пари а само срещу бонови книжки
  • 22 UFO

    15 8 Отговор
    Леле какво дебелоочие! Тези проскубани лешояди да не си мислят , че народа е забравил?!?

    Коментиран от #28

  • 23 гост

    8 13 Отговор
    боже пак Виденова та зима
  • 24 Жан

    24 5 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    Има повече акъл от всичкото герп
  • 25 Робе спи ер

    3 21 Отговор
    Слави е последната надежда! После всички на гилотината!!!
  • 26 Другия с коня

    10 13 Отговор
    Лустрация на Комунистическите партии и Членувалите в тях Държавни Изменници!!!!
  • 27 партията

    23 6 Отговор
    на Жан Виденов ще откъсне със сигурност от гласовете на БСП. Може да е най-неуспешният министър-председател, но е най-некорумпираният. Влезе с една панелка, излезе с тази панелка и кара стар фиат пунто. Беше много млад тогава и много го излъгаха. Да му мисли Нинова. Тя и затова тръгна да прави безпринципни коалиции, но като говоря с приятели, които са убедени социалисти чувам отговор "За Нинова вече не". Странно, че не чувам "За БСП вече не", а чувам конкретно име.
  • 28 Народа

    2 6 Отговор

    До коментар #22 от "UFO":

    Не е разбрал понеже е неук, но баце каза какво се набива на такива.

    Коментиран от #49

  • 29 Емил Боев

    13 5 Отговор

    До коментар #10 от "я някой":

    Сега щети посоча не една а три социалистически държави във света .Китай ,Северна Корея , Виетнам . А сега отваряй интернет и уйкипедия и чети за тези три държави как си запазиха социализма и защо са най богатите във света .

    Коментиран от #61

  • 30 Много

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "зелен петел":

    Си тъп саше
  • 31 Емил Боев

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Правилно!":

    Чакай до върба във петък ,ама чичко ти Сорос не пуска гювеч на такива абдали като теб .
  • 32 там ти е грешката

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Хуарбуса":

    Славяни?! По добре в Първа частна, Биохим, Експрес банк, ДСК,... . А най-сигурно в пирамидите - 120% лихва.

    Коментиран от #41

  • 33 по негово

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мето":

    време, но не той. Тогава го направиха на кукла на конци. Е, някои завършиха земния си път по недобър начин, но пък изнесоха чували с пари. Затова банките гърмяха, а Виденов го отнесе на гърба си. Беше само на 36 години. Столетницата го излъга в онези мрачни времена.
  • 34 Емил Боев

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "зелен петел":

    Ще преживееш ще преживееш ,ти преживя бойковите 11 години на разрухата и тресавищата сега се кахъриш за някаква зима . Да не ти обяснявам за тока ,за водата ,за парното ,за банките разбойници ,за мобилните оператори за фирмите за бързи кредите които ти тежат като воденичен камък на шията и Жан Виденовата зима ще преживееш .

    Коментиран от #55

  • 35 я стига

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Ако ви се живее Отново":

    Най-вероятно някой ще се хване на манипулацията или простотията ти, ама да си чувал за МВФ!
  • 36 Младост

    10 2 Отговор
    Какво са очаквали тези които преди 25 години са гласували за едно 35 годишно момче да ги управлява.Нима зад него не са стояли други.
  • 37 Виденова зима

    7 15 Отговор
    Жан Виденов раздаде заводите на Мутрите от Дс.. И фалира 15 банки

    Коментиран от #39, #43, #48, #51

  • 38 Работния

    1 0 Отговор
    ТИЯ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ БУКЛУ МАРКАТА СЕ УВЕЛИЧАВАТ В МАЛКА БГ КАТО МУХИ НА МЕД.
  • 39 Това е клевета бе

    13 4 Отговор

    До коментар #37 от "Виденова зима":

    джендър. Той е от малкото честни политици и ако не се събере с бивши доностници ще успее
  • 40 Бай Ламби

    6 3 Отговор
    Да вземат двамата Руменчовци - Овчаров и Гечев.И двамцата знаят ка се чисти републиката, най-вече от банки и банкови спестявания. След тях и трева не никне, да не говорим за пари и финанси.Незнам ония комунист Чичибаба дет беше министър на земеделието навремето жив ли е?Той най-добре разбира от чистене на зърно.Навремето изнесе всичката пшеница и царевица на републиката та настана повсеместен глад и за ората и за животните.Тия тримцата начело със Жанчо са способни така да ни изчистят, че и територия няма да остане да не говорим за република или държава някаква.

    Коментиран от #62

  • 41 Правилно!

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "там ти е грешката":

    И най- сигурната," ийст уест интернешънъл ходинг груп".Как звучи само ,а..!?.....що овце изгоряха тогава.

    Коментиран от #65

  • 42 иска ми се

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "ИСТИНАТА":

    да ти дам един линк, но Факти не позволяват и изтриват коментара. Ако изпишеш в търсачката СОЦИАЛИСТЪТ ЖАН ВИДЕНОВ – НАЙ-МЛАДИЯТ, НАЙ-БЪРЗО ИЗДИГНАТИЯТ, НАЙ-ХУЛЕНИЯТ, НО И НАЙ-ЧЕСТНИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ, линкът ще излезе на първо място. Не е това, което си чувал или чел на друго място.
  • 43 ти свидетел

    6 3 Отговор

    До коментар #37 от "Виденова зима":

    ли си на това време?! С абсолютна сигурност не! Иначе нямаше да пишеш чак такива простотии.
  • 44 dfu

    4 5 Отговор
    Много дълго име са избрали, но поне тия са по-добър избор от досегашните статутковистки партии. Ако не бях направил вече своя избор и трябваше да гласувам насила, повече бих повярвал на Жан и останалите социалисти-утописти, отколкото ма Тиквата и останалите крадци и чуждопродажници.

    Коментиран от #53

  • 45 Абе те тия вложители

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Хуарбуса":

    И те крадци от комунизма!!
  • 46 оня с коня

    3 6 Отговор
    Йесссс,ето го най-после това дългоочаквано Завръщане на Виденов със емблематичното Шварценегерово "АЙЛ БИ БЕК"!И след като първо гласувам за ГЕРБ "за загрявка",след това ще гласувам за Всяка една ПООТДЕЛНО от Четирите партии в Коалицията на Виденов!Мдааа...
  • 47 Активист на БКП

    8 4 Отговор
    Треперете фашисти!!!
  • 48 Охо Бохо

    6 5 Отговор

    До коментар #37 от "Виденова зима":

    Тази глупост от соросоидбите и учебници ли я научи?
  • 49 БАЙ СТАВРИ

    4 3 Отговор

    До коментар #28 от "Народа":

    Я ЗНАМ КВО ДА НАБИЕМ НА БАЦЕТО ТИ , ТОВА КОЕТО Е КАЗАЛ В ЗАПИСА С ДОНЧЕВ , САМ ГО ЧЕКАМ ДА МИ СЕ ДОВЛЕЧЕ ТУКА , ТАКЪВ ЧЕ ГО ЯДЕ ,ТА ЩЕ СИ СПОМНИ ЗА МНОГО ЛОШИ ВРЕМЕНА КАКВО Е СТОРИЛ СРЕЩУ НАРОДА , ПО ДОБРЕ ДА Е НА ТОПЛО ПРИ МЕНЕ , ОТИ МОЖЕ ДА ГО ОСВИТКА ОНЯ СЪРБИНО , ЙОСИЧ !!!🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃!!!!❤️💞💓❣️♥️💗💕💟💋💖💔💘💌💝🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❣️💓💞❤️♥️💗💝💟💕💖💋💔💌!!!!.
  • 50 xa xa xa

    3 7 Отговор
    иха, тези да не се мислят за подобия на Левски, ха..ха?
    Чисти и свЕти хора могат да изградят ''чиста и свята
    република'', но тези са меко казано.. нечистоплътни..
    Жан Виденов няма ли страх от Бог?!
    Бива ли такова дебелоочие?!
    Лявата идея е компрометирана тотално, а те ще я
    ''укрепват''.
    Плюят ГЕРБ и Бойко, но не сме умирали от глад и бедност,
    както при Виденов, а и левите коалиции...
    Много сте слаби, много сте некадърни и много крадливи, леваци,
    а непрекъснато се натискате за властта.
    Защо не упражнявате професиите си, нали родителите ви,
    ви изпратиха да учите в престижни, западни университети?!
    Но защо ви трябва да работите, като може да станете
    депутати, да лапате големи заплати за нищонеправене, като
    льотчика Радев, нали?!
    Или може цял живот да бъдете "професионални революционери",
    както тато-хитрягата от Правец?!
    Неее...трябва да има ОБОРОТ, непрекъснато смяна на местата,
    да не се заседявате на сладки служби дълго, да не се корумпирате,
    да не се самозабравяте...
    Не искаме "стари муцуни" в нова премяна!!!
    Жан и останалите, хич да не се надяват!!!

    Коментиран от #54

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 никога

    5 6 Отговор

    До коментар #44 от "dfu":

    ама никога вече комунизъм или социализъм било то ''развит'',
    ''бързо развиващ се'' или ''недоразвит'', за да не останем ние
    бавно развиващи се...
    Не разбрахте ли, че народът ви мрази и не ви иска, никога вече!
  • 54 Лукашенковец

    5 4 Отговор

    До коментар #50 от "xa xa xa":

    що при Костов да не сте били цвете за мирисане ? , Я си спомни много добре какво беше при Иванчо с сините джуки , ГЕРБЕРАСТКИ ТЪПУНГЕР !.
  • 55 добитъкът

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "Емил Боев":

    няма памет
  • 56 Страничен

    3 6 Отговор
    Изтрещяха яко тези бивши, та и настоящи политици! Тежко и на България! Виденов и обкръжението му трябваше да са с доживотни присъди!
  • 57 Сузана

    4 3 Отговор
    Всички крадливи мишки изпълзяха от дупките.Гладни,измършавели,остарели,смърдящи на пръст.
  • 58 chi

    5 5 Отговор
    Само президентска република може да измъкне България от блатото!
  • 59 Гешев

    3 6 Отговор
    Гласувайте за чугуненият комунист, другари русофили.Той пак ще ви направи милионери, като 1$ ще е се разменв за 3000 лв.!
  • 60 Счупи тъпомера

    4 4 Отговор
    Поредната партия, която ще е с 2 гласа, на учредителя и заместника. Щото жените им си имат любовници. Има една зима, кръстена на неговото име, но не за добро.
  • 61 РЕАЛИСТ

    2 7 Отговор

    До коментар #29 от "Емил Боев":

    Да бе, да Северна Корея я сравни с Южна Корея.
    А какво е Китай - работни евтини ''мравки'' и американски технологии,бартерни сделки с много напреднали страни, които ''чистят'' страните си от вредни производства, плащат и се стремят към еко среда..
    Китай е универсален производител на всичко, той няма избор,
    защото народът трябва да яде.. купичка ориз..и да живее в смог..
    Това, живот ли е?
    И у нас беше така - заводи, пушеци, лозунги,опашки петилетки, фанфари, ''ура'' и ''да живее'', корекоми, представителни магазини за
    плод и зеленчук, мавзолей на вожда на племето и т. н. ...
    големи лъжи за една утопия, която отиде на бунището.
    Трябва да си много тъп и безпаметен за да повярваш на хора, които
    имат ''леви идеи''!
    До сега най-добре се представиха ГЕРБ!
    Другите са бесни и затова всячески им пречат, вадят компромати,
    саботираха непрекъснато управлението им, как издържаха на
    атаките и на помията, с която ги заливаха??
    Но народът ги избираше и избираше, защото доброто се усеща...
    ГЕРБ, Бойко може да имате грешки, но който не работи - не греши,
    а всички вие работихте много и се видя, благодаря ви!
  • 62 xa xa xa

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Ламби":

    бай Ламби, колко колоритно се изразяваш!!
    Но право думаш, така беше.

    Коментиран от #75

  • 63 Фройд

    1 0 Отговор
    Ще взема да гласувам за набора, кат гледам кви чичковци са се събрали , поне едно каре да заформим....
  • 64 така така

    6 1 Отговор
    Жан Виденов трябва да оглави тази коалиция, иначе е безсмислено!!
  • 65 ммм

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "Правилно!":

    Е Бойко като фалира КТБ какво стана? Не изгърмяха ли много хора? Това, че ЕС вече спонсорира фалитите и комунизма е друг въпрос. Едно време, ако имаше ЕС щяха да върнат на хората парите и вероятно всички щяха да са доволни, а Жан Виденов щеше да управлява поне още 2 години.

    Коментиран от #67

  • 66 Николай

    2 1 Отговор
    Четири политически партии са в новата предизборна коалиция "Ляв съюз за чиста и свята република"
    Тия хора срам нямат и с паметта и завета на Левски се гаврят.
  • 67 Николай

    4 0 Отговор

    До коментар #65 от "ммм":

    КТБ го източи ДПС.
  • 68 XAAXAAAXA

    2 4 Отговор
    И Жан Виденов се звръща да ни припомни Виденовата зима.Само Луканов липсва, Бог да го прости!
  • 69 121212

    4 3 Отговор
    Неблагодарници ! Човека идва пак да ви прави милионери а вие мрънкате !

    Коментиран от #71

  • 70 Боцмана Варна

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Хуарбуса":

    Войниците ги изгърмяха с картечницата случайно,било е засада за Иво Карамански не четеш ли вестници
  • 71 😁😁😁😁😁

    0 1 Отговор

    До коментар #69 от "121212":

    😁😁😁😁😁😁😁😁😁
  • 72 Ваньо

    1 1 Отговор
    Много е отслабнал.Когато беше премиер беше по пълен
  • 73 ко шъ прайм

    5 2 Отговор
    Е това БСП направо ще го разфасоват. Путинофилските партии се роят непрекъснато, но електората с промитите червени мозъци е един и с това вземат гласове само от БСП. Тъкмо Корнела върне някои от изгубените във времето рояци , то пък се създават други да я ръфат.
  • 74 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 4 Отговор
    „Чиcтa и cвятa рeпубликa” нa Лeвcки e oтдaвнa дoкaзaн фaлшификaт, cъчинeн oт кoмуниcтичecкия гуру Тoдoр Пaвлoв зa дa ce манипулира референдума 1946 г. и въведе прecтъпнo нaлoжeния нa БЪЛГAРИЯ cъвeЦки мoдeл.
  • 75 Бай Ламби

    2 2 Отговор

    До коментар #62 от "xa xa xa":

    Ми тъй беше я!Ма го кажи туй нящо на ората сега дет въздишат по връщането на социализъма и режима на бай ви Тодора.Ма им обясни на тия същите ка се ядеше бой от милицията за туй че носиш дънки и слушаш упадъчна музика.Или им обясни ка си ходехме дет си поискаме, кеф ти до вилата, кеф ти до село.По-надалеко не те пускаха да одиш освен ако не си от номенклатурата.
  • 76 Айдук

    0 0 Отговор
    Преди мълчеше като дупе. Сега говори много! И казва брутални неща!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове