Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 07:40 3 029 67

Муравей Радев: Жан Виденов живееше с носталгия по социализма и с идеологията на комунистическата партия

  • муравей радев-
  • финанси-
  • жан виденов

Той се опита да реанимира загиващата социалистическата икономика, като опрости голяма част от задълженията, заяви бившият финансов министър

Муравей Радев: Жан Виденов живееше с носталгия по социализма и с идеологията на комунистическата партия - 1
Снимка: NOVA

Тази седмица се навършиха 33 години от началото на демократичните промени и падането на режима на Тодор Живков. По ирония на съдбата това е възрастта и на Христос, който изкупува греховете на човечеството разпнат на кръста.

Тези, които бяха по площадите в началото на демокрацията пееха „Времето е наше“. Но в същото време в едни тъмни кабинети се програмираха новите капиталисти, често с пагони по раменете.

Важно е да се помни и друг 10-ти. Десети януари, когато страната беше изправена пред ръба на катастрофата. Как изглеждаха събитията от прехода през погледа на финансовия министър в кабинета "Костов" Муравей Радев.

"Висшата партийна номенклатура и ДС успяха да използват огромните празнини в банковото законодателство и овладяха частните банки. Тези, които не успяха обаче създадоха механизъм, с който изнесоха 342 милиарда навън и ги препраха. Те са отишли при шепа олигарси. Жан Виденов живееше с носталгия по социализма и с идеологията на комунистическата партия. Той се опита да реанимира загиващата социалистическата икономика, като опрости голяма част от задълженията. Така обаче натовари банковите учреждения", спомни си Радев.

По думите му пускането на печатницата и напечатването на пари е бил преломен момент. "Така се получи 310% инфлация. Така се обезцени рязко българската валута. Спестяванията на хората изчезнаха, а парите на фирмите също. Пълен икономически колапс", обобщава той.

Това е последната капка - народът иска оставката на Жан Виденов. А той я подава на Конгрес на БСП.

Източник: NOVA


Поставете оценка:
Оценка 2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Беше

    49 23 Отговор
    Една шушумига.
  • 2 Олегчо

    49 20 Отговор
    Без РФ гладни ша умрем

    Коментиран от #5

  • 3 кандидат за затвора си

    89 8 Отговор
    Крадец в особено големи размери от прехода.
  • 4 свидетел

    116 10 Отговор
    Виденов беше против разграбването на държавата ни от съпартийците му. след това вие ни оправихте.
  • 5 Истината

    20 65 Отговор

    До коментар #2 от "Олегчо":

    Разбира се, че петата колона на Москва от национални предатели и българофоби ще умрете от глад без РФ.
  • 6 Да,ама-НЕ...!

    118 9 Отговор
    Какъвто и да е бил Жан Виденов,той бе пословичен с това,че стотинка на е откраднал,за разлика от вас-крадливи,нянаяли се седесари...!!!

    Коментиран от #14

  • 7 АУУУУУ

    88 5 Отговор
    Този по какъв повод го изкопахте ,или реклама му правите ,нали беше фин.мин.при мавъра ,а сега подгласниците му от продай България са във опиянение, че може да им връчат мандат през крив макарон.Не стават бе,нестават такива като този доведоха продавайки България до сегашното положение,на колониална държава, с прислужващо население.
  • 8 Много често взеха да ни го

    96 4 Отговор
    навират пред очите този продажник. Заедно с Иван Костов, тези унищожиха България. Нали тези правиха приватизацията и разпродадоха заводите и оставиха хората на просия, а те си напълниха гушите. Проклети да са, унищожиха спестяванията на хората.
  • 9 дядото

    73 4 Отговор
    добре.комунистите и техните наследници ограбиха,откраднаха и т.н.произволни словосъчетания.но те питам-вие пък,фашистките наследници от къде набързо натрупахте огромни пари и имоти,след като онези нищо не са оставили след себе си.и какво по-добро донесохте на народа и държавата от тях.

    Коментиран от #12, #26

  • 10 Механик

    85 5 Отговор
    Жан Виденов го помете МВФ, като му спретна яка финансова криза, а после същия тоя фонд дойде на бал кон да ни спасява и ето къде сме сега! Пак в тинята.
    33 години по-късно, пак цените растат към небесата и пак има едни дето викат "за бога братя, не купувайте", ама тоя път това го викат на европейско ниво.
    Аз не знам за носталгията и за идеологията, ама знам, че едни хора за 45 години построиха държава, училища, заводи, пътища, а едни други, вече 33 години се оправдават с комунистите и ДС.
    Колкото до Христос! Изобщо не произнасяйте това име, защото го петните. Алността ви няма мярка, греховете също.

    Коментиран от #15

  • 11 Да ГО питаме ТОЯ

    77 3 Отговор
    Не го ли е срам че заради такива КАТО НЕГО , чесън, моркови , меса ,пирони и така до 80% от стоките в България са ВНОС . Виденов макар и млад искаше точно ТОВА , да запази - родното производство . Без производство НЯМА държава . ЕТО заради това което сътвориха политиците като ТОЯ , сме на това дередже и ще става по зле .

    Коментиран от #16

  • 12 Зззз

    54 3 Отговор

    До коментар #9 от "дядото":

    Аааа,според мавъра никога народът не е живял по добре отсега ,имайки предвид като "народ" себе си и такива като този от снимката.
  • 13 Гертруд

    47 1 Отговор
    Мури и црън Иван направиха така, че по- бързичко да преминем пазарна икономика. Направиха ни евтина икономика, на ишлеме, зависима от ресурси и енергоемка. Направиха ни неконкурентна, лесна плячка за постоянно обновяваща се във всяко отношение западноевропейска икономика. Това повлече и засили по нанадолнището обикновения българин оставен без здравеопазване и образование. Нямало "кадри" за какво са им? Предприятия има ли? Всичко е руини и нарязано за скрап. А всеки западен инвеститор ни заобикаля защото има само неграмотност, липса на трудови навици и умения.
  • 14 Истината

    36 4 Отговор

    До коментар #6 от "Да,ама-НЕ...!":

    И не даде газопреносната мрежа на Газпром, заради което бе свален от власт от собствените си другари.
  • 15 Истината

    10 38 Отговор

    До коментар #10 от "Механик":

    Жан Виденов го свали Путин, и Газпром.

    Коментиран от #23, #54

  • 16 Зззз

    43 1 Отговор

    До коментар #11 от "Да ГО питаме ТОЯ":

    Ти пък ? Кой е искал да има България, че и българи . Искаха колония с прислужващ персонал и го получиха
  • 17 ха ха

    43 2 Отговор
    Важно е да се помни и друг 10-ти. Десети януари, когато страната беше изправена пред ръба на катастрофата. Как изглеждаха събитията от прехода през погледа на финансовия министър в кабинета "Костов" Муравей Радев./ помним как изпокрихте всичко по инструктаж , за да го продавате на десеторни цени , организирано от вас по инструктаж от зад океана , за да се нарежат всички заводи , за да им се раздадат хотели и фондове , сега е същия сценарии по инструктаж от същите ;човеколюбци ; , засрами се муравейчо , че там където ще отидеш неможеш да лъжеш
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 зеленчук

    9 0 Отговор
    Вей,въй,ей!Бъръбъръвей!
  • 20 Знай се

    33 1 Отговор
    И този някакъв си хапна от много от баницата... най - голямото парче беше продажбата на Външно-търговската банка за стотинки и бандитската приватизация...
  • 21 Пипи Чорапчето

    41 2 Отговор
    Има една култова реплика на Иван Костов, която никога няма да му простя - "Елате в България - тук има ЕВТИНА и качествена работна ръка".
    И те дойдоха, великите инвеститори, и си плащаха евтино за работната ръка, докато на качествената ѝ писна и се отсвири където ѝ плащат повече, а тук постепенно остана само евтината...

    Коментиран от #31

  • 22 Абе

    29 1 Отговор
    Висшата партийна номенклатура не включваше ли теб и костов??
  • 23 един

    17 7 Отговор

    До коментар #15 от "Истината":

    Това е половината истина,Путин го нямаше още на политическият небосклон!

    Коментиран от #25

  • 24 един

    20 3 Отговор
    Муравей може и да изрича някои истини,но не е лошо да каже какво прави до комуниста Бойко Методиев Борисов,или не знае че е комунист,което не е за вярване?!
  • 25 Истината

    5 10 Отговор

    До коментар #23 от "един":

    Тогава Путин бе в екипа на Елцин.
  • 26 зор

    9 13 Отговор

    До коментар #9 от "дядото":

    до 9 - я кажи един седесар собственик на бивши държавни предприятия че не се сещам ама знам в нашия град кои са собственици на бившите фирми и всички са бивши кумунисти

    Коментиран от #67

  • 27 Истината

    9 22 Отговор
    Правителството на Виденов подготви заводите за най-голямата кражба-приватизацията.Смени ръководствата като постави послушни,верни хора,които да свършат мръсната работа.Позволи да се подпишат предварителни договори за покупка на предприятията в лева.Обезцени лева като един долар стана 2000 лева.След това дойде Иван Костов и довърши работата.Всичко предварително замислено и изпълнено съвместно.
  • 28 жан

    4 2 Отговор
    трябваше да стане валжан
  • 29 РЕАЛИСТ

    27 1 Отговор
    Абе, тебе щеше ли да те знае някой, бе Муравейчо. Сега щеше да си на опашка за промоция в супера с другите пенсионери, а не да се снимаш пред камина. От един нищо и никакъв счетоводител, министър те направиха. От твои приятели в Пловдив съм чул, че като те питали , как така си станал министър, ти си казал" Да не мислите , че другите в правителството на СДС са повече стока? Що да не съм и аз"
  • 30 комураzzтите вият

    3 7 Отговор
    доволно 😄
  • 31 един

    1 18 Отговор

    До коментар #21 от "Пипи Чорапчето":

    За момента вероятно е бил прав,нямаше с какво друго да привлече Западни инвеститори,в една изостанала технологично икономика и като цяло една банкрутила държава /с бедно и малобройно население/!Да,с течение на времето този апел се оказа вреден,но в началото икономиката трябваше да се изправи на крака,в противен случай можеше да стане още по-голяма криза и мизерия!

    Коментиран от #32, #42, #62

  • 32 Пипи Чорапчето

    15 2 Отговор

    До коментар #31 от "един":

    Аз не го съдя.. Просто като съвременник на онова време, с две малки деца и луди цени на всичко, оцеляването беше трудна мисия;)) Е, оцеляхме, де, но после гледах от първия ред какво стана с Нефтохим след като го продадоха на руснаците и как постепенно този комбинат, който даваше хляб на 10-12 000 българи ( аз съм от Бургас) и то много добър хляб, постепенно сведе нещата до затриване на редица производства, съкръщаване на работещите там българи до около 2000 човека и доволното изхранване на една върхушка от предимно руски топ
    мениджъри. Те станаха баснословно богати, а ние си останахме евтина работна ръка...
    Насложи "модела" върху структуроопределящите заводи и предприятия в цялата страна и ...?
  • 33 рада дълбоката

    22 1 Отговор
    Този мравояд (нагледно много му подхожда това муравей ) погледнете го на снимката и коментарите са излишни . След това като се сетя че беше в кабинета Костов и въобще "не окрадаха държавата " какво има да се коментира . Вместо да ги обесите вие им давате трибуна , жалки п. о . м. и.а .р .и
  • 34 Учителката по бълг. език

    25 1 Отговор
    Русофоб пък кръстен Муравей???
    Жан все още живее в панелка, а ти къде се шириш другарю "демоюКрад"-ец???
    Как се казва твоят завод???
    Да попитаме Голямоконарци....

    Коментиран от #37, #41

  • 35 А бе нещо напоследък...!

    24 1 Отговор
    Много сте го активирали този позабравен седесарски тюфлек ...?!
  • 36 Д-р Гълъбова

    27 3 Отговор
    Жан Виденов е един от малкото честни политици! Не е откраднал нищо и това разбира се носи своите последствие .
  • 37 навий си въжето от простора

    1 11 Отговор

    До коментар #34 от "Учителката по бълг. език":

    и скочи
  • 38 Мравоядов

    23 0 Отговор
    Нали социализмът нищо не беше създал, бре, Муравей? А сега изнесли и препрати 342 милиарда?! Нещастни мошеници костоваци - знаете ли колко пари са това преди 30-40години бе лъжци? На Бай Тодор и Жан скъсани чорапи не струват!
  • 39 Ицо

    17 0 Отговор
    Муравей Крадев втория крадец след оня със сините джуки
  • 40 М3 голд

    25 0 Отговор
    Ха, намерили сте кого да интервюирате. И да говори точно той за корупция. Този, който по разпореждане на Иван Костов подари Булбанк на Уни кредит Италия. Помниш ли, Муравей Радев, как стана това? Всички важни по продажбата бяха в БНБ в кабинета на Емилия Миланова. И в 22.00 ч ти пристигаш с чантата и казваш: добър вечер! Нося в чантата комисионните! Ха ха! Всъщност носеше подписаното споразумение за "продажбата" на Булбанк. Веднага беше стартирано събранието на акционерите на другия ден и УСI си влезе в правата. Какво продадоха? Най добрата българска банка заедно с печалбата за годината. И банков депозит в БНБ, който на следващата година, мисля м. март излезе от падеж. Така за по-малко от година УСI си възвърна разхода по покупка на банката. Срещу какво? Чавдар Кънчев отказа да продължи да работи за италианците. Той имаше проект за приватизация на банката, като тя си остане българска, който Костов и въпросния Муравей провалиха. Тогава сложиха главен ИД Левон Хампарцумян , шеф на агенция по приватизация, която извърши продажбата. А много месеци след това Иван Костов беше чест неофициален гост на Левон, през транспортния вход. Можете ли да се сетите защо? А всичко беше скрито зад "акции на приносител" и никога няма да стане ясно. Но че Муравей Радев си купи апартамент в Гърция, с икономии от заплатата, е лесно доказуем факт. Да спра до тук. И да не ми говорят за висша партийна номенклатура и ДС, че те ги задминаха много бързо.
  • 41 Да бе...?!

    17 0 Отговор

    До коментар #34 от "Учителката по бълг. език":

    Що за ,,демократ" може да си,а цял живот да носиш руско име ...!И то...-,,Муравей"...- ,,Мравка"...?!?!?!
    Явно цял живот е пълзял като мравка ,в краката на началниците си,подмазвайки им се чинно и поклонно...!
  • 42 Преминаващ оттук

    18 1 Отговор

    До коментар #31 от "един":

    Стига с тези глупости. България имаше заводи. Химическа и каква ли не промишленост. Ти на това ли казваш изостанала. По селата дори имаше цехове в които работеха тези дето не искаха да се занимават в земеделието. Изнасяхме селскостопанска продукция. А сега едни обикновени краставици и домати внасяме.
    Та така най-негодните и крадливи комунисти които се овъртаха покрай Бай Тошо защото за нищо друго не ставаха за една нощ напазаруваха предприятия и заводи. И вместо да ги развиват, нарязаха и продадоха за вторични суровини. Жив свидетел съм тъй като тогава работех в едно такова предприятие, как режат за скрап западногермански и белгийски машини на по-една две години. Излъгаха наивният народ с тези работническомениджърска привитизация и бонови книжки.

    Коментиран от #50

  • 43 Баце

    11 0 Отговор
    Но не се продаде като теб и цялата шайка псевдо социалисти, а днес върли капиталисти и лакей натегачи за либерасти!!!
  • 44 мравката

    12 1 Отговор
    Моравей е мръсник и крадец на едро от Ванковата банда....
  • 45 Иван

    14 0 Отговор
    Тоя боклук е за трепане с лопата.
  • 46 филип ейджи

    7 0 Отговор
    с малко помощ от сащ и русия на България и видяха сметката
  • 47 Този боклук

    9 1 Отговор
    И Костов са за затвора долни крадци
  • 48 Нане

    9 1 Отговор
    страшно рядко противен екземпляр!
  • 49 Павел пенев

    12 2 Отговор
    Много добре се е опънал до камината този психопат от СДС. Заедно с Иванчо Костов оплячкосаха държавата и сега от време на време ги показват като маймуни на панаир и ни запознават с техните мъдри мисли. Нищожества крадливи. Няма ли съд за тези и да лежи на нара а не до камината?

    Коментиран от #52

  • 50 един

    1 7 Отговор

    До коментар #42 от "Преминаващ оттук":

    Може и да е имало заводи,но като нямаш пазар за момента,тогава каква стойност имат твоите заводи и за кого въобще ще произвеждат?!

    Коментиран от #56

  • 51 А50

    9 2 Отговор
    Жан е единственият честен политик от прехода и всички са срещу него понеже няма последователи
  • 52 един

    1 6 Отговор

    До коментар #49 от "Павел пенев":

    Да бе,на вас комунистите само Иван Костов ви е виновен!А кой докара държаватс до фалит/при кое правителство долара стигна 3000лв.,а пенсиите няколко $/,така щото Иван Костов да бъде принуден да тегли заеми от МВФ,които от своя страна принудиха тогавашното правителство да започне бърза приватизация на държавни активи за да може да вкара кеш пари в държавата и да започне да връща отпуснатите заеми!Аман от лаици като вас,дето виждате следствието,а не търсите причината!А причината е една,комунистите разграбиха България още преди края на 89-та год.,след това при правителството на Беров,Жан Виденов и т.н.!
  • 53 9689

    5 1 Отговор
    А Макавей само крадеше.
  • 54 Чибе бе

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Истината":

    Чиба бе награмотник. 1996/97г. Путин въобще не беше на власт в Русия
  • 55 Както-така

    8 1 Отговор
    Наглост! Крадецът на прехода съди и дава оценки на най-честния политик на прехода. Видинов го свалиха,както седерастите,така и . едерастите от неговата партия.
  • 56 Преминаващ оттук

    11 1 Отговор

    До коментар #50 от "един":

    И кой ти прошепна, че не е имало пазар. Снабдявахме с нашите продукти целият социалистически лагер. Ами арабският пазар. Знаеш ли, че тук идваха търговци от арабският свят да купуват и договарят агнешко месо. За текстилната промишленост да не говорим какво изнасяхме, бяхме втори след Англия. Кремиковци за кой смяташ, че работеше. Една малка България беше на едно от първите места по компютърни технологии. Другите държави не бяха и сънували какво е това процесор, а нашата страна го произвеждаше и то след Япония и Америка. Ами SDS елементите и интегралните схеми в електрониката. Другите държави работеха по аналоговата технологии ние правехме калкулатори, електронни часовници и компютри по цифровата технология наред с японците и американците.
    Но какво ли да ти говоря като сигурно не си бил роден тогава.

    Коментиран от #59, #64

  • 57 Голем смех

    2 8 Отговор
    Жан си беше един комунистически тъпунгел. Сухар.
  • 58 Наглостта граници няма

    9 1 Отговор
    Виденов е светлинни години пред теб. Срещу него да тичаш, не можеш да го настигнеш.Наизлезнахте преди 33 год. едни селски тарикати, а главите ви празни. До тука сме от прости тарикати. Като кажеш името Виденов- не да ми съобщаваш за зими, които вие сготвихте, защото не можехте да крадете, а да се поклониш и да искаш прошка!
  • 59 един

    1 9 Отговор

    До коментар #56 от "Преминаващ оттук":

    Много я прехвалваш тая наша социалистическа/планова/икономика до 89год!Тя ако беше такава Андрей Луканов нямаше да обяви фалит през 90-та год.Може и да е имало някакви "перли" в икономиката ни/като Завода за дискове в Стара Загора,Булгартабак и някои други/,но общо взето икономиката ни, бе ориентирана към СИВ,и когато той се разпадна,отделните предприятия не знаеха,а и не можеха да се ориентират в тежката ситуация в която се намираха от загубите на пазари!И така постепенно много предпиятия тръгнаха към фалит,а много от тях бяха умишлено фалирани от тогавашните си ръководства!За твое сведение,тогава бях на 30 год.,така че помня добре какво се случи по-него време!
  • 60 ... и на хляба мекото

    11 1 Отговор
    Не бил простил на комунистите ...Муравятко. Ами да си погледне биографията - завършил е ВИНС - Варна и от края на 60-те години работи все рабити дето мОрен вода не се пие. Демокрацията го заварва като зам. директор по научно-изследователската работа на Пловдивския тухнически университет. По принцип на всички тия новоизлюпени демократи трудно се намират данни за биографиите им до 1989г.,а биографиите им все започват от след 1989г. Уж били преследвани,пък почти всичките завълшили висше образование и ни един от тях на трудна работа - все на работата лекото и на хляба - мекото.
  • 61 Мунчо от село Бузовград

    2 5 Отговор
    Благодаря за интересната история разказана от М.Р.
    Не бях чумал толкова подробно,изпълнено с толкова факти обяснение за случилото през този период.
    Вече всичко се изясни.
    Ех,тази носталгия на Жан Виденов.........
  • 62 позеленял

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "един":

    ще се задавиш от лъжите си , технологиите и оборудването ни бяха от най добрите , а разпространените приказки от ушаците за ;морално остаряло ; оборудване си беше част от схемата
  • 63 Прехода на ченгетата

    5 0 Отговор
    България беше излъгана с помощта на лицемерна Европа, която спаси хранениците на комунистическия режим и предаде борещите се срещу него. България беше вкарана в смътроносен преход на олигарсите и групировките, които прогониха милиони от собствената ѝм държава. Излъгаха родителите ни, старците ни, децата ни. За да може същата хаста да запази своето, властта и парите си. Това се случи. Седнаха на кръглата маса и излъгаха всички ни, изнесоха милиарди и вдигнаха хотели и имоти, за сметка на народа. Това правят и днес пред погледа на децата ни. Ще ѝм позволим ли? Ще ѝм позволите ли? Ще ги допуснете ли да седнат отново на същата кръгла маса да забъркат новия преход на геноцид в следващите 30-40 години?. Защото това което те извършиха е геноцид. И се подготвят за нов.

    За мен проблемът не е, че некой си вдигнал хотел - халал да му е, а че разрушиха всичко - промишленост, здравеопазване, възпитание, защото т. нар. "демократи" решиха, че светът започва и завършва с тях. И докато едните бяха заети да крадат къде каквото видят и да се мазнят на новите ни господари, другите - да рушат каквото още не е откраднато, а третите просто да оцеляват както могат, всички вкупом оставиха децата си на самотек. Така България се превърна от относително благосъстоятелна държава в най-бедната, най-опосканата, най-разбитата страна. От страна на относителни ред, дисциплина и сигурност стана страната на безкрайната агресия и безграничната простащина. И никоя цензура няма да промени ка
  • 64 И точно

    0 2 Отговор

    До коментар #56 от "Преминаващ оттук":

    Къде са отивали капиталите от тази търговия? Или "сме" хранили руската империя безплатно, за да е скъпо при нас? Както и днес, като заменим руската с европейската.
  • 65 пенко

    1 0 Отговор
    МОЙ УЧЕНИК ЛЪЧЕЗАР МУ БЕ ЛИЧНА ОХРАНА ОТ ОБО --- ЧРЕЗ НЕГО ТОЗИ БОКЛУК МИ ПРЕДЛОЖИ ЛИЦИНЗ ЗА ХАЗАРТ - СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ / МОЯТ ЛЪЧКО ПОЧИНА -МОЖЕ БИ УБИТ / !!!!!... " ИЕСЛИ ВИДИШ МУРАВЕЙ - ВЗЯТ ЕВО НА МУШКУ --- ЕХ РАНА СТАЙОТ ОХРАНА " !?!?!?!?
  • 66 безпартиен

    1 0 Отговор
    Коментари 1 и 3 казват всичко!
  • 67 безпартиен

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "зор":

    А може ли да кажете името на поне един седесар ,който да не е бил член на БКП,на когото роднините му да НЕ са членове на БКП или ДС служители и агенти?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове