Last news in Fakti

25 Май, 2021 11:16 2 041 60

Калфин за отвлечения самолет: Държавен тероризъм!

  • ивайло калфин-
  • беларус-
  • отвлечен самолет

Това е един абсурден сюжет

Калфин за отвлечения самолет: Държавен тероризъм! - 1

Това е един абсурден сюжет. Една държава решава, сваля си един пътнически самолет на своя територия, взима си отвътре когото ѝ трябва и след това го пуска. Така бившият външен министър Ивайло Калфин коментира в "Денят започва" отклоняването на пътнически самолет в Минск.

Това наистина е един държавен тероризъм, абсурдно е и реакцията на международната общност е абсолютно закономерна, категоричен е Калфин.

Според него, кадрите със задържания журналист, който е бил на борда на самолета, напомнят на практиката с показване на видеа, която се използва при отвличания на хора.

И всичко това, защото този 26-годишен мъж има сайт, който е показвал протестите в Беларус, допълни Калфин.

Правителството на Беларус много жестоко мачка всеки, който си позволи да изрази някаква форма на протест. Това трупа напрежение, което рано или късно ще избухне, смята Калфин.

Според него е очевидно, че Александър Лукашенко има подкрепата на Русия.

Не е ясно защо след задържането на журналиста и приятелката му, трима руски граждани са си тръгнали, явно те са били негов ескорт на самолета, допълни Калфин.

Той коментира и ситуацията с ръководителите на службите у нас след първоначалния им отпуск при смяната на правителството, а след това отказа на служебния премиер да се срещне с тях.

Виждаме, че службите влизат в някакъв конфликт с официалните институции. Това не е добре. Някакси, трябва да седнат, да си изчистят претенциите един към друг, защото тези служби трябва да работят добре, независимо кой е на власт, категоричен е Калфин.

Той коментира и защо партия АБВ подписа споразумение за явяване на изборите заедно с БСП.

Нормално е при печалните резултати на левицата на предишните избори, да се търси ново съдържание за предстоящите избори, смята Калфин. По думите му обаче, то все още не означава алтернатива на управлението до момента.

Вариантът всички да подкрепим БСП е жест към партията, но няма да е трайно решение, каза още Калфин.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 У лево

    47 11 Отговор
    Е няма как да гласувам за американским лакеи.Абе лизач.Я кажи на хората как определяш отвличането на самолета на премиера на Боливия и принудителното му кацане в Виена.Хайде у лево лакей гнуусни.

    Коментиран от #33

  • 2 НАЗДРАВЕ ДРУГАРИ

    39 7 Отговор
    АБЕ КАЛФИН СОРОСОЙДЕН

    Коментиран от #19

  • 3 КОТарАК

    30 5 Отговор
    за жалост се дава гласност на такива неадеквати , които не могат да направят реална преценка на процесите в Белорус и Русия-те са национални предатели без никаква визия за БГ и реалната ни позиция в момента

    Коментиран от #10

  • 4 Ето

    33 5 Отговор
    ви едно "дете на активни борци против капитализма" , от соца до днес покрай силните на деня и с привилегии ! Вечен потомствен и семеен хрантутник !!!
  • 5 Кои включва

    24 5 Отговор
    Калфин я кажи за Новозеландската колония бедни Българи
    и от къде са им парите ?
    Кажи
    Кажи
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 МОШЕ

    17 4 Отговор
    а когато преди години българите свалихме изрелски пътнически самолет това не беше тероризъм , а сега това е тероризъм БРАВО НА НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ.
  • 12 Дедо

    13 4 Отговор
    ти да видиш, тоя прави гоУемо нагъзване с лизане за проЕС- НАТО ориентация ...тц, тц, тц ...
  • 13 3.14К

    20 2 Отговор
    Пилотите имат разговор с дипечерите и решението за това, къде да кацнат и тяхно.Разговорите не се публикуват от латвийска страна, а са публикувани от диспечерите в Минск. От пътниците, които не са продължили за Вилнюс, има една жена и един грък. Остават "Петров и Баширов "и под какви имена са пътували. Сега на ход е Христо Грозев, който така и не излъчи обещания филм за задържаната група на Вагнер. Те трябваше да да бъдат арестувани при прелитане над Украйна и да се инсценира припадък на самолета и той да кацне в Киев.
  • 14 ПОДЛОГООО

    17 4 Отговор
    НАЛИ ЩЕШЕ ДА РАБОТИШ ВЪВ ХОЛАНДИЯ БЕ ЛЪЖЕЦ ЗАГЕРБЕН ?
  • 15 БравоНаЛукашенк

    15 5 Отговор
    БСП си вкараха автогол с тази американска подлога.Няма отвличане на самолет а поради информация за бомба,пилотите сами са искали да кацнат за проверка.Всичко от А до Я е законно.Дори и да бяха принудили с два изтребителя да кацне на най близкото летище и да арестуват малкото ла...о.това е тяхна територия и те решават как да постъпят.Предателите никой не ги обича,особено платените като Навални и това кюсе от Беларус.Браво на Лукашенко.
  • 16 1234

    20 4 Отговор
    Държавен тероризъм е след майдан и хиляди убити да излезе юдеин с американско гражданство и да каже че му е струвало 5 млрд долара.....
  • 17 РЕАЛИСТ

    18 4 Отговор
    Тоя Калфин до вчера се хвалеше, каква важна длъжност получил в Ирландия, ама като го гледам все обикаля, като цветарка телевизиите. Чака някой да го покани в някоя партийна, та да седне пак на софрата.

    Коментиран от #20

  • 18 калфин

    14 3 Отговор
    защо караш нас, обикновените хора, да коментираме и анализираме. Външен министър беше. Срамота! Този 26-годишен пъпчивец има сайт, ама извън пределите на Беларус. Къде са му топките да има сайт в Беларус. Или надъхва извън страната и чака момент, за да се върне и какво? Президент ли иска да става, а някой да му свърши черната работа. Подкрепа от страна на Русия? Малко спорен въпрос. Лукашенко направи миналата година парад на 9-ти май, а Русия-не, заради пандемията. Тогава се направи на велик и с този парад показа един пръст на Путин, с което много го ядоса. Кой да предполага, че малко по-късно ще е в краката на Путин, за да иска подкрепа по време на големите протести. Путин му я даде /а той не дава току-така подкрепа/, тушира напрежението, но Путин не забравя. Вътрешното ми усещане е, че един ден Беларус сама ще поиска да се върне в състава на Русия. Сама?! Това е целта на Путин - да си върне границите и ще го направи. Ще имаме един Донбас и край на Украйна, ще имаме и Беларус с цената на главата на Лукашенко. Всичко това го знаеш, Калфин, ама мълчиш, за да не ти дърпат ушите.
  • 19 и този

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "НАЗДРАВЕ ДРУГАРИ":

    е от АБВ! Напред другарЕ!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 То тъй, ама...

    13 1 Отговор
    Очаквах Плевнелиев, Паси или Поптодорова. Но и Калфин, става.
  • 22 защото

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "РАДЕВ МЪЛЧИ":

    не не наша работа. Този самолет не кацна на наше летище, нито пък на някое друго. Всичко се случва от и в Беларус!

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Павел пенев

    11 2 Отговор
    Кой те пита. Твоите действия при подписването на договорите за американски бази у нас безплатно- са държавен тероризъм. Но явно трябва да си заслужиш новата заплата,това е ясно и на Мунчо от софийско.
  • 26 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    13 2 Отговор
    Агентите на САЩ цял ден вият и зомбират народа.... Неуспешно!!! Хахахааааа, ся тоя актьор трябва да убеди левите избиратели... Не минава.
  • 27 Be_google, жив и здрав съм :)))

    15 2 Отговор
    Провала на БСП беше именно заради калфинофците, анти руското поведение.
  • 28 любопитен

    14 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ...сваля си един пътнически самолет...Калфата знае ли смисъла на този израз?
    Ето това е сваляне: На 4 октомври 2001 г. украинските военни свалят руския пътнически самолет Ту-154М на авиокомпаниите „Сибир“ над Черно море при полет от Тел Авив за Новосибирск. Всичките 78 души в самолета загинаха.
    Междудържавният комитет по авиация стигна до заключението, че на височина от 11 хиляди метра самолетът е свален от украинска зенитна ракета S-200. По това време на полуостров Крим се провеждат военни учения.

    Коментиран от #54

  • 29 РЕАЛИСТ

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "НОВО ПЕТ":

    Точно там е персона нон грата. От БСП заявиха, че са инвестирали много пари и усилия в него, а той излезе един ренегат.
  • 30 Гост

    10 3 Отговор
    Този ли ни вкара в Нато? Да бъде завързан на оръдие и даден халостен изтрел в негова чест, а народа с удоволствие да види, как ще му хвръкне главата, а може и залози да се правят на каква височина ще полети тази безмозъчна глава.
  • 31 Толупа Калфин!! Стандартен размер!!

    11 2 Отговор
    Този не може да забие пирон в кисело мляко, ще си счупи пръстите!! Толуп!!
  • 32 МАГИ

    9 1 Отговор
    ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТ...УТКА
  • 33 Хайде прочети малко

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "У лево":

    какво точно и как се е развило в случая със самолета на Моралес. От вчера я повтаряте тази история като развалени грамофонни плочи. 4 държави са му отказали достъп до въздушното пространство, включително и Испания, където по план е трябвало да презареди. Пилотът е поискал позволение да кацне във Виена заради "технически проблем". Четете! В днешно време интернет е като архив и може да се намерят материалите отпреди 7-8 години.

    Коментиран от #34, #35, #36, #39

  • 34 има логика

    0 10 Отговор

    До коментар #33 от "Хайде прочети малко":

    Следователно не е 'свален' и не се брои за 'държавен тероризъм' и 'пиратство'. То, ѝ затова, не 'забраниха' полетите над Австрия.

    Коментиран от #41, #43

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ха хо

    8 0 Отговор

    До коментар #33 от "Хайде прочети малко":

    Точно това е номера! Няколко страни затварят небето си за "интересният" самолет, включително и там където трябва да зареди и хвърчоплана се насочва, като на релси там където трябва. А привършването на горивото си е технически проблем. И хоп каца там, където трябва или по-точно където иска една разузнавателна агенция. И докато "търсят" техническия проблем, търсят и един конкретен чиляк!

    Коментиран от #42

  • 40 Двоен стандарт

    9 1 Отговор
    Г-н Калфин Вие ли подписахте "Договорът за САЩ военни бази" с госпожа Кондолиза?
    Не бази на НАТО, а Договор между САЩ и България.
    Вие допитахте ли се до мнението на БГ народ чрез Референдум да предостави БГ територия над която България нама суверенитет?
    С какво право Вашето правителство е взело ЕДНОЛИЧНО подобно решение?
    Морален ли е подобен акт, да бъдем обект на нападение от трети държави?
    Понякога политиката изисква достойнство, и вътрешни етични норми.
    Когато Франция, Италия, Португалия,Испания затвориха въздушното си пространство за самолета на ПРЕЗИДЕНТА на Боливия Ево Моралес и бе принуден да кацне на австрийското летище, поради съмнения, че Сноудън е на борда.
    Законно да подслушват г-жа Меркел от САЩ?
    Законни ли са Абу Гариб и Гуантанамо?
    Законно ли е да ви затварят и измъчват без съд и присъда?
    Ако Вас ви задържат по слухове и ви отвлекат в Абу Гариб, "тероризъм" ли е, или не.
  • 41 Ами да го бяха

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "има логика":

    оставили да му свърши керосина и да падне?!
  • 42 Ами

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "ха хо":

    не са го претърсвали всъщност.

    Коментиран от #44

  • 43 Ами не е "свален"

    3 5 Отговор

    До коментар #34 от "има логика":

    Ако не са имали проблем с керосина, са можели да си се върнат в Москва, откъдето са били тръгнали. За мен да "свалят" принудително самолет означава, да пратят военен самолет да ги "ескортира", т.е. без алтернатива. Самолетът на Райънеър не е имал проблеми с керосина или други технически проблеми и явно е бил по-близо до Вилнюс, отколкото до Минск. Кацане в Минск не е било необходимо. А този на Моралес сам е кацнал във Виена. Не е претърсван.

    Коментиран от #46

  • 44 ха хо

    10 0 Отговор

    До коментар #42 от "Ами":

    Копи на новините БНТ ако тя лъже, и аз си въобразявам!-Търсят Сноудън в самолет на президента на Боливия
    Случаят "Сноудън" предизвика дипломатически скандал между Боливия и няколко европейски държави.Случаят "Сноудън" предизвика дипломатически скандал между Боливия и няколко европейски държави. Те затвориха въздушното си пространство за самолета на боливийския президент заради слух, че на борда се намира Едуард Сноудън. Президентският самолет кацна принудително във Виена. Изненадващо Франция и Португалия затвориха въздушното си пространство за самолета на боливийския държавен глава. Властите обясниха решението си с технически проблеми. Но после стана ясно, че имали съмнения, че с президента пътува най-издирваният американец. После двете държави отвориха коридор за боливийския самолет, но пък тогава Италия и Испания изненадвощо затвориха въздушното си пространство. Президентският самолет кацна принудително в астрийската столица.
    автор: Биляна Бонева

    Коментиран от #48

  • 45 офицер

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "БАШ ОФИЦЕР":

    29.04.1999 г. 22.06 часа, американска ракета насочена към 9 ДРДН на 9ТБР поразява покрива на къща в СТОЛИЧНИЯ квартал Г. Баня.
    01.05.1999 г. две американски ракети поразяват землището на Трън и Брезник. Цели на ракетите са ВОЕННИ УСТАНОВКИ НА БА разположени в района. ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ И В КАЧЕСТВОТО СИ НА ОФИЦЕР ОТ БНА съм свидетел на случайте.
    ОТ БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР ОТ БНА и "БАШ ОФИЦЕР" разликата е в националните ЦЕННОСТИ БЪЛГАРИНО.
  • 46 ха хо

    8 0 Отговор

    До коментар #43 от "Ами не е "свален"":

    Ето ти пък на теб копи пейст на новините на НОВА-Президентът на Боливия беше на официално посещение в Москва. При излитането обратно за родината се оказало, че самолетът му не може да прелети над Западна Европа, защото Италия, Франция, Испания и Португалия му отказват достъп до въздушното си пространство с подозрението, че Едуард Сноудън е на борда. Самолетът кацна принудително във Виена. Машината била претърсена, но Едуард Сноудън не бил открит на борда.

    Ево Моралес беше посетен на летището от австрийския президент Хайнц Фишер , който го увери, че е добре дошъл. Моралес разказа какъв трик е приложил испански дипломат, за да претърси самолета му. И ето как-цитат: „През нощта испанският посланик в Австрия ми предложи да ми донесе кафе в самолета, като претекст да се качи на борда. Отказах му, разбира се. Президентският самолет е неприкосновена територия. Това важи навсякъде. Не мога да разбера отношението им.”

    Коментиран от #49, #52

  • 47 Матей

    5 2 Отговор
    Е,чак пък терористична държава!Какво да правят ,като ги провокират по този начин,пращат им подготвен водач на размирици и гледат какво ще стане.Ако бяха го оставили да си шета,значи се страхуват от залепване на етикети и от санкции,поддават се на шантаж.А Лукашенко си взе изпита,с отличен и нема лабаво при него.Ккаво ще му направят,ще пискат,ще спират полети и други мизерии може да измислят.И толкоз.И Путин го пробваха,той даде пример за сериозна реакция,да е ясно ,че пращането на агенти от цру за размирици ,няма да доведат до нищо.Сега се лепнаха за Белорусия,пробват с различни агенти и различни похвати,сега пуснаха циркулярно да се изказват такива като бойко с престорено възмущение,някои спират полетите до Белорусия,опитват да сплашват,все едно ще има и по-големи санкции.В Украйна има фашистки режим,а те се нахвърлят на Белорусия,защото се държи здраво за Русия,и много ги дразни.
  • 48 Не знам какво са писали

    3 2 Отговор

    До коментар #44 от "ха хо":

    българските медии. Чета какво са писали другите и основно, какво са казали тогавашният австрийски президент, Фишер,( според когото самият факт, че става дума за самолет на президент, не допуска ей така да го претърсват), както и самият Моралес и министърът му на отбраната, Сааведра. Тяхната дума някак има повече тежест, отколкото тази на медиите, в които се публикуват хиляди версии.
  • 49 Апропо,

    1 4 Отговор

    До коментар #46 от "ха хо":

    от твоя копи-пейст излиза, че ИСПАНСКИ дипломат се е опитал да се качи на борда. Моралес е отказал и толкова. Никой не го е принудил да осигури достъп. Отново казвам, че Фишер е казал същото: че президентският самолет е неприкосновена територия и не е имало никакви основания да бъде претърсван. И затова и НЕ Е претърсван.

    Коментиран от #51

  • 50 Калфин е лакей

    5 1 Отговор
    Този е на по ниско стъпало от Борисов.Ако Борисов е лакей на САЩ,то сигурно го прави за да не го закачат,защото е престъпник.Но тази подлизурка Калфин за какво го прави.Такива като Калфин,никога не трябва да бъдат допускани до властта.Те са просто лакеи на САЩ.Единствената държава,за която може да се каже че са световен терорист е САЩ.Военни бази по цявл свят.Напада малките и беззащитни държави да им краде от природните ресурси под различни фалшиви предлози.На държавите от своето ниво, умишлено създава икономически проблеми,санкции и заплахи заедно с своите сателитни държави като ЕС,Канада,Австралия и Англия.НАТО агресивен военнен блок,който има за церл да плаши гаргите и да мародерства останалите държави в този блок както им изнася.
  • 51 любопитен

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "Апропо,":

    Аха, значи това, че не им е миналномера ги оневинява?

    Коментиран от #53

  • 52 Но, честно казано,

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "ха хо":

    и аз вчера се подведоха като теб и писах, че е бил претърсван. Защото прочетох първите публикувани статии, отразяващи случая. Друг коментиращ ме коригира и потърсих други статии, които са били публикувани малко по-късно, когато е имало повече яснота по въпроса. Българските медии копират често чуждите статии и е много вероятно да не са счели за нужно или просто да не са проследили развитието в случая. Знаеш, че в статии, в които няма интрига, "няма хляб".
  • 53 Чий номер

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "любопитен":

    не е минал? Повтарям, австрийците не са сваляли самолета. Ако е имал керосин е щял да си продължи или да се върне, и Австрия нямаше въобще да има роля в случая.
  • 54 Ами относително

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "любопитен":

    е, кое точно означава "свален". Подразбира се от контекста. В примера, който си дал по-подходящо би било "взривен", "уцелен" и т.н. Да се съгласим, че "свален" означава, че не се е приземил по собствено желание, респ. по желание на капитана.
  • 55 Гърнето

    5 2 Отговор
    И този бек-вокал се включи във общата пародия.Къде го видя този"държавен тероризъм' бе"калфа' на оборския Майстор? Всички пееете в един хор,под диригентската палка на Краваря.Да те попитам,защо никоя от Независимите медии,и у нас,и във цяла ЕС,не пусна запис,от разговора на командира-пилот на полета. Има го тубата.Там на въпрос на журналист,той категорично потвърди,че РЕШЕНИЕ ЗА ПРИНУДИТЕЛНО КАЦАНЕ на Белоруска територия е приел лично той,след подадена информация от Неговото РДВ,а не на Белорус.За предплолагемо взривно устройство на борда.На повторен въпрос от журналиста,той КАТЕГОРИЧНО потвърди,че е поел сам решение за принудително кацане в на белоруско летище.РВД на Белорус е предупредено за тази заплаха,и по заповед на командващ ВВС,излита изтребител,който да охранява до самото кацане самолета.С единствена задача,да елиминира евентуална опасност от провокация-тип: Самолета на Малайзия над Украйна.Защото подобен сценарии е напълно възможен.Удар от вън,и след това вой до небесата,за невинни жертви предизвикани от Диктатора. Нека доказва,че няма сестра. А мърлъото със шляхтички корени,отдавна има европейска заповед за задържане и екстрадиция ,за екстремизъм,съгласно законодателството на Белорус. Пътниците са свалени до един.И всички са проверени(багажа) от кучета и сапъори,както и документ за самоличност.Тогава установяват,че пишлемето е на борда.Пълен наивник,би приел,че службите на Белорус,ще хвърлят ресурс, за да го следят денонощно.Един елемнтарен б
  • 56 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    НА ПОД ПУ ТЛЯКА - ВЪОБЩЕ НЕ МУ "ПУКА " ,ЧЕ САЩ -ЦРУ ОТВЛИЧА И ЗАДЪРЖА ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА -КЪДЕТО ИМ СЕ ДУПЯТ !!!!!!!!???!!!!
  • 57 браво

    0 3 Отговор
    господин калфин това си е точно така един умен политик които казва истината за сатрапа лукашенко а тука разни тролчета на челното казват бяло
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 лара

    2 0 Отговор
    калфинчо, айдуче ,не се обаждай с кривата си устица, белорус не за твоята уста ,лъжица

    аман от безродни нехранимайковци
  • 60 сноу

    1 0 Отговор
    Раздрънкана тенекия и то най-вече от цру..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове