Last news in Fakti

9 Юни, 2021 16:51 5 455 106

Трифонов: Медиите не се фокусират върху важните теми, те съучастваха в чудовищните деяния на властта

  • слави трифонов-
  • медии-
  • свобода на словото

Журналистите продължават да се държат неадекватно на фона на новата реалност

Трифонов: Медиите не се фокусират върху важните теми, те съучастваха в чудовищните деяния на властта - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов разкритикува медиите в България, че обръщат гръб на важните актуални теми в държавата и отвличат вниманието на обществото с по-незначителни такива. Трифонов е възмутен как на фона на "ужасяващите разкрития за болница “Лозенец” и незаконната търговия с органи се отразява по-мащабно пенсионирането на "иначе симпатичния проф. Кантарджиев. Шоуменът даде подобен пример и с медийното "мълчание и послушание" за дълга от 86.5 млн.лв. на НДК, за легитимирането на колекцията на Васил Божков от предишната власт, за ролята на Вежди Рашидов, за някои дарове към Петьо Блъсков…

Ето и цялото обръщение на Трифонов:

Нещо не е наред с медиите. То отдавна не е наред, все пак сме на 112-о място по свобода на словото, но ме изумява фактът, че медиите продължават да се държат неадекватно на фона на новата реалност. Миналата седмица служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров направи ужасяващи разкрития за болница “Лозенец”, която доскоро беше правителствена болница под шапката на Министерски съвет. Според изнесените публично данни, в болницата са се извършвали трансплантации от живи донори, които будят съмнения за брутална черна търговия на органи. “Племенници” от Украйна и Молдова са дарявали бъбреци на своите “чичовци” от Индия, Оман, Германия, Израел. И това е ставало със съдействието или бездействието на държавата в лицето на изпълнителната власт и службите. Въобще дали може да си го представите това? Аз лично не мога. Всичко това прилича на някакъв игрален филм за мафиоти или пък на документален филм за някоя страна от Третия свят. Но то не е филм. Не е и нещо, което се е случило в Пакистан. То е нещо, което касае страна член на Европейския съюз. И какво правят медиите в България? Правят журналистическо разследване по случая, търсят замесените, търсят донорите, търсят истината за болницата? Нищо подобно. Занимават се с пенсионирането на иначе толкова симпатичния проф. Тодор Кантарджиев. Там е техният фокус в сектор “здравеопазване”, там се раздават медиите. Другото е тема “табу”.

Служебният министър на културата проф. Минеков също направи скандални разкрития за колосални злоупотреби с публичните средства, за милиони левове, които някакси са изчезнали. Апропо, стана ясно и за още едно “изчезване” - още през 2009 г. 16-ия и 17-ия етаж на административната сграда на НДК документално са се отделили и “изчезнали” от НДК, за да станат офиси на ГЕРБ и да нямат нищо общо с НДК. Само да припомня, че правителството на Бойко Борисов взе решение партията на Бойко Борисов да не плаща никакъв наем за ползването на тези два етажа и така тя да спести стотици хиляди левове.

Министър Минеков направи и други разкрития - за дълга от 86.5 млн.лв. на НДК, за легитимирането на колекцията на Васил Божков от предишната власт, за ролята на Вежди Рашидов, за някои дарове към Петьо Блъсков… И какво правят медиите? Правят журналистически разследвания по разкритията? Търсят истината? Нищо подобно. Фокусът пак е на друго място. И той е в умишлено създадения скандал по оста Кошлуков-Минеков. Скандал, раздут от самия генерален директор на БНТ. Емил Кошлуков, вместо да изпраща писма на международни институции и на послушната СЕМ, за да се прави на репресиран, да отговори защо обществената телевизия прекъсна програмата си, за да предава брифинг на партия ГЕРБ. И най-вече - като генерален директор да направи така, че националната телевизия да заработи в полза на обществения интерес - да търси истината за това, което се е случвало и случва в държавата и да информира адекватно българските граждани. И понеже знам, че няма да го направи, той просто трябва да се махне от БНТ.

Това са само два примера за това как медиите не се фокусират върху истински важните теми. Защо това е така? Един от отговорите е, че през последните няколко години въпросните медии съучастваха в чудовищните деяния на властта. Независимо дали пряко или чрез мълчанието и послушанието си. Но съучастваха. А кога медиите ще възвърнат свободата си - това си зависи най-вече от тях. От друга страна съм уверен, че България най-после ще има политици, които няма да пречат на медиите да са свободни.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илийката

    29 141 Отговор
    МОР ЗА БЪЛГАРИНА! Парно, ток и вода скачат с до 70% при режима на Радев

    Коментиран от #15, #17, #21, #26, #27, #32, #37, #48, #58, #61

  • 2 ШЗО ПЛЕВЕН

    156 38 Отговор
    Прав е Трифонов! Точно така беше!

    Коментиран от #99

  • 3 Последния Софиянец

    53 117 Отговор
    Страхливият плъшок бил жив и се показа

    Коментиран от #10, #14

  • 4 Просто човек

    140 25 Отговор
    Самата истина... Тъжно, но истина!
  • 5 2loop

    84 11 Отговор
    Най забавно е сутрешното четене на тролски коментари от фейсбук по БНТ
  • 6 Последния Софиянец

    75 16 Отговор
    Мисирките са най виновни за тежкото положение.Разтрел!
  • 7 СЛАВЧО...МЕДИИНИЯТ ГУРУ

    30 57 Отговор
    Твойта тв да ги разследва...не само да гледаме теоретични постановки и недоказани твърдения....като подслушването

    Коментиран от #75

  • 8 Само казвам

    40 86 Отговор
    Един злобен чалгар,изплезил език на Българите,арогантен и политически неграмотен се опитва да докаже на умните колко много е "умен"!

    Коментиран от #100

  • 9 1111

    22 59 Отговор
    Ахаааа! Значи мястото на Кошлуков е за Трифонов!!! Затова онзи склуптор-министър му каза - ЧАО снощи! Всичко е уговорено. Чакам заповедта за назначаването на Славейко!
  • 10 БОКО ЛИ БЕ

    30 9 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    КЪДЕ ГО ЧЕ ЛИПСВА ТУКА НА ВСИЧКИ?
  • 11 А ве Трифонов скрий се вече

    32 59 Отговор
    Не си интересен . И тебе те видяхме . Цялото ти политиканстване мина в коронавирус
  • 12 Фактология

    29 34 Отговор
    Бързо тичай на козяк при Мустафатар ще ти помогне..Недей сега да рИвеш, че така било или онака.Нали имаш цяла телевизия използвай си ресурса..
  • 13 ГАСТАРБАЙТЕР

    17 29 Отговор
    ГАСТАРБАЙТЕР КАТО ТЕ ИЗБЕРАТ ГАСТАРБАЙТЕР БЕЖАНЦИ ЗА ПРЕМИЕР ВЪВЕДИ РЕД А НЕ ДАВАЙ АКЪЛ ПО ФАКСА🐀
  • 14 Прав си но ще допълня

    22 18 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Не е плъшок , а плъшльок
  • 15 Да бе

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Да скачат минавам на генератор, а вода от рекичката.
  • 16 Тиквата

    18 27 Отговор
    А, ти си правиш ПР с чужди грешки.А, как ще управлявате, като сочите грешките на другите ли?! Вземи кажи как ще управлявате, какво ще направите, не ми обяснявай , че имате качена платформа в интернет пространството.
  • 17 И ОТНОВО

    13 10 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    ДРЪНЧИ ИЛИЙКА КАТО МАЛКА ТЕНЕКИЙЙКА.
  • 18 Ежи

    21 21 Отговор
    се чрез медиите , а иначе нас ира у гащи ! Двуличник комплексар , без позиция , хъс и топки !
  • 19 мислещ

    11 11 Отговор
    Така е, и едно от най-важните неща, които пренебрегват и винаги ще пренебрегват е скандалното ви слугуване на външни сили. Тиквата, ти, кой още се изреди да целува задници на американците? И на европейците също. Щом считаш, че европейците имат най-добрите ни интереси на ум, значи де факто подкрепяш и тиквата. Стига продажници, нямаме нужда от такива безродници като вас.
  • 20 XYZ

    33 17 Отговор
    Точно в такъв кризисен момент най-ясно се вижда кой какъв, кой на кого служи, кой за какво се бори!
    Подкрепям Слави! Подкрепям решенията и действията на служебното правителство! Всички, които са против тях, са мекерета и използвачи - сввърши се безплатната софра на гърба на народа!
  • 21 124

    35 16 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Лъжеш. Това правителство е с класи над калинките на банкянския бандит.
  • 22 Пич

    26 19 Отговор
    Провиква се Славчо от Фейсбука , както е видял че прави неговият кумир от сараите... За медиите съм съгласен - съучастваха на чалгарите да опростачат децата на България , да налагат мутренско поведение , селски морал , и насаждаха омраза към собствената си родина... Баш лидера Славчо е толкова комплексиран , че от зор да гледа лошо , устата му е изкривена вече... Сигурно си мисли че е голям мъжкар , като не се е усмихвал от 30 години . Или подражава на приятелите си - мутрите ... А привържениците му , не знам на кой точно идиот подражават...
  • 23 ставри

    19 11 Отговор
    Слави, администрацията на ГЕРБ действа и във Факти, пазят си местата грабителски и всеки друг им е враг, виж коментарите им.
  • 24 този

    15 14 Отговор
    славуцка п.....а много често почна да се изказва по теми далечни от плиткия му чалгарски акъл явно онуй противното ямболско микере тошко африкански е решил да освободи хората от противната си мутра и славуцка напредва
  • 25 Браво

    28 19 Отговор
    Слави много точен коментар.ИТН ще е първа политическа сила.Успех.

    Коментиран от #57

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Две

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Абе я кажи за чекмеджетата, успяхте ли да ги изнесете или магнитски ви попречи?
  • 28 user

    22 13 Отговор
    Този манипулатор ни кара да вярваме на всичко, което служебния кабинет или опозицията казва срещу ГЕРБ и Борисов. Все едно това което казват и изнасят е самата истина и цялата истина и нищо друго. Добре, че няма Народен съд, за съжаление на комуноидните шизфореници у нас, иначе всички, които не вярват на хунтата, която заграви властта с преврат и вдигнат юмрук в момента да са виснали на въжето!
  • 29 !!!?

    17 13 Отговор
    Шута на ИТН е продукт на Боковото статукво - идеални условия за чалга с която направи пулярност, гуша и наглост, та даже и партия !!!?

    Коментиран от #39

  • 30 Behemoth

    5 6 Отговор
    Рефлекси .....12 години са много време....обаче има напредък ,вече не щът да му пипат мускула опс сланината ХАХАХА....
  • 31 Айайай

    18 16 Отговор
    Мачкай Слави покажи им как се прави.УСПЕХ.
  • 32 не е при

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Радев! Вождът ти го е заложил. Поскъпването на става от днес за утре! Питай и слугата му Иван Иванов от КЕВР.
  • 33 Ай чао

    5 1 Отговор
    Казват му Държавна Сигурност, дори имате досиета и почти постоянно наблюдават неудобните за събиране на компромати, имат почти неограничен ресур!
  • 34 Gen Gurko

    20 9 Отговор
    Мисирите и мисирките от БТВ, НОВА и донякъде БНТ са срам и позор за журналистическата професия. Жалки, гузни, умилкващи се сега и най-важното повечето са полуграмотни, но високоплатени слуги на властта. Символ на падението на морала като цяло.
  • 35 ИЗПЛЕЗЕНИЯТ

    24 12 Отговор
    Давай, Славчо, давай....

    Колкото повече си отваряш устата извън твоето шоу, толкова повече хора чуват и виждат какъв мизерабъл си в действителност 😉
  • 36 Нещо много се

    15 12 Отговор
    Активизира тия дни, БЕ ЧАЛГАР

    Коментиран от #44

  • 37 Три

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Бойко и шиши разкешват ли яко вече?
  • 38 !!!?

    7 9 Отговор
    А медиите защо не коментират чадъра на чалгаджията Трифонов върху "доктора" - хладнокръвния убиец на "Плъха".
    Той беше убил рома по най-подъл начин, изчаквайки го да му влезе в празния гараж да му открадне чистачките на "москвича" !!!?
  • 39 ЧЕ Т ЧАЛГАТА СЕ ЗАРОДИ

    10 5 Отговор

    До коментар #29 от "!!!?":

    ПРИ ЛУКАНОВ И ДОСТИГНА ВЪРХА СИ ПРИ....ВИДЕНОВ
  • 40 Анонимен

    12 12 Отговор
    Това сценаристчето го е писало. Слави е по късия изказ с прости изречения.
  • 41 Злобен самотник

    14 14 Отговор
    Славчо продаде страната на турците. Сигурно и неговата родина Турция

    Коментиран от #91

  • 42 хаха

    9 7 Отговор
    На кривата ракета космоса и пречи.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Sky-blue

    9 9 Отговор

    До коментар #36 от "Нещо много се":

    Така е идват избори трябва да трупа актив мъчно му е за НДК и той там имаше офиси и той не плаща имаше два етажа само за чалгаря

    Коментиран от #78

  • 45 гост

    11 11 Отговор
    Чудя се какво всъщност се мъчи да каже този видимо ужасно, непривлекателно изглеждащ човек,това призборна реч ли е.Защото това което казва е несериозно и няма друг смисъл освен предизборено говорене.

    Коментиран от #50

  • 46 Панов

    12 7 Отговор
    Най големия им грях е че насадиха чалга културата

    Коментиран от #49

  • 47 Тиквонии

    7 2 Отговор
    Я ви казАх - мисирки.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Щерю

    8 4 Отговор

    До коментар #46 от "Панов":

    Точно е,въведоха грозното пошлото кючеци и ромски ритми,материалистичното,цинизмите,вулгаризмите,цяло едно поколение беше опростачено.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Евро Дикоф

    8 12 Отговор
    МЛЪКНИ БЕ ЧЕРВЕН БОКЛУК. НЯМА ДА МУ ГЛЕДАМ ЖАЛКАТА ПОРНОГРАФСКА КАБЕЛАРКА.
  • 53 Чочо

    5 4 Отговор

    До коментар #50 от ":;()":

    Вярно е,никога не съм разбирал чалгарската култура.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 свидетел

    12 4 Отговор
    Славчо, журналистите в България са слугите на властта.
    Никой не обича подлогите, а те не спряха да лъжат народа.
  • 56 Цанков

    15 5 Отговор
    Не мога да си обясня следното.С.лед всички гнусотии вършени цели 12 години от Боко и цялата негова пасмина ,каква диагноза би имал човек ,който отново би гласувал ,за Гроб.Изключвам тия ,дето са на хранилката и циг аните
  • 57 Браво и от мен...!

    12 5 Отговор

    До коментар #25 от "Браво":

    Слави,изчегъртването на Банкянската Мутра и лакеите му ще е трудна задача...!Съпротивляват се със зъби и нокти...!НО!Колелото се завъртя и мутропитеците на Борисов,колкото и пръти да слагат в него,те се трошат като сламки ...!Народа се събуди...!Победа на 11 юли...!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Не знам

    9 4 Отговор
    какво да мисля.Но в конкретния случай е напълно и безусловно прав,до последна запетая.Със сигурност използва момента за политическа атака( всеки политически субект го прави) ,но пак подчертавам: Абсолютно е прав! Онзи- кошлука трябва да бъде отстраненНационален ефир,може да бъде прекъснат само при извънредни ситуации.За да се даде възможност на Премиер,Президент да има онлайн достъп през Държавната медия до всеки българин.- у нас и по света.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 пройчо

    1 3 Отговор
    гледъхми отстрани,чоплехми си г@z@ и съ прайхми на интиликтуалци от Северозападна България ?.. със шеги ,закачки и тъпи чалгапесни и риалитита ???!
  • 63 Панов

    6 10 Отговор
    По паметливите знаят че този беше трабадура на Мултигруп и за 30 години никога не е критикувал доган.
    Другите,ще го научат по трудния начин
  • 64 ПППП

    5 11 Отговор
    Моддераторе, да му ядеш на плешивия бездентик спаружения кууур, буклук ! Защо го защитаваш не виждаш ли, че ни върти за собствена облага тоя ялов педдал
  • 65 Бах

    11 2 Отговор
    Прав е Слави . Медиите с малки изключения са купени и папкат от месото на Българският народ . Поне за мен единствено БНР и ФАКТИ , дават трибуна на хора като Трифонов . Дори и великолепната журналистка г-жа Лили Маринкова беше цял живот в БНР . Дано има повече свободни медии.
  • 66 Учиндолу

    4 11 Отговор
    Чалгарчето само драска у Фейсбук. За друго няма топки.
  • 67 Слави, колкото по малко влизаш в полемик

    9 4 Отговор
    С Журналисти, Лози, политици и всякакви подобни, толкова повече те харесват и одобряват хората! Държавата сее напълни Ла с Празнодумци и хора, които нищо не правят, чакат Хранилката да им е напълнена!! Говори, когато трябва и прави това, което трябва!! Това ти поведение ги Побърква, че не знаят намеренията ти и бъдещи ходове!! Избрал си Правилно поведение, а нека те да си Квичат!!!
  • 68 Полемика

    0 1 Отговор
    Полемика
  • 69 Чочо

    4 5 Отговор
    Явно безкрайните турски сериали и тъпото шоу с ромски ритми и хумор за дебили са малко за чагаджията
  • 70 ббб

    7 8 Отговор
    Никога повече няма да му гледам предаването на Трифонов! Голям буклук и предател излезе, нахрави така, че в Турция да могат да отварят неограничен брой секции и сега на изборите ДПС ще станат втора политическа сила! Сега ни баламосва с медиите все едно ние не знаем какво става! Слави е човек на Доган и явно доста пари е взел за тая услуга! Буклук си Трифонов ....
  • 71 1001 НОЩИ

    1 4 Отговор
    Тaзи иcтoрия звучи тoлкoвa нeвeрoятнo, чe нaпрaвo нe e зa вярвaнe. Нo e caмaтa иcтинa. Рaзигрaвa ce прeз 1978 г., кoгaтo oт ЦК нa КПCC кaнят в Мocквa групa млaди aктивиcти oт ФРГ. Миcлят ги зa кoмуниcти, нo излизa другo.

    Тaзи иcтoрия e нaиcтинa зaбeлeжитeлнa. Oт ЦК нa КПCC кaнят в Мocквa групa млaди aктивиcти oт ФРГ. Миcлeли ги зa кoмуниcти, нo млaдeжитe ce oкaзвaт aктивиcти нa гeй-движeниeтo. Cлучкaтa ce рaзигрaвa прeз 1978 - гoдинaтa, в кoятo нaд 1 300 души в CCCР ca ocъдeни зaрaди хoмoceкcуaлнaтa им oриeнтaция. Културoлoжкaтa Лaриca Бeлцeр-Лиcюткинa, кoятo пo-къcнo прeпoдaвa в Cвoбoдния унивeрcитeт в Бeрлин, игрae глaвнa рoля в тaзи куриoзнa иcтoрия. В интeрвю зa ДВ тя рaзкaзвa зa cлучилoтo ce в oнeзи дни:

    ДВ: В Cъвeтcкия cъюз хoмoceкcуaлнocттa ce нaкaзвa c дo пeт гoдини зaтвoр или принудитeлeн труд. Нo прeз 1978 гoдинa Виe cтe гид нa гeрмaнcки aктивиcти нa гeй-движeниeтo, дoшли нa oфициaлнo пoceщeниe в Мocквa. Кaк ce cтигнa дo тaзи пaрaдoкcaлнa cитуaция?
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ТЪРСИ ПУТИН

    3 1 Отговор
    Бивш ГЕРБАВ военен министър заподозря РУСКИ саботаж при инцидента край Шабла
    Моля се за нашето момче, е написал в профила си в социалната мрежа Николай Ненчев
  • 74 пакистанец

    4 2 Отговор
    Мене ми се струва, че ще наблюдаваме развитие на приказката-който се е захванал с медиите е на загуба! Или нещо от тоя сорт! Не искам да злорадствам, но ще ме накефи медиите да го подхванат и малко да му набият обръчите! От друга страна, той не е прост! Знае , че лоша реклама няма а идат избори! Питам се посолството на Пакистан няма ли да се самосезира и да му поиска обяснение какво по-точно мисли за Пакистан?
  • 75 Пенсионер

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "СЛАВЧО...МЕДИИНИЯТ ГУРУ":

    Е, по-лесно е да плюеш.
  • 76 jorj

    4 10 Отговор
    Слави, ти си чудовищно деяние на комунистите!!!!! При Борисов може да има грешки, но нещата с доходи, заетост, строителството, инвестиции, управление, вървяха нагоре!!! Сега подлъгахте хората, гласуват за тебе а ни управляват въскресени комунистически трупове !!!! Благодарение на тях, плюейки всички различни от тях, ти беше разрешена да чалгализираш и опростачваш българския народ до такава степен, че когато те натикаха в политиката, хората да гласуват за теб, както за спасител. Това е по-страшно и от неутронна бомба, ЧАЛГО СТАЛИНИЗЪМ!!!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕБ И НОВИТЕ СТАЛИНИСТИ!!!!
  • 77 И Т Н Los Ángeles California

    10 5 Отговор
    Млък! Гербави бастуни и мишоци !
    Ще ядете голям бой,ама много як бой !
    Скоро идвам в София и ще ви издиря !!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 LIVERPOOL FOREVER

    8 5 Отговор
    Слави,не обръщайте внимание на нискочели комуняги и тръстики. Напред към Изчегъртване Изриване Изхвърляне на ГРОБ.
  • 80 НЕ ХАРЕСВАМ ЧАЛГАРЯ!

    5 10 Отговор
    ГАДЕН МИ Е! СЛАБ И СТРАХЛИВ, (ЗАРАДИ ОНОВА ИНТЕРВЮ С БОКО ПРОСТАТА ТИКВА, ДЕТО МУ СЕРВИЛНИЧЕШЕ), ИМА ВИСОКО НЕПОДПЛАТЕНО С КАЧЕСТВА ЕГО! НЕ ИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО! НО ПОСТЪПВА ДОСТОЙНО: 1.ЗАРАДИ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ И 2.ЗА ТОВА, ЧЕ НЯМА ДА Е ДЕПУТАТ! ТА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ХОРАТА МУ!!!
  • 81 Първа сила: Има Такъв Народ !

    9 6 Отговор
    Скоро ще ги домачкаме герберастите...
    Още съвсем малко....
  • 82 45 парламента стигат времето е наше

    4 1 Отговор
    Защо БНТ не направи Парламентарен канал по който да дават заседанията на парламентите защо депутатите и министрите дават интервюта по частните телевизии а не само по БНТ която е държавна защо БНТ не направи форум БНТ в интернет а използва фейсбук която е частна фирма изявен ЕС защо частна национална телевизия е в зала на НДК защо в България доставчиците на интернет не изискват лицензирана операционна система инсталирана на компютрите защо фирмите за софтуер инсталират програми на компютри с нелицензиран софтуер и реализират огромни печалби и плащат само 10% плосък данък
  • 83 бай бай

    5 7 Отговор
    не се напъвай много че няма да можеш да пееш и ще трябва само да духаш
  • 84 Слави !

    8 5 Отговор
    Нека си лаят! Това им е КРАЯТ !
  • 85 бай бай

    5 4 Отговор
    бореца за свобода на словото е жив,той се изока на воля.
  • 86 НАРОДЕН СЪД

    8 6 Отговор
    ИCКAМ БOЙКO ДA БЪДE CЪДEН ТУК OТ ВOEНEН CЪД!Служебният министър на културата проф. Минеков също направи скандални разкрития за колосални злоупотреби с публичните средства, за милиони левове, които някакси са изчезнали. Апропо, стана ясно и за още едно “изчезване” - още през 2009 г. 16-ия и 17-ия етаж на административната сграда на НДК документално са се отделили и “изчезнали” от НДК, за да станат офиси на ГЕРБ и да нямат нищо общо с НДК. Само да припомня, че правителството на Бойко Борисов взе решение партията на Бойко Борисов да не плаща никакъв наем за ползването на тези два етажа и така тя да спести стотици хиляди левове.

    Коментиран от #88

  • 87 Полик тоя

    6 6 Отговор
    Слави е една уплашена чичка, която пресилено се прави на мъж като се мръщи, но напълни гащите когато се наложи да управлява. Вирус който "бил лек грип" му затвори устата за повече от месец и сега кара след-ковид синдрома на лека сенилност и завишена опасност от инфаркт или инсулт - но той не е разбрал. Не прокара закон за мажоритарното гласуване защото изведнъж му светна че ГЕРБ ще ги бие почти на 100%. Прокара ицяло машинно гласуване без да помисли че няма машини. И все такива "подвизи" на този пишман политик.
  • 88 Ех мечти

    5 4 Отговор

    До коментар #86 от "НАРОДЕН СЪД":

    Изкам служебното правителство да бъде гонено с дронове и светещи халосни патрони, като на междузвездни войни. Може и някой да ги нашамари публично като Макрон, в знак на качественото им "управление".
  • 89 Дебилчев

    3 0 Отговор
    Офф, бе я се скрий, намери нещо друго, с което да си чешеш крастата
  • 90 Една мисирка

    2 2 Отговор
    Клъвнала Слави Куроглави по главата и заради цицината на Славчо сега му е трудно да моча, да пикае де.
  • 91 КОЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Злобен самотник":

    Взел е някой лев от турците явно ги обича, а трябваше да предложи всички с двойно гражданство да не могат да гласуват за сметка на 30000 гласа от запада и 150 000 от турция .С кой мислите че е?
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 и аз мечтая

    1 1 Отговор
    да фрасна толупа в анфаст,както оня перна МАКРОН.И да му кажа,че това е защото сме най-бедната държава в Европа и защото се прави на луд и само глупости говори,а де факто нищо не направи за стандарта на живот на населението.А за неговите мутри и братиньовци има бордове,в които да лапад,авансово платени поръчки-милиони.Той не е за шамар,а за як тупаник,катоШИШИ да не може да си седне на дъто.
  • 94 Герберски

    3 1 Отговор
    тролчета много му ядете г-за на Слави,много ви е страх явно на изборите от него и има за какво.

    Коментиран от #96

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 КОЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #94 от "Герберски":

    Ще видиш машини за гласуване няма да има в турция , защото те български не знаят и славчо им даде едно силно гласуване,той може да не е искал така да стане наивността не е оправдание.
  • 97 Мира

    0 1 Отговор
    Браво! Точно, ясно, кратко и най-вече истинско!
  • 98 Учиндол

    1 1 Отговор
    Слави не ходеше ли на мултак на годината с веждата?Нищо не е случайно.Баце като му беше в предаването какви въпроси му зададе или няма значение?
  • 99 Каска

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ШЗО ПЛЕВЕН":

    И този взе да разбира от журналистика / За нап спецов изкараха документ- прокоратурата ще реше «след шест месеца» за другите има съмнения - махане от работа/ ще слугува защото ще има ревизия
  • 100 6969

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Само казвам":

    Шматка тъпа българска
  • 101 тиквенсониада

    2 0 Отговор
    Прав е човека ! Болшинството медии градят усилено КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА на простака БОРИСОВ ! Превъщат го в една свещена крава , само че тук не е Индия !

    Коментиран от #106

  • 102 фАНТОМасс

    1 1 Отговор
    Защо толкова атакуват Слави за нещо , което все още не е направил , а толерират Борисов за това , което е сторил ?ф
  • 103 Дъгето

    2 0 Отговор
    Ей злобари. ИТН ще отвее ГЕРБ И БСП на изборите. Екипът на Слави е в пъти ама в пъти по честен и образован от повечето стари муцуни. Защо не погледнете, колко неща със собствени средства е направил Слави и екипът му. Смазаха му телевизията.

    Коментиран от #105

  • 104 Не съм ти фен

    1 1 Отговор
    Слави стана и журналист. Защо не обясни на журналистите, че излъга на рефелендума, или, че го е страх, да състави правителство? Защо не пита за видеата, на които съветникът на президента, по сигурността и корупцията Узунов , приема подкуп? Когато имат достатъчно данни за нарушенията в клиника Лозенец , или другаде, журналистите ще ги оповестят.
  • 105 Или ще излезем на улицата

    1 0 Отговор

    До коментар #103 от "Дъгето":

    Няма.
  • 106 Фани

    1 1 Отговор

    До коментар #101 от "тиквенсониада":

    Борисов никога не се е кълчил в кючек, с вдигнати над главата си ръце, щтракайки с пръсти, никога не се е плезил срещу публиката, не е натрапвал на хората музикалните си предпочитания, като Слави чалгаря.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове