Last news in Fakti

13 Юни, 2021 22:14 22 537 177

Сашо Диков към Радев: Отървете се най-после от селския Джеймс Бонд

  • сашо диков-
  • румен радев-
  • пламен узунов

Когато си извършил истински подвиг с недосегаемите от Правителствена и Александровска, да се занимаваш с хрисимия и, както казват, нерядко развеселен Кантарджиев, си е чиста комплексарщина, пише в отворено писмо до президента журналистът

Сашо Диков към Радев: Отървете се най-после от селския Джеймс Бонд - 1
Снимка: БГНЕС

"Г-н Радев,

многократно (и то публично) съм изразявал одобрение и подкрепа за немалко Ваши позиции и дела.

Последно време обаче, се натрупаха събития, които са меко казано далеч от прокламираната прозрачност, професионализъм и почтеност", пише в отворено писмо до президента Румен Радев журналистът Сашо Диков.

"Ето защо си позволявам да Ви посъветвам най-горещо:

1. Отървете се най-после от Пламен Узунов! В стил „селски Джеймс Бонд“ той за пореден път злепостави Президентската институция (визирам срещата с бившия митничар).

2. Ако по някаква причина не искате или не можете да го уволните, наредете му да даде подробна информация за случката и да се извини за малоумното си поведение. Дефилето по телевизионните студиа на неговия събеседник по маса вместо да даде отговори, постави нови, още по-неприятни въпроси. Впрочем, най-доброто решение е Узунов да си подаде оставката.

3. Президентската институция направи пореден медиен гаф, отказвайки да коментира случката с безумната формулировка „спекулации не коментираме“. Ще си направите огромна услуга, ако веднага уволните човека, дал идеята за тази позиция. В случай че авторът сте Вие, всеки нормален и добронамерен човек ще разбере, ако признаете греха си и се извините.

4. Препоръчайте на министрите си (впрочем, болшинството от тях и досега свършиха огромна работа за разкриване на чудовищните далавери на предишното управление) да не допускат повече пенсионирания (с или без кавички), които дават хляб и повод дори на един все по-жалък бивш премиер да изреве: „Няма такава наглост и нахалство. Няма такъв реваншизъм, както със случая с Кантарджиев!“ Когато си извършил истински подвиг с недосегаемите от Правителствена и Александровска, да се занимаваш с хрисимия и, както казват, нерядко развеселен Кантарджиев, си е чиста комплексарщина.

5. Изискайте от премиера си Стефан Янев най-после да изрази публична позиция по т.н. списък с 27 магистрати и 11 висши политици с недекларирани сметки и имоти в чужбина. През октомври 2019-а списъкът е изпратен от ДАНС на Цацаров, след това е изпратен в НАП за ревизия, а после пак върнат на тогавашния главен прокурор. Ако досега мълчанието на Бойко Борисов е напълно разбираемо, напълно непонятно е мълчанието на Вашия премиер Стефан Янев. Ако копие от списъка липсва в ДАНС, в архива на министър-председателя или в НАП, тогава г-н Янев публично да обяви тези факти и да призове Цацаров да каже къде е списъкът и да каже защо досега вече година и половина той не е публичен.

Г-н Президент,

ако и след това мое писмо до Вас не последват никакви действия от страна на премиера, дори наивник като мен ще си помисли какво ли не.

Послеслов по темата, но с друг адрес:

Драги колеги (или може би по-точно скъпи колеги), какво още трябва да стане, за да проявите най-после интерес към най-мащабната корупционна афера, свързана с 38 (тридесет и осем) корумпета? Вие мълчите вече 18 (осемнадесет) месеца, пише още Диков.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 213 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    405 44 Отговор
    Кьовеши идва пеша, Гешев ходи с кортеж и 5 охрани? Нещо съм объркан??

    Коментиран от #4, #26, #30, #70, #121

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Аз Негодника

    47 19 Отговор
    Пиши правилно...До г-н Костов...
  • 6 Сестра Галева

    134 297 Отговор
    И тоя като черепа взе да съветва мунчо юмручето, дикооф ти не разбра ли че мунчо юмручето е наи загубеният президент дето сме имали до сега

    Коментиран от #11, #60, #160, #172

  • 7 Анти герп

    98 93 Отговор
    Прав е Диков, тоя селски бек играе с ени селски бандити (поне да бяха мафия) като братя бобокови на които бойко подари 20 мелиона за гьол в русе който струва не повече от 2 млн лв...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Шуши

    123 10 Отговор
    Кантаря си е за панция бре, виж тоя Узунов тряа да го разкарат, щото има и Президентски тази година
  • 10 Младо коте

    72 84 Отговор
    Скиора ,скоро ще сменя телевизията,щото божков tv e пред фалит.
  • 11 Сестра пачкова

    112 25 Отговор

    До коментар #6 от "Сестра Галева":

    Бе плевника никой не може го изпревари. Единственният дето не го предложиха за втори тур неговите

    Коментиран от #113

  • 12 овен1

    96 69 Отговор
    И Диков бързо се обръща, като ветропоказател е само гледа откъде духа вятъра и носи парите
  • 13 Многоуважаеми

    130 64 Отговор
    Не извивайте ръцете на Президента. Това, че водите битка с Мафията, не ви дава право да стреляте приятелски по храстите зад вас. Лицето Томова достатъчно маниакално плюе на всички посоки, като спукан пожарникарски маркуч, а националните телевизии вият на герберастки, че да се налага някой да им приглася.
  • 14 Другия с коня

    69 195 Отговор
    За кога да се отърва? Няма време! Идва пак Бойко и след него Стъки!През юли Борисов се връща на кормилото на държавата! А през есента пращаме шофьора на самолет в историята! Президент ще е Станислав Недков -Стъки! Ще имаме про-Европейски,про-Атлантически президент приеман и канен в цял свят с почести! Навсякъде ще бъде уважаван! Не като льотчика в международна изолация! Премиер -Борисов! Президент - Стъки! Тогава започват народните веселия и тържества!

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Аааааааа....

    76 35 Отговор
    "Ще си направите огромна услуга, ако веднага уволните човека, дал идеята за тази позиция. В случай че авторът сте Вие, всеки нормален и добронамерен човек ще разбере, ако признаете греха си и се извините." Хахаха . Ако е друг- уволнение ,но ако е самият Радев ,то тогава е достатъчно едно извинение. Гиди мисирка с мисирка.
  • 17 Бат Валъо

    46 106 Отговор

    До коментар #14 от "Другия с коня":

    След като нашата партия Герб има 52% на изборите съставяме еднопартийно правителство! Есента подкрепяме Стъки , които и с подкрепата на "Българските патриоти" и ДПС печели безапелационно президентските избори. Ще имаме Европейско и Атлантическо правителство и начетен президент ! На срещите с Байдън и Путин , Стъки ще отстоява Българските интереси ! България отново тръгва във възход!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Помнещ

    74 45 Отговор
    Сашо подлогата след 2014 година се кротна като му дадоха предаване в Нова ТВ на него и на дъщеря му като ги изгониха отново стана контра на ГЕРБ!

    Коментиран от #93

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 нннн

    95 39 Отговор
    Кои са тия 38 висши магистрати и политици? Ами ако са същите, които "избраха" Гешев? Този възел ТРЯБВА да се разсече! Евала на Диков! Но за "Катранджиев" не е прав. Оня има вина за побъркване то на народа. Трябва да бъде даже съден.

    Коментиран от #54

  • 23 Tomb Raider

    50 54 Отговор
    Tрай си смешо, че кога стана от спортен журналист разследващ почна и да съветваш президента !!!??
  • 24 Професора

    47 30 Отговор
    Много си любопитен Сашкооо... а за съветник си последния който ще ставаш!
  • 25 нннн

    40 24 Отговор
    Кои са тия 38 висши магистрати и политици? Ами ако са същите, които "избраха" Гешев? Този възел ТРЯБВА да се разсече! Евала на Диков! Но за "Катранджиев" не е прав. Оня има вина за побъркване то на народа. Трябва да бъде даже съден.
  • 26 жхх фтп ф

    86 23 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Кьовеши ходи с раничка пеша, както всички европейски лидери в западна европа. Там спазват законите, а ако не ги спазват, си изтърпяват наказанието и се извиняват. У нас не е така, тук когато нарушават законите лъжат до дупка, манипулират, търсят начин да се измъкнат с връзки, с пари. Защо се крие Гешев, ами защото се страхува явно от нещо. Защо се криеше Борисов половин година. Може би не им е чиста съвестта.

    Коментиран от #29

  • 27 Подмяна

    53 27 Отговор
    Явно Диков е усетил вятара на промяната,Или Божков свърши парите
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Последния Софиянец

    77 28 Отговор

    До коментар #26 от "жхх фтп ф":

    За малко да изтървем Лаура Кьовеши пред Министерството на правосъдието.Чакахме бронирани коли и стотици ченгета,а тя дойде пеша откъм Министерството на отбраната с четирима охрана, две жени и двама мъже.Изпроводихме я сто метра до входа и дадохме папка с доказателства за откраднати евросредства.Това е прокурор ,а не мишока Гешеф.

    Коментиран от #41

  • 30 ХхХх

    40 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    кьовеши я пое охрана още от терминала на летището , после на улицата извървя пеша от колата(зад ъгъла с охраняван периметър)до входа на сградата. Не пиши глупости

    Коментиран от #32, #38

  • 31 БОРКО БЪРБОРКО

    81 25 Отговор
    Какво е това "Стъки"? Ами прякор е. Също като Салама, Кофата, Геврека, Шматката и т.н.
    Щом политик има прякор не ми го хвали, пък щом е гербераст све едно е ..дераст.
  • 32 Ххх

    57 26 Отговор

    До коментар #30 от "ХхХх":

    Айде гешев да пробва да мине “от ъгъла до входа” на съдебната паката, майка му сигурно няма да го познае после..

    Коментиран от #39

  • 33 Решетников

    45 66 Отговор
    На летящия селяндур му идва края няма втори мандат дори балъците които гласуваха първия път за него сега сега ги е срам
  • 34 Последния софиянец

    38 72 Отговор
    РадеФ другарю генерал ОСТАВКА МАХАЙ СЕ БОКЛУК!
  • 35 Дик Офф

    50 29 Отговор
    Диков не може да върже едно интелигентно изречение в интервю, но толкова се е занесъл в мнимото си величие че чак дава препоръки и нареждания. Да беше си останал спортен коментатор, там интелект не се иска.
  • 36 чети

    35 30 Отговор
    ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ОТ УТРЕ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Е ПОСТАВЕНА НА „ВЪНШНО НАБЛЮДЕНИЕ“, ЗАРАДИ РАЗСЛЕДВАНЕТО СИ ЗА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР ПО АНТИКОРУПЦИЯ НА РУМЕН РАДЕВ – ПЛАМЕН УЗУНОВ!

    Коментиран от #89

  • 37 БиБи Кинг

    5 31 Отговор
    Ега, казахме че ги греземе живи на еденайсети ма те сами че се изплюскат до тогива деа! Браво Сашо, голем пацул си и ништо нема да произлезе од тебе ма да знеш каде те пишеме у списака с толупи на кои че им броиме на рака за заслуги! Че почерпиме на кратко с торбичка ма ватре ни оиски ни бамбони че са вредни, друго че е, книжно де и то е вредно и затова на матреала го даваме по помалко! Вниатен ли сме?

    Коментиран от #149

  • 38 Последния Софиянец

    30 24 Отговор

    До коментар #30 от "ХхХх":

    Вървяхме с Лаура Кьовеши сто метра от министерството на отбраната до входа на министерството на правосъдието.Беше почти без охрана.
  • 39 Просто аз

    35 14 Отговор

    До коментар #32 от "Ххх":

    През кой вход влиза Кьовеши-главния, през кой влиза гешефф- задния????
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Село София

    36 46 Отговор

    До коментар #29 от "Последния Софиянец":

    Сигурно е хвърлила омазнената ви папка в първото кошче. Тя не е дошла да слуша прошляци като вас, на които все някой не ви е удобен и по цял ден кибичите и не работите нищо. Безработни наркомани лумпени!

    Коментиран от #48

  • 42 В първите редици?

    17 10 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    В първите десет или в първите сто!? Папагал.

    Коментиран от #94

  • 43 ХЕИ

    10 13 Отговор

    До коментар #40 от "Шамара":

    И аз ще дойда, да я поръся с хлорна вар срещу Ешерихия Коли.

    Коментиран от #56

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ККК

    18 13 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Ма ти голям смелчага си бил пък нещеш да се запознаем?!
  • 46 емил

    20 11 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Поредният олигофрен
  • 47 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    32 20 Отговор
    С. Диков не е прав единствено с безгръбначния слуга Кантарджиев !!!!!!!!!!!!!!! Стига сме плащали заплати на калинки !!!!!!!!
    Всичко останало е правилно
  • 48 Последния Софиянец

    19 11 Отговор

    До коментар #41 от "Село София":

    Папката тя не я взе.Взеха я охраната първо да я проверят.Може да има бомба вътре.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 machete

    34 34 Отговор
    Диков, нима очакваш от Радев да отстрани своя ковчежник, през който вероятна са минали и ония 60 милиона, за които спомена Пеевски? Наивник.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Форца Бг.Мафия

    29 20 Отговор
    Служебното правителство заменя всички хора на отговорни постове с техни си хора.Интересното е че никой от сменените не е подведен под наказателна отговорност за кражби на държавни средства и еврофондови,просто ги уволняват и толкоз..демек замитат следите..

    Коментиран от #136

  • 54 Който и да съм

    38 22 Отговор

    До коментар #22 от "нннн":

    За какво ще го съдите Кантара бе? Щото искаше да ви предпази от ковида ли? А пък вие хем отричате , че има ковид и хем го обвинявате за голямата смъртност от пандемията!? Осъзнайте се!

    Коментиран от #62, #66

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Шамара

    7 9 Отговор

    До коментар #43 от "ХЕИ":

    Ами не казва иначе ще отитем да му ударим едно рамо нали щеше да умира от глад и бакшиш ще има , ама той е голям борец и вместо да работи ходи като муха без глава !
  • 57 българин

    19 8 Отговор
    Най-отвратителното нещо е да пускат реклама 5 минути преди да свурши филма ,тия се подиграват с народа ,даже един филм неможе да се изгледа нормално в тая осрана държава.
  • 58 5555

    25 28 Отговор
    Кантарджиев е за дълга присъда в затвора, а че има и по-големи престъпници от него има и всички ги знаем - Мутрето, Гешефта, Цатата и много други

    Коментиран от #68, #123

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Брат Гальо

    36 14 Отговор

    До коментар #6 от "Сестра Галева":

    А Плевню най- ,,намереният" президент ли е драги ми Смехурко...?!С лупа не можеш да намериш такова едноклетъчно чехълче...,затова Плевню е най-,,намереният" президент...😂😂😂!!!
  • 61 някой

    28 13 Отговор

    До коментар #55 от "Последния Софиянец":

    Не защитавам Кантарджиев. Все пак, ако някой се е доказал пред обществото,като добър ръководител , нека бъде изпратен подобаващо , независимо кой е!
    Как може по форумите да пишете такива обидни епитети за човека, че дори и призиви за съд?! Това преминава всякакви граници!

    Коментиран от #65

  • 62 нннн

    28 24 Отговор

    До коментар #54 от "Който и да съм":

    А ти знаеш ли, че нямаше пандемия? Никой не отрича съществуването на новия вирус, но по заразяемост и смъртност, процентно, не е пандемия. Голямата смъртност дойде от липсата на лечение на другите болести. Ковида бе използван като политическа бухалка.

    Коментиран от #80

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ам Чи

    15 5 Отговор

    До коментар #61 от "някой":

    Те за това им плащат да плюят по всичко
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Едно време

    31 3 Отговор
    Маргърет Тачер едно време уволяваше министри при съмнение за корупция, без доказателства, само при съмнение. Не случайно хората я ценяха много. Това е държавник -жена. Кьовеши-жена. Та кой сега казвате, имал топки?
  • 68 Кантарджиев

    11 5 Отговор

    До коментар #58 от "5555":

    Пак си превишил дозата!
  • 69 вили

    13 10 Отговор
    има ли още от шайката на суджуците в тая държава
  • 70 Бреибреи

    23 24 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Борисов без имунитет и охрана а народния президент с 10души охрана гешев хваща мутрите А радев ги прибира в президенството да ги пази Щом и Диков взе акъл да дава на радев Божков ще бъде известен като съветник
  • 71 още познаващ

    29 14 Отговор

    До коментар #50 от "Познаващ":

    Кантарджиев нищо не е спасил, защото е един чиновник писарушка свикнал да смуче от държавната ясла. Вчера един комшия умря след втора доза от ваксината - не съм чул някъде до го споменават по телевизора сигурно има поне десет още такива за деня.
  • 72 kokakola

    18 1 Отговор
    Намаляване на тъпите реклами и забрана да се пускат 30 минути преди края филма .
  • 73 Лаладжия си

    22 20 Отговор
    Диков,
    ти си един лаладжия и нищо повече.
    Разлайваш кучетата само да вдигаш пушилка за хонорарчета!

    Досега , кажи поне една практическа полза от лаладжийството ти.
    Джиросването на акциите на Божков за Левски ли?

    Или примерно , като данъкоплатец заведе някакво дело за нещо което лично си ощетен.

    И по принцип допусканите до медии публични личности са контролирани.
    А ти не само си допускан, но имаш и собствено предаване.
    Играта на доброто и лошото ченге,
    отдавна е известна на интелигентния зрител.
  • 74 профито

    16 6 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    Ей тъпонгер - намери има записи в които Кунчев твърди, че въздушно капкова инфекция не може да се спре с никакви мерки - ти лъжеш и ти си нищо не знаещия

    Коментиран от #95

  • 75 ОХООООО

    15 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Май не знаеш какво говориш! Грубост и обиди се наказват жестоко ! Много си нагъл НО наказанието за продължаващо престъпление е......!
    Ще разбереш че стадния инстинкт е само на площада А ПОСЛЕ ?
  • 76 Миииииииии

    22 10 Отговор

    До коментар #50 от "Познаващ":

    Като е лекар, да ходи да спасява пациенти!
    А не да се натиска пак за чиновник
    на държавната ясла, нали?

    Коментиран от #97

  • 77 Иво

    16 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Доктор Менгеле е баба ти. А ти си пълен шизофреник ако знаеш какво означава хаха😷😷😷🦧🦧🦧
  • 78 Много си тъп

    21 24 Отговор
    Саше с това писмо все едно чакаш от умрял писмо. Този фатмак много яко се е ос-рал опръскал е чак стените. Саше това писмо Бошкуф ли ти изпрати,този път зеления чорап не го защити и Бошкуф атакува фигоранта. Фатмака трябваше да го разкара преди няколко години за снимката с хитлериския поздрав.
  • 79 екс софия кабел

    21 15 Отговор
    Диков,Диков,още ли си такова пиянде.Едно време в една кабелна тв бяхме колеги,и на един купон се отряза като казак.Голям смешник си.

    Коментиран от #84

  • 80 уточнение

    23 5 Отговор

    До коментар #62 от "нннн":

    Ти казваш, че голямата смъртност е причинена от липсата на лечение на други болести. Може и да си прав. Аз критикувам призивите за съд на Кантарджиев-щото той бил виновен за голямата смъртност?!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Българин

    17 13 Отговор
    Щом и Сашето съзря и осъзна очевадното,работите са ясни.Саше кажи му и за Киртака Петков,да не се излагат повече,че станаха за смях и на Кьовеши.
  • 83 666

    21 10 Отговор
    Сашко ти не си ли още пенсионер. Защо искаш уволнението на фашиста Узунов. Май хунтата започва да те плаши и теб гадния подмазвач. Тебе пръв ще те вкарат в лагера за особени заслуги. 😂😂😂😂
  • 84 алкохолик

    5 7 Отговор

    До коментар #79 от "екс софия кабел":

    Ти какво против имаш срещу пияндетата? Някои пием от мъка, други от сутринта.
  • 85 ЛАУРА КЬОВЕШИ

    11 13 Отговор
    АЗ ДО КАТО НЕ ВИДЯ ДА ВКАРВАТ КОРУМПИРАНИ ХОРА В ЗАТВОРА , ДЪРЖАВАТА ВИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА И ТОГАВА ЩЕ СЕ СЪЗДАДАТ ПО ГОЛЯМ МАЩАБ МАФИОТСКИ СТРУКТУРИ И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПАГУБНО ЗА НАРОДА ВИ И ДЪРЖАВАТА ВИ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ , ТОВА ТРЯБВА СКОРО ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ ОТ СЛУЖЕБНОТО ВИ ПРАВИТЕЛСТВО , КАКТО И ДА МА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ПРЕЗИДЕНТА ВИ НА РЕПУБЛИКАТА ВИ , ПРИ МОЙТО ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ , ОТ МНОГО НЕЩА БЯХ ОСТАНАЛА РАЗОЧАРОВАНА ОТ ДОСТА НЕЩА ОТ ПРЕДИШНОТО ВИ ПРАВИТЕЛСТВО , ЗА ТОВА КОЕТО НЕ СА МОГЛИ ДА СВЪРШАТ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ , ДАНО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ПОСТАРАЕ НЕЩО ДА ПРОМЕНИ КЪМ ПО ДОБРО БЪДЕЩЕ ЗА НАРОДА ВИ МАКАР И ЗА КРАТЪК ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ , ДО 11 ЮЛИ НЕ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️!!!.
  • 86 Оли гьо Френ

    11 4 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    Простаците трудно схващат и бавно стоплят, трябва да им влезе до топките за да разберат, че ги опъват отзадИ!
  • 87 Диков

    17 11 Отговор
    Диков, за кой ли път обръщаш палачинката. Първо първи дружки с Боко, после с Трактора, после с Кулезич, с която не можехте да се понасяте /не че тя те понася/, после /или преди това/ с Цветан Василев/, а сега взе, че се заигра с професора Кантарджиев, който хем е безобиден, хем нерядко развеселен. Какво искаш да кажеш! Че когато ни е съветвал "развеселен" е бил пиян! Накрая се оказа, че източникът ти е Веселина Томова. И тя нерядко развеселена. Ти не видя ли пепелниците по масата, та повярва, че случилото е прясно-прясно. Нима не знаеш, че никакъв разследващ журналист не е , а пощенска кутия. Защо не я попиташ кога поне веднъж ще напише статия против ДПС! Или ти и ти обърна поглед към тях. Апропо не съм те чувал да отрониш и ти дума срещу тях. А сега се включи в общия хор на пишещите писма до президента. Добър повод да започнеш да го плюеш. Да не би да са ти вдигнали мерника в "Евроком", че се пържиш в собствения си сос. Приключих с твоето предаване.

    Коментиран от #109

  • 88 Гост

    17 12 Отговор
    Аман от тоя нагаждач, на всяка тенджера похлупак.
  • 89 нищо не

    12 5 Отговор

    До коментар #36 от "чети":

    разследва тя. Просто е пощенска кутия.
  • 90 лъжа

    10 3 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    СЗО препоръча държавите сами да определят правилата по време на пандемията. Всички държави бяха с различни ограничителни мерки.

    Коментиран от #96

  • 91 Жур на лист

    11 13 Отговор
    Узунов е сниман без негово разрешение което е незаконно бутилката в плика е за камуфлаж до нея в плика е флаш паметта с изборните резултати които ЦИК ще обяви за крайни защо Диков не се възмущава за това че премиер министъра нарече журналистите МИСирки
  • 92 потребител

    10 7 Отговор
    Любо нейков би възкликнал: Саше,Саше, много си тъп Саше!
  • 93 дъщеря му

    6 3 Отговор

    До коментар #20 от "Помнещ":

    още е при Кошлука!
  • 94 то нямаше

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "В първите редици?":

    редици. Бяха една шепа.
  • 95 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #74 от "профито":

    Мишчице,не се напъвай чичовото,не ти се удава. Кунчев,Мунчев, я прочети пак на кого отговорям и за какво става на въпрос.А и доста поназнайвам от науката,за разлика от теб.
  • 96 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #90 от "лъжа":

    Аз ли лъжа? Прочети второто ми изречение и какво точно пише.

    Коментиран от #101

  • 97 кантарджиев

    4 4 Отговор

    До коментар #76 от "Миииииииии":

    не е стъпвал в болница, защото не е лекар.
  • 98 Сашо

    21 9 Отговор
    Браво сашо,браво дикоф.По тъп журналист от тебе няма.Кокошкар мръсен.Колко ти даде кокала за да донесеш документите на Левски в МС?Глупак си беше и такъв ще си останеш.Подлога на всеки,който е на власт.
  • 99 Townboy

    24 13 Отговор
    Румбата си мисли, че РБългария е поделение 28000 а народът сме наборни войници и старшини.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 това е

    9 10 Отговор

    До коментар #96 от "Гост":

    второто ти изречение и точно него опровергах "
    Не те е затворил Кантарджиев,а СЗО. Всички държави следваха нейните препоръки". В този смисъл не С3О ни затвори, а нашите "умници". Ти знаеш ли, че в най-големия локдаун Франция не затвори училищата си, а разходките по брега на СЕНА БЯХА РАЗРЕШЕНИ, ЗА ДА ДИШАТ ХОРАТА ВЪЗДУХ. А тук хората луднаха. Някои скочиха от прозорците на болниците. Да не говорим за Швеция и Беларус, които изобщо не се съобразиха с препоръките на СЗО. Не, не ни затвори СЗО, а такива като Кантарджиев.
  • 102 sbs no КОМУНИСТ

    19 7 Отговор
    САШО -НАЙ НАКРЯ И ТИ ПОУМНЯ ----НО ФУРАЖКАТА СИ Е ФУРАЖКА ---И ОСОБЕНО ЧЕРВЕНОКАФЯВА

    Коментиран от #105

  • 103 остави го

    18 4 Отговор

    До коментар #100 от "да питам":

    да се радва и да си вярва. Шепа откачалки се разхождат по улиците на София без да знаят защо. Само се чудя кога работи "заведението" му. На въпроса как се казва или къде е това заведение мълчи. Явно му харесва отчето с проскубаната брада, който в бели одежди е бил на тамплиерска сватба и пияната Инджова. Нищо чудно да мечтае да го забележат и да стане политик :)
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Дикоф

    12 6 Отговор

    До коментар #102 от "sbs no КОМУНИСТ":

    няма как да поумнее. Вероятно е притеснен, че в закона "Магнитнски" присъства името на Божков. Ами сега!

    Коментиран от #108

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 :))

    3 3 Отговор

    До коментар #87 от "Диков":

    100+ ! Право от начало до край.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Защо ме

    19 11 Отговор
    изтрихте ,защото толупа от зайчарника пуща опорките и неговите хора следят опонентите си.Толупа търси отмъщение .Компрометиран е от всякъде.Той е номер 1 по пачки и кюлчета,по заплахи на журналисти и обиди,по заплахи към опонентите-справка монолога в снежната нощ,където искаше мир,после заплашва ,че ще прати неговитеф чакали,ЕЛЕМЕНТАРЕН тип .Сбогом мутро!

    Коментиран от #140

  • 113 Хахаха

    16 13 Отговор

    До коментар #11 от "Сестра пачкова":

    Да, и мунчо го хвана шубето и реши да се самопредложи за втори мандат, ИЛИ ГРЕША?

    Коментиран от #141

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 вили

    13 5 Отговор
    ИМА ЛИ ОЩЕ СУДЖУЦИ В ТАЯ КРАДЛИВА ДЪРЖАВИЦА ВСЕКИ КРАДЕ КАК МУ ПАДНЕ
  • 117 ПРЕСА

    5 3 Отговор
    ТРЯБВА СЕ БЕЛЯНЕ 2 ЗА ДОГОДИНА
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Ти по рождение

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Си такъв.
  • 122 Бай Курти

    13 13 Отговор
    Че кой си ти ,Божково червено мекере да даваш акъл на президента.И гаргите ли плаши,че щял да си помисли нещо ако президента не кажеш еди що си.Че ,кой го интересува ,какво ще си мисли един продажен ,корумпиран слуга на мафиотите.

    Коментиран от #158

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 АУ СТЪКИ ЩЯЛ ДА СТАВА

    13 12 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТ А МУТРАТА ОТ СИК ЩЯЛ ДА СЕ ВРЪЩА ВЪВ ВЛАСТТА , СМЕХ , СМЕХ , ИНАЧЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ГИ МАЖЕ ШАЙКАТА КАК СИ ИСКА .... ЗАТУЙ ТОЗ РЕВ ТУК ОТ УШАТА УБАВИЦАТА ОТ ПИК .... ТЯ РОВИ С ДЕСЕТИНА НИКА АМА ХВЪРЛЯ ВСИЧКО НА ГЪРБА СИ ... АМИ ЖИВОТ !

    Коментиран от #130

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Панов

    13 5 Отговор
    Като си помислиш че в защита на Пламен хитлера започнаха протестите ти става мъчно и смешно за този народ.
  • 127 Чочо

    15 2 Отговор
    Пликове шкафчета,всички са едни и същи боклуци
  • 128 Ю.Кортес

    15 3 Отговор
    Няма изчегъртване,сменяме едни боклуци с други боклуци.
  • 129 съвет

    15 2 Отговор
    Диков,Диков,гласът ти е глас в пустиня.Не съди по себе си за морала и съвестта на другите т.нар. журналисти.Всеки от тях не уважава професията си и затова не я възприема истински и отговорно, а само като начин да си изкарва хляба лесно.

    Коментиран от #133

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Вълканов

    1 14 Отговор
    Господа Софиянци, скоро ще престанете да ходите на Егея. Пътя през Петрич ще минава през Македонски земи. Така че гласувайте за ГЕРБ, дето подписа Договора през август 2017 год., който отвори пътя за натиск над българия да позволи на Македония да млезе в Евросъюза и най-важното да разреши създаването на ОМО 4Илинден+ на Българска земя - организация на някакво Македонски малцинство. Вашето дебелоглавие да гласуване за тези, които поставиха динената кора н държавата е смайващо недоразумение на информационна безграмотност.

    Коментиран от #132, #155

  • 132 16543

    8 2 Отговор

    До коментар #131 от "Вълканов":

    Май не си много наясно с нещата.
  • 133 Че какъв

    8 5 Отговор

    До коментар #129 от "съвет":

    Журналист може да бъде пощальона на мафията!?Продажно псе.
  • 134 алоу

    8 5 Отговор
    ДикОФ,още ли те държат в ефир ,бе ?
  • 135 Бате Геле

    5 3 Отговор
    СиК си отиват безвъзвратно‼ Както и мутрите✝️🇧🇬
  • 136 тг3х7

    7 2 Отговор

    До коментар #53 от "Форца Бг.Мафия":

    Точно! Всички, сменени от старата власт, са преназначени на други сладки длъжности и никой не им потърси отговорност, щото службите се занимават с кокошкарски дела. Кьовеши многократно каза, прокуратурите да не се задръстват с маловажни неща. А в Бг точно това работят службите- кокошкарство.
  • 137 антибсп

    8 3 Отговор
    Говорит глас от Дубая!
  • 138 неслушащ

    6 6 Отговор
    Диков, трябва да знаеш, че с грубото си ЕГО и утегчителното си държане пред камерата, ти опростачваш аудиторията!

    Коментиран от #148

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Чичо

    6 2 Отговор

    До коментар #113 от "Хахаха":

    Ми изправете плевенка срещу него да се посмеем на резултата
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Георги v.

    7 6 Отговор
    Г-н Диков, какво очаквате от фатмаци те. Вие не разбрахте ли, че те ни управляват. Ще си го получите и от отровното трио.
  • 145 Пипи Чорапчето

    8 2 Отговор
    Сашо Диков по принцип си пита и си казва каквото има да казва;)
    По-скоро сутринта се разсмях искрено, когато прочетох в дир-а как "известният журналист Сашо Диков написа писмо..."
    Понеже той е питал и писал и на други от действащите бг политици - на Буци, например - та ми стана смешно колко от тези писма и питанки са намерили място на сайта им през годините на Буци 1-2-3;))
    И между другото - защо плюете по Диков? Неговата работа като журналист е точно тази!
    Жалкото е, че другите мисирки забравиха какво е предназначението на журналистиката!
  • 146 Куку

    8 6 Отговор
    Радев,никога няма да изгони Узунов,това е кокошката със златните яйца от контрабандата.Това е промяната тъп.....ци!
  • 147 непознат

    7 6 Отговор
    И на Радев му идва края освен... ако българина си забрави главата през октомври!!!
  • 148 непознат

    2 1 Отговор

    До коментар #138 от "неслушащ":

    Опростачваш е ти..видно иот псевдонима ти!На журналиста това му е работата- да пита и получава въпроси.Защо никой до момента не даде такива?Много е лесно да избягваш коментари.
  • 149 Ей кашон

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "БиБи Кинг":

    Марш в махалата, че усмърде всичко тука!
  • 150 НЯМА КАК

    8 3 Отговор
    КАК ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТАМ ИДВАТ ЕВРАТА В ТОРБИЧКИ ЗА РАДЕВ.
  • 151 РАДЕВ

    8 4 Отговор
    КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА СТЕ СЕ НАВЪРЗАЛИ ДИКОВ.
  • 152 ГАНЬО

    6 0 Отговор
    Иаз искам една торбичка.
  • 153 Радеффф

    7 4 Отговор
    усирането е яко ,нета смърди.
  • 154 Така си е

    5 7 Отговор
    Браво господин Диков!Всяка ваша дума е ИСТИНА!Вие сте прав вьв всичките си думи,но за сьжаление насреща си имате изключително тьпи хора,които не стига,че нищо не разбират от политика ами и не чуват какво им се говори.Преди време посьветвахте и Слави Трифонов какво го чака,но той трьгна да спори с вас и резултата е ясен.В Бьлгария според мен има ДВАМА истински журналисти; вие и Люба Кулезич!!!
  • 155 Бай Тошо

    5 2 Отговор

    До коментар #131 от "Вълканов":

    Вълкане пътя за Егея не минава през Петрич, а на 15км от Петрич. А между другото твоя Мунчо го "натискат" от Вашингтон да пусне Северна Македония в ЕС.
  • 156 Бай Тошо

    9 5 Отговор
    Диков вземи се в ръце, че Аня Пенчева затова те напусна. Радеф се учи от твоите грешки и пурите Узунов ги е взел за Деси, да "покури" малко.
  • 157 НЕ С ЛОШО

    7 3 Отговор
    САШЕ, ЯД ТЕ Е ЧЕ ТОРБИЧКА НЯМА ЗА ТЕБ, ВСИЧКИТЕ СА ЗА РАДЕВ.
  • 158 Бай Тошо

    3 2 Отговор

    До коментар #122 от "Бай Курти":

    Напиши цялото име бе бай Клатикурти.
  • 159 ЕДГАР КЕЙСИ

    12 7 Отговор
    КРЪСТНИКА. НА МАФИЯТА. Е. ЗЕЛЕНИЯ. ЧОРАП....... ЩОМ И САШО. ДИКОФ ПРОГЛЕДНА ЗА ТОРБАТА С "РОМ И ПУРИ" ИЛИ. ТОРБА. С. "ДОЛАРИ,"¡!!!!!!!!!
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Така действат комунягите

    9 4 Отговор
    Без обяснения като Бойко,ще го търсите.Утре обаче може и вас да изчегъртат , и както днес ,няма да има обяснения.Тия са още по -зле и от Бойко ,сталинисти изпилени.
  • 162 ЧЕРЕПА

    6 2 Отговор
    САШКА ТОРБИЧКИТЕ ТИ СИ ГИ ВЗЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТ ДУБАЙ . ОЩЕ ЛИ ИСКАШ, ФАТМАКА НЕ ДАВА.
  • 163 ГЕШЕЕЕВ ПИТАМ

    4 0 Отговор
    ПРАВ Е ДИКОВ , БОЙКО Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ - НЕКА ОТГОВОРИ КАК Е СТАНАЛО ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ - ПИТАМ ГЕШЕВ !
  • 164 Чочо

    2 1 Отговор
    Как....,Пламен хитлера по някакъв начин държи в зависимост радев
  • 165 незнайко

    1 2 Отговор
    Трябва да се забрани на пенсионери да правят изявления за политика !!! Всеки навършил 65 години да си гледа пенсията и ако го ПОМОЛЯТ за помощ в неговата област да му плащат като консултант !!! Диков добре говори, но е време да ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ИЗЛАГА !!!
  • 166 cpv

    1 2 Отговор
    Сашо,като върл комунист не говори против хората, които увеличиха заплатите и пенсиите,а ти като долна подлизурка искаш нещо което няма как да стане!
  • 167 Сашо Диков!!! Нали не допускаш, че някой

    2 1 Отговор
    Ще дава Подкупи в плик, високо вдигнат в Ресторант, от бивш шев на Митници!! Нещо лично има в писмото ти до Радев??? Нещо си Обиден??
  • 168 алооооо

    2 1 Отговор
    СаШко Дикоффф,да си дава акъл на тоя дето му туряше рогата години наред,да си гледа ските и да си трае.Спортни коментатори-и то некадърни,да не се мешат в политиката.
  • 169 Сашо Диков с Уважение!! Нещо те нерви

    1 2 Отговор
    Пламен Узунов,??? Остави Личните неща за по късно!! Може и да си прав, но трябва да се организират Изборите!!
  • 170 MTGонтан

    2 1 Отговор
    Зеления чорап се е амбицирал да покаже на Ивропата колко й прост
  • 171 валери

    1 0 Отговор
    Прав е! Действай!
  • 172 Аман

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сестра Галева":

    Аман от сътрудници на ДС/КГБ, като Сашо Диков.
    Кресливи гьнсурати!
  • 173 ЧОБАНИН

    1 0 Отговор
    АДЕ БЕ ДОРИ И ДИКОВ ПРОГЛЕДНА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ / РАДЕВ МНОГО СТЕ ТЪПИ БЕ МАМА/ АМИ ШАПКАРИ МОЗЪК КАТО АСПИРИН С ЕДНА ГЪНКА
  • 174 Електра

    0 0 Отговор
    Ха ха ха, Дикоф свали белите ръкавици, и кажи каква е истината за Кауна. Това не са нагласените и поръчкови записи с чекмеджета. Това е реален запис с реални корумпирани престъпници. Ти още ли не си разбрал, че Узунов е маша и куче касичка на Кауна, или се правиш на фъснал. Дали изчадията, като Канна Рачева, Кулезич, Дачков, Жени Марчева и други поръчкови на Каунската хунта и кому-мафия мисирки, ще отразят тия сигнали и НОВИНИ. Дали ще отразят и видеото с Корумпирания митничар, за пакетите с рушвети давани ни Узунов, куче касичката на Кауна Радеф, НЕ ВЯРВАМ. Народа ни обаче не е глупав, и ще накаже Хунтата на Корумпирани Каун...
  • 175 шуменец

    0 1 Отговор
    Много си прост , Саше !
  • 176 МГЕРБ

    0 0 Отговор
    Ако го пипнат, ние ще се присъединиме към протеста на поканените от най-видния паразитолог в Европа, който дешифрира генома на ломската и индийската мутация на коронавируса за да обясни защо тия шипчета които се виждат под микроскопа са 100 пъти по заразни мутациите на индийския щам и защо със тези аминокиселини на спайк-протеина не им действат сегашните ваксини. Искат да попречат на проф. Кантарджи да ев събере екип и да разработи ваксина срещу индийския щам. Затова ще се обединим около протеста, организиран от 40 млади учени от института по паразитология.
  • 177 Боцко

    0 0 Отговор
    Няма как Радев да уволни Пламен Узунов защото е шефа на Радев
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове