Last news in Fakti

16 Юни, 2021 06:36 2 846 24

Свалят маските на работните места до 7 човека

  • маски-
  • колективи-
  • ваксинирани-
  • преболедували

Условието е всички да са ваксинирани срещу COVID-19 или да са преболедували вируса

Свалят маските на работните места до 7 човека - 1
Снимка: БГНЕС

От днес работните колективи до седем души могат да свалят предпазните маски като изключение от правилото, предаде NOVA.

Това гласи заповед на здравния министър Стойчо Кацаров, издадена вчера.

Маските падат по преценка на работодателите. Условието е всички лица да са ваксинирани срещу COVID-19 или да са преболедували вируса.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковида

    46 1 Отговор
    Че аз и така не съм слагал НИКОГА и при НИКАКВИ обстоятелства маска.
  • 2 -?????

    27 4 Отговор
    А в магазините какво става. Ваксиниран съм и пак ли трябва да нося тоя парцал.

    Коментиран от #6

  • 3 MERS

    12 23 Отговор
    Загубата на обоняние и вкус заради инфекцията от новия коронавирус може да продължи месеци и дори по-дълго при пет до 20 на сто от заразените

    Коментиран от #8, #9

  • 4 бушприт

    5 6 Отговор
    Руската ваксина срещу коронавирус "Спутник- V" е по-ефективна срещу индийския щам от всяка друга ваксина, чиито резултати от изследванията са представени за публикуване. Това беше съобщено в профила на препарата в Туитър.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    53 1 Отговор
    Спрете с тази простотия,беее!Цяла година не разбрахте-Маските са вредни ,не випазят от Ковид и противогаз няма да попречи на НЕЩОТО да се изправи пред вас!Достатъчно издоихте хората с всякакви простотии,маски,ПСР,антигенен тест ,някакви хапчетя за едър рогат добитък им втълпявате,че лекува......Ваксините ...били Безплатни.......НО,КДЙ ги плаща????Наште пари,които даваме на БЮРоклатите...Не се наядохте!Как ги изчислихте,че до 7 може,а 8 не може???
  • 8 Прав си

    28 2 Отговор

    До коментар #3 от "MERS":

    И аз като съм парцал на устата не усещам мирис, пробвай да го сваляш от време на време:) А тези заповеди свързани с китайската настинка предизвикват само смях - значи персонала на търговски обект, който се среща със стотици хора дневно могат да са без маски, но ваксиниран влязал в магазина за 5 мин трябва да е с намордник, добре че вече почти никой не обръща внимание на малоумните заповеди и не носи маска, а малцината, които си слагат я носят като лигавник.
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "MERS":

    Това го обяснявах вече,многократно,защото професорите ви си мълчат!Загубата на обоняние се губи дълго,защото самия Мозък унищожава страничните си корени,отговарящи за обонянието и намиращи се в горната част на носоглътката за да се предпази от НЕЩОТО!Обяснил съм къде е центърът за обоняние от двете страни в долната част на мозъка!И ви казах,че обонянието ще се Връща дълго време,докато мозъкът ви реши,че е безопасно за него да пусне отново странични нишки за обоняние!Обясних ви,че Мозъкът не е това ,което ни кара да мислим,говорим,пишем!Мозъкът е АЗ...Той не се контролира от нас нашите мисли и желания,а той е този,който контролира Тялото ни.Вкусът при заболявани също се губи ,но той е по елементарен от възможности и рецепторите му са на езика ни и там атаката не е директна към мозъкът и затова се връща бързо!При загуба на вкус от Ковид19,всичко,което сложите в устата ви горчи......Включително и ОЦЕТ.....Обонянието ви може да е много по слабо от преди и над половин година след....,но ще се върне в това бъдете 99,99% уверени!
  • 10 Псевдоним

    20 1 Отговор
    Ако не си в статистиката, не ти се полага нищо. Това разбирам от тази заповед, която вече явно е в противовес с основни човешки права.
  • 11 БАЙ Х@Й ‼

    12 1 Отговор
    Колектив от 7 души ‼‼‼‼ Офис на кол център със 6 служители О.К. ама със 8 - НЕ ‼‼‼‼ Шест служители в офис - О.К. и шест фризьори при които може да има 10 клиенти ОБЩО 16 души пак ли е О.К.‼‼‼‼
  • 12 Не е правилно

    4 0 Отговор
    Ако хокеен "колектив" играе без маски, ще си изпочупят зъбите, особено вратаря.
    Обаче ако са футболисти и играят с маски, няма да си личи като споменават роднините на съдията.
  • 13 Майна

    2 1 Отговор
    Ръководителите разполагат със своя персонал за човешки ресурси и техните мениджъри, началници, етажисти и т.н., преглеждат персонала, който е получил ваксините, и те планират да трябва да ги подменят през следващите три години. Какво ви казва това? ”

    Жената не се назовава, но твърди, че ръководи компания, която работи в планирането на последователност. Вярваме й на думата, но тя наистина резонира с това, което наскоро призна френският вирусолог и нобелов лауреат Люк Монтание за това, което ще се случи с набодените хора през следващите няколко години.

    „Някои от тези момчета буквално са разплакани, докато минават през компанията и буквално проверяват всички тези хора, които са взели ваксината, знаейки, че най-вероятно в следващите три години ще трябва да я заменят човек “, добавя жената.

    "Това е наистина голямо нещо в индустрията, в която съм. Тези масивни газови и петролни компании се стремят да заменят хиляди служители."
  • 14 Учуден

    8 1 Отговор
    Според поредната неадекватна заповед можеш да докажеш, че си преболедувал като представиш ПСР или антигенен тест, но не и тест за антитела???

    Коментиран от #24

  • 15 Тунджа1215

    9 1 Отговор
    Във вкъщи, кучето и котето не ги свалят. Притесняват се горките.
  • 16 Майна

    9 1 Отговор
    При всяка настинка и вирус ще си заминават скоротечно набодените и затова ще бъде обвинен някакъв уж нов щам....Това се заяваваот стотици достойни медици работили във вирусологията, в лаборатории на същите тези производители на ,,ваксини,,...ХОРА, НЕ ПРЕДАВАЙТЕ ЖИВОТА СИ
  • 17 Майна

    9 1 Отговор
    Не забравяйте ,че в момента се водят дела срещу този геноцид ,за коитоне се дава гласност..Вие също участвате в тази борба с вашето НЕПОДЧИНЕНИЕ ...ТРЯБВА ДА УСПЕЕМ , ТОВА ЗАВИСИ И ОТ ВАС
  • 18 Спрете

    7 1 Отговор
    Този дискриминационен модел веднага! Здравното досие е въпрос на конфиденциална информация и не може просто така да се дава информация кой с какво е ваксиниран или не! Д
  • 19 Майна

    7 1 Отговор
    Кацаров с тази си заповед заявява, че правителството в момента провежда поитика на ГЛОБАЛИСТИТЕ, КОИТО УПРАЖНЯВАТ СЪС СИЛА ГЕНОЦИД НАД ..ЗЕМЛЯНИТЕ!!! ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПРЕМИЕРЪТ ПОДКРЕПЯТ ЛИ ТОВА?????ИЛИ УВЛЕЧЕНИ ОТ ЕУФОРИЯТА НА БОРБАТА С МАФИЯТА, ЩЕ СЕ ОСТАВИМ ДА НИ ЗАТРИЯТ?
  • 20 Добри утро

    1 1 Отговор
    Искаш меню в заведение ,няма,казват Ти свали си приложение ,код.Нямаш андроид ,купи си.Който разобрал,разобрал.
  • 21 5ко

    4 0 Отговор
    Целта е проста. Приучаване на населението към безропотно подчинение чрез масова паника, основана на страха за оцеляване, дезинформация, масови фалити първо на фирми, после на цели държави. Това е старателно подготвяно и планирано от много дълго време. Не помните ли преди това как поради животинските такива избиха животните на хората. "Хуманно". Пилета, едър добитък, прасета, дребен добитък. Защо мислите? За да ни лишат от самостоятелно произвеждане на храна. Това е Независимост, много противопоказна за глобалистите. Следели са внимателно реакциите на хората. Повечето животновъди се полъгаха и разрешиха да им избият животните. Не предполагаха такава Измама на Държавно Ниво. Останаха без препитание. Нямаше реакция и на останалите хора, незаети в този отрасъл(включително и аз). Окрилени от наивността на населението и реакциите му се предприе следващата важна стъпка. Пландемията. На 13.03. 2020 затвориха като добитък няколко милиарда население. Масово облъчване от СМРАД-овете, денонощно. По - лабилните поддадоха веднага. Малък и среден бизнес дават фира. Спират икономиките и почват фалитите. Лъч надежда - ваксини, отпускане на примката, после пак затягане и така до безкрай. Започва се отнемането на елементарните и основни човешки права и натрапване на забрани и задължения. И всичко това под лозунга в името на грижата за здравето и живота на Човека. Сега дават глътка въздух и дава надежда,че този кошмар приключва, но аз не вярвам в такива "чудеса". Парен каша д

    Коментиран от #22

  • 22 5ко

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "5ко":

    Парен каша духа и тиквите на плета като види. Доброто е, че все повече хора се събуждат и обединени реагират. Купените правителства гледат да ги потиснат и не дават информация за това, но гледат ида не прекаляват, защото усещат хорското недоволство как расте. Кой ще надделее, от нас зависи да не се превърнем в биороботи - роби, крайна цел на глобалистите - либерасти. Иска ми се силата да е на страната на истината.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 БАЙ Х@Й ‼

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Учуден":

    И епикриза за пролежан период и лечение в ковид отделение не признават‼