Last news in Fakti

20 Юни, 2021 11:16 5 366 149

Рашков: Оперативната служба трябва да направи необходимото и да изслуша и Бойко Борисов

  • бойко рашков-
  • николай кокинов-
  • мирослав найденов-
  • бойко борисов

По думите му е редно всички лица, които имат информация по този случай да бъдат изслушани, за да може да се направи извод дали към този момент съществуват данни да се образува досъдебно производство и да се започне разследване

Рашков: Оперативната служба трябва да направи необходимото и да изслуша и Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Оперативната служба трябва да направи необходимото и да изслуша и Бойко Борисов. Това каза служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Бойко Рашков в предаването „Неделя 150“ по БНР.

„Министърът на вътрешните работи е политическо лице. По тази причина министърът не може да се намесва в работата на органите на МВР. Аз не упражнявам надзор върху служителя, който осъществява възложената му проверка“, коментира Рашков. Той подчерта, че отношенията между министър и служител, който работи в деполитизирано ведомство, са коренно различни отколкото някои са си позволявали преди десетина години да обсъждат делата, които са на производство в Националната следствена служба в дома на тогавашния министър-председател Борисов заедно с един от неговите министри и със софийския градски прокурор Николай Кокинов.

„Нима обществото е забравило, че там беше доловен разговор между тримата, с който се обсъжда едно наказателно производство, по което се очаква да бъде обвинен и министърът на земеделието по онова време? Ако те така са постъпвали тогава, а може би и по-късно, да обсъждат в домовете си наказателни дела заедно с потенциални обвиняеми от една страна, с прокурор, който упражнява ръководни функции в градската прокуратура и да не забравяме министър-председателя на България, то подобни отношения в МВР в настоящия момент няма“, подчерта Рашков.

По думите му е редно всички лица, които имат информация по този случай да бъдат изслушани, за да може да се направи извод дали към този момент съществуват данни да се образува досъдебно производство и да се започне разследване. „Действащите магистрати, съдии, прокурори и следователи нямат имунитет от призоваване и от изслушване. Посочено е в закона кой има имунитет. Що се касае до тези, които са били прокурори, какъвто е Николай Кокинов или Мирослав Найденов, който е бил министър, не виждам абсолютно никаква законова пречка те да бъдат изслушани. Всички знаем, когато беше публикуван запис с Борисов, тогава той се оправдаваше, че е бил подслушван в дома му. Оперативната служба трябва да направи необходимото да го изслуша и него“, обясни Рашков.

Той уточни, че в самия звукозапис се чува как той коментира едно наказателно дело заедно с министъра си, който е бил ангажиран по някакъв начин с този случай, и с градския прокурор, който не само участва в разговора, а се моли на министър-председателя да го направи апелативен прокурор. „Спомняте ли онази негова реплика за Цацаров: „ти си го избра“. Това са позорни факти от историята, както на българската магистратура, така и по отношение на управляващите, които са взели властта и започват да се изживяват като такива, които могат да правят каквото си искат, включително и да предприемат действия в разрез с Конституцията и законите в нашата страна“, каза още Бойко Рашков.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 74 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    110 32 Отговор
    България е превзета от диктаторското мафиотско управление на Борисов!Партията му е вградена във всички институции включително и в прокуратурата.Само твърд и безкомпромисен подход към Борисов може да спаси България от дупката,в която е в момента- неработеща икономика,социална криза, висока безработица,корумпирани сраснали с обръчи на олигарси институции!ГЕРБ в лицето на Борисов са диктаторска ,мафиотска организация с всичките произтичащи за България последици. Едноличната диктаторска власт на Борисов и неговите олигарси трябва да бъде разобличена завинаги!

    Коментиран от #82, #89, #116

  • 2 Ох бабачкоооо

    59 19 Отговор
    Онуй сега ко ши прай?
  • 3 Маргинал

    89 26 Отговор
    Затвор за Тиквата.

    Коментиран от #107

  • 4 zeus

    83 24 Отговор
    Няма какво да се слуша, вкарвайте го направо в кауша

    Коментиран от #29, #108

  • 5 Хахахахахахаха

    17 34 Отговор
    Това е пожелателно ,нали!
  • 6 Икономика на растежа

    68 22 Отговор
    И без Боко тиквата съмна.

    Коментиран от #115

  • 7 БОЛШЕВИК

    83 31 Отговор
    Рашков ще е министър и в следващите кабинети, независимо на кои ще са. Как е захванал герберастията, трябва да стигне докрай!

    Коментиран от #49

  • 8 ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ

    50 18 Отговор
    ГЕРБ,ДПС,СДС=ОПГ
  • 9 ИСТИНАТА

    65 21 Отговор
    Фалиралата корпорация ГЕРБ обаче няма шанс без своя създател. Осъзнаването, че Управителя се е превърнал в Диктатор и е ограбил до шушка не само страната, но и собственото си творение, не им помага. Без него те са скучен сбор от „калинки“, събирани на принципа на слугинажа. Те не могат да предложат нищо смислено, а дори и да съставят някое послание, няма кой да им повярва.
     
    Ситуацията се движи към летален изход. Никакви опити за реанимация от страна на някакви пратеници на ЕНП не могат да помогнат. Борисов ще закопае своята партия, защото тя без него не може. Дори най-големите сатрапи в историята не са успели да запазят режимите си, когато народите са се отвратили от тях.
  • 10 Шоу на макс

    56 17 Отговор
    Шоуто стана на макс! Онзи известния като cмeшкото тук Герберски трол с едрия шрифт с ник " ГЛУПАКА МАЧКА" реве като карпатска мечка че откакто управлява Генерал Румен Радев бил гладувал и си броял стотинките ! Не можел да си купи олио и сирене вече! Дори го съжалихме всички! Тъжно е че тиквун му е спрял вече тролския хонорар откакто бе изритан от властта! Все пак и то е човешко същество и е жалко да бъде докаран до буквален глад! Но това се очакваше! След краха на Герберастите средствата им за тролове секнаха! Един тъжен край на смачкан и ненужен Герберски трол!

    Коментиран от #20, #35

  • 11 Ха ха ха

    34 55 Отговор
    Един долен служебен комик от военната хунта на зелените вмирисани чорапи .... не си заслужава коментар за поръчковите му съчинения .
  • 12 ПСР

    52 18 Отговор
    Изслушван?!
    В една нормална държава,този тип би бил "находка"за имиджа на Следствие и Прокуратура.Както и последвалият чутовен съдебен процес.Моята присъда,предвид сегашният ни НК-20 години,строг режим,без право на замяна.
    На 82 ще излезе"запазен"и с добри чуства към бай Ставри.

    Коментиран от #52

  • 13 Другия с коня

    22 59 Отговор
    През юли Борисов се връща на кормилото на държавата! А през есента пращаме шофьора на самолет в историята! Президент ще е Станислав Недков -Стъки! Ще имаме про-Европейски,про-Атлантически президент приеман и канен в цял свят с почести! Навсякъде ще бъде уважаван! Не като льотчика в международна изолация! Премиер -Борисов! Президент - Стъки! Тогава започват народните веселия и тържества!

    Коментиран от #16, #34, #44, #53, #76, #145

  • 14 Рад

    35 13 Отговор
    Няма начин, аз съм медицинско чудо, щом дойде време да отговарям поредния минискус се къса.

    Коментиран от #110

  • 15 Стойко

    32 11 Отговор
    Къде е онзи смешкoто както е известен тук? Онзи с едрия шрифт и ник "ГЛУПАКА МАЧКА"? Да се по смеем малко с него пак. Преди изборите тръбеше че идвал кабинет ББ4 и плещеше за някакви Мъглиж и Баните! Сега нещо не смее да се покаже. С този олигофреняк съм се смял както никога преди. Липсва ни тоз cмешко да ни развеселява. И неповторимо как е смазван кат тиквун!
  • 16 ХАХАХХАХХАХ

    34 9 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    ТИ ДА НЕ СИ ПАДНАЛ ОТ КОНЯ НА ГЛАВАТА СИ БЕ.
  • 17 Прав е

    32 17 Отговор
    Бойко Рашков:
    Борисов притежава главния прокурор. Защо прокуратурата не влезе в „Бояна“ за пачките и кюлчетата?! Г-н Борисов има абсолютен имунитет, защото той притежава главния прокурор. Защо както нахлу Гешев с 30-40 души в президентството, не нахлу по същия начин в „Бояна“, където на снимките се виждат банкноти в евро и златни кюлчета. Вместо поне да има претърсване, прокурорите в момента мълчат. Има способ, по който да се установи дали тези кюлчета са дадени от определени бизнесмени. Главният прокурор се обръща към премиера Борисов с „шефе“. Всички знаят какво значи това. Министър-председателят затова не му трябва имунитет. Трябва му главен прокурор.
  • 18 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    9 31 Отговор
    Бойко , в готовност сме! Стягаме редиците ! Аз съм избран за полеви командир за Търновски регион да водя народното опълчение : Бойко Борисов: Най-много да ме арестуват, но от ГЕРБ вече ще срещнат съпротива Най много да ме арестуват , но нали ще дойдете в ареста да ми носите хляб и вода, пошегува се пред младежкия актив на Герб Борисов. Ако го направят, тук вече ще окажем съпротива с целия си ресурс и трябва да обикалят страната да се крият! "Но ако успеят и ме няма , нали ще ми сложите тук един портрет", каза още Борисов. Той призова младежите на Герб да бъдат бастиона на съпротивата, срещу преврата който тече в момента в държавата. " Структурите ни ще излязат навсякъде - по полета, по балкани, по села и градове"

    Коментиран от #21, #23

  • 19 Браво Борисов

    23 42 Отговор
    На Баце Бойко само прахта може да му дишате, и 300 да го гоните , пак не може да го стигнете .

    Коментиран от #26

  • 20 Търпелив

    21 13 Отговор

    До коментар #10 от "Шоу на макс":

    Той да се нада, да се отърве само със спиране на хонорара. Все ще преживява от кофите. Храна се изхвърля много. Аз друго си мисля, обаче. Да не вземат да му натрошат кокаляците неговите работодатели, за дето взимаше пари, а не успя да си свърши мръсната тролска работа. Е тогава има да реве като убодена мечка. Не му желая злото, но съм чувал, че такива като него, които не си изпълняват поетите ангажименти, после ги наказват. Пък и като се има предвид политиката на ГеРб.....
  • 21 Гербер- Богаташ

    10 33 Отговор

    До коментар #18 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Бойко е смел политик и държавник ! Не се страхува от арест! Да НАШ победителю Генерал! Като те арестуват ние ще сме на момента пред ареста! Но не да ти донесем хляб и вода а да те освободим:Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно.

    Коментиран от #42

  • 22 5577

    24 17 Отговор
    Абе мутра тъпа по нищо не се различаваш от Бойко. За разлика от 90те тогава плащахте на подчинените пък сега вече на длъжност направо цокате от нашите данъци. Нито тогава нещо стана нито сега нещо ще направите. Бяхте наврени за дълго време в ъгъла е сега човек се чуди от къде взехте тая злоба и жлъч. Ама тогава бяхте на много зле.
  • 23 Мето

    24 10 Отговор

    До коментар #18 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    До скъсания цървyл Курти девственяка самотник! Кой ще излязат ве мишкo? Държавните служители ли които търкат някой чиновнически стол за 1200 лева месечно и се страхуват дори от сянката си? Даскалите които също са от вашия електорат които са също търтеи на държавна хранилка? Или твоите -20-30-50 умно- красиви чакали "? Или купения ви вот в гетата които дори не знаят за кой са гласували а само номера на бюлетината за който им бе платено? И знаеш ли какво ще стане ? Когато опитате да окажете съпротива и останеш само ти тикво медиите ще излязат със заглавия " Герберското опълчение падна в края"...Спукана ви е работата тиквун, вече нямаш полезен ход!!!!
  • 24 СмешкоРашков

    20 31 Отговор
    Горкия рашкоффф , пак е прекалил с транквилантите и не е преминал през изтрезвителя , преди да бръщолеви .
  • 25 Биби Кинг

    6 19 Отговор
    Сички че се осетите ка се фаштат бизоне, ма Венету че е па на белио конь до тогава деа! Внетен сме нале?
  • 26 Ето го трола

    22 9 Отговор

    До коментар #19 от "Браво Борисов":

    Ето го трола с ник "ГЛУПАКА МАЧКА". Сега пише с малки букви, но се познава от 100 километра, че е той. Опитва се да отърве наказанието за несвършената работа.
  • 27 БРАВО РАШКО

    26 14 Отговор
    ЗА ДА ИЗСТЪРЖЕШ ТИКВАТА , ПЪРВО ТРЕБЕ ДА Я РАЗЦЕПИШ !!!
  • 28 зъл пес

    18 22 Отговор
    Нима обществото е забравило мрачните комунистически години в които и ти си един от главните мутри?Колко семейства си разплакал?Колко животи си съсипал?Би трябвало досега да си изгнил в зандана.
    В качеството си на какъв ти съсипваш демокрацията в България?
  • 29 Уйке

    11 10 Отговор

    До коментар #4 от "zeus":

    Да му се отнеме правото и на последна дума! От неговата уста излизат само лъжи и простотии!
  • 30 Гербер- Богаташ

    13 19 Отговор
    Бойко ви гласи с удар със страшна сила : Излизаме на въстание. Бойко ни призовава :Борисов: “ГОТВИМЕ СЕ с още по-голяма сила да се врежем в тях” !
    Не ни отписвайте.
    Готвиме се с още по-голяма сила да се врежем в тях.”

    Това отговори премиерът Бойко Борисов на въпроси как ще коментира изслушването в комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ.И също така започналите уволнения на кадри на ГЕРБ.
  • 31 Ало комика

    18 24 Отговор
    Борисов е държавник от най висок ранг , а не като рашкоф момченце за мръсна работа на превратаджийчето .
  • 32 ГЛУПАКА МАЧКА

    12 15 Отговор
    ГЛУПАКА МАЧКА... ГЛУПАКА МАЧКА... ГЛУПАКА МАЧКА...
  • 33 актьор

    15 14 Отговор
    Тоя изглежда много зъл! Дали само снимката го прави такъв? Чудя се що за човек е!? Подходящ е за холивудска продукция, където да играе "лошия шериф". Мисля, че в "Първа кръв" би си партнирал много по-добре със Силвестър Сталоун, от ония холивудски шериф.
  • 34 Рад

    17 8 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    Ще си останете само с циганите, а тогава и ББ4 ще се измете, че те тях няма да може да ги цицат,а за техните "бизнесмени" абсурд.
  • 35 Аз мога

    5 5 Отговор

    До коментар #10 от "Шоу на макс":

    Да му дам сирене колкото иска!
  • 36 Румен рашков

    13 5 Отговор
    Най-лошото от тоя цирк е, че се налага като начин на поведение, което ще измете и металите в един момент. Няма как. Колелото се върти.
  • 37 Борисов трябва да разбере

    16 16 Отговор
    че е обикновен гражданин,като всички нас.И да отговаря пред Закона като всички нас.Рашо му го напомня,без злоба.Ако Борисов си мисли че няма да Отговаря и че е бг Цезар,ще разбере че ще Отговаря и не е бг Цезар...
  • 38 ЗЛОБАР СИ

    16 13 Отговор
    ЩО НЕ ПРАВИШ НЕОБХОДИМОТО ДА ИЗСЛУШАШ ОНЯ С ПЛИКА, АМА СИ ЛЪЖЕЦ.
  • 39 Борисов е велик

    15 21 Отговор
    И все пак Борисов си остава единствения държавник с мисъл за обикновения човек , та са разбираеми злобата и долнокачествените клевети с които се мъчат да го засипват не успелите недъгави дилетанти от военната хунта на зеления чорап с нефелното юмруче .
  • 40 БКП=герп=сдс

    16 17 Отговор
    Никога повече на власт герп!
    Съд и плащане на откраднатото с лихвите!
  • 41 Алфа Вълкът

    18 19 Отговор
    Вижте какъв психар Радев сложил за министър на вътрешните работи. А като го чуеш как говори, ти става ясно, че шамарите в училище валяли като градушка.

    Коментиран от #56

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Анти трол

    20 20 Отговор
    Рашков е позор, но червените чугуни му се радват...
  • 44 1618

    21 16 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    Смях в залата! Борисов и Стъки са за психиатрията- единият с мания за величие ламтящ за власт корумпиран диктатор, другият-с пилешки мозък колкото грахово зърно обратно пропорционално на напомпените му мускули приличащ на жаба, която видяла, че подковават коня и тя вдигнала крак!
  • 45 РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА

    14 17 Отговор
    БЯГАШ ОТ ОТГОВОРНОСТ......НОСИШ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ПОДЧИНЕНИ....НЕ СЕ ПРАВИ НА ТАРИКАТ...ЩО НЕ РАЗПИТАШ БАЦЕТО ЛИЧНО....

    Коментиран от #63

  • 46 БАЦЕТО СЪМ

    15 16 Отговор
    В БАНКЯ ЧАКАМ РАШКОВ И КАУНА ДА МЕ ПРИБЕРАТ...ДВА МЕСЕЦА НИКОЙ НЕ ИДВА....ЯВНО МНОГО ГИ Е ...ШУБЕ
  • 47 БКП=герп=сдс

    16 17 Отговор
    пожарникарят, член на БКП и СИК, отговорен за съсипването на държавата през последните 10 години - кражби, убийства, корупция във всички министерства - на съд!
  • 48 Ало платения

    15 15 Отговор
    Неадекватника платен , завеждащ министерсво на комедията пак се поизтропка неподготвен , явно още не е изтрезнял .
  • 49 зъл пес

    17 15 Отговор

    До коментар #7 от "БОЛШЕВИК":

    Време му е за пенсия,не мъчете един закоравял комунист да става демократ.Няма как да стане.
  • 50 666

    16 9 Отговор
    Хунтата трепери от страх. Репресиите и арестите няма да ни изплашат. Не могат да вкарат целия народ в затвора. Те знаят че ги чака възмездие. И ще стане страшно. Нищо че Африкански се закани да ни такова таковата и той ще отиде в ада.
  • 51 Хаха

    11 11 Отговор
    Сенилен пенсионер, още неразбрал щое то "давност"
  • 52 Да да

    18 12 Отговор

    До коментар #12 от "ПСР":

    Да отворим лагерите! Например този в Белене ще събере 500.000 човека, гласували за ГЕРБ. Другите 1.000.000 привърженици на ГЕРБ обаче няма какво да ги правим. Затова - да изградим по цялата страна лагери и затвори. Да вземем пример от Северна Корея - там вече няма нито един привърженик на ГЕРБ!

    Коментиран от #57, #124

  • 53 Това прилича

    13 7 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    на скеч! Вярвам с ирония е написано, иначе трябва да е от много пр0ст човек!
  • 54 Позор

    12 13 Отговор
    За България с този тиквун!
  • 55 Рашко ватика

    17 16 Отговор
    Явно психиатричния контрол при наемане на момченца за мръсни поръчки на военната хунта , е доста занижен , щом са допуснали човече , като рашкоффф ,във видимо неадекватно състояние да бръщолеви каквото му падне .
  • 56 зъл пес

    19 16 Отговор

    До коментар #41 от "Алфа Вълкът":

    Точно казано.Само като му слушаш изказа, и се сещаш за комунистическото ни минало.Абе що ли се мъчат от закоравял комунист да направят демократ?Да се чудиш на акъла на фуражко.
  • 57 Защо

    10 8 Отговор

    До коментар #52 от "Да да":

    Да ги храним, направо въжето.

    Коментиран от #98

  • 58 РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА

    18 18 Отговор
    НЕ ИСКАШ ДА НОСИШ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ, НО ВЗИМАШ ЗА ТОВА ЗАПЛАТА.....

    Коментиран от #62

  • 59 Бай...

    17 11 Отговор
    Не Рашков, а Борисов е бил водач на шпиц команда по време на възродителния процес в Силистренско и пренесе тогавашния модел на,, демокрация" неговото управление! Образът му на народен човек се изразяване в умението да смъква кожата от гърба народен с мазна усмивка!
  • 60 ЕС прокуратура

    13 12 Отговор
    „Отдавна разследваме управлението на Борисов и доказателствата срещу него и още редица български политици са многобройни. Знаем и, че българският народ очаква и настоява за справедливост, която ще бъде въздадена, дори и със закъснение“
  • 61 КомКреатура и

    11 12 Отговор
    ... комуноидник по поръчка на превратаджийчето нещастно , какво да го коментираш изобщо този убитакнезнаен .
  • 62 Вашия

    14 9 Отговор

    До коментар #58 от "РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА":

    Главанак каква отговорност носеше досега а? Трябва да ви няма, само хабите въздуха!
  • 63 Мето

    15 9 Отговор

    До коментар #45 от "РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА":

    Cмешко с нов ник сега а? Я кажи много ли огладня след като вчера цял ден виeше като вълк как си лягал гладен защото не си можел да си купиш олио и сирене??? Хе хе.. Безценно...

    Коментиран от #67, #120

  • 64 ЕС прокуратура

    18 9 Отговор
    Прокуратурата оказва съпротива за разкриване на злоупотребите на кабинета „Борисов“.
  • 65 За комуноидчето

    10 18 Отговор
    Не си струва да се четат мисловнитепомии на един комунистическидолнопробник.
  • 66 Рашков

    24 15 Отговор
    Е достоен Човек! Шапка му свалям! Такива вече все по-малко има!

    Коментиран от #94

  • 67 Хуарбуса

    17 9 Отговор

    До коментар #63 от "Мето":

    Ето затова гласувахме за партиите на протеста...Пълни ни се душата тоз главанак който тръбеше че идвал кабинет ББ4 , сега да реве че огладнял...Уникално И забавно....

    Коментиран от #68

  • 68 Сиренето

    6 4 Отговор

    До коментар #67 от "Хуарбуса":

    От мен ;))
  • 69 БАЦЕТО СЪМ

    10 19 Отговор
    В БАНКЯ СИ ПИЯ РАКИЙКАТА И ЧЕТА КАК НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА МЕ РАЗПИТА...ЩО ТАКА

    Коментиран от #75

  • 70 РашкОФФ

    9 23 Отговор
    Някакъв жалък сенилен неадекватник , явно журналята доста са огладнели , че му цитират поръчковитепомии .
  • 71 иванчо

    22 13 Отговор
    12 години този дерибей дърдори глупости ...... Какво още да му слушаме .....
    Давай Рашков!!!!
  • 72 Метене

    15 5 Отговор
    Отгоре надолу!
  • 73 РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА

    9 20 Отговор
    КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА, ДРУГАРЮ РАШКОВ......ОСВЕТЛИ НАЧИНА НА ПРИДОБИВАНЕТО ИМ......
  • 74 СмешкоРашков

    14 18 Отговор
    Това е управлението на радеф , стари комунистически работнички в нов превратаджийски увеселителн парк ...
  • 75 Ако знаеш

    13 5 Отговор

    До коментар #69 от "БАЦЕТО СЪМ":

    Какъв х... Те чака!
  • 76 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    19 11 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    Борисов и Стъки в следствения арест в най-скоро време за 2 - 3 години най-малко! С неговите камъни по неговата глава!
  • 77 anti rashkov

    9 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Един долен служебен комик от военната хунта на зелените
  • 78 ЕС прокуратура

    14 8 Отговор
    от 17.04. до 6.05. в комисията за ревизия на управлението на Бойко Борисов са постъпили над 70 различни сигнала от граждани, неправителствени и правозащитни организации и медии.

    Коментиран от #136

  • 79 Радан Кънев

    10 7 Отговор
    Преди година повдигнах пред ЕП въпроси за злоупотребата с власт, погазването на медийната свобода и върховенството на закона и предизвиках пленарен дебат. Тогава колегите от ГЕРБ, наред подкрепящите тогавашната власт медии, не се поколебаха да ме обвинят, че съм предател, че "клепам" родината си, че действията ми са предизборна кампания и партийна политика.
    Днес от БНР ме помолиха да коментирам писмото на същите колеги-евродепутати, с което сигнализират европейските институции с твърдения за "пълзящ преврат" и различни злоупотреби на служебния кабинет.

    Коментиран от #138

  • 80 хфур

    7 13 Отговор
    Помирете се с ГЕРБ, ако не се помирите , ще страда цяла България, току-що гледах видео на човек от службите, от прокуратурата са били прави за арестуването на Узунов!

    Не изхвърляйте ГЕРБ и Бойко, а се разберете помежду си!

    Коментиран от #86

  • 81 Мирише на

    9 12 Отговор
    Зелен мръсен чорап.
  • 82 Мастара

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Лошо е когато имаш деструктивна дисфункция.
  • 83 карамфила

    8 6 Отговор
    За добро или лишо това е България в момента и се оттича надолу към помийната яма завинаги.
  • 84 Киро

    12 15 Отговор
    РАШКОВ С КАКВО УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ИДЕШ В ЗАТВОР СЛЕД МАНДАТАГАДНА ПИОНКО
  • 85 гост

    8 5 Отговор
    Не се напъвайте много че ще се спънете
  • 86 Нема как да го изхвърлят

    9 11 Отговор

    До коментар #80 от "хфур":

    Защото са зависими от него тия мишки.Фърчилото е по-вероятно да изфърчи-наивник в политиката и в живота(справка деса кукавицата).И тоя тръгнал юмрук да вдига ,льольо
  • 87 Колко млад,умен и красив

    7 10 Отговор
    ПЕНСИОНЕР!
  • 88 Жигули

    11 11 Отговор
    Радевски мръсни номера, от както е дошъл на власт е като бясно куче

    Коментиран от #92

  • 89 карамфила

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Само твърд и безкомпромисен подход на Сретан Йосич към Борисов може да спаси България.
  • 90 Гунди

    8 9 Отговор
    Скоро Гешев ще ви почне.
  • 91 Шумен

    10 10 Отговор
    А дали ще има разследване на служебното правителство?

    Коментиран от #134

  • 92 карамфила

    8 6 Отговор

    До коментар #88 от "Жигули":

    Боиковите ГЕЙберски койоти са се активизирали като за последно преди гражданската война която ни подготвят стъки и герп.

    Коментиран от #97

  • 93 Дааа

    8 12 Отговор
    Абе Рашков мъдра мисъл казва че глупостта е дар Божи.Ще кажа че ти притежаваш много от този дар.След тези перверзии ще бъдеш и ти привикан тогава да не виеш като куче?Народе бюлетина №5 с нея ще има спокойствие.
  • 94 Ха ха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #66 от "Рашков":

    Не му сваляй шапка направо му се наведи, много подлоги
  • 95 Биби Кинг

    6 7 Отговор
    Обичаме да четеме споделените прет општеството бодри саништа на Рошко интриганта! Сека сутрин разказва кво е сановал деа! Благодариме каде и днес с клюките сме в прогрес! Барзай, барзай Рошко време няма, крачка има од распни го до Осама! Внетен сме нале?
  • 96 БУЦИ

    5 2 Отговор
    НЕМАМ ВРЕМЕ ДА СЛУШАМ ГЛУПОСТИ /ПЪРВИТЕ МИ ПЕТ ОТГОВОРА СА ДА А СЛЕДВАЩИТЕ ПЕТ НЕ / ДА СИ НАМЕСТЯТ ВЪПРОСИТЕ КАКТО ИСКАТ СЕ МИ Е ТАЗ
  • 97 Фенът

    7 9 Отговор

    До коментар #92 от "карамфила":

    Умручето иска война ще я получи, тази гад на държавна хранилка трябва да бъде затрита завинаги

    Коментиран от #100

  • 98 карамфила

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "Защо":

    Сретан-национален герой.
  • 99 Тошко

    6 4 Отговор
    Жипко бибиткоф на затвор на затвор
  • 100 Стъчо

    4 3 Отговор

    До коментар #97 от "Фенът":

    Утре влизам в МВР
  • 101 РАШКО БОЙКОВ

    8 6 Отговор
    РАШКО СЪС 7 АПАРТАМЕНТА И ПОЛОВИН МИЛИОН ДЖОБНИ ПЪРВО ДА КАЖЕ КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР С ЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 10 000 ЛВ., ЧЕ СМЯТАМ, СМЯТАМ ДО ЕДИН АПАРТАМЕНТ И ОБЗАВЕЖДАНЕТО МУ И ЕЖЕМЕСЕЧНИТЕ РАЗХОДИ НА ЕДНО СЕМЕЙСТВО НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СТАНЕ И ДАЖЕ ДА МУ АРТИСАТ ДАЖЕ ПОЛОВИН МИЛИОН? И ТОЯ ЩЕ МИ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ И ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА ЧЕСТНОСТ?
  • 102 МИ ЧЕ КО

    4 6 Отговор
    МИ ТО ОГРАДАТА НА КЪЩАТА МУ НА РАШКОВ СТРУВА МИЛИОН, КАКВО ТОЛКОВА, ЧЕ ИМАЛ ОШЕ 6 АПАРТАМЕНТА?
  • 103 оня с коня

    7 7 Отговор
    Само преди Ден т.е. ВЧЕРА,Рашков се Изцепва с Апломб"Борисов не само трябва да бъде Разпитан,но и Разследван"/Статия на Факти от вчера,14ч36мин./ДНЕС ОБАЧЕ след отминаване въздействието на погълнатия Алкохол ,трезвеният Рашков пее съвсем друга песен- че Оперативната служба трябва да направи необходимото и ДА ИЗСЛУША Борисов.А КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯ Рашков тая Процедура по "изслушването" - да поведе ББ като Мечка през Центъра на Града до Следствието на синджир ли?Най-малкото което ПРЕЗИДЕНТЪТ Борисов може да направи е да Изпрати Адвоката си,който да представи Болничен лист че Клиентът му е възпрепятстван.СЛЕД 20 дни обаче при съставяне на Правителство от ГЕРБ и връщане на Борисов на полагаемия му се Премиерски пост...ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО на Рашков,защото ще бъде направено всичко възможно за изваждане на Всичката кал под ноктите му,придружено със съответните Последствия!

    Коментиран от #125

  • 104 МИ ЧЕ КЪ

    7 5 Отговор
    ТИЯ НОВИТЕ, ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА СА ПО БОГАТИ ОТ СТАРИТЕ. ЯВНО СА КРАЛИ ПОВЕЧЕ БЕ? ЗНАЯТ КАК СЕ ОТКЛОНЯВАТ ПАРИ - ХОРА С ОПИТ. НЕ СА СИ ПРОСПАЛИ ГОДИНИТЕ НА ПРЕХОДА, ПОНАТРУПАЛИ СА ПАРИ И ИМОТИ, СПЕСТИЛИ СА МИЛИОНИ, НЯКОИ И МИЛИАРДИ. НА ТАКИВА ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРИМ - БАШ КРАДЦИ, А НЕ НА НЯКАКВИ СИ АМАТЬОРИ С ЧЕКМЕДЖЕНЦА.
  • 105 Петров

    5 3 Отговор
    Пламъкът на злобата и интригата горят все по-силно в очите на този пишман-министър. Със слухове щом работи това министерство, а не с доказани факти, означава, че не е по-далеч от досегашните властници и е повече от жалко това негово ръмжене.
  • 106 СЕВЕРОЗАПАДА

    3 1 Отговор
    Докато изслушват /вече се казва - изслушват, а не разпитват / разбира се по нареждане на министъра/ Бойко Борисов, ако е възможно министъра да каже къде е Шаламанди. Само, ако е възможно.
  • 107 направо

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Маргинал":

    на клона /ала Дуче/....
  • 108 той

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "zeus":

    ще наака.....
  • 109 ААА НЕ ЛЪЖЕ

    6 4 Отговор
    ОК КЪДЕ 7 АПАРТАМЕНТА БЕ РАШКО И РЕЗИДЕНЦИЯ? ХОРАТА ЖИВЕЯТ ПОД НАЕМ И ЕДВАМ ЗА ЕДИН АПАРТАМЕНТ ИСКАРВАТ - ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЪСКАНЕ, А ТИ СЕДЕМ? ДА СИ ВЗЕМАЛ 3-4 БОНА ЗАПЛАТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ АМА ИЧ ДА НЕ СИ ХАРЧИЛ, ПАК НЕ СТИГАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ГАРСОНИЕРА? А ЧЕРЕПА УЖ НЕ СИ ГО ВИЖДАЛ, ИЗЛЯЗОХА СНИМКИ, ЧЕ СИ ПРИСЪСТВАЛ НА РОЖДЕННИТЕ МУ ДНИ?
  • 110 хак му е

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Рад":

    Ще му скъсат хълката.....
  • 111 И като

    4 4 Отговор
    Като уволним Радев и него!!!
  • 112 И тебе

    1 2 Отговор
    За апартаментите !!
  • 113 Бля

    2 2 Отговор
    какъв е тоя вой всеки може да бъде разпитан това е начина да разсее съмненията, та кой го е страх от разпит е риторичния въпрос и още нещо никоя партия не иска нищо общо с герб повече да има, така че отпуснете се и най добре оставете политиката тя вече ви остави
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Народа

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Икономика на растежа":

    При радев се вдига цени на ток и храна инфлация докара
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Рашко22

    3 4 Отговор
    Рашко бавно,последователно и успешно "изчегъртва" Радев от следващ мандат!😊
  • 118 Павел Пенев

    4 4 Отговор
    Как ще го изслушвате? Изслушваме го вече 12 години. Бойко изпратете го в ареста преди изборите и гарантирам че няма да има фалшификации.

    Коментиран от #121

  • 119 болен

    5 3 Отговор
    Оставка на дъртия комуняга! За пенсия си Рошков!!!
  • 120 Карл Маркс

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "Мето":

    То май целия народ български започва да си ляга гладен. Това е "светлото бъдеще", което хунтата предлага.
  • 121 Карл Маркс

    3 4 Отговор

    До коментар #118 от "Павел Пенев":

    Точно така, като през 44-та и 45-та година! Всички 2 милиона инакомислещи - в лагерите! Ще върнете "светлото бъдеще на комунизма". Бой и стригане, само така ще "превъзпитате" всеки българин! Пол Пот е изпробвал този начин за "въвеждане в правия път", и работи. Вярно няколко милиона мирни граждани са избити, но в името на ВЕЛИКАТА идея на комунизма, какво са няколко милиона.
  • 122 КРОКОДИЛА

    2 1 Отговор
    БОЛЕН МОЗЪК ................................
  • 123 КРОКОДИЛА

    3 1 Отговор
    АБЕ ГЛАДНИ СМЕ НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ЯДЕНЕ - КОЙ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ ДА СИ КУПИМ ХЛЯБ ................................ВСИЧКИТЕ МАГАЗИНИ СА ПЪЛНИ / НО НИЕ НЯМАМЕ ПАРИ - ДА КРАДЕМ ЛИ ......................................................................................................

    Коментиран от #130

  • 124 Д-р Гълъбова

    5 1 Отговор

    До коментар #52 от "Да да":

    Този индивид избяга от психиатрията.Не си е пил лекарствата!!!!

    Коментиран от #127

  • 125 в бъдеще

    5 4 Отговор

    До коментар #103 от "оня с коня":

    След 20 дена Рашков ще обясни, че не е бил разбран правилно, а може да се оправдава също, че Радев го е накарал да бъде лош, а той самият винаги е симпатизирал на новия премиер /а и на стария премиер/ Борисов.
  • 126 Смешник

    6 2 Отговор
    Eдин иcтинcки вътрeшeн миниcтър, кoйтo рaзпoлaгa c иcтинcки дoкaзaтeлcтвa cрeщу дaдeнo знaкoвo лицe никoгa нямa в aвaнc дa тръгнe дa oбикaля тeлeвизии, рaдиa и caйтoвe кaтo някaквa уличнa търгoвкa, кoятo c пълнo гърлo cи хвaли cтoкaтa пoд бaлкoнитe нa жилищнитe кooпeрaции. Тoчнo тoвa oбaчe прaви другaркaтa Рaшкoвa – вeчe 4-тa пoрeднa ceдмицa вce тaкa oбяcнявa ли oбяcнявa нaлявo и нaдяcнo кaквo билa дoчулa, кaквo трябвaлo дa ce cлучи и кaквo щялa дa нaпрaви, caмo дeтo вce тaкa нищo нe e нaпрaвилa и вce тaкa нищo нe ce cлучвa.

    Нaкрaткo вeчe имaмe пeрфeктния нaй-нoв cмeхoтвoрeн oбрaз зa шoутo нa Cлaви – вeднaгa мoгaт дa гo кръcтят Рaшкo–Тaрaшкo 😉

    Коментиран от #129

  • 127 Карл Маркс

    4 7 Отговор

    До коментар #124 от "Д-р Гълъбова":

    Докторке, ти май си изпила неговите лекарства? Сигурно имаш спешна нужда. Ще потърся тоя човек, дето е избягал, че да те освободят от опеката на колегите ти, психиатри. За сега обаче продължавай с лекарствата. След 20 дни, след като ГЕРБ спечели 51% от вота на народа, премини на по-силни успокоителни.

    Коментиран от #132

  • 128 Светослав

    5 1 Отговор
    От първи застъпник на,, да дойдат танковете,, стана уж най-големия демократ! Къде видяхте по света министър да плюе прокуратура!! А за фалшивите постановки от театър сълза и смях, входа е свободен!! Няма желаещи да напълнят залата!!!
  • 129 Светослав

    5 3 Отговор

    До коментар #126 от "Смешник":

    По скоро Рашко-прашки, добре ще изглежда в кожено бельо и да играе ролята на строг господар🤣
  • 130 Гладен

    3 0 Отговор

    До коментар #123 от "КРОКОДИЛА":

    То май целия народ български започва да си ляга гладен. Това е "светлото бъдеще", което хунтата предлага.
  • 131 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    ПРОБУТАНИТЕ ОТ ПЪПЕША "ВЕЛМОЖИ " - СИ САМОСЛОЖИХА - ЛАВРОВИ ВЕНЦИ -НА ОЛИМПИЙСКИ ПОБЕДИТЕЛИ / ЗА ОЩЕ 20 ДНИ / ---А ПОСЛЕ КАКВО ... ЩЕ ГИ ТЪРКАЛЯТ В БОДЛИВА ТЕЛ ИЛИ ЩЕ СЕ САМОУБИВАТ -КАКВО ??????????????
  • 132 Д-р Гълъбова

    6 0 Отговор

    До коментар #127 от "Карл Маркс":

    Г-н К.Маркс, пациентът е от групата на 80%.Страда от силна шизофрения и си въобразява,че е Сталин.Шанс за излекуване минимален....

    Коментиран от #133

  • 133 ко каза

    1 3 Отговор

    До коментар #132 от "Д-р Гълъбова":

    К'о, К'о каза? Дай го малко по-ясно! Ти за НАТО ли си или против НАТО?

    Коментиран от #135

  • 134 Да да

    3 3 Отговор

    До коментар #91 от "Шумен":

    След 20 дена ще трябва да отговарят за нарушаване на конституцията и за нечувано до момента, превишаване на правата си. Но като писа някой по-горе, оправданието ще е Радев ни накара, ние сме невинни, не знаехме че вършим престъпления.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Селянин

    5 1 Отговор

    До коментар #78 от "ЕС прокуратура":

    "70 различни сигнала"??? Само това ли са останалите червени бабички в тази страна? Мислех че са малко повече.
    А като се замисля, че 20-25 от тези сигнали са от ощипаните червени олигарси....... ми то......... 45-50 бабички ви е твърдия лекторат!?
    Жал ме е за ВЕЛИКАТА столетна Партия.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 До Радан

    4 1 Отговор

    До коментар #79 от "Радан Кънев":

    Радане, винаги съм искал да те питам, ти мъж ли си или не си? Радвам че най-накрая мога да те питам "на живо" за ориентацията ти. А бе говорят се разни неща в тази насока, и да зная - да им вярвал ли че си г.й или да продължа да си мисля, че си просто дже.дър.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 иис

    7 3 Отговор
    Рашков кога ще го върнат в психиатрията? Явно задачите от ИЗ са прекалено тежки и той прегрява. Радев да не си прави оглушки защото той носи отговорност за това правителство.
  • 141 Сър Пичук

    7 2 Отговор
    Рашков показва опасни психопатни отклонения...
  • 142 УЧИ СЪ

    5 0 Отговор
    БОРИСОВ ВИДЯ ЛИ КАК СЕ КРАДЕ АДАША ВЛАГА В НЕДВИЖИМОСТ А НЕ КАТО ТЕБЕ В ХАРТИЯ/ ОБЕЗЦЕНЯВАЩИ СЕ ЕВРА/
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Истината2

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    Ехо, колко ли гладни кокошки просо сънуват.Мутри,вън.И най добре ще бъде съд и затвор за Главната мутра на държавата.
  • 146 НАП

    3 2 Отговор
    Искаме да "изслушаме" другаря Рашков и съпругата му Рашковица, по донос че те перат пари и укриват данъци. Не е ясно как с министерска и нотариусна заплата, се купуват по 2 апартамента на година (всеки по 100 кв.м.), всяка година, за последните 10 години. Обаче шефът ни Спецов ни спря с неясни мотиви че "борел корупцията" и той. Знаем го как я бори, ама айде да не си отваряме устата че ни е шеф.
  • 147 истинко

    1 2 Отговор
    Радев да суспендира Конституцията и да бъдат арестувани всички крадци измамници мафиози и боклуци заедно с подкупните прокурори и главния прокурор.
  • 148 Гошо

    2 0 Отговор
    Бойко Тарабата трябва да го тестват с дрегера преди да му дават микрофона.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове