Last news in Fakti

20 Юни, 2021 21:26 22 048 376

Борисов: Назначиха мутри навсякъде!

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • румен спецов-
  • избори

Жив ли е човекът на Спецов или го убиха, попита бившият премиер по казуса с прехвърлената фирма на настоящия шеф на НАП

Борисов: Назначиха мутри навсякъде! - 1
Снимка: Фейсбук

„Нашите приятели от съседна Гърция вчера получиха близо 60 милиарда лева - 30 милиарда евро, а България не е получила. Нула! Ние представихме план за възстановяване, но от злобата и ината те го замразиха. Виждате, че нямат план. И докато нашите съседи ползват милиарди евро безвъзмездна помощ, България още не си е подала плана. Това е България на Радев! Това е едноличната диктатура!“.

Това заяви днес председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна обиколка из Искърското дефиле, цитиран от Епицентър.бг.

По думите му не случайно журналистите питаха преди изборите „Страх ли Ви е от служебно правителство?“, защото са знаели или са предчувствали, че единствената опозиция на това правителство всъщност е ГЕРБ.

„Това е жесток повторен шамар. Първият шамар за ваксините. Виждате, в Русия мерките се натягат много. Помните, нас ни караха да купуваме руска ваксина. 17-18 000 са заболелите в Русия днес. И затягат мерките. Вдигнаха се във Великобритания - около 10 000. Новите щамове идват. Ние имаме 2 700 000 ваксини, подсигурени от нас. И то от цялата палитра – Янсен, Джонсън, Пфайзер, Астра, Модерна… Кой каквото иска. Те и това унищожиха“, припомни Борисов.

Той посочи, че другите държави вече имат планове за възстановяване, ползват парите, за да си поддържат народите, а служебното правителство на Радев се съсредоточава само в злобата и яростта си, и в нарушаване на законите. „Това е голям провал! Голям провал!“, категоричен бе Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ предупреди, че служебното правителство ще провали и други неща. „Европа дава безвъзмездно милиарди, те излизат и казват на докторите, медицинските сестри, санитарите – „Нямаме пари!“. Ами нямате, защото сте некадърни да си направите плановете. Нашият план го предоставихме в парламента, помните, още преди няколко месеца. Хубав, лош, сега щеше да има, както за Гърция“, обясни Борисов. По думите му сега управляващите щяха да се къпят в пари, нямаше да обясняват на бизнеса – „Вече няма грантове, ще има кредити“. „Няма за медицинските сестри, имало до края на май. Ами как да има? Те се съсредоточиха в най-лесната кражба - НАП и Митници. И там е тоталният им провал. Там контрабандистите вършеят в момента. И вижте им назначенията“, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Какво направи Радев за един месец? Без план, без ваксинация… Само за един месец. И като го питат журналистите въпрос, той вика: „Нападат семейството ми!“. Ама кой напада? Те ни нападат нас непрекъснато. Че го питали защо като си давали подаръци, защо си пишат листчета? Какво слага в джоба? Какво е писал – „Благодаря ти?“. Те нас на идиоти ли ни правят?“, попита Бойко Борисов.

„Дават си подаръци, поздравяват се… Аз не знаех, че президентството се занимава с трансплантации. Явно това е нещо, което не сме знаели. Защото му благодарят за трансплантация. Как секретар на президента урежда трансплантация?“, попита още Борисов.

Според председателят на ГЕРБ, това разследване, което инспирират в момента - от 2009-а година, това е просто истинска наглост. „От 2009-а година и то какво правил Миро Найденов, но да ме оцапат и мен. И то гледай какви компромати – човекът си е жив и здрав. И жена, и деца, всички са си живи и здрави. Но всичкото това е, за да излиза по новините: „Бойко е извикан на разпит!“, обясни Борисов.

Според него, това внушение се прави с цел сплашване. „Министърът ми обявява, че ме призовава. Представяте ли си? Аз ще отида да питам какво има от 2009-а година. Едно време, когато партията на Бойко Рашков управляваше и колите на милицията бяха боядисани в жълто и синьо, казваха: „Влизаш в милицията жълт, излизаш син“. Тази „покана“ е да сплашат всички Вас“, категоричен бе Бойко Борисов.

Според него, всичко, което говореше Радев преди няколко месеца, сега го правят те – управляващите от служебния му кабинет. „И аз се чудех от къде им идва на акъла да говорят за диктатори, от къде им идва на акъла за юмруци, за мутри? Ами видяхте ги мутрите къде са! Те ги назначиха навсякъде“, изрази възмущението си лидерът на ГЕРБ.

„Мислех, че те ще се поинтересуват, ще извикат Спецов. Да го разпитат къде е човекът, на когото продаде фирмата си? Издирваме го. Издирва го цялата държава. Жив ли е или го убиха? Ако е скрит, защо са го скрили? Защо го крият?“, попита Бойко Борисов. По думите му наглост е, че те са пуснали на цялата парламентарна група на ГЕРБ данъчни проверки, а най-големия крадливец не го питат къде скри този човек? „Те са опасни хора. Защо този човек не се показва? Защо не им е интересно на медиите да отидат, да му видим снимката – как изглежда? С 6 присъди е! Да го питат Спецов: „Как намерихте този човек? Там в гората, в шумата в Драгоман? Как го намерихте там?“, попита председателят на ГЕРБ.

"Нашите царе са били тактици. Тук Калоян е заградил кръстоносците, нали, Младене", продължи с коментарите си Борисов, възхищавайки се на историята на България.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 201 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    793 80 Отговор
    бойко ти си ЛУД

    Коментиран от #105, #286, #325, #337, #374

  • 2 КОТарАК

    765 64 Отговор
    приберете вече това НЕЩО в лудницата

    Коментиран от #100, #308

  • 3 Отвратения

    662 58 Отговор
    Мазен и хлъзгав толуп. В пангото веднага...
  • 4 Дядо ви КуРтИ от Село ПипЕрКоВо

    647 55 Отговор
    По голям бандит от тебе Тиквоооооо ,НЯМА

    Коментиран от #274

  • 5 Да,бе

    537 40 Отговор
    Много си прост тикво и откраднатите милиарди,ама хич не ти помагат.Толкоу ти е лесно,та се не знае.
  • 6 По добре да не ги вземаме!

    412 42 Отговор
    Пак щеше да се нагушкаш с останалата пасмина! Ей ни съ наеди, ни съ наеди!
  • 7 Абе

    417 41 Отговор
    Боко кога ще върнеш жипките - те не са твой?!
  • 8 Тошко

    384 43 Отговор
    Джипкоооо бибитко,време ти е да излезеш в пенсия...
  • 9 Абе тулуп

    433 44 Отговор
    ГЕРБ трябваше да предостави плана за развитие и не го направи на пук, защото злобата ти няма край.

    Коментиран от #171

  • 10 Гост

    364 32 Отговор
    Аре стига си квичал бе, нали си тарикат!!!

    Коментиран от #141

  • 11 Има записи

    417 35 Отговор
    Диктатора Борисов поръчваше на Гешев терор и убийства срещу неудобни, а МВР и ДАНС му бяха станали частни слугински армии!
  • 12 Перничанина

    367 33 Отговор
    Бита карта си Тиквунееееее.
  • 13 😲🤭😉😁

    278 29 Отговор
    Бокич,тази с очилата е готова .Тя като я гледам не е левичарка

    Коментиран от #184

  • 14 124

    284 26 Отговор
    Защо не е в затвора?
  • 15 Оооо Не

    312 27 Отговор
    Този човек е луд,не се търпи.
  • 16 Бойко

    69 237 Отговор
    60 милиарда...... дай ги ма Корнело ,дай ги ве ,ушат гарван Радев

    Коментиран от #102, #112

  • 17 Радо

    261 29 Отговор
    Тиквоооооо,с откраднатото да те преследват само нещастия до края на жалкия ти живот...Мишок...
  • 18 Туй подлото

    277 23 Отговор
    отново почна да троли лъжи! Няма такъв 0тпадък! Добре, че малко остана да го траем тоя нагъл подлец!
  • 19 ТОШКО

    230 21 Отговор
    Еее...как си снимал...като резан турчин!
  • 20 Малееее

    228 23 Отговор
    Власта и парите обезличават същността на човека. Чисто доказателство е поредното изказване на този безверник.
  • 21 Бу бу

    216 22 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.....
  • 22 Hoho Boho

    216 23 Отговор
    Ами те, всичките мутри са при тебе, бре Байче.
    И да искаха да назначат мутри, няма от къде да ги намерят...
  • 23 Факт факт факт

    170 21 Отговор
    Пернишки авери на ББ изтезават хора, а полицаите им се радват, това ако не е мутренска работа какво е!?
  • 24 Спутник 8 М

    60 15 Отговор
    То да не е да харчим .......то трябва и да ги измислим
  • 25 Бай ти Пешо

    151 18 Отговор
    Ти си много нагъл човек.

    Коментиран от #138

  • 26 Да е ваа

    131 16 Отговор
    бок.ука ти даее!
  • 27 Обикновен човек

    135 20 Отговор
    Бойко излагаш се ч, говориш кат П. ка ! Преди не те харесвах, ама и не те отбезлязвах
  • 28 Лудия Макс

    159 18 Отговор
    Смях, смях голям от ливадата!!! Така е при "ниско" платени ПР, човек постоянно се излага.

    Коментиран от #37

  • 29 Мишо Бирата

    114 19 Отговор
    Тиквата ще опитва собственото си лекарство. НАДЯВАМЕ СЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯ НА НАКРАДЕНОТО - злато, евра, офшорки, фондации
  • 30 Мамммм...

    145 20 Отговор
    За тоя, трябва да реабилитират Крумовите закони и по-специално 2 - на лъжеца да се отреже езика и на крадеца да се отрежат ръцете. И за да е толкова доволен и усмихнат, то значи още е сигурен, че е недосегаем - помня лицето му още при появата на снимките с кюлчетата... отвратително арогантен Ганьо.
  • 31 Тия двете

    98 15 Отговор
    какви го играят?
  • 32 Навремето

    115 18 Отговор
    в една юношеска книга се появи терминът "самодоволен глупак". По това време Б.Борисов е бил ученик, но съдейки по интелигентността му, едва ли я е чел. Така че фактът, че илюстрира този образ, си е чиста случайност.
  • 33 БОЙКОООО

    129 21 Отговор
    НАЛИ ТИ ГО ИЗРЪСИ НА ВРЕМЕТО ,,ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СТАНЕМ КАТО ГЪРЦИЯ " СЕГА РАЗБРА ЛИ КОЛКО СИ ГЛУПАВ , ЗАТОВА И ТЕ НАРЕКОХА ТИКВА - МНОГО ТИ ОТИВА !
  • 34 Какви ги е правил Боко

    76 17 Отговор
    Борисов е пускал СРС-ТА за да гледа голи бабички как се къпят в баните!
  • 35 Б0клука

    87 15 Отговор
    буци докога ще го навирате в очите ни? Този вече е никой. Ако му см0чете п€шль0ка го правете в к0чината в която живее.
  • 36 Бойко

    29 83 Отговор
    Като се върна ,първо ще попитам хората : колко пари ви трябват !
    После ще опаткам задно комунотроловете У Факти

    Коментиран от #140

  • 37 Тито

    94 13 Отговор

    До коментар #28 от "Лудия Макс":

    Нагъл,по-нагъл,най-нагъл-борисов
  • 38 Мутротулупът от Банкя

    109 19 Отговор
    Откровен тлъст психопат! Дано никога повече това лице не се докосне до "политиката"!
  • 39 Анализаторр

    107 18 Отговор
    Леле наистина като резан турчин с потури и шкембенце, прегърнал две лелки и пропагандира за европейските подаяния.
  • 40 Малко лудичък

    49 14 Отговор
    Така казват в " Селеметя";)
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 8837

    96 14 Отговор
    жалка работа, млади хора не се лъжете, помислете в каква държава живеете и благодарение на кого (корупция, простотия, бедност..)

    Коментиран от #63

  • 43 Гост

    87 13 Отговор
    бойче, късаш ли се от яд, че други сега ще крадат, а бойченце? Много искаш да ги заграбиш тия парички и като четеш, че гърците са взели 30 млрд, направо лошо ти става! Няма вече ти да крадеш, ще крадат и други, а ти ще квичиш срещу тях, както беше досега 12 годинки...

    Коментиран от #49

  • 44 Пак ли тоз

    93 15 Отговор
    Никаква фантазия, абсолютна липса на въображение. Поне землянка да да беше измислил за децата, тази дето дядо му се крил от комунистите и дето той ще се крие от злодея Радев. Борисов е изчерпан, свършен човек, токсичен и жалък . Оказа се че без репресивната мощ на държавата е нищожество. Хленченето му е музика за душите на потърпевшите от него. Гърчовете му са радост за народа. Клоун.
  • 45 пройчо

    50 13 Отговор
    Тлъстия Бою стяга SS : " Шуцщафел, повече познато като
    СС (еС-еС ) или SS (на немски :
    Schutzstaffel чуй – „охранителен отряд“), е голяма паравоенна организация, един от важните компоненти на нацистката партия в
    Германия , създадена през 1925 г. като военизиран корпус за охрана на висшите функционери на партията. ..."**'*'днес ги преброи на пътеката на Вазов!!???
  • 46 Бойко

    42 14 Отговор
    Хммм,верно тая тенистка на Ралпх Лауренц не ми ходи ,ще си купя на Къпещата Маймуна ,че е тренд

    Коментиран от #177

  • 47 Трезво мислещ българин

    29 69 Отговор
    Напълно прав за управляващите. Както и за определението "Лош генетичен материал" , поне от изказванията дотук.

    Коментиран от #179

  • 48 Кмета

    66 10 Отговор
    Браво Бойко! Ти заби комонистите у земята. Цело село ти се вазхищава. Искаме те за селски падар.
  • 49 Бойко

    10 31 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    Аха ,ще крадат ,ама отде ...От Пужинг ко ще земат

    Коментиран от #54, #75

  • 50 НАПРАВЕТЕ

    36 9 Отговор
    ТАКА ЧЕ КАТО ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ЗА ЛЮБИМАТА КРАТУНА СА ЗА ПЛЮС ДА ГО СЛОЖА ВЕДНЪЖ А НЕ 1000 ПЪТИ ...
  • 51 :))

    57 10 Отговор
    барнАл се е в тиквено оранжево---да се знае кой е :)))))))))
  • 52 видяхме те теб

    65 12 Отговор
    Типичен нерез , ти си напълно перкулясал бе интригант прост.

    Коментиран от #144

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гост

    48 10 Отговор

    До коментар #49 от "Бойко":

    Еми що реве тоя като мечка?

    Коментиран от #61

  • 55 Уйке

    73 11 Отговор
    Нема да се роди по-голем буклук от Борисов на Земята! За този мръсник лъжата, изопачаване на истината, манипулацията се леят от гадната му уста като поезия!

    Коментиран от #127

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Луд умора няма

    66 11 Отговор
    Ехееее, този човек е полудял! С тази реплика "Назначиха мутри навсякъде" е все едно крадеца да вика: Дръжте крадеца!!!
  • 58 Пешо

    40 8 Отговор
    Според Бойко купувачът на фирмата на Спецов вече е в месарския цех.
  • 59 Кратка история

    44 5 Отговор
    Преди години бях в гората и пред мен и мой приятел премина голяма змия. Приятелят ми смело момче бързо я настъпи за опашката и Тя започна бясно да се мята наляво и надясно в опит да го ухапе. Разбира се не успя И той я довърши.


    Сегашната политическа ситуация прилича на тази случка
  • 60 Гриша Филипов

    42 10 Отговор
    Продължава да лъже ейййййй
  • 61 Бойко

    29 12 Отговор

    До коментар #54 от "Гост":

    Ми реве ,щот го излагат пред хората тез некадърни комунисти

    Коментиран от #68

  • 62 БСП

    13 50 Отговор
    Нашите БСП престъпници отвориха границите за рускините. Искат сега да ни натресат индийският щам.
  • 63 Трезво мислещ българин

    32 58 Отговор

    До коментар #42 от "8837":

    Младите хора навремето избягаха от България именно по време на няколкократното управление на БСП. Те просто не видяха промяната. Имам достатъчно приятели в чужбина от тези времена ,така че не си правете труда да ми пишете празни приказки.

    Коментиран от #74

  • 64 мдааа

    42 7 Отговор
    Коя от двете на снимката е Мата Хари...
  • 65 Кратка история

    24 11 Отговор
    Преди години бях в гората и пред мен и мой приятел премина голяма змия. Приятелят ми смело момче бързо я настъпи за опашката и Тя започна бясно да се мята наляво и надясно в опит да го ухапе. Разбира се не успя И той я довърши.


    Сегашната политическа ситуация прилича на тази случка

    Коментиран от #73

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гост

    31 9 Отговор

    До коментар #61 от "Бойко":

    Не съм видял друг да не може да си поиска едно кафенце на английски! То сигурно и ти ще се справиш😀

    Коментиран от #79

  • 69 Бацо

    42 6 Отговор
    Тия мата харки ли са или барцелонки?
  • 70 Фактъ

    35 9 Отговор
    Тези от опг - то са извратена секта . Боко , коя е Мата Хари ?
  • 71 гоуем тулуп

    22 7 Отговор

    До коментар #53 от "Калина":

    Както и в главата и там вече е пустота . За шкафчето по би и се искало , да му подържи малко нощното шкафче.
  • 72 Това са последните мигове на Бибитко !

    43 7 Отговор
    На свобода ! От утре разпити разпити разпити !
  • 73 Спутник 8 М

    15 5 Отговор

    До коментар #65 от "Кратка история":

    Преди години едно прасе клахме ,ама касапина пиян ,и прасето цялото почервеня ,но ,избяга ,отиде в Сърбия и мина през Белград и Сърбия стана СФРЮ ,и викам на касапина ,ако туй прасе преплува до САЩ ,ше та черпя две ракиЙ....ама в Албания го прегази Български Тир бял

    Коментиран от #91

  • 74 Рад

    20 7 Отговор

    До коментар #63 от "Трезво мислещ българин":

    Толкова си трезвен, пе чак пиян.

    Коментиран от #88

  • 75 Hoho Boho

    32 5 Отговор

    До коментар #49 от "Бойко":

    Буци не влизай в харчове.
    Ще получиш раиран костюм..
  • 76 CCR

    37 6 Отговор
    Кой беше този,земеделския производител ,който копае картофи в Банкя и забогатя с милиарди левове.
  • 77 Bg citizen

    38 7 Отговор
    Млъкни бе банкянски каун!
  • 78 ЧЕРНАТА Е

    35 5 Отговор
    МАТА ХАРИ АМА И ДРУГАТА МОЖЕ ДА ГО ПРОСНЕ НАПРЕКО НА СПАЛНЯТА КАТ ПРАСЕ !
  • 79 Бойко

    11 6 Отговор

    До коментар #68 от "Гост":

    Аз за каавенце в Англия няма да ида ,ама за блузки за внучетата що не ...... поне руски няма да ми трябва
  • 80 Спутник 8 М

    15 44 Отговор
    Бойко е великан...Харесвам от красиви жени..Сияещ , младолик и любвеобилен..Идвай Бойко пак след месец че е празно без теб..Да ги почваме отново и комунотроловете тук също..

    Коментиран от #87, #239

  • 81 ahahahh

    12 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов: Назначиха мутри навсякъде!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 гост

    42 11 Отговор
    Мутро лъжеш като дърт циганин.Божков идва!
  • 84 БОКОКРАДЕЕЕЕ

    31 7 Отговор
    Мая Манолова
    Мая Манолова коментира водната криза
    “ Първата работа на новосъздаденото дружество за управление на язовирите е била да закупи 30 автомобила „
  • 85 Нане

    18 9 Отговор
    се едно Тато, зимаа му жипката ма продължава ръси умнотии

    Коментиран от #93

  • 86 Яд го е на Спецов

    32 9 Отговор
    Че му рови в данъчните....
    Ще излязат някои работи !!!
  • 87 гост

    17 8 Отговор

    До коментар #80 от "Спутник 8 М":

    Мокро ли ти е вече отдолу?
  • 88 Трезво мислещ българин

    12 3 Отговор

    До коментар #74 от "Рад":

    Написал съм ясно ,без празни приказки ,защото знам какво да очаквам от влюбените в този сайт.

    Коментиран от #101

  • 89 Приятел.. Борисов

    27 7 Отговор
    Не се излагай втори път да наричаш сл правителство мутри.. Не върви,.. Само спираш водата в и така умирялата си воденица бате!
  • 90 Умен

    34 7 Отговор
    "Мисирките" ако имаха поне малко достойнство щеха да спрат да се излагат с тоя !!!
  • 91 ?????????

    2 4 Отговор

    До коментар #73 от "Спутник 8 М":

    ??????????
  • 92 Доцент Мангъров

    46 10 Отговор
    1.Пожарникар, мечтаещ си да стане милиционер.
    2.Сикаджия от средно ниво, пазещ колите(т. е. периметъра) на бай Миле и разните му там мутри, повечето отишли си от този свят.
    3.Бодигард на Живков и Симеончо, слушал е много добре тарикатските им съвети.
    4.Гл.секретар на МВР, изживяващ се като Рамбо.
    5.Кмет на столицата, за да може бързо да се ориентира как най-много и от къде се краде от държавната пара.
    Боже, българи, този който ни натресе този бандит Борисов, дано да ври в ада.
    Сега целта е да се гласува массово против тумора герб, за да задиша нашата България.
  • 93 Ришко

    9 5 Отговор

    До коментар #85 от "Нане":

    Е ,ще крадне некой камьон пак ще жидка
  • 94 Рад

    28 8 Отговор
    Българиии, какво и как сме ъърпели този примат да ни управлява?
  • 95 Няма друго

    29 9 Отговор
    И баш мутрата е тактик, дава парите на "Автомагистрали", дето нищо не могат да свършат, а те на приятелските на баш мутрата фирми.
    Изчегъртване и изхвърляне на бунището, давай народе!
  • 96 БЕСЕН Е БОЙКО ,,ГЕНЕРАЛА"

    27 8 Отговор
    ЧЕ Е БАШ МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ С ПАРИТЕ НА ДОГАН И ПОДПИСА НА ПЪРВАНОВ
  • 97 Спутник 8 М

    12 8 Отговор
    Тъй ,че колите ли прасе ,гърмете го в дзурлата майно с бренеке ,да не прай панаири
  • 98 хихи хаха

    7 22 Отговор
    Бат Бойко,иди сам на разпит,не чакай да ти връчват призовки.Изпревари ги и им го набии с 200 както се изразяват тук умните.Ще дойдем и ние,сеир да гледаме.

    Коментиран от #115, #125

  • 99 България

    8 5 Отговор
    По голяма от теб няма.
  • 100 зъл пес

    8 15 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    От злоба май ти ще идеш първи в лудницата.

    Коментиран от #109

  • 101 Рад

    3 3 Отговор

    До коментар #88 от "Трезво мислещ българин":

    Ами не го посещавай, особено на 3 ракии.

    Коментиран от #119

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Donchev

    16 31 Отговор
    Що се надпреварвате да го обиждате Борисов и аз не го харесвам но нека тез по-добрите служебния кабинет да отговорят на въпроса му който не е маловажен какво направиха те за възстановяването от пандемията ще получим ли за това пари от Европа? Да смениха всички областни управители сложиха си тяхни хора кадето си поискаха но какво градивНо направиха... Чета постояно че заради ГЕРБ сме загубили 10 милиарда в енергетиката добре сега в тяхното оправление на служебния кабинет благодарение на тях и тайния план колко ще получим от Европа за възстановяване .... За мен БСП са по голямо зло от ГЕРБ щото само с обвинения не става
  • 104 сульо

    22 10 Отговор
    Раята проста верва на харизматичния боко вожда на мутрогените и знае че утре пак ще му санира панелката и ще си пие ичкията в новосанирания апартамент и ще лапа мухите докато боко и сие лапа парите . Ашколсун машала проста рая....гледаш ли умно?
  • 105 цървулан

    8 16 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Бацето се уредил с млади девойки.Само така баце,гордеем се с теб.Гушкай младо.

    Коментиран от #313

  • 106 Историчка

    30 10 Отговор
    Гръцкият премиер Мицотакис е завършил икономика в САЩ и сътвори прекрасен план за разлика от нищо не разбиращия от икономика Борисов. Мутра икономически план не може да направи!
  • 107 Булгарбаши

    20 9 Отговор
    Мутрата вика дръжте мутрата.Познато ли ви е?Да го прибарат по скоро в ЦСЗ,че ми омръзна и той и "мъдростите" му.А на вас?7499
  • 108 Играта

    21 8 Отговор
    Свърши баце не ти ли е ясно! Гледай само да не стане като с Нориега
  • 109 Рад

    25 8 Отговор

    До коментар #100 от "зъл пес":

    По злобни от шайката и неграмотника няма.
  • 110 Факт

    24 9 Отговор
    Не го бива вече дъртия-изпушил е тотално,избила му е гарнитурата.
  • 111 Брендиманска

    15 6 Отговор
    Хич не говори за цар Калоян. Познаваш го, ама не знаеш, че е прероденият. Сретан е. И преди тоя цар е имало България около Белград тиквенико неучил
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Мико

    19 6 Отговор
    По принцип в анцузите и шкембетата няма нищо престъпно, но комбинация от двете не бива.
  • 114 сульо

    10 11 Отговор
    Раята проста верва на харизматичния боко вожда на мутрогените и знае че утре пак ще му санира панелката и ще си пие ичкията в новосанирания апартамент и ще лапа мухите докато боко и сие лапа парите . Ашколсун машала проста рая....гледаш ли умно?
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Чоко

    20 6 Отговор
    Уникален наглец.Бог да го прости.
  • 117 МАТА ХАРИ

    25 6 Отговор
    БИБИТКО е с малка бибитка и затова компенсира с кюлчета и пачки да сваля мацки
  • 118 Аха

    19 5 Отговор
    Все си мислих най голямата мутра на балканитеда се подцинява толкова не вярвах но и тоеа доживяхме че има поголеми мутри от него Хей мутро по голяма от теб няма недей прехвърля твоята просташка мутра на други
  • 119 Трезво мислещ българин

    10 7 Отговор

    До коментар #101 от "Рад":

    Ти явно не правиш разлика между "трезвомислещ " и "пиян". Да го отчетем като грешка на съвременното образование .А посещавам този сайт ,за да се забавлявам от злобата ,която се излива тук.

    Коментиран от #149

  • 120 само факти

    18 23 Отговор
    ТОВА СА ФАКТИТЕ .ФИГУРАНТА ДОСЕГА НЕ Е ОТГОВОРИЛ КОНКРЕТНО НА НИТО ЕДИН ВЪПРОС.ТЕЗИ СЛУГИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МУТРИ/ЧЕРЕПА,ПРОКОПИЕВ,БОБОКОВИ И ДР./ВОДЯТ Б-Я КЪМ ПРОПАСТА.
  • 121 КРОКОДИЛА

    19 24 Отговор
    КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ СЕ КАНИ ДА СТАНЕ ТУРСКА ДЪРЖАВА - НАЧЕЛО С ВОЖДА РАДЕВ И НИНОВА - ШИВАЧКАТА ......................................................................................НА СТАРИ ЧОРАПИ ................................................................

    Коментиран от #129

  • 122 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    24 10 Отговор
    Толупа си е крадец и нищо друго. Ще пуке накрая от злоба тая гадина.
  • 123 Другия с коня

    13 25 Отговор
    Хунтата от Протеста няма полезен ход чрез Парламента и започва Диктатура.Диктатура на Хунтата от Протеста начело с Летеца.Парламентарната Демокрация беше до тук!!!!
  • 124 КРОКОДИЛА

    11 14 Отговор
    ДА ПРОГОНИМ КОМУНИСТИТЕ С КАМОНИ ............................
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Вутко

    7 3 Отговор
    Кръстих си прасето -Утринна Мъгла По Стъблата На Розата

    Коментиран от #128

  • 127 Бръмммм

    5 8 Отговор

    До коментар #55 от "Уйке":

    Всички които плюете кога ще разберете че умните не управляват защото са нужни хора които да СЛУШАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ ! Разсъждаващи ,мъдри знаещи можещи като проф.Ивайло Христов са в парламента за декор.Необходими им са хора които да могат да КОНТРОЛИРАТ! Целта е да ги забаламосат и да се хванат на тяхната игра,да си мислят че контролират положението и все повече и повече да се увличат в играта която не е тяхна.Колкото повече се увличат толкова повече съзнанието им започва да греши и не четат правилно подводните бомби които са поставени за тях а ги мислят за успехи.Отклоняване на вниманието и т.нтЗащо посочвам професора за сравнение с Бойко,само чуйте двамата какви изречения конструират,познанията им в различни области,собственият речников запас на всеки един от тях,целите които са си поставили и т.нт.Бързам че има изстудена сунгурларска ракия и шопскъъъъъ салаткъъъъ
  • 128 Чапай

    1 2 Отговор

    До коментар #126 от "Вутко":

    Тъй съм си кръстил късметлийския Дурекс
  • 129 Шкембе Войвода

    6 2 Отговор

    До коментар #121 от "КРОКОДИЛА":

    Обичам да нося колан от Крокодил.
  • 130 висаджия

    3 2 Отговор
    Завист ли усещам?

    Коментиран от #137

  • 131 сульо

    10 9 Отговор
    Раята проста верва на харизматичния боко вожда на мутрогените и знае че утре пак ще му санира панелката и ще си пие ичкията в новосанирания апартамент с материали 3-то качество и ще лапа мухите докато боко и сие лапа парите . Ашколсун машала проста рая....гледаш ли умно?
  • 132 бягай бе

    7 3 Отговор
    хайванин неден от тука....
  • 133 Служебното правителство :

    11 5 Отговор
    Чакаме да дойде Слави,той Бибитко ще оправи
  • 134 Професора

    14 6 Отговор
    Долен разплут тюFлек рекетьор еднокнижен!
  • 135 Регион на Швеция, заемащ най-южния край

    5 1 Отговор
    Да Ге Блят !
  • 136 Жасмин

    4 3 Отговор
    Кръстих ,внучката си Нежни Капчици Сутрешна Мъгла По Цветчетата На Уханния Жасмин До Септичната Яма У Двора До Кочината
  • 137 Брендиманска

    3 2 Отговор

    До коментар #130 от "висаджия":

    Положението е сериозно, приятел. СФРЮ - имаше какво да се разпада, СССР - имаше какво да се разпада. А България?! И сегашните като и тия преди тях нехаят
  • 138 то е за

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Бай ти Пешо":

    `Клона` ....
  • 139 разума

    20 6 Отговор
    Ама жив ли е . Откакто го свалиха от държавната хранилка където беше главен бушон не сме го виждали нито чували по телефон , радио или някоя телевизия. Да не се е разболял или е в нелегалност. На негово място и аз бих изчезнал след толкова много направени далавери за милиарди.Българския парламент не можа да го извика, та кой ли друг може.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Гневен Котарак

    20 9 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Ей,тоя тлъст и миризлив плъх Боко Простака пак ли изпълзя?? Пълен отврат!! Не го ща!!
  • 142 Борбата е безмилостна, жестока

    13 5 Отговор
    Борбата е епична...не е типична....
    Скоро Бибитко яко ще каплична...
    Тя е много, много лична ! 💀

    Коментиран от #147

  • 143 chi

    16 5 Отговор
    Най-голямата мутра се исказа!
  • 144 по точно

    11 4 Отговор

    До коментар #52 от "видяхме те теб":

    нерез-скопен...
  • 145 Вазов

    9 3 Отговор
    Такъв като теб и с л@йняна пръчка нямаше да го приближа!
  • 146 Жасмин

    5 2 Отговор

    До коментар #140 от "РАШКО БОЙКОВ":

    Ааа ,обади са Шапшал Войвода от Тюрлю Гивеч баир

    Коментиран от #212

  • 147 пряко от Сан Мъндреас

    1 4 Отговор

    До коментар #142 от "Борбата е безмилостна, жестока":

    Да не та удари Омега вариЯнта 2.2 ТДИ
  • 148 Хон Гил Дон

    26 7 Отговор
    Вижте го Борисов Тиквата - абсолютен мутропитек, а IQ-то му със сигурност е под 50. Чудя се как нормален, интелигентен и здравомислещ човек би гласувал за него?!
  • 149 Рад

    9 2 Отговор

    До коментар #119 от "Трезво мислещ българин":

    Не, не съм "жертва" на демократичното образование, а съм учил във времето когато образованието беше ценност. Явно държиш още да се опростачват българите, въпреки че няма според мен накъде.
  • 150 Рони

    14 5 Отговор
    По голяма мутра от тебе няма комшу анадъма‽???
  • 151 Бойко

    3 3 Отговор
    Обещал съм на транспортния министър като почнем пак август пълно фурлуф за Шофьори ,шофьорки и автомивкаджиЙ за три месеца и седмица !
  • 152 Justice

    15 7 Отговор
    На хляб и вода до края на живота си съм съгласен да бъда , стига този крадец да получи заслужено възмездие !

    Коментиран от #158

  • 153 ганев

    12 16 Отговор
    Ще вземете на БОИКО парите когато вземете на баба курнилия 86 милиона от ТЕХНОИМПЕКС КИНТЕКС все МНОГО доходоносни БЪЛГАРСКИ предприятия които ТЯ и черният КОСТОВ ОПЛЮСКАХА и9500 работници останах без хляб и пенсии само за два дни а това бяха потомствени специалисти инженери работници Аз съм един от тях и затова знам И С Т И Н А ТА а БГ БАЛКАН за 1 долар а после проскубаният цар КОМАРДЖИЯ които дължеше в моноко тонове пари на тези иоще други ГЯВОЛИ КОИ ЩЕ ИМ ТЪРСИ СМЕТКА КОГА заради КРАДЛИВАТА БСП защото хората нямаха доверие избраха ЦАРЯ да ги ОПРАЙ после БОИКО сега шофьора на самолета радев ЕИ ХОРА СЪБОДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ ВИ ОПРАВЯТ И ОТ 9 МИЛИОНА ПРИ СОЦА ВЕЧЕ СМЕ 3 4 МИЛИОНА ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ ПРОТЕСТИТЕ И НОВИТЕ ЦЕНИ НА ТОК ВОДАТА И ТАКА НАТАТЪК
  • 154 Изключително малък

    9 13 Отговор
    И прост народ.Ще се пукнете от злоба бе .Срам ме е като ви чета коментарите. Стигнали сте дъното на човешкото падение и си заслужавате мизерията и да ви крадат .То такива същества какво да ги правиш .Требва да ви натиснат червеното копче и да изчезнете от този свят заедно със ьлобара ви.Явно в България са остснали само туземци,читавите отдавна ги няма там.

    Коментиран от #167

  • 155 Към Бойко Рашков !

    11 8 Отговор
    Вместо да го озаптите !
    Вие го търпите ! А, бе тъпи ли сте ?!
    Или ви изнася ?! Бибитко да ви занася !!!

    Коментиран от #187

  • 156 Брендо

    12 3 Отговор
    О о около теб Бойко само мърша и ти ще гниеш и плакат в зандана
  • 157 Фифи

    10 13 Отговор
    Шефът на НАП не излиза от фитнеса и солариума.
    Там го търсете
  • 158 Внимавай

    4 1 Отговор

    До коментар #152 от "Justice":

    Какво си пожелаваш
  • 159 Леонардо Да Кабрио-Винчито

    3 2 Отговор
    Новата ми къртина ще нарека Кондензат Рано Сутрин Без Дестилация
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Много проклети

    9 4 Отговор
    Люде у тая България. Както е казала Римската империя:на робът Свобода не му трябва, трябва му друг роб,който да мрази.Робско племе от проклетници.Свестните да ми простят,знам че има единици, но масата е пълен отпадък.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 САЧЕВА

    9 9 Отговор
    ЕТО ГО КУЦОТО, ПОТНО И МИРИЗЛИВО КУЧЕ. ТАЗИ КРАДЛИВА, ПРОСТА И ЛЪЖЛИВА МУТРА ИЗПРЛУВА. КУЧЕ МРЪСНО ЩЕ СЕ БОРИМ 20 ГОДИНИ НО ТИ ЩЕ У..... В ЗАТВОРА.
  • 164 Рони

    5 2 Отговор

    До коментар #125 от "Шкембе Войвода":

    Писна ми от твоето хихихи,хахаха господинчо
  • 165 Сега управляващите

    8 8 Отговор
    Щели да се кьпят в пари.
  • 166 Питам само

    20 7 Отговор
    Бойко Борисов - Тиквата не беше ли шефът на мутрите?
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Фифи

    16 5 Отговор
    При положение зче управляващите за 25 г нямат никакъв морал и страх от Господ как да ги уважаваш?
    Лъжат, мажат ядат и пият на една маса. Иначе пред обществото се мразят и се плюят . Страхотен пример е онзи на снимката . Яхна недоволството към БСП и се самозабрави .
    Беше харизматичен и човек от народа преди алчността за пари и власт да го превърне в това на снимката.
    Не го мразя. Жал ми е толкова хора да ти желаят лоши неща.
    Ето затова човек не трябва да върши злини.
  • 169 леле

    15 3 Отговор
    Добре бе, Севдо, нали си ПР-ка? Бива ли такава снимка да пуснеш?
  • 170 Лошото е

    7 1 Отговор

    До коментар #167 от "СЕВДА":

    Че ти и тогава ще си на дъното.Генетчно си негоден за живот в 21 век.
  • 171 И аз да кажа

    11 14 Отговор

    До коментар #9 от "Абе тулуп":

    ГЕРБ беше в оставка, НС трябваше да го внесе, ама нали за всичко все бяха на обратно, измислиха , че има слабости и не го внесоха! И оттогава три месеца се балтавят... Да видим какво ще сътворят гениите с лампазите и фуражките! В гарнитура с Харвардските възпитаници?

    Коментиран от #341

  • 172 Аз Човек

    17 6 Отговор
    Борисов не човек Борисов тиква нагла мутра трябва влезне в затвор там изгние даааа
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Чики-Рики

    5 1 Отговор
    Казала крушата и паднала от дървото!
  • 175 фтпп хтхпп

    18 6 Отговор
    Този тотално е изперкал. Говори глупости, манипулации, лъжи и клевети. Сигурно е бесен, че му изкараха безобразията в 12-годишното му управление. Изпаднал е в защита, в която напада с измишльотини изсмукани от пръстите. Противна работа. Отчаян е явно.
  • 176 Майко мила!

    16 6 Отговор
    Няма такава наглост, няма такова безочие, никаква връзка с реалността, никаква самокритичност няма! Такова безумие, такова бърборене на откровени неистини! Вероятно всичко това е породено само от едно-страх и осъзнаване, че политическият ти край е дошъл. Ако не е това, то тогава си е диагноза.
  • 177 БАЙ СТАВРИ

    12 7 Отговор

    До коментар #46 от "Бойко":

    Я СЪМ ТИ ПРИГОТВИЛ РАИРАНА ТЕНИСКА И ТЕ ОЧАКВАМ ДА Я ОБЛЕЧЕШ , ВЪОБЩЕ НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ МИ ИЗБЯГАШ МУТРО БАНКЯВСКА !!!.

    Коментиран от #181

  • 178 Българин

    11 8 Отговор
    БОРИСОВ Е НАЙ ГОЛЯМАТА МУТРА.СЪД И ЗАТВОР ЗА НЕГО И ШАЙКАТА МУ .
  • 179 Луди всякакви

    11 13 Отговор

    До коментар #47 от "Трезво мислещ българин":

    И аз това гледам- тук е станало клуб по интереси- всеки гледа нещо да лисне срещу Борисов. Лъжа, истина- без значение, само да се плюе. Ама неблагодарността се наказва, пак ще си приказваме!

    Коментиран от #186, #188, #198

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Maris

    6 3 Отговор

    До коментар #177 от "БАЙ СТАВРИ":

    Той тениска има , ти само го прибери с Хасан и щракни ключа от вън !!

    Коментиран от #202

  • 182 3 коментара

    12 4 Отговор
    Имам три коментара: Първо - не можеше ли да е по-разкрачен, че мястото отпред за двете кифли е малко; 2-ро С тази поза иска да покаже колко е надарен ли?; 3-то - лявата кифла е толкова смешна и жалка с раничка на гърба и всекидневна чанта на пикник.
  • 183 Justice

    5 3 Отговор
    до#58 : Паразита ще се измъкне , помни ми думата !Но щом имаш връзка с Господ потвърждавам , даже само на вода , без хляб !
  • 184 Да,готова е...

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "😲🤭😉😁":

    ...,даже и ръка му пуска на бившият Премиер...😉🙄😔!
  • 185 оффф

    13 4 Отговор
    Как се разкрачил грозно и стиснал двете жени за вратовете. Отвратително.
  • 186 густо майна

    8 4 Отговор

    До коментар #179 от "Луди всякакви":

    Ако знаеш колко ми е густо да го храча, кеф.
  • 187 РАШКО БОЙКО

    7 3 Отговор

    До коментар #155 от "Към Бойко Рашков !":

    БРАТЛЕ СПОКО СКОРО ЩЕ МУ СЛЖА ДИН ТОПЪЛ КАЧАМАК НА КОРЕМА И ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ ВСИЧКО , ЯК ИЗПИТ ЩЕ ИМА , САМО СПОКО !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 188 Един от ,,лудите"

    7 3 Отговор

    До коментар #179 от "Луди всякакви":

    Че той Буци малко ли ни лъга...цели 12 години...!Тогава нищо не казвхте за него,че лъже,сега... ние сме били лъгали...?!
  • 189 loli

    10 3 Отговор
    Този си лети в космоса .А мисли ли какво го чака.Куха тиква.
  • 190 Написах коментар

    14 6 Отговор
    И като си помислите,че 500 хиляди българи ще гласуват за тази злокобна,далеч не безобидна мутра! Не знам как да ги категоризирам тези хора,освен да им действа на либидото,мутренското му минало! Най-голямата перверзия е да се гласува за мутра!

    Коментиран от #193

  • 191 Само простаци

    6 9 Отговор
    В тоя чат.От къде се събрахте такива пропаднали не ми е ясно.Киро брейка сигурно и той пише тука-онова същество,на което ако му вържат ръцете,няма да може да се изкаже.Как изпаднахте толкова бе?

    Коментиран от #199, #214, #222

  • 192 селянин

    11 4 Отговор
    Баце мутро проста ще ти кажа какво е диктатура. Диктатура е да си премиер в парламентарна държава и да не си се мернал година и половина в парламента, да дадеш отчет за твойте харчове! Ето това е диктатура мутро долна проклета(ненаяла се).
  • 193 А ти за кой

    1 2 Отговор

    До коментар #190 от "Написах коментар":

    Гласува?

    Коментиран от #247

  • 194 лисичка

    5 1 Отговор
    Някой знае ли кои са тези булки?

    Коментиран от #206

  • 195 Гост

    10 4 Отговор
    Не знам какви мутри са назначени, но знам, че свалихме мутра от министър-председателския пост
  • 196 Бойко

    11 5 Отговор
    АЗ мутрата викам мутри на културните и грамотни хора.
  • 197 пфуй

    17 3 Отговор
    Този изпадпа в истерия вече. До кога ще му слушаме простотиите. Не се научи да говори като политик, все същия простоват Ганьо си остана, толкова години нищо не научи. Беден речник, жаргон и ниска култура.
  • 198 Брендиманска

    7 3 Отговор

    До коментар #179 от "Луди всякакви":

    Благодаря му за това, че 3 години замрази МРЗ и после с по 20 лв. я вдига та сега е 650 оу много бе! Това е гарантиран доход, ако знаете какво означава?

    Коментиран от #215

  • 199 12 години проЗд

    9 3 Отговор

    До коментар #191 от "Само простаци":

    12 години изпростачване, баце.

    Коментиран от #210

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 винаги тулуп

    11 1 Отговор
    Буци , при теб като ги отпускаха тези европейски милиарди що нищо не виждахме от тях бе , е все пак видяхме нещо , по чекмеджетата ти , благодарение на Мата Хари вероятно обаче наета от теб с друга цел , ама взела та ни показа и евро субсидиите къде отиват.
  • 202 БАЙ СТАВРИ

    3 3 Отговор

    До коментар #181 от "Maris":

    ААА , ТУК НЕ СИ ПОЗНАЛ , ЩЕ ЩРАКНА КЛЮЧА ОТ ВЪТРЕ И Я ПОСЛЕ ЩО ЧЕ МУ РАБОТИМ НИКОЙ НЕМА ДА РАЗБЕРЕ , САМО СЪКИЛИЙНИЦИТЕ МИ , ЩЕ МА РО ГОСКЬЕ !!!.
  • 203 Опитах се...

    10 2 Отговор
    ...да си наложа волята и издържа да изчета до край какво е казал Борисов...!Ами то на тоя човек мисълта му изобщо не можеш я разбра...- за главата,за краката...и накрая едно голямо ...нищо...!!!
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Факти са се превърнали

    5 9 Отговор
    В среща на анонимните туземци.Изливат си злобата и им улеква,а утре се събуждат и пак са същите сдуханяци.Тука в този вестник е мястото, където простотията е в култ и се надгражда.

    Коментиран от #208, #213

  • 206 Предполагам,че...

    4 3 Отговор

    До коментар #194 от "лисичка":

    ...тази булка,с очилата дето му пуска ръка е самата...Мата Хари...!Много интимничи с Борисов,а и е напълнила сака с евра,който е закачен на китката и ..😔🙄😔!
  • 207 Бай ви Тодор Живков

    2 7 Отговор
    Бойко - Президент

    Коментиран от #221, #231

  • 208 евала пич

    4 6 Отговор

    До коментар #205 от "Факти са се превърнали":

    Добре, че си ти да има поне един който да защитава Буцата. Даже и Севда-Шехерезада се отказа. Хвала на теб.

    Коментиран от #217

  • 209 Къ де филе

    6 5 Отговор
    Борисов хвана гората и започна да говори против партизаните Борисов е избран от западните служби да работят с него след като Сидеров направи скандала в ресторанта с Посланика на САЩ Уорлик и западните служби започнаха да дават пари на България при управлението на Борисов при условие той да разпределя порциите така Сидеров беше отлюспен от политиката комунистите опитаха с Орешарски като видяха че има пари от запада но запада спря парите и Борисов стана отново премиер при избори за парламент мотото на ГЕРБ беше работа работа работа приблизително на табелата на входа на Освиенцим Арбайт махт Фрай същото направиха и комунистите след 1944 Борисов е завършил МВР школата по времето когато колите бяха жълто сини Борисов като е кандидат от София и Пловдив защо катери баира в искърското дефиле
  • 210 Интересно защо

    5 12 Отговор

    До коментар #199 от "12 години проЗд":

    Не изпростяват свестните.Генетично е вероятно.Като им чета коментарите не мога да си обясня, тези същества майки не са ли имали,не са ли усещали любов.Само злоба и омраза бълват по ьял ден от сутрин до вечер,жалка работа.И не ми казяай,че е от бедност.Монасите в манастира я карат на пост и молитви и не издивяват така.Много прост народ и докато е такъв проклет ще страда.

    Коментиран от #227

  • 211 пинко

    14 2 Отговор
    Боко на интелигентните професионалисти завършили в Харвардския университет ли вика "мутри". Може само да си спечели презрението на хората у нас с неадекватните и несвързани глупости, които бръщолеви. Грозна картина - бай Ганьо се разкрачил и стиснал в захват две невинни жени.

    Коментиран от #240

  • 212 РАШКО БОЙКОВ

    7 2 Отговор

    До коментар #146 от "Жасмин":

    ПЪРВО ЩЕ ПОЧНА ОТ ГЛАВАНАКА , ТЯ НИШКАТА КАТО ЗАПОЧНЕ САМА СЕ РАЗПЛИТА !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.

    Коментиран от #219

  • 213 И ТИ...

    8 4 Отговор

    До коментар #205 от "Факти са се превърнали":

    ...Улекваш,щом пишеш в този злобен сайт...?!Между впрочем пише се- Олекваш,ама на феновете на Еднокнижника е простено...толкова сте грамотни...!

    Коментиран от #218

  • 214 Гамо

    8 2 Отговор

    До коментар #191 от "Само простаци":

    Само лумпенпролетариат,мечтаещ да се въргаля по диваните и някой да им дава наготово. 99% от коментарите са на такива.
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Явно ти така го разбираш

    3 3 Отговор

    До коментар #208 от "евала пич":

    С твоята представа за нещата.Аз пиша за езика на омразата.Има и по-добри начини да изразиш мнението си от това да бълваш омраза и злоба.Но кой съм аз да те уча,щом майка ти не е успяла.

    Коментиран от #234

  • 218 Печатна грешка

    2 7 Отговор

    До коментар #213 от "И ТИ...":

    Знам как се пише.Пиша,защото ми е жал за вас.Превърнали сте се в животни.
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 ххх

    10 3 Отговор
    колко ли други кифли биха желали даса тяхно място .
  • 221 Брендица

    1 2 Отговор

    До коментар #207 от "Бай ви Тодор Живков":

    На окръг Клуж😂

    Коментиран от #224

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Мутри и матури

    8 2 Отговор
    Като направиха матурите задължителни за да източват родителите да дават пари за частни учители ще виреят децата на мутрите и комунистите издържали изпита на МатУтрите
  • 224 Бай ви Тодор Живков

    3 1 Отговор

    До коментар #221 от "Брендица":

    Брендице дъще пак ли ме приклещи неподготвен?
  • 225 сульо

    8 6 Отговор
    Рaятa прocтa вeрвa нa хaризмaтичния бoкo вoждa нa мутрoгeнитe и знae чe утрe пaк щe му caнирa пaнeлкaтa и щe cи пиe ичкиятa в нoвocaнирaния aпaртaмeнт c мaтeриaли 3-тo кaчecтвo и щe лaпa мухитe дoкaтo бoкo и cиe лaпa пaритe . Aшкoлcун мaшaлa прocтa рaя....глeдaш ли умнo?
  • 226 Нали:)

    3 0 Отговор

    До коментар #222 от "😂😂😂":

    Няма да те обиждам.То си личи кой е простия.
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Бойко

    2 9 Отговор
    Анцока що гледате ,не е важно обвивката ,а съдържанието ,никви Е-та и соя ,никви консерванти ,само чист мозък съм !
    Туй да не ви е Алкохоличката Нинова
  • 229 Слушам себе си

    4 2 Отговор

    До коментар #227 от "до 210":

    И съм ок с живота.Нямам нужда да бълвам вулгаризми и злоба,за да ми олекне.
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 ТОДОР ЖИВКОВ

    8 4 Отговор

    До коментар #207 от "Бай ви Тодор Живков":

    ХОДИ СИ ПЙИ ХАПЧЕТАТА И НЕ ПИШИ С МОЯ ЛИНК , БОЙКО Е ЧИСТ ТУЗЕМЕЦ , И НЯМА ВТОРИ НА СВЕТА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️❣️♥️💓♥️!!.
  • 232 Сега дилемата ми е

    3 2 Отговор

    До коментар #227 от "до 210":

    Дали да си налея от хладилника бяло винце или едно уискенце.Съжалявам,че ти наруших избълването на злоба.Ще си налея уискенце ,чао.
  • 233 1302

    10 3 Отговор
    Що не пробва така да се снима на фонтана пред Президентството???
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Бай ви Тодор Живков

    3 15 Отговор
    Бойко Борисов - четвърти мандат!
  • 236 Бойко

    3 9 Отговор
    Тц тц ,избрахте мутри докат зяхте Мутри Вън .........тц тц ..сега милярди през на анцока ръкава ,михихихи
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Волен

    5 8 Отговор
    Атака Победа България Над Всичко Нии ще Победим!
  • 239 Истината2

    13 7 Отговор

    До коментар #80 от "Спутник 8 М":

    Великан е ,ама от тия човекоподобните примати.Мутрите са около главната мутра.Пръснаха толкова много пари на вятъра .Ограбиха де що има пари от парите на народа.А сага излиза всичко наяве за схемите на крадене.Тази главна мутра заслужава доживотен затвор за откраднатите пари,за изтеглите записи,за всички престъплиния на шайката.Още малко му е зора.До изборите.
  • 240 Фифи

    12 4 Отговор

    До коментар #211 от "пинко":

    Тук образованието не се цени. Дипломата не струва нищо поради простата причина, че онези, които са учили (като мен ) биват изместени от нискообразовани калинки.
    Простите хора най-лесно се управляват.
  • 241 питек

    20 4 Отговор
    Буцито има един изтъркан , тъп номер , като иска да ошашави аудиторията , поне той така си мисли , заприказва за едни огромни пари , за това , че сме ги пропуснали , разминали ни са се , естествено по вина на противниците му , иначе щели сме да бъдем заринати в мангизи , ама те на , попречили му да ни натъпче като нощните си шкафчета с евраци. Тъпо парче си Буци , тия едва ли минават на мнозинството от нас , все пак има и будали да търсят от циганин кисело млеко , ама нема.

    Коментиран от #244

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Само

    2 2 Отговор

    До коментар #193 от "А ти за кой":

    Волен
  • 248 Бойко

    0 5 Отговор

    До коментар #246 от "РАШКО БОЙКОВ":

    Аа ясно ,видях си грешката ..Лоу Гън Пол ....кат теб ,хихихи
  • 249 Hoho Boho

    8 6 Отговор
    ЕС да отпусне някой лев за да построим мавзолей на Тиквата, за всеки случай.
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 😂😂😂

    10 5 Отговор
    Ей, 11 години ви управляваше тая, същата Тиква, сега ли чак прогледнахте? 😂
  • 253 Спутник 8 М

    1 3 Отговор

    До коментар #250 от "РАШКО БОЙКОВ":

    Кърли Сю или Кър Лисю ...хихихи
  • 254 Боклуци.

    9 2 Отговор
    От ГРОБ.
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 васик атанасова

    5 11 Отговор
    абе за парите е прав
    на него отпускаха
    а сега на тези кой ще им отпусне нещо
    мОЖЕ И да е взимал обаче и правеше във варна направи хубав булевард направи и рибарско пристанище а в други градове е правил много повече
    кой е построил нещо никой само той
    НО КОРУПЦИЯТА БЕШЕ НЕПОНОСИМА !!!
    съжелявам че не постори магистрала ХЕМУС !!

    Коментиран от #260, #264

  • 257 Борисов е като чумата.

    8 7 Отговор
    Само след огън ще има оправия. Няма ли да пу--к-н-е тая гадина?
  • 258 Тия двете

    10 2 Отговор
    ПКП ли са😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #265

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 явно

    3 1 Отговор

    До коментар #256 от "васик атанасова":

    Не излизаш от пещерата.
  • 261 Жасмин

    1 1 Отговор
    Добре ве ,Шаги....
  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Астра Зенека, Янсен и Джонсън са само

    12 4 Отговор
    За Гербаджии, никой, не иска, по света, да се ваксинира с тях!! Пишеш за Русия, тя е на 7място по ръст на заболели в, Света!! Запомнете го Тикви! Официална статистика, не лъжете хората!!
  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Брендиманска

    7 2 Отговор

    До коментар #258 от "Тия двете":

    Абе дърво с две клонки
  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 и най голямата

    10 5 Отговор
    мутра да дойде не може да те надмине! И най-лошото правителство да дойде ще е по-.добро от твоето, така че обикаляй по сокаците, ама не си отваряй устата, че каквото и да кажеш не хваща дикиш!
  • 269 БОЙКО БОРИСОВ

    12 4 Отговор
    След изборите пак се КАЧВАМ НА ДЖИПКАТА И ВИ ПОЧВАМ! Аз съм алфа и омега, началото и краят, първият и последният; аз съм вашият Буда Бойко, аз съм вашето Слънце, без което няма да има утре; аз съм вашият пастир, оФФци!
  • 270 потребител

    11 4 Отговор
    На горната снимка с двете женици липсва само третата. Двете да го държат а пък третата си знае работата.
  • 271 Сланина и Зурла

    13 7 Отговор
    ТОЗ Е ДУРЕКТНО ЗА ЛУДНИЦАТА
  • 272 гост

    15 6 Отговор
    ТОЧНО МУТРИТЕ СА В ГЕРБ . ХЛЕНЧЕНЕТО ОТ СВАЛЯНЕ НА МУТРАТА БОРИСОВ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО . НАГЛА ТИКВА , КОЯТО Е ОТВРАТИТЕЛНА И ХОРАТА Я МРАЗЯТ . ЧЕКМЕДЖЕТО , ТУЛУП НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ . ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КРАДЦИ УПРАВЛЯВАЛИ В ГЕРБ .
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Радо

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо ви КуРтИ от Село ПипЕрКоВо":

    Прав си,че няма.Ама наскоро си купи поредната медия..Сайта афера,на ал.ко.холичката Веселина ВоТКова е вече под неговата шапка..Ех какво ли не правят чехмеджетата...
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Вививи

    12 6 Отговор
    Ееее какъв коментар на служебното правителство.... ... Точен, аналитичен, подреден, както приляга на един истински грамотен, културен и кадърен министър - председател на България😂
  • 277 Марио Алмалех

    10 8 Отговор
    Мръсно и долно мекере си ти, Другарю Мутра Борисов!
    Ти си за затвора много отдавна ,дано скоро да дойде Коледа и за теб
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 вили

    7 4 Отговор
    ОТВОРЕТЕ ЛУДНИЦИТЕ ИМА ЗАЩО
  • 280 Нормален човек

    9 6 Отговор
    Океан от простотия - 90 % от коментарите
  • 281 Hoho Boho

    15 6 Отговор
    Искам
    Този
    Престъпник
    Да
    Гние
    В
    Затвора!
  • 282 Бай Шиле

    18 5 Отговор
    Този човек съвсем изпростя.В митницата назначиха митничари за шефове.А Борисов държа десет години двама генерали от МВР за шефове.Така и не се разбра от МВР ли са или от Строителни войски.Ало Ваньо...
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Напред науката е слънце но на сянка е до

    13 6 Отговор
    Срещу еднокнижника са много книжниците елементарно Уотсън преди изборите на 4/04/2021 предизборния клип на Борисов беше пред шкаф в който нямаше нито една книга има един филм с Кевин Спейси СЕДЕМ където се показва как се проследява кой коя книга е взимал от някоя библиотека
  • 285 Чикаго ГЕРБ

    15 23 Отговор
    Борисов бил "прост" ама направо ги размазва с няколко изречения корумпираните некадърници на Радев Фигурантов. Гласувам за ГЕРБ на 11 Юли, срещу мухлясалите комунисти на Радев които провалиха държавата за по малко от месец!
  • 286 За съжаление

    13 24 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Борисов е прав. Изключителни боклуци назначават.
  • 287 България

    14 3 Отговор
    Бойко БОК ЛУ КА.
  • 288 Меншевики срещу болшевики

    6 2 Отговор
    Има многокнижници с книги и многокнижници с банкноти има еднокнижници с една книга и еднокнижници с една банкнота е момента има гражданска война между еднокнижници и многокнижници
  • 289 На стари години с привилегии, къде ли не

    4 1 Отговор
    ,, Разбойниците,, се крият и не се показват, съвестта им.не е чиста, ако имаше провинения сериозни, щеше да се скрие и да наблюдава от някоя,, миша дупка,, има ги много такива, поне у нашата мила родина.....!!
  • 290 Изпусна милярдите Буци

    5 1 Отговор
    Бързат да откраднат и тези милярди Тиквун и компания а целия народ знае каква брутална мафиотска структура е създал и управлява. Големи грехове към народа ама на кой да му пука Буци иска да пълни шкавчета. Само ГЕРБ
  • 291 Борисов

    6 2 Отговор
    влиза в затвора.

    Коментиран от #293

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Амииииии

    3 9 Отговор

    До коментар #291 от "Борисов":

    КЪМ БАЙ СТАВРИ СЕ Е ЗАПЪТИЛ ФАТМАКА ...И ГЕШЕВ ГО ЧАКА СЪС НЕТЪРПЕНИЕ !!!
  • 294 Тишо

    10 3 Отговор
    Като го гледам ,дали може да изяде 15 плескавици с две бири един розов домати стрък пресен лук
  • 295 Слушаме всичко!

    2 0 Отговор
    Току-що .Грешиш,не го обичаме😉
  • 296 Ми то

    3 8 Отговор

    До коментар #292 от "Селска пръчка е спор немаа":

    Съветника Узунов сигурно за туй е сърдит , дет не му дадъха записа със плика и мангизите , на него ???? Да си го складира във тяхната видиотека да си го гледат със ФАТМАКА заедно !!!!

    Коментиран от #306

  • 297 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    4 15 Отговор
    САМО БОЙКО И ГЕРБ САМО ТЕ МАГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ УСПЕШНО ДЪРЖАВАТА!!! ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ РЯПА ДА ЯДЪТ !!! ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ПАК ЗА ТЯХ !!!
  • 298 РАДИО ЕЛТО

    5 16 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ!!! Другите са МАФИОТИ и МУТРИ !
  • 299 Мунчо

    12 2 Отговор
    Тиквата ще става - еколог, сексолог! Преди се изхождаше в джипката, в присъствието на тлъсти, мъжки мишоци. Днес се излегнал на зелена поляна до ГЕРБави скумрии.

    Коментиран от #329

  • 300 жалби

    10 1 Отговор
    Всеки рано или късно си плаща! Мутри вън!
  • 301 тиквенсониада

    14 3 Отговор
    Мутра да казва , че другите са мутри ! Велико и неповторимо ! Бойковщината пак е в действие !
  • 302 ЧЕКМЕДЖЕ

    8 3 Отговор
    За тези на снимката няма смисъл да плаща по 5 000 лева , за да задоволят мъжките щения.
  • 303 чУвал или чувАл

    4 7 Отговор
    Ще върнем ли пожарникаря-комунист-Буда-мутра пак на власт ?
  • 304 Велин

    11 4 Отговор
    И сигурно генерал Янев е мутра!?!? Боко е уникат!!! Гласувайте пак за него! Колко е отруден и измъчен толупа. Преди не вярвах, че слънцето ще изгрее ако Боко не е в джипа ама ей-на, изгрява !!! Такъв нагъл лъжец ни управлява от 2009 г.!?!? Дайте Го пак !!!
  • 305 ЧЕКМЕДЖЕ

    5 3 Отговор
    Значи остава и теб да те върнат , за да ги оглавиш , като БАШ МУТРА !
  • 306 Велин

    5 2 Отговор

    До коментар #296 от "Ми то":

    Даже Бойко не е фатмак, камо ли Радев! Бъркаш понятията!
  • 307 Само ГЕРБ

    6 20 Отговор
    Борисов е алфа мъжкар и водач и затова народът го обича и ще му даде 4ти мандат! Никой не му пише текстовете и в движение размазва опонентите точно и директно в целта и с чувство за хумор от което те са напълно лишени.

    А Радев Крокодила като си отвори устата потичат едни локуми с неясен смисъл и започваш да се чудиш дали наистина говори или само си мърда устата.

    Коментиран от #328

  • 308 Харди

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Това е говорящ тюлен и е НИЩО.
  • 309 Назначиха Мутри навсякъде!!!! БОРИСОВ

    8 2 Отговор
    Казва?? От Къде се, взеха, от СИК,?? ТЕ СА, В ГЕРБ, ако ти си дал под Наем някъде??? Гонят, твойте Мутри навсякъде, Ане, назначават, гонят твойте мутри!!! Т"еатъра"е.в впоследно действие, Заминавате си СИК, Мутри Вън!!!
  • 310 ъгловатост

    16 1 Отговор
    А какво е работил Борисов от 1990 до 2000 год ? Имал ли е общи фирми с мутри от подземния свят ? Бил ли е в приятелски отношения с Маджоци , Паша и Миле ?
  • 311 6282

    8 2 Отговор
    Фундаментален плондир.
  • 312 Ъ голям

    15 2 Отговор
    Защо НИКОЙ , НИКОГА не говори за биографията но Бойко след 1989 , до момента , когато царя го слага за ГЕНЕРАЛ ? Не е ли бил жив тогава ?
  • 313 Куку

    6 2 Отговор

    До коментар #105 от "цървулан":

    Ами да продължава с "младото", па току виж, когато съвсем залезе от всякакви хоризонти, тия двете каки се присетят, че са били обект на сексуален тормоз от страна на Буци па давай по съдилища...
  • 314 Куку

    18 4 Отговор
    Е не! С всеки изминал ден този индивид откача все повече! Прибирайте го дорде е време, че не се знае какви бели може да сътвори! Как може цели 20 години да допуснем толкова прост индивид да се разполага във висшите етажи на властта, та да започне да се смята за незаменим? Ама прибирайте го, бе! Дали в пандиза или в психото е се тая, ама просто да се маха от полезрението на хората, че до гуша им е дошло на хората да му слушат и четат простотиите...
  • 315 тиквата

    11 2 Отговор
    ти си за лудницата бе
  • 316 любител

    13 3 Отговор
    абе боко ти луд ли си има ли по голяма тиква крадец толуп или мутра по голяма от теб.точно ти си назначил навсякъде мутри които трябва начело с теб да са в СЦЗ до живот на вода и хляб за това което причинихте на тоя народ и държава.
  • 317 Нали

    11 4 Отговор
    Няма такъв олигофрен като тиквоча от Банкя
  • 318 Диктатора Борисов говори за еднолична

    13 5 Отговор
    Диктатура!!! Гледахме е и търпях ме 11год в твое лице!! ОТИВАШ СИ ЗАЕДНО С Мафиоти те ти, скоро е!!!

    Коментиран от #322

  • 319 тъкача

    9 2 Отговор
    корумпиран лидер на партия
  • 320 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 321 БГ тъпчо

    2 4 Отговор
    Докато Генерали дават акъл - къде пожарникари , къде летци нищо хубаво не ни чака. Те ли са най умните- от военен или полицай да развива икономиката!?

    Коментиран от #327

  • 322 NeXu s

    2 6 Отговор

    До коментар #318 от "Диктатора Борисов говори за еднолична":

    Ако имаше диктатура, нямаше да пишеш л-а-йната си във форума, а щеше да си в милицията!
  • 323 БОЧКО

    9 2 Отговор
    Буци ще се пукне от яд и злоба, че той като най-голямата мутра и рекетьор в държавата, пък те да не го назначат него!!! Това му е проблема на толупа. КОЙ ще разпределя порциите без него.
  • 324 Жалки

    9 1 Отговор
    Тия на снимката са Мата и Хари?
  • 325 този който

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Всички вие дето лаете сте луди и ще теглите много, съжалявам ви-- ДС-комунистическите мутри ще ви съсипят и разорят .!.
  • 326 НАТЕ

    9 1 Отговор
    Джипко Бибитков, не си добре ,много жалка картина!Дано има възмездие за вас,престъпници от ОПГ-герб
  • 327 що бе

    10 1 Отговор

    До коментар #321 от "БГ тъпчо":

    От генерал до генерал - една планина разлика.
  • 328 1111

    9 1 Отговор

    До коментар #307 от "Само ГЕРБ":

    Не си добре и няма да се оправиш.
  • 329 www

    7 1 Отговор

    До коментар #299 от "Мунчо":

    А според мен ще става пенсионер.
  • 330 клм

    6 1 Отговор
    Пу....да не ти е уруки кухата тиква, не те е срам !
  • 331 Ммммм даааа

    10 1 Отговор
    Вижда се, че му е мъчно за еврофондовете. Защото цялото им десетгодишно управление мина с еврофондове, докато икономиката ни се сгромолясваше прогресивно. Тези ако нямат достъп до еврофондове, са го закъсали яко, защото са некадърни да изкарват пари сами. И му е мъчно най-вече, защото явно храни надежди да съставя правителство след месец. А без еврофондове хората ще видят, че чеп за зеле не става от него, партията и калинките му. И това наистина ще е краят му.
  • 332 ДА СЕ ЗНАЕ

    8 1 Отговор
    За кучето крадливо ПОЛИТИКАТЕ Е ПАРИ И ЛЪЖИ. КУЧЕ МИРИЗЛИВО ЗАТВОРНИК СИ.
  • 333 Надя

    7 4 Отговор
    Баш пехливанин!
  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 ПРЕДЛОЖЕНИЕ

    8 0 Отговор
    След заявката да стане разследващ журналист, като излезе от властта, сега Бойко Борисов обяви, че ще стане разследващ гражданин. И че ще е много добър в тази си дейност.

    Нямаме никакви съмнения. Дори смятаме, че ако някой има шанс да стигне до същината на най-горещите, но несъстояли се разкривания на престъпни казуси в държавата, това е Борисов. Той, без съмнение, знае всичко по тях от първа ръка.

    За да улесним разследващия гражданин Борисов, ето примерни първи 10 разследвания, с които да се захване незабавно, тъй като прокуратурата бездейства по тях, по някои от години:

    1. Пране на пари и къщата в Барселона

    Всичко, което трябва да знаете за:
    Служебният кабинет (198)

    2. Търговията с влияние на бившия премиер, разкрити от подслушванията по случаите "Мишо Бирата" и записите от Банкя

    3. Източването на рухналата КТБ от сарайския кръг, който не е сред обвиняемите по делото

    4. Подкупите, които Васил Божков е плащал на бившия премиер и финансовия министър

    5. Чекмеджето с кюлчетата и пачките по 500 евро, заснети от "Мата Хари"

    6. Аудиозаписите от третия мандат на Бойко Борисов, в които се чува как институции се ползват като бухалки за разправа с неудобни

    Бойко Борисов. (В) Първо лице: Още два мандата по-късно
    С код Dnevnik10 получавате поне 10% отстъпка
    Купете

    7. Странната "сделка" с фурмите от Дубай и участието на правителството в нея

    8. Краденето на чужд бизнес с помощта на прокуратурата по схемата "Осемте джуджета"

    9. К
  • 336 фен на сидеров

    8 0 Отговор
    пак го е обхванала лъжереята !
  • 337 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 338 Иво

    13 0 Отговор
    Бойко че е луд няма спор,но тия дето го слушат и снимат с него какви са?
  • 339 истинко

    12 0 Отговор
    Вече не хващат декиш простотиите ти Бойкооооо! Въпреки, че Гешев те пази - ти си бита карта от ...Магнитски!
  • 340 Мирко

    14 0 Отговор
    Оставете словоблудствата на този кретен. Обърнете внимание каква долна ключалка е. Вместо да говори за визия и решения, той клюкарства на ниво 2 входа от блока. Ниска топка, бандит и репетитор. Това е кумирът на главочите тук.
  • 341 Знайко

    9 0 Отговор

    До коментар #171 от "И аз да кажа":

    Преди да излязат в оставка герберастите имаха достатъчно време да внесат плана но както винаги Б.М.Б се правеше на недосегаем и на интересен и не се появи в парламента близо половин година ако не и повече. Така че неразвивай теории и приказки от шехеризада в стил ГЕРБ/ГРОБ. Даже само за това трябва половината от шайката да са в затвора с обвинения за геноцид и разни др. срещу народа който ги избра!

    Народе Пази България!!!

    п.п. на 11.07.21 ще си направя отново труда да бия път до голямото село за да подпомогна със Своя глас спирането и ликвидирането на шайката наречена ГЕРБ!
  • 342 Психотерапефт

    8 0 Отговор
    Тук наблюдаваме шизофрения до шия. Лечението е много дълга почивка....

    Коментиран от #343

  • 343 накъде вървим

    7 0 Отговор

    До коментар #342 от "Психотерапефт":

    И на неграмотните ли са почнали да раздават дипломи?
  • 344 666666

    9 0 Отговор
    Хахаха Бол--ук
  • 345 Истината

    11 0 Отговор
    Това е положението. "СтроимЕ,правимЕ,работимЕ...." и най-вече гепимЕ.За шкафчета да има.Че са много по веригата,пустите му шкафчета.Пък после,България била с най-разтворената ножица между бедни и богати.
    14:41 21.06.2021
  • 346 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 347 Тоя

    6 1 Отговор
    трябва СлТр да го вземе в 7/8 тв и да му даде предаване, например "Истината с Бойко", последния ще "играе" без пари, дори ще си плаща, а народа ще се весели. А пък Краси Радков в това време може да репетира и се подготвя за премиер.( Не ме ругайте, помислете сериозно)
  • 348 681

    0 11 Отговор
    комунисти идиоти воглаве с бойко рашков
  • 349 JEFF

    11 0 Отговор
    Борисов се възхищава най вече на себе си. Дали не мечтае да е цар български ? Този човек наистина е болен .
  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 борсука

    10 1 Отговор
    Боко лъжеца и Сачева госпожа лъжа както и Бисерчо Петков нагло откраднаха пари от безработните. От всеки откраднаха минимум по 500 лева. От други краднаха по 2000-3000 хиляди- Как питате се вие. Ами като промениха закона и хора имащи да получават една година обезщетение получиха по 8 месеца след тяхната машинация. А парите отидоха в чекмеджето на боклук@ боко тиквоча.Всичките да умрат и да гният в ада герберасти мръсни.
  • 352 сульа

    10 0 Отговор
    Рaятa прocтa вeрвa нa хaризмaтичния бoкo вoждa нa мутрoгeнитe и знae чe утрe пaк щe му caнирa пaнeлкaтa и щe cи пиe ичкиятa в нoвocaнирaния aпaртaмeнт и щe лaпa мухитe дoкaтo бoкo и cиe лaпaт пaритe . Aшкoлcун мaшaлa прocтa рaя....глeдaш ли умнo?
  • 353 abv

    11 0 Отговор
    Бойко, Гърция е на светлинни години пред нас.

    Пример: Гърция имаше над 30 милиарда заем, до миналата година сега останаха около осем.
    В момента Гърция е с най-висок растеж на икономиката в еврозоната.
    Дават им защото хората показват резултати , а ние обедняваме от ден на ден и нямаме никаква икономика.
    Не гледайте заплатите , които уж увеличихте , а какво може да се купи с тях от гледна точка на инфлацията след увеличението.
    Просто сме пълна скръб.
    И стига с този негативизъм и омраза към останалите.
    Просто това не е колегиално и професионално.
    И без оправдания моля.
  • 354 сиси

    10 1 Отговор
    Бай Ставри те чака. муцуно лицемерна
  • 355 Алексей Сергеев

    1 9 Отговор
    Генералите бавно и сигурно се провалят. Толкова могат български военни, клели се във вярност към БКП и СССР.
    Толкова могат, злоба, завист и реваншизъм, ще затънат в блатото
  • 356 коко

    9 1 Отговор
    РАБОТА,РАБОТА,РАБОТА-ПАНДИЗ,ПАНДИЗ,ПАНДИЗ
  • 357 мишо

    9 0 Отговор
    ТОЗИ ВЕЧЕ СЪВСЕМ СЕ СМАХНА
  • 358 Тъпогербери

    7 0 Отговор
    този говори за мутри...боже прибери си вересиите. 10 години ни управлява ет бойко а сега реве. ЗАТВОР ЗА МУТРИТЕ БОЙКО И ГЕШЕВ
  • 359 Пловдив

    8 1 Отговор
    Просто и нагло, Банкянско говедо...!!!
  • 360 Той е почтен Сикаджия, за това говори

    6 0 Отговор
    За Мутри!! Те нямат нищо общо????? Мутри, Сикаджий в Затвора!!!
  • 361 Винкел

    8 0 Отговор
    Толупа е отвратителен дърт пергиш. Ако не плаща на проститутките с нашите пари, коя ли би му обърнала внимание на тоя прост кукумицин.
  • 362 войводата

    5 0 Отговор
    ГООООЛЕМ СМЕХХ ГОЛЕМ АБЕ ВИЕ ЗА ИДИОТИ ЛИ НИ ИМАТЕ ЗА НЕНОРМАЛНИ ЛИ ЗА ОТКАЧЕНИ ЛИ ЗА ЛУДИ ЛИ АБЕЕЕ ЕЕЙЙЙ
  • 363 ПРЕСА

    6 0 Отговор
    НАГЛИ И ПРОСТИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ
  • 364 оффф

    6 0 Отговор
    На фона на тая снимка остова да запее Чакърдъкова " Седни ми на колено" Ама,че проста работа , кано казах проста, кде остана оная от Кърджали да се посмеем малко, да не би да се кани да става пак депутат тая.
  • 365 заката

    3 0 Отговор
    мутриии Сбогом на 11 чао Банбино
  • 366 Гого

    4 0 Отговор
    Боко става единствено да си седи в Банкя и да разказва в кръчмата за Мата Хари.Само да внимава да не дойде мъжа и и да го пребие,както са пребили дядо му.

    Коментиран от #368

  • 367 оня с коня

    4 0 Отговор
    я,главната мутра се изходи!!!!
  • 368 оня с коня

    3 0 Отговор

    До коментар #366 от "Гого":

    дедото бил голем курварин!!!
  • 369 Васил

    3 0 Отговор
    И това го казва диктатора от Банкя голям смях
  • 370 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 371 цвцв

    6 0 Отговор
    Завлече България още като те назначиха за гл.секретар бе тулуп като откриехме или заловихме нещо препускаше със служебния а-л да се снимаш и ти уж,че си участвал а ако е от твойте да го прекриеш-ЗАТВОР ЗА МУТРАТА
  • 372 БОРИСОВ

    4 0 Отговор
    се чуди на какъв да се престори,не разбрали мутро ,че народа те събори.Видяхме какъв наглец и подлец.Никой не ти вярва.Какви са тия жени дето си прегърнал,поредните прости пу-ки с които си правиш пиар.Само платени могат да се снимат с това банкянско говедо.Национален предател,ХОДИ В МАКЕДОНИЯ ,БЕ.Злосторник злобен замириса ти на затвор ,АМИ отговаряй,КАКВО СЕ КРИЕШ В ТЕЗИ ЖЕНСКИ ПОЛИ.ТВОЕТО ПАДЕНИЕ е ТОТАЛНО.
  • 373 Без Негри в БГ

    3 0 Отговор
    На мутрата всеки нормален изглежда мутра. Рогатия с вила чака него и такива като него с голям казан от катран, горещ.

    Кога ще го арестуват?
    Протести пред посолствата де го закриляха 12г.!
  • 374 Абе не е

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    но превърна държавата в лудница!
  • 375 Аз съм Веска

    0 0 Отговор
    С червената фланелка,
    подчуква Дядо Мраз,
    дечица веселуши,
    Совид спря сред вас.
  • 376 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    НЕДЕЙ ДА РОНИШ СЪЛЗИЧКИ ЗА СКРИТИЯТ ЧОВЕК . ТАЗИ СХЕМА С ОТИВАЩИТЕ В ГОРАТА ДА СЕКЪТ ДЪРВА , СЕ РАЗГЪРНА С ЦЯЛОТО СИ ВЕЛИКОЛЕПИЕ ПО ТВОЕ ВРЕМЕ .
    ЗАЩО НЕ СИ ПРОМЕНИЛ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО .
    ДА .
    ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИШ РЕД В ХАОСЪТ ,ХАОСЕН АВТОР ТАКЪВ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове