Last news in Fakti

4 Юли, 2021 19:55 5 944 54

Филип Станев и Ивайло Вълчев: Срещнахме театър в Народното събрание

  • филип станев-
  • има такъв народ-
  • ивайло вълчев

Служебното правителство дръпна една завеса, която показа проблемите на миналото управление, заяви водачът на листата на "Има такъв народ" във 2-и МИР-Бургас

Филип Станев и Ивайло Вълчев: Срещнахме театър в Народното събрание - 1

"Не се избира правилно със сърце, а с разум. Затова разчитаме да гласуват за нас избиратели, не симпатизанти, фенове. В 45-то Народно събрание се срещнахме с едно театро от страна на ГЕРБ, БСП и традиционните партии", това заяви в „Неделята на NOVA” Филип Станев, водач на листата на "Има такъв народ" в 25-и МИР-София.

Според него политиците през последните години са изпразнили от съдържание думата държавник, това разочарование отблъсна хората, но сега има събуждане и "Има тъкав народ" разчита на него.

Кандидатът за депутат е убеден, че българските граждани трябва да вземат нещата в свои ръце, а политическият проект е бил създаден заради потъпкването волята на народа.

Филип Станев вярва, че доверието е най-ценната инвестиция, което е постигнал Слави Трифонов. "Това че няма да вземе държавен пост, не го прави безотговорен към проблемите на хората", категоричен бе той.

Относно следизборни коалиции и партньори, сценаристът и вече политик заяви, че всичко е в ръцете на българските граждани, като след изборите ще е ясно дали има желание за съставяне на правителство.

"Не бива да се плашим от избори в една демокрация", добави той и заяви, че в една демокрация е здравословно да имаш опоненти, но Корнелия Нинова е направила такива неща с партията си, че върви уверено към политическия залез. За бившия премиер Бойко Борисов Станев заяви, че е като герой от мафиотски филм.

"Служебното правителство дръпна една завеса, която показа проблемите на миналото управление", смята Филип Станев.

В предаването Ивайло Вълчев, водач на листата на "Има такъв народ" във 2-и МИР-Бургас, заяви, че са проведени много срещи с хората и са затвърдили убеждението си, че те са много по-умни, отколкото на някои им се иска.

Той допълни, че са разбрали как няма начин да се променят нещата отвън, което е причината за влизане в политиката.

"В „Има такъв народ“ от самото начало казваме свободно мнението си, за разлика от другите партии, ние не убеждаваме хората, ние сме убедени от тях, че трябва им отговорим.на техните очаквания", каза още Ивайло Вълчев.

Той разясни, че мълчанието не е било мълчание, защото представителите на партията са говорили, но не там, където говорят останалите.

"При нас нещата са прагматични, говорим конкретно с хората", заключи Ивайло Вълчев.

За служебното правителство той констатира, че е показало как за кратко време може да се свърши много работа, неизвършена досега.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жива да ни бях

    49 49 Отговор
    Тоя явно ни взема за слепи и съвсем нискоинтелигентни! Циркът беше най много от ИТН. Ако искате същия цирк и още по зле - гласувайте за тях.

    Коментиран от #33, #34

  • 2 пройчо

    36 27 Отговор
    "... "При нас нещата са прагматични, говорим конкретно с хората", заключи Ивайло Вълчев...."****** кога например .?......ВИЕ сте статуквари!!!...от 30 години пишеге еФтЯни ситикокми,но добре платени.
  • 3 Баня

    37 12 Отговор
    По малко говорене, повече действия. ГЕРБ на направи на трагекомична държава в цял свят с техните калинки и журналя. Срам за журналистиката.
  • 4 Хммм

    18 7 Отговор
    Абе гласувайте за някой и това е.
  • 5 Чалгапитеци

    29 26 Отговор
    Вярно, че парламентът отдавна се е превърнал в театро, само че оттам изобщо не могат да се мерят с баш театрото, чрез което се готви да ни изиграе франкенщайнът ИТН начело с неговия велик клоун, пардон шоумен Славчо...
  • 6 Петър

    31 3 Отговор
    Там е професионален театър,един мисли че Пекин е във Виетнам,друг неможе да чете,а трети на това число Vll казва че е ВИ,Ай,Ай. Абе хаос е.
  • 7 Последния Софиянец

    29 14 Отговор
    Спокойно!ГЕРБ 3 процента и изпада от парламента и няма да има кой да прави циркове.И вече ще почне да се работи да догоним другите страни от ЕС.
  • 8 Мислител

    25 12 Отговор
    Тези искат да става всичко на тяхното, но като някой ги помоли те да гласуват както беше за пенсиите ааа не може. Какъв ще го яде Слави още не може да го разбере. С правителство без 121 човека само ще си блъска главата в стената. И после не бивало да се плашат от избори... вие нас за малоумни ли ни имате. Казваме ви нещо ааааа я помислете и пак кажете. Сега пак ще ви го кажем и пак ли ще ни пратите да мислим. Еми кажете тогава какво трябва да си мислим и да приключвам. Ааааа и забравих успех с новите политици Мая Манолова, Татяна Дончева и Атанас Атанасов.
  • 9 халф а сенчъри цирк

    19 16 Отговор
    Филип ,сценарист и политик са две коренно различни занимания ,а Слави и политика са плюса и минуса на магнита .
    Порадвайте се ,че заблудихте даже червени бабички и дядовци ,повеселете се ,и ходете да отрезнеете . С шоу магистрали и мостове ,метро и тунели,спортни зали и саниране ,лаф с Меркел и Байдън не се правят
  • 10 Циркова

    18 12 Отговор
    Станев, Станев. Никога не съм те харесвала. Толкова ти е дълъг езика че от метри потдържаш началника си почистен. Слави, Кажи му на тоя да спре да се прави на патиот към ГЕРБ.
  • 11 Баи

    17 9 Отговор
    Мисля , че твьрдото ядро на - герб може да сьбере -3 процента на тези избори

    Коментиран от #13

  • 12 Тоалетната хартия

    21 16 Отговор
    Връщайте се на село, там ви е мястото!!! Само внимавайте да не опрапастите реколтата или да уморите добитъка, че ще седите гладни... За шоу не ставате, най обикновени простаци. В политиката нямат място плиткоумни чалгари...
  • 13 БСПедер

    3 10 Отговор

    До коментар #11 от "Баи":

    Не се пъни да мислиш, не става.
  • 14 Майна

    20 16 Отговор
    Рашков трябва да остане да работи за България!Вече са рядкост такива принципни родолюбци!

    Коментиран от #37

  • 15 САТЪРА НА ХАНА

    26 14 Отговор
    ТЕАТЪРА БЕШЕ КОГАТО ВИДЯХ ТОШКО АФРИКАНСКИ В РЕЙНДЖ РОВЕР - ПЪРВАТА МАМУНА В ТАКАВА КОЛА
    .............................. .................. ........................ И СЛАВЧО МАЛКИЯ РАПОН, ДЕТО ИСКА ДА СТАВА ДОН РАПОН С ПОВЕЧЕ ОХРАНА В ПЛОВДИВ ОТКОЛКОТО МАДЖО , МАРГИНИТЕ , ПАШАТА , ДЕБЕЛИЯ ПЛЕШИВ ПЛОВДИВЧАНИН , БОЦИ РАПОНА И ИВАН ПЛЕШИВИЯ КАСКЕТ
  • 16 Aмии

    14 7 Отговор
    А да не би да е чалга-сюжет парламентът?
  • 17 Браво момчета

    14 21 Отговор
    Добре казани истини! Достойните Българи са зад вас! Не ги предавайте и си останете достойни хора!

    Коментиран от #18

  • 18 Бареков 2 серия

    10 11 Отговор

    До коментар #17 от "Браво момчета":

    :-))) Смешки.

    Коментиран от #21

  • 19 САТЪРА НА ХАНА

    17 11 Отговор
    СЛАВЧО МАЛКИЯ РАПОН ХВАНАЛ ЕДИН ЧЕРЕП В РЪКА И СИ ГОВОРИ : ........ ........................
    ."ДА СЕ ИЗКАЖА ИЛИ ДА НЕ СЕ ИЗКАЖА ..... ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ИЗКАЖА , ОТЬ ЩА ЛЪСНЕ ЧЕ СЪМ ПРОСТ КАТО ДОН РАПОН ":))
  • 20 КРОКОДИЛА

    16 9 Отговор
    ЦЪРВУЛИ ..............................
  • 21 Кой

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "Бареков 2 серия":

    каза? И за колко гроша?
  • 22 ЧАЛГА ТАЙМ

    20 10 Отговор
    ЩО НЕ СПРАВИХТЕ ПРАВИТЕЛСТВО, КАТО СТЕ ОТГОВОРНИ....АКО ВИ Е ШУБЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЗАЩО ХОДИТЕ НА ИЗБОРИ.....
  • 23 ЧАЛГА ТАЙМ

    14 7 Отговор
    ДОКОГА НАРОДА ЩЕ ПЛАЩА ЗА ИЗБОРИ, ДОКАТО ИМ Е КЕФ НА ПОЛИТИЦИТЕ...ИЛИ ПРАЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ...СОПАТА
  • 24 Бъбу

    16 7 Отговор
    Какво мнение сте си казвали бе, още от времето когато ви гледах по бтв, ви съжалявах като виждах как големия капу ди туто капи ви мачка и то публично, не ви даваше дума да кажете без негово разрешение камо ли лично мнение. Те затова и през годините умните и себеуважаващи се хора го напуснаха. Останах те само изтривалките на един психясал шут. Жалко за държавата ни ако допуснем това нещо наречено Трифонов във властта камо ли да ни управлява.
  • 25 Отговори

    18 10 Отговор
    ЛЕЛЕ ТЕЗИ СМЕШКОВЦИ СА СЕ ВЗЕЛИ НАСЕРИОЗНО БАЛУРИ СЕЛСКИ КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ С КАМЪНИ ЧАЛГАРИ ГРАБЛИВИ ЛЪЖЛИВИ
  • 26 Отговори

    14 9 Отговор
    Българи в Ръцете на тези слабоумници ли се оставяте те даже не знаят накъде са с главата но алчни жадни за милиони тъпи простаци тръгнали да заблуждават българският народ политици били.повръщам от такива измекяри

    Коментиран от #28

  • 27 Той

    10 2 Отговор
    КОЙ ПЛАЩА НА No 23? По всичките ,,магистрали,,и от двете страни гледам Христо.От дупките и кръпките не забелязвам подгласниците му.По 2 билборда на километър.И в нета и в пощенските кутии 23.Май че КОЙ е насреща.Дано се лъжа.
  • 28 А аз

    7 2 Отговор

    До коментар #26 от "Отговори":

    повръщам от измекярите, които плащат на глупаците по форумите за лъжи и простотии!
  • 29 ЧАЛГА ТАЙМ

    8 4 Отговор
    НЕМА ДА ГЛАСУВАМЕ, ДОКАТО НА ВАС ВИ Е КЕФ....СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГИ ПЛАЩАТЕ ОТ ДЖОБА СИ........ДА ВИ СЕ ДРЪПНЕ ...ПИКНЯТА
  • 30 Момчиловата соня

    7 2 Отговор
    Ша има Шат на патките главите на ИТН, и ша му скъсат г.....на славиту, може и на гишето, те си знаят кои😂😂😂😂
  • 31 Старецът

    12 4 Отговор
    Жалко за държавата щом тези двама клоуни ще ни управляват заедно гологлавият простак.
  • 32 Кой68

    9 4 Отговор
    Цирка вие го създадохте,а по точно вашите ментори ...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ГЛАС НАРОДЕН

    13 3 Отговор
    НЯМА МЯСТО ЗА НАРКОЗАВИСИМИ ЧАЛГАРИ ВПАРЛАМЕНТА.
  • 36 ТОШКО АФРИКАНСИ

    7 3 Отговор
    УТРЕПА КОЧА С ЛУПАТАТА, АБЕ ВАС С КОКУРРС ДА ВИ ИЗБИРАХА, НЕ МОЖЕ ВИ СЪБРА ТОЛКОВА УБИТАЦИ ЗАЕДНО.
  • 37 Стас

    5 5 Отговор

    До коментар #14 от "Майна":

    Ама Вие сериозно ли, няма комунист родолюбец, запомнете го.
  • 38 Тебе си много

    5 2 Отговор
    Прост да гласуваш за тия дето ще правят коалиция с Ман8229олова Нинова и Доган.
  • 39 Протестърът.

    8 1 Отговор
    Отвратителни вулгарни лумпени.
  • 40 Ша повърна

    9 3 Отговор
    ТИЯ ЛИ ПРОСТАЦИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ, С КОЛКО ВИСШИ СА И КОЛКО ЕЗИКА ЗНАЯТ, ВИДЯХМЕ ГИ НА ТРИБУНАТА КАК ГОВИРЯТ НА КАРУЦАРСКИ СЕВЕРОЗАПАДЕН ДИАЛЕКТ, ТИЯ ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕВРОПА С ШУТОВЕ.
  • 41 БСП най крадливата партия

    7 3 Отговор
    Един начетен и образован не видях от тях, само карикатури с селташки жаргон.
  • 42 старият рокер

    10 2 Отговор
    ......абре , Филипе,аланкоооолу,как да ви вземем насериозно,вашето плоско водевилно 'шоу',като до вчера писахте циничните сценарий на 'деса -поетеса', а днес искате да пишете конституция?????????!!!!!!!!!!!!! Може народа да сме лудички, но не чак толкова!Айде у лево.....!!!!!!
  • 43 Ама тия ли искат

    7 1 Отговор
    Да ни управляват, няма как да гласувам за тях , трябва да са по образовани, възпитани интелигентни и най вече родолюбци от мен, ама не са. Няма как да гласувам за тия. Смешници.
  • 44 ВИВА СЛАВИ

    2 6 Отговор
    СЛАВИ ТРЕЗВО РАЗСЪЖДАВА ЗА ТЕАТЪРА , НЯМА ДА ГО ИЗЛЪЖАТ - ТОЙ МАМЕНЦЕТО ИМ ЩЕ РАЗГОНИ ---- СТИГА ДА ИСКА ! А БОЙКО ЩЕ ЗАВРЕ В КУЧИ ..............
  • 45 ТЪП ПИЩОФ

    0 0 Отговор
    Митьo Пищoвa
    Кaндидaтът зa прeзидeнт Димитър Мaринoв - Митьo Пищoвa ce зaвръщa към тoвa, кoeтo мoжe нaй-дoбрe
    Oт чужбинa пoчти вcички глacoвe ca зa мeн. Нa мoрeтo cъщo имaм мнoгo глacoвe. Нe cъм cъглaceн c тeзи рeзултaти, oтивaм дa cи глeдaм мaнeкeнкитe"
  • 46 Абе, ей

    7 1 Отговор
    Стига сте ми показвали селтаци и птостащи.
  • 47 циркаджии

    7 1 Отговор
    Слави е същата мутра като Борисов, и разчита на " аз съм присти и вие сте прости"
    Говорел с хората. Кои хора, тези студенти подбрани в Пловдив , които са влизали само с документ - пунта мара.
    Ще отидеш в Пловдив и няма да направиш открит дебат за всички си симпатизанти, а ще подбираш сама студенти . И това му е едно към едно като на Борисов - и той прави дебатите си само с подбрани симпатизанти и подбрани журналисти.
    Народа да си отвори очите и да престане с това сляпо повеждане на цялото стадо от задкулисните играчи . Чалгаря им е следващия проект за да окупират докрай държавата.

    Коментиран от #50

  • 48 Бюлетина 23

    5 2 Отговор
    Плюе Нинова и комунистите, но и в неговата партия има двама агенти от ДС. нали не бил статукво, но същите задкулисни играчи подготвят проекта му за политиката от години .
    И ми прави впечатление , че им е много по- лесно да плюят БСП, но спрямо ДПС и Гешев са доста въздържани.

    Коментиран от #49

  • 49 След

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Бюлетина 23":

    изборите, Ристето ще ухажва пак Слави и ще се чуди, защо никой не му се обажда за преговори за коалиция! В ИТН, не толерират подлеци! А те по троловете от космоса се виждат!
  • 50 Перко

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "циркаджии":

    Тъкмо мислех да напиша ,че ако БСП и ГЕРБ са театрали, то ИТН са циркаджии... и прочетох коментара ти.Съгласен съм напълно с теб.Лошото е ,че има голяма вероятност циркаджиите да ни управляват.И тогава ни чака такава мъка ,че само си викам-ДАНО ,ДАНО,ДАНО...ДАНО не се случи.
  • 51 избирател

    1 1 Отговор
    "това разочарование отблъсна хората, но сега има събуждане и "Има тъкав народ" разчита на него" - с това съм съгласен! Тарикатите на 4-ти април видяха нишата и калкулираха маржа!
    Така е! Разочаровани сме от политиката и политиците и не искахме да гласуваме за старите! И естествено, че се обръщаме към новите! Те, обаче също не ми харесват! Що? Много е дълго за обясняване!
    И сега май пак ще се чудя за кого да гласувам?
    Не знам, ще мисля още една седмица!
  • 52 MIG

    2 2 Отговор
    Ще се оправим ли, когато чалгаджиите сменят мутрите?
    Ох, Алеко, Алеко, къде си, Алеко?
    Тежко ни - някои ще продължат да карат червени ферарита, а други да ръгат чушки в боба…..

    Коментиран от #54

  • 53 дебИлчев

    0 0 Отговор
    Срещнали!?!, някои липсваха от тая среща, но не им пречи да плямпат
  • 54 Дебилчев

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "MIG":

    Обречена на комунизъм, само формата се сменя, горката БГ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове