Last news in Fakti

4 Юли, 2021 18:29 6 548 136

Тошко Йорданов: Слави не иска персонална власт

  • тошко йорданов-
  • избори-
  • има такъв народ

Изключва диалог с ГЕРБ

Тошко Йорданов: Слави не иска персонална власт - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Слави Трифонов не е човек, който иска персонална власт. Той иска резултати. Това категорично заяви в интервю за бТВ зам.-председателят на „Има такъв народ” Тошко Йорданов. Така той отговори на Мария Цънцарова дали Трифонов ще е премиер, ако ИТН получи възможността да излъчи кабинет.

Хората не гласуват за премиер, каза Йорданов и нарече сбъркана формата на управление: министър-председателска република, която ГЕРБ наложи през последните 12 години.

Хората гласуват за парламент. Министър-председателската република е извратена форма. Министерски съвет са изпълнители, категоричен бе Йорданов. Той подчерта, че кабинетът и министрите на „Има такъв народ”, ако се стигне дотам, ще бъдат „правилно избрани изпълнители на политики”.

За Тошко Йорданов е твърде рано да се говори дали служебни министри могат да останат и в редовния кабинет. Посочи като много добра работата на икономическия министър Кирил Петков и на финансовия Асен Василев.

За нас ГЕРБ са терористите на политическото поле. Няма как да дебатираме с тях, каза още Тошко Йорданов по повод отказа на Слави Трифонов и ИТН да приемат поканата на Борисов за дебат. Още когато тя бе отправена, Йорданов заяви: „Американците с терористи не преговарят. Ние също!”

Пряк избор на главен прокурор – като този на президент, иска Има такъв народ. Ние сме за засилване на пряката демокрация. Законът за референдумите трябва да бъде поправен, каза Йорданов.

Програмата ни – с ясни стъпки, по срокове, е поместена на сайта ни. Хората са достатъчно грамотни, за да я прочетат и да решат дали да ни подкрепят. Знае създадохме тази партия и ако смятат, че заслужаваме доверие, ще ни подкрепят, продължи още Тошко Йорданов.

Той припомни референдума, организиран от екипа на Слави Трифонов, резултатите от него и отказа на партиите да се съобразят с волята на над 2,5 милиона българи. Оттам тръгна всичко, ние тези неща ще ги реализираме, заяви Тошко Йорданов.

Той съобщи, че с Демократична България и „Изправи се! Мутри вън” партията му може да говори, защото тези коалиции се са от статуквото. Голяма част от приоритетите ни се припокриват, каза зам.-председателя на ИТН.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 66 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    82 63 Отговор
    поредните "спасители".
    след драгалевския чудотворец, дедо симо, тиквоний първий хипертоник... стигнахме до славий първий учиндолский.
    нема такава територия!

    Коментиран от #67

  • 2 Мдаааа

    74 24 Отговор
    Слави преди години каза че няма да се занимава с политика и държи на думата си, ако се захване веднага ще извадят този запис за да плюят и да си чешат езиците мисирките...

    Коментиран от #32

  • 3 ссссс

    69 40 Отговор
    Естествено е да са първи на изборите!
  • 4 Българка

    61 27 Отговор
    Дано от ИТН не подведат избирателите, да бъдат твърдо за съдебна реформа и се доверят не на емоции, а на професионализъм. Цънцарова го повъртя на шиш с въпроси към Слави, ане към ИТН, но михареса, че той категорично отказа да преразказва неща, на които не е присъствал или не е упълномощен

    Коментиран от #8, #16, #28, #42, #44, #74

  • 5 Тошко Йорданов

    43 38 Отговор
    Слави не иска персонална власт! АЗ Я ИСКАМ!
  • 6 Майна

    75 40 Отговор
    Българския народ не го интересуват желанията на Трифонов...Трябва достойни хора да влезнат в управлението, Слави показа че че не от тях
  • 7 Боко съм

    49 21 Отговор
    аз съм жаден за еднолична, персонална власт, жаден за кражби на евро пара, жаден за отнемане на бизнеси, жажда да ми се отчитате...
  • 8 Ами те

    41 27 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Вече ги подведоха веднъж!
  • 9 ГЕРБ

    16 48 Отговор
    ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ ОТ ТЕЗИ ИДИ.ТИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТЯХ БА БЪДЕ ПРОКЪЛНАТ БЯЛ ДРН ДА НЕ ВИДИ ВСЕ ПО ПОГРЕБЕНИЯ ДА ХОДИ.ПРОКЛИНАМ ГИ ВСИЧКИ ТЕЗИ .

    Коментиран от #18, #25

  • 10 Бацо Гацов

    6 56 Отговор
    Слави Трифонов президент.

    Коментиран от #27, #61

  • 11 1618

    36 35 Отговор
    Протестиращите партии ще победят на изборите! Диктатора Борисов и неговата мафиотска ,крадлива шайка ГЕРБ падат от власт завинаги!

    Коментиран от #106

  • 12 Ох Баня

    47 22 Отговор
    Нищо не се разбра на Тошко. Ако ще чакаме още за да сте последователни, то значи че неставате. Като българските влакове сте. Пътниците ви чакат изнервени от вашето закъснение. Пардон, последователност.
  • 13 Ъъъъъ

    55 27 Отговор
    Тоя пигмеи като го видя, и ми се повръща.

    Коментиран от #26

  • 14 Страх и памперс

    34 19 Отговор
    Последните 12 години стана нещо от сорта Северна Корея Ким Чен Ун -ББ.
  • 15 неотложно

    12 7 Отговор
    Точка 1. На месец 100кв.ч на човек се полага ел. енергия за 9 стотинки на кв.ч през лятото - топлите 6 месеца, и 5 стотинки кв.ч за 200 кв.ч на месец през зимата ноември, декември, ян., фев. март, април. Над тези количества на пазарни цени.
    .. Точка 2. Здравната каса се прехвърля към синдикатите на работниците и синдикатите на работодателите. И се правят 15 клиники и 5 най-добри болници, на издръжка акцизите и сегашните пари от държавата.

    ... Точка 3. Образованието е напълно безплатно, учебни материали, униформа официална и спортна, храна закуска и обед., транспорт. Детски лагери и екскурзии.

    ... Точка 4. НОИ изплаща всички внесени осигуровки за 5 години след пенсиониране, после на социална помощ - която да се дава на пенсионери с доход до минималната заплата, и социалната пенсия да е 60% от минималната заплата. Парите внесени в НОИ се онаследяват и прехвърлят в НОИ-сметката на наследниците.

    .. Точка 5. Минималната заплата е 40% от БВП на зает. БВП на зает да се изчислява като общият БВП по номинал се дели на регистрираните в НОИ заети - работещите.

    .. Точка 6. Всеки подписал договор с фирма за да й работи, общината с държавни средства да му предплати квартирата и да му даде купони за храна и дрехи, и за ток и вода за два месеца.

    .. Точка 7. Всеки безработен да получава социална помощ 30% от минималната заплата, Ако работи до 16 часа седмично и ходи на квалификация, помоща да не се спира, докато подпише договор. Където са безплатнит

    Коментиран от #35

  • 16 Бацо Гацов

    19 13 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Веднъж ги подведоха. Втория път няма да е проблем със завтарянето. Много си тъ-па.
  • 17 Тоя

    38 24 Отговор
    си вирнал перчема поне с 10 см , да изглежда по - висок , и той комплексар като чалгаря , топки никакви ! Кой улав избира такива случайности , некомпетентни и некадърни ?
  • 18 Абе

    30 8 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕРБ":

    хубаво кълнеш ама гледай да не те стигне
  • 19 Хаах

    23 3 Отговор
    Това е истината.НЕ на министри ПОЛИТИЦИ.На политиците мястото им е в Народното събрание, не в Министерски съвет.Да видиме тогава, от законите им мафиотски ще има ли полза и смисъл и крадене.
  • 20 Ох Баня ох кеф

    19 9 Отговор
    Власт не искам, ама и няма да я дам. Ние сме последователни, демек, бавни.
  • 21 ДПС

    32 18 Отговор
    ИТН ще залезе също както НДСВ. На тези избори отново ще са втори и отново няма да има правителство. Дори да се състави кабинет , не би издъежал дори година.
  • 22 Sss

    32 17 Отговор
    Най-важното е да има ПРОМЯНА!!! Има ли още наивници които не виждат че ГЕРБ и ДПС са две страни на една и съща монета.... Карадая и Борисов отидоха предизборно при шефа им да му се поклонят.... Искат отново да скрепят протурската скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС и Патриотарите... Само масово гласуване против тези 3 партии ще спаси Родината от предателите!!!

    Коментиран от #37, #77

  • 23 И. Т. Н & Да Бг

    20 18 Отговор
    С ваша помощ ще изчегъртаме Мутрите и мафиотите от властта!
  • 24 среднощен

    35 16 Отговор
    Т. Йорданов - "новият лидер на ИТН"...? Тези хора абсолютно не знаят къде се намират...! Какво означава "персонална власт"...? Властта преди всичко е отговорност! Този господин ще се окаже много глупав, но по-глупави са гласоподавателите, които го овластяват... Комунистите за пореден път влязоха във властта през "задния вход"...
  • 25 1618

    23 11 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕРБ":

    Простотията, глупостта и злобата ще те погубят! Колкото и да проклинаш, диктатора Борисов и неговата мафиотска крадлива шайка ГЕРБ падат от власт завинаги! Протестиращите партии ще победят! България тръгва нагоре без мафиотското управление на психясалия Борисов!
  • 26 Е пааа

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ъъъъъ":

    кво чакаш, леген да ти донесем, яйце да ти обелим, вестник да ти прочетем
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Пешо

    23 12 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Дано ИТН са втори за да може пак безплатно да ми пеят на уше. Ако са 1-ви ще спрат концетите и само ще крадат. Лично им пожелавам 3-то място, за да може да има концерти и да ръсят простотии по тяхната ТВ. Яко смях пада.
  • 29 Меги

    21 6 Отговор
    Славчо само ще се плези,не иска друго.
  • 30 Слави Трифонов не е политик Слави е шоум

    6 18 Отговор
    Слави плюе постоянно по Демократична България.. Това не е колегиално

    Коментиран от #59

  • 31 Месут

    29 9 Отговор
    Истинския цирк в България ще започне когато ИТН направи правителство с пребоядисаните комуняги на Мая и Бойкикев.
  • 32 среднощен

    17 12 Отговор

    До коментар #2 от "Мдаааа":

    Че той сега с какво се занимава - да не би с "бродиране на гоблени"...? Това че Трифонов го е страх да поеме политическата отговорност не означава, че той "не се занимава с политика"...
  • 33 Грешката вярна

    12 7 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Той съобщи, че с Демократична България и „Изправи се! Мутри вън” партията му може да говори, защото тези коалиции вСЕ СА ОТ СТАТУКВОТО"
  • 34 Бацо Гацов

    30 6 Отговор

    До коментар #27 от "Anonim":

    Ами това заслужава БГ народа. Какви ли не минаха. Мина драгалефски циганин и продаде БГ. Мина царя и ни оправи за 800 дни. Дойде банкянския мафиот и 12 години мъка. Сега избираме чалгар и закриваме държавата. След 10 години циганите ще са мнозинство и според теб какво следва? Индия-2. Честит ви Азис за крал на бивша БГ и министър Кондьо. Живи и здрави.
  • 35 фирма

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "неотложно":

    ДДС - 10% и да се махне данък труд - 10%
  • 36 За нас

    15 14 Отговор
    ГЕРБ са терористите на политическото поле". И е прав. Онуй е водил Каракачанов и Симеонов в Турция вчера, за да му се поклонят. Отишли са с две молби - Баце, Каракачанов и Симеонов са отишли и с две конкретни молби на килимчето пред Ердоган – първата е на изборите на 11 юли всички председатели на секционни избирателни комисии в Турция да бъдат от ГЕРБ, за да може да се стигне до поредната подмяна на вота и Борисов да оцелее политически.
    Втората молба е също толкова престъпна, колкото първата – тримата от хунтата помолили пашата Ердоган в секциите в южната ни съседка да не се допуснат машини за гласуване, а хората да упражнят правото си на глас с бюлетини.
    Целта е повече от ясна – по старата схема с предварително зададен номер на бюлетина срещу банкнота, вотът да бъде обърнат в полза на мафията ГЕРБ и нейните патерици от ДПС и т.нар. „патриоти”.
    Преди малко в "Неделята" Къдравата Сю не отрече, че Борисов е бил с двама от бившите партньори при Ердоган, защото добрите отношения трябвало да се поддържат.
    Да ви е халал вождът ви, гербаджии.

    Коментиран от #43

  • 37 Подкрепа за Борисов

    21 5 Отговор

    До коментар #22 от "Sss":

    Предатели наричаш който ти е изгодно Кажи че ИТН и ДПС заедно Гласуваха за безброй секции в Турция и даже за техен комфорт че Не знаят Български и с Класическа бюлетина ще гласуват Това какво е

    Коментиран от #53

  • 38 ха ха ха

    23 6 Отговор
    Ми като не иска да носи отговорност славуца, къде се натиска?

    За какво тогава да гласуват хората за вас, какво предлагате, каква ви е програмата, кой ще носи отговорност за миризливата ви партийка?

    Къде отивате бе?

    Коментиран от #52

  • 39 баста

    11 10 Отговор
    Що енергия изхабиха гербелунти и вся осталная.Е, стана ли ви вече пределно ясно, че Слави няма да е министър председател.Иначе цялото статукво се бори за вожда си, да е министър председател.И ни манипулират, че искали промяна, а не подмяна.Партията щяла да излъчи лидера си за ....поста.Айде де.Затова са статукво от 2010 година.

    Коментиран от #47

  • 40 Amonit

    18 7 Отговор

    До коментар #27 от "Anonim":

    ...при това с обици и татуировки ,на краката си не може да стои , без с-во и деца -явно ялов и в двете си глави ...
  • 41 така така

    25 6 Отговор
    Чалгарите са най-големите противняци в тази държава.
  • 42 Кондьо

    6 9 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Много обичам българки.
  • 43 Подкрепа за Борисов

    11 17 Отговор

    До коментар #36 от "За нас":

    Стига Клевети КОМУНИСТИЧЕСКИ Тролове Вървете да плюете Радев и служебните диктатори ограбиха парите за Хемус и другите проекти Къде отидоха Близо 500 000 лв в кой джоб Вървете това Питайте Мразещите България

    Коментиран от #46

  • 44 Асан

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Зюмбюла стига писа, а иди на магастралата. Там плащат повече.
  • 45 Коментар

    12 7 Отговор
    След толкова много разкрития, относно огромните престъпления, извършени от членовете на п.п. герб и нейния председател, се чудя аджеба защо все още никой не им е закопчал белезниците?! Тиквата дебат искал??? Ти му викаш, че е престъпник номер 1 в държавата, а той дебат искал???!!! На доказаните престъпници мястото им е в затвора, а не в луксозна А8-ца по села и полянки!!!

    Коментиран от #49, #80

  • 46 няма

    7 4 Отговор

    До коментар #43 от "Подкрепа за Борисов":

    клевети. Гледай повторението на "Неделята" по Нова Нюз. Питай Къдравата Сю за думите му.

    Коментиран от #51

  • 47 Подкрепа за Борисов

    18 4 Отговор

    До коментар #39 от "баста":

    А Слави някакъв е От 90 год Е на политическата сцена Мутра от Класа Тоя Некадърник З.овещ Чалгар Е прост на Балев Къде Излезе Какво Каза юНищо Пишат му азпи тъпни в Интернет А Този Африкански ×
    Е толкова ПРОТИВЕН незнам кой нормален човек ще гласува за тези Малоумници Алчници Злобари4
  • 48 Хаа

    9 4 Отговор
    Докато не се изчистят тези мошеници и крадци политици и не дойдат нови ПОЛИТИЦИ, и от престижни университети, но не български университети, ИЗБОРИ след ИЗБОРИ.След като всяка сутрин ставаш и отиваш на работа, работиш, какъв е проблема на 5-8 месеца един път да се отбиеш и заедно с купения хляб да сложиш една отметка на НЕ на беззаконието и краденето.

    Коментиран от #56

  • 49 Бацо Гацов

    12 4 Отговор

    До коментар #45 от "Коментар":

    Всичко е фейк приятелю. Това, че се купуват и продават гласове е обществена тайна. Няма партия, която да не е купувала гласове. Разбира се, за да купиш много гласове се иска много капитал. Рашков визира ГЕРБ, но защо ще разкрие това след изборите? Явно и на Рашков не му е чиста работата, или си оставят място за пазарлък. Така е в политиката. Всички са еднакви. Най-древната професия я знаеш, нали? Те са такива... Професионалисти.

    Коментиран от #71

  • 50 Не знаех

    21 3 Отговор
    Че татяна дончева мая манолова и атанасов не са от стануквото
    Та нали мая манолова предложи прасето за шеф на дант бе тошкоооооо
    Много ти африкански брат мнооо

    Коментиран от #69

  • 51 Подкрепа за Борисов

    12 8 Отговор

    До коментар #46 от "няма":

    И Какво от това Гледай тук Какви Клевети се пишат Доказано ли е Съдът Осъдил.ли е някой Има ли Факти Доказателства Или Клеветите на Служебните Радев И Предатели Мразещи България Яко Г.рабят сега Бързат

    Коментиран от #68

  • 52 ами гледай

    2 7 Отговор

    До коментар #38 от "ха ха ха":

    предавания по телевизията. Недей да висиш тук постоянно. В"Неделята" по Нова Нюз бяха Филип Станев и Ивайло Вълчев, щеше да чуеш каквото искаш.

    Коментиран от #57, #60

  • 53 Хасан Азис

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "Подкрепа за Борисов":

    Това е демокрация аркадаш.
  • 54 нннн

    9 2 Отговор
    ИТН са за референдумите. Дали ще организират референдум за еврото? А за НАТО? Защо никой не им задава тези въпроси?

    Коментиран от #58

  • 55 ПАК ЛИ БЕЕ

    15 4 Отговор
    ЗАЩО ТОГАВА, ЧАЛГАРЯ СЪЗДАДЕ ПАРТИЯ? НАЛИ СМИСЪЛА Е СПЕЧЕЛИЛАТА ПАРТИЯ ДА УПРАВЛЯВА И ЛИДЕРА Й ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР? ЗАЩО НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИТН ДА СТАНЕ И ПРЕМИЕР, СЛЕД КАТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ? НАЛИ ХОРАТА ГЛАСУВАТ ЗА УЧИНДОЛЕЦА, А НЕ ЗА НЯКАКВА ШАХМАТИСТКА ИЛИ ЗА ТОШКО, НАПРИМЕР? ТОВА СИ Е ЧИСТА ПОДМЯНА - АЛА ОРЕШАРСКИ.
  • 56 Подкрепа за Борисов

    15 5 Отговор

    До коментар #48 от "Хаа":

    Ха Ха Ха А колко пари струва това и откъде ще дойдат Ха Ха Ха А нали Чалгарите са света вода ненапита Жадни Алчни Кръвожадници а Отровите Толкова Противни гнусни А Маята А Дончева От БКП цял живот Огромна Промяна е дошла тук А Радевите Служебни Вече яко и здраво Грабят Питай ги Къде са Парите са Хемус

    Коментиран от #62

  • 57 ха ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #52 от "ами гледай":

    Парцали не гледам, разкажи ми на две на три, моля!
  • 58 Подкрепа за Борисов

    15 6 Отговор

    До коментар #54 от "нннн":

    ИТН Са да си напълнят Сметките Че ги изхвърлиха от БТВ И тези грозобои даже са някакво движение Фалшименто Патерица на ДПС
  • 59 ХаХаХа

    7 8 Отговор

    До коментар #30 от "Слави Трифонов не е политик Слави е шоум":

    Какви претенции има ДБ, като плаща на тролове за жълтини, простотии и лъжи срещу Слави и ИТН? Пък сте и нагли! Смешници!

    Коментиран от #64, #81

  • 60 Подкрепа за Борисов

    12 9 Отговор

    До коментар #52 от "ами гледай":

    Платени Манипулаторски Телевизии не Гледам Имам поглед Върху Живота на България Вярно Борисов има Много Грешки Но Да Се изкарва По черен и От Дявола и Виновен за кой каквото се сети Айде стига вече и Всичките тези Плювачи кои са какви са Стари СТАРИ Мутри излезли сега да крадат Борисов вече не е на Власт Защо все с него си измиване Ръцете и с ГЕРБ Явно КОМУНЯГИТЕ Много Се страхуват да не се върне
  • 61 И ще станем

    9 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бацо Гацов":

    за посмешище,като Украйна .
  • 62 Така е.

    11 9 Отговор

    До коментар #56 от "Подкрепа за Борисов":

    Има Тъп Народ !
  • 63 123

    4 4 Отговор
    През 2007 г. 47% от завършилите Харвард са отишли да работят във финансите или като консултанти. През следващата година започва световната финансова криза и S&P 500 загубва почти половината от стойността си. Финансовите пазарът печелят през 2009 и 2010 г., след като завършилите класовете на Харвард през 2008 и 2009 избрат кариера за работа в други области. И този модел малко или много се повтаря през следващите три години.

    Коментиран от #66

  • 64 Подкрепа за Борисов

    15 6 Отговор

    До коментар #59 от "ХаХаХа":

    ХА ха Ха ИТН са жалки Мошеници и скоро ще го разбереш Само като чуя Африкански и се Отвращавам и много скоро ще разбереш че не заслужават твоето доверие

    Коментиран от #65

  • 65 ХаХаХа

    8 7 Отговор

    До коментар #64 от "Подкрепа за Борисов":

    И аз като чуя жалка платена подлога, без значение дали е на банкянският подлец или на някой друг се отвращавам! А камо ли пък и да му слушам първолашката платена простотия!
  • 66 В грешна

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "123":

    посока разсъждаваш! Икономиките имат цикличност! На около 16 години се влиза в рецесия, с и без Харвард възпитаници!
  • 67 ТИ ДА ВИДИШ

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Слави не ще власт, тошко сценаристчето и той не ще... сигур Ванко ще да ни управлява ...той става за всичко...и сцена да поправи, реквизит да снабди, времето да ни предскаже, явно и премиер ще да е!!!!
  • 68 отговарям ти

    3 5 Отговор

    До коментар #51 от "Подкрепа за Борисов":

    само, за да ти кажа , че нищо не разбирам от неграмотния ти пост. Кой те е учил да пишеш съществителните с главни букви в изречението?! Върни се в върни клас.
  • 69 хмммм

    2 6 Отговор

    До коментар #50 от "Не знаех":

    Мая Манолова преди няколко дена ясно ЗАЯВИ, че не е предлагала Пеевски. Предложили са го Лютви Местан и Сергей Станишев. Защо продължавате по герберастки с доноси?
  • 70 MIG

    5 4 Отговор
    Защо никой до сега бе е обяснил на Тошко какво значи персонална власт?
    Може би защото не знае, че да си министър -председател на република, не е като да си водещ на собственото си шоу….
    Евала, Тошко! Ива Митева ще трябва тепърва да образова цялата ви група. Дано успее жената, че докато беше в парламента правен експерт не успя да образова ГЕРБ за елементарни неща от основи на правото…
  • 71 Коментар

    2 6 Отговор

    До коментар #49 от "Бацо Гацов":

    Виж сега приятелю!
    До някъде съм съгласен с твоето мнение, НО!
    Народът вече трудно може да го излъжеш, както правеше Борисов през последните десетина години (а преди това и останалите престъпни партии)!!! Вече няма, аз давам, нашата партия това, нашата партия онова! Вече се гледат само и единствено резултатите! Ако няма осъдени престъпници от високите етажи, ако държавата ни продължава да е последна във всяко едно отношение от положителните класации, ако народът ни продължи да се топи и да предпочита да избяга, вместо да се бори за общото ни бъдеще, ТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ СА ЗА ТАМ И ЩЕ БЪДАТ СМЕНЕНИ! ВЕЧЕ НЯМА ЕДИНСТВЕНА ПАРТИЯ, КАКТО БЯХА ГЕРБ ТОЛКОВА ВРЕМЕ С УДОБНОТО МОТО "КОЙТО Е ПРОТИВ НАС ЗНАЧИ Е КОМУНИСТ"!!!
    ВЕЧЕ СЕ ГЛЕДАТ РЕЗУЛТАТИТЕ! СЕГА ЩЕ ДАМ ШАНС НА ИТН, НО САМО ДА ПОСМЕЯТ ДА РАЗОЧАРОВАТ НАРОДА! ТЕЖКО ИМ ТОГАВА!
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е В БЪЛГАРИЯ ДА НАСТЪПИ ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОМЯНА И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ДОГОНВАМЕ ПОНЕ РУМЪНИЯ!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРАВДАТА ДА ВЗЕМЕ ПРЕВЕС НАД НЕПРАВДАТА!!!

    Коментиран от #102

  • 72 Смехурко

    8 5 Отговор
    СЛЕД 30 ГОДИНИ ОТНОВО ТОШО ЩЕ НИ ОПРАВЯ!
  • 73 Ако някой

    7 4 Отговор
    Все още не усеща,че Учиндол партия, е проект на едрия бизнес,и тесен кръг от олигарси,после ще плаща скъпо заблудата си.Но гадното е,че още няколко милиона трезвомислещи ще плащат с него,и заради него.Пълен абсурд,дори от елемнтарна логика,пръкнала от Нищото партия,без конкретна, ясна,разбираема и поне на хартия изпълнима програма,без никакви участия в дебати на кандидатите си в ТВ, да се превърне в незаменим фактор ,а сега е монтират като Първа величина!? Вероятно е задействан многоходов план от определена група с огромни възможности.Група ,която не иска да се афишира директно с политически проект,защото няма да успее,когато попадне в полето на хората и медиите.За мен Славуца е тяхна ракета- носител.Затова и отказва да бъде депутат,а евентуално след това Премиер.Защото за Премиер и възлови министри са определени други.От групата в сянка.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ГЕРБ

    1 1 Отговор
    Мнооого си тъ..а па.ка
  • 77 ГЕРБ

    8 5 Отговор

    До коментар #22 от "Sss":

    С две ръце ще гласувам задължително за ГЕРБ
  • 78 ЦНЦЪРОВА ЗАКОПА МАЙМУНАТА

    8 5 Отговор
    С ВЪПРОСА ГОЛАТА КРАТУНА ЗАЩО ХОДИ С ОХРАНА И ТОЯ ДЕБИЛ НАЛИ Е ДЕБИЛ Ѝ ОТГОВОРИ МИ ТОЙЙ SLAVI БИЛ ЗВЕЗДА 👑И ВСИЧКИ ЗВЕЗДИ ХОДИЛИ С ОХРАНА!!!!!😬😬😬ТО ИЗЛИЗА,ЧЕ ЛИЛИ ИВАНОВА ТРЯБВА ДА ХОДИ С ОХРАНА ОТ МОРСКИ ТЮЛЕНИ😀И ТИЯ ДЕТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ДОБРЕ ДА „ИЗТРЕЗНЕЯТ” ПРЕДИ 11.07.21!!!!
  • 79 Аз Негодника

    7 5 Отговор
    Всички знаем че ДБ е на КОСТОВ...Само от ИТН не знаят...Костов не е статуквото,и интересите ни се припокриват... ИНТЕРЕСИТЕ В КРАДЕНЕТО ЯВНО...КОСТОВ с това е по популярен...Изправи се мутри вън..И те не са от статуквото. Манолова от БСП...Дончева, и тя стар кадър на БСП...Хаджи Генов марионетката на банкера ЦВЕТАНОВ и той от БСП
  • 80 ГЕРБ

    4 4 Отговор

    До коментар #45 от "Коментар":

    Балък всичко е лъжа Има ли едно нещо което да е доказано .НЯКОЙ БИЛ КАЗАЛ ЧЕ БИЛ ВИДЯЛ .Гупости на таркалета
  • 81 ГЕРБ

    2 6 Отговор

    До коментар #59 от "ХаХаХа":

    И двете са пълни боклуци.и .Без разлика
  • 82 Истината

    4 3 Отговор
    Борисов втрещи и свои, и чужди, след като отиде при Ердоган седмица преди вота у нас. Неслучайно дежурните "кънчовци" са в ступор и никой още не е коментирал безумния ход на бившия премиер.

    Обади се единствено потресеният Ангел Джамбазки, който акцентира на двете турски знамена от общия фотос на двамата приятели.

    А Борисов не престава да изумява. Той видимо страда по изгубената си роля на международник и лансира паралелна реалност, каквато му изнася. Разбира се, с тъжния дъх на минало свършено. И най-вече на отчаяние и безизходица.
  • 83 оня с коня

    8 5 Отговор
    Ето го за Жалост Превъплащението на Думите НА БОЖКОВ в Дела:"Слави,ти ВЕЧЕ НЯМАШ ПАРТИЯ,ОТНЕХА ТИ Я"!Определено са водени ДОСТА СЕРИОЗНИ Разговори между Слави и Президенството,при които му е било Обяснено простичко че дори и да е Втора сила в бъдещото НС,ще бъде направено всичко ГЕРБ да не може да състави Правителство и Мандатът да бъде връчен На неговата Партия,която ЗАДЪЛЖИТЕЛНО следва да се коалира с определени Други партии и да постигне НАД 121 Депутати.Оттам нататък на ИТН и Слави ЩЕ БЪДЕ НАЛОЖЕНО ПравителствоПОДБРАНО ОТ Радев,което ще изпълнява СТРИКТНО Заповедите му,т.е. Властта в БГ преминава в Неговите Ръце.Като се прибави и Президентската му власт,той става като Борисов с Президент Плевнелиев!Е затва говорим.

    Коментиран от #85

  • 84 САТЪРА НА ХАНА

    2 5 Отговор
    ИСКАМ ДА СЪМ ФУТБОЛИСТ , АМА НЕ ИСКАМ ДА РИТАМ ТОПКА
    .................. ...................... ....................
    ИСКАМ ДА СЪМ ХОДЖА КАТО ДОГАН , НО НЕ ИСКАМ ДА ПЕЯ ОТ МИНАРЕТО ................ ...................
    ОЩЕ МНОГО ПРИМЕРИ :)))
  • 85 Ужас

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "оня с коня":

    На някои, простотиите много им се отдават! Дали безплатно или за някой пробит грош, все тая!

    Коментиран от #87

  • 86 Велика Турция🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    2 6 Отговор
    Само Ердоган ще ви оправи. Гяуро проЗти.
  • 87 оня с коня

    3 0 Отговор

    До коментар #85 от "Ужас":

    Казвал съм го и ще повторя:НЕ наричайте "Простотии" Думи които ИЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ,ИЛИ НЕ ВИ ХАРЕСВАТ - тъповато е.

    Коментиран от #96

  • 88 ще гласувам

    0 6 Отговор
    за тези които обещаят да запазят част от сегашните министри и в следващия кабинет !! като цяло правителството се справя много добре ..поздравления към тях които въпреки съпротивата на администрацията се опитват да работят за България
  • 89 Jonansson

    7 2 Отговор
    Тошко да оди в психодиспансера.. там му е мястото.
  • 90 Бъбу

    8 1 Отговор
    Този тъп шебек, Тошко, трябва да му се потърси съдебна отговорност, нека в съда да докаже кой от герб визира като терорист. Жалка изтривалката на един психясал шут. Ако говорим за терористи, за сатанисти и всякаква друга измет, това са те от итн или не знам там как се казва ЕООД-то им.
  • 91 олеле

    5 1 Отговор
    оооо, куклата на вентрилога слави . по бТВ ?
    по другите сайтове се споменава, че си казал, че славчо е звезда от медународна величина, затова е с такава яка охрана. верно ли ?
  • 92 Тони

    5 0 Отговор
    Абе ЛИЛИПУТ ЧАЛГАРСКИ, ти кога ще пораснеш умствено
  • 93 висок

    5 1 Отговор
    Тошко Галошко лее мозък! Прост и наивен народ гласува за партия "Има такъв идиот"!
  • 94 Jonansson

    4 1 Отговор
    Видя ли някой да гласува за боклюците от итн лично ще на извърта врътлето на 180 градуса. Призовавам всеки който види някой да гласува за тези ут.реп.ки да ги бие ако трябва и с остри предмети. Те са измет която не трябва да живеят.

    Коментиран от #97

  • 95 Велика Турция🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    1 4 Отговор
    Joние ще ви гледаме сеира. Българите за нищо не ставате... Прости сте. Меко казано.
  • 96 Ужас

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "оня с коня":

    Тъповато е да надраскаш слово блудства и да искаш да ги разбират и харесват!

    Коментиран от #98

  • 97 В коя

    0 2 Отговор

    До коментар #94 от "Jonansson":

    група на детската градина да дойдем да те намерим драги ми смехурко, че ще гласуваме за достойните хора от ИТН! :)))

    Коментиран от #100

  • 98 оня с коня

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Ужас":

    Нещо си се объркал- Аз не пиша за Такива като тебе,камо ли пък да искам да харесвате написаното!

    Коментиран от #99

  • 99 Ужас

    0 2 Отговор

    До коментар #98 от "оня с коня":

    А въобще не съм се объркал! Ти няма как да пишеш слово блудства за такива като мен! Но на мен пък не ми пречи да им се подигравам! Все пак за друго не стават!
  • 100 Jonansson

    5 4 Отговор

    До коментар #97 от "В коя":

    Добре е неяважемо нищожество, гласувай за педоfila, наркозависим и психар от уччиндол. Той скоро няма да е жив. Ама вие изрудите които гласувате за тоя сте за безилкаю и цялата ви жалка рода.

    Коментиран от #108

  • 101 Jonansson

    6 2 Отговор
    Точно тия утре.пки от итн когато и да ги застреляш все ще е късно.
    Тия дето гласуват за тях също.
  • 102 Бацо Гацов

    4 1 Отговор

    До коментар #71 от "Коментар":

    Приятелю! Радвам се, че имаме долу-горе съгласие в някои виждания. Не съм съгласен с това, че вече народа не може да бъде лъган. Това продължава от как свят светува (лъжата), а човек, който се е втурнал към политиката няма как да не слъже. Напротив. Днес живеем в екстремно динамично време, имайки предвид масмедиите, интернет и най-вече фейсбук, където една лъжа се повтаря хиляди пъти, даже изреклият лъжата мисли това за истина. Днес всеки вярва в това, което му е угодно (определена лъжа, като не се търси истината), а варианти (лъжи) много, и за всеки вариант (лъжа) си има клиент. Т.е. предлагат му "истината" в няколко варианта. Това, че ще гласуваш за ИТН си е твой избор. Явно са те излъгали по някакъв начин, както навремето СДС, БСП, НДСВ и ГЕРБ излъгаха милиони, а сега ги псуват. Така че, не съм съгласен с теб че, ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ. Дано си ме разбрал.
  • 103 ЧАЛГА ТАЙМ

    6 4 Отговор
    ЧАЛГАРИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ...ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ

    Коментиран от #109

  • 104 ОТ ХАМАКА В БАНКЯ

    1 4 Отговор
    ЖЕГА...МАТАХАРИ МИ ВЪРТИ...ЧЕВЕРМЕТО......МАЧКАМ БСП И ЧАЛГАРИТЕ НА ИЗБОРИТЕ И ИМ ГЛЕДАМ СЕИРА.....
  • 105 Фес

    4 2 Отговор
    Доган не иска Чалгаря да бъде министър -председател .Защото ИТН още преди миналите избори е на ДПС .Чалгаря няма вече думата .
  • 106 Подкрепа за Борисов

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "1618":

    И Кои са протестиращите Ментаци Кръвожадници Чалгари Отровите Божковист И Дъртите Комунистка Маята Дончева И Другите Комуняги Върли Атанасов и сие Все Отбор Ментаци Алчници Бог да Пази България
  • 107 Б.Х

    5 2 Отговор
    Бях миналата година близо три месеца всяка вечер на протест. И се отказах. Кои не са от статуквото, Мая, Христо, Дончева , Атанасов, кой?? Този не го видях веднъж, аман от спасители
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Б.Х

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "ЧАЛГА ТАЙМ":

    Те затворници ни управляваха , ти за чалгата се притесняваш. Борисов има осем месечна присъда в Чехия за кражба на автомобил.
  • 110 Песимист

    3 3 Отговор
    ИТН са проекция на ДПС и Герб. Надежда всяка оставете.

    Коментиран от #111

  • 111 Кой

    0 1 Отговор

    До коментар #110 от "Песимист":

    Кой каза? И колко гроша дава за първолашки глупости? 😂
  • 112 Клуб на анонимния трол

    0 3 Отговор
    То ако ставало с тролене по мрежите .... Пари на вятъра . Само получаващите копейки търт3и са доволни .
  • 113 Хoрaтa

    2 4 Отговор
    нa Cлaви дaвaт зaявкa дa пoдкрeпят cлужeбнoтo прaвитeлcтвo нa прeзидeнтa Рaдeв, кoeтo ce oкaзa пълнo c бивши кaдри нa ГEРБ,
    кaквитo ca прeхвaрлeнитe миниcтри Кирил Пeткoв и Aceн Вacилeв. Двaмaтa бяхa чacт oт eкипa нa Трaйчo Трaйкoв, кoйтo бeшe миниcтър в първoтo прaвитeлcтвo нa ГEРБ. В cъщoтo врeмe, пaртиятa нa Cлaви cякaш умишлeнo нe лaнcирa cвoи кaдри, нитo пък идeи. Зaтoвa пък
    нe прoпуcннa дa ce oтчeтe c визитa в Aмeрикaнcкoтo пocoлcтвo.

    Тъй кaтo Румeн Рaдeв вeчe e нoвият любимeц нa Вaшингтoн, пo вcичкo личи, чe Cлaви пeдaнтичнo cлeдвa aмeрикaнcкия плaн пoпулиcткaтa му пaртия дa изигрae рoлятa нa рaкeтaтa – нocитeл, кoятo дa изcтрeля в упрaвлeниeтo нa cтрaнaтa кaбинeт, cъcтaвeн и дирижирaн oт Рaдeв и cпoтaйвaщoтo ce зaд гърбa му aмeрикaнcкo пocoлcтвo.
  • 114 Наблюдател

    2 3 Отговор
    Идейният двигател Иво Сиромахов и партийният гаулайтер Тошко Йорданов - двете най-доверени лица на Слави Трифонов, официално са във война. "Изказва се неподготвен" - това беше отговорът на къдрокосия зам.-председател на "Има такъв народ" за поста на колегата му в социалните мрежи: "Човек харесва мажоритарната система само докато влезе в парламента".

    Иво Сиромахов, сценарист в "Шоуто на Слави", написа въпросния текст, след като в началото на 45-ия парламент тръгна съмнение, че мажоритарната система не е сред приоритетите на "Има такъв народ". Тогава Тошко Йорданов каза, че партията не се отказва от мажоритарен вот, а само го отлага.
  • 115 Новина

    2 3 Отговор
    Любимият на военнослужещите и офицерите от запаса армейски министър Николай Цонев изненадващо пристана на Слави Трифонов. Партията на екс военния шеф "Нова алтернатива" реши на заседание на Политическия си съвет на предсрочните парламентарни избори да гласува именно за формацията на Дългия "Има такъв народ", съобщи самият Цонев във фейсбук.

    Приятелството между учиндолеца и перничанина далеч не е от днес. Цонев бе редовен гост в предаванията на Трифонов по времето на сагата "Сантиров, Цонев, Попов", която завърши с оправдателна присъда за бившия министър.

    Две години преди шоуменът да учреди "Има такъв народ", се заговори, че именно структурите на Нова алтернатива ще бъдат ползвани за платформа и трамплин към голямата политика. Тогава Цонев отрече с думите: "Това, че споделям възгледите на Слави и го подкрепям, не означава, че имаме договорки". Сега обаче те са факт.
  • 116 Чия е ИТН

    2 2 Отговор
    Че партията на Слави никога не е била негова – е ясно. От самото начало Трифонов се държеше като пиар и рекламно лице на проекта, но не и като негов идеолог и двигател.
    Слави се яви на избори, но така и не формулира нито една сериозна идея за бъдещето на страната. В навечерието на предишния вот, той направи жива връзка по телевизията си, за да отговаря на зрителски въпроси.

    На няколко пъти беше питан какво възнамерява да промени в икономическата, финансовата и културната сфера, какви политики ще защитава.

    И всеки път Трифонов отговаряше възмъгляво и крайно лаконично с репликата: „Програмата на партията е на сайта ни, прочетете си я!“.

    Коментиран от #117, #119

  • 117 Задкулисни

    3 2 Отговор

    До коментар #116 от "Чия е ИТН":

    сили готвят поредната политическа залъгалка за наивния български избирател, който все така сляпо вярва, че някой от тия с многото пари, дето най-много се рекламират, ще му оправи дереджето, без да си напряга много мисълта и волята.

    След Царя и Бойко бг. избирателят така и не се научи, че всеки следващ добре финансиран и агресивно налаган му „феномен“ го прави все по- беден и все по- отчаян.

    А целта е за сметка на наивитета му един ограничен кръг хора да се накраде на воля и за поколения напред.
  • 118 БГ гражданин

    3 2 Отговор
    От живата връзка на Слави и бъдещите му гласоподаватели стана ясно и какъв е профилът на избирателите му – огромен брой емигранти, отчаяни както от западната мащеха- чужбина, така и от ограбената и колонизирана от същия този Запад майка България. Хора, които са спрели да гласуват преди години, но сега, кой знае
    защо, възлагат надеждите си, че нещо ще се промени, на Слави.

    И именно тези наивни хора в момента проправят пътя към властта на поредния популистки олигархичен проект.
    А Слави е на път да свърши работата, за която са му платили.
    Правил го е многократно.
    Възложената му днес задача е отново да повлече народа към поредната бездна, към поредната грандиозна измама и грабеж на държавата.
    Както през 97-ма ни подмами да гласуваме за Костов и
    унищожителната му приватизация, а след това тръгна да ни убеждава какъв велик пич е Бойко Батмана и какви блага ще ни докара с грабителската си шайка ГЕРБ, ако ги изберем…
  • 119 Абе

    1 3 Отговор

    До коментар #116 от "Чия е ИТН":

    какъв е смисъла от платените глупости! И не ме интересуват дали са на Иванов, Копейкин, Божков или Нинова! Все тая! Под общ знаменател са ПОДЛЕЦ щом плащат за лъжи и манипулации! Смешници! Е затова, не изглеждате като грам алтернатива на ИТН и резултатите ви надолу! Жалки смешници!
  • 120 На кого

    3 2 Отговор
    служи днес Слави, кой му е платил и на кого ще ни предаде?

    Сценаристите му и основни фигури в партията ИТН не крият симпатиите си към седесарията от градско-десни соросоиди, както и към отделни „отломки“ от първия кабинет „Борисов“, каквито са служебните министри Кирил Петков и Асен Василев.
    И двамата бяха лично назначени за министри в служебното правителство на Радев от бизнесмена Иво Прокопиев.
    Неслучайно от врагове и подигравачи на Трифонов, от няколко месеца насам медиите на Прокопиев са се превърнали в негов основен апологет и пропаганден рупор.
    Същото така силно положителни към Дългия станаха буквално за една нощ и стотиците спонсорирани от САЩ неправителствени организации с „умно-красиви“ активисти, които доскоро хронично ненавиждаха шоумена и чалга-културата, която пропагандира.

    Коментиран от #121, #122

  • 121 Абе

    1 3 Отговор

    До коментар #120 от "На кого":

    кaкъв e cмиcълa oт плaтeнитe глупocти! И нe мe интeрecувaт дaли ca нa Ивaнoв, Кoпeйкин, Бoжкoв или Нинoвa! Вce тaя! Пoд oбщ знaмeнaтeл ca ПOДЛEЦ щoм плaщaт зa лъжи и мaнипулaции! Cмeшници! E зaтoвa, нe изглeждaтe кaтo грaм aлтeрнaтивa нa ИТН и рeзултaтитe ви нaдoлу! Жaлки cмeшници!
  • 122 Знаем също

    2 2 Отговор

    До коментар #120 от "На кого":

    че другият кукловод и спонсор на Слави е Ахмед Доган, който след като 11 години управлява задкулисно с ГЕРБ, преди месеци побърза да се освободи от връзката си с амортизирания Борисов и заложи на чисто новата популистка дъвка и опиум за масите ИТН.

    Като основни патерици на ИТН в бъдещото народно събрание ще се изявят партиите „Да, България“ и „Изправи се! Мутри, вън!“.

    А ако се питате кое привлича и крепи макар и механично, но здраво всички изброени по-горе събукти към партията на Слави, то отговорът е:

    Волята и парите на американското посолство в София.

    Коментиран от #123

  • 123 Слави винаги

    2 2 Отговор

    До коментар #122 от "Знаем също":

    е гравитирал около силните на деня, изключително богати и влиятелни хора.

    Като се започне от крепката му дружба с Илия Павлов, чийто „Мултигруп“ беше основен спонсор на „Каналето“, премине се през Сашо Дончев и фирмата му „Овергаз“ – основен спонсор на „Хъшове“ и се стигне до топлите икономически връзки на Дългия с Васил Божков.

    Коментиран от #124, #125

  • 124 Абе

    1 3 Отговор

    До коментар #123 от "Слави винаги":

    кaкъв e cмиcълa oт плaтeнитe глупocти! И нe мe интeрecувaт дaли ca на Кoпeйкин, Бoжкoв или Нинoвa! Вce тaя! Пoд oбщ знaмeнaтeл ca ПOДЛEЦ щoм плaщaт зa лъжи и мaнипулaции! Cмeшници! E зaтoвa, нe изглeждaтe кaтo грaм aлтeрнaтивa нa ИТН и рeзултaтитe ви нaдoлу! Жaлки cмeшници!
  • 125 Божков,

    2 2 Отговор

    До коментар #123 от "Слави винаги":

    който в момента е в немилост и отчаяно търси индулгенция за себе си и бизнеса си от новата власт в България, която и да е тя.

    Божков, чието разкритие от онзи ден за разговора му със Слави Трифонов за бъдещето на страната в собствения му кабинет,
    вероятно в момента силно притеснява Слави и покровителите му.

    Божков знае на кого служи Слави и какви са точките от чудовищният им управленски план.

    Нямайте съмнение, че от онзи разговор в кабинета си Черепа тайно е записал всяка една дума на Дългия.

    Божков няма какво да губи и ако не получи опрощение за греховете си и възстановяване на икономическите си позиции в България, ще пусне компроматите в публичното пространство.

    Ще рухне ли новата властова конструкция около Слави още преди кукловодите и спонсорите му реално да са пипнали властта?
    Отговорът на този въпрос знае само Васил Божков.

    Който е в силна позиция да се пазари.

    Коментиран от #126

  • 126 Абе

    1 2 Отговор

    До коментар #125 от "Божков,":

    кaкъв e cмиcълa oт плaтeнитe глупocти! И нe мe интeрecувaт дaли ca нa Кoпeйкин, Бoжкoв или Нинoвa! Вce тaя! Пoд oбщ знaмeнaтeл ca ПOДЛEЦ щoм плaщaт зa лъжи и мaнипулaции! Cмeшници! E зaтoвa, нe изглeждaтe кaтo грaм aлтeрнaтивa нa ИТН и рeзултaтитe ви нaдoлу! Жaлки cмeшници!
  • 127 НеЕвашаРабота

    0 2 Отговор
    Не пипайте закона за референдумите!
  • 128 Димитър

    2 2 Отговор
    Най-добре правете това което можете всички от ИТН начело с най-голямия шут Слави ТРифонов, а именно шоу и то не по национална телевизия. Оставете политиката на тези които могат
  • 129 Занесох армаган куфар с пари

    1 0 Отговор
    Баце е занесъл доста кинти на Ердоган ! С празни ръце не се ходи да се иска такава ГОЛЯМА УСЛУГА !!!
  • 130 3592

    1 2 Отговор
    Хахаха.. Чалгопитекът Слави се изживява като “Почетния” от ДПС, ще управлява под прикритие .

    Коментиран от #131

  • 131 Първолашки

    1 1 Отговор

    До коментар #130 от "3592":

    смешки за два бонбона! 😃
  • 132 Ха ха

    2 3 Отговор
    На тоя малък грозник с голямата уста (тошко) не му ли омръзна да плямпа глупости ??? Явно учиндолския селяндур добре му плаща.
  • 133 Борисов беше Диктатор От СИК, създаде,

    1 0 Отговор
    Около себеси една Шайка, назначи хиляди Калинки и Търтей, и почна Голямото Крадене!! 11год дова Правеха, Крадене, Лъжи, Манипулации, популизам, мачкане на всички, неудобни,!!! Това беше Борислав и Ортаците му!!!
  • 134 Това

    1 0 Отговор
    Това
  • 135 БОРИСОВ И ОРТАЦИТЕ МУ

    2 0 Отговор
    Борисов и Ортаците му
  • 136 Бесен

    0 0 Отговор
    Съмнява ме че той Славето даже и незнае кво иска ама как да е. аз лично не виждам разлика между него и боци
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове