Last news in Fakti

8 Юли, 2021 11:56 7 461 81

Финансовият министър обвини АПИ в престъпление

  • асен василев-
  • апи-
  • престъпление

Обществени поръчки с един участник - договори за 31 млрд. лв. са възложени от 2019 до април 2021 г.

Финансовият министър обвини АПИ в престъпление - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на финансите Асен Василев обвини в престъпление Агенция „Пътна инфраструктура“, която е възложила договори, многократно надвишаващи бюджета ѝ. Това стана по време на втория обществен съвет в министерството, където Василев представи разходите на държавата, съобщи БНР.

За периода от 2019-а до април 2021 г. са възложени договори за 31 милиарда лева, като в анализа не се включват договори за под един милион лева. Голяма част от възложените дейности са в обществени поръчки с един участник или чрез т.нар. ин хаус процедура, а най-много са от Пътната агенция.

Министър Василев даде пример с парите за текущи ремонти:

„2019-а за текущи ремонти са похарчени 416 млн., 2020-а – 800 млн., а за първите четири месеца на 2021-а са поети общо ангажименти за 2,9 млрд. На строителите, разбира се, не е казано, че тези пари ги няма. Това е престъпление“, каза министър Василев и увери, че докладът ще бъде предаден на прокуратурата.

„Вече сме говорили с регионалното министерство това да бъде дадено на прокуратурата и това е толкова дълбоко неморално. И към изпълнителите на тези поръчки, и към всички други, които чакат за държавен ресурс, за да може той да се похарчи за нещо смислено“, каза още Василев.

Обществен съвет към министъра на финансите Асен Василев заседава отново днес. Акцент в него са и инвестициите в инфраструктурни проекти, както и парите за общините.

Преди седмица Василев представи разходната част от бюджета и обяви, че около 1,5 млрд. лева от бюджета могат да бъдат пренасочени, което ще бъде фокусът на подготвяната актуализация.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 72 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артър e против Герб

    112 7 Отговор
    В крайна сметка обществото толкова деградира, че купуване на гласове се приема за нормално.

    Коментиран от #21, #64

  • 2 Bit

    43 3 Отговор
    ГЕРБ....
  • 3 висок

    13 171 Отговор
    Гумен Речев с фалиралите 15 банки ще ни се стори цвете пред зулумите на тези двата Харварда от хунтата на РРадев!

    Коментиран от #16

  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    95 5 Отговор
    Каскета като си отиде може да стане това, сега не вярвам!
  • 5 БОЦИ

    77 6 Отговор
    Ха ха , доклада ще бъде предаден на прокуратурата ха ха голям майтап,
  • 6 Бойко е Велик

    5 59 Отговор
    Ако Божков не беше признал, че плаща и режисира протеста, лятото щях да подам оставка веднага.Тогава на предсрочните избори есента бихме победили убедително.


    Това е заявил лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов пред симпатизанти в Пловдив, цитиран от пресцентъра на партията.
    Става дума за протестите, започнали преди година, след като прокуратурата нахлу показно в президенството, а съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов осветли бездействието на властите спрямо самоуправството на почетния председател на ДПС Ахмед Доган край Бургас.

    Коментиран от #11

  • 7 user

    8 72 Отговор
    Нормално, има терени, които само единични фирми имат хора и машини да ги направят. Като цяло така хврълени внушения и твърдения са чиста проба манипулации за преди изборите. То и служебения кабинет му е наредено това да прави, което дори сатанизираните дървени червени кратуни тук трябва да признаят, че не е редно!

    Коментиран от #44, #53, #60, #61, #66

  • 8 ТаУмВзе

    68 4 Отговор
    Кой и кога ще Арестува мутропитека, каскета и шиши бре?
  • 9 Българка

    68 5 Отговор
    Този път, ако прокуратурата не се задейства и повдигне обвинения на стотици политици и държавната бойкова върхушка, а съдът да ги осъди ефективно на дъъъъълги години затвор и връщане на заграбеното и нанесените щети чрез пълна конфискация, то гражданското общество ще започне да съди! Вече сме гневни- всеки ден пладнешки обири зая милиарди, а Гешев, Цацаров глухи и слепи

    Коментиран от #13, #58

  • 10 ГРОБ

    62 3 Отговор
    Такъв е редът в хаоса на ГЕРБ.
    Ако искате да ви крадат още милиарди, гласувайте за необразовани пожарникари и шофьори.
  • 11 Сам си е виновен

    45 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бойко е Велик":

    Като ПОСЛУША винкела и шкембето. Пак дойде служебно правителство, макар и няколко месеца по късно, с тази разлика че Герб е вече необратимо cринат....

    Коментиран от #46, #56

  • 12 Алфа Вълкът

    6 37 Отговор
    Хайде давайте Рашков на пангара!
  • 13 user

    8 57 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Не разбирам за какво прокуратурата да повдига обвинение по думите на този лисугер на снимката. То ако прокуратурата повдига обвинение за всяко внушение на опозицията тя няма да може да смогне. Министерството събират документите за предполагаемите нередности и ги пращат на прокуратурата и подават сигнал. Да, ама от сега ти казам, че няма да го направят защото това е поредната пушилка!

    Коментиран от #14, #62

  • 14 ТаУмВзе

    37 4 Отговор

    До коментар #13 от "user":

    Целуваш портрета на Вожда мутропитек и веднага ще разбереш Всичко!

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бае Въло

    22 3 Отговор

    До коментар #3 от "висок":

    Освен на ръст да беше пораснал и на акъл.
  • 17 user

    13 21 Отговор

    До коментар #14 от "ТаУмВзе":

    От дни питам тук - Трифонов мутра ли е и никой не ми казва. Защо ли? Непрекъснато говорите за мутри и се възмущавате от тях, но гласувате за Трифонов. Да разбирам ли, че Трифонов ви не е мутра и няма поведние на мутра, не е бил в кръговете на мутри през 90-те?

    Коментиран от #24, #25, #29, #70

  • 18 Герб гепи борисофф

    32 5 Отговор
    СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВА И НАРРОДА КРАДЛИВО ПЛЕМЕ ГЕРБЕРИСТИ, ДОСЕГА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЦЯЛАТА СВЪРЗАНА С МАГИСТРАЛИ, НО НЯМАШЕ КОЙ ДА КРАДЕ И ОТКЛОНЯВА МИЛИАРДИ В В ОФШОРНИ СМЕТКИ.

    Коментиран от #26

  • 19 Нарушен е чл.4 от конституцията и ЗОП

    21 2 Отговор
    Трябва да се сезира европейската прокуратура Лаура Кьовеши да прочете чл.4 от конституцията на Република България и ЗОП
  • 20 ПЕЕВ

    6 30 Отговор
    ТОЗИ НА СНИМКАТА Е АНТИПАТИЧЕН,ЧИСТ ЖАБОК.

    Коментиран от #50

  • 21 Загрижен

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "Артър e против Герб":

    Аз пък не го намирам за нормално. Да си продадеш бъдещето, надеждите за една шепа жълти стотинки не е нормално!!! И много други не го смятат и не биха си продали гласа.
  • 22 М М

    3 7 Отговор

    До коментар #15 от "фъстъцииии":

    За Рашков ли говориш?
  • 23 Гошо

    24 9 Отговор
    Покажете поне един договор да видим, покажете едно плащане, чии подписи седят за какво е платено, изпълнено ли е, как е изпълнено....... АПИ не носи отговорност, хората (с имена) тях ни покажете, кой е наредил, кой е платил, кой се е подписал, кой е следил да няма далавери, кой е прикривал...... ИМЕНА, ДОКАЗАТЕЛСТВА И СЪД другото е честно на езици!!!!

    Коментиран от #35

  • 24 ТаУмВзе

    4 7 Отговор

    До коментар #17 от "user":

    Тогава ще се наложи и портрета на чалгарчето да целуваш.
  • 25 Евхаристо

    15 7 Отговор

    До коментар #17 от "user":

    Давай ясно и точно , какво искаш? Дали на негов спектакъл е имало мутри - ДА! То целия народ бяхме при него. Бях дете. Има джип и охрана - ДА! А още колко българи имат джипове - излез на улицата.....бил чалгар , дай ми 5 албума които да са чалга , имат 1 - рома рап , който е с пародиен характер , офффф герб отново издишаш...........
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Една бг жена

    30 3 Отговор
    Всички калинки масово саботират служебното правителство. От тази сутрин има проблем със софтуера на НАП. Сега е пик за подаване на ДДС. Фирмите масово попържат служебното правителство и Спецов. Предизборно подарък от ГЕРБ

    Коментиран от #31

  • 28 Лош новинар

    5 28 Отговор
    Този налудничав и втренчен поглед е или диагноза или на герой на Уолд Дисни.Хубавата новина е,че ще го гледаме само още един ден.
  • 29 Мутра е определение за бивш човек

    5 12 Отговор

    До коментар #17 от "user":

    Комунистите използват думата мутра за определение на бивш човек затова преди 30 години се създадоха групировките да организират мутрите в уж съмнителни организации за да ги държат под контрол и да ги използват по предназначение мутра е противоконституционно понятие и трябва да се сезира прокуратурата да разследва кой и за какво употребява тази дума
  • 30 Jjj

    18 2 Отговор
    Алелеее майкоуу, такъв грабеж не е имало и при шумкарите
  • 31 user

    6 18 Отговор

    До коментар #27 от "Една бг жена":

    А служебното правителство не попържва ГЕРБ? Вие наистина не разбирате какво се случва и какво ще се случи. В момента почти всички партии и олигархията атакуват ГЕРБ с манипулации, внушения и явни компромати понеже дълги години са първа политическа сила. Едните са огладнели и жадни за власт, олигарсите понеже ги изгониха и им спряха контрабандата. Тези са толкова изнервени вече, че заграбиха властта с вдигнат юмрук и подмяна със служебен кабинет. И вие мислите, че хората така ще оставят това и ще има мир в тази държава? Не се прави така и те първа ще берем плодовете на това разделение наложено с юмрук!
  • 32 ПСР

    20 1 Отговор
    Пътища,пътища,пътища-ред в хаоса и работа,работа,работа!!!
    Тиквата не е измислил нищо ново-още от време оно,Мафията в Италия,го е измислила.Боклук и магистрали-и в двата случая,парите са погребани.

    Коментиран от #39

  • 33 Просто статистика

    27 3 Отговор

    До коментар #26 от "user":

    Там е работата, че и ние помним. Например - че от 1989 до 2009 има 36 поръчкови убийства, а от 2009 до 2020 са над 130! През 2009 имаме външен дълг 11 млрд евро, днес е 34 млрд! Найс, а? И това - благодарение на кухите тикви от герп...а за всички последни места в ЕС, където сме яко закотвени - да споменавам ли? И последно - дай ми пример за нещо, построено от герп, което да е изкарало поне година без ремонт!?

    Коментиран от #38, #42

  • 34 Тцъъъ

    4 13 Отговор
    Толкова си повярваха, че станаха и прокурори - обвиняват....
  • 35 3666666

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "Гошо":

    Точно на тебе ще ти покажат договорите има си органи за тази цел

    Коментиран от #47

  • 36 Факт

    18 1 Отговор
    Сложил съм си снимка на Боце пред двете турски знамена с Ердоган и си мисля-този никога не се качи на Шипка!?И тук някой ме убеждават колко е велик и честен.
  • 37 Боко, Шиши, Домуса, Марешки, Симеонов,

    15 1 Отговор
    Още Шишко летец, Красен Крадев. Има още десетки , но не са повече от 100. Тези са кърлежи по тялото на България. Обаче са по-лоши от обикновенните кърлежи. Защото кърлежите като се напият и падат, а тези докато са закачени се и плодят. Така няма да има празбо място по тялото на България. Да махнем тези кърлежи! Напред и нагоре за доброто на нашата родина!

    Коментиран от #41

  • 38 Фифун

    14 2 Отговор

    До коментар #33 от "Просто статистика":

    Прекрасен коментар , но герб е изтъкан от грях и лъжа , няма да разберат мъдростта ви друже. Гласувам за вас!
  • 39 user

    2 19 Отговор

    До коментар #32 от "ПСР":

    Не си ли за замислил например, че тези от ГЕРБ строят пътища защото видяха, че в инвестиране в инфраструктура БВП на държавата за няколко години се вдигна от 80 на 120 милиарда? Не си ли се стил, че използваха инструмет на ЕС като ин хаус процедурите да делегират всички права на ДЪРЖАВНАТА Автомагистрали по сроежа на пътищата, за да могат да ги направят удрано и без отлагане и бавене заради безкрайни обществени поръчки и обжалвания на подставни кандидати след това? И разберете вие асфалт не ядете, искате кебапчете и кифтета на готово, но инфраструктурата е кръвоносната система на всяка икономика, а тя беше в окаяно състояние, както и всичко друго, когато ГЕРБ дойдоха на власт!

    Коментиран от #51

  • 40 кога

    8 1 Отговор
    Публикувaнo във фaкти.бг: кoгa Бългaрия щe ce oтървe oт тaзи зaрaзa БКП (гeрб, бcп, дпc, cдc, и приятeли) дoшлa c пoмoщтa нa чужди cили и зaдкулиcиeтo oт прecтъпници?
  • 41 плащаме данъци

    8 1 Отговор

    До коментар #37 от "Боко, Шиши, Домуса, Марешки, Симеонов,":

    Плащаме данъци обаче курлежите крадат всичко! След това си плащаме двойно за да свършим каквато и да е държавна услуга. Това ли искате?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бай Иван

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "user":

    А как случайно се сетиха да си купят точно такива машини ..!?
  • 45 Бокчии

    12 1 Отговор
    Истината е, че от ГЕРБ са вярвали, че тяхната власт е като комунизма, за винаги и не са се старали много да ГО зариват.
  • 46 Буха ха

    14 1 Отговор

    До коментар #11 от "Сам си е виновен":

    Виновен е преди всичко простия Каскет, който в желанието си да се изкара мъж нахлу показно е президентството - абсолютно ненужна и откровено глупава проява на милиционерщина. Ако беше действал подмолно и хитро като предшественика си, който е значително по умен, хитър и коварен,нямаше да има никакви протести.
  • 47 Гошо

    4 3 Отговор

    До коментар #35 от "3666666":

    Не на мен, на всички! Като твърдиш, че има престъпление значи има и престъпник, като го прикриваш и ти ставаш престъпник!
  • 48 българка

    13 1 Отговор
    Съд, присъди и затвор - всеки да си получи заработеното !
    И народът- своето !
  • 49 как

    17 1 Отговор
    как може да сте толкова крадливи? как е възможно в тази страна да има такъв огромен рояк от крадливи хора? излишно е да питам, нямате ли срам и морал? Нали, просто сте крадливи в душата. А толкова прекрасна страна може да стане България, не да бягат хората.

    Коментиран от #63

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 хихихихиии

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "user":

    Ахахаха...хааа...аааа...
  • 52 31 Милиарда са при Бойко

    9 1 Отговор
    Аз Ви казах, че Бойко е милиардер и в шкафа са само джобните му за месеца...

    Коментиран от #68

  • 53 Тъпа опорка

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "user":

    Лошо е когато хора които не познават бизнеса се изказват по начин които силно понамирисва на опорка спусната от плиткоумната Севда. Кой е луд да тръгне да купува специализирана техника и да обучава персонал при положение че договорите се възлагат без наличието на честна и прозрачна обществена поръчка? В най добрия случай ще си подизпълнител с минимална печалба, а посредникът между държавата и теб ще прибере големите пари без да пррави нищо, просто защото познава правилните хора.
  • 54 Тошко

    10 1 Отговор
    Жипко бибитков затуй ли обикаля с руки в жобчетата по бъдещи срутища
  • 55 Мъдър Ставри

    9 1 Отговор
    За всеки човек има Видов ден!
    За всяко прасе има Коледа!
  • 56 Хахаха

    1 11 Отговор

    До коментар #11 от "Сам си е виновен":

    Само след няколко месеца ще ревете за Бойко. Той е единственият премиер който е направил нещо за България. Всички други само лъжат и клеветят, и крадат да си строят хотели по курортите

    Коментиран от #59

  • 57 милиарди

    9 1 Отговор
    милиарди, милиарди, тази дума дори не присъства в речника на не малка част от наивните и отрудени хора. Иди ѝм кажи милиарди, някаква италианска дума ли, какво? Престъпници! Трябва да бъдете осъдени.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 хотелче

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "Хахаха":

    това ѝм е манталитета, за толкова ѝм стига моделът, джипче, яхтичка, хотелче, партаменче, как сте на моренцето?
  • 60 Миро

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "user":

    За тези пари могат да дойдат китайци и да построят магистрала до луната. Това че големи поръчки могат малко фирми да изпълнят е факт но не е вярно че при обществена поръчка няма да дойдат и големи фирми от чужбина. Така че не пиши глупости. Занимавал съм се с подобни неща така че мое да ми верваш.
  • 61 Миро

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "user":

    За тези пари могат да дойдат китайци и да построят магистрала до луната. Това че големи поръчки могат малко фирми да изпълнят е факт но не е вярно че при обществена поръчка няма да дойдат и големи фирми от чужбина. Така че не пиши глупости. Занимавал съм се с подобни неща така че мое да ми верваш.
  • 62 Мъд Ю

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "user":

    А бе гербаво нещо измислено, прекръсти се на luser
  • 63 А на мен

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "как":

    ми се зави свят от сумата, предвидена за около две години! Твърде е вероятно някои наши хора да са сред онези във Форбс, зко изсветлят наличното! Алчността колко съдби съсипа?! И всичко е с благословията на онези, живеещи в по-западните територии!
  • 64 7339

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Артър e против Герб":

    Публикувано във факти.бг: В крайна сметка герберастите толкова са деградирали, че продължават да викат: "Това не е достатъчно, дайте факти!"

    Коментиран от #71

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Хахаха

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "user":

    Така е, прав си. Даже има и процедури, в които изрично е посочено, че са с неосигурено финансиране, а сключените договори са със срок 2-3 години, докато бъде осигурено финансиране, и оттогава започват да действат. Асенчо знае ли го това, видял ли го е, и ако "да' - защо пропуска да го каже? Айде моля ви се... манипулатори долни.
  • 67 Перо

    3 1 Отговор
    До като тиквоча не бъде вкаран с бой в ареста,няма да има ред и справедливост!
  • 68 Ъхъъ

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "31 Милиарда са при Бойко":

    Джобните са за деня ….
  • 69 ХАРВАРД СРЕЩУ...

    3 2 Отговор
    МИЛИЦИОНЕРСКАТА ШКОЛА-СИМЕОНОВО...!
    Интелекта,Образованието,Културата,Знанията на Василев и Петков...срещу Простащината,Неграмотността,Неадекватността на Борисов...!!!

    Коментиран от #73

  • 70 Жан Клод ( с двата ножа)

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "user":

    Какво разбираме под "мутра" ? Рекет, наркотици, изнудване, ОПГ, все незаконни дейности нали. Можеш ли да ги сложиш до името на Слави. Или щото от 20г. се движи с охрана затова е мутра.
  • 71 А.така

    0 2 Отговор

    До коментар #64 от "7339":

    Искаме доказателства за доказателствата!
  • 72 И тоя гледа

    2 2 Отговор
    Като Дамаджана
  • 73 От Харвард

    1 2 Отговор

    До коментар #69 от "ХАРВАРД СРЕЩУ...":

    Му е само па4фюма на тоя борсук.Гледа като изпаднАл германец
  • 74 Ти да видиш

    3 2 Отговор
    Гответе се за черешката на тортата с обвинения в престъпления.... Другаря Рашко Дамаджанков. Той сигурно ще изгрее с неговите обвинения утре ли в събота. Сега ДС - сценаристите приготвят своя бестселър. Предполагам, че костинброд-а на Мая ще ни се стори като някое късометражно подгряващо филмче спрямо това, което ще изкарат утре или вдругиден. Мисли народе, не се подавай на доните манипулатори.

    Коментиран от #76

  • 75 Васил

    3 0 Отговор
    То да беше само АПИ а кога ще погнат банковият и застрахователен сектор и техните високи и измислени такси?
  • 76 Какво да гледам...?!

    2 2 Отговор

    До коментар #74 от "Ти да видиш":

    Видяхме ви цели 12 години как ни ограбвахте...!След 11.07. хич не искам да ви виждам ,герберастки лъжци и крадци...!!!
  • 77 Познавах един сдуханяк

    1 1 Отговор
    Който беше учил в Оксфорд,цел живот го храних.Пълен сдуханяк.Иначе тате номенклатурчик,частен шофьор до училише,а сдуханяк негоден за нормален живот.И ъоя борсук ми се вижда същия.
  • 78 Познавах един сдуханяк

    1 1 Отговор
    Некой ше пита,що съм го хранил.Щото ми беше жал за него,пълен сдухльо
  • 79 МОШЕТА

    1 0 Отговор
    КОЩУНСТВО Е ДА ОБВИНИШ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ -- ТЪКМО ЧАКАХА ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ТИЯ КРАДЦИ НА БОЙЧЕТО !
  • 80 КВО СТАВА БЕ

    1 0 Отговор
    ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА И ПАК АБСУРД - ПРЕСТЪПНИЦИ НЯМА , ТАКА ЛИ ПАК ЩЕ Я КАРАМЕ ?
  • 81 НЕНУЖНИК

    0 0 Отговор
    ЛИЧНО АЗ СМЯТАМ ДА СЪБИРАМ ДАРЕНИЯ И ДА НОСЯ В ЗАТВОРА НА БОЙКО , ОТ СКЪПИТЕ ПУРИ , АМА ДРУГ ПЪТ - ЧЕ КОЙ ЩЕ МИ ДАДЕ ПАРИ ЗА ЦИГАРИ НА ТОЯ МЕРЗАВЕЦ ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове