Last news in Fakti

16 Юли, 2021 09:10 8 624 104

Димитър Аврамов: Претенциите на обществото са към арогантното поведение на Трифонов

  • димитър аврамов-
  • итн-
  • има такъв народ-
  • слави трифонов

Политологът уточни, че „Има такъв народ“ нямат достатъчна политическа подкрепа, за да налагат политики, могат само да ги предлагат

Димитър Аврамов: Претенциите на обществото са към арогантното поведение на Трифонов - 1
Снимка: БГНЕС

С оттеглянето на кандидатурата на Николай Василев за премиер Слави Трифонов показва две неща – или напълно не разбира къде се намира и за какво става въпрос, или е глух. Претенциите на обществото са към Слави Трифонов и неговия арогантен едноличен стил на поведение. Пет различни кандидати за премиери да предложи по същия начин през фейсбук и кабелната си телевизия, пет пъти реакцията на обществото ще е същата. Ако първият път беше тъжно с първия кабинет, сега става фарс.

Това каза пред БГНЕС политологът Димитър Аврамов в коментар за действията на „Има такъв народ“ през последните дни.

„Политиката е логичен процес и тя на първо място е базирана на представителство, т.е. в представителните демокрации управление се създава по два начина – или като постигнеш мнозинство, или като създадеш коалиция. Политиката в демократичния свят е базирана на процедури. И двете неща бяха игнорирани от г-н Трифонов и „Има такъв народ“. Пожелателната политическа реалност, в която те живеят няма нищо общо с реалната политика“, заяви той.

Аврамов уточни, че „Има такъв народ“ нямат достатъчна политическа подкрепа, за да налагат политики, могат само да ги предлагат.

„Вместо да изберат консенсусен подход и да предлагат политики, те ултимативно хвърлиха проектокабинет с някакви имена на масата, даже не на масата, а пред обществото и поставиха всички пред свършен факт. Това е невъзпитано, неадекватно и грешно. Закономерно ИТН върви към провал засега. Ако първият мандат се провали, отговорността и вината е изцяло на ИТН“, категоричен е политологът.

Според него няма необходимост българската демократична система да бъде рестартирана.

„Имаме стабилни институции, добра Конституция и разделение на властите. Единственото, което ни трябва е политическо качество, т.е. трябват хората, които искат да се занимават с политика, да познават процедурите, да са подготвени, да разбират какво е политическият процес, а именно, че това е действие в обществена полза, а не активност в частна полза. Единственото, което е необходимо на България в момента е съгласие в парламента и политически приоритети, които хората познават“, посочи Аврамов и добави, че имаме много лесна задача за решаване, но за сметка на това много на брой неспособни политици, които не могат да предложат варианти и именно това е политическият проблем в момента.

„От тази гледна точка трябва да се насочим към намирането на решения, именно – да бъдат предложени варианти за съставяне на управление“, уточни той.

По думите му парламент няма как да има, но въпросът е за какво ще се говори в него.

„За съжаление, ИТН минираха абсолютно всички възможности за възпитан разговор. Още преди началото на парламента се опитаха да извиват ръцете на всички политически сили, като се упражняват да предлагат правителства. В обществото има напрежение по отношение на възможностите за съставяне на правителство и на възможните партньорства. Основната задача на ИТН беше да успокоят обществото, вместо това те покачиха напрежението с още няколко градуса“, добави политологът и подчерта, че не би се учудил, ако този парламент има кратък живот и се стигне до нови предсрочни избори.

„България няма институционална криза и в този смисъл няма политическа криза. Ние има криза на политическите алтернативи, т.е. конкретни личности и партии, които имат претенции да правят политика, са неспособни да произведат съгласие. Това не трябва да ни притеснява като граждани. Ако трябва ще извървим три парламента, ако трябва ще гласуваме на още три избора, докато намерим адекватни политически лидери, които разбират предизвикателствата на днешния и утрешния ден“, каза още Димитър Аврамов./БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 83 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ники

    104 16 Отговор
    Слави ни Предаде !!! Юда !!

    Коментиран от #52, #79, #100

  • 2 АУУУУУ

    41 53 Отговор
    ИЗБОРИ ДО ДУПКА !!!! ХАЙДЕ ДА ВИДИМ КОЙ ЕЛЕКТОРАТ Е НАЙ-ВЕРНИЯ ? СЛАВИТУ ТВЪРДО Е РЕШИЛ ДА РАЗОЧАРОВА ВСИЧКИ СВОИ ИЗБИРАТЕЛИ ПРЕДИ ОЩЕ ДА Е ЗАПОЧНАЛ ДА УПРАВЛЯВА .......РАШКОВ ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА....... ПРОБЛЕМА ТИ Е ЧЕ ТАКА ПОВЕЧЕ СПЛОТИ РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ ...... РАДЕВ КАК Е ? НЕЩО ПЛАНА НЕ СРАБОТИ ....... ХА ХА ХА

    Коментиран от #78

  • 3 гостенин

    32 3 Отговор
    така е
  • 4 пешо

    105 15 Отговор
    слави е подлога , нищо хубаво не ни чака , ще е по зле и от герб .

    Коментиран от #18, #75

  • 5 За овце

    100 8 Отговор
    "Общество", което иска да смени една мутра с друга няма право на претенции.
  • 6 Проблемите

    37 8 Отговор
    не са с обществото, а със задкулисието, което чрез догановите медии, всява на обществото раздори! Така се бори задкулисието, с неудобните за него хора! Слави е изключително неудобен за тях!

    Коментиран от #80

  • 7 Копие от ком

    79 5 Отговор
    Коректно ли е партия,която не е била на протеста,но го яхна с три скеча,да избира задкулисно кабинет и в същото време да декларира,че ще се бори срещу задкулисието.Гледахме го 12 години един толуп,който се правеше на велик и еднолично взимаше всички важни решения.Сега и гoлoглaвия бoc,не го ли копира по всички показатели.Еднолично взима решения,без да се съобразява с другите,като че ли е някаква месия.Парламента е създаден с идея да се дискутират всички важни за държавата решения а не да се прескача от самозабравилисе лидери като толупа и гологлавия.На нас не ни трябвет полиглоти и англосаксонски лакейчета,а хора с топки,като служебния кабинет,които да се борят срещу корупцията и да спрат ограбването на България и нейното изчистване от пипалата на октопода,който я е завладял.Най малкото трябва да се допита с партиите на протеста,за съставянето на нов кабинет а не да им поставя нещата пред свършен факт.Политиката не е скеч и имитация на политика.И пoнeжe cкoрo щe cтaнe думa зa куклoвoдитe,нeкa дa ви ги прeдcтaвя,кaтo хипoтeзa.Тeзи кoитo cъздaдoхa Фрaнкeнщaйн-ГEРБ,oт нeмcки фoнд нo c aмeрикaнcки пaри,ca cъщитe,кoитo в мoмeнтa пoдмeнят пaртия ГEРБ c нoвaтa cи пaртия-ИТН.Пoглeднeтe прoeктoкaбинeтa, c мaлки изключeния вcички ca били нa курcoвe при МИ6 и ЦРУ,a Йeйл и Хaрвaрд ca caмo зa пълнeж.

    Коментиран от #16

  • 8 dfu

    70 3 Отговор
    Какво очаквате от една марионетка? Както казах преди изборите, дошло е време и младото поколение да се разочарова от идолите си.
  • 9 СЛАВЧО, ПОКАНИ НИНОВА

    10 28 Отговор
    ЗА МИНИСТЪР....И БЕЗ ТОВА СА Я ЗАЛОЖИЛИ НА ДУЗПАТА В БСП....НЕ Я ПРАВИ БЕЗРАБОТНА

    Коментиран от #38

  • 10 Ааааа

    48 2 Отговор
    Нищо лично към ИТН, ама да бяха казали, че се гласува у Фейсбука. Чувствам се изолиран, безгласен, аз-други-червените бабички, тези които нямаме фейсбук

    Коментиран от #27, #84

  • 11 НИ ОВА СЪМ

    10 18 Отговор
    СЛАВИ, ИДВАМ ПРИ ТЕБ...В БСП СЪМ НА ТОПА НА УСТАТА

    Коментиран от #22, #41

  • 12 54555

    6 44 Отговор
    Всички опоркаджий са срещу ИТН
  • 13 Трифонов е

    73 6 Отговор
    "новия" Бареков и Жорж Ганчев, но по нарцисизъм и комплексарщина, може да се мери единствено с Тиквата. Смешник!
  • 14 И ТОЙ С 3 агента в партятА

    32 2 Отговор
    Тази държавна сигурност не може да бъде измегъртана !!!!!
  • 15 ЛОШОТО Е

    44 8 Отговор
    Че феновете на слави това не ги еня. Те са всикнали да приемат каквото им предложат, инертни са и ще гласуват и за следващия месия след някоя година.

    Коментиран от #86

  • 16 Слави

    2 14 Отговор

    До коментар #7 от "Копие от ком":

    Коректно е. Не решаваш ти
  • 17 Трифоноглу

    58 3 Отговор
    Развалина на тежки субстанции която се провали дори като кукла на конци, която трябваше само да слуша какво му казват в слушалката и на аутокюто. Непредсказуем дори и за кукловодите идиот, който е в състояние да оплеска всичко с едно изказване.

    Коментиран от #96

  • 18 Целта на

    38 1 Отговор

    До коментар #4 от "пешо":

    кукловодите му са милиардите от Брюксел. Нищо друго.
  • 19 ПРОМЯНА ЛИ

    36 5 Отговор
    ТОВА ДЕБИЛИТЕ МНОГО ИМ СЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВАТ, АМА НИТО ЗНАЯТ, НИТО МОГАТ НО ПЪК НАЙ МНОГО ОБИЧАТ ДА БЪРКАТ Л.ЙНА!

    Коментиран от #88

  • 20 Българка

    59 2 Отговор
    Станислав Трифонов последователно торпилира ИТН. А там има почтени хора! Надявам се те да дадат отпор на авторитарния диктат. Слави се държи така , като че България му е дадена на концесия

    Коментиран от #24, #45, #72, #87

  • 21 Псевдоним

    45 1 Отговор
    Така е, проблемът е не толкова предложения кабинет, колкото начинът, по който това се случи. Смяната на Николай Василев е сигнал за политическа импотентност на Слави.
  • 22 БОКИЧА СЪМ

    10 6 Отговор

    До коментар #11 от "НИ ОВА СЪМ":

    Ела при нас и без това се топим, на следващите избори още 20 дупетата на долу и таман няма да влезеш в парламента да те гонят
  • 23 Копие от ком

    33 1 Отговор
    Тъкмo миcлeх дa зaceгнa тeмaтa зa кoмуникaциятa чрeз Фeйcбук и cтрaхa oт дирeктнa cрeщa c иcтинcки журнaлиcти нa cвoбoдeн рaзгoвoр.Oтгoвoрът e,чe дoкaтo тoлупa e прocт и нe ce притecнявa дa плeщи глупocти,нa Cлaви(кoйтo нe e тoлкoвa прocт) му липcвa дaр cлoвo и caмия тoй e нa яcнo ,чe нe мoжe caм, eднo cмиcлeнo изрeчeниe дa изкaжe бeз пoмoщтa нa cвoитe куклoвoди,а камо ли да води диалог с някой по интелигентен от него.Тoвa e иcтинcкaтa причинa,пoрaди кoятo избягвa дирeктeн и нeaрaнжирaн кoнтaкт.Щe ce излoжи якo и щe блoкирa и нямa дa имa кoй дa му пoмoгнe.Щe лъcнe eднa тaйнa,кoятo щe гo прaти в ъгълa,a тoй тoвa нe би гo дoпуcнaл,зaщoтo въпрeки липcaтa нa дaр cлoвo, тoй e caмoвлюбeн нaрциc и eгoтo му e пo гoлямo oт тoвa кoeтo би трябвaлo дa имa в дeйcтвитeлнocт.Дa cимулирaш oтвoрeн,нo дa ce cрaмувaш дa гoвoриш cи e пocтижeниe.В cлучaя c пaртиятa ИТН,рeши дa игрae нeщo,кoeтo нe e пo cилитe му и в мoмeнтa рoлятa нa eкcцeнтричeн вoдaч(кaкъвтo нe e),нaй мнoгo гo уcтрoйвa.
  • 24 Гост

    43 3 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Поведението му е обидно и оскърбително най-вече към членовете на партията, след това и към гласоподавателите. Вадиш някакви несвързани лица и изправяш всички пред свършен факт, все едно мнението на хората вътре няма никакво значение и ги вкарваш в игра, която не са искали да играят.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 оня с коня

    11 20 Отговор
    И се пита в Задачата:След тоя ВТОРИ ПОРЕДЕН Провал и унищожителните критики към Него ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ,ще успее ли изобщо да влезе Слави в Парламента при едни следващи Избори?Естествено Електората на ГЕРБ ще си остане същия и ще има същото количество Депутати,а Конкурент ще му бъде Втората по многобройност Партия- БСП със 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО Депутати.Това ОТЛИЧНО се разбира от Радев,затова и бърза да Реализира Служебното си правителство като "Редовно" и да ХАПНЕ ВЛАСТТА в България.Е нява стане твойта работа Кусин Президент със тия си Щения за "Служебна победа" без Бой- Сформирай си Партия,яви се на Избори и спечели ...ако можеш.Преди това обаче трябва да освободиш Президентския Трон - СТИСКА ЛИ ТИ?!

    Коментиран от #33, #92

  • 27 име

    24 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ааааа":

    Баце, дори у фейсбука не се гласува. По телефона се нарежда кой да се предложи, кой да бъде оттеглен. Гласуване няма. Не видя ли вчера, дори в негжвата партия не са знаели че ще предлаго този кабинет.

    Коментиран от #90

  • 28 АМОН

    26 5 Отговор
    ВЪПРОСЪТ НЕ Е В СЛАВИ ТРИФОНОВ И В БЕЗОБРАЗИЯТА КОИТО ПРАВИ.

    ВЪПРОСЪТ Е В ТОВА, ЧЕ СЕ СТОПИРА РАБОТАТА НА СЕГАШНИЯТ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ.

    КОЙ Я СТОПИРА?!!
    ЕСТЕСТВЕНО СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ИГРАЯТ В ПОДКРЕПА НА РЕЖИМА.

    ОСТАВКАТА НА ГЕШЕВ И ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ Е ТОЧКА ПЪРВА НА СЕГАШНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЯ!!!!!!!!!!!!!

    БЕЗ ПОДМЯНА НА ТЕЗИ НЕ РАБОТЕЩИ СИСТЕМИ РАЖДАЩИ КОРУПЩИЯ И ГРАБЕЖ , НЯМА НИЩО ДА СЕ СЛУЧИ.

    ГЕШЕВ и ВСС трябва да бъдат отстранени !!!!!!!
  • 29 покруса

    30 1 Отговор
    Имаше такъв народ едно време. Сега е Славирод,чалгород,силиконород,татуирод,пачко- и кюлчерод И Т.Н.
  • 30 Ген. Пасов

    34 5 Отговор
    Слави да излезе и да поеме някаква отговорност той да стане премиер.Отсрани да се критикува е най лесно.Сега какво следва Слави и той се отказва от депутатското си място отива си в телевизийката и от там само ще си приказва,и си оставя сценристите и други които никой не ги е чувал да оправляват държавата.Някак си не го виждам да ходи всеки ден в парламента ,а много негодуваше против това нагло държание на всички депутати

    Коментиран от #91

  • 31 пешо

    39 1 Отговор
    много е лошо когато глупав човек си помисли че е някакъв фактор и светът се върти около него .

    Коментиран от #67

  • 32 ПРОМЯНА ЛИ

    22 13 Отговор
    КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ПОДЪЛ ЗА ДА ТЕ ИЗЛЕКУВА НЯКОЙ ЛЕКАР И ТИ ОТ "БЛАГОДАРНОСТ" ДА ГО НАТОПИШ С ЛЪЖИ И КОМПРОМАТИ, ЗА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН?

    Коментиран от #44, #48, #62

  • 33 Подобни

    7 5 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    глупости дращеше и преди изборите и как било смешно да се говори, че ИТН, които били на 10% под герб, ще спечелят! Е видяхме! Но на теб не ти пречи пак да си драскаш глупостите!
  • 34 Е-е-е-е-е

    22 1 Отговор
    Най-после един политолог да каже нещо точно конкретно е вярно
  • 35 Не се прави

    19 2 Отговор
    така. Изчакваш да се обработят всички протоколи, свиква се НС от Президента, представяш си екипа и приемаш /или не приемаш/ мандата като първа политическа сила. Политиката не е шоу, нито пък 7/8 ТВ е Народното събрание. Избори до дупка, защото и да състави правителство с други партии то пак ще е на малцинството и или ще е в зависимости, или ще бъде изхвърлено с вот на недоверие.
  • 36 МАНГЪРОВ

    18 9 Отговор
    ДЪЛГИЯ ДЕБИЛ ОЩЕ ЛИ НЕ Е ПОКАНИЛ СТОЙЧО КАЦАТА ЗА МИНИСТЪР В НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА МИЗЕРИЯТА И ФАЛИТА?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 БОЧКО СЪМ

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "СЛАВЧО, ПОКАНИ НИНОВА":

    Що слави да я кани? Не може ли аз да я поканя ;)
  • 39 Ген. Пасов

    15 0 Отговор
    Сега остава Миглена Кунева да предложи.
  • 40 СТОЙЧО КАЦАТА

    8 13 Отговор
    АМА ПЪК СТАНА ИНТЕРЕСНО - СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ! НЯМА НУЖДА КУРНЕЛА ИМПЕКСОВА ДА ПОДСКАЧА ВСЕКИ ДЕН И ДА СИ ИЗМИСЛЯТ С ЛЕНЧЕТО ЙОНЧЕВА СКАНДАЛИ, СЕГА СА СИ ИСТИНСКИ, АВТЕНТИЧНИ!!!
  • 41 Не ти

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "НИ ОВА СЪМ":

    разбраха иронията и сега ще се спукат да пишат минуси :)
  • 42 Ген. Пасов

    2 3 Отговор
    Най подходяща е Лиляна Павлова .
  • 43 Радев

    32 1 Отговор
    Какво да очакваме от поредната мутра във властта. Лицето Трифонов на 54 години не можа да създаде семейство,да отгледа дете,тръгнал да оправя държавата. Защо се крие от всенародната любов,защо го пазят 10 души. Това ли е честния и почтен политик Трифонов? Защо рекетира поддръжниците си такса за скапаната си кабеларка? Добре е поне,че до него е Маймуняка Тошко да го дърпа към дъното!

    Коментиран от #69

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 АМОН

    11 3 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    По същественото е, изместването на приоритетите пред държавата.

    Нещата при него опират до някакви бизнес опирации на продажба на ББР , на концесиониране на магистралите , а не до СЪДЕБНА РЕФОРМА , която странно защо всички освен ХРИСТО ИВАНОВ заобикалат.

    КАКВО ЩЕ ПРАВИШ С ГЕШЕВ , СЪС СЪДЕБНАТА РЕФОРМА СЛАВЧО?!!

    НИЩО РАЗБИРА СЕ!!!

    ТОВА ЕН Е СМЯНА НА СИСТЕМАТА А НЕЙНАТА ПОДМЯНА С МОДЕЛ ПОЗНАТ НИ ОТ ЦАРСКО ВРЕМЕ, КОГАТО СТАРИТЕ ЮПИТА РАЗФАСОВАХА ДЪРЖАВАТА И ПРОДАДОХА НА БЕЗЦЕНИЦА ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВНИ АКТИВИ ВЪВ ФАРМАЦИЯТА , БТК , ЕРП -та ...

    СЕГА НОВИТЕ ЮПИТА НА ПРИНЦ КИРИЛ ОТ МИЛЕНИУМ СА ГОТОВИ ДА ДОВЪРШАТ ЗАПОЧНАТОТО ОТ БАТКОВЦИТЕ ИМ НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВ.

    ТЕЗИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НЕ САМО СПРЕНИ , НО И ОТСТРАНЕНИ КАТО ВРЕДНИ ЗА ДЪРЖАВАТА.

    ГРАБЕЖА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН С ИСТИНСКА РЕФОРМА, ЗАПОЧВАЩА ОТ СМЯНАТА НА ГЕШЕВ И ВСС.
  • 46 българка

    13 2 Отговор
    Много точен анализ! Както някой беше казал "Човек се стреми да постигне нивото на своята некомпетентност"! Да се надяваме, че е само некомпетентност, а не зависимост!
  • 47 МАНГЪРОВ

    4 12 Отговор
    ЛИПСВАТ МИ ДЕБИЛИТЕ ОТ БСП - БАДЖО, ТАШКО, САШЕТО СИМОВ, КАКА КУРИ, ЕЛЕНКО, МАДУРО И ДРУГИ ДРУГАРИ. АМА ЗАЩО НАРОДА ГИ НАБУТА ПЕТИ НА КУЧЕТО В Г.ЗА? АМА СЕГА ШОУТО СТАНА ПО ПРОФЕСИОНАЛНО.

    Коментиран от #57

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 67778

    2 10 Отговор
    Поредната герберска подлога е изкарана на амбразурата обаче ми обясняват, колко е лъош Славчо
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 pesh

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ники":

    Бойко ти ли ва? Или Курнела си?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 !!!?

    9 22 Отговор
    Демонизацията на Трифонов е с цел отклонение на обществото от диктаторските практики на Радев, който безконтролно вилнее с репресивния си апарат в държавните институции. Като се има предвид, че той е единствения висш чиновник с недосегаем имунитет (заедно с кремълския шпионин Малинов), а сега е и единствения властелин в държавата, то неговата позиция и действия напълно отговарят на тези на диктаторите Путин и Ердоган !!!?
  • 55 А какво

    22 0 Отговор
    е очаквало обществото от прикриващия с арогантно поведение и неувереност комплексите и страха си човек ?
  • 56 Механик

    28 1 Отговор
    Слави си помисли, че както може да подвиква на Ванката и да го "чанчи", така може да постъпи и с българите, ама сбърка.
    Не може да крещи и да гледа заплашително, както често прави в шоуто си и народът да не му покаже среден пръст.
    Просто Слави се изложи.
    Лично аз, без да съм бил фен на Слави, си мислех ,че ето на, той все пак толкова години води едно шоу, което макар и малко просташко за моя вкис, все пак беше успешно. Такова шоу се прави с екип и работа в екип. От тая гледна точка си мислех, че той все пак има някакви организаторски и визионерски способности, но се излъгах.
    Той показа точно същият стил като на Бойко, че дори и повече.
    Не съм гласувал за него, така че не съм разочарован от Слави. Разочарован съм от себе си и от грешната си преценка за организаторските способности на въпросният.
  • 57 Хей

    9 0 Отговор

    До коментар #47 от "МАНГЪРОВ":

    Сега шоуто е по-пошло, и то от първия час.
  • 58 Размисли и страсти

    20 1 Отговор
    Знае ли някой със сигурност,дали Слави Трифонов е болен.Според мен,неадекватното му поведение може да е резултат от физическо заболяване. Тошко и другите му подчинени,неистово искат да ни убедят,че всичко е наред,но защо Слави Трифонов не се среща очи в очи поне със своите симпатизанти.Или защо всички говорят(вкл.френският журналист),че външният му вид говори за заболяване. Все пак това е важно,защото се отнася за ЛИДЕР на партия,която се готви да УПРАВЛЯВА.

    Коментиран от #59, #63

  • 59 Бай той

    9 3 Отговор

    До коментар #58 от "Размисли и страсти":

    Идеята на Тошко и сие е да манипулират Слави, и в задкулисие да прокарват интересите на....?
  • 60 Наглост

    30 0 Отговор
    Този клоун е по нагъл и от толупа.Декларира прозрачност(преди изборите)а ни представя продукт,за който можем само да гадаем от къде е дошъл.Декларира борба със задкулисието(преди изборите),а задкулисно ни предлага нещо,за което няма как да знаем как се е оформило и от кого.И когато хората се възмущават от постъпката и избора му,то реакцията му не е в стил извинение а симулира обиден от собствената си наглос.
  • 61 Григор

    20 0 Отговор
    АЗ ЛИ НЕ РАЗБИРАМ КАК ЕДИН ЧОВЕК,КОЙТО НЕ ИЗЛИЗА СРЕД НАРОДА ЩЕ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО? ОТ КЪДЕ ТОЙ ЗНАЕ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА? ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ЛИ? ХОДИЛ ЛИ Е ТОЙ ПОСЛЕДНИТЕ 10-15 ГОДИНИ В МАГАЗИН ДА СИ КУПИ НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ.
    ОТ КОГО СЕ ПАЗИ ТРИФОНОВ С ТАЗИ ОХРАНА,ОТ ЛЮБОВТА НА НАРОДА? ИМА НЕЩО МНОГО АМА МНОГО СБЪРКАНО В ТОЗИ ЧОВЕК!
    НА ТЕЗИ ГОДИНИ ТРЯБВА ДА ИМА ВНУЦИ ТОЙ НЯМА ДЕТЕ И ЖЕНА.ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАДВА НА ХУБАВИТЕ НЕЩА ОТ ЖИВОТА!
    САМОТНИК НЕЩАСТЕН!
  • 62 И аз

    9 3 Отговор

    До коментар #32 от "ПРОМЯНА ЛИ":

    Това си мисля от няколко дни.С толкова много злоба е заредена атмосферата.

    Коментиран от #83

  • 63 Леле

    22 2 Отговор

    До коментар #58 от "Размисли и страсти":

    Абе пич!Ти сериозно ли не виждаш каква личност е Слави.Той е пълен комплексар и не може едно изречение да върже сам.Страда от параноя и се двеижи с охрана по многобройна и от на толупа.
  • 64 РЕШЕНИЕТО

    10 1 Отговор
    Е много лесно. Да пали джипката и да отива да покани братя Илиеви. Хем ще са министри, хем ще са му охрана.
  • 65 Истина

    19 5 Отговор
    Служебното правителство да остане е последната надежда за България, не разбрахте ли бе хора! Какви политически партии какви 5 лв? И аз разчитах на Слави ама се видя че го бива само в правенето на шоу, не и на кабинет! Досега някой парламент да е правил такива кардинални промени?! Не е и няма да направи, какво очаквате от корумпирана пасмина?! Как очаквате от политически обвързани корумпирани негодници, дошли единствено да се налапат, да помислят мислят за обикновения човек! Евала на Янев, на президента и на служебния кабинет! Поклон за доблестта и почтеността!
    Служебния кабинет да продължи максимално дълго, след това промяна на конституцията и забрана на политическите партии! Референдуми за всичко както е в Швейцария!
  • 66 СЛАВЧО

    13 3 Отговор
    ТВА НЕ ТИ Е ШОУТО...ТРЕБВА ДА КОМУНИКИРАШ С ДЕПУТАТИТЕ СИ....УТРЕ ЩЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ТО ТЕБ В ПАРЛАМЕНТА И ЩЕ НАПРАВЯТ НЕЗАВИСИМА ГРУПА........НЕ МОЖЕШ ГИ ВЪРНА....ПОМИСЛИ
  • 67 Е нема такава държава

    18 4 Отговор

    До коментар #31 от "пешо":

    Славче или там който му дърпа конците, заграби и се подигра с протеста и подло ни предаде....нема БСП, нема ИМВ, нема ДъБъ.... имало само ИТН..... Е ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!
    Ако тоя лузер не преговаря с партиите, които изнесоха протеста на плещите си - ДБ, ИМВ и БСП, няма място в политиката, да вдига бялото знаме и да изчезва!!!!
    НАРОДЕ???? До кога ще спиш!!!!
  • 68 Пурко

    14 4 Отговор
    И какво възпитание очаквате от учиндолски чалгар простнга?!? Поета го е казал: Не Народ а Мърша!!!

    Коментиран от #73

  • 69 РЕАЛИСТ

    11 2 Отговор

    До коментар #43 от "Радев":

    Слави не е добре, не виждате ли вида му?
    Куца и е с нездрав тен, отслабнал и остарял.
  • 70 Перо

    9 4 Отговор
    Добре казано! Доказва се,че най-състоятелно е оставането на служебното правителство за постоянно,независимо с чии мандат! Другото е неоправдан риск за подмяна,вместо промяна. Само да се актуализират приоритетите на партиите от протеста и да влезнат в програмата на правителството,на първо място съдебна реформа,махане на Гешев и специализираните съд и прокуратура и изчегъртане на партията ГРОБ на организираната престъпност!
  • 71 ЪРП

    7 4 Отговор
    ЩO ЗA МAЛOУМИE E ДA CВЪРЗВAТE И ЛAНCИРAТE ПAРAШУТИCТA ВACИЛEВ C ДПC???????????

    15 OТ МИНИCТРИТE ПAРAШУТИCТИ CA ДИРEКТНO OБУЧEНИ OТ ТРИБУКВEНИЧКOВЧEТAТA!!!!!!!!! 15

    МНOГO ЯCНO ,ЧE ТРИБУКВEНИЧКOВЧEТAТA, OТ ДРУГAТA CТРAНA НA ГOЛЯМAТA ЛOКВA ДИРEКТНO CA МУ CПУCНAЛИ CПИCЪКA НA CЛAВИ !!!!! КOEТO CAМO БEТOНИРA ФAКТA ,ЧE CМE ТЯХНA КOЛOНИЯ!!!!!

    OТ ЯCНO ПO-ЯCНO E ,ЧE ТE CA CЦEНAРИCТИТE И КУКВOВOДИТE МУ!!!!!!!!!!!!! ДПС, НЕ ОБЕЩАВАТ МЕСТА ЗА АСТРОНАВТИ В "НАСА", НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ???????!!!!!!!!
  • 72 8225

    14 0 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Няма как да стане, защото той не търпи възражения. Егоцентрик.
  • 73 Слави Номер 1

    4 15 Отговор

    До коментар #68 от "Пурко":

    Слави е феномен за българската нация. Само той и ИТН могат да оправят държавата. Завинаги имат пълната ми подкрепа. Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка. Успех !
  • 74 111

    4 0 Отговор
    Колко много политолози имало в България! Пък политиката все е "болна" тема.
  • 75 Киро Питоня

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "пешо":

    Браво бе! Чак сега ли се ''освести''? От колко време казвам ,че Чалгаря е ПОДМЯНАТА и че неговата задача, дадена му от задкулисието е да ви приспи, докато лудите се налудуват. Още на протестите учиндолската кратуна доказа че е ''ЗА'' статуквото и е част от него. Пак добре, че си е останал още в селската кал, та да ви стане ясно овреме с какъв си имате работа.

    Коментиран от #82

  • 76 Българин

    12 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Претенциите на обществото са към Слави Трифонов и неговия арогантен едноличен стил на поведение.

    И още претенциите на обществото към чалгаря са надменното,просташко и нагло поведение.Това поведение не може да се толерира от Българите в България!
  • 77 Майкооо

    8 0 Отговор
    Първия Учиндолски Космонафт
  • 78 LOSHIA

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":

    НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ,НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ОТНЕСЕТЕ ОЩЕ ПО ДЕБЕЛА ТОЯГА!!!!!!!!!

    Коментиран от #81

  • 79 Гоу Слави

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ники":

    След изборите, основната интрига е:
    Ще има ли редовно правителство България?

    Крайно време е в НС да се спазва Конституцията на Република България!
    Крайно време е депутатите да гласуват в съответствие със своята съвест и убеждения!
    А не единствено монолитно, под диктовката на партийните гаулайтери и централи!

    Ето точният конституционен текст:

    Чл.67.

    ал1.
    Народните представители представляват не само своите избиратели,
    а и целия народ.
    Обвързването със задължителен мандат е недействително.

    ал.2.
    Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите
    в съответствие със своята съвест и убеждения.

    Очевидно гласуването на всеки депутат,
    което не е в съответствие с неговата съвест и убеждения,
    а е под натиска и диктовката на партийните лидери,
    е противоконституционно, нали?
  • 80 Киро Питоня

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Проблемите":

    Ами бе, ти изобщо имаш ли връзка с реалността- Малкия Мук- приватизаторът за жълти стотинки на БТК, облажил се яко от врътката с външния дълг. Счетоводителят на мафията. Здравния министър- я виж каква е връзката и с GAVI и ти гарантирам, че тая пкла ще беси всички, които не се ваксинират. Енергиен министър...поинтересувай се какви са интересите на Мариците по повод въглеродните емисии и как тоя същия ще потроши 4млрд евра народна пара . Вътрешен министър-нема такъв смех-доказано кадрово ченге от ДС ще лустрира своите..ами бе, да не верваш. Пич, шаран да си на бастун шта лОва. Този кабинет на ''преводачите'' е последното статукво, което ще обезкости до кокал България. Изгонихме Тиквата, да влязат Кратуните. Народе...!!!!!!!!!!!!!!
  • 81 Хаха хаха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "LOSHIA":

    С всеки изминал избор
    растеше тренда на ИТН и ДБ, нали?

    С всеки следващ избор ще затъват ГЕРБ, нали!

    Също, както НДСВ!
  • 82 Хаха хаха ха

    2 7 Отговор

    До коментар #75 от "Киро Питоня":

    Комунистическите тролове са в истерия!

    Слави,
    мачкай мутрата Борисов!

    Смело!
    С ТЕБ СМЕ!

    Коментиран от #93, #94

  • 83 И ОТНОВО

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "И аз":

    за жалост атмосферата е заредена по вече с невежество и простотия,а те пораждат злобата
  • 84 И ОТНОВО

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ааааа":

    Ами те червените бабички гласуват за герб или бсп,те си знаят Нямат нужда от фейсбук.умньо
  • 85 кпсс

    3 2 Отговор
    цървулът да си оди подарък от кеворкян
  • 86 изрод от ГЕРБ

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "ЛОШОТО Е":

    Те ще гласуват отново за ИТН,защото имат глави на раменете си,за разлика от т.............
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 LOSHIA

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "ПРОМЯНА ЛИ":

    ТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЛУЖАТ НА ОБЩЕСТВОТО И НАРОДА СИ ..........И АКО НЕ МОЖЕШ ДА ГО ЗАПОМНИШ СИ ГО ЗАПИШИ ТРОЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 И ОТНОВО

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "име":

    Слез от коня и иди на сянка.
  • 91 изрод от ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ген. Пасов":

    Ти в коя епоха живееш,умнико
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Киро Питоня

    5 1 Отговор

    До коментар #82 от "Хаха хаха ха":

    А дано, ама надали...Ти ще ревеш първи като саранска мечка след два месеца и ще се чудиш как да го махнеш пък тоя. И как така ще управлява, като има подкрепата само на има-няма 7-8% от българите,а? То не е само да смачкаш тиквата, а после? После какво, друга тиква ли ще си отгледаме,а ? Толкова ли си глупав да не виждаш че точно тоя ще ''покрие'' Банкянския. Шаран да си, на бастун ща лОва.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 М а н а ф оглу

    6 2 Отговор
    Чалгаря ви го избраха миячите на чинии и кенефи у европа и чужбина, да е честито на всички дебили. Ама сега тука ще му берем гайлето не тези там.Гледахте тъпизмите 20 години по телевизора и станахте зомбита, а сега хак да ви е. Сега ще има по три файзера за всяка Уфсъ, и дива приватизация на всичко което е останало.И като дойдат частните фирми за социални услуги, за да ви вземат децата, да не забравите да ги облечете добре и изкъпете.И четете истанбулската конвенция, защото това е новата канституция за територията.
  • 96 РЕЗАН КАДУРОВ

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Трифоноглу":

    ПАК ШЕСТАЦИ НА ВЛАСТ, БЕ..ЕЕЕЕЕЕЕ.......
  • 97 От казана със катрана

    2 1 Отговор
    Не забравяйте казана със катрана откъдето ще го дръпнем надолу? И всеки следващ
  • 98 първан симеонов

    3 0 Отговор
    на слави му дърпат конците мултигруп партията и така нататък е партия на мултигруп честито на наивниците дето гласуваха за него с надежда за по-добър живот в българия
  • 99 Любопитството какво прави Слави ена

    2 0 Отговор
    Политици, медии, Мисирки, Лози и подобни!! Не желае да влиза в Обяснителен режим с тези собекти, и това е Голяма мъка за тях!! Обществото му вярва, че правилно постъпва, и няма да бъде Предадено!!
  • 100 Батето

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ники":

    Гологлав Орел
    Гледа като назобен биткаджия, а се държи като смотана ученичка ..... от .....
  • 101 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 1 Отговор
    Слави Трифонов има предизборни обещания, има избиратели и това са единствените 2 неща, с които трябва да се съобразява. Това, че на Христо Иванов или адв. Хаджигенчев, не им харесват желанията на избирателите на ИТН. Си е техен прблем. Ако тези избиратели искаха нещо друго, нямаше да гласуват за ИТН. А щяха да гласуват за друг.

    Аз пък смятам, че ИТН=Слави Трифонов е отговорен само пред своите избиратели. И може да прави каквото си поиска, щом избиратеите му желаят сщото. Ако избирателите на Трифонов, не желаят да се събразява с Христо Иванов, Мая Манолова и Корнелия Нинова. Слави Трифонов не трябва да се съобразява с тях.

    На някои хора/олигарси и разни посредствени политици като Корнеллия, Атанас Атанасов, Биков .../ ама много не им хареса, че ИТН=Слави Трифонов не искат да се съобразяват с дригите партии, с политиките им и корупционите им схеми. И всячески се опитват да го "опитомят". И да го накарат, ако не да прави каквото те искат, поне да върви в посока в която искат.
  • 102 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 1 Отговор
    Ало журналисти и политолози. Първи още в ноща след изборите БСП "се опитаха да извиват ръце". Корнелия Нинова излезе и НАГЛО каза, че "Без БСП не можело да има правителство, и че БСП имала условия. За да има правителство, трябвало да се приемат условията на БСП." Защо не коментирате това "извиване на ръце" и това нагло поведение от страна на Корнелия Нинова. Защо коментирате само Слави Трифонов?

    ИТН може да прави каквото си поиска, и да се държи "невъзпитано", с тези, които вече над 5 години се държат нагло и невъзпитано с ИТН, Слави Трифонов и избирателите им. Пренебрегват резултатите от референдума на Слави Трифонов. Наричаха го чалгар и какво ли не, и продължават да са арогантни като ГЕРБ. Всички от досегашни политици включително и ДБ нагло и невъзпитано пренебрегваха желанието на 2,5 млн. български избиратели. ДБ ли, лицемерно ще държи сметка за възпитаноие. Трябва те да преосмислят своето възпитани и държание към българските избиратели.

    Ало политолозите и журналистите, това, че определяте нещо за "невъзпитано" и "недопустимо". Не означва, че избирателите го определяме по същия начин. Аз например смятам вашето поведение да ми насаждате вашето мнението за единствено правилното за нагло, невъзпитано и недопустимо.

    Вие журналистите и политолозите сте еднакво виновни с политиците, че всички българи заедно/избиратели, политици, журналисти, политолози .../ доведохме държават си до това и трагично състояние. Доведохме държават си до тук от алчност,
  • 103 ГЕРБ=БСП=ДПС

    0 1 Отговор
    Виe журнaлиcтитe и пoлитoлoзитe cтe eднaквo винoвни c пoлитицитe, чe вcички бългaри зaeднo/избирaтeли, пoлитици, журнaлиcти, пoлитoлoзи .../ дoвeдoхмe държaвaт cи дo тoвa и трaгичнo cъcтoяниe. Дoвeдoхмe държaвaт cи дo тук oт aлчнocт, вcички бългaри лaмтят зa пo-виcoки пeнcии, зa пo-виcoки зaплaти, зa oщe и пo-виcoки бoнуcи зa 15-тa и 16 зaплaтa. Никoй нe излeзe и нe кaзa, дoвoлeн cъм oт дeпутaтcкaтa cи зaплaтaтa oт 5000-7000 лeвa мeceчнo; дoвoлeн cъм oт мaкcимaлнaтa cи пeнcия oт 1400 лeвa мeceчнo. Дoвoлeн cъм oт чинoвничecкaтa нeзacлужeнa зaплaтa нaд 10 000 лeвa мeceчнo. Дoри прeзидeнтa "coциaлиcт" Румeн Рaдeв, нe излeзнa дa кaжe. Мнoгo ми e 10 000 лeвa мeceчнa зaплaтa, кoгaтo пeнcиoнeри пoлучaвaт 250 лea мeceчнo. Нaмaлeтe ми зaлaтa нa 5 000 лeвa мeceчнo. Вcички иcкaт oщe и oщe ... НEНAЯДOХМE CE бългaритe, вce нe ни cтигa.
  • 104 Фал старт

    2 0 Отговор
    Слави както изгря, така и ще залезе! Никога не съм си мислила, че от него ще става политик, управник или още повече месия на новото по-добро бъдеще!Свидетели сме на пълни циркове и клоуни, които си мислят, че са незаменими! Онзи ден гледайки пресконференцията на ИНТ се убедих за сетен път, че само да шикалкавиш, политик не се става и държава не се управлява! Ако е нужно, ще се ходи пак на избори!!! И приканвам всички да гласуват! Ще гласуваме докато се изберем правилния път… Лошото е, че зад всяка партия стоят няколко личности в сянка, които дърпат конците. Затова може би са необходими коренни промени в Конституцията!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове