Last news in Fakti

22 Юли, 2021 05:54 3 599 27

Деян Николов: Министри като Рашков имат място в следващ кабинет

  • деян николов-
  • възраждане-
  • правителство

Правителството следва да има лица, които не просто са експерти, а и са честни и почтени, смята представителят на "Възраждане"

Деян Николов: Министри като Рашков имат място в следващ кабинет - 1
Снимка: Кадър от Евроком

“ДПС подкрепиха председателя на НС и това може да значи всичко”, заяви представителят на партия “Възраждане” Деян Николов, който беше гост в предаването “Делници” по телевизия Евроком с водещ Николай Колев.

Николов обясни още, че част от приоритетите на водещата в парламента партия са притеснителни. Като такова той представи предложението за концесии на автомагистралите.

Политикът изтъкна, че в правителството следвало да има лица, които не просто са експерти, а и са честни и почтени. “Начинът, по който се комуникира с обществото, ми напомня на досегашния - през телевизора и фейсбук. Не съм оптимист в това отношение”, заяви още гостът.

“Някои министри от служебното правителство се справиха добре”, смята Николов.

Той даде пример за такива министри, посочвайки Бойко Рашков. И допълни, че лица като него могат да намерят място в следващ кабинет.

Политикът коментира и влизането на България в еврозоната.Той се обяви твърдо против това и разкритикува новите депутати, че не са взели отношение по темата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Филип Георгиев

    32 22 Отговор
    Министри като Рашков имат място в следващ кабинет. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!
  • 2 предложение

    25 15 Отговор
    А пък аз мисля, че само Рашков е достатъчен!
    Няма нужда от други министри!
    Но с едно условие: Махаме Гешев и прокуратурата на подчинение на Рашков!
    А също и един батальон от спецназ!

    Коментиран от #18

  • 3 Сссс

    20 5 Отговор
    Задължително трябва да има като Рашков, но дали? Гледайки пресконференцията с Тошко о Филип Станев не мисля, че имат желание самия Рашков да продължи като министър на МВР.
  • 4 Bai Nudals

    26 18 Отговор
    Рашков е боец,завиждам му за куража и за битката която ежедневно води с боковите разбойници.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 20 Отговор
    БОЙКО РАШКОВ е СМЕЛ ЧЕСТЕН ЧОВЕК спря купуването на гласове
  • 6 оня с коня

    12 13 Отговор
    Ето я и най-отявлената Про-руска Партия - Обилно финансирана от Руски капитали и имаща ОСНОВНА Цел да вкара България в Прегръдката на Москва.И понеже "Нежният" Метод на Убеждение на Гражданството в Идеята няма гарантиран Успех,затова и "Възраждани" са за "Твърд подход" по въпроса,т.е. искат РАШКОВ.Колкото до Мнението на Партията относно въвеждането на Еврото в БГ - съвсем нормално е да е ТВЪРДО ПРОТИВ,защото това би ни отдалечило от Русия и "Усложнява " излишно нещата по ПОВТОРНОТО "Побратиняване".Колкото до твърдото Убеждение на "Възраждане" за "Немедлано" излизане на Страната ни от НАТО и ЕС - то е ясно като бял ден,както и респективно изгонването на Амер. Бази и замяната им с Руски...ОСВОБОДЕНИ от Наем,какъвто Сидеров иска от САЩ.

    Коментиран от #9, #11

  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 19 Отговор
    Естественно,РАШКОВ е основна фигура във всеки кабинет,искащ разчистване на мръсотията оставена от гроб!Той и финансовия министър са задължителнии ГОрдост за всяко Управление!!!Достатъчно е да ги гледат по тв и съм убеден....Всеки ще започне да спазва ограниченията на ...закона!!!
  • 8 Анонимен

    18 22 Отговор
    Министри като Рашков нямат място в нито едно министерство. Той е нагъл, нарцистичен и манипулативен. Ще превърне МВР в чудовище.

    Коментиран от #20

  • 9 Оня с коня

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    го е сменил с магаре.
  • 10 Йорго

    13 14 Отговор
    Б.Рашков работи много и съвестно и ще вкара много институции в ред.ако него предложат за редовен кабинет България ще загуби.
  • 11 Ама вярно ли е

    7 8 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    От Възраждане Искър и да заменят БЕЗПЛАТНИТЕ американски бази с БЕЗПЛАТНИ руски бази. То бива бива фантазии ама тия са безкрайни и в научната фантастика ги няма
  • 12 Ама вярно ли е

    7 5 Отговор
    От Възраждане искали да заменят БЕЗПЛАТНИТЕ американски бази с БЕЗПЛАТНИ руски бази. То бива бива фантазии ама тия са безкрайни и в научната фантастика ги няма
  • 13 Искат или не искат

    9 10 Отговор
    Рашков ще бъде министър и в следващият кабинет
  • 14 Аз, врачанката

    9 13 Отговор
    То целият кабинет,ако можеше да си остане за постоянно,щеше да е най-добре! Що се отнася до Рашков-такъв министър досега не е имало! Той е еродиран и човек,който е здраво стъпил на поста си. Само едно ме съмнява,че няма да може да махне Каскетков от Главен прокурор на Републиката.
  • 15 Верно ли

    11 10 Отговор
    Дамаджаната бил много подходящ.Дето страда от амнезия и забравил да декларира почти милион .И спестил от закуски имоти за още десетки милиони.Хвала на ,такива честни и мислещи за народа другари.
  • 16 ХАРИ

    8 12 Отговор
    БОЙКО РАШКОВ Е ТВЪРД И БЕЗКОМПРОМЕСЕН БРАВО НА НЕГО

    Коментиран от #19

  • 17 Истината само

    12 11 Отговор
    Министри като Рашков имат място в ЦСЗ!
  • 18 Реалист

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "предложение":

    Трябва и да се отвори Белене и всички гербави да работят да строят пътищата и заводите

    Коментиран от #22, #23

  • 19 МАТА

    4 11 Отговор

    До коментар #16 от "ХАРИ":

    Рашков е единственият мъж в държавата. Само той може да изчегърта ГЕРБ
  • 20 Последния Софиянец

    5 13 Отговор

    До коментар #8 от "Анонимен":

    Треперете гербави, защото точно в това ще се превърне МВР. Както бе едно време и затова тогава нямаше престъпност
  • 21 ПК инк

    10 5 Отговор
    За реваншисти място НЯМА в никой кабинет.
    Същото се отнася и за дъртите комуняги.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 продължение

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "Реалист":

    Явно не си разбрал предложението!
    Белене няма да му стигне на Рашков!Също и няма да се задоволи с ГЕРБ! Всички на плаца!
    Трябва му по-голям простор!
    Ти не се радвай много!Може и теб да захване!
    Само му дай власт!
  • 24 леле мале

    6 3 Отговор
    Обхваща ме тих ужас, като чета, какво пишат тук!
    Искат да дадат власт на такъв човек, който не се знае докъде може да стигне?!
    Като оня с мустачките през 30-те!

    Коментиран от #26

  • 25 иванов

    1 3 Отговор
    Достоен мъж....Задължително в НОВИЯ КАБИНЕТЕ
  • 26 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "леле мале":

    България и Българи от оня с мустачките са видели само Хубаво!Аз му Благодаря от мое име за това,което е направил за България!
  • 27 ЧОБАН

    1 1 Отговор
    АМИ ХУБАВО ТОГАВА ЩЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА ПРОМЯНА ПО РУМЪНСКИ МОДЕЛ И ДА ОКАЧИМ ДЪРТИТЕ КОМУНДЕТА ПО СТЪЛБОВЕТЕ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО КАКТО И РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове