Last news in Fakti

2 Август, 2021 18:37 10 179 51

Бабикян за изявата на Слави Трифонов: Самообслужване...

  • арман бабикян-
  • изправи се.бг! ние идваме!-
  • ибгни-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ

"Вие бихте ли отстъпили на някой, който няколко пъти сменя позицията си в рамките на седмици?", запита депутатът от ИБГНИ

Бабикян за изявата на Слави Трифонов: Самообслужване... - 1
Снимка: ФАКТИ

За да подкрепим правителство, ще държим да има и писмено споразумение с партията на Слави Трифонов. Какво срамно има в това нещата, за които сме се разбрали, да бъдат изписани на един лист и подписани, и да видим кой ще ги върши?

Това каза пред БНР Арман Бабикян от „Изправи се.БГ! Ние идваме“.

От ИБГНИ очакват кандидат-министрите да са грамотни и почтени. „Хора, които са готови да разграждат модела, срещу който сме се изправили“, добави Бабикян.

„Не съм склонен да обсъждам интервюто на г-н Трифонов, защото не прилича на интервю, а на самообслужване“, коментира още той.

Според него желанието да се проведат разговори, да се представи съставът на кабинета е положително.

"Много ми е трудно да дам мнение по кандидатурата на г-н Николов, просто защото не го познавам. Да се изказвам положително или отрицателно за някого, когото не познавам, е просто предубеденост", коментира Бабикян по повод кандидатурата на ИТН за премиер.

"Нещата са прости. Проведохме секторни разговори по политики. При правната комисия стигнаха до над 90% съгласие, както каза адв. Хаджигенов. Същото се отнася и за икономическия формат, както каза Мария Капон. Аз самият бях на комисията по енергетика и наистина съвпаденията са твърде големи. Всичко това трябва да легне на лист хартия, за да се превърне в споразумение и да бъде представен съставът на изпълнителите на това споразумение", отговори той на въпроса при какви условия ще подкрепят кабинет на ИТН.

"Вие бихте ли отстъпили на някой, който няколко пъти сменя позицията си в рамките на седмици?". Така Бабикян аргументира искането на ИБГНИ да се подпише споразумение.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 73 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    79 3 Отговор
    Няма срамно даже е задължително да е разписано точка по точка примерно в срок от 1 година :)
  • 2 интелектуалец

    42 118 Отговор
    Само партия ГЕРБ със своя интелектуален и експертен капацитет е способна да управлява България в тези трудни времена.

    Коментиран от #5, #7, #9, #18

  • 3 Илхан

    93 44 Отговор
    Слави може да докаже че е независим единствено ако покани за министри:Асен Василев, Кирил Петков, Бойко Рашков и Атанас Пеканов
    Това са достойни и можещи хора с морал.

    Коментиран от #20, #21, #39, #50

  • 4 чичо Мичо

    22 4 Отговор
    Дедо Герчо каза същото.Кой взе парите и къде ги занесе!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Какъв си мазен и ти

    55 23 Отговор
    Да ви махат всичките интересчии и да оставят служебното. Никакъв кяр от вас. Хванахте се за гушите и келепира още щом влязохте в НС!!!
  • 7 Абе бегай бе

    34 10 Отговор

    До коментар #2 от "интелектуалец":

    Хубаво ни управлявахте по направление "задънена улица". Калинки без точки!
  • 8 Гюлчатай

    27 17 Отговор
    Лято е,жега.А има дефицит на шнорхели и плавници на пазара.Бабикянов,за колко ще се продадете на Учен Долеца?
  • 9 гадно

    21 4 Отговор

    До коментар #2 от "интелектуалец":

    Това виц ли е защото звучи добре.

    Коментиран от #11

  • 10 Ирон ман

    33 6 Отговор
    "не прилича на интервю, а на самообслужване“, аз бих казал - самозадоволяване
  • 11 По-скоро е страшна история

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "гадно":

    На мен ми се реве като се сетя....
  • 12 българка

    31 4 Отговор
    Естествено, че трябва да има писмено споразумение и преразглеждане на ангажиментите, ако то не се спазва от някоя от страните!
    Всеки човек, постъпвайки на работа, представя документи за образование, професионален опит и препоръки. Подлагат го в някои случаи на изпит, дават му шанс да се докаже по време на изпитателния срок.
    А господата от ИТН искат буквално да ни натресат някакви неизвестни и недоказани личности, че даже и да ги търпим години, докато тотално ни писне от тяхната некадърност!
    Трябвало да има правителство - да, но не на цената на ИТН!
  • 13 Американеца

    24 6 Отговор
    Наскоро имах инцидент - извиках полицаите да арестуват един Потомък на Винету , който в 2 часа по обяд със самурайски меч обяви автобусна спирка в даунтаун Детройт за "индианска земя " ...... Полицаите дойдоха за 2 минути с пищовите и имаше "Падни стани , ръцете на тила"
    ...........................ОКАЗА СЕ ЧЕ индианеца не е индианец , ами Румънски мугъл имигрант , и че е Яко Надрусан с метамфетамин ................. ТА МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ И СЪС "Вожда на Чалгарите и Българите" СЛАВИ ЧАЛГаТА Е СЪЩОТО - ако 2-3 години юзър и от дрогата получаваш грандомански и налудничиви идеи

    Коментиран от #37

  • 14 Дори

    23 7 Отговор
    и коментари за чалгаря "мъж" са излишни ! Сещам се за "лъжливото овчарче" !
  • 15 Пейо

    39 4 Отговор
    Г-н Трифонов , дали поради некомпетентност , дали умишлено защото бягаш от управлението или си подплатен финансово или имаш зависимости , ти си вече тотално компрометиран! Още преди да си съставил правителство недоверието към теб е огромно! Дори миналия ден Десислава Атанасова от Герб злорадстваше и написа -" Гледам хейта и се наслаждавам. Аз идвам и водя ада със себе си а", и дори го бе превела на Английски. Трифонов, Слави ...Аз също гласувах за теб и семейството ми за да детронираме ГЕРБ. Но с твоите неадекватни действия дали целенасочено или неволно ти работиш за връщането на ГЕРБ и ДПС. Докато имаш възможност да запазиш поне част от достойнството и себеуважението се оттегли. Защото както е видно от обществените настроения ще бъдеш принуден от обществото да се оттеглиш и тогава няма да има път занапред за теб!

    Коментиран от #40

  • 16 Развеселен

    35 4 Отговор
    Теодор Ушев: Ако бъде избрано правителство на Слави, ще бъда първият, който ще извика - ”Оставка, мутро!”

    Чалгата и мутренското поведение бяха в апогея си.


    30 г. пошлото, простащината и арогантността "образоваха" българския народ, от ефира на най-гледаните телевизии, 2 пъти на ден.


    Резултатът от това "образование" е налице. Днес имаме реколтата му.
    30 г. много хора биехме камбаната срещу опростачването на ефира и интонационната среда. Въпреки всичко, стотици кандидати за слава се надпреварваха да седнат на диванчето му и неловко поемаха арогантното му поведение и дебелашки шеги, всяка вечер, под звуците на кръчмарски оркестър и полуголи танцьорки.

    Не ме интересува какъв екип ще има това правителство. Но ако бъде избрано, ще бъда първият, който ще извика - "Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай с балета си в крайпътното заведение на Учиндол - където ви е мястото."
  • 17 Изумен

    38 6 Отговор
    Чалгаря във видео включване каза - "Аз знам какво иска Христо Иванов. Иска постове в новото правителство. Те са 4 политическа сила и когато станат 1-ва тогава ще имат" . Ей чалгар с вид на бавнорaзвиващ! Значи всички други да ви подкрепят да управлявате еднолично само с ваши номинации но всички партии от протеста да носят негативите на вашите некадърни избраници! Я си спомни чалгар безмозъчeн кога досега формации които са подкрепяли управление не са участвали със свои представители за да носят отговорност също. Спомни си тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС формулата бе 8-5-3 според гласовете и процентите. Спомни си предишния парламент и коалицията ГЕРБ-ОП? ГЕРБ имаха 95 депутата а ОП 27. И ОП имаха вицепремиер и министър на отбраната Каракачанов , вицепремиер Валери Симеонов , министри на околната среда Ненов и министър на икономиката Емил Караиванов от квотата на Атака. Имаха областни управители като Илиан Тодоров на Софийска област и на други области. А ГЕРБ тогава имаха 95 депутата а ти сега 65. А искаш еднолично да управляваш и крадеш Европейските фондове а останалите са длъжни да ти ръкопляскат. ОП имаха 27 депутата и Борисов им даде толкова министерски постове а сега ДБ 34 но казваш искали някое министерство. Ей чалгар мутренски, осъзнай се. Не знаеш ни най малко какво те очаква. Та дори Борисов бе коректен с партньорите си спрямо теб!

    Коментиран от #33

  • 18 Точно

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "интелектуалец":

    Така,само в ГЕРБ има кметове милионери,като кмета на Карлово-Кабаива...нов,който е един от многото герои,които компрометираха Борисов,и дори да е имал добри намерения,го повлякоха към дъното с безкрайнините си далавери.
  • 19 АМОН

    22 6 Отговор
    СЛАВИ ИДВА ЗА ДА СПАСИ ДПС И ГЕРБ ОТ АТАКАТА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

    ПАРТИИТЕ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РОЛЯТА НА ПАТЕРИЦИ ПОДОБНИ НА ПАТРИОТИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ.

    АКО СРЕД ТЯХ Е И ДПС , ТО ТОГАВА ЩЕ ИМАМЕ ОСНОВАНИЕ ДА ПРИЕМЕМ, ЧЕ ЧАЛГАРЯ НИ Е ПРОДАЛ КАТО ГОВЕДА НА ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН.

    ТОВА НЕ МОЖЕ ДА МУ БЪДЕ ПРОСТЕНО.
  • 20 АМОН

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "Илхан":

    ТЕЗИ МИНИСТРИ БЯХА ЧАСТ ОТ ПРОТЕСТА.

    КЪДЕ БЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТА ЧАЛГАРЯ И ГРУПИЧКАТА МУ?

    Коментиран от #28

  • 21 ...

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Илхан":

    Ти много работи може да си представяш, но министрите, които цитираш дали са склонни да работят с чалгаря, и каква ли е причината, ако откажат...
  • 22 АМОН

    10 2 Отговор
    СЛЕД КАТО САМО ВИЕ СТЕ ПОКАНЕНИ ТО ИЗЛИЗА, ЧЕ СМЕТКИТЕ НА ЧАЛГАРЯ И СТОЯЩИТЕ ЗАД НЕГО ДПС СА НАПРАВЕНИ С ВАШЕ СЪГЛАСИЕ.
  • 23 Американеца

    17 1 Отговор
    Не може цялата Държава, Всяка Сутрин да пита като Годжи и Оркестъра "Шефа Махмурлия ли е? " .......,
  • 24 АМОН

    9 3 Отговор
    ЧУЙТЕ КАКВО КАЗВА КИРИЛ ПЕТКОВ:
    Учуди ме, че атаката дойде от три партии. Първите две ги очаквах - ГЕРБ и ДПС. Спряхме много средства на много хора, свързани с тези партии. Изненада ме атаката от ”Има такъв народ” - ужким хората на промяната, хора на протеста, а такава силна атака. Тези хора, чиито милиони сме спряли, се опитват по всякакъв начин да не позволят хора като нас да останат дългосрочно. Видях, че те в момента използват всяка пролука през партиите. За съжаление са намерили такава през ИТН.

    ГАДНИ И МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ СА НЕ САМО ТЕЗИ ОТ ИТН, НО ЩЕ ВИДИТЕ ЗАЛЕПЕНИ ЗА ТЯХ И ПАРТИИ КАТО ТАЗИ НА СЕСТРА ГАЛЕВА, НА ТОЗИ МАЗЕН АРМЕНЕЦ С НЕГОВАТА КАПОНЦА.

    Коментиран от #32

  • 25 ...

    10 3 Отговор
    И още малко по въпроса... То не е само самобслужване. Няма за говорим за политическа култура или поне за общо възпитание. Те просто отсъстват. Затова пък в изобилие ни се предлагат сценарии като от чалга шоу представления, може би защото само това си знаем. Самозабравяне и високомерие, достойно за съжаление. И претенции все едно, че целият парламент е техен. Съмненията за задкулисни договорки също не трябва да се пренебрегват. Дано не всички гласоподаватели, избрали итн, са носители на техния манталитет и култура, защото иначе тежко и горко за България...

    Коментиран от #44

  • 26 LOSHIA

    8 15 Отговор
    БАБИКЯН, КОИ СТЕ ВИЕ ТА ДА ИСКАТЕ ПИСМЕНО СПОРАЗУМЕНИЕ С ИТН 5та ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА С 13 ДЕПУТАТИ.....СМЯХ......ИТН ОПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛАТА ,А НЕ ВИЕ С РИСТЬО ГЕРБЕРА. АКО НЕ ,НА ЕСЕН НА ИЗБОРИ И СТЕ АУТ!!!ХОРАТА ДОБРЕ ВИЖДАТ КАКВО СТАВА ,ТА ТИ СЕ ИЗКАРА ПО ГОЛЯМ ХИТРЕЦ И ОТ АРМЕНСКИЯ ПОП
  • 27 Излъгани са

    16 3 Отговор
    всички почтени българи, участвали в протестите! Вероятно се надяваха, че, като мълчи, Слави обмисля нещо много мъдро, много новаторско. Да, ама не! Слави си е същият чалга-водещ на шоу за опростяване и пълно затъпяване на нацията, какъвто си беше! А сега иска да ни води към "ада", както е заявил на собствения си гръб. Водачи на партиите на протеста! Вие сте интелигентни, образовани и културни хора. Апелът ми към вас е : Не се поддавайте на провокациите на Слави, не му вярвайте и се дистанцирайте навреме, не затъвайте заедно с него! Нека има нови избори-вие имате огромен шанс, очалгосалият родината ни-не! И оставете служебните министри да си свършат работата, която са започнали!

    Коментиран от #29, #30

  • 28 И ОТНОВО8434

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "АМОН":

    ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО ,ОТПАДЪК
  • 29 ...

    13 1 Отговор

    До коментар #27 от "Излъгани са":

    Напълно подкрепям написаното в коментара ти. Протестните партии трябва да са принципни докрай и да бягат далече от чалга-партията ИТН...дори с цената на нови избори...
  • 30 Сссс

    9 5 Отговор

    До коментар #27 от "Излъгани са":

    Всичко добре, ама колко още ще бъде служебното правителство! А онази противна мутра напира, ли напира а и глупаци има още, които го подкрепят за Толупа говоря.

    Коментиран от #42

  • 31 Пламен

    18 3 Отговор
    Проблемът идва от там че чалгата е едва трета в София.Нямал ли избиратели в столицата,няма как да управляваш.Не става със селските дебили и кенефочистачите от англия

    Коментиран от #35

  • 32 LOSHIA

    3 7 Отговор

    До коментар #24 от "АМОН":

    СЛАВИ С КРАДЦИ НЯМА ДА РАБОТИ,ВЕДНЪЖ ЩОМ Е ОТКРАДНАЛ ПАК ЩЕ ОТКРАДНЕ!!!! РАЗБРА ЛИ УМНЬО!?!.........
  • 33 Пешо

    7 8 Отговор

    До коментар #17 от "Изумен":

    След като има най-много гласове ще решава той.Явно не си гласувал за него, а за някои друг, надявайки се да се облажиш, но в случаят ,чалгар не чалгар той ще води хорото.Когато хората видят, че не става за нищо ще го изритат.Протестърите ще се съобразяват на този етап с него, а може да излезе успешен ход от негова страна.Видяхме и усетихме Мутрата до какво ни докара и продължава да се дуе.
    Герберските тролове се активираха да пишат във форумите и да се опитват да промиват мозъците на нормалните хора.
    Като рискуваха на площада протестърите, казваха ,,Само да не е Тиквата с хунтата си!!!"
    Какво излиза, че този Бабикян и компания се е борел да набута някой за да лапка ли?!
    Или искаш да махнеш ГЕРБ и вожда му и да се променят нещата или искаш да ги заместиш отгоре на кацата с меда?!!!!
    Каквото и да пишете по адрес на ИТН и Слави и да се опитвате да му препишете, каквото ви хрумне, ще се види в следващите месеци.
    Започнахте да викате ХОП преди да сте скочили.
    В услуга на Джипкаджията ли сте?
  • 34 Арменски лъжец

    10 4 Отговор
    Като стана дума за смяна на мнения, господин арменчето и другия площаден клоун Хаджигенов, нали нонстоп по време на протестите се кълняха, че няма да влизат в политиката, камо ли да стават депутати. Що стана бе?
  • 35 Гешо

    9 1 Отговор

    До коментар #31 от "Пламен":

    В София са се нанесли най-много облизващи задни части на Тиквун.
    Облажили здраво покрай него и живеят в разкош в София.
  • 36 ТРАЯН

    6 7 Отговор
    Какво го усукваш бе мръсна арменска душице.
    Ще подкрепите ли със сестра Галева коалицията НДСВ - ДПС -БСП или ДА.
  • 37 Начко

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Американеца":

    Яко прозрение......май в квартала никой не ти вярва за този с меча и реши да го разкажеш във форума.
    Пулицър за теб.
  • 38 Фаро

    4 8 Отговор
    ИТН само заявиха,че са готови и всички скочиха и ги хванаха за гушата.Чакайте малко,това ли е начина?Повечо хора са гласували за ИТН и искат да ги видят как ще управляват.До този момент ИТН се съобразява със своите избиратели чете техните мнения и ги оставя да задават въпроси нещо,което за другите партии е немислимо.Тогава какво искате?ИТН да ви извадят всички кирливи ризи,защото вие ги имате в много,но няма да паднат на вашето ниско ниво под чалгарското

    Коментиран от #41

  • 39 Слави

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Илхан":

    идва, за да махне това правителство. Как си представяш да го назначи почти цялото. Освен това тези момчета имаха пълна свобода на действие и сами казаха, че не са вдигали никому телефона, а Слави иска да нарежда по телефона.
  • 40 Любомир

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Пейо":

    Преводачката юрист от Дулово.Явно ти е фаворитка.Колко точки има като калинка?
  • 41 Задаваш въпроси значи

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Фаро":

    Как ще разграждат модела герб-дпс, какво трябва да се прави с Пеевски, вие избирателите искахте ндсв, пък партийците не кандисаха... Кажи нещо от кухнята или е масонска тайна
  • 42 Глупав си

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Сссс":

    Ти .Всеки има право на избор,другарю .И е свободен да подкрепи ,когото си иска.А,какво искат другарите си е техен проблем. Точно за това са изборите.Там народа си казва думата.
  • 43 Едно уточнение

    7 1 Отговор
    Самообслужване или самозадоволяване. Тъй като го гледам, ммай е второто. Ей това импотенцията нанася страшни вреди на психиката.
  • 44 Дано ама надали

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "...":

    Ей тука има един славчовец и ще чакаме да каже какви изисквания имат избирателите му, как ту има/ту няма народ ще разграждат крадливия модел
  • 45 Гюро Михайлов

    5 0 Отговор
    Арменец ли е режи му г. авата от кръста.
  • 46 МОТИКИ

    3 0 Отговор
    Прoблeмът нa бългaрcкaтa пoлитикa e, чe кoрoняcвa cлуги. Нo нe нa нaрoдa, a нa чacтни и чужди интeрecи. Пocтaвя ги мнoгo нaд нивoтo им нa кoмпeтeнтнocт. Дocкoрo бeшe бoдигaрд, ceгa - шут. Нe знaят, нe мoгaт, нo иcкaт. Вcякo зaявлeниe зa прoмянa ce прeвръщa в пaнaирджийcкa пoдмянa.

    Дoкaтo e тaкa, интeрecитe нa бългaрcкитe грaждaни щe ca нa дънoтo
  • 47 сбабичосан

    5 4 Отговор
    Вън от България бе,отивай си в Армения
  • 48 Голем смях

    6 5 Отговор
    Особена пияницата Рашков.Цял живот на държавна хранилка,потомствен милиционер и ..милионер.Дай Боже всекиму ..От просто ченге да стане милионер.Ама хич не е корумпиран.
  • 49 Мишо Бирата

    2 2 Отговор
    ЧАЛГАРИТЕ са срам за умните българи . Нещастници
  • 50 уточнение

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Илхан":

    Асенчо и Кирчо вече ги оплюха.Нито ще ги канят, нито те ще идат!
  • 51 Реалист

    2 0 Отговор
    Голям бок-лук е Бабикян!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове