Last news in Fakti

1 Август, 2021 17:18 11 649 388

Слави Трифонов: От "Демократична България" искат постове, въпреки че твърдят, че не искат (ВИДЕО)

  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство-
  • итн кабинет

Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно, заяви лидерът на ИТН

Слави Трифонов: От "Демократична България" искат постове, въпреки че твърдят, че не искат (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук

„В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство.

Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно. Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов във видео, качено в социалните мрежи, на което отговаря на актуални въпроси.

Според него "ходенето по телевизиите" изкисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на депутата и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.
"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества.

Когато решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат сериозен опит. Василев има сериозен опит, бил е два пъти министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много кадърен и много морален човек.

Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет", сподели Трифонов.

"Христо Иванов си слага по-голяма роля, отколкото има всъщност. Не искаха да редят кабинет и без да е казвал нищо, изведнъж чете някаква декларация от парламента. И казва аз предлагам Кирил Петков, този и онзи. Чакай, бе, нали нямаше да предлагаш?! Като какъв предлагаш, да не би да си първа политическа сила. Като какъв предлагаш", пита Слави.

"Някои хора, визирам Христо Иванов и "Демократична България" започнаха да казват, че само защото тогава в правителството е участвало и ДПС, Николай Василев е ДПС. По същия начин можем да кажем, че Христо Иванов е ГЕРБ, защото той е участвал в правителството на Бойко Борисов като министър и на въпросът защо мислиш така той така и не можа да даде отговор.

В крайна сметка за два дни се създаде едно напрежение от този ход, че ние обявихме, че ще правим правителство на малцинството и самото име на Николай Василев, след това той даде пресконференция, на която той отговори на всички въпроси и те млъкнаха, защото нямаше какво да кажат.

Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо стар, нещо, което не е достатъчно почтено. Има и други хора, които имат необходимите качества, за да поемат тази отговорна роля", изтъкна Трифонов.

Знам какво искат "Демократична България", те искат постове, въпреки че твърдят, че не искат, заяви Трифонов. Твърдят, че не искат постове и искат да се говори за някакви намерения, цели, но реално искат постове.

Никола Василев има общо със старото, опит има, а трябва да е ново лице. Предлагаме Пламен Николов - той няма опит, цялото им поведение е такова, но мисля, че ги превръщаме в по-важно, отколкото са.

„Те си имат своето присъствие, за тях са гласували определен брой хора.

От своето присъствие и силата им в парламента имат и възможността да взимат определени решения. Те сега или ще подкрепят това правителство, или няма и ще носят своите последствия. Мисля, че Христо Иванов си слага по-голяма роля, отколкото има всъщност.

Той има точно толкова, колкото му е определил суверена – да бъде четвърта политическа сила. Не му е отредил да бъде първа и да решава кой какъв ще бъде. Ако иска да подкрепя, ако не иска, да не. След това ще се случи, каквото ще се случи", каза лидерът на ИТН и предупреди, че всеки един ще носи политическата си отговорност.

Трифонов посочи още, че напоследък единственото, което чува, са критики, но не и факти.

„Те не искаха да редят кабинет и изведнъж Христо Иванов излезе, без разговор, без предупреждение и чете декларация от парламента. И казва – аз предлагам. Нали нямаше да предлагаш? Като какъв ги предлагаш? Някой иска ли от теб да предлагаш нещо? Какъв точно стана и кога реши, че ще предлагаш? Като четвърта политическа сила? Излизаш пак на избори, печелиш ги и тогава предлагаш.

Сега като какъв предлагаш? Аз му се обадих и му казах: „Иванов, явно звъниш на друг телефон, защото в няколко интервюта казваш, че си ми звънял, а аз не вдигам.

Явно звъниш на друг телефон, защото такова нещо на моя не виждам. Искам да направим така, че нещата да бъдат почтени. Ако има нещо, искам да ми се обадиш, каквото има, да ми кажеш, за да може по нормален начин да го обсъдим”.

Той не ми се обади, когато тръгна да чете тази декларация и да казва в кабинета какво може и какво не може. Ако ми се беше обадил, може би щеше да има друга концепция”, разказа лидерът на ИТН.

Според него в момента "всички са срещу всички", а от "Има такъв народ" не са симпатични на никого. Защо това се е случило, Трифонов няма отговор.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 123 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илхан

    247 100 Отговор
    Хора събудете се статуквото ни пробутва ИТН, нови предсрочни избори това е. Слави се погаври с надеждата на Българския народ.

    Коментиран от #57, #95, #201, #230, #340

  • 2 Циганин със знатно потекло

    74 14 Отговор
    Чи искат да крадът ве и аз искам!

    Коментиран от #342

  • 3 Славко

    200 48 Отговор
    Добре, бе, нали Ицо не е фактор?! Защо само за него говориш тогава?

    Коментиран от #42, #130, #131, #240

  • 4 Майна

    160 57 Отговор
    Ти си САТАНИСТ и се оптваш да поведеш и българите към Ада....Няма да стане, обаче

    Коментиран от #177

  • 5 Бoйko Дoгaнoв

    166 75 Отговор
    Слави Трифонов се е продал на Бойко и Доган . Взел е 150 милиона еврака за да провали опитите за съставяне на правителство на протестните партии .

    Коментиран от #83

  • 6 станиславчо

    159 51 Отговор
    жалък си ...

    Коментиран от #187

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Въпрос

    118 13 Отговор
    та кога, казваш, ще са следващите извънредни избори?
  • 9 Хероня

    21 57 Отговор
    Викам ви на спявка на Козяк-16 да ви издърпам магарешките уши.
    Няма да ми проваляте генерал-президентчето, бе каръци!
    Откога чакам РСМ да даде военна база срещу набутване в ЕС...
    Балканци... Ти го ръчкаш, то се инати!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гн Трифонов

    136 26 Отговор
    ИТН да върне мандата, не обслужвайте мутро-мафията! Разчитахме на вас!
  • 13 Спасов

    134 21 Отговор
    В продължение на години опростачва българите и сега си мисли, че бере плодове...Но не всички са опростачени!
  • 14 Хахаха

    148 30 Отговор
    Славуцата и ИТН са проект на ДПС.
    Вече се разкри, че и този кандидат за министър председател Николов НЯМА докторска степен.
    Има опит за манипулиране на един от щестте регистри за научни степени в България.
    Долу ДПС и ИТН Славуцата еничар.

    Коментиран от #215

  • 15 Давид

    99 19 Отговор
    Зависим от статуквото до мозъка на костите си.
  • 16 Разкошно

    121 27 Отговор
    Маските паднаха. Статуквото си има певец на уше. На Мафията - честито!
  • 17 Тиквун

    61 92 Отговор
    Браво Слави, Ристю като иска постове да спечели избори! Ама той освен Боковия нищо друго не може да спечели!

    Коментиран от #30, #80, #267

  • 18 ИТН

    100 33 Отговор
    спечели с гласовете на децата 18-22г, тъй като са малки те злоупотребяват с гласовете им!

    Коментиран от #237

  • 19 Цървул

    81 57 Отговор
    Слави, за тях гласуваха селяните, а за Христо Иванов интелигвнтните. Естествено, че неговият глас има повече тежест.

    Коментиран от #44

  • 20 С Трици - за Маймуни !

    52 10 Отговор
    Имаме " политици " - Авантюристи безумци , вместо Политици ТЕОРИТИЦИ и СТРАТЕЗИ ! Ние НЕЗНАЕМ НА КЪДЕ СЕ ДВИЖИМ ! Ние сме кораб по течението на Ниагара , чийто двигател не "траака"!
  • 21 Атакист

    34 10 Отговор
    Другарят Волен Сидеров събира дарения и волни пожертвования за оцеляването на телевизия Алфа
  • 22 Радев ще загубел изборите

    92 31 Отговор
    64,3% от българите зад Радев, служебният кабинет високо оценен.

    Общественото мнение по отношение на служебния кабинет към този момент е положително. Това е свързано и с традиционния авторитет на президента, който сега дори укрепва. Има известно обществено успокояване, показва сондаж в рамките на ежемесечната независима изследователска програма на „Галъп интернешънъл болкан“.   

    Общата оценка на служебния кабинет е положителна - 58,9% го одобряват, а 28,8% не го одобряват. Останалите се колебаят.

    Междувременно, личното доверие в Румен Радев е 64,3%, а недоверието е 22,2%. 12,5% се колебаят, а само 1% не са чували за Румен Радев. Основните (и почти единствени) опоненти на Радев са привържениците на ГЕРБ.

    Доверието в Радев в последните месеци на практика расте – вероятно причината са именно действията на служебния кабинет. Така Радев запазва мястото си на най-харесвана фигура в българския политически процес и на единствена фигура с положителен рейтинг, т.е. доверие, надвишаващо недоверието.  
  • 23 Жалко за българския народ

    107 25 Отговор
    Че му се вързаха на акъла на тоя дългуч
  • 24 хмм

    113 25 Отговор
    Славчо предаде избирателите си и сега гледа тънко да се измъкне.

    Коментиран от #183

  • 25 БИВШИ БСП КОМУНЯГИ

    33 37 Отговор
    СА ВСИЧКИ ...ПРАЩАЙ ГИ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР....БОЙКИН,ДОНЧЕВА МАНОЛОВА,....КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ СА КОНСЕРВИРАНИ КОМУНИСТИ...НИКАКЪВ ФАНДЪК ЗА ТЯХ.....И НИКАКВИ ПОСТОВЕ.......ТИЯ ЛИ ШЕ ПРАВЯТ ПРОМЯНАТА ИЛИ ДРУГАРКАТА НИНОВА.......
  • 26 ИСТИНАТА

    92 24 Отговор
    Чалгаря постигна това за което бе проектиран! Успя да измести народната омраза и гняв от ДПС,Гешев и Борисов към него и сбирщината му. Вниманието сега е насочено към него, какъв състав на правителство ще предложи и кои ще го подкрепят! Борисов пое глътка въздух! И това е целта- престъпленията му са се размиват напред във времето! Чалгаря увери че няма да има нито един представител от служебното правителство , чийто рейтинг е 60%. Най висок за изпълнителна власт от промените! Проектирания в лабораториите на мафията и олигархията от ДПС и ГЕРБ успешно върши своята роля. Но зимата всичкия народен гняв ще се стовари върху него и както бе казал политическия анализатор Октай " от тях няма да остане ни партия , ни телевизия".

    Коментиран от #271

  • 27 Евала бат

    38 89 Отговор
    Слави Трифонов номер 1 си. Не Отстъпва на платени партийки от Божков, и Прокопоко. Евала
  • 28 Аз пък имам отговор.

    84 33 Отговор
    Ти си поредния проект на задкулисието! И това Христо Иванов, аз и много други го виждаме.

    Коментиран от #313

  • 29 Зер

    48 10 Отговор
    до сега покрит , голяма работа свърши ! За чистене само ! Че и от хората те е страх ?!
  • 30 Тъй

    14 9 Отговор

    До коментар #17 от "Тиквун":

    ли станахме, добре щом ще се обиждаме да почваме
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Иван

    78 23 Отговор
    Чалга месията на последните избори имаше 650 хил.гласа а ДБ имаха 350 хил. От тези 650 хил. 200 хиляди гласуваха само затова защото според проучванията само те имаха шанс да детронират ГЕРБ от 1-то място. След провала на ЧАЛГАРИТЕ и станалите ясни зависимости от олигархията и задкулисието на ИТН , на момента тези 200 хиляди се оттеглят като избиратели на Трифонов. Насочват се към други протестни формации , предимно към ДБ , ИБНИ, Възраждане и малка част към БСП. С течение на времето останалите 400 хиляди започват да се люспят постепенно и също се насочват към другите протестни формации или няма да гласуват . До няколко месеца чалгарската сбирщина пада на 150-200 хиляди колкото е границата за влизане в парламента. ИТН ще остане в историята като най бързо разпаднала се партия от създаването си.

    Коментиран от #203, #290

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Що ревете бе

    26 30 Отговор
    Платени Тролове.

    Коментиран от #60

  • 35 Последния Софиянец

    66 23 Отговор
    Ние на площада създадохме Слави,ако се наложи ние ще го унищожим.Без нас е никой!

    Коментиран от #65, #74, #366

  • 36 Неграмотен чалгар без образование си

    82 15 Отговор
    Хайде и този ревна като смешника Борисов. Жалки отвсякъде.... Ами бори се, доказвай се и тогава хората ще те избират, а не мълчиш и лъжеш от април до сега и да натресеш политически трупове от умрялото НДСВ.
  • 37 С БИВШИ И СЕГАШНИ КОМУНЯГИ

    25 34 Отговор
    СЛАВЧО НЕ ПРЕГОВАРЯ......ДАВАЙ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДА ГИ ВИДИМ КОЛКО СТРУВАТ.......

    Коментиран от #96

  • 38 Софиянец

    80 16 Отговор
    Тоя учендолски чалгаджия се самоуби преди да е влязал в парламента. Най много няколко месеца да изкара това правителство. Хората масово ще излезнат по улиците!
  • 39 Методи

    57 17 Отговор
    Мутрите от Герб и мутрите на СЛАВУЦА чалгаря нямат разлика! Около първите са мутри осъждани като Стъки Георги Валентинов, Даниел Илиев( вижте снимките им прегърнати) а мутрите около втория са подобни наркопласьори като Емо черния, Миро пашата , Данчо пръча. Напишете в Гyгъл Слави Трифонов Емо черния Миро пашата и ще се ужасите. Едно и също са тиквата и чалгата
  • 40 Българка

    84 20 Отговор
    Не Христо Иванов си слага по-голяма роля, а ти Станислав Трифонов. Ти реши , че си господ, а Тошко Йорданов твоя пророк. Избирателите категорично казаха на изборите, че никоя партия няма право да управлява сама без партньорство. Само че ИТН приватизираха с 65 депутати цялото НС и са си самодостатъчни. Щом искат да носят отговорност да си поемат вината, че измамиха дори собствените си избиратели и със схемаджията Николай Василев и със сегашния сламен търговец, който с помощта на фалшификации в почивните дни в регистрите за "научните му достижения" искат да ни пробутат
    Слави и ИТН да се извинят на окаляните с лъжи служебни министри, на президента, на избирателите, дори на собствените си депутати и да връщат мандата!
    Слави вие показно"разстреляхте" надеждата за промяна и задкулисно редите кабинет все едно играете на рулетка. А КОЙ ви е крупието?

    Коментиран от #327

  • 41 питам

    65 21 Отговор
    Защо Хр. Иванов да не предлага и да не иска? Само Слави ли ще предлага и ще иска?
  • 42 Така

    30 51 Отговор

    До коментар #3 от "Славко":

    трябва, за да стане ясно на повече хора, че "Дай, Б-я" са лицемерни, коварни и подли.
  • 43 Гост

    67 13 Отговор
    ДЪЛЪГ ИЗЛЪГА ТОЛКОВА ХОРА............................И ПРОПУСНА ТАКЪВ ШАНС......ИЗЛЕЗНА,ЧЕ И ТИ СИ ЕЛЕМЕНТАРНА ПОДЛОГА НА КОНЦИ......................
  • 44 Верно е

    47 9 Отговор

    До коментар #19 от "Цървул":

    Излиза че Христо и Да Бг са Победители.. Тогава Итн са въздух хи хи
  • 45 мислещ

    48 7 Отговор
    И от кога Петков е член на ДБ, че "Искат постове"?

    Коментиран от #92

  • 46 С БИВШИ И СЕГАШНИ КОМУНЯГИ

    23 8 Отговор
    НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ....ТЕ СЕ ТРЕСКАТ ИЗБОРНО.....

    Коментиран от #59

  • 47 Да бе

    27 16 Отговор
    Според мен, нещата са по-прости! Трифонов просто не знае какво и как да направи! Не разбира, ама иска да го слушат! Тези от статуквото не стават за нищо, а пък другите нови са си политически чиновници, начело с Хр. Иванов и Р. Кънев!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Я се виж Славунчо колко си глупав

    49 10 Отговор
    Този е измамник и политически профан. Не разбира от политика, икономика, право и т.н.
  • 50 Здравко Думанов

    70 9 Отговор
    Погледнете го?! Това ли е вашият избраник? Погледнете го как изглежда, как гледа. Това е една истинска псевдомутра! Никога не можа да стане мутра, но не спира да гледа лошо и да ходи с охрана. Наговорил е уникални глупости.
  • 51 888

    24 6 Отговор
    ВИЕ какви смешни подлоги сте.........................
  • 52 СЛАВЧО НЕ ЦЕПИ БАСМА

    21 29 Отговор
    НА КОМУНЯГИТЕ....НЕМА КВО ДА ГИ СЛУША...НИНОВА НИ ГОВОРИ ЧЕ БИЛА НЕЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР....С НЕЙНИТЕ 36 ДЕПУТАТА.....ГОЛЕМ СМЕХ
  • 53 сарая

    34 8 Отговор
    ПОЛУЧАВАШ ГОЛЯМАТА НАГРАДА ЗЛАТЕН И..Б..РИИИККК
  • 54 ФАКТ

    48 17 Отговор
    е, че ИТН, ДПС и ГРОБ в пълен синхрон плюят по Христо Иванов....всеки може да си направи изводите !!!
  • 55 незнайко

    23 36 Отговор
    Отговора е един господин Трифонов. Никой не иска да си разваля отношенията с БОГАТАШИТЕ. Вие им ПРЕЧИТЕ и това се вижда и от децата . Ако успеете да се преборите, ще бъдете най истинския в тази държава !!!
  • 56 разума

    37 5 Отговор
    Даваме ти шанс в живота да си отпред на държавата.На Бойко също му бе даден шанс и той го проигра.Едно не проумяха гумените глави на полтиците ,че те са временни , а държавата ни е на 1300 год и ще продължи без тях, а историята ще ги оцени , а не те да си дават оценка.

    Коментиран от #71

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК

    20 24 Отговор
    СЛАВУЦА НЕ ГИ БРЪСНЕ ЗА СЛ.......

    Коментиран от #207

  • 59 мислещ

    29 4 Отговор

    До коментар #46 от "С БИВШИ И СЕГАШНИ КОМУНЯГИ":

    Странно, явно ДПС и БСП са антикомунисти? Нещо не само, че има преговори, ами и не виждам никакви плювни по техен адрес, че и по тиквата също.
  • 60 Платен Трол

    10 5 Отговор

    До коментар #34 от "Що ревете бе":

    .. Ако даваш повече ша пиша за теб.. Мутрите от Дпс и Мвро пък плюя безплатно ако те устроива?

    Коментиран от #86

  • 61 Учин дол

    46 9 Отговор
    Чалгарят да не прехвърля всичко от болната глава на здравата. Да каже защо пробута това менте- шнорхела за кандидат- премиер? Той няма такова образование, каквото го представят, нито такъв бизнес, нито опит, нито нищо. Ментарджия като чалгарите, пълна подигравка и извращение с народа. Превърнаха държавата в бардак!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Слави е ГАЙДА ! Има такъв народ - Шиле

    9 17 Отговор
    Бойко беше Тъпан ! Парламента Шайтани ! Хайдуци Избрани ! Президента е само " Рефер " или " Нотариус " следи регламента . Опит и ЕФЕКТ от него почти ЗЕРО. Къде виждате " Слънцето " в този бардак от Ахмаци без : Политическа, Идеологическа, Икономическа , Финансова, Инвистиционна Социялна , Правна ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ? Страшно е ! Ужасно е ! НЕВЕСТВОТО е убийствено !
  • 64 НЯКОЙ

    38 7 Отговор
    Има време да се говори и време да се мълчи! Когато чакахме да говориш - ти мълча! Сега и да говориш - полза никаква, защото НЕ ТИ ВЯРВАМЕ!
  • 65 Болен мозък

    14 6 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    Ли си ти създаде итн 😂😂😂😂😂😂
  • 66 НИКАКВИ РАЗГОВОРИ СЪС СЕГАШНИ

    8 19 Отговор
    И БИВШИ КОМУНДЕТА.....
  • 67 7335

    22 3 Отговор
    гроздето започна да прошарва и пилетата го нападнаха, за това ми трабва един сламен дългуч да ги плаши и едно куче ,може и дребно, рунтаво да джафка повече.

    Коментиран от #326

  • 68 Свободен гражданин

    48 10 Отговор
    Слави,КОЕ не разбра???
    Ние искаме бърза и тотална промяна в Държавата ни!!!
    Ако не можеш да я направиш,излез,признай си и се извини на народа български!!!

    Коментиран от #81, #88

  • 69 Нима " Бай Шиле" е онова което ни

    14 2 Отговор
    Приляга като за ОВНИ ?
  • 70 Глей ти...

    49 11 Отговор
    Абе плужек лъжлив, а ти какво предложи, един дребен продавач на джапанки и шнорхели, с лъжлива от край до край биография, няма нищо вярно от това което този селски идиот разказваше за себе си. Ти как си мислиш бе аланкоолу че някой човек с качества, добра професионална позиция и експертиза, ще дойде на кастинг да се унижава пред такива отрепки като теб, Тошко и Филип ли? Ами идват на кастинга, некъдърници, всякакви провалени лузъри и дребни мошеници...а..а..дано нещо стане случайно че и ние да намажем филиите..такива са при теб..с такива като този палячо ли ще управляваш???, най-накрая на българите ще им писне от вашите подигравки с хората, и ще ви натрошат кратуните..на там отиват нещата.
  • 71 Последния Софиянец

    38 10 Отговор

    До коментар #56 от "разума":

    И Бойко ,и Слави не могат да проумеят че властта идва от народа!

    Коментиран от #85, #115, #367

  • 72 ИТН И т н

    45 12 Отговор
    Главният чалгар даже не е гузен, не изпитва вина за Пацо Шнорхела- Сламен. Кой му го пробута, или той реши така да се подиграе с целия народ? ИТН- махайте се!

    Коментиран от #280

  • 73 КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП В ШОК

    17 24 Отговор
    СЛАВИ ГИ ПУСНА ПО ПЪРЗАЛКАТА С ИМЕТО НА КАНДИДАТ ПРЕМИЕРА.....
  • 74 Селянин

    13 17 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    Кои сте вие бе платени боххлюци
  • 75 пешо

    14 23 Отговор
    този не ми е симпатичен тъврде. по ред причини. но поне се опитва да прави нещо, по начина, по който той го разбира.
    за особата христо иванов какво да ви кажа... по-добре да мълча. че ще изтрият каквото и да напиша.
  • 76 НИНОВА В ШАШ

    18 13 Отговор
    ЧУДИ СЕ СЛАВУЦА ЛИ ДА ПОДКРЕПЯ, ОСТАВКА ЛИ ДА ПОДАВА
  • 77 Слави се притеснява да дава интервю

    32 4 Отговор
    Затова се крие . Не иска да му задават неудобни въпроси. Очаквайте управление през фейса
  • 78 Излъган

    45 4 Отговор
    Оня ни управляваше от джипката тоя от дивана фейсбук. Предатели!
  • 79 ИТН

    38 5 Отговор
    ВИЕ сте непочтените ,защото знаем от кои кръго ве идва Никито и с кого е свързан,а който незнае да прочете.Не се правете на невинни ,сътворихте един куп гафове.Все пак ТОЛУПА ги сътвори за 12год.,а ВИЕ за 1 месец.А какви аплаузи Тошко получи от ГЕРБ и ДПС.Нищо не казвате за отговорността ,която Борисов трябва да понесе и ДПС,които само смучат и нищо не са направили за народа си .А ББР на кого отпуща най-големите кредити.Рейтинга ли ВИЕ застрашен от ДБ ,че ги плюете????Или ,защото сте самовлюбени като толупа и не търпите кртики,или кръговете които те финансират така искат???????На предателите никой не вярва и ВИЕ достатъчно направихте да не ви се вярва.НИОЛАЙ ВАСИЛЕВ,другия масон Петър Илиев ,консул в офшорна зона,който предлащгахте и сигурно ще предложите за правосъдието.Ами прозрачни сте за кого ще работите,не и за исканията за ПРОМЯНЯ,НЕ ПОДМЯНА.Нали кауза ви беше истината и само истината.Гражданите не сме по-прости от вас,че да въртите и сучете ние ви показахме приоритетите на протестите.Ако си мислиш,че баламосваш някой си аут.ВИЕ вече олекнахте след всички гафове с онова "ДЕМОКРАТИЧНО"блещещо се и хвърлящо компромати ТОШЕ.Тъпи ли сте ,че не схващате ,некадърни ли сте,че пробутвате неприемливи или просто сте ЗАВИСИМИ.Действията ви показват.СЪМНЕНИЕ???????

    Коментиран от #97, #156

  • 80 ИТН- Г.Оряховица

    31 7 Отговор

    До коментар #17 от "Тиквун":

    Да върне мандата ,да не обслужва мафията !
  • 81 Нито

    30 6 Отговор

    До коментар #68 от "Свободен гражданин":

    има достойнство , нито уважение към сънародниците ни , нито пък има топки да го направи !
  • 82 Жорж

    43 4 Отговор
    Слави,защо не се явиш на пресконференция с представители на всички медии,а даваш интервю на ямболския лилипут?Това е все едно Боко тиквата да дава интервю на Севда или Пеевски на Йордан Цонев.А в края на пресконференцията може да направиш някоя баскетболна забивка за да докажеш физическа кондиция,защото менталната никаква я няма.
  • 83 Пинчо

    17 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бoйko Дoгaнoв":

    Взел е 150млн. и една лада също. И аз чух това от една жена на пазара

    Коментиран от #368

  • 84 Казуар

    37 9 Отговор
    Другарю Трифонов, от Демократична България се опариха от постове при Борисов, недей да лъжеш и манипулираш.

    Коментиран от #94

  • 85 Селянин

    21 5 Отговор

    До коментар #71 от "Последния Софиянец":

    От такива офце водени от фасебука ли ,а ти на какъв се изживяваш незнам ,поросто платено парче
  • 86 Вече няма

    12 20 Отговор

    До коментар #60 от "Платен Трол":

    съмнение, че т.р.о.ловете на "Дай, Б-я" са повече от тези на ГРОП.

    Коментиран от #111, #123

  • 87 БСП...ИЗБПРНИЯТ РАЗГРОМ

    12 19 Отговор
    ТОЛКОВА БОЙ ИЗЯДОХА БСП, ЧЕ СЕ ЧУДЯТ КВО ДА ПРАВЯТ....НА СЛАВИ ЛИ ДА СЕ ПОДМАЗВАТ....ИЛИ ДА ПРЕДЛАГАТ ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ ЗА ПОСТОАННО ПРАВИТЕЛСТВО

    Коментиран от #117

  • 88 LOSHIA

    7 11 Отговор

    До коментар #68 от "Свободен гражданин":

    Един почетен член на ДБ остроумничи........ха ха ха ха ха..........
  • 89 БСП...ИЗБОРЕН РАЗГРОМ

    11 18 Отговор
    НИНОВА, ПОДАВАЙ ОСТАВКА...СЛАВИ ТЕ ЧАКА В БОЯНА

    Коментиран от #103, #114

  • 90 ХАН КРУМ

    34 9 Отговор
    а на теб кой ти вкара мухата ,че сам можеш да управляваш?един се криеше точно като теб преди 4 април,сега ти се криеш и станахте двама.без дб и изправи се сте гола водичка и кал в ушите.поздрави от осман октай и веско дремджиев.октай го канехте през седмица преди изборите–сега защо не го каните?просто човека ,спомена стоян денчев и камен костадинов честите ти гости след 4 април–а напомни и казаното от божков,че в тази партия нищо не зависи от теб. прекалено много съвпадения накуп.явно не сте вие хората,които ще свършат работа.вървете си сами.гласувал съм два пъти за вас, и свършихте това за ,което съм гласувал. повече и не съм очаквал. третия път просто ви няма.и ще дойдат тези които ще свършат нещата.

    Коментиран от #248

  • 91 карамфила

    39 9 Отговор
    ЛЪЖЛИВА,ПЛЕШИВА,ТАТУИРАНА МУТРА.
  • 92 мислещ

    33 7 Отговор

    До коментар #45 от "мислещ":

    Даже още по-зле...самото обвинение, че някой си искал постове, дори да беше вярно, пак говори, че на чалгаря са му важни постовете, не какво ще се върши (Защото е ясно за всички, че в ДБ има много повече кадърни и подготвени кадри, а има и външни като Петков, които също биха работили с тях, но не и с палячовци като чалгаря, както се видя). Точно в стил тиквата-2. Отново. Вън, мутро!
  • 93 Ще ги познаете по делата

    10 34 Отговор
    Българските политици не са свикнали на открити разговори,но рано или късно при различни ситуации се издават ,че всяка парламентарна група не идва за защита на идеи ,а за власт и пари.ИТН е партия ,която иска точно обратното намаляване на субсидията ,и мажоритарни депутати..... Това е пряка демокрация ,която няма да доведе до нищо добро на алчните групи на партиите..... Много добре ИТН си изигра картите с първия мандат,доказаха че са сами и стоят от другата страна на брега.....огледаха се ,но за съжаление на тяхният бряг няма други като тях .Това не е лоша новина.....напротив мъглата започна да се вдига и идва веделината.Успех на ИТН!
  • 94 Напротив

    10 3 Отговор

    До коментар #84 от "Казуар":

    облажиха се !
  • 95 Славе

    36 6 Отговор

    До коментар #1 от "Илхан":

    и Итн идете си с мир
  • 96 Прав си

    16 11 Отговор

    До коментар #37 от "С БИВШИ И СЕГАШНИ КОМУНЯГИ":

    Но май единствено не иска да преговаря с комунистите от ГЕРБ. Всички други се явиха на преговори при него, а най близка му стана Корнелия и влиза със Слави в управляващата коалиция. Каква ирония- Корнелия не само няма да дава оставка а благодарение на Слави управляваща а Боко низвергнат и отвсякъде изритан....

    Коментиран от #104, #119

  • 97 Хахаха

    6 28 Отговор

    До коментар #79 от "ИТН":

    Някой може ли да обясни какви гафове е допуснал борисов. Защо протестират против него. Наистина ли е изял част от човек
  • 98 ПОДКРЕПА ЗА СЛАВИ

    13 17 Отговор
    СЛАМКАТА ЗА КОЯТО УДАВНИКА НИНОВА ЩЕ СЕ ХВАНЕ
  • 99 ivan

    29 5 Отговор
    ахахахах все по жалки стават Слав4о и ИТН,само какви оправдания и като види6 премиера,назна4ен на граждански договор в една малка за американските стандарти фирма,той с каква смелост 6те се изправи сре6то дълбоката държава като цял живот е имал 6еф,това е сламен 4овек
  • 100 JEFF

    36 5 Отговор
    Стига глупави оправдания. Нито дума не каза за Пламен Николов. Връщай мандата !
  • 101 ККК

    35 5 Отговор
    Пътнико свиден пътнико трифонoof
  • 102 Шимпанзето Трифонов пак се крие

    29 4 Отговор
    Пак голям го вади...........Ама мек
  • 103 Гост

    16 6 Отговор

    До коментар #89 от "БСП...ИЗБОРЕН РАЗГРОМ":

    БОИКО Е ДЕБЕЛИЯ ПОБРАТИМ НА УБИТИЯ ХАМСТЕР.
  • 104 ЗАЩО ДА ПРЕГОВАРЯТ

    11 13 Отговор

    До коментар #96 от "Прав си":

    ВСИЧКИ СА ПРОТИВ БАЦО....ГЛЕДАМЕ ЧАЛГАРО БЕСЕПАРСКИ СЕИР

    Коментиран от #129

  • 105 MIG

    28 10 Отговор
    Ами така е, Г-н Трифонов!
    Какво чудно виждате в това, след като имате само двама депутати повече от ГЕРБ, останалите политически формации да се опитват да отговорят на очакванията на своите избиратели, които със сигурност симпатизират и на Вас, но всички очакваха да знаят кого и за какво подкрепят.
    Вие дадохте на хората празно време на надежди и в резултат използвахте не само вашите преки избиратели, но и всички останали, които гласуваха за промяна чрез други политически субекти.
    Но знаете вече, че всичко има времеви рамки. Търпението на хората също. Вие не успяхте да оползотворите вашите, нито като лидер, нито като партия. Лично мен това ме натъжава, защото затрихте още една надежда на хората. Тъжно е защото времето ви изтече. Не се справихте и трябва да го признаете.
    Иначе, аз ще гледам вашето шоу с удоволствие и същия ентусиазъм, както до сега.
    Моля ви продължавайте да правите това, което ви се отдава най-добре. Така ще отлично и за вас и за българския зрител и почитател на вашето наистина единствено по рода си шоу.

    Коментиран от #314

  • 106 Толупа

    25 8 Отговор
    фиксиран в Радев,ИТН фиксирани в ИВАНОВ,ЗАЩО ЛИ??????Искат да ударят президента и да направят подмяна.САМО ПРЕЗ нас гражданите и избора ни става вече това,ДЪЛЪГ СЛОЖИ СИ В ГЛАВАТА ТАЗИ ОБИЦА.Нито демокрацията ви е демокрация,как нагло се държите,нито ще изчегъргаш корупцията и ВИЕ сте баш в САТУКВОТО.САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ.
  • 107 будалата

    29 6 Отговор
    ИТН-БКП- ДПС...ето ти нова тройна коалиция.вечна дружба.

    Коментиран от #128

  • 108 ДЖАМБО

    11 32 Отговор
    МАЧКАЙ СЛАВИ ....ЯКО МАЧКАЙ .......НЯМА КЪДЕ ДА ХОДЯТ КОМУНДЕТАТА..............НЯМАТ ПОЛЕЗЕН ХОД...........
  • 109 в манастир

    30 6 Отговор
    ИТН да върнат мандата, а Учиндолския да отиде в манастир. И т. н. докато се разпаднат и народът си отдъхне от тях.
  • 110 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    16 11 Отговор
    С ПРЕГОВОРИТЕ СЪС СЛАВИ, НИНОВА СЕ НАДЯВА ДА ОТЪРВЕ......КОЖИЧКАТА

    Коментиран от #186

  • 111 Ееее да

    8 14 Отговор

    До коментар #86 от "Вече няма":

    Прокопоко добре плаща.
  • 112 Мангол

    32 6 Отговор
    Славуца приключи участието си в политиката, харакири си направи. Иванов им е се в устата на всички и на учиндолеца и на ДПС и на тиквата. Правете си изводи!
  • 113 Народа е Ужасно НЕГРАМОТЕН !

    4 6 Отговор
    И с него ще си " Играят " дорде се ПРОДЪНИ ситемата и стане безконтролна. На кого се надяваме ? На САЩ , на ЕС ? Трябва та си т ра ка н. У главата че да вярваш , друг да ти вдигне гащите ! А днес у нас тази теория за "надежда" определя БАРДАКА ! Девиза днес е " Ръгай чушки в боба !" , дорде кака Пена не е омъжена ! Това ДИВАЩИНА !
  • 114 Стойко

    17 7 Отговор

    До коментар #89 от "БСП...ИЗБОРЕН РАЗГРОМ":

    Авееее смешкоооо наше забавление. Не виждаш ли и не четеш ли че всички чакахме оставка на Нинова а тя взе че влиза в управлението със Слави. Утре Пламен кандидат премиера ще й ходи на крака да обясни приоритетите си пред ИБ на БСП, а тиквун който уж щеше да тряска с него преговори няма или както бе казал Тошко " С терористи не преговаряме"....Кво става смешкоооо Ооооо...Досега нямаш позната нито една прогноза хахахааааааа мууухахага

    Коментиран от #122

  • 115 Проумели са

    15 5 Отговор

    До коментар #71 от "Последния Софиянец":

    че властта идва от навеждане на Козяк-16.
    И не само те...

    Помияри.
  • 116 НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ С КОМУНИСТИ

    6 12 Отговор
    ЗА ТЯХ..ИЗБОРЕН БОЙ ДО...ОТКАТ
  • 117 ШИБАНГЕРБ

    10 12 Отговор

    До коментар #87 от "БСП...ИЗБПРНИЯТ РАЗГРОМ":

    СЛАВИ ТАКОВА КРУШЕ ТЪРТИ НА ДЕБЕЛАКА БОИКО ЧЕ ОЩЕ СИ НАЛАГА СИНИНИТЕ С ЛУК И СЕ ЗАВИВА С АГНЕШКИ КОЖИ.ХАХАХАХА

    Коментиран от #142, #155

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 мислещ

    24 4 Отговор

    До коментар #96 от "Прав си":

    Той уж не иска подкрепа от ГРОБ, но "странно", че тиквата е готов да му осигури кворум, а няколко дни по-рано тиквите ръкопляската на крак на злобния лилипут.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Дoгaнoв Бoйko

    26 3 Отговор
    Има такъв проЗД народ и затова Има такъв ЦИРК !
  • 122 И КАК ВИЖДАШ

    10 9 Отговор

    До коментар #114 от "Стойко":

    СЛАВИ И НИКОЛОВ ДА СЕ ОТЧИТАТ НА НИНОВА....ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ РАЗБРА...ЧЕ ТО БСП КОМУНЯГИТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТУПАНИ В...БГ

    Коментиран от #135

  • 123 Не сме Тролове

    20 3 Отговор

    До коментар #86 от "Вече няма":

    Куме, свободно мислещи българи сме ! Не зависим от сарай ,мутре,мафиоти,реклами,телевизии...
  • 124 gggw

    26 5 Отговор
    тоя е 1 към 1 Борисов.. дал му личния си номер и да му се обаждал при проблеми. хахаха .. аве байно къде се намираш?
  • 125 Колко

    17 5 Отговор
    от това, което казва са истина? Нагло е!
  • 126 БСП КОМУНЯГИТЕ ПАК ГИ НАРИТАХА

    6 17 Отговор
    ПРЕДИ БЕШЕ САМО БОЙКО, СЕГА И СЛАВИ ГИ МАЧКА.....СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ИДРУГАТЯ БОЙКИН ШЕ ГИ....МИНЕ
  • 127 еерт

    26 6 Отговор
    абе славе, сложи си поне една риза, от уважение към хората. по твоите концерти как се издокарват феновете ти.. слави не ходи по студията на другите, щото може да има неудобни въпроси, бойко 2 но без всичкия смях, дето банкянския предизвиква
  • 128 И ОТНОВО

    4 1 Отговор

    До коментар #107 от "будалата":

    Много точен и правилен"ник" си си избрал..............по това което си написал........
  • 129 Оня с коня

    27 5 Отговор

    До коментар #104 от "ЗАЩО ДА ПРЕГОВАРЯТ":

    Ще управляват ИТН - БСП= 101 + 13 на ИБНИ. Бойко увери изтегля депутатите си при гласуването .Остават в залата 177 депутата. С 90 може да се гласува правителство дори и бе Мая и Хаджигена. И против са гласува ДБ и ДПС излиза управляващи ще са ИТН +БСП. Както каза това е била целта чалгаро- червените да вземат властта. Как пък изведнъж най близка на ИТН стана Нинова и с нея най гладко преговарят и си правят комплименти

    Коментиран от #139

  • 130 gggw

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Славко":

    щото няма други идеи у тъпата кратуна... за тва всички се увличат по лични драми, защото нямат идея какво да направят с държавата. нямат нито визия нито формула за постигане на нещо
  • 131 Той така

    19 5 Отговор

    До коментар #3 от "Славко":

    говори за него, както Боко за Радев! Изводът? Страх и избиване на комплекси. А не може по образование да се закачи на кутрето му. Помним как получи дипломата си в предаването, че наскоро професорът, който му я връчи каза "Безкрайно съжалявам за тази си постъпка".
  • 132 Той

    24 2 Отговор
    Шоумена е тиквата на квадрат!!!!!
  • 133 Слави е продукт на неговият екип, на сце

    7 11 Отговор
    Слави е продукт на неговият екип, на сценаристите му, всичко което говори и дори пише във ФБ е ясно за всички ни, че не са негови лични думи. За това и не стъпи в парламента, не каза една думи и за това и не е в парлемента в момента.
    Иначе да, виждам критиката към Николов, анонимен е, продавач на шнорхели, за жалост за да си добър кандидат за министър-председател в България, трябва да си продавач, на празни обещания и демагогия като Мая Манолова например. С нея вече нямаме проблеми по партийна линия нали?
  • 134 Организирам протест ! Под мотото :

    25 5 Отговор
    Вън чалгата от парламента !
    На ДПС клиента ! Голяма мента !
    Васко кръпката и Подуене блус Бенд.

    Коментиран от #329

  • 135 Стойко

    21 4 Отговор

    До коментар #122 от "И КАК ВИЖДАШ":

    Кажи тогава смешкоооо защо тогава Пламен ще ходи на среща с ИБ на БСП да разяснява приоритетите си? Кажи защо ще ходи смешкоооо? Да им играе казачок и ръченица ли?

    Коментиран от #148

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 минко

    27 3 Отговор
    ЧАЛГАР !
    НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО - АРОГНТНОСТ и НАДУВКИ !!!
  • 138 Накой си

    12 20 Отговор
    Не понасям Слави, нито му гледам шоуто, но евала му правя ,че казва нещата директно.Хр.Иванов се помисли за голямата работа и не само той.Но.. Слави да прецени ,че е в неизгодна позиция в момента. А тия " протестъри" ще го приключат много набързо.

    Коментиран от #149, #150

  • 139 След тази

    24 1 Отговор

    До коментар #129 от "Оня с коня":

    изцепка с премиера-шнорхел ще си помислят Нинова и Манолова дали ще го подкрепят. Да влязат с него в блатото ли! Нали щяха да преговарят в събота и неделя. Преди малко съобщиха в новините, че преговори не са водени.

    Коментиран от #225

  • 140 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    19 2 Отговор
    Продажен плъх
  • 141 КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    11 7 Отговор
    СА В ШОК...СЛАВИ ГОВОРИ ЕДНО А ПРАВИ ДРУГО
  • 142 Хахааа

    8 16 Отговор

    До коментар #117 от "ШИБАНГЕРБ":

    Дааааа така е. Кефя се как Слави облада Бойко и го изправи кат мечка на стената и как вече Нинова сияе защото е фактор и с нея се водят преговори за ново управление
  • 143 П Народ

    10 2 Отговор
    А. Ми тя борбата беше за постове другото беше за пред матреала
  • 144 минко

    28 1 Отговор
    ЧАЛГАР !
    НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО - АРОГНТНОСТ и НАДУВКИ !!!
  • 145 Не е важно Кой ще спечели изборите

    15 1 Отговор
    А КАКВА СИСТЕМА ще избереме ! Глави мслещи имаме ли бе , Б/гари Зах/юпени ? Тъпот/ята, Простот/ята, Невежеството, Безразличието Ни , дава възможността на ГАНГСТЕ/ИТЕ, наши да ни режат главите през кръста ! И ето Факта ГЕРБ и ИТН получиха Равна подкрепа ?! Само ОВ ЦЕ могат тъй да ГЛАСУВАТ !
  • 146 Дипломираб Политолог

    13 10 Отговор
    Схемата е следната.
    Слави показа червен картон на ДБ.
    К. Нинова ще спаси БСП в бъдеще с безусловната си подкрепа към ИТН.

    Коментиран от #153

  • 147 айде моля

    16 1 Отговор
    доскоро имахме един дето само ги биеше на избори сега и тоз почна..аре дръжте се малко нормално за разнообразие а ??
    бая голяма уста отвори за 20 процента от 40 знаем че там те бива доста
  • 148 ЩОМ Е ПОКАНЕН ЩЕ ОТИДЕ

    5 4 Отговор

    До коментар #135 от "Стойко":

    ВЪЗПИТАНИЕТО ГО ИЗИСКВА...А ДАЛИ ШЕ ГИ СЛУША Е ДРУГ ВЪПРОС...ПЪК ПРАВИТЕЛСТВО МОЖЕ ДА ИМА БЕЗ ГЕРБ И БСП, ТАКА ЧЕ НИНОВА ДА НЕ НИ СЕ ПРАВИ НА...ВЕЛИКА, А ДА Я ПИШЕ...
  • 149 мислещ

    11 5 Отговор

    До коментар #138 от "Накой си":

    И как точно се помисли за "голямата работа"? Че имаше "наглостта" да спомене Петков като подходящ кадър? И това споменаване е "хейт", обаче това, което чалгарите бълват от първия ден, много преди да спомене Петков, не е хейт и е оправдано? На всяка крачка ще ви секвам безумните опорки!
  • 150 Не Съм За ИТН

    10 20 Отговор

    До коментар #138 от "Накой си":

    Просто Слави отказа да играе по свирката на платените протестери
  • 151 ШНОРХЕЛА НИКОЛОВ

    14 2 Отговор
    НА СЛАВИ ПОДАРИХ ШНОРХЕЛ И МАСКА И СТАНАХ ПРЕМИЕР.
  • 152 НИНОВА

    6 9 Отговор
    С ТИЯ МИЗЕРНИ 36 ДЕПУТАТЧЕТА Е БИТА КАРТА....И БЕЗ НЕЯ ШЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО
  • 153 мислещ

    6 1 Отговор

    До коментар #146 от "Дипломираб Политолог":

    Голям анализ, ще спаси БСП с нов кабинет в стил "Орешарски". Или ти твърдиш сериозно, че тия ще направят нещо положително, дори след като новия "премиер" сам каза, че "изчегъртването" се отменя? Ами да, не само се отменя, ами и ще върнат тиквата на следващите избори точно както след Орешарски.
  • 154 Слави яко се издъни !

    16 2 Отговор
    Ще прави балет с кадъни !
    Зарад мъни, мъни !
  • 155 Моляяяя

    6 1 Отговор

    До коментар #117 от "ШИБАНГЕРБ":

    "Казах му аз на Слави"! Тези не са се разделяли никога. Диванчето беше доказателството.
  • 156 LOSHIA

    3 3 Отговор

    До коментар #79 от "ИТН":

    ХА ХА ХА ХА ХА ..........МИСЛИШ ЛИ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТИ ВЪРЖЕ НА ГЛУПАВИТЕ ОПОРКИ.........ПРИ ТОВА И НЕГРАМОТНО НАПИСАНИ
  • 157 БСП КОМУНЯГИТЕ СЕ НАПИНЯТ

    7 7 Отговор
    ШЕ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ НА СЛАВИ....С ТЕХНИТЕ 36 ДЕПУТАТЧЕТА.....ЧЕРВЕНИ СМЕШНИЦИ

    Коментиран от #179

  • 158 айде моля

    4 1 Отговор
    прави си там плаващата простотия и чакай резултати измамник..не е добре да осъзнаеш че си жител на държава член на ЕС и НАТО и подхожда да се държиш като такъв
  • 159 Посетител

    6 1 Отговор
    Смешник ...
  • 160 КАШЧЕЙ

    8 10 Отговор
    Ееее! - най-накрая Лидерът даде интервю...
    "НЯМА НИЩО ЛОШО ОТ НОВИ ИЗБОРИ" (това е положението, скъпи анализатори, чухте, нали?!?)

    Радвам се и, че Дългият анатемосва Бойкикев! и дано конфликта се задълбочи - това дава искрица надежда България да се задържи на повърхността на неолибералната тиня и да не се удави в нея.
    Личи си, че това трудно и отговорно начинание, с което се захванаха победителите от последните избори, не им се удава; но
    са се надявам, че няма да се предадат.
    политическият и кадровият им капацитет е ограничен; оказа се, че капацитетът от идеи и принципи - също е пробит.
  • 161 1618

    19 7 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН ca cбирщинa oт некадърници!Тe ca пълeн прoвaл и иcтинcкo рaзoчaрoвaниe!Нeщo пoвeчe-cрaм и пoзoр ca зa цялa Бългaрия заради предателството си и подмяната на вота!Демократична България и Изправи се са най- добрия барометър дали Станислав Трифонов се опитва да подмени вота за пореден път!Ако те не подкрепят предложения кабинет,а той се подкрепи от БСП и ДПС това означава пълен провал за ИТН!Дори ГЕРБ ще го подкрепят като излязат от залата за да намалят кворума и след това да гледат злобно и доволно сеир как се провалят ИТН!Дебелото его на Станислав Трифонов вече е смачкано!Той не смее да се покаже в ефир и на улицата пред хората заради предателството си!Става ясно,че предложения премиер в последния момент като заек от шапка ще бъде марионетка в ръцете на Трифонов,който се готви да управлява задкулисно!Точно това им е целта,и за това потърсиха компромати срещу Асен Василев,защото от Служебното правителство им заявиха,че ако те продължат да управляват няма да допуснат да ги командват по телефона!По този начин ИТН си вкараха автогол!Народа ще се вдигне отново на бунт и протести,а с кариерата на Станислав Трифонов като политик и щоумен е свършено!Той няма да може да се покаже дори на улицата,защото ще бъде освиркван!

    Коментиран от #208

  • 162 СЛАВИ КОМУНИСТА

    10 3 Отговор
    ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА С БСП, АМА КАКВА МАЗНА ПОСТАНОВКА СЕ РАЗИГРА. АМИ НА ВРЕМЕТО НАЛИ БСП ТИ ДАДОХА ПАРИЧКИТЕ НЯКОЙ ХОРА ПОМНЯТ.
  • 163 Х0Йчо

    7 8 Отговор
    Умнокрасавците от ДБ, в момента се въртят около оста и си се чудят какъв ответ дапубликуват у фейса. Е*аси кефа!
    И не забравяйте какво е казал Марк Твен (или Марко Тотев беше..) :
    "Всички срещу всички!"
  • 164 Учиндолец

    14 5 Отговор
    Овъртолихте се в .айна! Тепаш врага само от екрана, кога трябва да се чегърта лаладжийски работи с лаладжий шнорхили. Що всеки посредствен селяк се има за принцеса?

    Коментиран от #174

  • 165 ГДР-иеца кайто говори на ГДР-ииски!!

    5 6 Отговор
    Итн още се са консумирана власта и са виновни без вина предложиха премиер с опит бил дпс предложиха друг бил неопитен кой опитен да предложат някой от герб като Иванов от бсп? Дпс? Кой е с опит и не е порочен?
    Е сега това ще е да съставят правителство с 65 човека и който ги подкрепи ,подкрепи който не да му гласуването вод на недоверие и всички ще са за и да идват калинките!

    Коментиран от #320

  • 166 благоевград

    11 1 Отговор
    КОЙ НЕ ИСКА ВЛАСТ...ВСИЧКИ ЗА НЕЯ СЕ БОРЯТ..КОЙ ПО-ТОЛЯМ ЗАЛЪК ДА ОТХАПЕ..
    СЛАВЧО КАК СИ Я ПРЕДСТАВЯ ТАЯ РАБОТА ВЪОБЩЕ..КОЙ ЩЕ СЪВЕТВА НЕГОВИЯ ПРЕМИЕР ЛАЙК...
    НЕГОВИЯ КМЕТ В БЛАГОЕВГРАД НАЗНАЧИ СЪДЕН ЗА УБИЙСТВО БОРИС МЕХАНДЖИЙСКИ..БИВШ ПОЛИЦАЙ..МАХНА МИЛЕВ БИВШ ПОЛИЦАЙ..НАЗНАЧЕН ОТ ПРЕДИШНИЯ КМЕТ
    СТИГА С ТИЯ ПОЛИЦАИ ...
    ТОЗИ МЕХАНДЖИЙСКИ Е ЕДИН НЕКАДЪРНИК И СЛАГАЧ..ФИНАНСИТЕ НА ОБЩИНАТА ЩЕ ОПРАВЯ..ВЪН МЕХАНДЖИЙСКИ ...ОТ ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД..
    ИЛКО СТОЯНОВ ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ С ТЕЗИ НАЗНАЧЕНИЯ...СРАМ СРАМ СРАМ
    ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН..
    ОПРАВЕТЕ СИ ХОРАТА ЧЕ ДЪЛГО НЯМА ДА ВИ ТЪРПИМ КАТО БОЙКО.
  • 167 СЛАВИ Е ПРАВ

    8 7 Отговор
    НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ СЪС СЕГАШНИ И БИВШИ КОМУНДЕТА....ТЕ СЕ МАЧКАТ ИЗБОРНО, А НЕ СЕ СЛУШАТ...
    ДАВАЙ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ГИ ВИДИМ КОЛКО ИМ СТИСКА ДА ГЛАСИВАТ....

    Коментиран от #196

  • 168 ВИНАТА си е само НАША !

    9 3 Отговор
    Ние сме П/ОСТАЦИТЕ ! Та нали ние ги избираме ! Уважаеми Шилета !
  • 169 Те са такива , защото

    8 1 Отговор
    Ние сме ТАКИВА !
  • 170 Те са същите като

    8 1 Отговор
    Нас !
  • 171 ГОЛОГЛАВ КАУН

    10 6 Отговор
    ТИ КОГО ЛЪЖЕШ БЕ, СУВЕРЕНА ЛИ. КАУН.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП

    9 5 Отговор
    ПАК НЕМА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА...ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ В ДЪЛБОКА ОПОЗИЦИЯ...ТАМ ИМ Е МЯСТОТО

    Коментиран от #184

  • 174 мислещ

    15 5 Отговор

    До коментар #164 от "Учиндолец":

    Както като клекна в интервюто с тиквата преди няколко години. Ама Ганьовците имат къса памет и като си набележат "месията", спират не само да помнят, а и изобщо да забелязват.
  • 175 Сърдим се на Тях

    6 1 Отговор
    А на себе си ?
  • 176 Тони

    17 4 Отговор
    Плеймейтката, с която Гешев живее също му е доставена от Хамстера.
  • 177 Татуировката

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    на плещите му ясно говори. Всички помислиха, че думите са на Деса Тъпото, но тя цитира надписа на татуто "Аз идвам и нося Ада със себе си!" Май точно така направи и затова да изчезва в ада, откъдето идва и където му е мястото.
  • 178 Учиндолският цървул

    11 3 Отговор
    С чии 💰💰💰💸💸💸 пари направи предаването, С тия на Б С П.
  • 179 Хуарбуса

    7 13 Отговор

    До коментар #157 от "БСП КОМУНЯГИТЕ СЕ НАПИНЯТ":

    Ще поставят защото от тези 36 депутата му зависи правителството . Слави ГЕРБ ги е отписал и ще ги чегърта. С тях не преговаря единствено. Аз на 4 април гласувах за БСП а сега на 11 юли за господин Трифонов защото единствено той можеше и декласиран ГЕРБ а и единствен обеща да ги затрие с изчегъртване. От всички БСП е най приемлива за коалиция със ИТН. Двете формации примотсъствие на депутати имат достатъчно да направят правителство. А ако ДПС се въздържи както намекна , е ясно. Ще има правителство на моите две любими формации. Слави няма да измами гласувалите за него и както обеща " до Нова година приключва с мафиотския модел на ГЕРБ"

    Коментиран от #188, #189

  • 180 НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП КОМУНЯГИТЕ

    8 6 Отговор
    ПОМНИМ ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ....МИЗЕРИЯТА И ИНФЛАЦИЯТА...ПРАЗНИТЕ МАГАЗИНИ И КУПОНИТЕ....
  • 181 гтнгтн

    4 19 Отговор
    Давайте Слав и Тошо - с вас сме. Отпадъците затова са отпадъци - само плюят

    Коментиран от #193

  • 182 Можем ли да кажем ?

    7 1 Отговор
    Какво ИСКАМЕ ?
  • 183 Тънко

    10 1 Отговор

    До коментар #24 от "хмм":

    дебело да се измъква и да не помисля за парламент, че ще има и той да пее "Къде си вярна, ти, любов народна"!
  • 184 Стойко

    6 4 Отговор

    До коментар #173 от "КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП":

    А кой ще се докопа до властта а смешкоооо? Тиквун при Слави ли хахаха...И няма да е опозиция а управляващ ли ?

    Коментиран от #197

  • 185 ГДР-иеца който говори на ГДР-ииски!!

    4 4 Отговор
    Итн+ДБ+четворката белот не прави 121гласа в НС БСП ще реши дали да има правителство и кой закалони да минават а споразуменията са само и единствено за гарант за кресла!
  • 186 Бягай

    9 4 Отговор

    До коментар #110 от "БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    Мутро, нямаш работа тук, при свободните хора!!!
  • 187 1618

    17 6 Отговор

    До коментар #6 от "станиславчо":

    Станислав Трифонов не само е жалък , той е най- отвратителния предател в историята на България, който в мирно време е предал надеждите на всички протестиращи хора за смяна на модела Борисов!Лъжец и манипулатор! Зле е психически и физически! За това говори , че нямало нужда да излиза можел да работи и от вкъщи! И какво ще работи? Ще манипулира и ръководи лъжливия и зависим от Пеевски нов премиер, тоест ще съсипва България бавно и методично ! Няма да му се получи, защото народа не е стадо! Сега тепърва ще усети народния гняв!
  • 188 ТО С ГЕРБ

    9 10 Отговор

    До коментар #179 от "Хуарбуса":

    ПРИКЛЮЧВАТ ОТ 12 ГОДИНИ...И ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ, ГРИЗНАХА ДРЪВЦЕТО...НЯМА ДЕЛА, НЯМА ОСЪДЕНИ....КАУНА НЕРВНИЧИ, ЧЕ МАЙ ЩЕ СЕ ХОДИ НА НОВИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

    Коментиран от #229

  • 189 мислещ

    11 4 Отговор

    До коментар #179 от "Хуарбуса":

    Единствени ДБ обещаха "Изчегъртване", ама го обещаха аргументирано и с нормален речник. Тоя обеща "изчегъртване" и нищо не каза. После се оказа, че изчегъртването щяло да е само на ДБ, а на тиквено-догановата-бесепарска (И те крепят гешев и статуквото във всеки ключов момент, ето и в този също) мафия изчегъртването се отменя.
  • 190 АМОН

    12 7 Отговор
    СЛАВЧО,
    Заложи на умрял кон и твърде късно разбра, че в България е започнала американската перестройка.

    Не ние избирателите сме важни за кого и как ще гласуваме.
    Важно е кой как ще разпределя парите.

    Мислеше си, че ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ще продължи да го прави както и преди.
    СГРЕШИ.

    РАДЕВ НАЗНАЧИ ЕКИП ОТ СЪДИИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ КОИТО ОТНЕХА ИГРАЧКАТА НА ДОГАН ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА.

    ББР бе тази през които минаваха всички пари идващи от ЕС които фирмите на ШИШИ усвояваха с наслаждение.

    За пералнята на ДЕБЕЛИЯ няма да говорим.
    В САЩ МУ БЛОКИРАХА ПАРИТЕ И ТОЙ РЕВНА ВЕРОЛОМНО.

    Ще доказва в българския съд , че е невинен и ще иска да му вдигнат савака на паричките.
    Сори ШИШИ но българския съд не може да разпореди на САЩ да вдигне възбраната на сметките ти.
    ШИШИ не струваш вече и пукната копейка. За останалите още въобразяващи си, че са някакъв фактор в България , ще кажа само, че ХРИСТО ИВАНОВ , ИВО ПРОКОПИЕВ И СТОЯЩИЯТ ЗАД ТЯХ ЧИЧКО СОРОС спечелиха милиарди от финансовата гибел на ДОГАН , ШИШИ, КОВАЧКИ, ДОМУЗА.
    За Боко не знам. Той с царя е по голям тарикат и сметките му са в ЕМИРСТВАТА.

    АМИ СЛАВУНЯК СБИГОМ.
    ПЪТНИК СИ!

    Коментиран от #303, #339

  • 191 БАРДАКА е безконтролен !

    4 2 Отговор
    Което е ЦЕЛ на хора извън ! ИЗХОДА щем нещем е " Коч Маньовър !" , а какъв ще е КРАЯТ - със сигурност БОЛЕЗНЕН ! Много болезнен ! Страшно болезнен !
  • 192 Организира се ОБЩОНАРОДЕН ПРОТЕСТ

    13 6 Отговор
    Под мотото" Вън чалгата от парламента" !
    Уточнява се денят на събитието и участниците в него. Ще има много гости от чужбина.
    Дорде е време да ги спреме !!!
    От организаторите на събитието.

    Коментиран от #285, #319

  • 193 Какво да

    7 4 Отговор

    До коментар #181 от "гтнгтн":

    дава, бре! Той нито може, нито иска да дава, защото е кретен. Още един шнорхел-премиер ли искаш!
  • 194 Айде пак

    5 11 Отговор
    Хахаха, ей че яко! Всички платени лакеи плюят наред, ахахаахах! Точно в десетката ви е ударил значи!
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 И защо

    9 1 Отговор

    До коментар #167 от "СЛАВИ Е ПРАВ":

    преговаря с тях, че даже и споразумение ще подписва с БСП?!

    Коментиран от #199

  • 197 НЕ МУ МИСЛИ

    2 6 Отговор

    До коментар #184 от "Стойко":

    ВАЖНО Е БСП КОМУНЯГИТЕ ДА СА АУТ....СЛАВИ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА БЕЗ ГЕРБ И БСП.....ДА МУ МИСЛЯТ БСП КОМУНЯГИТЕ....ПАК ГИ ПРАТИХА ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР
  • 198 Протестър

    4 1 Отговор
    Не се чудете, Слави. Забравихте ли си песента Нема такава държава
    - гледат мрачно, мръщят се.
  • 199 НЕКА ПЪРВО ГО ПОДПИШЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #196 от "И защо":

    АМА ЕДВА ЛИ.....С 36 ДЕПУТАТЧЕТА БСП Е БИТА КАРТА...ОТ НЕЯ НИЩО НЕ ЗАВИСИ...НИЩО......НИНОВА СЕ НАПИНЯ, ЗА ДА ОТЪРВЕ КОЖИЧКАТА
  • 200 Ще емигрира

    5 1 Отговор
    на Барбадос . Спечели си го ,добра работа свърши за МАФИЯТ . Суверена СУВЕРЕНА и е на Барбадос щастливи старини :-)
  • 201 АМОН

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Илхан":

    СПОКО

    ЧАЛГАРЯ Е ПЪТНИК.

    ИЗГАВРИ СЕ С НАС , НО И СЪДБАТА С НЕГО.

    КЪСНО РАЗБРА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА НЯМА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПО ПРОЕКТА В КОЙТО СЛУЖБИТЕ БЯХА ГО ОПРЕДЕЛИЛИ КАТО ВОДЕЩ ФАКТОР.

    От САЩ им дръпнаха шалтера на парите и сега гледат като бити магарета.

    ЩЕЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ!!
    АМИ УПРАВЛЯВАЙТЕ , АМА БЕЗ ПАРИ.

    ДА ИЗЛЕЗЕ НАРОДА И ДА ВИ НАБИЕ КАНЧЕТАТА И НА ВАС И НА ВАШИТЕ СЛАМЕНИ ЧОВЕЧЕТА.
  • 202 Учиндолският цървул

    10 5 Отговор
    С чии 💰💰💰💸💸💸 пари направи предаването, С тия на Б С П.
  • 203 сара

    15 5 Отговор

    До коментар #32 от "Иван":

    Напълно си прав. Много гласуваха за него като глас против оня от Банкя. Тези хора вече знаят на следващи избори за кого да не гласуват.
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Славчо комуниста

    13 4 Отговор
    И той е стара моцуна още от времето на старото БСП. На кого ги разправяш тия.
  • 206 Независим

    15 6 Отговор
    Новоизлюпеният политик и стар смешник Трифонов дава интервю сам на себе си в стил "Пунта Мара", така и пожарникаря не е правил !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Тоя Слави Трифонов реши да се покаже от дупката в която се намира, като даде напълно безсмислено интервю на своята Шехерезада /Тошко Йорданов/, като наговори куп безсмислици които никой не го интересуват в момента в който всички очакваме този новоизлюпен политик и стар смешник да даде отговор на много важни въпроси свързани с бъдещото управление на държавата, УЖАСССССССССССС !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Поради факта, че този човек Трифонов си е нарисувал тялото със змии, черепи и дяволи имах предубеждение, че е пълен нещастник, НО сега вече нямам съмнение, че този човечец е напълно подобен на бившият си приятел Бойко Борисов !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #224, #228

  • 207 Не ги

    7 3 Отговор

    До коментар #58 от "БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК":

    бръсне, ама е в краката им и се натиска за подкрепа.

    Коментиран от #223

  • 208 ГДР-иеца кайто говори на ГДР-ииски!!

    0 2 Отговор

    До коментар #161 от "1618":

    Как ги презлцени да не сили ги назначил ти!? :Д
  • 209 До Кога Така ?

    6 2 Отговор
    Докато СПРЕМ да избираме партии а Изберем СИСТЕМА за Държавно Строителство ! Но ние разбираме ли от кладенчова вода или само от " Каменица " ?
  • 210 Игор

    7 5 Отговор
    НОВИ ИЗБОРИ Е НАЙ ДОБРОТО НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ! какво взехте да припявате с платенолозите, че - правят струват - силите в нс трябвало да направят всякви компромиси, да се прегърнат и има Кабинет... пък кои ще са в него - нема значение, а? а приоритетите? ко стаа? не виждате ли че искат изцяло да се надупим на либерастите!!?
  • 211 Народа сам си РЕЖЕ

    2 2 Отговор
    КЛОНА на който седи !
  • 212 Браво

    6 4 Отговор
    На Слави, точно си ги нахрани, както си и заслужаваха. Взели 10 процента вече реди власт, марш кълвач такъв. Кефи ме как ги лепи в дувара ни да българия , за никой аваннта. Пак ще гласувам за тебе Слави.
  • 213 Как ОПРОСТЯХМЕ ?

    5 5 Отговор
    30-сет години - Нафърфори и Деса поетеса !
  • 214 А сега хурката взе да ни

    4 2 Отговор
    Убива !
  • 215 И ОТНОВО

    10 10 Отговор

    До коментар #14 от "Хахаха":

    Борисов беше свален от власт от тези които го качиха,защото бе отхвърлен от САЩ и ЕС. Театъра който се разигра на Росенец беше добре режисиран ,за да хвърли в заблуда обществото ,че нещо се прави Необходимо е Борисов да бъде заменен с някой друг.И кой да е той?Слави явно е отказал и затова се хвърля цялата кал и помия върху него.И Ристьо реши че той може да замести Борисов и затова прави тези пируети. ДА ама НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!

    Коментиран от #227

  • 216 Профайлър

    7 3 Отговор
    Слави наистина нещо му има. Забележете мускулните тикове на лявата му ръка - не спря да "върти пръсти" и се наблюдава някакво треперене на пръстите. Също има синина/жълтина на дясната ръка, вероятно от система, а зад него има някакви капки до чашата.

    Коментиран от #221

  • 217 Слави Гологлави...

    10 3 Отговор
    Правителство ще прави....
    По добре в Учиндол да пасе крави...
  • 218 СлаБи не е ВИНОВЕН !

    4 3 Отговор
    Ние сами му се натиснахме !

    Коментиран от #253

  • 219 П.Я

    1 2 Отговор
    Аз съм вихър и мъгла,
    владея царство без предел:
    че имам орлови крила
    и ноктете на орел.
    Аз съм вихър и мъгла:
    не зная време, нито цел
    в размах, пориви и стремеж.
    Аз съм зной и скреж.



    А ти си плаха гълъбица.
    Напразно се боиш от мен.
    Ще бъдеш ти, с орел самин, с орел орлица.
    И благослови тоя ден.



    Изгубена те найдох - вездесъщ,
    и те обгърнах, тъмен и могъщ.
    Далеко ще те отнеса:
    отвъд най-смелата мечта.
    Високо ще те изнеса
    на горда самота
    в призвездния предел.
    Духът ми е орел.
    И аз живея там.
    Но аз съм сам...



    Да бъда зной, да бъда скреж!
    В подземни пламъци горях
    и нивга никого не сгрях.
    Без цел размах, без път стремеж!
    В свръхземен студ се вкамених
    и никого не разхладих.



    Напразно, плаха гълъбица,
    напразно се боиш от мен.
    Ще бъдеш ти, с орел могъщ, с орел орлица...
    И благослови тоя ден.



    Аз имам орлови нокте:
    и жар и лед - това са те
    в ярка острота.
    Далеко... и високо... там,
    където аз живея сам,
    другарка в будна самота,
    ти в пламък ще се вледениш,
    под кървав студ ще изгориш.



    Че с ноктете на орел,
    пронизал тая плът,
    ще досегна твоя дух...
    Далеко от света, високо над прахът,
    в призвездния предел, -
    зрение и слух -
    ще бъде в огън тая плът,
    а лед ще бъде твоя дух!



    И горко ще ридаеш ти,
    ще прокълнеш рождения си час:
    земята и небето ще кънти
    от твоя стон, от твоя г
  • 220 ВИНАТА си е НАША !

    5 2 Отговор
    Ние казахме " ВОДИНИ при Бай Шиле !" .
  • 221 друг профайлър

    2 4 Отговор

    До коментар #216 от "Профайлър":

    за Слави не знам ама тебе определено главата не те слуша кавал
  • 222 Шишо Бакшишо

    5 3 Отговор
    Божеее, тоя без грим не съм го виждал от както му гостувах ... ама кото го гледам ...на тая снимка ... он взел-дал бе братче ... Чудя се таксито на катафалка ли да пребоядисам ...
    То тъй значи ... до сега се бъзикаш с що ли и не ...ама ,днес Ти за бъзик ставаш ... и ...ОМЕРЗЕНИЕ !
  • 223 ЗА КВО ДА ИМ СЕ НАТИСКА

    1 4 Отговор

    До коментар #207 от "Не ги":

    И БЕЗ БСП КОМУНЯГИ ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО.....С ТЕХНИТЕ МИЗЕРНИ 36 ДЕПУТАТА СА БИТА КАРТА
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 😂😂😂😂👏

    12 4 Отговор

    До коментар #139 от "След тази":

    Прав си, наистина с тази кандидатура за премиер Славчу изби рибата😂🙈, всякакви недоразумения са оглавявали държавата но като този самодоволен, усмихнат и лъжлив кретен не бяха ни предлагали😂, наистина това беше върха на подигравката на Славчу с българите. Автобиография пълна с лъжи от край до край, то не бяха мултинационални компании, престижни университети на Запад, докторати, сигурно е летял и до луната и е донесъл на Славчу лунен прах да си посипе голата и умна чутура😂. Ясно е на всички че това което се предлага от ИТН като премиери и евентуално кабинет е с цел да не се приеме. Ако Нинова захапе тази въдица и с подкрепата на БСП се избере правителство...това ще е краят на БСП, защото такова правителство е обречено на провал, Слачу ще се изслуе като пръдня из гащи..и негативите ще са за БСП..и това ще е края на тази партия. И дано двете формации съставят правителство, макар че Нинова не е глупава, но знае ли се..абе жажда за власт, може и Радев да го отнесе покрай БСП😂
  • 226 Бамбука

    4 1 Отговор
    Те сигурно искат постове в държавата. Не съм чул, но си мисля, а щом си мисля, значи че искат. Брей, брей, брей. Сега всички били срещу ИТН. А замисли ли се защо хората гласуваха за вас, а днес си изтеглиха доверието ? Заради Христо Иванов дето "искал", ама не си казал ли е ? Вие започнахте атака срещу народа оплювайки служебния кабинет и ще си понесете последствията. Колкото до Н.Василев - три министерски кресла и нула положителен ефект. народа не търпи задкулисието.
  • 227 мислещ

    4 4 Отговор

    До коментар #215 от "И ОТНОВО":

    Я пак, я пак? Дай ЕДИН пример за "хвърляне на помия" от Христо? Напротив, след всички хейт именно от чалгарите, трябваше много по от рано да ги нареди както трябва. Хейт има ЕЖЕДНЕВНО от чалгарите по посока на ДБ (Даже лилипута си беше сложил на профила снимка на Христо с тиквата), а вече и на служебното правителство. Ама били "отказали".

    Коментиран от #273

  • 228 И ОТНОВО

    2 4 Отговор

    До коментар #206 от "Независим":

    Бoриcoв бeшe cвaлeн oт влacт oт тeзи кoитo гo кaчихa,зaщoтo бe oтхвърлeн oт CAЩ и EC. Тeaтърa кoйтo ce рaзигрa нa Рoceнeц бeшe дoбрe рeжиcирaн ,зa дa хвърли в зaблудa oбщecтвoтo ,чe нeщo ce прaви Нeoбхoдимo e Бoриcoв дa бъдe зaмeнeн c някoй друг.И кoй дa e тoй?Cлaви явнo e oткaзaл и зaтoвa ce хвърля цялaтa кaл и пoмия върху нeгo.И Риcтьo рeши чe тoй мoжe дa зaмecти Бoриcoв и зaтoвa прaви тeзи пируeти. ДA aмa НEEEEEEEE!!!!!!!!!!

    Коментиран от #233

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 БСП НАИВНИЦИ

    2 4 Отговор
    С 36 ДЕПУТАТА МИ СЕ ПРАЙТЕ НА ВЕЛИКИ....И ПРИ СЛАВИ ШЕ ГРИЗНЕТЕ ДРЪВЦЕТО...КАТО ПРИ БАЦО
  • 232 Ние сме Овците !

    2 1 Отговор
    Търсим си Касапите !
  • 233 мислещ

    1 2 Отговор

    До коментар #228 от "И ОТНОВО":

    Я пaк, я пaк (Щом ще копи-пействаме)? Дaй EДИН примeр зa "хвърлянe нa пoмия" oт Хриcтo? Нaпрoтив, cлeд вcички хeйт имeннo oт чaлгaритe, трябвaшe мнoгo пo oт рaнo дa ги нaрeди кaктo трябвa. Хeйт имa EЖEДНEВНO oт чaлгaритe пo пocoкa нa ДБ (Дaжe лилипутa cи бeшe cлoжил нa прoфилa cнимкa нa Хриcтo c тиквaтa), a вeчe и нa cлужeбнoтo прaвитeлcтвo. Aмa били "oткaзaли". И предлагат мафиота Николай Василев, а после и някакъв сикаджия.
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Профайлър

    7 2 Отговор
    Cлaви нaиcтинa нeщo му имa. Зaбeлeжeтe муcкулнитe тикoвe нa лявaтa му ръкa - нe cпря дa "върти пръcти" и ce нaблюдaвa някaквo трeпeрeнe нa пръcтитe. Cъщo имa cининa/жълтинa нa дяcнaтa ръкa, вeрoятнo oт cиcтeмa, a зaд нeгo имa някaкви кaпки дo чaшaтa.

    Коментиран от #245

  • 236 Улични тарикати !

    4 1 Отговор
    Това сме ние !
  • 237 ААА И СЪС ГЛАСОВЕТВ

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "ИТН":

    НА СЛУГИНИТЕ И ГАСТАРБАЙТЕР В АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ👷👷👷💇💇💇💆💆💆

    Коментиран от #275

  • 238 Роденият в Учиндол...

    5 3 Отговор
    Цопна в голям гьол....
    Между Сцила и Харибна...
    Той е риба 🐟 дребна...
  • 239 титаник

    10 1 Отговор
    тоз не иска да вижда журналисти защото ще стане ясно колко му е багажа точно..от друга страна аз пък не съм длъжен да му гледам тъпата телевизия..виж какво издуханяк или започвай да бачкаш или скачай отнякъде..писна ми от палячовци дето ма оправят

    Коментиран от #260

  • 240 истината

    14 7 Отговор

    До коментар #3 от "Славко":

    Говори за Христо Иванов, за да го оплюе, защото се страхува, че при следващи избори хората ще се отдръпнат от ИТН и ще прелеят гласовете си в Демократична България, което е и логично, защото само ДБ е изход от блатото, в което е затънала България.

    Коментиран от #299

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 БСП...ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    1 4 Отговор
    СПУКАХА ВИ ОТ БОЙ....НИНОВА СЕ ЧУДИ КАК ДА ОТЪРВЕ КОЖИЧКАТА
  • 243 Запада ни предложи ПЛУРАЛИЗЪМ

    2 1 Отговор
    И днес всяка Овца има Стратегическо МНЕНИЕ , дорде я увисят на Ченгела !
  • 244 До коментар 156

    6 3 Отговор
    Ако си неграмотен и не четеш кой,кой е ,проблемът си е твой.ИТН се самосразиха.Явно си много прост ,освн ха-ха,нямаш думи.Когато фактите говорят и тъпаците мълчат.Дългия да хвърля мандата ,стига се е крил.Излезна сега да реве,като банкянското вампирясало говедо,защото го е страх от провала.А той е факт.Никой не му вярва вече,след сътворените само за 1 месец гафове от неговите слуги.По-добре ,че ги направиха и видяхме колко са НЕДОРАСЛИ.

    Коментиран от #251

  • 245 ПРАВ СИ

    6 1 Отговор

    До коментар #235 от "Профайлър":

    ТОВА Е ОТ ШНОРХЕЛА,ПЛУВНАТА ШАПКА И ПЛАВНИЦИТЕ!КОЙ ЗНАЕ КАКВО КИТАЙСКО МЕНТЕ СА,КАТО ИЗМИСЛЕНИЯ ИМ ДОФТОР ПО ЦИГУЛОГИЯ!ДА ЖИВЕЕ ШНОРХЛАНДИЯ
  • 246 666666

    9 4 Отговор
    Чалгаря беше предвиден проект да измести Воля и Патриотите като скрита патерица на ГРОБ .Да говори против тях в парламента ,но да ги подкрепя.Но ,народа им обърка сметките и сега се чудят как да излязат от положение.Затова правят всичко възможно да протакат ,да обвиняват да дойдат нови избори където вече ГРОБ може да възвърнат избиратели.Но първата цел преди това е да се смени това правителство ,което разкрива далавери и тормози Тиквата и неговата мафия.Да се сложа послушни и мълчаливи наши хора.Докато правителството падне и дойдат нови избори ,защото няма да имат кворум и няма да могат да променят законите .
  • 247 Малки истории

    1 1 Отговор

    До коментар #234 от "Ние сме Б/гари !":

    Много си зле!

    Коментиран от #261, #265, #268

  • 248 Нещо много се

    2 2 Отговор

    До коментар #90 от "ХАН КРУМ":

    Вживяваш, депесарю?!?!?!!!
  • 249 Герберастията убива

    12 3 Отговор
    Славуне, с 65 депутати правителство ли ше правиш бе? Много ти е добър дилъра!
  • 250 БОРУНА ЛОМ

    8 3 Отговор
    КУЦ И САКАТ, НАКАЗАНИ СА СВИШЕ! ИЗЛЪГА ХОРАТА ВКЛЮЧИТЕЛНО И МЕН!

    Коментиран от #266

  • 251 мислещ

    7 3 Отговор

    До коментар #244 от "До коментар 156":

    Баш са като в детската градина тия чалгари, само дето са много по-злобни. Дай да обвиняваме другите в това, което ние очевадно правим, пък все някой може да се върже.
  • 252 Макробиолог

    6 4 Отговор
    Има такива клоуни,ами да погледнем фактите--сарай1 не мина,сарай2 и да мине ще е ден до пладне,дори в бсп не са толкова малоумни да потънат окончателно с твърда подкрепа и докрай за пародийните ми номинации.....служ кабинет за 2 месеца извади схеми за източване на държавата на светло,без които корупционната конструкция рухва.....поканили сте ги с условието да им дърпате конците,получили сте отказ,и следва вадене на типичен милиционерски компромат синхронизирано с обръчите...и дб ви е виновно,шо така бе,шут?...ай у канала.
  • 253 Анастас НЕ ГОВОРИ В МН.ЧИСЛО

    1 2 Отговор

    До коментар #218 от "СлаБи не е ВИНОВЕН !":

    ПИТАЙ БГ.БЕЖАНЦИ С КУФАРИ НА КОЛЕЛЦА В АНГЛИЯ И ДЮНЕРДЖИЙТЕ В ГЕРМАНИЯ
  • 254 Щом си Овца , ти зи за стригане,

    2 2 Отговор
    Доене и месно проиведение ! А днес всяко Шиле за Депутат и с постоянен мандат ! Овцата може да е и Академик .
  • 255 ROCK and roll boy 🤣✋😂

    6 3 Отговор
    Гербер с чалма и петолъчка слуша чалга !
    Смех ! Защо тука си додех ?! Ех !
  • 256 титаник

    7 3 Отговор
    тоз както се прави на много умен..май единствената му задача е да печели време и да мете след онез предишните..но какво да очакваме от човек на който цял живот са му казвали какво да говори ?? собствена мисъл може би ??
  • 257 СЛЕД ИЗМИСЛЕНИЯ ДОКТОР

    5 2 Отговор
    ТЪРГОВЕЦ НА БАНСКИ С ГОРНИЩЕ ИДВА РЕД НА ТЪРГОВЕЦ НА ВЕЛ ПАПЕ И ДЖИ ЛЕЗО🤓
  • 258 Отговори

    7 4 Отговор
    Българи нали много искахте Слави ето сега спечели сега ще управлява Защо сте недоволни На вас не може да ви се угоди
  • 259 ТРИФОНОВ СЛАВЕЙ

    4 3 Отговор
    НЕ ХОДИ НАВЪН,ЗАЩОТО ВОСЪЧНАТА МУ ФИГУРА ЩЕ СЕ СТОПИ НА ЖЕГАТА!!!
  • 260 мдаа

    10 2 Отговор

    До коментар #239 от "титаник":

    Точно така, Слави бяга от журналистически неудобни въпроси като Бойко Борисов, за да не проличи колко е ограничен интелектуално, заради бедния му речник и малкия набор от думи, с които борави. То едно е да ти напишат сценарий и да четеш аутокюто, друго е да излезеш пред журналисти и да отговориш адекватно по горещи теми. Христо Иватов го умее, но не и Слави и Борисов. Затова и се крият, единия в джипката, после като го викат да отговаря в Народното събрание какво е свършил, не иска да да дойде, после си прави операции на минискус. Слави се крие и чете заучени текстове като на шоу по фейсбук. На Слави му било "неприятно" да отговаря по схудиата на въпроси. Ами то не е това, за да му е "приятно" на него. Като не му е приятно защо влиза изопщо в политиката. Да остави на тези, които го могат, които умеят, които имат опит, които са учили за това.
  • 261 Ти къде си я чел ?

    0 1 Отговор

    До коментар #247 от "Малки истории":

    По драсканиците на тези дето днес не клатят ? Ти никога не си Знаел Истината за Историята , Та Дори и ДНЕС ! Наивник ! Бягай бързо при Бай Шили , там ти е мястото !
  • 262 Торбалан

    4 4 Отговор
    Голям страх от Христо Иванов, той да не яде чалгари??? Дори и да вкара благодетеля му в затвора ще намери друг, Славчо е оправно момче.

    Коментиран от #269

  • 263 пппф

    7 4 Отговор
    Недей лъжи бе дълъг грозник
  • 264 ПРЕДИ ВРЕМЕ ВИ КАЗАХ

    8 3 Отговор
    ТРИФОНОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ БРАКОНИЕР!!!
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Отговори

    6 1 Отговор

    До коментар #250 от "БОРУНА ЛОМ":

    А ти защо му повярва не помисли ли че от Слави с Мутрите от 90 год освен за Милиони друго не го интересува Жалко за България
  • 267 Гласове

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "Тиквун":

    Боко като иска правителство да си го гласува кво реве нали има мнозинство?!
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Аз Човек

    5 8 Отговор

    До коментар #262 от "Торбалан":

    Христо Иванов е подлога на Капитал Прокопиев ръководи така наречените протести срещу Правителството на Чалгарите и тук е борба за огромни Милиони

    Коментиран от #274, #287, #310

  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 Ефрейтор

    6 5 Отговор

    До коментар #26 от "ИСТИНАТА":

    Е нали ДПС каза ако има и един от служебното правителство изгаряте, как да има. Ефрейтор Трифонов козирува на Доган.
  • 272 Няма такъв който да знае Историята

    0 1 Отговор
    И ИСТИНАТА ! А единствено - Дата, Месец и Година !
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 мислещ

    2 3 Отговор

    До коментар #269 от "Аз Човек":

    Пък Николай Василев беше борец срещу мафията, а? С ДПС и БСП ще я борят (И с тиквата. Нали ще осигурява кворум? Нещо не ми се вижда притеснен в последно време).
  • 275 пояснение

    7 7 Отговор

    До коментар #237 от "ААА И СЪС ГЛАСОВЕТВ":

    Имам роднини в Германия завършили престижни университети там, с престижни професии там и всички са гласували за Демократична България, а не за чалгаря Слави.

    Коментиран от #364

  • 276 Продавач на плавници от Орландовци

    11 4 Отговор
    А славуца къде се крие, що за политик е като дори и не отиде да гласува и на двата проведени избори.
  • 277 ммм

    6 7 Отговор
    Ристьо–лодкаря иска постове, разбира се. Той затова е там.

    Коментиран от #300

  • 278 Буха ха

    10 5 Отговор
    Според мен служебното правителство е много добро. Ако Чалгослав Трифонов и мазния шнорхел не предложат нищо оо добро, по добре да оставим Рашков, Петков и компания да си продължат работата и нови избори есента.
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Смешно е

    10 2 Отговор

    До коментар #72 от "ИТН И т н":

    Напощишете в гугъл Пламен Николов спортни аксесоари после отидетр на изображение. Има снимка на този гащник по анцуг в офиса му стая от апартамент с артикулите му които продава, по лошо е от сергия на битака, смешно е🙂.

    Коментиран от #286

  • 281 Ристе

    3 1 Отговор
    Ще даде и на бацо стига да е министер
  • 282 ЛЪЖАТА днес е по-важна от Истината

    1 0 Отговор
    От ИСТОРИЯТА ! В ООН показаха епруветка с Хим. Вещество на Садам в Ирак ! Де го после ! Рибарчо ! Войната Виетнам кой в какво ги обвини - пияни моряци открили огън по рибари. Кой е причината за Първата Световна - Сараево , студента или Федералните момчета с Цилиндричните Бомбета ? Млъквай че си жив зян. Дишаш още оцелял, само защото си напълнил за Зима някой друг буркан ! Листна въшка !
  • 283 Четох

    4 2 Отговор
    до там, където вика "николай василев достоен човек" Достойнството му е, че създадоха модела, но сега на същия модел му трябва грим, че един царист дебел се пукна. Прочее на слави също му трябва грим. Уродлива история...
  • 284 Гого

    10 5 Отговор
    Слави, взимай си тъпите сценаристи и депутати събирани чрез кастинги като за шоу и се прибирай в Левски Г. Парламента не е за шоу и още по малко за предатели. Ти предаде доверието на хората гласували за теб. Гледаше от екрана на телевизора (защото нямаше куража да излезеш открито пред тях) и заяви,че няма да ги излъжеш. И ги излъга. Предаде се на Доган, а може би и на чекмеджето на Бойко. Ще видим. От поведението ти до сега лъха само едно: Един много алчен за власт човек, който иска баницата само за себе си, а другите да му викат "Браво". Но дали ще стане така? И докога?
  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 мислещ

    8 4 Отговор

    До коментар #280 от "Смешно е":

    Ами то как някой нормален ще вземе насериозно тия палячовци и ще се съгласи да им е кандидат за премиер, особено един час преди това (Стана повече от очевадно, че наистина смяната е в последния момент и мислеха сериозно да предложат сикаджията. И сега на 99% пак мислят да оставят и него на стария пост, който му бяха отредили). Антоанета се съгласи, ама това беше отдавна и тогава още не се бяха утвърдили като чак такива палячовци.
  • 287 титаник

    2 1 Отговор

    До коментар #269 от "Аз Човек":

    подлога е щото ти каза че ще лови престъпници..нали така
  • 288 истината

    7 5 Отговор

    До коментар #273 от "LOSHIA":

    Христо Иванов, при Борисов 2, се опита да направи съдебна реформа и като не стана (саботираха от ГЕРБ) подаде оставка! Христо Иванов иска гаранции от Слави, за да не го излъжат пак, това е нормално. Също е напълно нормално да си разпределят министерствата всички партии, които се коалират, според броя на гласоподавателите си, така правят и в Германия. Събират се коалиционните партньори и търсят допирни точки, по които да работят, разпределят си министерствата, сключват коалиционно споразумение и работят. Това, което Слави прави, го нява никъде в Европа. Това е ЕГОИЗЪМ, самонадеяност и безотговорност, манипулация да прехвърни вината на други партии, че уж не го подкрепяли и те видите ли били отговорни за провала. Не Слави, ти ще си виновен! Защото нямаш потятие от политика! Не са ти виновни ДБ, колкото и да ги плюеш, те са опитни и знаят как става политиката в Европа.

    Коментиран от #294, #301

  • 289 Чалгошебек

    4 5 Отговор
    Слави е мъртъв и някой пише от профила му във фейсбук, най вероятно Тошко шебека ф
  • 290 Иване

    1 3 Отговор

    До коментар #32 от "Иван":

    Колко очакваш да ти платят за това, което постваш след всяка статия?
  • 291 фзцсдхдтр

    5 2 Отговор
    Като ти е неприятно да ходиш по студията няма да се напъваш да управляваш.
  • 292 Северозапад

    10 1 Отговор
    Ха разберете се с Тошко Африкански кой какво да лъже! Защото той каза, че от ДБ са му предложили да останат трима от служебните министри заради качествата им, но самите ДБ не са искали за тях си никакви постове! А пък и се съмнявам, че Дългия и компания могат да предложат нещо по-качествено от служебното правителство - с абсолютно за БГ одобрение от 64%! Нещо, което никоя партия не е постигала!
  • 293 Искаме , неискаме ИЗХОДА е

    3 2 Отговор
    ДИКТАТУРА на Пролетарята и Национална Политика ! Днешните политици си разиграват " конете" защото ние НЕМОЖЕМ да решим как да се ОПРЕДЕЛИМ !
  • 294 мислещ

    2 2 Отговор

    До коментар #288 от "истината":

    Освен това да не забравяме, че след като според чалгаря нямат право изобщо да искат постове, значи като правителството мине и се сгромоляса в удобен за статуквото момент, отговорността си е 100% на чалгаря и няма да има значение изобщо ДБ подкрепяли ли са ги или не (Но ще има значение за самите ДБ, разбира се. Ако подкрепят такова мутренско правителство, на следващите избори няма да са в парламента).
  • 295 Причината за ТЕГЛОТО ни сме НИЕ !

    1 1 Отговор
    Повредата е в нашият ТЕЛЕВИЗОР ! Ние сме б/гари и сега и преди ! Обърни се и виж че винаги у нас е било тъй тежко , трудно, мъчно , тъжно , жестоко и СМЪРДИ !
  • 296 element 05

    2 7 Отговор
    Браво Слави !! Това е искаме Промяна а не Подмяна. Никой не иска да бара статуквото иска се още от същото - да ама друг път. Няма постове няма министерства . Напред Слави прави каквото трябва и да става каквото ще!!!!

    Коментиран от #305

  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 ПУТИН

    3 6 Отговор
    ИТН ДА ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО, ЩОМ СА СПЕЧЕЛИЛИ И ЩОМ СА СЕ ХВАНАЛИ НА ХОРОТО! НАРОДА СИ ГИ ПОИСКА ТЯХ. РИСТЬО ДА СИ ПЛАЧЕ КОЛКОТО СИ ИСКА! ИТН ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕН ОТ БСП, ДПС И ОТ ГЕРБ И ПОСЛЕ ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА!

    Коментиран от #311

  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 Савов

    3 3 Отговор

    До коментар #277 от "ммм":

    Разбира се, че ще иска. Това е нещо нормално. Не е престъпно. И в Европа е така. Министерствата се разпределят между коалиционните партньори и това не е срамно. Тези хора се в политиката, за да реализират определени политики, които са от жизнено значение за страната ни, за избирателите им. Не е нормално министерските постове да са само за ИТН, защото нямат мнозинство. Когато иммат електорат с над 50 %, тогава могат да искат само техни хора да са министри. Има нещо друго тук, нещо задкулисно в ИТН, затова те не искат да дават министерства на другите, затова плюят по Демократична България и Христо Иванов.
  • 301 титаник

    2 2 Отговор

    До коментар #288 от "истината":

    с тез типове там не може да се преговаря защото имат поставени задачи от други хора..ако искаше да прави нещата които трябва да се направят щеше да иска да сподели отговорността защото срещу себе си щеше да има бая отпадъци за оправяне..просто стана така че от патерица станаха първи на изборите и много хора са във объркване
  • 302 Славуца

    5 2 Отговор
    Този трябва да се скрие вдън земя.
  • 303 LOSHIA

    1 1 Отговор

    До коментар #190 от "АМОН":

    КОГАТО ЕДНО НИЩО КОМЕНТИРА НЕЩО,РЕЗУЛТАТА Е ОТНОВО НИЩО!
  • 304 титаник

    2 1 Отговор

    До коментар #299 от "КАШЧЕЙ":

    споко той путин ще ти даде да ядеш..7.65
    че му станаха много гърлата за хранене
  • 305 Шаран БГ - това са думи на Овчицата Мая

    3 1 Отговор

    До коментар #296 от "element 05":

    Думи и Баластра - Бог дал а ИДЕОЛОГИЯ , всеки народ е длъжен САМ ! Разбрали. Б е е е ... е е , Овен ? От Овен философ не става а Курбан и Юрган.
  • 306 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 307 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 308 Стефан

    8 3 Отговор
    Поне веднъж не можеш ли да си честен, ДБ не искат постове за СВОИ министри, а за част от служебните министри, а ТИ си този който иска ПОДКРЕПА на сляпо доверие, от ДПС ви го казаха НЯМА ДА ИМА БЕЗУСЛОВНА подкрепа, нали не си забравил че вие НЕ БЯХТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ през лятото.
  • 309 ПУТИН

    3 3 Отговор
    ГЕРБ КРАДЯЛИ НО МОЖЕЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ. ИТН НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ НО НЯМА ДА КРАДАТ - ДА ГО ВИДЯ НЯМА ДА ПОВЯРВАМ. РИСТЬО БОКЕКИЕВИТЕ ЩЕЛИ И ДА КРАДАТ ДРУГО НЕ МОЖЕЛИ. МУТРИ ВЪН МОГАТ ДА ХВЪРЛЯТ ЯЙЦА И ДА НОСЯТ КОВЧЕЗИ И ДА ТОЧАТ ЛИГИ, КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ БАШ ПЪК НА ТЯХ ДА КРАДАТ? ДПС НЕ СА СПИРАЛИ30 ГОДИНИ ДА СИ ВЗЕМАТ. БСП СЕ РАЗПАДНА, СЛЕД КАТО ИМ АРЕСТУВАХА ИЛИ ПРОГОНИХА СПОНСОРИТЕ. ТОВА СА СПЕЧЕЛИЛИТЕ ПАРТИИ.
  • 310 Не пуска

    5 4 Отговор

    До коментар #269 от "Аз Човек":

    Затова ли Слави не дава ни трохичка, щото всяка троха е пари. А и на Пеевски е обещал много, горкият Славчо за него няма да остане.

    Коментиран от #324

  • 311 мдааа

    7 2 Отговор

    До коментар #298 от "ПУТИН":

    Нищо не са спечелили ИТН, имат САМО 24% от гласувалите българи или САМО 657 829 гласа. Това е МАЛЦИНСТВО!!! Не могат да управляват с такъв резултат от изборите сами. Това е безотговорно и егоистично.

    Коментиран от #321

  • 312 мнение

    9 1 Отговор
    Слави фандък не пуска. Така се е възгордял горкия от това, че бил първа сила, прилича на самозабравилия се Борисов на предишните избори от пролетта. Те с Борисов са един типаж. Даже Слави е по-зле. Борисов беше по-гъвкав политик.
  • 313 Отговори

    7 3 Отговор

    До коментар #28 от "Аз пък имам отговор.":

    А ти защо му повярва не помисли ли че от Слави с Мутрите от 90 год освен за Милиони друго не го интересува Жалко за България
  • 314 чалга

    1 4 Отговор

    До коментар #105 от "MIG":

    Давай яко чалгата оп са оп са🙂. Давай салфетките.
  • 315 да се цери

    6 4 Отговор
    Не е добре с нервите. Повтаря по няколко пъти едно и също, особено "публичното пространство". Излъга народа, но все пак, хора сме, нека се оттегли и да се изцери .И повече да не се показва да дразни хората
  • 316 Аз Човек

    4 7 Отговор
    Давай Славчо Направи Правителство Натри носът на Дай Българи и Откачената Мая Дъртата Дончева Отровите Божковисти Чисти Слави Чисти Смело
  • 317 Наглите2

    12 3 Отговор
    Някой сериозно ли мисли, че човек с успял международен бизнес или добър мениджър, със солидно образование, себеуважение и елементарна култура ще се яви на кастинг в самодеен стил при Слави Трифонов? Тук нормални хора останаха ли въобще?Големият предприемач никога не е имал фирма. НИ-КО-ГА!Господинът не е никакъв предприемач, а работи на заплата. Фирмата е американска и той е просто наемен работник в нея Оттук нататък народът ще спре да бяга през Терминал 2. Вече ще се изнасяме по морски път. Шнорхелите и плавниците ще се осигуряват от новия премиер.

    Каква “Панорама”, какви министър-председатели, каква ревизия на преспанския договор. Кошмар някакъв.

    Коментиран от #335

  • 318 ПУТИН

    4 2 Отговор
    ТРИФОНОВ ДА ТУРИ НИНОВА ЗА ПРЕМИЕР. ХЕМ ЩЕ Й СБЪДНЕ МЕЧТАТА, ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С КАДРИТЕ И ЩЕ ПОЛУЧИ ПЪЛНА ПОДКРЕПА ОТ БСП!!! И СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ ДА СЕ РАЗПУСНАТ, МОЖЕ И С ТОЯГИ ДА ГИ ИЗГОНИМ И ПАК ДА ХОДИМ НА ИЗБОРИ БЕЗ ТЯХ. ТОЗИ ПЪТ СЕРИОЗНО!
  • 319 изрод от ГЕРБ

    1 3 Отговор

    До коментар #192 от "Организира се ОБЩОНАРОДЕН ПРОТЕСТ":

    Организира се ОБЩОНАРОДЕН ПРОТЕСТ Пoд мoтoтo" Вън комундетата oт пaрлaмeнтa" !
    Утoчнявa ce дeнят нa cъбитиeтo и учacтницитe в нeгo. Щe имa мнoгo гocти oт чужбинa и от други планети
    Дoрдe e врeмe дa ги cпрeмe !!!
    Oт oргaнизaтoритe нa cъбитиeтo.
  • 320 Мишленце

    5 2 Отговор

    До коментар #165 от "ГДР-иеца кайто говори на ГДР-ииски!!":

    Много лесно, както се прави във всяка нормална държава. Слави ърябваше да е оремиер хубав лош хората гласуваха за него и той трябва с името да гарантира за министрите си. Той обаче е мишленце коео иска да яде сиренце.
  • 321 ПУТИН

    3 4 Отговор

    До коментар #311 от "мдааа":

    МИ ТО ТОГАВА НИКОГА НИКОЙ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА, ЩЕ СИ СТОИМ БЕЗ ПАРЛАМЕНТ И ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО, ДЕМЕК В КИРЕЧА!
  • 322 Не му вярвам на

    8 3 Отговор
    този. Председателят на най-голямата партия в парламента, не може да си позволява да говори на "ти" в публичното пространство!!! Този е същият примат като тиквата. Вечно кисел комплексар. Опитва да наложи сламен човек с измислена биография, чрез когото той самият и кръговете около Хърсев, библиотекарите и пловдивската масонска секта да се докопат до милиардите от европейския фонд за възстановяване. Това е единствената им цел.
  • 323 Хайде

    2 2 Отговор
    Тошко ТВ
  • 324 Аз Човек

    4 8 Отговор

    До коментар #310 от "Не пуска":

    Незнам Но виждам Че Слави иска да изчисти Старите Мутри от Дай България И онези отцепниците от БКП Дъртите Взели се много на сериозно Но Всеки Драпат за Милиони Това се вижда Ясно Най добре е Слави да Направи Модерно Правителство че България има нужда от Управление и Парламент

    Коментиран от #330, #345

  • 325 ПУТИН

    4 2 Отговор
    ДА СИ ИЗСЪРБАМЕ ТОВА КАКВОТО СМЕ СИ НАДРОБИЛИ! РАЗСИПАХМЕ ДЪРЖАВИЦАТА СИ!
  • 326 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 327 LOSHIA

    3 7 Отговор

    До коментар #40 от "Българка":

    СЛАВИ НЯМА КРУПИЕ, А НА ТВОЙ РИСТЬО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕ ТРОЛЕ
  • 328 ЧетящКоментари

    4 6 Отговор
    Чакайте бе хора...!!! Не ви е виновен Трифонов че няма да може да управлява държавата, така както вие искате и веднага започнахте вече да го оплювате,критикувате и мразите...!!! Виновни са родоотстъпниците и българите в чужбина, който без да мислят масово гласуваха за Трифонов и го подкрепяха за да ви натресат сега това ново правителство...!!!

    Коментиран от #331

  • 329 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #134 от "Организирам протест ! Под мотото :":

    Намерете си някой по свестен.Тоя ще ви затрие окончателно ......ха ха ха ха ха...........
  • 330 титаник

    1 1 Отговор

    До коментар #324 от "Аз Човек":

    ти вярваш ли му ??
    ще изчисти да българия защото са били на власт през последните 26 години..да не говорим че през останалите 4 успяха да ни вкарат в ЕС и в НАТО..по добре да изчисти себе си че нещата много замирисаха отрано
  • 331 изрод от ГЕРБ

    1 5 Отговор

    До коментар #328 от "ЧетящКоментари":

    Виновни са родоотстъпниците и българите в чужбина,които за рзлика от тебе мислят комунденце мамино...........
  • 332 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 333 Гого

    5 3 Отговор
    Не мога да разбера Слави. Защо се учудва, че ДБ, или друга партия иска постове. Ами нали целта на всяка партия, влязла в парламента (и не само) е да се бори за власт. Той какво си мисли? Че само ИТН се борят за власт, а останалите се борят за купата на съветската армия? Такива нелепости може да ръси само човек много далеч от действителността, или някой много самозабравил се. Е да де ама рано, или късно ще му се наложи да осъзнае, че сам човек е само за тоалетната. А дали и Слави ще си остане в тоалетната, зависи само от него.
  • 334 титаник

    1 1 Отговор

    До коментар #332 от "КАШЧЕЙ":

    виж ве другарю свърши тая в която ти можеше да стоиш извън световната икономика и събития..въздуха е общ водата е обща
    храната е обща който ти казва друго не е на себе си
    проблема не е във ония хора от вънка проблема е че всичко тука е откраднато от наши хора и трябва да се постави под контрол положението..ако обвиняваш ония хора си неграмотен и абсолютно и тотално глупав
  • 335 4566

    1 1 Отговор

    До коментар #317 от "Наглите2":

    Браво за точния коментар!
  • 336 куп глупости

    4 1 Отговор
    Абе Никиту е прекрасен , но преобладаващата част от обществото не смята така , пък той ще управлява интересите тъкмо на това общество. Празни приказки , пошло шоу. Не разбирам защо има индивиди , които приемат личното си мнение за меродавно , особено когато се отнася до обществени интереси.
  • 337 Васил

    4 3 Отговор
    На всички им стана ясно че ДБ не мисли за народа а да се докопа до властта и то с мижавите 12% новите ДПС в Българки вариант това е някакво скапано дежа вю ми се струва.

    Коментиран от #341

  • 338 Давай Слави

    6 3 Отговор
    Умно-красивите соросоидчета на Костов и Прокопиев са боклуци.
    Има ли изненадани?
  • 339 Феодал

    3 1 Отговор

    До коментар #190 от "АМОН":

    Даа, нормите, правилата на поведение, начина на общуване в Свободния свят, много голяма част от българите ги знаят отдавна, чисто и просто не сме го показвали досега,заради това, че хората бяха Финансово, психически и физически малтрертирани.Разликата с Беларус е единствено тая, че Българие е в ЕС.Иначе щеше да ни се случи същото и на нас.Голям плюс е че българите от чужбина това лято дойдоха да ни покажат, че макар и да ни разделяха и потискаха, трябва и ние тук в България да кажем високо- НЕ на това мутро олигархично и просташко поведение и управление и да изразим отношението към въведените просташки и мутренски норми.Славчо е ярък носител на това статукво, просто до сега не си е показвал истинското лице.А това, което направиха Кирил Петков и Асен Василев, не се измерва само с управлението.Този модел на общуване поведение и МОРАЛ е летвата която поствиха и всеки българин трабва да мине над нея.Събирайте си мазничите, шутовете и марионетките и да ви няма от властта.
  • 340 Американецът

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Илхан":

    ДПС имат свинар, Гроб имат Зайчар, А Итн имат Чалгата за Мюфтия
  • 341 Диктат

    4 0 Отговор

    До коментар #337 от "Васил":

    А тя власта цялата за Слави, който я е делегирал на Делян Пеевски. Е бива ли така дайте някои процент и за народа, ако имате срам.
  • 342 Оракула

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Циганин със знатно потекло":

    Слави си е въобразил, че може да управлява сам!
    Нали е" въобръжение" или договорка , едно е ясно ,
    че министерските места за партиите,
    които бяха на протестите, са отдавна заети ?
    Досетете се сами за кой?
    Този музикант, е опасен за държавата,
    никой не трябва да го подкрепя ,
    ако си мислии, че сам ще твори управление?
    Да" преметнеш" Българския народ ,
    по този долен начин,
    е непростимо и оня свят!
  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 отврат

    6 2 Отговор
    Едно към едно по простащина и нарцисизъм са с Боко Банкянски .
    Оня си има Севда ТВ, този си има Тошко ТВ, говорят си монолозите за тъпата част от българския народ .

    Коментиран от #346

  • 345 Трохи

    4 0 Отговор

    До коментар #324 от "Аз Човек":

    Така е чисти пътв за дебелия, че той няма наяждане. Славчо ти хубаво даваш на Пеевски ама и на народа даи някоя троха ние не сме много гладни.
  • 346 Мишленце

    5 0 Отговор

    До коментар #344 от "отврат":

    Смешно е Слави сяда пред любовницата си и говорят заучени фрази от ПРите им. Слави едно интетвю даде от както е политик и то при другият му интимен приятел Волгин това е. Този човек е само заучени фрази нищо ново.
  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 349 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 352 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 353 прост народ

    10 0 Отговор
    Как са му повярвали наивните му чалга-фенове, че този самовлюбен и зависим човек е загрижен за тях.
    Този е способен да се грижи единствено за егото си , но и той като Борисов твърде много се надцени.

    Коментиран от #371

  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 356 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 357 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 358 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 359 SAAB

    2 0 Отговор
    Лонгур - астронаФт :)
  • 360 Коза овца

    5 0 Отговор
    Тоя с тея татуси и гола глава дето гледа страшно и се крие в някаква землянка да не е шефа на българската Коза Ностра?
  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 Шамара

    4 0 Отговор
    Славчо що се сърдиш на срухове бе? Я си спомни ти какви клипчета и вицове скалъпваше за Борисов и ГЕРБ а?

    Коментиран от #370

  • 363 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 364 От ,какъв

    2 1 Отговор

    До коментар #275 от "пояснение":

    Зор ще казват ,какво ще Става тук, като са в Германия?
  • 365 Симптоми

    1 0 Отговор
    Слави от какво е болен? Защо постоянно си чеше пръстите така?

    Коментиран от #369

  • 366 Некомпетентен

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    вие върнахте от политическото гробище двете червени бабички нищо друго
  • 367 А бе шматко

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Последния Софиянец":

    Ти ли си народа!?Платено ме .....ре.
  • 368 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Пинчо":

    Да бе. И аз го чух същото в автобуса.
  • 369 Пепи

    1 1 Отговор

    До коментар #365 от "Симптоми":

    Като чете кочентари от примати почват да го сърбят ръцете.
  • 370 Пепи

    1 0 Отговор

    До коментар #362 от "Шамара":

    Той ти обясни, че слухове не го вълнуват, а факти. А Бойко каза, че се разбира с простите. Пробвай там.
  • 371 Пепи

    1 1 Отговор

    До коментар #353 от "прост народ":

    Тролчо, бЕгай за хонорар у Банкя. Научил си урока.
  • 372 Слави

    0 1 Отговор
    Това е и да ревете и да се тръшкате по форумите, казах как ще са нещата за напред. Мнения на политически слуги не ни бъркат. А тука сте толкова тъжни че ако имаше тъжномер щяха вас да сложат като минимум. Платени трролове, лайте си колко искате.
  • 373 Слави Номер 1

    1 5 Отговор
    Браво! Ясно, точно и доректно. Истински, достоен и неповторим.. Пълна подкрепа за Слави и ИТН. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги с ВАС!!!

    Коментиран от #374, #381

  • 374 леле

    1 2 Отговор

    До коментар #373 от "Слави Номер 1":

    Напрао ме истеризираш от възторг .
  • 375 тъй де

    4 2 Отговор
    Очевидно Славчо е изперкал , достатъчно условие да изпадне в политиката и държавното управление на психясалия народец.
  • 376 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 377 ФАКТ

    0 1 Отговор
    Слави ти сега ли го разбра тоя Христов..ами то неговата цел е именно това..да има негов човек в правителството..иначе от къде парички за партията му...всичко е кинти бе пич..
  • 378 sbs no КОМУНИСТ

    4 2 Отговор
    АБЕ ---НЕДОУЧИН ДОЛЕЦО .ТАКА ЛИ ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ -ЧЕ ТИ СИ УПОТРЕБЕН -КАЗАХА ТИ ГО -КОГАТО -НЯКОЛКО ИГРАЧИ -СИ МЕРЯТ ---ПИ---Й----ШКИ---ТЕ ---НЕ--- СИ СЛАГАЙ ----Г---ЗА -----ТИ СИ БРОЙКА -ЕДНОДНЕВКА --ДРЕБНА ЦАЦА КОЯТО ИСКА ДА СТАНЕ АКУЛА-
    ТИ СИ АМЕБА -ПЪРВИЯТ СТАДИЙ В ХРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА
  • 379 хи хи ХО

    1 2 Отговор
    Принципно има логика да се предпочете човек с по-скромна автобиография, но без съдебни дела - това ми направи впечатление, що се отнася до коментара на Слави за Асен Василев. Пак по принцип те са първи на изборите и не са длъжни да дават постове на хора от други формации. Вероятно обаче някои други партии го очакваха по линия на това, че също са антистатукво. Големият плюс при правителство изцяло от кадри на ИТН е, че е ясно кой ще носи отговорност. Да видим.

    Коментиран от #380

  • 380 Отговорност 000

    3 1 Отговор

    До коментар #379 от "хи хи ХО":

    Ква отговорност те гони бе? Очевидно са некомпетентни да управляват. Ще съсипят държавата и тогава какво ще правите? Как ще им търсите "отговорност"? Кой от управляващите в БГ си е понесъл някога отговорността? Костов, Виденов, Орешарски, кой?
  • 381 Леле..мале..

    2 1 Отговор

    До коментар #373 от "Слави Номер 1":

    Браво маце👏...точно така, да подкрепим Слави, ИТН, ЦСКА, ЛОКО ПД, Ивет Лалова, принц Хари, Калигула, папата, Мика Зайкова да се придвижи до парламентарната трибуна..и..не се сещам, и аз като теб се гордея че съм българин, заради Слави и Ива Митева..секси е. Изобщо просълзих се от гордост..и заради теб, ако ще и циганка да си пак ще се гордея с теб, защото ти си горда че си българка заради..Чингиз хан ли беше??, вече се обърках..нищо..имаш ли си приятел???
  • 382 Така е

    3 4 Отговор
    Слави! Не им се връзвайте и правете нещата, така както смятате, че е правилно! Чест и почитания!
  • 383 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 384 Стоян

    2 0 Отговор
    Тaя рaбoтa зaприличa нa мoeтo ceмeйcтвo-Aз взeмaм рeшeниятa ,a cъпругaтa ми e винoвнa зa вcички “нeуcпeхи“.И ИТН тaкa,щe прaвят кaквoтo cи иcкaт,a пocлe другитe ca винoвни.
  • 385 Бойко

    0 2 Отговор
    Мачкай Баце, мачкай Баце, мачкай Баце!
    Шишо бакшишо министър на транспорта!
  • 386 €&@

    1 1 Отговор
    Много арогантно държание и невъзпитано, като тоя предния!
  • 387 Славка Трифонова

    2 0 Отговор
    Слави,Слави,Николайчо Василев е ДПС,защото яде на една маса с Доганчо.Плюска като за последно.Славчо,ти виждал ли си снимката или и тя е лъжа?
  • 388 Frank

    1 1 Отговор
    ИТН= ПРЕДАТЕЛИ, Слави е измекяр който подведе народа и ограби промяната.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове