Last news in Fakti

5 Август, 2021 11:23 6 427 35

Румен Петков: Човек на "Мултигруп" оглавява ВМЗ, готвят ликвидация

  • румен петков-
  • вмз-сопот

Председателят на ПП АБВ изрази удивление от мълчанието на депутатите от Пловдив и областта по престъпните кадрови решения, както и на ръководството на община Сопот

Румен Петков: Човек на "Мултигруп" оглавява ВМЗ, готвят ликвидация - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на АБВ Румен Петков, който е и бивш вътрешен министър в Тройната коалиция, е притеснен, че се готви ликвидация на ВМЗ - Сопот. Това говорят новите назначения в ръководното тяло на дружеството и кадрови смени, които се случват преди изтичането на мандата на сегашното ръководство.

Човек на Илия Павлов и "Мултигруп" става председател на борда на директорите на ВМЗ по информация на Румен Петков. За Иван Карабатаков Петков заяви, че вероятно за "последен път е виждал оръжие, когато е бил в казармата".

В новия съвет на директорите влизали и Кристина Стоянова, туроператор, и Тихомир Иванов, който е в списъка на синдиците.

Според него всичко това говори за готвена ликвидацията на ВМЗ и превръщането на предприятието в туристически обект, предвид професионалния профил на горепосочените.

Председателят на ПП АБВ изрази удивление от мълчанието на депутатите от Пловдив и областта по престъпните кадрови решения, както и на ръководството на община Сопот.

Петков призова служебното правителство да вземе отношение по тези назначения. Това, за което АБВ ще настоява е да се приложи законовата техника така, както беше направено с Държавната консолидационна компания - две години преди изтичането на мандата, преструктуриране и нови назначения.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    63 15 Отговор
    Цялото корумпирано, крадливо обкръжение на Борисов се възползваха от манията му за власт, породена от голямото му дебело его съчетано с нестабилна психика и нисък интелект за да се облагодетелстват лично чрез кражби по всякакъв начин с благословията му.Крадяха безнаказано едни като Балтов от болници и Здравна каса, други от магистрали чрез обществени поръчки и от Еврофондове, трети -от Земеделието, четвърти –от Българската банка за развитие и така нататък списъкът е дълъг! Накрая Сачева излиза в ефир и заявява, че не можело да се преизчисляват пенсии, защото нямало пари!Как ще има пари, като крадете като за Световно? После Борисов излиза да говори типичните за него лъжи, които болният му мозък може да сътвори, че Служебното правителство искало да фалира държавата , защото искали да актуализират бюджета!

    Коментиран от #19, #33

  • 2 ЦК на ГЕРБ

    19 13 Отговор
    Ама нали комунистите убихте Илия Павлов!???!
  • 3 Подкрепа за Борисов

    10 56 Отговор
    Служебните на Гадев трябва да бъдат разследвани Докараха ни до геноцид Борисов скоро се връща Аз бях добре пишех фалшиви фактури по ДДС и си правех по хилядарка на ден Но дойде Гадев чрез НАП ми спряха дохода и сега трябва да търся някъде работа Гадев махай се веднага и пак да идва Бирисов

    Коментиран от #7, #16

  • 4 Стефан

    12 24 Отговор
    Тър тей цял живот си на държавна хранилка, а даже и да отидеш на село да гледаш кокошки пак ще се провалиш като всичко друго в твоя живот, то не бе аферата Акрам, то не бяха сестрите Белнейски, то не беше плач и рев за ВСЕКИ РУСКИ проект в България, изгониха те от правителството твоята партия след силен натиск от ЕС, отнеха ти визата за пътуване до САЩ ЗАРАДИ ВРЪЗКИ С ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ, даже Ким Чен Ун има виза за САЩ, какво си се разплякал, на всяка манджа меродия, онзи ден искаше да арестуваш икономическия министър за някакъв завод, ами вижте се вашата партия какво остави след себе си, Луканова зима - купонна система за храни и горива, подкрепяхте Беровото правителство с ДПС, тогава се случиха най мутренските години и открихте над 30 банки за да окрадете парите, само за две години управление на Виденов докарахте 3000 процента инфлация и стопихте спестяванията на хората, фалирахте над 20 банки, имаше над 10 пирамиди за крадене на пари, накрая си отидохте, но за арест и отговорност НИТО ДУМА, скрий се ей кърлеж, хрантутник даже 20 лева не си искарал сам.
  • 5 Точно

    17 16 Отговор
    Браво, Румене ! Ти си изключително начетен, интелигентен и безпристен човек. Кажи им го най-накрая на тия хора, колко прекрасни решения взима служебното правителство, че така са се захласали по тях, че копче не можеш да кажеш против него.

    Коментиран от #6, #18

  • 6 Точно

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Точно":

    Имах предвид безпристрастен.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кремъл

    7 12 Отговор
    Кремъл така нареди. Няма да произвеждаме повече оръжия.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сълю

    3 11 Отговор
    Явно е останал без пари човека. ВМЗ вече е всичко друго, но не е и завод.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дааааа

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Изумен":

    Има и снимки от тази среща как се ръкуват и за диалога им...
  • 14 Мултитруп

    6 9 Отговор
    И Румката ги изкарва едни такива че става смешно вече едно време Луканов създаде Илииката и после управляваше цяла България бекапето създаде мутрите
  • 15 Камелия Свиленова

    7 16 Отговор
    Без назначените от президента хора в служебното правителство, като Рашков свързани с мутрите и Илия Павлов няма как да се извърши сделка в държавно предприятие ! В МОМЕНТА В ТОЯ ХАОС,ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ВСИЧКО, КОЕТО ИМ ПОПАДНЕ, КАТО РАДЕВ С ГРИПЕН !

    Коментиран от #28

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Проф Хиновски!! Прав сте, БЕХ се

    8 3 Отговор
    Оглавява от ГЕРБЕР, и правят всичко възможно да саботира Индустрията в момента!! Не случайно шефа на БЕХ рева, да остане още на поста си, и не желае да напусне мястото като такъв!! Прав сте проф Хиновски, Съботират!!
  • 18 ХАН КРУМ

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Точно":

    НЕ ЗНАМ КАКВО ТОЧНО ПЕТКОВ ТРЯБВА ДА КАЖЕ ,НО ЗНАМ ,ЧЕ КЕСЕШЕ НА Г.М. ДИМИТРОВ ПРИ ИЛИЯ ПАВЛОВ ,ВЪВ ВРЕМЕТО КАТО КМЕТ ,ДА ПРОСИ ПАРИ ОТ СЪЩЕТЕ ТЕЗИ ОТ МУЛТИГРУП, А СЕГА НЕЩО МУ ПРЕЧАТ.АМА ТЯ ПОЛИТИКАТА НЕ ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС,НАЛИ ПЕТКОВ?
  • 19 Подкрепа за Борисов

    3 11 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Служебните Превратаджии Са за Разследване Ревизия Служебни Превратаджии Къде са Парите за Хемус Защо вдигате цените Защо Разрушавате Защо Лъжете Защо Заблуждавате Стъпкахте Демокрацията Ревизия Служебни

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Петко Руменов

    3 3 Отговор
    И аз, отдавна не съм виждал оръжие, но това не ми пречи, да ви отстрелям всичките нищожества, които сте били политици !
  • 23 оня

    5 4 Отговор

    До коментар #19 от "Подкрепа за Борисов":

    Я си пий хапчетата:))

    Коментиран от #26

  • 24 Браво Петков

    1 3 Отговор
    Мултигруп жив, он не умер !
  • 25 Подкрепа за Борисов

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Подкрепа за Борисов":

    КОМУНИСТИЧЕСКИ Трол Манипулатор Отдавна Пишеш Клевети От Моят Ник Едни и Същи Клевети Голям Лъжец Си Трол Безскрупулен
  • 26 Подкрепа за Борисов

    2 5 Отговор

    До коментар #23 от "оня":

    Пия ги редовно Но ви моля да си сложите очила и обстойно да разгледате ситуацията тук Виденова зима 2

    Коментиран от #29, #32

  • 27 Подкрепа за Борисов

    1 5 Отговор
    Трол КОМУНИСТИЧЕСКИ Манипулативен Яко Лъжеш Яко Клеветиш Слуга на Червените Олигарси
  • 28 оня

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Камелия Свиленова":

    Алоооооо, слънчасала си:))
    Иди поне на сянка, ако нямаш климатик:))
  • 29 оня

    6 0 Отговор

    До коментар #26 от "Подкрепа за Борисов":

    Явно дозата е малка:))
  • 30 незнайко

    5 1 Отговор
    Всичко построено със съдействието на СССР трябва да бъде премахнато ! Така иска големия БРАТ - САЩ ! БЪРГАРИЯ трябва да остане без тежка промишленост и силна икономика,това е целта през тези 30 години ! Навлязлите вече чужди фирми като Кауфланд, Лидъл, Била , Практикер, Технополис и други са показателни в това отношение !!! Нашите глупаци УПРАВЛЯНВАЩИ си мислят само за техните ДЖОБОВЕ !!! БЪЛГАРИЯ УМРЯ !!! Радвайте се на ДЕМОКРАЦИЯТА !!!
  • 31 Истината

    2 2 Отговор
    Остава дилемата ИТН или Гроб - предпочитам от две беди по-малката ИТН ...Като не искаха служебните да си направят една партия...това е
  • 32 Тони

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "Подкрепа за Борисов":

    Хапчетата, хапчетата...
    Тиквения крадец е политически труп, които сам ще се довърши в злобата си.
  • 33 Червен галош

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Дайте доказателства за кражба!Нямате нито едно доказателство.Докато за комунистите имаме много доказателства.1. Фалираха 3 пъти държавата след 1989г.2. Създадоха банковите пирамиди.3. Приватизираха Б-я за дни и нарязоха на скраб работещи предприятия.4. Направиха заплатата 5 щ.д., а пенсията 3 щ.д.5. Създадоха хиперинфлация.6. Създадоха кредитните милионери.7. Приватизираха болниците.8.Създадоха плосък данък.Има и още..
  • 34 Павел пенев

    1 0 Отговор
    Браво г-н Петков. Вие отново показахте как ДПС и нейния председател Карадайъ работят за своята родина Турция.
  • 35 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ПИКА ВЪВ ФОНТАНА ПИЯН /УВОЛНИ ПОЛИЦАИТЕ / -СТАНА МИНИСТЪР НА БАНДЮГИТЕ ... " И ДНЕС ЙОЩ ЩОМ -ЖУРНАЛИСТ ГО ПОКАНИ - ПЛЯМПА И СЕ ПУПИ И С Е РЕ ВЪВ ЕФИРИТЕ НАШИ " !!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове