Last news in Fakti

15 Август, 2021 10:21 22 452 330

Ето как отговори Младен Маринов на кадрите с брутално насилие над протестиращи

  • младен маринов-
  • полицейско насилие-
  • българия-
  • мвр-
  • полиция-
  • полицаи-
  • протест-
  • протестиращи-
  • христо терзийски

Като полицай от кариерата категорично осъждам каквито и да е прояви на насилие, написа бившият вътрешен министър

Ето как отговори Младен Маринов на кадрите с брутално насилие над протестиращи - 1
Снимка: БГНЕС

Категорично не приемам превишаването и злоупотребата с полицейски правомощия. Призовавам разпространените в петък от временната парламентарна комисия видео кадри да не бъдат използвани за нагнетяване на политическо напрежение и омраза в българското общество. Това написа във Фейсбук бившият вътрешен министър Младен Маринов във връзка с разпространените кадри на полицейско насилие над протестиращи през 2020 година. ФАКТИ публикува позицията му без редакторска намеса:

"Като полицай от кариерата категорично осъждам каквито и да е прояви на насилие! Поради тази причина още в нощта на 10 юли 2020 година, когато ми станаха известни видео материали, заснети и разпространени от граждани в социалните мрежи и съдържащи данни за превишаване и злоупотреба с правомощия от страна на полицейски служители, разпоредих на главния секретар на МВР и на директора на СДВР, към онзи момент, да бъде извършено пълно и обстоятелствено разследване на тези данни. Разпореждането ми бе ясно и категорично – проверката да бъде извършена в максимално кратките срокове, разрешени от закона, да бъдат взети (ако бъдат установени нарушения) съответните дисциплинарни мерки, а при установяване на данни за престъпления, съответните материали да бъдат изпратени на прокуратурата по компетентност. Това бяха и продължават да бъдат законовите правомощия на министъра на вътрешните работи за разрешаване на подобни случаи.

Подадох оставка като вътрешен министър на 24 юли 2020 година. Само 3 дни по-късно – на 27 юли 2020 г., новият вътрешен министър обяви пред медиите резултатите от приключилата вътрешна проверка, взетите дисциплинарни мерки (включително, една от които е с негов акт), както и, че материалите са изпратени по компетентност на прокуратурата.

Никога и по никакъв повод през цялата си кариера на полицай не съм укривал данни за извършено престъпление. Народни представители и лица, които твърдят, че съм укривал данни за престъпления в качеството ми на вътрешен министър, ще трябва да докажат тези свои твърдения пред българския съд. Призовавам разпространените в петък от временната парламентарна комисия видео кадри да не бъдат използвани за нагнетяване на политическо напрежение и омраза в българското общество.

Категорично не приемам превишаването и злоупотребата с полицейски правомощия, както и противозаконни действия, извършвани срещу полицейски служители, изпълняващи своя служебен дълг. Убеден съм, че този случай не може и не трябва да се превръща в престъпно клеймо за всички десетки хиляди български полицаи - мъже и жени, които достойно изпълняват своя полицейски дълг. Нека този случай не влияе и върху обективността при разследване на случаите на пострадали полицаи при изпълнение на служебните им задължения. Защото именно те издържаха на провокациите и нападенията през миналата година, станали пред очите на цялото българско общество, като така запазиха гражданския мир в Република България!"

Коментар имаше и от бившия вътрешен министър Христо Терзийски. "Нека както се разследват справедливо случаите на превишаване и злоупотреба с полицейски правомощия, така да се разследват и случаите на насилие срещу български полицаи!", написа Терзийски. Вижте неговата гледна точка:

"Винаги съм се противопоставял и отхвърлял всякакви форми на насилие. Напълно го изключва и професионалното ми верую като дългогодишен служител на МВР и български полицай. Заради това едно от първите ми действия като министър на вътрешните работи бе да изискам и да получа информация за хода на вътрешното разследване на данните за превишаване и злоупотреба с полицейски правомощия по време на охраната на протеста на 10 юли 2020 година. Извършването на проверката е започнало със заповед на директора на СДВР и по разпореждане на вътрешния министър към онзи момент. На 27 юли 2020 г. или само 3 дни, след като бях избран от Народното събрание за министър на вътрешните работи, огласих пред българската общественост резултатите от вътрешното разследване по случая. Направих това в национален ефир и с прессъобщение на МВР. Продължавам да стоя зад думите си, казани тогава, че ние, служителите на МВР нямаме полза да прикриваме нарушения, защото те рушат авторитета на нашето министерство.

Що се отнася до тези народни представители и политически фигури, които твърдят, че е укривано каквото и да е по този случай, ще цитирам резултатите от проверката: „В хода на своята работа комисията е установила превишаване на служебни правомощия от страна на четирима полицейски служители на отдел „Специализирани полицейски сили” (ОСПС) и нарушаване основни права на граждани при използване на физическа сила, превишаваща необходимите предели.“

В резултат на тези констатации своевременно бяха наложени съответните дисциплинарни наказания, предвидени в Закона за МВР. С моя заповед (като министър) е наложено тежко дисциплинарно наказание на един ръководен служител на ОСПС. Със заповед на директора на СДВР са наложени и съответните дисциплинарни наказания за младши изпълнителския състав от същия отдел. И накрая, но не на последно място – всички събрани материали в хода на вътрешното разследване са изпратени на Софийска районна прокуратура по компетентност.

В заключение, се обръщам към всички колеги в парламента и към лидерите на политическите формации в България: Нека този случай да не бъде използван за разчистване на сметки с политическите опоненти и за сеенето на раздори в нашето общество! Нека както се разследват справедливо случаите на превишаване и злоупотреба с полицейски правомощия, така да се разследват и случаите на насилие срещу български полицаи! Нека истината бъде еднаква за всички, защото благодарение на работата на българската полиция успяхме да запазим гражданския мир в нашата страна!"


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 177 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опг ГРОБДПС

    549 47 Отговор
    Арест за шишевист-герберастите обявили война на народа си !

    Коментиран от #80, #206, #239

  • 2 3.14К

    355 30 Отговор
    Цитат от толупа; "червен сатрап".
  • 3 Пфу бе!

    446 29 Отговор
    Лумпена на мутрите пак се изака.
  • 4 VovИ

    447 32 Отговор
    Написано от адвокат. В Централния ще му говорят на него. Престъпник от млад. Първо шофьорче на мафията, а после издигнат за послушание.
  • 5 щщд

    406 32 Отговор
    Малко късно коментирате, милиционери гадни

    Коментиран от #145

  • 6 Професор

    57 504 Отговор
    Няма никакво полицейско насилие. Прав е Маринов. Само Герб! Победа!

    Коментиран от #42, #44, #60, #129

  • 7 az #МУТРИ, ВЪН!

    396 32 Отговор
    Отиваш на съд мутро! Скоро!

    Коментиран от #54, #179

  • 8 протестър

    279 27 Отговор
    Имаше и жена полицайка, която ни риташе!

    Коментиран от #13, #88, #144, #150

  • 9 БУДА

    353 19 Отговор
    Шофьорчето на МЕТО не бил чувал и виждал нищо свързано с мутрата от сик , както и прокурора - мафиот , каква наглост !
  • 10 Шоферчето

    206 15 Отговор
    Веднага да бъде извикан на ГМ то за следващите пет шес месеца
  • 11 Севда

    63 211 Отговор
    Бойко не може да е нареждал насилие, той е миролюбив човек с добър и благ характер!

    Коментиран от #18, #98

  • 12 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    285 29 Отговор
    ТОВА НЕЩО НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ БЕЗ ЗАПОВЕД МА НАЧАЛНИКА НА ТЕЗ САДИСТИ!!!ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЧЕ В СЛУЧАЯ НЕ САМО СА БИЛЕ НАСЪРЧАВАНИ АМИ И ИМ Е ДАВАНО БОНУСИ ЗА ПРЕБИТ ПРОТЕСТИРАЩ ОТ ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЛЕВА!!!

    Коментиран от #289

  • 13 хехе

    101 14 Отговор

    До коментар #8 от "протестър":

    равенство между половете, радвай се.

    Коментиран от #141

  • 14 Бацко

    219 13 Отговор
    Дека е два дни? Кръвно ли вдигна? Минискус ли разтегна? Машината за мясо ли пусна?

    Коментиран от #263

  • 15 Бивш канадец

    221 16 Отговор
    "...така да се разследват и случаите на насилие срещу български полицаи"!? Амчи това е било твоя работа бе, керпеден! Къде дрема осем месеца, та да не направиш разследване? Явно не ти е стискало, щото щеше да стигнеш до Тулупа, а?
  • 16 Ива

    234 15 Отговор
    Банкянския толуп и бухалкаджия е наредил да се бият протестиращите , заедно с прокурорчето без диплома !
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    182 19 Отговор
    гербави мутри психо садисти биячи
  • 18 Точно

    214 15 Отговор

    До коментар #11 от "Севда":

    Обратното , мутрата навремето нареди убийството с гранатомет на Чакъра пред очите на майка му , в следсвие на което България беше осъдена в Страсбург !

    Коментиран от #78

  • 19 позор

    221 17 Отговор
    "Като полицай от кариерата"

    Шофъорчето на Мето сериозно си е повярвал. Не ми се четат милиционерските му глупости.
  • 20 Нищо

    193 16 Отговор
    конкретно за грозния садизъм и цинизъм спрямо тези млади хора на центъра на София , абсолютна гавра с тях и обществото ни ! А само някакви завоалирани клишета и назубрени фрази са"отговора" , или поредна подигравка с народа ! Всъщност къде е Мето Илиенски , когото "пазеше и охраняваше" ?
  • 21 Справедливост

    155 15 Отговор
    Твоята м. а. м. ..ц.а мутренска този е най виновният от всички др. за издевателствата над Българския народ.
    Още утре в затвора, иначе граж вой..а.
  • 22 Pilot

    182 15 Отговор
    Всички сте си еднакви, плащаме ме ви за да пазите шайката крадци , която докара народа до мизерия , а на всичкото отгоре биете младите ! Не те ли е срам да се появяваш, нали ти си им наредил ! Мястото ти е в затвора !
  • 23 Zyggy

    173 15 Отговор
    Милиционери, сър... Ни лук яли, ни лук мирисал... Маринов идва директно от ВИС 2,Терзийски купува имоти за стотици хиляди... В държавата на Гешев и Дебелото момче е така... Справедливост... няма!
  • 24 yordan

    146 13 Отговор
    ТИ СИ ЗА БЕЛЕНЕ.И ЦЯЛАТА ПАПЛАЧ ГЕРБАВА
  • 25 Доцент Мангъров

    169 14 Отговор
    Така нареченото "насилие" над българските полицаи не бе извършено от тези млади хора. Да, имаше провокации от ултраси на футболни отбори, но полицаите ги е шубе да влизат в конфликт с тях и затова си избиваха комплексите с насилие върху млади и беззащитни млади хора. Главатарят на бандата Герб, ако имаше възможност щеше да изпрати своите мутри срещу протестиращите,но за негова жалост не сме в тоталитарна страна.

    Коментиран от #266

  • 26 Тъп

    24 102 Отговор
    Това не е насилие, а чесане. Много слабо кукери.

    Коментиран от #103

  • 27 БАЙ КУРТИ

    62 43 Отговор
    Полицията не бие без заповед . Защо не покажат началниците които седят от страни и пушат доволно цигари .А че някой от протеста нарочно търсеха конфронтация / замерваха ги с балони с урина , павета и ... на тях отговорност ще се търсели .
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    135 16 Отговор
    МЛАДЕН МАРИНОВ шофьора на МЕТО ИЛИИЯНСКИЯ пази биячите мутрите полиайте психопати
  • 29 Достойно

    132 16 Отговор
    Този помияр, Гешев и Борисов или в затвора или ще висят на орлов мост. Другото е прах в очите.
  • 30 БОЛШЕВИК 🌟

    123 16 Отговор
    Това е насилие, което мутри в униформи пазят гнусните мутри докопали се на власт.
  • 31 Айдеее

    142 15 Отговор
    И кой , КОЙ им нареди на полицаите да бият? Те сами няма да си позволят такива своеволия без заповед отгоре. Сега всеки висш началник ще се измъква с това, че е против насилието. Лично Борисов ли даваше нарежданията? И кой ще отговори на въпроса, кой нареди и облече в полицейски униформи частните охранители на Бойко? Кой им даде и разреши да пръскат протестиращите с неизвестен спрей и да бъдат с боксове? КОЙ???? Защо Борисов е още на свобода? И Маринов ако е толкова състрадателен и чист, ако не е нареждал, защо тогава си е подал оставката? Значи, докато няма арестувани, осъдени и тикнати в затвора министри и политици НЯМА СЕ ОПРАВИМ.
  • 32 top

    125 14 Отговор
    Нали нямаше бити протестанти,нали нямаше насилие над протестираштите.Нагло герберско микере.Вие преминахте всякакви граници,по нагли от вас никога нее имало. Скриитесе някъде и никога повече не се показвате.
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    105 18 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ МЛАДЕН МАРИНОВ герб обявиха ВОЙНА НА НАРОДА
  • 34 кУмУнист

    93 13 Отговор
    Как си личи, че ги е писал един и същи човек, едно към едно са и двата коментара. Най вероятно пр отдела на герб.
  • 35 Неделко

    106 18 Отговор
    Добре е българите да осъзнаят , че 8 те % гласуващи за шайката и банкянската мутра са крадците и рекетьорите в държавата , които унищожиха икономиката и всичко читаво и са поставили прокурор и съдебна система , която да ги предпазва от закона , за извършените от тях престъпления ! Мислете данакоплатци !

    Коментиран от #92

  • 36 Хасан-избирателя

    101 14 Отговор
    Свалете му имунитета и на съд!

    Коментиран от #63

  • 37 Иво

    108 14 Отговор
    Много нагло от негова страна, все пак той е наредил да бият протестиращи. За добро поведение боко тъп@то го направи депутат. Скапана държава скапан народ сме след като избираме тези крадци и лицимери
  • 38 Геноцид

    93 15 Отговор
    Парламента да нареди ареста на Гешев за съучастие и прикриване на тия извращения. Още понеделник.
  • 39 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    113 14 Отговор
    Младен Маринов, за тези три дена от този побой до подаването на оставката ви, защо укрихте видео материала? Защо в тези три дни, не освободите(в неплатен отпуск) побойниците полицаи и не започнахте разследване срещу тях? Вас от нищо не ви е срам, нито от факта, че сте некадърен, нито от факта, че сте корумпиран. Подали сте си оставката заради не за това, че сте некадърен министър, който не си е свършил работата. А защото така ви е разпоредил Тулупа. И не ви е срам, че в момента сте некадърен и корумпиран депутат и пак не си вършите работата.
  • 40 незнайко

    30 90 Отговор
    Осъждал бил насилието !!! Нали затова стана тази АНАРХИЯ в страната защото е демокрация !!! Какво са правили тези господа преди да ядат бой , защо не се обясни ??? Не може да хвърляш предмети върху полицаите а те да те галят с перце !!! Всички които сте се изказали против полицаите, защо най напред не се замислихте какво ги е накарало да бъдат така брутални ??? Не бъдете коне с капаци и повтарящи това което Ви се натрапва !!!

    Коментиран от #70, #142

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 LOSHIA

    40 10 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Ще я видиш победата през крив макарон!
  • 43 Ъхъъъ

    84 12 Отговор
    Този боклук нали беше 100% сигурен че няма насилие и бити ????
    Може би му е припарило на дупето …..
    На съд всичките отговорни за тези грозни репресии

    Коментиран от #53, #251

  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 11 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    грб паптия на мутрите
  • 45 Гост

    85 11 Отговор
    Какъв палицай си ти бе, че и от кариерата!? Ти си мутра от кариерата!
  • 46 44448888

    61 10 Отговор
    "Красивото говорене е маска за прогнилата душа на говорещия. " - източна поговорка.
  • 47 милиционер

    59 11 Отговор
    Какво ли може пък да каже шоферчето на Мето Илиенски , което от своя страна се явява и замесено лице. Ще си призная любопитството не ме стигна да го чета. Не приемал , ама разпореждал прилагане на насилие , до тук стига . Да си бе въртял геврека да се не меси в работите за умни и почтени хора.
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 11 Отговор
    герб кевр мафията самоубиват неудобните ХОРА
  • 49 В Северна Македония

    65 11 Отговор
    Вече за такъв бой и насилие вече ги осъдиха.
    И то не само охранителирв облечени като полицаи, а и самите полицейски началници внедрили някакви отайки, пускайки ги да бият когото хванат.
    Излязоха кадри, снимки са същите уж "полицаи" в охранителните фирми в, които работят, тел. разговори и пр.
    Схемата е една и съща а тоя на снимката трябва да бъде съден и да си понесе последствията
    Не съм македонец и не давам за пример Македония, но нещо коректно свършено е факт
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    54 11 Отговор
    МВР се опитаха да респектират БАБА СТОЙНА
  • 51 Публикуваните ДВЕ гледни точки

    39 11 Отговор
    си приличат поразително в доста моменти - не само като съдържание, последователността на изложената информация, но и като използвани думи. Сякаш са обсъдили някаква версия и се придържат към нея. Е, това е предположение, но двата текста много си приличат.
  • 52 джаба

    51 12 Отговор
    ТОЗИ СТРАХЛИВЕЦ ,ЖИВ ДА ГО ОДЕРЕШ
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 МАФИЯ НА ББ

    66 12 Отговор

    До коментар #7 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    УПРАВЛЯВАЛА НИ Е МИЛИЦИОНЕРО МУТРЕНСКА МАФИЯ НА РАЗБОЙКО БОРИСОВ, КАСКЕТА ГЕШЕВ, МЛАДЕН МАРИНОВ.БИЛИ ЛИ СА МУТРИ ГОСПОДАТА???? КАК Е ДОПУСНАТО МУТРИ, ПРЕСТЪПНИЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ??? ЛЕЖАЛ ЛИ Е БОЙКО БОРИСОВ В ЧЕХИЯ ЗА КРАЖБИ И КАК СЛЕД ТОВА СЪДЕН ПРЕСТЪПНИК,С ПРИСЪДА И ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА Е СТАНАЛ КМЕТ, ГЕНЕРАЛ ОТ МВР, ГЛАВЕН СЕКРЕТАР В МВР, МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ???? КОИ ФАКТОРИ СА ДОПУСНАЛИ ТОВА????? СЪДИ ПРИСЪДИ!!!!
  • 55 ргтс

    48 9 Отговор
    Превишаването и злоупотребата са системни и до днес. Те са практика. Слели сте се с охранителните фирми и когато не искате да се забъркате, пускате в действие охранителите. Те ви вършат мръсната работа. А вие разпъвате чадър над охранителите.
  • 56 БАЦЕ УПРАВЛЯВАЩИЯ ДЪРЖАВАТА

    52 12 Отговор
    НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСЪЛ КЪДЕ Е ДА ОБЯСНИ КАК БИВШИТЕ СИКАДЖИЙ СА БИЛИ ПРОТЕСТИРАЩИ ? КЪДЕ СИ МУТРО ГАДНА ?
  • 57 съд и затвор

    49 11 Отговор
    Боклук, еничар на Доган.
  • 58 Къде са

    50 11 Отговор
    Къде са резултатите от тази проверка? Има ли милиционери в затвора? Мина повече от година.
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 11 Отговор
    МЛАДЕН МАРИНОВ да каже кой уби и расфасова МЕТО ИЛИНСКИ трупните му останки са расхвърлени в л пещерите над БОТЕВ ГРАД

    Коментиран от #86

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Унуфри

    49 11 Отговор
    Нека този случай послужи точно за разчистването на сметки с такива престъпници като теб. Малоумник
  • 62 На снимките ясно се виждат

    71 13 Отговор
    Извадете имената на полицаите и полицайката от снимките. Нека ги видим. Да ги знаем, а съда да си ги съди.

    Коментиран от #102

  • 63 КолевБосия

    40 9 Отговор

    До коментар #36 от "Хасан-избирателя":

    Той няма "имунитет"! При него има "МАЙмунитет"!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Subaru WRX

    49 15 Отговор
    Мутрата Борисов и шайката в затвора!
  • 66 Дочо Бочев

    48 10 Отговор
    Името на милиционерката лесно може да се открие.
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 12 Отговор
    ккой уби малкото ЖУЛЕ синът на боса на СЛАВИЯ ВЕНЦИ СЕФАНОВ

    Коментиран от #76

  • 68 Хари

    55 13 Отговор
    Я кажи кой ти написа статията защото ти не можеш да я прочетеш.Що се отнася до боя над протестърите заповедта е на Борисов без негово нареждане нищо не се прави в ГЕРБ
  • 69 В България полицията трябва да

    9 35 Отговор
    Работи като в Любимият на Сор'осп'ии, КОМ-П'ЕД'АЛИ' и ФАТМАЦИ.. П'утк'инов
    КЕ'НЕФ!
    Бо'й,..еротика и...на Почивка в''Гулаг"!
    Точно като техният ВИЖД-- ВОВА ПИ'Ч'КИН ХУЙЛО-ЖУЖ'АКА
  • 70 изрод от ГЕРБ

    47 15 Отговор

    До коментар #40 от "незнайко":

    Когато започне съдебния процес ще те призоват за свидетел!А не ти ли минава през главенцето ,че протестиращите бяха умишлено провокирани от ултраси за да бъдат бити.Или се мислиш за много хитър или ни вземаш за балъци!

    Коментиран от #133

  • 71 БББ

    19 49 Отговор
    Във всички така наречени бели страни, когато протестите излизат от правилата , полицията ги счупи от бой, само ние се правим на по католици от Папата.

    Коментиран от #220

  • 72 КЪДЕ Е БОКО УПРАВЛЯВАЩИЯ

    50 12 Отговор
    ДА РАЗКАЖЕ БИЛ ЛИ Е ОРТАК НА БАЙ МИЛЕ И КАРАМАНСКИ ? ПОКАЖИ СЕ МУТРО БАНКЯНСКА , НЕ ЛАЙ КАТО ПАЛЕ ОТ ЗАЙЧАРНИКА !
  • 73 Като казват А

    19 47 Отговор
    Да кажат и Б-кви са тия проснатите, какво са правили на митинга… мен ако питате-малко са ги били…! Я вижте кво става в Европа.

    Коментиран от #107, #196

  • 74 ГЕРБ

    20 48 Отговор
    Абе ти си отишъл да правиш зулуми и няма да ядеш бой .Ще ядеш и още как

    Коментиран от #91

  • 75 леле

    55 12 Отговор
    Значи само преди дни от трибуната на народното събрание Мл. Маринов без притеснение заяви, че не знаел и не бил свидетел на насилие над протесиращи. Обаче дни след това насилие си подал оставката. Нещо не се връзва. Хем не знаел, обаче заради насилието напуснал. Абе тия до кога ще ни правят на прости? Още тогава се знаеше, че заповедите се дават отгоре. Полицаите стояха и не реагираха като промъкналата се агитка хвърляше бомбички по тях. Като се изтегли агитката, тогава почнаха да бият. И никой не каза, как така всички, отиващи на площада щателно бяха проверявани да не носят дори шишета вода в себе си. А допуснаха тия с пиратките и бомбичките. Защо не бяха спрени? На всички беше ясно защо още тогава. Защото бяха провокатори, пратени нарочно от Борисов, Гешев и Младенов да окървавят протеста. Нямаше как да обвинят мирните протестиращи, които хвърляха предимно домати, яйца и тоалетна хартия. А Борисов бягаше и се криеше по села и паланки от страх. Сега също мълчи и си трае, а до преди десетина дни всеки ден даваше злъчни брифинги.
  • 76 Главата

    13 17 Отговор

    До коментар #67 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    МАНИНКОТО Жуле е живо и здраво бе пед'АЛ.
    Теева у изклесяка
  • 77 Запасняк

    31 11 Отговор
    За министър или полицаи на отговорни длъжности не трябва да се назначават завършили някакво Техническо университетче както Христо Терзиев. Трябва да се назначават завършили полицейски или военни академии!
  • 78 карамфила

    34 11 Отговор

    До коментар #18 от "Точно":

    Пожеляавам му същотор,да стрелят с РПГ по зайчарника в банкя.
  • 79 e56yut

    52 12 Отговор
    Ние им плащаме заплатите на тези (не мога да ги нарека хора) да пазят хората от престъпниците , а какво става те пазят престъпниците от хората. Милиционери. Има много примери по света когато полицаите са с НАРОДА а не против него , но те явно имат глави на раменете а не празни топки като тези.

    Коментиран от #90

  • 80 гражданин

    37 11 Отговор

    До коментар #1 от "опг ГРОБДПС":

    призоваваме за бързи арести на Мутрите !
  • 81 Няманачин

    30 10 Отговор
    Ние ги наказахме но си остана вътрешна работа на мвр..така ли го разбирате разделението на властите? Прокурора ги разследва една година други му намират доказателствата..
  • 82 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    20 10 Отговор
    А какво каза Българската православна църква!?
  • 83 Пепи

    28 11 Отговор
    Младене, желая ти скорошен ковид с летален изход .
  • 84 питам

    43 11 Отговор
    Трябва да се промени законът за охранителните фирми! Да си пазят строителните обекти и веригите, а не да изпълняват ''мокрите'' поръчки на структурите. Превърнали са се в професионални биячи и бухалки на властта. Да се ограничат безкрайните им права! Някой ще се заеме ли с тези безконтролни образувания, обсебили цели градове?
  • 85 Русата удари

    47 12 Отговор
    Човека в слабините! А мъже полицаи арестуват жена протестираща. Маринов е за Затвор!
  • 86 БББ

    11 7 Отговор

    До коментар #59 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Само да уточня, над Ботевград няма пещери.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Това са Мутри

    25 11 Отговор

    До коментар #79 от "e56yut":

    Но НЕ и полицаи!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    20 24 Отговор

    До коментар #35 от "Неделко":

    8% гласуващи за шайката с главатар банкянската мутра. Не са единствените крадците и рекетьорите в държавата. Такива са и 4% гласуващи за БСП , също и 3,5% гласуващи за ДПС. И 0,5% гласуващи за ченгетата на Шкембе Воевода(с прякор Кюфтето идващ от формата на тялото му). И 0,5% гласуващи за бившият седасар и бившият ВМРО-вец Костадин Костадинов.

    И 4% процента гласуващи за некадърниците Атанас Атанасов и Радан Кънев от шайката на вестниците "Дневник" и "Капитал". И те са алчни и ненаситни, подръжници на запазване на сегашната система. Това, което искат да се промени, е те да седнат в депутатските и министерски кресла и те да се возят в държавните луксозни коли. На доскорошните герберастки калинки и предшествениците им бесепари-депесарите като СерГЕЙ/ЕвроГЕЙ/ Станишев и президента Гоце. Гоце беше 2 мандата президент защото се договори с Доган и МАсква да грабят заедно българския народ с двойни и тройни цени на горива и природен газ.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Припари ли

    32 9 Отговор
    под задника, говедо prosто?
    Още не е започнало, да знаеш.
  • 95 41596

    37 12 Отговор
    можеше да убият някого тъпите полицай и женската и тя посягаше Грозната истина за българската полиция
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 NARCOS

    36 10 Отговор
    А като охрана на Методи Илиенски, как беше с НАСИЛИЕТО ????
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Кибика

    18 33 Отговор
    НАЧИ ГЛЕАМ У ПИК КАК...МИРНИТЕ СОР'ОСП'ИИ И ГЕ'Ю'ВЕ ПР'ЕВРАТА'ДЖИИ НА ФАТМАКА, ПЛАТЕНИ ОТ ЧЕРЕПА .."УЧТИВО И МИРНО" СЕ ОТНАСЯТ С..ПОЛИЦИЯТА!
    ДЕКА Е ОНЯ ИБ'РИ'К И Р'О'ГАЧ С ..МЕКОТО ЮМРУЧЕ..ФАТМАКА?!?
    АВЕ... ЗАЕВИ.
  • 100 ТИР

    22 10 Отговор
    Издалият Заповедта 100 Тояги на гол Задник,,,

    Коментиран от #115

  • 101 лъже, лъже, лъже, лъже

    33 11 Отговор
    Заповедта в писмен вид е била такава, но вербално е допълнено"прикрийте каквото можете, колкото можете, накажете някой, ужким строго, за да успокоите масите." Сега му се ходи до тоалетната, защото като се тръгнат по следата, тя води нагоре. Бог знае колко нагоре.
  • 102 само питам

    19 26 Отговор

    До коментар #62 от "На снимките ясно се виждат":

    Нека видим също какво са правили битите преди това!
    Кои са? Имат ли досиета?

    Коментиран от #109

  • 103 Пожелавам ти

    22 11 Отговор

    До коментар #26 от "Тъп":

    Таков чесане на твоите деца и внуци.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Павел Пенев

    34 12 Отговор
    А вие да не би да сте очаквали други отговори от тези двама мутрафони изпълнители на поръчките на Борисов и тясно свързани с наркотрафика.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    35 12 Отговор

    До коментар #89 от "Методи":

    Рашков веднага да ги уволнява тези мутри от полицията. Престъпници ПОБОЙНИЦИ нямат място в полицията. И депутатите да променят законите на България, така щото милиционери, като охранителите мутри на Ахмед Доган. И милиционерите от побоя под колоните на министерски съвет да не може да бъдат връщани на вабота в полицията и НСО от корумпираната българска "СЪДЕБНА" система.

    Коментиран от #117, #136

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 12345

    30 12 Отговор
    Този слуга на Бойко, да бъде съден и да лежи ефективно в затвора. Това заслужава. Да видим дали Гешев ще му поиска имунитета? Съмнявам се. А на всички защитаващи го ще пожелая да станат жертви на полицейски произвол.
  • 113 Гост

    26 13 Отговор
    За съжаление, и двамцата изпълнили заповедта на господаря борисофф, единия мутра, другия п*ост милиционер, имат депутатски имунитети!
  • 114 Гражданин

    20 11 Отговор
    Да гориш в ада дано.
  • 115 реалист

    9 14 Отговор

    До коментар #100 от "ТИР":

    Ти знаеш ли какво става с човек, ако му ударят толкова тояги?
    Или само подклаждате някакви настроения, без да мислите!

    Коментиран от #134

  • 116 Виолета

    34 12 Отговор
    Маринов и Терзийски - абсолютни наглеци. Ненков също. Надолу по веригата да обвинят всички полицаи и полицайки, участвали в този позорен акт. Но най-напред шефовете им. Защото рибата, както знаем, се вмирисва от главата.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ЗАТВОР БЕ ИЗРОД

    20 12 Отговор
    В ЗАТВОРА МУТРО ГНЪСССНАААА

    Коментиран от #124

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 КУКИ

    27 10 Отговор
    Не само на протестите куките бият хора !!! Комплексарите бият при арести,при проверки и т.н. !!! Много са им греховете на корумпетата!!!
  • 121 В ПИК са снимките на лошите полицаи

    13 27 Отговор
    И добрите протестъри на РУМЕН РЕШЕТНИКОВ
    .

    Коментиран от #159

  • 122 ПСР

    32 11 Отговор
    Наглостта на ГЕПП в действие.Топ тулупът се е скрил.Малките подтулупчета са на барикадата.Само Стъки още не е взел думата.
    Троловете са активизирани.
    Агенция ПИК-също.
    От кадрите се вижда всичко.
    Хора,които не могат да се съпротивляват и са безпомощни.Съзнателно са отведени зад колоните.Ченгетата са тумба.Бият,тъпчат,хвърлят хора.Брутално и жестоко.
    Това се вижда.И без дълбокомислените интерпретации на хунтата.
    Една година,никой нищо не видял,камо ли репресията.
    Сийка била в отпуск.Такива работи не гледала.Босът мълчи.Съвет от мен-копие на видеото да се прати на Манфредчо Вебер,на Дол,на Шарлчо Мишел и останалите кръвни братя и сестри на банкянският бос.

    Коментиран от #131, #138

  • 123 съдията

    8 14 Отговор

    До коментар #96 от "Обществен Контрол-ОК":

    На едната страна на кантара слагате "няма да има живот", а на другата какво имаме?
    Нали протестирате срещу неправдата!
    Къде е правдата тогава?
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Какъв нагъл г_ь_з си, боков и6_рик такъв

    15 14 Отговор
    Като плашехте на боко противниците и като притискахте неудобните му. Като бавехте разследванията срещу неговите хора, като не намирахте извършителите на удобните за него престъпления, а?
  • 126 4 ано

    11 28 Отговор
    Не са виновни редовите полицаи или сержанти те които са на терен. Те изпълняват заповед, иначе ще ги уволнят. Виновен е Борисов и онези с многото болтове. Сержанти те са само едни изпълнители.

    Коментиран от #216

  • 127 .......

    7 16 Отговор
    ДА ГО ОБЯСНИ НА РОДНИНИТЕ НА ДЖОРДЖ ФЛОЙД ,АКО ГО РАЗБЕРАТ
  • 128 градски

    20 11 Отговор
    След дъжд качулка. Освен 80 милиционера в болница друго нямаше.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Превратаджии

    18 27 Отговор
    10 хиляди протестиращи, няма как да свалят легитимно избрано правителство от над 1 милион души.
    Като видяха че няма да им мине номера и се озлобиха.
    Павета, бомби/ракети, сеното за палене.
  • 131 полицай

    15 16 Отговор

    До коментар #122 от "ПСР":

    В такива случаи се праща видео от действията и на другата страна!
    Ако искате обективност!

    Коментиран от #193

  • 132 Демек

    22 11 Отговор
    "Никой не може да ви бие освен (на)родната милиция!" Някъде да има кадри със завързани полицаи как ги бият? Точно това трябва да им е наказание! Завързани на жълтите павета и който мине по поне един ритник, я в главата, я в бъбреците...

    Коментиран от #268

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 ТИР

    23 10 Отговор

    До коментар #115 от "реалист":

    А тоя дето нарежда побоя Знае какво Причинява на протестиращите и Въпреки това издава Заповедта,,, Или на чужди Гръб 100 Тояги са Малко ?
  • 135 Мишо Бирата

    35 10 Отговор
    ... Младенчо , айде и ти при Бай Ставри да потърсиш нара 2-3 годинки !!!
    Как така няма да знаеш какво прави подопеченият ти башибозук ?!?
    Ти що си сложен там - да зимаш хубаата заплатка само ?!?

    Коментиран от #230

  • 136 ало

    10 12 Отговор

    До коментар #110 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    и в с. Згражден се появи един такъв сладур от жандармерията,раздава правосъдие,белезници щял да слага,59 г. момченце с две звездички на пагоните
  • 137 Самоличност

    22 10 Отговор
    “полицай от кариерата”???!!! Този сигурен ли е, че говори за себе си?
  • 138 Всички се крият

    26 9 Отговор

    До коментар #122 от "ПСР":

    направили по един голям кафяв печат на гащите и се ослушват. Кроят някакъв голям скандал, за да отклонят вниманието, слушайте какво ви пее радиото. И Кьовешито напредва в разследването по сигналите и сигурно отвън им спряха кранчето, защото не са на власт. Не са платили от еврофондовете на подизпълнителите. Ревизията на ключови министерства се тече в лоша посока. Сега този скандал. Отвсякъде шах. Кофти е да си мишена. Ама като си го заслужават-никаква жал и милост.

    Коментиран от #152

  • 139 JEFF

    33 9 Отговор
    Всички осъждат действията на насилие , но все някой е наредил жестока разправа с протестиращите. Никой не видял, никой не чул, никой не реагирал. Сега всички са чисти и само осъждат морално. Къде ви беше моралът, когато това се е случвало ? И пак гласувайте за ГЕРБ , за да бият вас и децата ви .
  • 140 напомняне

    11 8 Отговор

    До коментар #104 от "ИСТИНАТА":

    И вашта група може да бъде издирена!
  • 141 Охзхлд

    6 9 Отговор

    До коментар #13 от "хехе":

    Сега заради равенството в софийския не в сливенскив
  • 142 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    15 16 Отговор

    До коментар #40 от "незнайко":

    Ало привърженика на комунистическия терор, концлагерите..., спортните училища за мутри и на възпитаника им тулупа пожарникар. Демокрация е когато законите и наказанията са еднакви за всички. Еднакви са и за портиера, чистачката... и за премиера, депутата, кмета ... Тогава, когато за министри рекетьори, корумпирани депутати и прокурори разбойници няма закони, няма справедливи наказания за премиера(плешивия и без мустак Бай Ганьо), депутата, кмета, прокурора, корумпирания съдия ... не е демокрация. Това се нарича тирания, диктатура, режим(тикво режим, банкянски режим)...
  • 143 И тоя...

    19 9 Отговор
    ...се изходи по въпроса...!Ни лук ял,ни лук мирисал...!Даже още малко ще иска и награда,че разпоредил...- ,,проверка по случая в най-кратки срокове..."...!СмЕх,смЕх....смЕх...!!!
  • 144 ГилотинБесилков

    13 9 Отговор

    До коментар #8 от "протестър":

    Олимпийската медалистка е тренирала бойните си изкуства, бе другари! Сега ММА-бойците да почнат да тренират върху биячите мутро-милиционери, шефовете, министрите, премиерина от БКП+БЗНС-ГЕРБ+ДС! Интересно ще стане ако биячите мутро-милиционери се окажат и ММА-бойци със служебни МВнР-паспорти?!

    Коментиран от #175, #226

  • 145 12345

    25 10 Отговор

    До коментар #5 от "щщд":

    Нека приемем, че няма насилие и че това е правилно действие от мутромилиционерите. Моля тогава да публикуване имената на участвалите "герои" биячи, имената на техните деца и жени -деца и жени на герои и адресите им. Нека народът изкаже своята "благодарност" на милиционелите, защитили мира и човечеството...!!!
  • 146 Гертруд

    22 9 Отговор
    Еманация на лицемерието! Той призовава да не се създава напрежение? Цяла година го създавахте, а заповедите- со кротце, со благо (пред камерити) и со малко кютек (зад колоните) е върха на наглостта!
  • 147 Калашников

    23 9 Отговор
    Г-н Маринов , любезно ви моля да се срещнете с мен за откровен разговор !

    Коментиран от #168

  • 148 Методи

    29 9 Отговор
    Сега отворих профила на тази руса полицайка Гергана Сотирова във фейсбук. Има малко над 500 приятели в списъка си. Предимно са от РДВР и СПС. В нейния списък е и Антон Златанов който тогава лично ръководеше операцията и който от Рашков бе назначен за 1 ден за гл.секретар на МВР на мястото на Ивайло Иванов и след като гражданите се възмутиха че лично е заповядал да бият хората и Рашков го махна

    Коментиран от #163, #165

  • 149 Георги И

    24 10 Отговор
    Не издържах да изгледам цялото видео. Тези хора трябва да се накажат. И ако този път прокуратурата си затвори очите да се вдигаме отново на бунтове.
  • 150 Ццццццц

    10 12 Отговор

    До коментар #8 от "протестър":

    Човече в тая милиция,всички ги облъчват много сериозно…… мъже , жени ,всички са подлоги ,а жените със сигурност и други неща въртят….,но спокойно , на там на където са тръгнали ще въртят и мъжете и жените милиционерки
  • 151 балерина

    13 15 Отговор
    Бият некви пишлигари дет за 100 лева са се продали да правят золуми .Щото няма работа и нормална държава затова има и такива хулигани ,щото ако имаше нормални съдилища никой няма да ги барне ами щяха си бъдат осъдени за деянията ,а полицаите са изживеват като съдии .Всичко е сбъркано в тая държава управлявана от едни и същи 30 години до кога ?
  • 152 ПСР

    5 8 Отговор

    До коментар #138 от "Всички се крият":

    Благодаря ви за логичния и мотивиран коментар.
  • 153 защитаващите

    19 9 Отговор
    полицаите и герп да отговорят защо до сега не се е случило полицаи да бият и налагат индийците които в много случай на много по-тежки нарушения на обществения ред остават ненаказани ??като са толкова смели полицаите нека така да действат и срещу шведите които тормозят млади и стари а не да малтретират Българи протестиращи срещу корупцията и кражбите на управляващите
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Пфууу...

    16 10 Отговор
    Какви Наглеци! Мълчете бе, Изроди!
  • 156 Мишо

    17 10 Отговор
    Тъ…паци всичките които са на видеото трябва да отидат в затвора .Мутри в униформи .
    Егати държавата.Лично ще изпратя този видеоматериал на всички европейски институции
  • 157 мнение

    25 9 Отговор
    Призовавал разпространените в петък от временната парламентарна комисия видео кадри да не бъдели използвани за нагнетяване на политическо напрежение и омраза в българското общество. ... Българското общество има нужда да види тези кадри, за да бъде наясно какви хора са ни управлявали 12 години и с помощта на какви средства за насилие и сплашване се крепиха повече от половин година на власт въпреки протестите, да не говорим пък и за незаконните подслушвания. Тези кадри показват за какво се използва полицията от една политическа власт. Тези кадри ТРЯБВА да бъдат показвани! Липсата на адекватни наказания срещу тези изверги, които пребиват жестоко ВЪРЗАНИТЕ ппотестиращи, показват че такива действия се толерират от тогавашните шефове на полицията. Мъмрене не е адекватно наказание. Такива полицаи трябва да бъдат изгонени от редиците на МВР, защото подронват авторитета на професията полицай, на всичките онези полицаи, които работят съвестно и спазват правилника на полицията.
  • 158 ТаУмВзе

    13 11 Отговор
    БЕЛЕНЕ, МУТРО СЛУГИНСКА ШОФЪРСКА.
  • 159 ооо пик дpис

    8 12 Отговор

    До коментар #121 от "В ПИК са снимките на лошите полицаи":

    хахаха кой нормален чете тази шитня на пеевски и невдялко дето опоска част от КТБ ?

    Коментиран от #161

  • 160 кандидатполицай

    16 6 Отговор
    Аз, ако съм полицай и ме пратят да стоя пред такава тълпа, ще се защитавам, ако ми посегнат!
    Виж, да бият човек, който вече е с белезници- не одобрявам!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Рашков

    11 11 Отговор
    Повай ги наред.

    Коментиран от #167

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 микимаус

    21 5 Отговор
    В България сиренето не е сирене,бензина не е бензин ,салама не е от месо ,млякото не е от мляко ,олиото не е олио хляба е само набухватели ,от бирата боли глава ,водата е е мръсна или я няма ,маслото е палма ,пътища за офроуд с винетки , е тва ако не е фекалния канал на европа кое ше да е .аааа и заплати като на роби за едното оцеляване .... ама иначе си имаме наи богатите бизнесмени в европа
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 666

    16 35 Отговор
    Целта на метежа беше лумпените и агитките наркомани беше да провокират полицията за да има повод за жалби и оставка на правителството. Но плана се провали и ченгетата се оставиха тях да ги бият само да има мир. Изтърпяха всички гаври и спасиха държавата от гражданска война. Главния метежник Радев трябва да носи седебна отговорност за измислените "бунтове"

    Коментиран от #212

  • 167 Имотите ли ...ма Г-ей?!?

    11 1 Отговор

    До коментар #162 от "Рашков":

    Сега ги натаманява на..20
  • 168 Г-нКалашников!

    9 9 Отговор

    До коментар #147 от "Калашников":

    Само леко искам да Ви коригирам...!Не на ,,разговор",а направо на...,,монолог",като само Вие говорите,кратко и ясно,с един...- откос...
  • 169 Гост

    13 9 Отговор
    Смърт за боклуците
  • 170 Стрелата

    11 9 Отговор
    На борсата аа 50000 к. Хрантутници повече от 10000 полиция не е нужна на тая територия другото е Плявааа.

    Коментиран от #259

  • 171 И сега...

    18 10 Отговор
    ...при този брутален запис,ако има само наказани със стандартното- ,,мъмрене",значи наистина - Няма Такава Държава...!!!

    !!!
  • 172 неразбрал

    9 16 Отговор
    Тука, като гледам има група хора, които открито призовават за затвор
    без съд и присъда, саморазправа и др.
    Оставете съдът да си свърши работата!
    Нали се борите за демокрация? Или това е само за фасада?!
    Най-добре си е анархията, а?

    Коментиран от #174, #188

  • 173 Фффффф

    16 9 Отговор
    Тоя с вожда си и Гешев директно при бай Ставри..

    Коментиран от #178

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Ай у лево

    17 9 Отговор
    Глупости върху търкалета - прикриването или неглижирането на престъпления води до още и по-брутални такива. Чувството за безнаказаност е лош съветник!
  • 177 Помниме

    7 10 Отговор
    А помниш ли кога Комара се хвалеше кой му е шофьор?! И казваше "аре и момчето да види некой лев", а?
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 1917

    13 9 Отговор

    До коментар #7 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    А защо изобщо се дава думата на шофьорчето на Мето. Този не е за затвора, а за ддъното на яязовира!
  • 180 неблагодарен

    9 3 Отговор

    До коментар #165 от "2020":

    Благодарностите могат да се връщат!

    Коментиран от #240

  • 181 А ти

    4 8 Отговор
    Сега ли се сети?,
  • 182 По традиция

    13 9 Отговор
    Неудобните калинки тиквата ги скатава в чужбина посланици и аташета , интересно тия двамата противни милиционери защо ги направи "депутати" ?
  • 183 Третокласници

    6 10 Отговор
    Двете изявления ЯВНО са писани от един и същ човек, вижте ги само как завършват - да запазим общественият мир :)
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Йезуити

    19 9 Отговор
    От болната глава на здравата! Тези двамцата са чисти като сълзици. Полицаите на своя глава са решили да пребиват, така ли! Няма заповед "Бий до убиване" /образно казано/, няма нищо. Брех, какви хуманни министри на МВР сме имали. Ти да видиш! "Всички събрани материали в хода на вътрешното разследване са изпратени на Софийска районна прокуратура по компетентност." Кога? Ако е така, защо прокуратурата дума не е обелила по случая!
    Кажете си напрово "Спасявахме вожда, докато се скиташе немил-недраг" , вместо Публикувано във факти.бг: Нека този случай да не бъде използван за разчистване на сметки с политическите опоненти и за сеенето на раздори в нашето общество!
    Какво разчистване на сметки! Вие сте си за затвора, за да не помисля полицията /на чието и да е правителство/ да бие до умиране вързани хора. Нека има наказани, нека има съд и присъда, ако някой си е превишил правата, но да пребиеш вързан човек, да скачаш върху него със садистично удоволствие е повече от престъпление.
  • 186 Питанчев

    14 21 Отговор
    Утре излизат на протест хора с/у президента. И тези същите полицаи ще ги ступат. И ще ревем после с/у другите и така до безкрай. Щом се употреби сила с/у униформени или неправомерни действия/ камъни , бутилки, бомбички, спрй с пипер и т.н. / полицията отговаря. В Щатите вадят пистолета и приключват. Това за мен не е насилие. Повече от два часа куките бяха псувани, ругани, замеряни и не мръднаха. Но започнаха да ги замерят с камъни, павета, стъклени шишета. Полицайката беше страшно обругана. А първите двама бяха на кирка пияни. Мен що не ме извлякоха? През цялото време се търсеше провокацията. Хаджито да не се прави на луд. Трябва да ги разклатим на всяка цена. Кой го искаше това? Само с лозунги няма да стане. Трябва да ги провокираме. Кой го редеше това а Хаджи?
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 кой съд

    11 9 Отговор

    До коментар #172 от "неразбрал":

    Който не позволява да свалим Гешев и го направи несменяем ли? В който всяка Ключова позиция е одобрена директно от БУДА, съгласувано с ШИШИ?
    Значи направо да им дадем бонуси към заплатите на милициомутрите и да затворим в кауша битите. Ти къде живееш, бе приятел?

    Коментиран от #203

  • 189 Егахте

    6 10 Отговор
    Майката на държавата!
  • 190 СВД

    10 6 Отговор
    Казано накратко - Вързах си гащите, поставих си ламаринка на задника! това е на военно - меверейски жаргон! Всичко в тази държава е не да се свърши някаква работа, а да избягаш от отговорност, като си ,,вържеш гащите"! На практика - починените да се подпишат, че са инструктирани, че се идвършва проверка, има рег. №, докладна, писмо и факс до когото трябва! Например при наводненията! Низшите звена, областни и общини предвидливо пишат сигнали до висшите институции, че поради така и така, финансиране, моля за отношение, съдействие и пари...! Висшите пък на свой ред показват заповед, писмо, факс, указания от дата с подпис и рег. №, че ,,Въвъ връзка с изострената кризисна ситуация и опасност от.... вземете мерки!" Край Невинни! Язовира или е сух, или заля селото.
  • 191 Щерев

    10 21 Отговор
    Напълно подкрепям работата на Българската полиция срещу вандализма и тероризма.

    Коментиран от #198, #217

  • 192 офицер

    14 9 Отговор
    Господарят ви от Банкя,независимо от нискочелието си,
    не ви ли е учил на думички като ИЗВИНЯВАМ СЕ, СГРЕШИХ,
    ВИНОВЕН СЪМ, МОЛЯ ЗА ПРОШКА.
    ТОГАВА БЕЛЕЗНИЦИТЕ ДА ЩРАКАТ ЧАС ПО - СКОРО.

    Коментиран от #208

  • 193 Бачо Киро

    10 8 Отговор

    До коментар #131 от "полицай":

    Ми дай ги. Седнал да продава чалъми за най-стария трик на протест - шепа тролове, които скрити в масата протестиращи ще метнат нещо към полицаите, за да оправдаят следващите действия. Ти си мислиш, че хората са прости...

    Коментиран от #200

  • 194 Европейски парламент

    13 10 Отговор
    "Използването на сила от правоприлагащите органи винаги трябва да бъде " законосъобразно, съразмерно, да служи само като крайна мярка", подчертават членовете на ЕП, като настояват, че "прекомерното използване на сила срещу множество хора противоречи на принципа на пропорционалност". ЕП подчертава, че случаите на полицейско насилие и злоупотреби не трябва да остават безнаказани, и че гражданите имат правото да записват сцени на полицейско насилие, което може да се използва като доказателство."
  • 195 Сърп и чук

    19 9 Отговор
    Гешеф нахлу в президентството и никой не го ,,ступа"! А тия деца ги пребиха невинни! Дори да са виновни - съд! Глоба! Никъде не пише, че когато някой извършил нарушение, гламавата полиция го прибира на закътано място и си прави бой за удоволствие! Тези, ако наистина хвърляха павета по полицаите, полицаите щяха да избягат. А на протест не се стои мирно и скандира -Бойко - Гешев - ДПС! Бойко - Гешев - ДПС! Свири се, вика се, дюдюка се! Дори в изпитните листовки в Симеоново това е правилният отговор! Но, тези са убедени, че не са там да опазват реда, а че работата им е да набият протестиращите.
  • 196 Казвам и ,,Б"...!

    11 9 Отговор

    До коментар #73 от "Като казват А":

    Проснатите и битите са викали -,,Оставка"...,,Гешев е срам и позор"...,,Искам Торта Сахер"...,,Чекмедже-Ефенди-вън"...!Все неща,за които според теб трябва да ги спукат от бой....?!?!?!
  • 197 tapanar4o

    13 8 Отговор
    Алоо,бореца против насилието,бързо забрави как налиташе на хората които ти задаваха неудобни въпроси на улицата?Забравяш,а хората не забравят,циник долен.
  • 198 123

    16 9 Отговор

    До коментар #191 от "Щерев":

    Това ли е работата на българската полиция? Да бие и да рита тези, които си плащат данъците и я издържат, а? Или тази руса полицейска пача да раздава ритници. Лесно се бие вързан човек, нали?!
  • 199 факт

    11 9 Отговор
    Работа на полицията е да бие
    Ако няма полиция ще те бият мутрите
    Ето в Афганистан няма полиция ама там всеки има Калаш и трепе тука какво?
  • 200 Чук и Гек

    7 10 Отговор

    До коментар #193 от "Бачо Киро":

    Както се изрази един компетентен господин в една телевизия - ,,Безредиците стават на ,,Герена", родната полиция пребива някого в Младост - 4!".
  • 201 протестър

    17 11 Отговор
    Защо ми изтрихте 8 -я коментар нима боя от жена полицайка е против интересите ви ли ?

    Коментиран от #211

  • 202 градски

    16 9 Отговор
    Какво сте разследвали бе момчета? Май само сте скатали тези данни, не ви е срам, дори имате наглостта да говорите по темата. Мисля, че изпълнителите на насилието и техните ръководители са за затвора, защото са малтретирани невинни граждани, а вашите, които вие заведохте да правят провокации, ги оставихте да се измъкнат безнаказани. Срамота е и трябва наистина съд, а не " забележка", разберете го най - сетне. Полицията не е държава в държавата и трябва да служи на народа, а не на управляващите.
  • 203 неразбрал

    12 2 Отговор

    До коментар #188 от "кой съд":

    Далеч съм от мисълта, че различните институции си вършат както трябва работата! Пресен пример е най-висшата -парламента.
    Но, ако ние , народът,тръгнем да раздаваме правосъдие, в даден момент то също ще се окаже несправедливо!
  • 204 Чугуня

    12 9 Отговор
    Тия двамцата бивши министри, защо още не са в затвора.В нормална страна тия нямаше да излязат от там. Ама в нормалан, не в ненормална, където шофьори на мафиоти се назначават за министри.Наглеци бе, наглеци...
  • 205 4рррр

    12 9 Отговор
    Тоя още ли е на свобода...
  • 206 ИСТИНАТА

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "опг ГРОБДПС":

    Всички знаят истината,
    че Чалгарят Слави влезе в политиката по принуда!
    След като сините и червените креатури на БКП в НС
    не уважиха гласовете на над 2,5 участници в референдума!
    Слави влезе по принуда в политиката,
    за да се прекрати 30-годишната имитация на демокрация!
    В България на дъното на ЕС!

    ИТН ще изхвърли от НС
    червените и сините креатури на БКП!
    Колкото и да пищят всички срещу ИТН!

    Ще бъде Видовден и в България!
    Рано или късно!

    Честите честни избори са най-демократичното лекарство
    за адекватното и бързо лечение на болната ни демокрация!
    КУРАЖ!

    Коментиран от #247

  • 207 БПФ

    13 14 Отговор
    Кoмeнтaр имaшe и oт бившия вътрeшeн миниcтър Хриcтo Тeрзийcки. "Нeкa кaктo ce рaзcлeдвaт cпрaвeдливo cлучaитe нa прeвишaвaнe и злoупoтрeбa c пoлицeйcки прaвoмoщия, тaкa дa ce рaзcлeдвaт и cлучaитe нa нacилиe cрeщу бългaрcки пoлицaи!"

    ИМЕННО !!! Крайно време е да обясните, защо полицаите безропотно ядат бой от пoдивeлите хъхpeци в незаконните им развъдници, а после си отмъщават, издевателствайки над беззащитни млади българи, оковани с белезници на гърба !!! Cвини прoтивни !!! Стоите мирно пред бандитите, тероризиращи цяла държава, а биете народа който ви храни !!!
  • 208 ти за какви думи говориш?

    4 11 Отговор

    До коментар #192 от "офицер":

    Чете не са ги учили. Когато са ставали комсомолци,и партийни членове, управляващите ни от (ГЕРБ, ДПС, СДС) не са срещали такива думи на партийните мероприятия. Откъде да ги знаят. Всеки прави глупости и краде, а шпионира и сочи други за виновни

    Коментиран от #210

  • 209 ПППП

    16 10 Отговор
    Много отвратително, не беше нужно да ги бият на земята, като кучета!! Така показаха обикновенна циганска ЗЛОБА, но не и професионализъм!!
  • 210 Забравих

    1 3 Отговор

    До коментар #208 от "ти за какви думи говориш?":

    БСП. Извинявам се за пропуска.
  • 211 Споко!

    8 3 Отговор

    До коментар #201 от "протестър":

    И моите ги трият и се чудя защо,като няма нито обидни,нито цензурни изрази...?!?!
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Сърп и чук

    9 12 Отговор
    Поздравявам човека с отразителната жилетка, който дори падна, когато влачеха задържания, но не се озвери и посегна! За останалите какво да коментираме - глутница буклуци! Началниците!? Много добре знаят, че когато служител стои повече време на глад, студ, жажда, умора, обиди, хвърляния и подхвърляния - озверява и не мисли! Използват редовите полицаи да вардят престъпната власт и сетне настояват за най строго наказание за провинилите се! Щом си ги пратил - ще ги защитаваш! Иначе не си един от тях, а една мутра, попаднала /поставена/ в кабинета, която презира същия този полицай! Кой в ,,Тютюн" отнесе камъка на тълпата в главата - старшията Чакъра - бащата на Ирина! А тя, плутокрацията е невинна! Тя е далеч, потънала в удобства, облак дим от пури, Мата, Хари и разкош.
  • 214 Хей

    11 18 Отговор
    Сядайте си на задниците и започвайте да работите некадърници. Сринахте държавата и сега насочването на вниманието пак в миналите събития. Първо да покажат на какво бяха подложени полицаите и те са деца на някои и имат семейство и деца! Министри нелегитимни, с тъмни страни и сделки, с деменции, забравили кой са назначили!!! Сега гледаме познати стари кадри, търсим дипломи и още глупости и глупости. Захващайте се за работа, Бойко го няма вече, правете кабинет и решавайте важните въпроси!!! Стига сте изнервяли хората,утре и пенсиите няма да си вземат, и ковид нараства, а те с глупости! ПЪЛЕН ХАОС Е ДЪРЖАВАТА НИ В МОМЕНТА!
  • 215 Някой

    12 18 Отговор
    Всички бяхме свидетели на всекидневното и денонощното ескалиране на агресията на протестиращите и предизвикването на силите на реда – обиждаха ги; замеряха ги с изкъртените жълти павета; хвърляха по тях бутилки; уринираха върху полицейски джипове…

    Ами, ако бяха успели да запалят сламата пред полицейския кордон и някой полицай беше обгорял или изгорял?!

    Чувате и показвате само едната страна – на потърпевшите сред участниците във “всенародните въстания”. А защо не чувате и не показвате и другата страна – на потърпевшите от радикализирането на метежниците?!
  • 216 БПФ

    15 10 Отговор

    До коментар #126 от "4 ано":

    Виновни са !!! Всеки човек ВИНАГИ избира поведението си !!! И всеки е лично отговорен - или както каза един умен французин: "Човекът е осъден да бъде свободен !!!"
    Полицай с достойнство и морал няма да бие беззащитни хора, пък ако ще да го уволнят още утре !!!
    Прочети Сартр и се освести.

    Коментиран от #218

  • 217 и ти

    7 7 Отговор

    До коментар #191 от "Щерев":

    ЩЕ РЕВеш
  • 218 Кочо

    4 5 Отговор

    До коментар #216 от "БПФ":

    Ба! Сартр! Модерно е! Виж, някак си просташко е да се чете ,,Травиата" и ,,Тъмен герой" на Вазов?
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 БПФ

    18 12 Отговор

    До коментар #71 от "БББ":

    Я обясни тогава - щом полицаите имат право да "счупят от бой" протестиращите, какво трябва да правят по kaтyните, където озвepeлите хъхpeци ги нападат с ножове, мотики и брадви, камъни и дървета? Защо там cвинюгитe са по-ниски от тревата и търпят бой без да гъкнат? През ден четем за бити полицаи по ромовите развъдници , ама там ответни действия няма !!!
  • 221 БЪЛГАРИН

    15 11 Отговор
    Българското общество иска да види наказани виновните от върха до най ниско ниво държавни служители . Такива действия са типични от ВСВ във военно време. Не е нагнятяване , а узряване на Българския народ. Македонците осъдиха ефективно министър за дейстията му, а ние чакаме повече от година за да излязат наяве действителните кадри. Защо още след изслушване на пострадалите млади българи не бяха повдигнати сериозни обвинения срещу виновните ? Имегрирали български цигани , станаха европейци в Европа , а ние тук останалите Българи станахме цигани в собствената си страна , търпейки всякакви изтъпления срещу нас. Недопустимо е !
  • 222 Престъпление и наказание

    16 11 Отговор
    Как не ги е срам и двамата,та имат очи да се оправдават! Ало Маринов и Терзийски! Това което се случи с демонстрантите по време на протестите,е фашистки терор по време на демократични протести в демократична България,за съжаление при режима на Борисов мафиотска България,нямаща нищо общо с демокрацията! Единственото което може да направите двамата,е да се признаете за виновни,а от там нататък да решава съдът!
  • 223 Чук и Гек

    5 12 Отговор
    Ами, назначете протестарите за полицаи и те законно да си го върнат! Все ще намерят някакъв повод!
  • 224 митака

    17 12 Отговор
    Айдееееее започнаха да се оправдават и да натопяват обикновените полицаи.
    Всички са за прокуратурата: премиер, министър, гл.секретар, директор СДВР, началници на РПУ, ръководителите на операцията, инструктиращите и изпълнителите.
    Без инструктаж как да се действа обикновените полицаи не се пускат на операция.
    Началниците са в пъти по-виновни от изпълнителите.
    Бившите министри сега "осъждаме", а тогава е имало "смажете ги".
  • 225 позиция

    18 13 Отговор
    Тези неграмотни, комплексирани сиводрешковци друго не могат освен да чоплят семки по ъглите на булевардите, да пазят наркодилърите и да пребиват мирно протестиращи граждани друго не могат. О, извинете и да протестират за увеличение на и без това високите им заплати и ,,социални" придобивки. Ако не им харесват заплатите да се хванат на истинска работа. Преди време по телевизиите се въртеше призив да помогнем на деца на загинали служители... Не 1 стотинка, а половин не бих дал...

    Коментиран от #228

  • 226 колкото и да триете

    10 15 Отговор

    До коментар #144 от "ГилотинБесилков":

    знаем кой и за какво даде субсидията на Стъкито, и защо му се даваше публичност да изразява мнение. Неговите спортистчета изпълняваха мръсната част на провокациите и сформираха контрапротестите. И това беше официално платено от държавата, като подкрепа за развитие на спорта.
  • 227 СВД

    9 12 Отговор
    Как на мач могат да стоят 2 часа под бомбите на агитката и не си изпускат нервите, а на протеста ги изпускат по команда, може би? Бомбичката трещи в краката на полицая на пистата вляво зад вратата на ,,Левски", чак горе на трибуната в сектор А не се търпи! Той поглежда към инспектора - нищо! Никой не разпорежда да се навлезе в сектора, откъдето хвърлят бомби!? Извън стадиона същата картина - лигави пияндета - никакъв респект! Само от конната двойка имат респект! Коня не знае закона.
  • 228 А снощи гледах по тв...

    9 11 Отговор

    До коментар #225 от "позиция":

    ...и друго изхождане по въпроса...!Това на председателя на полицейските синдикати...!Амчи той си бе чиста мутра...!А пък като му видях и торбичките под очите- тип-,,Вежди Рашидов",май и бая алкохолец си попийва...
  • 229 запознат

    10 11 Отговор
    Само да напомня - това са кадрите от 10.07.2020 година - от втория ден на протеста, а не от режисираното "нападение" от улстраси и наета от Борисов за това частна охранителна фирма.
  • 230 Да се разписва на министерска заплата-

    11 11 Отговор

    До коментар #135 от "Мишо Бирата":

    може, а да си озаптява церберите- не може. Не знаел, Не одобрявал, не поръчвал. Ко праиш там бе кратун. Какво означава оставка. Много лесно така. Връщай заплатите и на съд за поемане на отговорност за действията на подопечните ти. До последния на най-ниското стъпало в полицейската йерархия, където и да е в България, си наравно виновен бияча.
  • 231 Винету

    17 10 Отговор
    Нали се сещате, че ако му се наложи да повтори написаното, без да го чете, няма да може. Написали са му на един лист какво да каже и пак да се скрие в дупката си... Боко го направи депутат, за да не може да го вкарат в затвора, сещайте се кой му е дал картбланш да бият хората...
  • 232 Чук и Гек

    15 10 Отговор
    Имаше един депутат от Озверени патриоти, който призова ,,Бойко да развърти тоягата!" Какво да коментирате повече! Това им е мутренския манталитет - напипат ли по слаб - да бият! Ако е по силен - да му се подмазват и преструват на приятели, докато го прекарат и него! Спасението е - изтребление на такива, но са повече, по нахални и обгрижвани! Ето и сега - вместо истинска протестна партия да получи доверие - ИТН, заместителя на тиквите, че и по глъми от тях и безотговорни! Ти му казваш - прави правителство, той се включва в общия хор по този ясен казус.Уж много възмутен от дивана!
  • 233 Цанков

    12 10 Отговор
    Маринов беше шофьор на Мето Илиенски.
    Известният по това време пък като Боко Тиквата, впоследствие 3 мандата премиер на България, беше шофьор на Маргините.
  • 234 Стар терикат

    3 12 Отговор
    Цървул заедно с царвулската ти държава българия в стомана перник където топят желязо
  • 235 Ташунко

    7 11 Отговор
    Или си спрашно некадърен и не си открил кадрите с насилието, или си с криминално мислене и си укрил кадрите... Кое от двете, шофьорче?
  • 236 Фен

    6 10 Отговор

    До коментар #165 от "2020":

    Напишете Gergana Sotirova на латиница в търсачката на фб, руса пише че е работила в някаква Pizza gray, 564 приятели от Ботевград живееща в София.

    Коментиран от #258

  • 237 петгоф

    16 5 Отговор
    В организираната скотобойна попаднаха ли провокаторите от протеста? Провокаторите се отличаваха видимо и от телевизионния екран. УСТАНОВЕНИ ЛИ СА ПРОВОКАТОРИТЕ ОТ ПРОТЕСТА И КАКВИ САНКЦИИ СА НАЛОЖЕНИ СРЕЩУ ТЯХ? НА ТИЯ ВЪПРОСИ ДА ОТГОВОРИ МИНИСТЪР МАРИНОВ!
  • 238 МаМлаМетИл

    6 13 Отговор
    Моята МЕТОдика е съвсем друга:бием извън града.Може и край Илиенци.
  • 239 ХАРИ

    12 18 Отговор

    До коментар #1 от "опг ГРОБДПС":

    ВЪРЖИ ПОПА,ДА Е МИРНО СЕЛОТО-НИКАКВЕЦЪТ РУМЕН РАДЕВ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА,ЗА КАКВО ОЩЕ СЕ ЦЕРЕМОНИТЕ С ТОЗИ ИСТИНСКИ ПСИХОПАТ>

    Коментиран от #241, #256

  • 240 2020

    4 10 Отговор

    До коментар #180 от "неблагодарен":

    Даааа - на благодарност за благодарносдт, без пагони и палки, любов, само любов....
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 срам

    11 10 Отговор
    тиа ченгета ако се имат за Българи неса
  • 243 Чип и Дейл

    9 10 Отговор
    "...и нагъл на всичкото отгоре.."
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Истината

    16 11 Отговор
    Лицето Бойко Методиев Борисов трябва да бъде арестувано и изправено пред съда, заедно със съучастниците му.
  • 247 12321

    12 13 Отговор

    До коментар #206 от "ИСТИНАТА":

    Чалгаря удари дъното с липсата на кадри, а тези, които посочи, са ментета и лъжци относно образование и специализации. Чалгаря е поставен от приятелите си - голЕмите мутри. Чалгаря е жалко, недоучено, сърдито човече. Той е скритата патрица на Тиквата - или го подкрепя или ще го върне на бял кон. Жалко за енергията и времето, но защо трябва всичко пак да почва отначало?
  • 248 въжетоооо

    0 11 Отговор

    До коментар #244 от "Пловдив":

    напълно съм съгласен с горното !
  • 249 Росен

    17 11 Отговор
    Миналата година бойко каза, че дядо на едно от пребитите момчета бил комунист, затова учело в Хага и да не се оплаква. Е, човека се оказа лекар от Сандански, ама мутрата си е мутра. Режима затова е режим, да се брани от полицаи, да с да следи какво се пише от гражданите за мутрата в Интернет, а тролове да хвалят режима.
  • 250 Емо

    18 11 Отговор
    Това не са хора! Това са примати, отгледани и възпитани от примати! Не бива да се принизяваме до тяхната арогантност и безсрамие, а направо да ги вкараме там, където им е мястото - в затвора! Лошото е, че там те ще попаднат сред себеподобните си и вместо да бъдат "тричани", както се изразява техният вожд, те ще бъдат на почит и уважение, защото там са следовниците им и хората, на които те са служили! Младенов и Терзийски са позор за народа ни и ние също носим вина, че когато гласуваме, допускаме такива изроди да се наредят до тези, които коват законите ни! Тези двамата общо имат акъл колкото на едно пиле, а ние чакаме да правят закони?!
  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Шматарока

    13 8 Отговор
    От ден на ден факти става все по-голям парцал.
  • 253 Тони

    15 11 Отговор
    Маринов и Терзийски затова станаха депутати, за да се ползват от имунитета. А това, а че са мутри, както и Главатаря на Шайката си личи от километри.
  • 254 Аре, бе!

    11 17 Отговор
    Плеснали неколко шамара на келешчетата и изкарахме от мухата слон. Те са си го търсели. На революционери ще ми се правят.

    Коментиран от #262

  • 255 ТИТИ

    11 10 Отговор
    как е възможно това българи срещу българи и един мъж с тъмно минало вътрешен министър
  • 256 Хари

    3 10 Отговор

    До коментар #239 от "ХАРИ":

    Най ще си полезен Ако си Направиш ХАРИ-КИРИ
  • 257 Цанков

    7 13 Отговор
    Абе къде се крие пак Кюлчев Чекмеджиев? Нали именно той е наредил на Маринов и Терзийски да насъскат Ко поите си.
    Или има наивници, които си мислят че това е тяхна самоинициатива?
  • 258 герганче, герганче

    6 11 Отговор

    До коментар #236 от "Фен":

    точат ти се хората. По добре не сваляй униформата, все едно, че си постоянно на смяна(служба), че ако си цивилна може да ти инсценират едно групово любене.
  • 259 мисля че

    2 3 Отговор

    До коментар #170 от "Стрелата":

    трябва да закупим роботи от япония
    програмирани ,въоръжени и да следят реда навсякъде във държавата във всички институций ,които да се ръководят от специално обучени млади , грамотни хора независими от разни "ПРИМАТИ - имащи се за богове"...законите трябва да се спазват от всички , безкомпромисно да се прилагат... никакво разделение не трябва да се допуска между хората ( задължително закриване на всички партий)...да се накажат всички със цялата строгост на закона съсипали БЪЛГАРИЯ...бързо безплатно обучение на всики млади хора в дъжавата -- във всички сфери --
    който да подпишат документи ,че ще останат да работят за БЪЛГАРИЯ ...
  • 260 СЕВЕРОЗАПАДА

    12 15 Отговор
    МНОГО МАЛКО БОЙ ИЗЯДОХА ТЕЗИ НАРКОМАНИ, ПЛАТЕНИ. СЕГА ПЪК ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ВСИЧКО, НО НА ХАДЖИГЕЙОВ.
  • 261 Младенчо

    6 14 Отговор
    Пиян бях, тъмно беше, дъжд валеше! Нищо не помня!
  • 262 123

    9 17 Отговор

    До коментар #254 от "Аре, бе!":

    Ти на ретниците няколко шамара ли им казваш? Или не си ял полицейски бой или май те възбужда да те ритат руси жени и злобни полицаи.

    Коментиран от #265, #267

  • 263 Е МАКИНА МОБИЛЕ

    1 10 Отговор

    До коментар #14 от "Бацко":

    ПРАВ СИ,ПОНЕДЕЛНИК ГАСТРОНОМИТЕ СЕ ЗАРЕЖДАТ С КРЕНВИРШИ🐷
  • 264 ссс

    7 11 Отговор
    МЕКЕРЕ ДОЛНО
  • 265 Аре 6е

    13 8 Отговор

    До коментар #262 от "123":

    И от няколко шута никой не е умрял. Дай да им вдигнем паметници.
  • 266 Тра ла ла

    12 13 Отговор

    До коментар #25 от "Доцент Мангъров":

    Е как да не изпрати мутрите си сред полицаите?! Тези, с подобните униформи и заплашителните надписи по дрехи и каски бяха от делта гард на кратуната. Те бяха и сред най - активните биячи. Защо мълчат и за тях дума не обелват. Тоя, месестия дето се гавреше с момичето трябва публично да му отрежат атрибутите и да го оставят да съществува край кофите за боклук. Там му е мястото! А на останалите биячи трябва по същия начин да постъпят с родителите им, дето са изтърсили такива недоразумения, после останалите от семействата им, защото са на 100% същите генетични аномалии и най накрая самите тях.
  • 267 Батко ти

    8 3 Отговор

    До коментар #262 от "123":

    Малкия, знаеш ли какво беше полицейски бои едно време?
  • 268 само те допълвам

    5 6 Отговор

    До коментар #132 от "Демек":

    и да ги ползваме за обществена тоалетна. Мене как са ме били гадовете....
    А бяхме деца. 15-16 годишни. Защото сме свалили тасовете на някаква бракма, за да ги сменим за цигари. Всичките ни прибраха, за една нощ и на другата сутрин не можехме да ходим. С палки по табаните, на смени. Ритници в бъбреците с кубинките. Краката ми бяха като възглавници. Не можех да вървя една седмица, а някои от другите момчета бяха много по-зле. Повтарям 15- 16 годишни деца бити като боксови круши заради тасове. Но тасовете били ба бричката на шурея на Главния инспектор на районното. Родителите ни подаваха жалби, медицински-нищо. Звъняха да заплашват. Идваха в училище да сплашват и да разпитват и т.н. А точно от бригадата на един друг роднина на Шефа на районното бяха пропищели 3 квартала от обирите и кражбите му, но в барчетата си пиеха питиетата с тези дето ни биха.

    Коментиран от #279

  • 269 Бойко

    9 9 Отговор
    Мачкай Баце.
    Така се противодейства срещу хулиганите. Със груба сила!
  • 270 възпитан

    6 6 Отговор
    Герберски бо---к в ЗАТВОРА преди да дойдите на власт изпитите за полицай се провеждаха в Плевен и включваха Русе,Разград Велико Търново и Габрово,а като взехте власта мъ--- всяка област взе да си провежда изпитите отделно да си назначава ид---- близки до герб -ЗАТВОР за МУТРИТЕ ГЕРБЕРСКИ
  • 271 ред

    8 6 Отговор
    АМА как от шофъор на мутра се става висш полицай.АМА ПОЖАРНИКАР НАЛИ СТАНА главен секретар.
  • 272 НАКАЗАТЕЛЯ

    7 5 Отговор
    Отмъщението ще е много сладко !!!
  • 273 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 6 Отговор
    убуйцииии сте герберии, ууубийййцииииии
  • 274 КАШЧЕЙ

    8 3 Отговор
    Мaнтaлитeтa и aкълa нa пaтрулнитe пeшки нe ce рaзличaвaт oт тoзи нa кривoглaвитe мутрo-oхрaнитeли! caмo дeтoтo eднитe бaчкaт зa чacтнaтa мaфия, a другитe - нa държaвнa cлужбицa и хрaнилкa.
  • 275 ХАХАХА

    5 7 Отговор
    Видя се, че с ИТН няма да се разберат, и откриха предизборната кампания с това видео.
    Проблема обаче е, че компроматите намаляват, а ГЕРБ си е все така тука.
  • 276 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 5 Отговор
    ЦЯЛ СВЯТ ВИ ВИДЯ МИЗЕРИЙТЕ, УБИЙЦИИИИИ МЪРШООООО

    КАКВО СЕ ОПРАВДАВАШ ПОЕМИ СИ ВИНАТА СОПОЛ_МРЪСЕН

    УБИЙЦИИИИИ
  • 277 Гърчев

    7 4 Отговор
    Тиквата защо не е в кауша вече?

    Коментиран от #282

  • 278 ПРЪДЕЛИТЕ

    10 4 Отговор
    шафиора на МЕТО ИЛИЕНСКИЯ ЗАЕДНО С БОЙКО В ЗАТВОРА !
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Ядосан

    9 6 Отговор
    Изрод! Като всички видяха, че сте се осрали, поне можеше да се извините! Споко, на следващите избори хората ще ви"благодарят" подобаващо.
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 ИВАН

    12 5 Отговор
    Осъждал насилието, а колко полицаи има наказани, ама как наказани - та те са си направо за затвор, как ще посягаш на собствения си народ, на хората които те хранят .... защитници на една му.тра в една мут.тренска държава
  • 284 Бамбука

    4 7 Отговор
    И първия и втория министър коментират побоите, сякаш протестите са били в рамките на няколко часа. Не, те бяха с дни. И първия и втория, би следвало да предвидят какво би могло да се случи и да се предприемат мерки за предотвратяването - насилие над протестиращи, нападки към полицаи и т.н. Да се предотвратят провокации, да се поскавят допълнителни камери и още и още. Говорим за професионални действия. Нищо подобно не е предприето. какви са били устните заповеди към полицаите ? Никой униформен няма да посмее да бие, ако няма гласна и/или негласна подкрепа от висшето ръководство. И това е въпрос към тези министри и техния вожд.
  • 285 вод кобозки

    8 5 Отговор
    Лъже мръсника !
    Той също е агресивен
  • 286 Запознат

    6 7 Отговор
    Само мариз, не е ок да целиш полицайте с камани и павета.

    Коментиран от #315

  • 287 Бате Хачо

    6 9 Отговор
    Съкращение на щатовете на тези харантутници,
    наброяващи близо 67 000 главанаци и главорези,
    както и тотално прочистване на тази герберастка мафия !
    Ще водим борбата с тях до последно . . .
  • 288 разума

    5 4 Отговор
    Той е разпоредил ама устно. Както е разпоредил какво да правят пак устно. Това пространство пред МС , НС и МС все едно няма камери и полицията нищо не знае, а най малките вече магазинчета са със охранителни камери както и моловете. Хайде моля, моля............
  • 289 Наблюдател

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    Това, което го пишете е смешно. Звучи доста несериозно. Надявам се да се шегувате.
  • 290 В БГ без Негри

    6 4 Отговор
    Млади протестиращи бяха влечени и скрити зад колони за да бъдат бити.
  • 291 Българин

    7 12 Отговор
    Това не беше мирен протест. Трябва да се действа твърдо срещу метежниците.

    Коментиран от #317

  • 292 Балтон шлиферов

    8 4 Отговор
    Тоя дебилен имбецил е срам за истинска полиция, каквато нямаме и затова не се срамувам.
  • 293 Наску диаманда

    7 3 Отговор
    Отново със закъснение, ще се,, дири сметка,,....!
  • 294 Нов европеец

    10 3 Отговор
    Така е мутри министри, верни предени на мутровожда. Какво искате да се откаже от властта и да иде където му е мястрото в затвора ли? Ще се държат дори и до убийства може да се стигне.
  • 295 Евг.минч.

    6 2 Отговор
    Тоя е срам за човешката раса.
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Самуел Бекет

    5 2 Отговор
    На теб, цървул ще ти бъдат майстори само талибаните !
    Ще видим къде ще търсиш тогава Каскета, за да дойде да те спасява !
  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 войводата

    4 2 Отговор
    така ще ви говорят мутри министри като този муньо ама народа си е виновен абеее как можеш да гласуваш мутри и разбоници да те управляват като този от Магурата
  • 300 Гената

    8 3 Отговор
    Днес Ангел Джамбазки - Пияндето, се изтъпанчи, че видите ли, тълпата ударила полицаи със знамена и пр. Което, според светлата му македонска глава, давало пълно право на униформените да млатят де кого сварят ?! Ангелчо, знае се от всички, че си завършил "Право", ама нещо не ти личи, сине . Ако някой е посегнал на униформен полицай и има заснети кадри и свидетели, задръжте го и го съдете, такъв е редът в цивилизования свят. Но, така има опасност да арестуват платените от Боко провокатори, вместо да пребият клетите младежи от протеста, разбра ли !?
  • 301 Bai...

    9 2 Отговор
    Какъв полицай можеш да бъдеш бе, мутро скапана?! Гадина!
  • 302 Станчо

    2 4 Отговор
    Абе, хипита! Вие видели ли сте държава без полиция?
  • 303 SAAB

    4 2 Отговор
    ква кариере......ти си шИѝфИор на мутра.......мъртва !
  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 Има такъв народ CHICAGO,USA

    4 2 Отговор
    БИБИТКО се скри от наште очи !
    Преди гълчи! Сега мълчи ! Много се
    овълчи !
  • 306 ЗЕЛЕНчук

    4 2 Отговор
    Интересно нещо ! Един от соновните виновници ОСЪЖДА НАСИЛИЕТО ! Виж ти. Пак присрива с гърдите си амбразурата за своя ВОЖД ББ ! Ето така се става депутат от ШАЙКАТА !
  • 307 ПетровMr Петров

    2 2 Отговор
    Типичния лицемер-комунист!Долно и гнусно същество ! Това е престъпление- от която и гледна точка да се погледне.Естествено , че от позицията на пожарникаря - всичко е законно.НО ! Най-важното се забравя и загърбва умишлено.Това е още по-тежко престъпление срещу българския народ.Говря за използването на ПАРАВОЕННИ формирования , облечени в полицейски униформи.ВСИЧКИ участници в насилието- НА СЪД!!!Започва се от пожарникаря и тоя мазник.
  • 308 чичо

    8 1 Отговор
    Неуважаеми Маринов! Има два варианта - или си престъпник, разпоредил тая безмозъчна бруталност и по-късно укрил я от обществото, или си бил абсолютно непригоден за поста министър на МВР, с който те закичи истинският виновник Борисов, защото не си имал хабер какви ги вършат подчинените ти! Няма смисъл да припомням, че МВР е строго субординизирана структура, та не се прави на гугутка!!!Избери си сам - или си престъпник, или си некадърно чучело-няма друг вариант. Мен ако питаш си и двете!!!!
  • 309 Коко каскета

    0 0 Отговор
    Тоя бъхтеше жена си хората, а сега се оправдава.
  • 310 Уж така

    2 1 Отговор
    Естествено, четирима опрали пешкира, другите - ни лук яли, ни лук мирисали... Как така четирима???? Ехооо! Слепи ли са? Там имаше няколко пъти по четирима. Освен това, тези не са всичките, които присъстват на много други клипове и снимки, разпространени по медиите. Хайде да не ни залъгват с тези четирима, които някой знае ли къде точно и какво работят в момента???
  • 311 ужас

    5 0 Отговор
    Престъпници. Без тяхно разрешение полицаите не бият, защото могат да последват големи наказания. Двамата министри и борисов да сядат на подсъдимата пейка и да се готвят за ЦСЗ.
  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 блаблабла

    2 0 Отговор
    мутр@та се изказа
  • 314 БКП=герп+сдс

    0 0 Отговор
    + дпс.

    Нагла милиционерска мутра!
    И затова го скриха като депутат, за да избяга от правосъдието!
    Закривай милицията, а този милиционер на съд, както във военно време!
  • 315 блаблабла

    2 1 Отговор

    До коментар #286 от "Запознат":

    абе умник да си чул за ред и закон а като хвърлят камъни и павета с белезници в буса в ареста после в съда и в панделата и без бой с палки и ритане в главата
  • 316 Понеже съм дърт

    0 1 Отговор
    и злопаметен имам два въпроса. Нали навремето правихме деполитизация на силовите структури, как така не един, а двама бивши МВР шифове изведнъж се появиха в листите на ГЕРБ, няма и половин година след напускането на постовете си?
    И при положение, че има не една, а две съдебни заповеди да се предадат Всички видеозаписи от събитията на протестите кой си позволи да не изпълни съдебно разпореждане?
    МВР е изпълнително министерство, подчинено на съдът и законноста, или греша?
  • 317 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 318 Веселин

    5 1 Отговор
    Oкoвaни зaд гърбa ръцe и нaхвърляни пo жълтитe пaвeтa прeд caмия кaбинeт нa Бoйкo Бoриcoв. Жaлкo чe видeo кaмeритe нe ca зaпиcaли и звуцитe нa прeбититe. Диaлoзитe щяхa дa бъдaт нeзaбрaвими. Удaри c пaлки пo гoли тeлa. Ритници c кубинки в oблacттa нa бъбрeцитe. Eдин извeрг в унифoрмa без отличителни знаци, хвaщa oкoвaнoтo тялo нa мoмчe и гo хвърля кaтo чувaл c кaртoфи върху тялoтo нa друг. Кaктo ca прaвили в Ocвиeнцим. Друг дебел и отвратителен бияч гaли пo глaвaтa рaзcъблeчeнo от него пo cутиeн мoмичe.Трeти го cнимa c нейния телефон.. Пocлe ги нaтиквaт кaтo говеда в пoлицeйcкa кaмиoнeткa. A вътрeшният миниcтър Маринов, кoйтo тoгaвa e прaтил садистите и мутрите си, преоблечени в унифoрми на полицаи.Днec ce пoдхилквa мaзнo в плeнaрнaтa зaлa. Гaврa c чoвeшкoтo дocтoйнcтвo, нacилиe c мaркa ГEРБ. И тeзи хoрa пaк ce глacят дa ни управляват.Зa дa дoвършaт пoбoищaтa пoд кoлoнитe нa Миниcтeрcки cъвeт.
  • 319 МВР

    2 0 Отговор
    Всеки конфликт има две страни; в случая от протестите, невъздържани групи от протестъри, демонстриращи липсата на респект към правоохранителните органи и причиняващи безредие и разрушения на държавна собственност от едната страна и от друга, назначените от държавата да пазят реда и спокойствието на граяжданите полицаи, снабдени за целта с палки и огнестрелни оръжия, за да бият и даже да убиват, когато преценят, че ситуацията излиза извън контрол!
  • 320 ЗВЕРСТВА ОТ НАЦИСТИ

    0 0 Отговор
    Зверствата от нацистите през втората война , зверствата в Югославия. Те са извършвани по собствена воля , в уж защита на държавата . Два различни исторически периода , различни територия и власт.
    Общото са ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ.
    След двете войни е имало съд за
    ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ- ОТ ЗАТВОР ДО СМЪРТНИ ПРЕСЪДИ.
    Справедливостта е общочовешка ценност откакто свят светува.
  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Улицата

    0 0 Отговор
    От такъв тип умно нещо едва ли ще чуем някога.
  • 323 К19

    0 0 Отговор
    Мутри в униформи!!!
  • 324 DDT

    0 0 Отговор
    На това челце и две мравки не могат да се разминат
  • 325 гражданин

    1 0 Отговор
    Раздухваната психоза срещу полицаите,е недалновидна и контра продуктивна държавническа позиция, подкопаваща респекта към тия, зад които стои държавата, за да бранят интересите й!
  • 326 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 327 zzz

    0 0 Отговор
    Дебил изчезни
  • 328 baipako

    1 0 Отговор
    къде живее тоя тулуп
  • 329 васик атанасова

    3 0 Отговор
    10 убитака бият едно младо момче и то вързано с белезници
    и на земята
    никога няма да ударя човек в това състояние
    комплексирани мишки
    че и жена има там лезбийка и тя го рита в слабините
    а онзи нещастник удря с палката изроди
  • 330 MTGонтан

    0 0 Отговор
    Искам същата прическа на 6-токласник повтаряч
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове