Last news in Fakti

15 Август, 2021 14:51 3 057 130

Евродепутати ще разследват полицейското насилие срещу протестиращите в София

  • елена йончева-
  • полицейско насилие

Бившите управляващи от ГЕРБ, допуснали безнаказано, и по този начин насърчили, подобно поведение, би трябвало да понесат политическа отговорност, заявява Елена Йончева

Евродепутати ще разследват полицейското насилие срещу протестиращите в София - 1
Снимка: БГНЕС

Елена Йончева, заедно с европейски депутати, част от мониторинговата група за демокрация, ще разследват полицейското насилие срещу протестиращи в София миналата година. Това ще стане по време на мисията им в България в края на септември. Елена Йончева съобщи, че са предвидени срещи с прокуратурата и МВР, по време на които ще се изиска информация за неприемливото поведение на служителите на реда през юли 2020 г., съобщиха от преосфиса на евродепутата.

Потресаващите видеозаписи, на които се вижда как няколко полицейски служители упражняват жестокост и насилие срещу протестиращи младежи, бяха разпространени в петък вечерта. Бившите управляващи от ГЕРБ, допуснали безнаказано, и по този начин насърчили, подобно поведение, би трябвало да понесат политическа отговорност. Преките участници – да бъдат наказани според законите в страната. Именно това е същността на правовата държава, която България би следвало да бъде. Неприемливо и извън всякакви демократични стандарти в държава членка на ЕС е да се допуска отминаването на случая без да се вземат мерки, коментира Елена Йончева. Тя обяви, че ще направи всичко в нейните правомощия като европейски депутат и член на Комисията за граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE), както и като единствен представител на България в мониторинговата група за демокрация, полицейското насилие да не остане без последствия.

В безпрецедентната резолюция за България, която Европейският парламент прие през октомври 2020 г. по моя инициатива, беше отбелязано с тревога и безпокойство случващото се в страната, включително и насилието срещу протестиращите българи, припомни тя. Доказателствата за това, които виждаме днес, само потвърждават казаното вече в резолюцията, коментира Елена Йончева.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 52 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    42 20 Отговор
    ушевите на съд в Хага.....

    Коментиран от #88

  • 2 Ива

    68 14 Отговор
    Борисов и цялата хунта трябва да си понесат отговорността

    Коментиран от #17

  • 3 КАКТО ОГРАБЕНО ОТ ДПС

    65 8 Отговор
    А кой разследва ограбването на КТБ,цяла България разбра че ДПС ДОГАН И ПЕЕВСКИ ГО ОГРАБИХА САМО ПРОКОРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ ГО РАЗБРА И В ПЪРЛАМЕНТА ИМА МНОГО КОЙТО НЕ СА ГО РАЗБРАЛИ ОЩЕ
  • 4 анонимен

    52 15 Отговор
    Полицаи биещи вързани хора са комплексари.А записа излиза в подходящия момент,за да подпре изодзаде Ристю,Мая и Хаджигенката-героите,които ще съставят кабинет,а населението да вика:
    -Браво,вие сте борци за свободата,а Слави е страхлив чалгар.

    Коментиран от #19

  • 5 Раданч Татлъту

    18 33 Отговор
    Респект за кака Илена и нейния другар Сергей!🤡👍

    Коментиран от #15, #43

  • 6 ТаУмВзе

    33 13 Отговор
    Дреме им на шнура на евро дупепатите, крепящи мутропитека. А на мустафата най й дреме. Бухахх

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 наблюдател

    22 32 Отговор
    За да няма полицейско насилие трябва всеки моментално да изпълнява разпорежданията на полицията, останалото е нарушаване на закона
    А всички претендираме за законност.

    Коментиран от #13, #18, #20, #28, #41, #48, #55, #60, #108

  • 9 Международно разследване

    32 14 Отговор
    Тук ще покрият всичко. Ще заплашват свидетели с канибализъм.

    Коментиран от #69

  • 10 Ленин

    6 9 Отговор

    До коментар #6 от "ТаУмВзе":

    И на Митрофановна.
  • 11 Бай Пеши

    18 23 Отговор
    А хунтата на яйчарите начело с Хаджи Генчо и кликата му няма ли да разследваш .А оня измисления Поп , който го опъват постоянно в партер .

    Коментиран от #24

  • 12 Те ще

    33 15 Отговор
    се шашнат от потресаващия садизам и варварство ! Не успях да изгледам цялото видео със страшните зверства над младите хора !

    Коментиран от #30, #32

  • 13 добре наблюдавай

    12 10 Отговор

    До коментар #8 от "наблюдател":

    но правилно коментирай, да няма и върху теб правилно насилие.
  • 14 Пенди

    29 4 Отговор
    И кво прайме сега? Нема ли още никой болен? Нещо минискус, кръвно, пришка на задните бузки или нещо такова?
  • 15 Хаха хаха ха

    17 5 Отговор

    До коментар #5 от "Раданч Татлъту":

    "Сетила се Мара да се побара"
  • 16 Оле

    19 19 Отговор
    Щом трябва да се плюе България, кой е на линия--Елена Йончева.И как си ИЗМИСЛЯ само,че не били взети мерки.Ами то има и наказани.Ама тя мре да е пред камера.Явно ББ не се е подал да подпише ПРАЗНИЯ ЧЕК и сега го "цакат с топла бира".

    Коментиран от #23, #49

  • 17 А бе

    17 17 Отговор

    До коментар #2 от "Ива":

    за Борисов не знам, ама кога на тая червена мърла ще бъде отнет имунитета, че да се запознае с буля Ставра
  • 18 1456

    11 7 Отговор

    До коментар #8 от "наблюдател":

    А знаеш ли какво гласи закона ??
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 анонимен

    29 10 Отговор

    До коментар #8 от "наблюдател":

    Ако не изпълниш имат право да те респектират,да те задържат,но НЯМАТ ПРАВО ДА БИЯТ,КОГАТО СИ ОБЕЗВРЕДЕН.Кое не ти е ясно?

    Коментиран от #36

  • 21 БОКЛУК

    11 14 Отговор
    Може много да плюете Нинова, но ако не беше тя да държи БСП, тиквата щеше да превземе партията и сега щеше да управлява правителството на тиквоний4. А тази йончева е от боклуците, които направиха БСП патерица на ДПС и модела борисов.

    Коментиран от #84

  • 22 така така

    8 17 Отговор
    Елена, връщай се да оглавиш БСП. Корнела вече затри партията. Искаше да я срастне с неадекватите на чалгаря.
  • 23 Хаха хаха ха

    18 7 Отговор

    До коментар #16 от "Оле":

    И откога милиционерите на мутрите Борисов и Гешев са България?

    Коментиран от #56

  • 24 гнусен гербицид

    13 4 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Пеши":

    Да ги разследва каскета! Нали е много велик, без нито една осъдителна присъда, нито един осъдун олигарх.

    Коментиран от #111

  • 25 Бойко Шишибойко

    12 8 Отговор
    Запушете устата на таш-акова от тв Алфа телевизията на бялата златка , тази току що я гледах и щях да повърна от гнус освен , че на нищо не мяза посвети цяло предаване да плюе по Радев и Рашков и защитаваше нахлуването на каскета в президентството , софиянци намерете я тази вещица и и запушете устата , после намерете и шефа и златния пръст бялата златка !

    Коментиран от #57, #65

  • 26 Постарадалите

    14 6 Отговор
    лица да заведат дело в съда по правата на човека срещу ПРОКУРАТУРАТА в лицето на главния прокурор на републиката за неглижиране на човешките права в страна от европейския съюз в сговор с органите на изпълнителната власт.
    Политическата отговорност е дъвка за наивници. Само когато понесат лична имуществена, наказателна и административна ще има възмездие

    Коментиран от #52

  • 27 Ваня

    9 4 Отговор
    Чисто и просто - що е то?
    отговор - къпан полицай
  • 28 Ти освен гербераст друго не си

    6 7 Отговор

    До коментар #8 от "наблюдател":

    Според теб жените ги изнасилват защото не ходят с бурки!

    Коментиран от #35, #40

  • 29 възпитание

    6 8 Отговор
    Полицаите са добри! Престъпниците са лоши! Полицаите добре бият.
  • 30 Отговори

    11 16 Отговор

    До коментар #12 от "Те ще":

    А Защо не разследват Хаджито Отровите Платени от Божков призна си че дава пари да подклажда протест за разрушаване на България А Ония които биеха палеха полицаи къде са а ония които къртеха хвърляха жълти павета къде са Изобщо кой ще разследва Хаджито Бабик и Минака И онзи спрял метрото Кой Кой Кой
  • 31 агент под прикритие янко

    7 5 Отговор
    защо вземате под внимание само случай като този от протеста, ами тези от всекидневието на българските граждани по места, например опита за убийството на горски стражар марински от длс дикчан с. сатовча по поръчка на лидера със осми клас на пп герб. когато тръгне да краде природни ресурси борисовия човек вкарва най напред горския в затвора , това държава ли е г-жо йончева, опростачена държава човек със осми клас издига следователи в прокурори, например, пр. барбутева, пр. сулев и т.н. и после върви да краде в милиарди със фалшиви фирми, укрива данъци за милиони.ами вижте малко кво става и в провинцията, българия не е само софия. не разделяйте хората госпожо йончева.
  • 32 Ами

    13 14 Отговор

    До коментар #12 от "Те ще":

    Изгледай и видията с насилие над полицаи и помисли,защо казват,че протестът е бил мирен.Аз за полицаите не знам,но знам как моят мъж псуваше протестиращите,само защото му пречат да се прибере нормално от работа.Стана на тяхната!И сега...Продължават да ни правят на луди,защото не могат за пет стотинки работа да свършат.Абе,кой беше нарекъл някои майкопродавци. Ами то важи и за Елена Йончева и майка България.

    Коментиран от #54, #73

  • 33 Ехх

    10 8 Отговор
    Йончева, а защо преди години не започна да разследва полицейското насилие на марионетката Орешарски. Тогава имаше много кръв и разцепени глави и ти лично от телевизията казваше, че всичко е в реда на закона.
  • 34 Елена перачката

    9 7 Отговор
    Тая още ли се крие зад евро-депутатския си имунитет?
  • 35 Подкрепа за Борисов

    8 9 Отговор

    До коментар #28 от "Ти освен гербераст друго не си":

    Спрете се Всички сме Българи Разберете ли Ако ние сме от Герб вие какви сте Заслужили да сте по най ли Спрете с тази омраза

    Коментиран от #45, #75

  • 36 наблюдател

    4 10 Отговор

    До коментар #20 от "анонимен":

    Не ми е ясно като си респектиран защо едвам успяват четирима , че и повече полицаи да те удържат.

    Коментиран от #53, #58

  • 37 !!!?

    6 11 Отговор
    Черепа: Сега насъсквам, насъсквам...дадох 15 хилядарки...за сега !!!?
  • 38 Подкрепа за Борисов

    4 13 Отговор
    Спрете се Всички сме Българи Разберете ли Ако ние сме от Герб вие какви сте Заслужили да сте по най ли Спрете с тази омраза

    Коментиран от #42, #50, #63, #124

  • 39 Очакваше

    11 3 Отговор
    се това да се случи. Не може да сме членове на ЕС, а да има такъв полицейски произвол и садизъм. Техният най-главен вожд се мушна пак в някоя дупка и вече два дни мълчи като изгнил пън, защото много добре знае какви са директивите на ЕС по отношение на полицейски произвол. Няма да се остави да понесе политическа / а и наказателна/ отговорност. Политическата е негова, наказателната е на набързо сменилите се министри на МВР. Какъв полезен ход има Борисов в тази ситуация. След онова "с 200" ЕС го отсвири, а после и Щатите. Какъв полезен ход има! КЪДЕ е Борисов!
  • 40 наблюдател

    1 6 Отговор

    До коментар #28 от "Ти освен гербераст друго не си":

    Жените ги изнасилват защото изнасилвачите не са респектирани от полицията,
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Асан

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Подкрепа за Борисов":

    Точно ти ли го казваш мърцетино
  • 43 Колкото

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Раданч Татлъту":

    и ироничен да си, да - респект! Купувай си траурна лентичка отсега. Борисов е политически труп.
  • 44 !!!?

    7 10 Отговор
    Какво смятате, че ще направи един полицай който охранява Кремъл или Белият дом, ако Хаджибабикян се хвърля свинска карантия и се цели с прашка срещу тях !!!?
  • 45 С топки

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "Подкрепа за Борисов":

    Ако можеше такива които мислят като теб да са повечко.. пък да си бъдат от която и да е партия... еех мечтии... нищо след две поколение ще се осъзнаем... Поздрави за коментара ти!
  • 46 Гост

    11 9 Отговор
    Тая кокошка щяла да разследва!
    А не и ли идва на ум на блондинката, че раздуха ли се проблема, тогава ще започнат да излизат кадри и от ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ МАСОВИ ПОБОИЩА НАД ХОРАТА ТАМ, и това би станало голям проблем, от който на Запад се боят, затова и ще наредят на кокошката да си свие перушината и да не кълве където не и е работата, че може най-малкото човката да и отрежат.

    Коментиран от #66

  • 47 ХАН КРУМ

    9 6 Отговор
    ЙОНЧЕВА,ТОВА ПРЕБИВАНЕ И ХВЪРЛЯНЕТО НА ПРЕБИТИТЕ НА КУП, В ЕВРОПА ГО НАРИЧАТЕ НЕПРИЕМЛИВО ПОВЕДЕНИЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЕДА– ТАКА ЛИ???? АКО ТАКА ГО ОЦЕНЯВАТЕ ,ПО–ДОБРЕ НЕ ИДВАЙТЕ ТОВА СИ Е ЧИСТ МУТРЕНСКИ БАНДИТИЗЪМ ОТ ВРЕМЕТО НА 90 ГОДИНИ,НО МУТРИТЕ СА ОВЛАСТЕНИ С УНИФОРМИ И ИМ СЕ ПЛАЩА С ПАРИТЕ НА ПРИБИТИТЕ . И ХАЙДЕ СТИГА С ТОЗИ ДЖЕНДЪРСКИ СТИЛ НА ГОВОРЕНЕ.НЕЩАТА СИ ИМАТ ИМЕНА–ПРОСТО ГИ КАЖИ,АКО ЛИ НЕ МЪЛЧИ.
  • 48 Пея

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "наблюдател":

    Лъжеш!

    Коментиран от #62

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 подкрепа на малтретираните

    6 4 Отговор

    До коментар #38 от "Подкрепа за Борисов":

    Разделението е пак от герберастките коментари.
  • 51 Доротея

    7 4 Отговор
    Айде и тази се закачи за протестите! Корнелия те прати там и забрави България! Такива като теб, Елено, стойте настрана, за да не опорочите един чист идеал за справедливост!
  • 52 косача

    4 4 Отговор

    До коментар #26 от "Постарадалите":

    Ще повръщаш кръв и черва от собствената си смърдяща плът

    Коментиран от #59

  • 53 анонимен

    17 5 Отговор

    До коментар #36 от "наблюдател":

    Явно си гледал друг запис.Аз видях,как м/у 8 и 10 комплексирани батки и каки,облечени в униформи(които не заслужават),ритат вързани,лежащи на земята младежи.И ги хвърлят като чували с картофи,един в/у друг.

    Коментиран от #70

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Конституция

    13 4 Отговор

    До коментар #8 от "наблюдател":

    Чл. 43.
    (1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации.
    Така се и събраха, техните ултраси нападаха полицаи, те ги оставиха да се измъкнат, а пребиха беззащитни деца.
    После ги пуснаха и скриха видеото.

    Коментиран от #68, #86

  • 56 Оле

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "Хаха хаха ха":

    За твое сведение,става дума за институцията полиция.Ама как мразя да няма никаква логика в разсъжденията. Някои хора са обсебени от ББ,но ако спрат да мразят,ще разберат,че сами се прецакват. Продължавай да вярваш,че Христо Иванов и подобните нему,ще ти оправят живота.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Пеяме

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "наблюдател":

    Милиционерин?
  • 59 косача

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "косача":

    Това е за №25 бъдещ труп
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 !!!?

    8 1 Отговор
    Няма нормален човек който да оправдава насилието от която и страна да е, но е връх на лицемерието, че точно тези които сега най-много викат "дръжте крадеца" са мотиваторите на насилието срещу другите !!!?
  • 62 Ами

    4 4 Отговор

    До коментар #48 от "Пея":

    Типично!Вече не се учудвам,защото щом ръководителите носят ковчези, бесилки и т.н,какви да са симпатизантите.
  • 63 ХАН КРУМ

    5 4 Отговор

    До коментар #38 от "Подкрепа за Борисов":

    Е 12 ГОДИНИ ВИЕ ОТ ГЕРБ БЯХТЕ ПО –БЪЛГАРИ,ОТ ДРУГИТЕ.НИЕ ДАВАХМЕ,ВИЕ –ЛАПАХТЕ. И СЕГА ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ . МИНАВАТЕ ПРЕЗ ЧИСТИЛИЩЕТО И ЗАПОВЯДАЙТЕ.
  • 64 123

    0 3 Отговор
    Сетихте се !!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бойко Шишибойко

    1 2 Отговор

    До коментар #65 от "Ханибал":

    Неможеш , ако искаш пробвай няколко такива "мераклии" вече плакаха :)
  • 68 Фърчило

    4 10 Отговор

    До коментар #55 от "Конституция":

    Деца?... децата са вкъщи при родителите си....аз бих се срамувал ако моето дете скача по плошадите като маймун и нарушава една камара закони, независимо с каква цел..

    Коментиран от #78

  • 69 Кой ще

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Международно разследване":

    заплашва като не са на власт. Освен това има доказателствен /СКРИТ до този момент/ материал. Видеото вече е изгледано в ЕП!
  • 70 наблюдател

    2 3 Отговор

    До коментар #53 от "анонимен":

    Същия клип малко преди да ги нахвърлят като чували един върху друг.

    Коментиран от #83

  • 71 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    4 4 Отговор
    Какво ще ми разследват европолитиците, те да не са невинни. И те са виновни заради тяхната подкрепа към колеги от ГЕРБ - Европейската "народна партия" и те са лакеи на Борисов. Ето това е лицето на европейските политици. И Европейските либерали и социалисти са същите. Да вземат да прегледат записити от побоя над студентите в България, от 2014 г. Който се ръководеше от техните колеги от БСП и ДПС. Като ще гледат борсовите безобразия. Да погледат и коментират и безобразията на лидера на европейските социалисти Сергей Станишев. Който по времето, когато правеше безобразията в България беше "мъж" на същата тази "възмутена" Елена Йончева. Европейските депутати са лицемери.
  • 72 садисте

    0 2 Отговор

    До коментар #65 от "Ханибал":

    видно е от коментарите ти,че си с разменени места на частите за които пишеш.
  • 73 Ти деца

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "Ами":

    имаш ли, че да не ти пожелавам нещо! Мъжът и псувал, защото не можел да се прибере вкъщи. Що, Ма! Като се прибере бързо да се натряска ли!

    Коментиран от #91, #94

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 анонимен

    1 4 Отговор

    До коментар #35 от "Подкрепа за Борисов":

    И ние така се молихме,гербиджа крадлив и лъжлив да се спре да издевателства...ма на,нищо.И децата сигурно са се молили да не ги бият вързани,ма пак нищо.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 mi6osp

    7 3 Отговор
    Спомнете си Борисов: " В тази държава нищо важно не става без мен. " Такова насилие може да се случи само по нареждане на Борисов за окървавяване на протеста и с негова гаранция, че няма да бъде търсена отговорност от участващите полицаи. Нареждането е било устно към министъра, а укриването на записите е факт., показващ съучастие и на прокуратурата .
  • 78 Твоето

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "Фърчило":

    отроче при такъв баща едва ли ще тръгне да защитава правата си на гражданин. Деца са, да. За възрастни ли приемаш деца на 18-20 години, дръзнали да се опълчат срещу системата за по-добър живот.

    Коментиран от #81

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 8777

    2 4 Отговор
    Мирно протестиращите никой не ги закача. Това са дрогирани гамени, палят, хвърлят камъни и нападат полицаи!
  • 81 Фърчило

    1 3 Отговор

    До коментар #78 от "Твоето":

    Правата се защитават ас акъл а не с нарушаване на други правила и закони
  • 82 Тра ла ла

    3 1 Отговор
    Не й вярвайте. Търси медийна изява, за да облажи от баницата. До сега какво прави? Зер не е знаела? Опитва се да яхне вълната.
  • 83 анонимен

    6 2 Отговор

    До коментар #70 от "наблюдател":

    Как да ти го напиша бавно,та да го осмислиш?След,като вече са обезвредени,нямат право да ги бият!Даваш ли си сметка,че вързан човек, много лесно може да бъде убит по невнимание?Докато не се промени закона,такива да бъдат съдени и да си плащат гяволъците от СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ,нищо няма да се промени.
  • 84 Касиер

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "БОКЛУК":

    Евродепутатката Елена Йончева е взела за 2 години 168 264 евро заплати, не си плаща членския внос в БСП, която я изпрати като поредния вредител на държавата и социалистическата партия.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Конституция":

    Много точно цитирано, но няма нищо общо със събитията.
  • 87 ???

    3 3 Отговор
    Кога биха хората при Петър Младенов при Жан и при белия бус не беше потресаващо а демагози червеногъзи ?

    Коментиран от #104

  • 88 Малий,

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Гурото отново излезе на светло. Боркинята срещу корупцията се бори ли бори. Докато се намърда на заплата 25 000 евро. И депутатски имунитет, че нещо май трябваше да я съдят. И престана да я интересува корупцията. Сега, бившето гадже е изхвърлен от управлението на БСП. Гурото, нещо не желае да обясни КОЙ, кой беше тоя дето го изхвърли. Нинова, как кой. А как точно го изхвърли? Като даде възможност, всички членове на БСП да гласуват, кой да остане и кой да си ходи. Всички ритнаха Серго. Значи Нинова е виновна. А с него и навързаните по роднинско-връзкарска линия. Те, повечето членове, от къде да знаят кой с кой спал и т.н. Е значи и Гурото - също си отива. И сега писна.

    Коментиран от #89

  • 89 За това

    3 0 Отговор

    До коментар #88 от "Малий,":

    се бори Гурото, а не за корупция, демокрация и разни други алабизми. Както винаги е било, интереса клати феса, май беше някакъв лаф. В общи линии, жалка работа.

    Как пък един от тези Велики герои, един път, преди да посочи треската в чуждото око, един път не погледна гредата в своето. И всички кой от кой по-прав.

    А за корупцията, съвсем случайно се сетих, как един министър председател, уреди с връзки Гурото да ходи да снима филм в гореща точка.

    Ама като го правиш ти, нормално и естествено е. Но като го прави друг и за теб няма нищо, то това вече е корупция. А после филма става собственост на този, дето е платил, ти си само изпълнител. Да, ама не.
    Гурото почна да си го продава филма на медии и паричките си прибра.
    Да не мислите че това е корупция или измама?
    Няма такова нещо.

    Когато самобогопомазалите се правят такива неща, това вече не е и не може да бъде корупция.
  • 90 Гост

    4 2 Отговор
    А кой ще разследва бомбите и палежите в краката им? Как се издържа 1 час канонада? Те не хора защото Хаджигенов иска да си отмъщава, не е способен да бъде адвокат и да си изкарва прехраната и на всяка цена трябва да е на държавната хазна. Синчетата са студенти в САЩ и ние трябва да ги издържаме.

    Коментиран от #101

  • 91 Ами

    6 2 Отговор

    До коментар #73 от "Ти деца":

    Моите деца работят и не чакат някой друг да им оправя живота.Мъжът ми не се" натрясква",за разлика от хората,които даваха по протестите и,които "освинваха" всичко около себе си.И не съм ти МА‐-явно ти липсват първите седем години.Типично поведение за симпатизантите на отровното трио---имат "светъл" пример.Мога да падна на нивото ти,но се чудя дали въобще си ходил на училище.Само искам да те питам от къде знаеш за натряскването и затова ли не е имало кой да те възпита.
  • 92 илена слончева

    3 3 Отговор
    тая мраз още ли мърси Земята ?
  • 93 Фройд

    4 1 Отговор
    Има малък шанс да са оправи само с редовно заливане със студена вода

    Коментиран от #95, #96

  • 94 хаджигейов

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Ти деца":

    бързал да дойде при тебе да се гушнете
  • 95 Юинг

    1 0 Отговор

    До коментар #93 от "Фройд":

    колега а електростимулация?
  • 96 Фройд

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Фройд":

    Става въпрос за ремисия
  • 97 Ами

    2 0 Отговор
    И внимавай като решиш да кълнеш,защото всичко се връща като БУМЕРАНГЯвно ти си към вуду магиите
  • 98 Ами

    0 0 Отговор
    Коментар 97 е до коментар 73
  • 99 Изпратих

    4 3 Отговор
    един от записите на преследването и издевателствата на "полицаите" над протестиращите в нощта на 2 срещу 3 септември 2020г. на Урсула фон дер Лайен и Ангела Меркел с въпрос: Това ли е демокрацията в европейския съюз? Е и какво последва? Нищо! Дано сега да покажат поне някакво отношение.
  • 100 Фройд

    1 1 Отговор
    Може с ел.гъдели под хълма
  • 101 Доротея

    0 2 Отговор

    До коментар #90 от "Гост":

    Излишно е да се разправям тук с теб, ами отивай и ме чакай пред Националния стадион! Там ще те превъзпитам! Носи оранжева капела и Работническо дело, да те разпозная и не пребия невинен човек! Обади се на 112 да ти пратят линейката! Думите вече са излишни!
  • 102 Павел Пенев

    8 2 Отговор
    И тази крадла говори за носенето на политическа а не наказателна отговорност за престъпниците. Да извика и сем.Станишеви за помощ, защото Моника беше пиар на Боко тиквата.
  • 103 Соломон

    6 2 Отговор
    Тази не хубав човек Като беше със Станишев всичко беше същото като сега.Румен Петков проведе акции респект и биха доста хора в дискотеките на Бургас и Варна.Милен Цветков направи предаване тогава тя не и всичко се покри.Това е двоен стандарт.
  • 104 ха ха

    6 3 Отговор

    До коментар #87 от "???":

    Кога са били хора при Жан Виденов, философе?? Не бяха ли тогава гражданите тези които щурмуват и бият?! Защо си измисляте неща които не са се случвали?!
  • 105 Стара чанта

    6 1 Отговор
    Не изтипосвайте тази на снимката, бе хора !После цяла седмица сън ме не лови, като я видя такваз облещена !
  • 106 ГуЛагКаторжен

    1 4 Отговор
    И да не забравят да вклюяат в разследването и другарят ЕНП-партиен секретар Вебер заедно с ГЕРБерастката Андрюша Ковач контеса Месечкова и БКП-кюфтaк-блюдoлизeцa Caндe рaдикaл-криминaлoт Джoрдaнoв!
  • 107 pepe le pew

    2 1 Отговор
    В Париж и Берлин ги спукаха от бой, ние с какво сме по-различни от тях?

    Коментиран от #120

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ПК инк

    3 1 Отговор
    Тази следствена за откраднатите милиони намира
    винаги пролуки да и видим съсухрената физиономия...

    Но, тая далавераджийка да издири и всички записи,които
    доказват нагледно и "проявите" на платените протестъри:
    -За блокажите на кръстовища и улици, които месеци наред
    грубо нарушаваха правата на мирните граждани
    -За вандалското замеряне на държавни институции със
    вмирисани яйца, с домати с изкъртени павета и унищожаваха фасадите на тези сгради
    -За просташкото поведение на платените протестъри, които
    не спазваха нито една законова наредба при провеждане
    на протести и демонстрации

    И всички тия непристойни закононарушения ги представете
    в ЕК в Брюксел, за да се запознае целия Европейски
    парламент с истинското състояние на тези, вече минали
    и заминали събития
  • 110 UYU EU

    2 0 Отговор
    Признателните кратунчовци ше и построят някой ден паметник даже , сигурен съм

    Коментиран от #115

  • 111 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "гнусен гербицид":

    Няма и да има. В момента са само техни хора във власта.
  • 112 ох котьооо

    3 2 Отговор
    На Кьовеши екипа как потрива ръце. Да поразчистим малко от тези които прикриват престъпленията на боковчетата и да може тя да почне важните играчи. Само с разследванията у нас може да натрупа толкова дела и да върне толкова пари, че румънката ще си извоюва паметник в Брюксел.
  • 113 АБЕ КЪДЕСЕДЯНА БаБаита бе

    2 3 Отговор
    Бат Бойко се покри нещо. Гризе нокти някъде обзет от параноя. Като нямаш власт, всички които са стискали зъби и са търпели скачат да хапят, нали. Къде ше бягаме батеееее. Във века на интернет, сателитите, камери и хакери на всяка крачка. Къде ще крием парите. Следят ни имотите. Ко лесно е било преди а. Сега всеки с телефон има камера и само носа да си покажеш някъде, цял свят го узнава след секунда. Това не го изчислихте с другите бандити, нали?
  • 114 Малко им беше

    2 3 Отговор
    Малко им беше боя на долнопробните тревратаджии на радеффф зеленото чорапче , трябваше и да ги поострелят малко
  • 115 UYU EU

    0 1 Отговор

    До коментар #110 от "UYU EU":

    пуне да го сложат до някой бостан , та поне неква полза за плашило - европлашило
  • 116 БСП най крадливата партия

    5 3 Отговор
    А МИЛИОНЧЕВА ЩЕ Я РАЗСЛЕДВАТ ЛИ ЗА КРАДЕНИТЕ МИЛИОНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.

    Коментиран от #127

  • 117 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    7 1 Отговор
    За КТБ тая крадла защо не а разследват, колко пари е източила с офшорките си.
  • 118 Познати номера

    3 4 Отговор
    А ще има ли наказани от хвърлящите павета и пиратки по полицаите? Имаше ранени полицаи или техните права не са от значение за едностранното псевдо правосъдие на милионерката Йончева? Айде да си спести предизборните мозъчни промивки. Тия изтъркани комунистически номера вече ги знаем ...

    Коментиран от #122

  • 119 Др Енчев

    3 3 Отговор
    Тази Йончева толкова ли не може да отдели от откраднатите милиони една сума да си направи свестен фейслифт? Като и видя облещения поглед и инстинктивно се хващам за скалпела. За съжаление не мога да присаждам мозък, та този проблем въобще не го разглеждам при нея.
  • 120 Ела

    4 1 Отговор

    До коментар #107 от "pepe le pew":

    Ти виждал ли си в Париж и Берлин какво правят протестиращите,палят и обръщат коли и трошат витрини.А тука като на сватба.смотльо

    Коментиран от #125

  • 121 Ангел Джамбазки

    3 0 Отговор
    Част от тези евродепутати няма да е Ангел Джамбазки, защото по телевизията говори преди всичко в защита на полицаите.
  • 122 възмездие

    3 1 Отговор

    До коментар #118 от "Познати номера":

    За полицаите това е риск на професията и вземат не малко допълнителни възнаграждания за вредни.
    Показаното на видеозаписите е полицейско насилие срещу протестиращи граждани.
    Трябва най-голямо наказание срещу тези изроди в полицейски униформи.
  • 123 БЪЛГАРИН

    2 2 Отговор
    Много шум за нищо.
    А някой си продължава да си краде. А Вие кой кого бил бил.
    Баламурници!
  • 124 Няма спиране

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "Подкрепа за Борисов":

    докато мафията и най-големия мафиот облечен във власт не бъдат зазличени от нашето общество.
  • 125 ОтрезвейБе

    0 2 Отговор

    До коментар #120 от "Ела":

    Ти на какви сватби си ходил бе? Аз досега не съм виждал нито пък съм чувал за сватба, на която да се ходи с павета, сълзотворен газ, молотови коктейли и бали слама в комплект със запалителна течност, което цели единствено масово нараняване и убийство на полицаи. Това си е един добре подготвен метеж. И ако ще критикаваме полицията то е единствено защо не разпръснаха метежниците с водни оръдия и сълзотворен газ, а въпросните "мирно протестиращи" трябваше да го попилеят с палките на място, а след това арестувани и осъдени, а не да ги замъкват зад колоните.
  • 126 Subaru STI

    2 0 Отговор
    Гешев-Борисов са престъпници!

    Коментиран от #128

  • 127 124

    2 0 Отговор

    До коментар #116 от "БСП най крадливата партия":

    Първо ще разследват престъпника Борисов!
  • 128 Дали

    0 1 Отговор

    До коментар #126 от "Subaru STI":

    Там е работата, че ако Гешев и Борисов са недоказани като "престъпници" то Елена Милиончева, Радев, Нинова, Карадайъ, Манолова, Хаджигенов, Бабикян, Минеков, Христов, Чалгаря са доказани негодници и мошенници.
  • 129 факт

    0 0 Отговор
    кажи на кьовеши кой и прокурор
  • 130 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    АМА ТИ В ЗАТВОРА ЛИ СИ МА ................КЪДЕ СЕ СКРИ МА ЧАПЛО ..............................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове