Last news in Fakti

18 Август, 2021 15:00 7 124 168

Борисов: Вече не си спомням техните премиери, повече прякорите им се помнят

  • бойко борисов-
  • кабинет-
  • правителство-
  • румен радев

Всеки ден обясняват, че няма пари, но има много пари. А кой ги е събирал два месеца, служебното правителство ли?, попита реторично Борисов

Борисов: Вече не си спомням техните премиери, повече прякорите им се помнят - 1
Снимка: БГНЕС

Провал има във външната политика, тежък провал, заяви Бойко Борисов по време на обиколка в Родопите. Той допълни, че е разбрал, че служебното правителство се опитвали тайно да поръчват самолети.

"Всеки ден обясняват, че няма пари, но има много пари. А кой ги е събирал, два месеца служебното правителство ли?, попита реторично Борисов. Кой на мене ми е актуализирал бюджета в три вълни на пандемията, откъде намирахме пари за пандемията. И ги имаме, и сме ги изчислили и за пенсионерите до края на годината. Кой ни даваше пари за пътища", попита Борисов.

Провал има и в икономиката. Показаха източен язовир. Провал в здравеопазването също има - българите започнаха да мрат повече, защото не сме ваксинирани. Радев и Кацаров убиха зелените коридори, заяви експремиерът.

Разбрах, че Радев днеска казал, че корупционери искали да свалят Кирил Петков. Но първите, които разкриха що за птица е назначил Румен Радев бяха "Има такъв народ". Ние само питаме КС. Нищо не искаме, само да си спазват Конституцията. Киро казва, че всички кредити се обслужват в ББР. Те се хванаха с ББР, а не с Родопите, където ние всичко сме направили, заяви Борисов.

Консултациите при Радев са прах в очите на хората. Той се обърка като пиле в кълчище. Провал има и в МВР, и във финансите, и в селското стопанство, пак казвам и в здравеопазването, и в икономиката, отсече той.

"Виждате една трагедия с пожара, но щом няма жертви, всичко е поправимо. Искам да благодаря на евродепутатите и депутатите ни, които дариха от заплатите си. В момента виждате тези фундаменти, които се изливат, за да имат подслон хората. Няма село, където да не са направени тук пътищата", коментира Борисов пред събралите хора в Родопите.

Обещал съм, че магистрала Хемус ще направим на първо място, след като хората видят къде се намираме. В момента сме изпокарани с всички съседи, а бяхме лидер на Балканите, на Турция не пратихме никаква помощ, а Турция ще играе голяма роля за Афганистан, коментира експремиерът.

И припомни, че целият ЕС е разчитал на нашето добросъседство с турския премиер и срещата Турция-ЕС се е провела във Варна неслучайно, заяви той.

Борисов пожела и успех на волейболистките довечера. За да ги има успехите, ние построихме зали, отсече Борисов.

Нашият кабинет ще го представим само за да могат хората да сравняват. Вече не си спомням техните премиери, повече прякорите им се помнят, защото народът се подиграва с тях. Искат актуализация, да кажат за какво. Аз се върнах от Братислава със 160 милиона евро. 320 милиона евро съм докарал от Европа само за границата. Да иде Радев, като е дипломат и да донесе 300 милиона. Трябвало им е актуализация. А мене питахте ли ме за първа линия, в условията за най-тежката криза, откъде взимахме пари. Нали са кадърни? Що не го правят, отсече лидерът на ГЕРБ.

Не, не сме атакували ние Киро. Атакували са го ИТН, а ние питахме КС, уточни отново Борисов. "Някой някъде е излъгал или някоя служба на Радев отново е проспала ситуацията, каза той. ИТН разнебити Асен и Киро, които са гледани като най-успешни в служебния кабинет. Кацаров ли е успешен, дето ваксините се хвърлят и препродават, вместо да ни ваксинират. Рашков ли е успешен - дето плашеше хората да не гласуват. Кой е удачен от този кабинет, за да го подкрепя", попита Борисов.

След тези избори се вижда как ни е подредил народът. Никого не мога да накарам да разговаря с нас, но какво искат повече - да се провалят и трети път ли? Народът каза: Нито една партия не може сама, но ГЕРБ не бива да бъде изчегъртан, отсече Борисов и допълни, че с всеки може да преговаря. Като не искат, народът накрая ще ги изгони с камъни, смята той.

По-подготвен за премиер от мене няма, категоричен е Борисов. Как да подкрепя бюджет на един мошеник и утре да кажат: Борисов подкрепи бюджета на мошеника, възмути се той.

За кадрите с полицейското насилие Борисов бе категоричен: Най-строги наказания за тези, които са си превишили правомощията, но и за онези, които нападаха полицаите. Младен Маринов всичко, което е направил, е направил правилно.

Върховният главнокомандващ виновен ли е, че падна самолетът в Черно море? Като четете постовете на съпругата на загиналия пилот, не ви ли става мъчно? Той носи ли отговорност за офицера, който се самоуби на полигона? Значи в единия случай Младен Маринов и Бойко Борисов са виновни, а Румен Радев е невинен, така ли? Нека мерим с един аршин, възмути се Борисов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 73 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    220 26 Отговор
    Като кажеш Тиквата всеки знае.
  • 2 гост

    246 31 Отговор
    Тикво,вземи се гръмни,ама два пътеи за по-сигурно!
  • 3 питам

    229 26 Отговор
    Ти още ли не си в затвора бе крадец!?!?!?!?!?

    Коментиран от #99

  • 4 Браво

    120 26 Отговор
    На туй момче му се подобри речника значително

    Коментиран от #6, #49

  • 5 Ами

    163 20 Отговор
    то акъл не може да ти се набие , как да помниш?
  • 6 Севда

    44 12 Отговор

    До коментар #4 от "Браво":

    Благодаря!

    Коментиран от #72

  • 7 XYZ

    157 23 Отговор
    Крадец, лъжец и турско мекере!

    Коментиран от #125

  • 8 Българка

    130 34 Отговор
    ИТН ДОЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ РАБОТЯТ ЗА ГЕРБ И ДПС!!!!!!!
    ИТН работят срещу президента. Даже Борисов се позова открито на тях! Предлагам ИТН да си прочистят редиците, т.е. ако има почтени да се отцепят или противопоставят на шоумените.
    Борисов е позор!!!! Конфискация и затвор!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #21, #27

  • 9 смерш

    89 17 Отговор
    Наглост и безсрамие на пишман генерала,но за съжаление подхранвано от хаотичните действия на спихналите ентусиазма си т.нар."партии на протеста"!
  • 10 Ипон

    95 19 Отговор
    Каза Тиквата , Буда, Дипко Бибибков
  • 11 Пипи Чорапчето

    124 17 Отговор
    "По-подготвен за премиер от мене няма", категоричен е Борисов.

    А Къдравата Сю, дето я пращаш да взема мандатите напоследък, за кво ни я слагаш отпред - за мюре, да ти вземе мандатчето, да ти обере майтапите? - за к'во, бе, Буци?;)

    Коментиран от #18

  • 12 Верно

    92 16 Отговор
    И на трибуна да застане ТОЛУПА си е ТОЛУП !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 3.14К

    136 15 Отговор
    Може ли поне една седмица да не показвате толупа? Предварително Ви благодаря!
  • 15 Иван

    132 15 Отговор
    Имаше един бивш премиер, с прякора “Тиквата”, ама не си спомням името му.
  • 16 ПЕНЦИОНЕР

    23 121 Отговор
    ...ЧАКАМЕ ТЕ БОЙКО ДА СЕ ВЪРНЕШ....РАДДЕЕФФФ И СЛУЖЕБНИТЕ ФИГУРАНТИ КАЧВАТ ЦЕНИТЕ ...ЗА 3 МЕСЕЦА ХЛЯБА СТАНА 5 ЛЕВА...КИСЕЛОТО МЛЯКО 4 ЛЕВА ...МЕСОТО 30 ЛЕВА ...УЖАС ....А ПЕНЦИИТЕ ПО 200 ЛЕВА....ЗАЩО ВДИГАТЕ ЦЕНИТЕ , ЕЙЙЙ ..Ш ...ЗАЩО....??????

    Коментиран от #20, #25, #26, #36, #80

  • 17 ЕВРО НЮЗ

    97 14 Отговор
    Ей пич, скрий се, не се обаждай радвай се на внуците и парите защото ставаш повече нагъл отколкото се предполага и някой ден охраната ти може да те изоставят
  • 18 смерш

    66 10 Отговор

    До коментар #11 от "Пипи Чорапчето":

    След затварянето на устата на ПКП дойде ред на следващата вече ПРП!
  • 19 БОЧКО

    102 17 Отговор
    Толупа изпълзя от шубраците и започна с нападките към Радев. Винаги трябва да има виновен и враг, но не той. Селски глупак. Народът бявно проумява игрите на Буци.
  • 20 Последния Софиянец

    36 11 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Чакай го на гробищата.

    Коментиран от #32, #81

  • 21 LOSHIA

    36 44 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    РИCТЬO, ДOНЧEВA, МAЯ ,ХАДЖИГЕНОВ ,СЛАВИ ВИ ИЗКАРА МРЪСОТИЯТА И КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ПОКАЗ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ ВИДЯ И РАЗБРА КОИ СТЕ И КАКВИ СТЕ!!КАКВО И ДА КАЖЕТE НЕ СТРУВАААААААА...
  • 22 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    44 10 Отговор
    Двойна виагра с кока... Спиш непробудно... Златото никога повече в чекмедже!!!
  • 23 Нямам думи !

    74 13 Отговор
    60 млрд.Евро заеми ! Евала Бойко !Евала !
  • 24 Един

    22 59 Отговор
    Точен както винаги!!!

    Коментиран от #132

  • 25 айдук Кольо

    62 10 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНЦИОНЕР":

    хайде стига с тез пнЦии ,кат си пенсия ко правиш тука ...Радев бил виновен , нещо склерозата те е хванала теб ...хляб по 5 лева и месо по 30 лева къде има в Банкя в магазина ли!

    Коментиран от #61

  • 26 дада

    34 12 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Аре бегай бе трол!!!!
  • 27 Спри

    33 9 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Наркотиците, не ти се отразяват добре....
  • 28 С топки

    21 63 Отговор
    Баце не е цвете, но ще се излезе по-умен и по-отговорен от всички. Още след първите избори разбра че не може вече да е само той или само някой друг и се опита да ги вразуми ама ТЦ... Колко още време и пара ще замине докато уврат дебелите кратуни на останалите
  • 29 Непожарникар

    44 11 Отговор
    Хвала на Простака от Банкя! Поклон! Ако не беше той, държавата да е счупена вече.... Ще му натякват там за едни шкафчета, неблагодарници. Мъкаааа!
  • 30 Чети му приказките за другите

    45 13 Отговор
    разбирай че е за…бойко:
    мутра
    пожарникаря
    тиква
    на бай Тошо охранителя
    и т.н. и т.н.
    Главанак дай прякорите на другите сега.
  • 31 Ха ха ха🤣

    47 13 Отговор
    Премиер с прякори: тиквата рапона, праните гащи, бай х@й, заешкото сърце..., се подиграва на други кандидат премиери с по един прякор...
  • 32 ПЕНЦИОНЕР

    18 57 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    ОТ ...6 МЕСЕЦА СТЕ НА ВЛАСТ ФИГУРАНТИТЕ НА ФАТМАКА ....НАРОДА ПАДА ПО УЛИЦИТЕ ОТ ГЛАД ЗАРАДИ ВАС ...ЕИИИИ ...!!!!

    Коментиран от #34, #40

  • 33 ЧИТАТЕЛ

    44 11 Отговор
    ТИ МОЖЕ ДА НЕ ПОМНИШ БОЙКО,НО НИЕ ЩЕ ЗАПОМНИМ КАКЪВ ХАЙДУТИН СИ.
  • 34 Последния Софиянец

    35 12 Отговор

    До коментар #32 от "ПЕНЦИОНЕР":

    На гробищата раздават жито за изчегъртани герберасти.Бегай!

    Коментиран от #50

  • 35 сара

    50 10 Отговор
    И аз не помня името му на този тулуп, а само безбройните му прякори .
  • 36 Ти набия

    23 7 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНЦИОНЕР":

    един хляб от 5 и кисело млеко пт 4 в тиквата, искаш ли?
  • 37 Това е той

    49 10 Отговор
    Банкярската мутра съвсем не е прост,що се касае до диктаторската му власт! Той е демагог и манипулатор до дъното на костите си! Овладял е фашистките и сталиниски методи вкупом до съвършенство!
  • 38 JEFF

    54 12 Отговор
    Мутрата си е мутра цял живот . Нагъл , надменен, прост и винаги някой му е виновен . Да , виновен е цял народ , че повярва на мутрата и го търпя цели 12 години. Извинявам се , не цял народ , но една голяма част от него . Мутри вън ! Никога ГЕРБ !
  • 39 Аз съм

    12 38 Отговор
    Гражданин за Европейското Развитие на България.

    А вие какви сте?

    Коментиран от #47, #48, #155

  • 40 Пенс тролев

    17 11 Отговор

    До коментар #32 от "ПЕНЦИОНЕР":

    айде падай, жито раздавай тъпир нещастен.
  • 41 Пари вместо мозък

    21 10 Отговор
    Ако някой толкова много иска да стане многоооо богат и властен човек, трябва да бъде готов за последствията - умствен капацитет, не надвишаващ този на Бойко Борисов.
  • 42 кой му давал

    38 10 Отговор
    Буци , доколкото знам ти си известен не с даването , а с вземането но пари от пътищата .
  • 43 Лечение

    26 9 Отговор
    в спешен порядък. Има конкретни текстове в закона за здравето.
  • 44 ПИТАМ

    42 11 Отговор
    ТОЗИ МОШ//ЕНИК НЯМА ЛИ ДА БЪДЕ ВЪДВОРЕН? ВСЕКИ ДЕН Е В МЕДИИТЕ И РЪСИ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА И ТО СРЕЩУ НАЙ-СТОЙНОСТНИТЕ ХОРА В ДЪРЖАВАТА. ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА КАБИНЕТИТЕ НА БОРИСОВ СА ИЗЧЕЗВАЛИ ПО 19.5 МИЛИАРДА ЛЕВА НА ГОДИНА, ИМА ЛИ ДЪРЖАВА В СВЕТА, В КОЯТО ДА СЕ Е СЛУЧВАЛО ПОДОБНО НЕЩО И ПРЕМИЕРА НА ТАЗИ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ДА НЕ Е В ЗАТВОРА? БЪЛГАРИЯ ЗА ГИНЕС ЛИ Е, ПИТАМ? ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СПИ ЛИ ИЛИ АБДИКИРАЛ?
    ДО КОГА ТОЗИ МО//ШЕНИК, ЧЕ Е И МУ//ТРА ЩЕ НИ ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕ, СЯКАШ НИЕ СМЕ НЕВМЕНЯЕМИ И ЩЕ МУ ПОВЯРВАМЕ НА ПОМИИТЕ, КОИТО ИЗРИЧА?
  • 45 пройчо

    32 9 Отговор
    "... По-подготвен за премиер от мене няма, категоричен е Борисов. .."**** ХХЙ ЗА ТАЯ ТЛАСТА МУТРА !!!
  • 46 иван иванов

    34 12 Отговор
    ей изрод ти най-малко имаш право да говориш...вместо да се скрие от срам,наглеца му с наглец пак ръси простотий...детебияч мръсен
  • 47 И къде точно

    23 10 Отговор

    До коментар #39 от "Аз съм":

    виждаш европейско развитие. Грабете еврофондовете раздавани на България …ГЕРБ.
  • 48 Ти си

    16 7 Отговор

    До коментар #39 от "Аз съм":

    никой.
  • 49 Забележително!

    20 11 Отговор

    До коментар #4 от "Браво":

    Тоя път Буцката веднъж поне не из,,ШЕ"-ка,или из,,БЕ"-ка...!Даже веднъж не каза и ,,ДЕТ СЪ ВИКЪ..."...?!?!Добре му се отразява изолацията на правилният граматически израз...!Сигурно сега,като има време и не ходи на инспекция със жипката-, вече е прочел поне още една книга,освен ,,Винету"...😂😆😉😛🤣...!!!
  • 50 ПЕНЦИОНЕР

    9 27 Отговор

    До коментар #34 от "Последния Софиянец":

    ...КОЛКО ЕВТИНО БЕШЕ ПРИ БОЙКО ...ХЛЯБА 50 СТ...ОЛИО 1,10 ...КИСЕЛОТО МЛЯКО 30 СТ ...МЕСТО 2,5 - 3 ЛЕВА ЗА КИЛО ...ПЕНЦИИТЕ ПО 1 000 ЛЕВА ...ЗАПЛАТИ ПО 4-5000 НАЙ НИСКИТЕ....А СЕГА КАВО Е ТУЙ ...А, ЕИИИ ,ШШШ ...ЗАЩО /....????

    Коментиран от #65, #73, #91, #142

  • 51 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    32 7 Отговор
    А ТВОЙТЕ ПРЯКОРИ АКО ПОЧНЕМ ДА ГИ ИЗБРОЯВАМЕ.........
  • 52 Край

    12 32 Отговор
    Браво Бате руси велик. 12г премиер на България след демократични избори. За 12 г тотално промени странат. Ако нямаш 1милиард българите трябва да ти ги съберат и донесат в Банкя. Ако имат малко акъл де и ако завистта не им е най- голямата на света.
  • 53 Смех !

    32 8 Отговор
    Плашел Рашков лилавите да не гласуват за Тиквата ! Как сам се издаде тъпия простак,как печелеше избори !
  • 54 До 33!!! Хайдук се казва, не хайдутин!!

    24 8 Отговор
    Не обиждай и не сравнявай Бойко с Хайдутите!!

    Коментиран от #67

  • 55 Иво

    31 8 Отговор
    Тлъсти крадецо, ти сам си го актуализираше и въобще си правеше каквото ти е кеф. Машинката ти за гласуване, налечена НС подпечатваше всеки твой каприз и не ти държеше сметка за нищо.
  • 56 Мутри вън!

    27 9 Отговор
    ТОЛУПА Е БИЛ ПОЖАРНИКАР,ЗНАЧИ Е ВИНОВЕН ЗА ПОЖАРИТЕ!
  • 57 Маргините

    28 8 Отговор
    А бе от прякора БОКО ТИКВАТА едва ли някой друг се помни повече.

    Коментиран от #84

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Срам ГОЛЯМ

    26 9 Отговор
    Чекмедже бандит ,Джипко бибитков Тиква и т.н.!!!Това е една малка част от прякорите ти МУТРО !!!!!!
  • 60 Я виж ти...?!

    26 9 Отговор
    Плъшока изпълзял на припек от Банкянската си дупка...!А вчера никакъв го нямаше да изкоментира башибозушката си заповед към полицаите,да издевателстват над младежите...
  • 61 ПЕНЦИОНЕР

    10 28 Отговор

    До коментар #25 от "айдук Кольо":

    ПАЧЕМУ ТАКА ТАВАРИШ ДЕГЕНЕРАЛ ...ЗАРАДИ ФИГУРАНТАЯ ЛЬОТЧИКА И ЧЕЛОВЕЦИТЕ ПАДАЮТ ПО ЗЕМЛЯТА ОТ ГЛАД ...УМИРАМЕЕ ....БОЙКО КЪДЕ СИ ????
  • 62 Боби

    10 25 Отговор
    Бойко ви каже ските и на есен с 200...
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 33 Отговор
    БОЙКО Е ВЕЛИК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

    Коментиран от #78, #87

  • 64 Защо в това

    19 8 Отговор
    минало време на глаголите, сякаш някой ти го е разказал. Защото наистина ти го е разказал! И що за русизми в речта ти - "удачен", а не "успешен". Ах, ти, комунистино! Прякори ли! Чии прякори! Твоите са над 20! Ей, наглец! Как ще държиш Президента отговорен за самоубийство на офицер или за инцидента край Шабла! Питай Каракачанов. Президентът отдавна не "кара" самолет. И да, ще се проваляш всеки път. Апропо защо нЕма запис на Севда ТВ. Пак ли някой написа вместо теб тези думи, както и онези със загрижеността ти за събитията в Афганистан. Между другото, къде се криеш!
  • 65 Допенсията трол

    32 9 Отговор

    До коментар #50 от "ПЕНЦИОНЕР":

    при боко тиквата останахме мнооого назад от всички които тръгнаха наравно с нас в ЕС , пример Румъния сега са с 40% по високи пенсии и заплати от нас , Литва с 60%
  • 66 Протестър

    23 6 Отговор
    Жега, Борисов,жега.
  • 67 Даже се казва...

    19 3 Отговор

    До коментар #54 от "До 33!!! Хайдук се казва, не хайдутин!!":

    ...АЙДУК...!!!
  • 68 Това каквото ни разказваш сме видяли

    24 7 Отговор
    И слушали!! Разказвай на някой който нее бил в България последните 12год!!много скоро беше всичко това, което вършихте!! Помни се и не се забравя!!
  • 69 ГОРД БЪЛГАРИН

    29 7 Отговор
    ТЪП ПРОСТ НАГЪЛ ВСЕ НЕДОСТАТЪЧНИ ДУМИ ЗА ТИКВАТА-И ЗАЩО БЕ ДЖОДЖУМ НЕ СЕ ЯВИШ В СОФИЯ И ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ДА СЕ РАДВАШ НА НАРОДНАТА ЛЮБОВ А ОБИКАЛЯШ ПО ГОРИТЕ И СЕЛЕТА С ПО 20ЧОВЕКА ЕЛЕ И СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ НАРОДНАТА ЛЮБОВ НАЛИ СИ МНОГО СМЕЛ И ГОРД
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 31 Отговор
    Връщай се БОЙКОООО тия ни грабят и убиват
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Николов

    11 5 Отговор

    До коментар #6 от "Севда":

    Скрий са, МА! Аз благодаря!
  • 73 Мнение

    22 6 Отговор

    До коментар #50 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Ей подчовеко, бягай надалеч, щото махне ли се каскета, сте наред престъпниците от герб!!!

    Коментиран от #124

  • 74 аааааааааааа

    19 5 Отговор
    ПЪЛЕН ЖИЗ*ФРЕНИК...ПРОСТО ТРАГИЧЕН....НЯМА ЛИ МЯСТО В ЛУДНИЦИТЕ ПИТАМ???
  • 75 Уйке

    26 6 Отговор
    Няма как да се роди по-долна, лъжлива и крадлива душа от Борисов!
  • 76 Гост

    23 6 Отговор
    Ееее жив ли си бе, боцеееее! Къде се загуби!? Гледаш ли какво правят слугите ти маринов, дето го изгони, че бил депесар и после си го прибра у герб, та и награда имунитет му даде, разбира се, за заслуги към тебе воджа и другия ''убавец'' терзийски, най-п*остия милиционер, дето 2 приказки не може да каже!? Сигурно много се гордееш с тях! Щом такива индивиди могат да са депутати, значи и твоето магаре, дето говори едно време за него, може да снане депутат!
  • 77 номер 1

    19 5 Отговор
    А кранчетата, по които текат милиардите към Борисов, Доган и Пеевски, са прекъснати именно от онзи, дето бил преди това и канадски гражданин.
  • 78 НЕма лошо...?!

    18 6 Отговор

    До коментар #63 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гласувай ако искаш и за Къдравата СЮ...,за Момата Бикова...,за Деси-Тъпото от Дулово...,за комунистическият поет Спас Гърнето...!Мен кво ме интересува това...?!Гласувай си на воля...😝😂😆😉😛🤣...
  • 79 543

    16 6 Отговор
    ИТН и Славчо обслужиха Бойчето,факт !

    Коментиран от #85

  • 80 Дай ги

    7 7 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНЦИОНЕР":

    тези продукти с тези цени, че еврата ми дойдоха в повече. Къде ги има, че да отида да напазарувам с кеф хляб за пет лева!

    Коментиран от #90

  • 81 КОЙ КОЙ КОЙ Е

    5 4 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    УМРЕЛ,БООЖКЕЕ😱
  • 82 Пунта Канна

    13 24 Отговор
    Прав беше Бойко, че ще счупят държавата. Не стига, че всичко тръгна надолу ами сега искат още 1.2 милиарда лева да откраднат.
  • 83 Каката на Боко

    19 3 Отговор
    Ох, вчера съм предозирала хапчетата и брат ми се е превъзбудил днес. Пак хвана гората и почна да дрънка глупости.
  • 84 По- ме кефи прякора му...

    16 4 Отговор

    До коментар #57 от "Маргините":

    ...- ЧЕКМЕДЖЕ-ЕФЕНДИ...😉👍😆!!!
  • 85 Факт

    8 3 Отговор

    До коментар #79 от "543":

    е, да и този си признава без бой. Издаде се с това изказване, или който и да го е написал от негово име.
  • 86 Мими

    19 3 Отговор
    Това не е Киро мутро проста с г- н Кирил Петков Киро може да ти е ансниев и т.н впрочем Харвард не е пожарната школа ама какво ли пиша за такова ........
  • 87 ВЕЛИК Е КАТО НАШИЯ

    0 6 Отговор

    До коментар #63 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ВОЙНИК!!!
  • 88 иванчо

    15 4 Отговор
    хахахахааха
    кой бил събирал парите ...........
    кой ги краде до сега, бибиииииииии
    десетки милиарди окрадохте за последните няколко години;
    а плашенето с гласуването е изцяло герберски патент - или .... или .....
    а Киро няма за какво да го атакувате, затова и не можете да го понасяте; щото ако няма за какво да държите за топките някого, не го и вземате в 'гордите' ви редици ... редици на продажници и изедници за собствения си народ;
    унищожихте всякакви производства; унищожихте цялата икономика; унищожихте здравеопазването; образованието ни е жалка сянка на далечни спомени .....
    и за прякори ли ще си говорим ?!?! а познай кой има най-много у бугарско

    капка срам нямате, докато си тъпчете джобовете с кървави пари от гърба на народа; за достойнство, чест, морал ... и дума не може да става;
  • 89 нископадналбоко

    17 3 Отговор
    Този изпечен лъжец и клеветник 12 години упрсвлява с лъжи и манипулации. Да, пари има и тези пари ги СЪБРА именно СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, което спря кражбите и далаверите на мутрата, ДПС и всичките им подопечни. САМО, ЧЕ БЕЗ ДА СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ХАРЧЕНИ, ТЪ ПА МУТРО. Това не е редовен кабинет, а служебен. За толкова години във властта, мутрата не го научи това и за да се хареса на "простите", по думите на самия Боко, лъже и манипулира!!!Друго си е да си завършил за пожарникар, а не някакъв си Харвард. ЗЛОБЕН е именно към Кирил Петков и Асен Василев, защото го удариха по крадливите ръчища. И защото народът провидя убийствената разлика в компетентността, почтеността, да не говорим в образованието и достойнствата на служебните министри Петков, Василев, Рашков и тъ потията на тиквата и компания. Жалък, жалък маркучодържател!
  • 90 ПЕНЦИОНЕР

    4 15 Отговор

    До коментар #80 от "Дай ги":

    ...ЕТО И ТУК ИМА ХОРА КОЙТО СЕ ЯДОСВАТ НА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ ...ХЛЯБ 5 ЕВРО ..КИСЕЛО 4 ЕВРО ...КО СТАА БЕ , А ЕИИ ШШШ ...А ЗАЩО НАМАЛИХТЕ НА НАРОДА ПЕНЦИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ ...ХОРАТА ПАДАТ ОТ ГЛАД ПО ЗЕМЛЯТА ..ЕИИИ...?????
  • 91 Ееееей

    11 3 Отговор

    До коментар #50 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Хахахаааааааааа!
  • 92 Пепи

    21 4 Отговор
    Е как да нЕма пари. Нали дръпнахме 30 млрд. Иначе за прякорите е прав. Помня един дето му викаха Тиквата...
  • 93 Емоционален!

    15 5 Отговор
    Ох Милият ми Буцка...,какво ми е кротичко и добричко агънце на снимката...,направо ще ме разплаче от умиление...🙄😔😤😰...!
  • 94 Ддд

    19 4 Отговор
    Гадината пак изпълзя. Доктор Гълъбова, моля вземете спешни мерки.

    Коментиран от #116, #166

  • 95 Илюминат

    17 6 Отговор
    Знаем че трудно помниш бе, буци!
  • 96 Ум Белия 🐬

    20 6 Отговор
    Боко Главата е най известния псевдоним на мошенник
  • 97 бягай бе

    20 7 Отговор
    простак неден.,..
  • 98 Тони

    9 14 Отговор
    Връщаш се баце, връщаш се….
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 джаба

    14 3 Отговор
    Я МУ ЕБ.. МАА.. НА ПОЗИ ВЪШЛЬ0
  • 101 Наблюдател

    21 3 Отговор
    Мълча като dupe два дни за битите от полицията младежи от протеста, ама не можа да се стърпи повече. Само дето каквото и да каже, се чува само бръм.
  • 102 Вълк единак

    22 5 Отговор
    Ко правиш у Родопите ве Тулуп, за това ли има ръст на горските пожари.

    Коментиран от #112

  • 103 Бесен Язовец

    19 3 Отговор
    Партия Учиндол казали, а те само питали КС за Кирил Петков поне стана ясно, че с новата патеричка от Учиндол се стиковат добре!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Навалний

    13 4 Отговор
    За сметка на това, Тиква го знаят всички до един!
  • 108 Хари

    13 5 Отговор
    Два дни мълча за битите протестъри днес пак се прави на голям икономист,а от нищо не разбира а главния виновник за всичко е той защото нищо не се правеше без негово нареждане
  • 109 Борисов

    8 16 Отговор
    пак им разказа играта.
  • 110 HDefinition

    14 3 Отговор
    Аз си спомням твоя прякор "тиква"! И добре си спомням твойте копой които ме преследваха от твое име.....!
  • 111 Behemoth

    14 3 Отговор
    Тоз боклук се беше покрил...ама пак изскочи...

    Коментиран от #131

  • 112 Протестър

    13 3 Отговор

    До коментар #102 от "Вълк единак":

    Бяга от нас по разни села,паланки и землянки из Родопите...!Не смее да стъпи от година и нещо на жълтите павета...!Страх го е от...,,народната Любов"...!
  • 113 Настрадин Ходжа

    11 3 Отговор
    Прякорите в ГЕРБ са :ПКП, Деса - Дълбоката, Боко- Главата, Москов- шмъркащия, Горанов - Спирта, Московски- Шишето, Младен - Шофьора, Костадинка ...
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Бамбука

    12 4 Отговор
    Това ако е трябвало сам да го изчете са му трябвали минимум 6 часа. Колкото до неговите едно минутни премиери - къдравата Сю е достатъчно доказателство.
  • 116 Нннн

    9 4 Отговор

    До коментар #94 от "Ддд":

    Този е най-тежките случай от пациентите на Д-р Гълъбова...!!!
  • 117 Стоян

    11 4 Отговор
    Те резултатите от 10г. управление се виждат,във всички отрицателни класации първо място и във всички положителни последно.
  • 118 Ахахахах

    4 4 Отговор
    Ти жива ли си ма нафталин?!
  • 119 Моканина

    6 3 Отговор
    Боже,колко много п-ростаци и д-иваци има тук ,Боже!
  • 120 ЗНАЕШ ЛИ ТВОИТЕ

    9 5 Отговор
    БОРИСОВ, ТВОИТЕ ПРЯКОРИ СА ПО-ВЕЧЕ ОТ СЪБРАНИТЕ ПРЯКОРИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ТЕЗИ В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И СА ОТ ЛОШИ ПО-ЛОШИ, НАЙ-ЛОШИ СВЪРЗАНИ С ТВОЕТО МИНАЛО, ПОВЕДЕНИЕ, КОРУПЦИЯ И Т.Н. ВСИЧКИТЕ ГИ ЗНАЕМ И ПОМНИМ, И ЩЕ ПОМНИМ.
  • 121 мда

    9 3 Отговор
    затвор за свинята затвор за внуците му затвор за кучката дъщря му;
  • 122 Тоя

    6 4 Отговор
    Кой беше?
  • 123 знаещ

    11 4 Отговор
    Изброявам в хронологичен ред: Боко Рапона /от младежките години в Банкя/, Боко Банкянския /СИК/, Боко Тиквата/СИК/, има още през премиерските му години, тях ги знаете.
  • 124 Докато е време...

    10 4 Отговор

    До коментар #73 от "Мнение":

    ...фащай самолета за Дубай и право при твоят ортак-Божков...!Щото да не се наложи като Афганистанския президент да бягаш в последният момент...
  • 125 Мдаааа

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "XYZ":

    Викаш само прякорите помни.... Тиква, Тулупа, байХ0я, ЛЪЖЛЬО, Крадльо, Прани гащи, бай Ганьо и т.н.
  • 126 пфуй

    15 5 Отговор
    Борисов е голям лъжец.Служебното правителство не е казало, че няма пари, те са събрали пари, но не е законно да ги харчат преди да се актуализира бюджета, а това може да го направи само народното събрание. Този простак много обре го знае и за да печели политически дивиденти, саботира актуализацията, защото него не го интересуват пенсионерите и бизнеса да се подкрепи в кризата, а на попречи на това, за да не го направят други, а иска да го прави само той. Рядко противен човек.

    Коментиран от #138

  • 127 Учуден

    12 3 Отговор
    Прякори ли? Та тебе никой не може да те бие по прякори бе, сикаджийска мутро, прякорите ти са от ботаниката, зоологията, патологията и от всичко долно и гнусно в българската политика.
  • 128 Черен петър

    9 3 Отговор
    Така може да говори един много прост и умствено ограничен човек, комуто липсва много от образование, възпитание и култура! И това нещо е бил министър - председател повече от 10 години...
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Здравейте, ФАКТИ

    8 10 Отговор
    Вие сте един от-най антигербераските сайтове, ако не и най-антигербераския. Тук всеки божи ден 10-20 загубеняци изливат тонове с помия върху ГЕРБ и в частност Бойко Борисов. Противни сте, а още по-противни са комплексарите, които всеки ден бълват помия, чрез вашия сайт.
    Жалки сте.
    Противни сте.
    Губещи сте.
  • 131 Един оптимист

    4 2 Отговор

    До коментар #111 от "Behemoth":

    Изкочи, благодарение на ИТН и лъжите им.
  • 132 Друг

    1 3 Отговор

    До коментар #24 от "Един":

    НАТОЧЕН !
  • 133 В е л и к и я

    5 3 Отговор
    Не знам за техните прякори ама твоят и на надгробния ти камък ще стои , може да не е издълбан ама със сигурност ще има със спрей ....!Во веки веков!
  • 134 нико

    4 3 Отговор
    Чист КОМУНИСТ . Дедо е утрепан от ревнив съпруг заради любовна авантюра , а не от милицията . За това и тати и чичо и той са в челните редици на БКП .
  • 135 локомотива

    4 3 Отговор
    Точно бою-глигана да не говори за прякори че неговите са над стотина и все верни.
  • 136 Мечо Пух

    7 5 Отговор
    Всичко, което е казал и е публикувано в статията е лъжа! Този е патологичен лъжец, което е болестно състояние! Няма ли около него хора, които да го дърпат за пеша от време на време, та да се осъзнае, че вече и бебетата не му вярват! Това, което ръси, явно е за консумация на фанатиците герберасти, които са толкова обсебени от дебелата фигура на плодовия зеленчук, че са готови и олигавената му мутра да ближат...

    Коментиран от #137

  • 137 Я, я верно ли

    3 4 Отговор

    До коментар #136 от "Мечо Пух":

    Начеша ли си убаво крастата, да оплюваш ГЕРБ

    Коментиран от #150

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Математика

    4 5 Отговор
    117.....97.......75......63...... депутати.Намаляваща функция сте вие от герб.... избори след избори.
  • 140 мунчо

    7 4 Отговор
    НА ТОЯ ПАК ВСИЧКИ СА МУ ВИНОВНИ,САМО ТЕ И ТОЙ. ВИЖТЕ САМО КАКВО МЕКОТЕЛО НИ Е УПРАВЛЯВАЛО ТОЛКОВА ГОДИНИ.

    Коментиран от #143

  • 141 Прост народ

    4 3 Отговор
    Сега се сети говедото, че Радев е върховен главнокомандуващ! Когато обясняваше на томислав какво се набива на прост човек, не сети!
  • 142 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Хаха! Пенцио, ти в коя държава си живял последните 30 години? Какви са тия цифри?
  • 143 Какво мекотело, бе тъпунгер

    4 4 Отговор

    До коментар #140 от "мунчо":

    Аз виждам много асфалтирани улици, който не са пипнати от 100 години, не те ли е срам да пишеш глупости бе смотаняк.
  • 144 факт

    4 4 Отговор
    този е бъдещ затворник!

    Коментиран от #145

  • 145 Радев нали ?

    4 5 Отговор

    До коментар #144 от "факт":

    Да да Радев, трябва да бъде бъдещ затворник.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Герберче

    0 4 Отговор
    На кого ни оставяш Бащицеееее!!!
  • 148 Нема що да питаш.

    2 1 Отговор

    До коментар #146 от "питам":

    Понеже си много неграмотен.
    Оди пини две ракии и си легай, нема смисъл да се напиняш да ми пишеш отговори.
  • 149 НИКОГА ГЕРБ

    5 5 Отговор
    ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, ОСВЕН СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО МОЖЕ ДА ОЗАПТИ БОЙКО БОРИСОВ, Е... ЖЕНА МУ, КОЯТО Е В АМЕРИКА! БОКО САМО ТОВА ЩЕ ГО ИЗЦЕРИ!
  • 150 Мечо Пух5567

    1 5 Отговор

    До коментар #137 от "Я, я верно ли":

    Що питаш/ Ти да не би да се наблиза на Буци южното подкръстие? Щото така звучиш...

    Коментиран от #152

  • 151 Съвестен

    7 3 Отговор
    Този безродник и безбожник е време да бъде детрониран от ГЕРБ с вътрешни сили. В противен случай ГЕРБ е обречен. Помни пребитите деца за твоето спасение Тикво! Тиквата опозори и Полицията!
  • 152 Ти май

    1 4 Отговор

    До коментар #150 от "Мечо Пух5567":

    Се наблиза с домашна ракия и ти дойде куража да напишеш поредната глупост. Айде бегай да спиш и стига се напиня да пишеш глупости.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Съвет към Бойко Борисов

    2 6 Отговор
    Бойко, провери кои са тия Факти и ги заведи под съдебна отговорност за подстрекаване към омраза. В този сайт се задават някакви заглавия и се почват някакви злобарски и обидни коментари, които не се търпят. Ей, журналистчета от факти, вие не разбрахте ли, че ставате много нагли и непоносими и откровено дразните.
  • 155 Ромул

    0 2 Отговор

    До коментар #39 от "Аз съм":

    Браво! Да го целуваш!
  • 156 турчино

    3 0 Отговор
    твоя на вече боко тиквата
  • 157 Бойко

    2 4 Отговор
    Мачкай Баце!
    Теб всички те знаят, а името ти ще се запише със златни букви в историята ни.
  • 158 БОКОКЪРЛЕЖ

    5 1 Отговор
    Провал има във външната политика, тежък провал, заяви Бойко Борисов по време на обиколка в Родопите. СПОРЕД ТЪПАКА ОТ БАНКЯ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА Е ПО РОДОПИТЕ И ТАМОШНИТЕ ЛОВНИ СТОПАНСТВА КЪДЕТО ПАРАЗИТА ПЛЮСКА НА АВАНТА ДИВЕЧ И МЕЧЕШКИ СУДЖУЦИ И КЮФТАЦИ !
  • 159 ЧАГЪРТ ЧАГЪРТ

    4 1 Отговор
    БОЙКООО , МЛАДЕНОВ И МАРИНОВ С ТЕБ ЛИ СА , НЕ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ В ЗАТВОРА ЩЕ СИ ОМРЪЗНЕТЕ ЗАЕДНО БЕ ПРЕСТЪПНИКО ДОЛЕН ГАДЕН СКАПАН ? ПАЗЕТЕ СЕ ДА НЕ ВИ ДОКОПАТ БИТИТЕ ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕТЕ САМО РИТАНИ , ЩЕ ИМА И МАНДРЪЦ !
  • 160 ЧЕКМЕЖАР

    4 1 Отговор
    ТАЯ СНИМКА НА КАТЕДРА ОТ РОДОПИТЕ ЛИ Е ИЛИ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ СЕ Е ПРЕМЕСТИЛ ТАМ , ПРИ КЮНЕЦА ДОГАН ............. ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИШ ЗА МС И ДА СВИКВАШ С СЦЗ ПРЕСТЪПНИКО КРАДЛИВ !
  • 161 бягай бе

    4 1 Отговор
    измет неден...
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ПРЕСА

    1 1 Отговор
    АБЕ СТИГА СЕ РАЗКАРВА КАТО ПАНАЙРСКА МЕЧКА НЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА С ТИЯ ПАНАИРИ КЪДЕТО ГИ ПРАВИШ
  • 164 НЕЛИ

    1 1 Отговор
    ЗАТВОООООООООР!
  • 165 бай Киро

    1 1 Отговор
    Къдее са паритее Къде е Мата Хари това искат да чуят хората а ти по цял ден Радев та Радев не така!
  • 166 Ееее как да вземе мерки

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "Ддд":

    Тиквун се крие по села и паланки като учителя си Янко от Правец и санитарите не могат да му облечат ризата.
  • 167 паплач или сган

    0 0 Отговор
    И това се казва от човек с прякори - Буда , Мутра , Тиква ??? Наглост , простащина , лицемерие......
  • 168 Бойко

    0 0 Отговор
    Мачкай баце.
    Тиквите вече станаха много. Тиква до тиква, а след нея друга тиква. Тлъсти месести тикви, подредени по банките, обаче до една кухи!! Гнили тикви!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове