Last news in Fakti

19 Август, 2021 14:09 13 570 95

Туловището иска да се тъпче

  • делян пеевски-
  • бойко борисов-
  • туловище

А кранчетата, по които текат милиардите към Борисов, Доган и Пеевски са прекъснати  именно от онзи, дето бил преди това и канадски гражданин

Туловището иска да се тъпче - 1

Един човек - депутат, с турско име, но с българско гражданство, само преди броени месеци публично нарече Турция своя родина! Това коментира във "Фейсбук" Диана Дамянова.

Та този същия човек, който трудно артикулира думите в говоримия българския език, и с голяма степен на вероятност не се справя никак добре и с писмения български език, та този човек видите ли , бил напуснал една зала, където заседава висшия консултативен форум на републиката, защото били допуснали в залата евентуален гражданин на Канада!

Да, става дума за онова поредно подставено от Доган лице, Карадаир /или нещо подобно/, който счита че може публично да нарече Турция своя Родина, но не признава правото на Кирил Петков да се откаже доброволно от канадското си гражданство. Или не му уйдисва, както се казва на чист турски език.
Защото този неграмотен на български език човек, не е случаен човек, а е сламения човек на Доган и Пеевски.

А кранчетата, по които текат милиардите към Борисов, Доган и Пеевски са прекъснати именно от онзи, дето бил преди това и канадски гражданин.
Цялата помия на обръчите от медийни подобия на Пеевски е съсредоточена да удря, с каквото и колкото може по Кирил Петков и Асен Василев. Да удря, без оглед на достоверността и без да се търси дори някаква привидност на истинност.

Защото всеки ден на тези две момчета в министерския съвет, представлява още едно, или още няколко прекъснати кранчета.
А туловището трябва да се тъпче, да гълта от живото месо на българския народ, на българския бизнес, на българската икономика. Защото само така живее.
Затова, онзи неграмотен на български език човек с родина Турция издига в скандал вече прекратеното канадско гражданство на Кирил Петков.

И когато то се окаже прекратено, бъдете сигурни, че дори на лош български език онзи сламен човек няма да се извини.
Защото, хвърлянето на всякаква помия по тези момчета е първостепенна задача на ГЕРБ и ДПС, за съжаления волю или неволю подхваната и от ИТН. Но за това - друг път.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 159 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде

    140 4 Отговор
    Йордан Цонев да "обобщи" ИСТИНАТА " !

    Коментиран от #11

  • 2 Мими

    231 7 Отговор
    Харесвам този коментар и разсъжденията, да не говорим за това колко депутати български граждани не говорят българския но са в парламента и коментират ли коментират нищо че е неграмотно
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пич

    42 140 Отговор
    Кранчетата към Борисов ако и да са прекъснати , целия пердах между " новите " , е към кой да потекат... Резидента дърпа на една страна , Ристе на друга , а Мая на трета... Само балъците , гласували за такива , си мислят , че и към тях ще потече нещо...

    Коментиран от #51

  • 5 hh88

    201 15 Отговор
    Кирил Петков трябва да основе партия с негласната подкрепа на президента и да видим тогава всички чалгари и мутри какво ще правят.
  • 6 Освен

    194 10 Отговор
    че нарече Турция негова Родина , нарече българската земя "моята земя" , подчертавайки с това Османската империя ! Вчера при президента го каза пак с леки за обиколки , насочвайки вниманието , че българите едва ли не са в земите на Османската империя !

    Коментиран от #15

  • 7 Българка

    185 19 Отговор
    Адмирации за Дамянова, за позицията й и статията!!!!!!
    Тази позиция се подкрепя от над 60% от българското общество! Но поредната инсталация на туловището, което иска да се тъпче с живо българско месо е ИТН. В момента тези предатели вместо да изпълнят това, за което избирателите ги изпратиха- а именно вкарване на туловището в затвор, демонтиране на сарайския модел, точно те СЛАВИ И ИТН СЕ СДРУЖИХА С ГЕРБ И ДПС И АТАКУВАТ и ОМАСКАРЯВАТ ТЕЗИ, КОИТО БОРЯТ КОРУПЦИЯТА

    Коментиран от #55, #76

  • 8 БАЙ Х@Й

    79 6 Отговор
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 9 Казуар

    99 3 Отговор
    Той е нарекъл Турция своя родина без да е сигурен, че е потомък на османците дошли от Анодола по българските земи.

    Коментиран от #67

  • 10 Румен

    138 6 Отговор
    Само да питам царя когато беше Министър какво гражданство имаше?

    Коментиран от #16, #39, #59

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 смерш

    104 8 Отговор
    "Волю или неволю подето от итн"?
    Нима има здравомислещ човек, още повече на възраст позволяваща му да е бил свидетел на всичко което се случва в територията през последните 30 години,който да е вярвал в независимоста и чистите и свободни намерения на Трифонов да влезе в политиката?
    Та този човек и "шоуто "му са една от язвите на този "преход"изсмукващи интелектуалния капацитет на Българската/подчетавам Българската/Нация!

    Коментиран от #23, #25

  • 13 Иван

    107 9 Отговор
    Няма нито един турчин, който е роден в България и живее тука да смята България за "майка родина". Туй е самата истина и да приказват турците, че не е така просто лъжат.

    Коментиран от #38, #48

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 смерш

    15 53 Отговор

    До коментар #6 от "Освен":

    По скоро искаше да каже,че Българи и турци са с еднакъв родово-генетически произход!

    Коментиран от #82

  • 16 Аз да пиша

    19 26 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Българско гражданство имаше . Той не е приемал друго гражданство. Виж,и провери ,та и тогава пиши .
  • 17 хаха

    10 83 Отговор
    "онзи дето бил преди това и канадски гражданин" е все още канадски гражданин :)
  • 18 Да пиша

    76 6 Отговор
    Шопара Пеевски. Най крадливия .
  • 19 Напред

    75 8 Отговор
    Спиране на кранчета и... изчегъртване, както се чисти от животинсата тор, обор!!!
    До дъно!!!
  • 20 Песен

    17 30 Отговор
    Тез' червени толупи, кой ги, баба, научи ... кой им ги, баба, забучи !
  • 21 Президентът Радев

    70 8 Отговор
    Господин Карадайъ коя е вашата Родина майка?

    Коментиран от #64

  • 22 Пенсионер

    65 12 Отговор
    Тях не ги мислете,както и Симеончо и други такива.Аз се пенсионирах на 53г. и с пенсия над 1200лв.. Много млади работят за тия пари по 15ч. за едното ядене.Важното е ,че сега има банани и караме 20годишни мерцове и баварки.Нали това искахте - кой не скача е червен.Стягайте се откъм кръста да бачкате до 65г.,ако не ги вдигнат защото братчедите не им се работи

    Коментиран от #34

  • 23 бавноразвиващ

    11 7 Отговор

    До коментар #12 от "смерш":

    глупак с правописни грешки!

    Коментиран от #27, #47

  • 24 Пунта Канна

    20 44 Отговор
    А къде отидоха парите от спрените кранчета? Като гледам доходите на хората не се повишиха от както спряха течовете, но за сметка на това цените на всички рязко скочиха нагоре за последните няколко месеца.

    Коментиран от #46

  • 25 LOSHIA

    12 11 Отговор

    До коментар #12 от "смерш":

    Нима има здравомислещ човек, още повече на възраст ,който да се съмнява в дефицитите на пишештия ??!!??

    Коментиран от #31

  • 26 удри

    10 58 Отговор
    Колкото и Прокопиевите медии да се опитват да изперат Канадеца не се получава.
  • 27 смерш

    8 4 Отговор

    До коментар #23 от "бавноразвиващ":

    Нима,"образован"умнико?
  • 28 Стефан

    40 7 Отговор
    Г жо Дамянова този просто е поредната МЪЖКА СЕКРЕТАРКА на ДОНОСНИКА Доган, само не разбирам глупостта на техния електорат да гласуват за тези които бяха в услуга на възродителите от БКП сега наречени социалисти.
  • 29 сноу

    6 1 Отговор
    Не знам кой ти е казал че си пич ,ама явно си -хич
  • 30 опа

    18 37 Отговор
    Кирил Петков не е спрял кранчетата, а просто ги пренасочи другаде.

    Коментиран от #40

  • 31 смерш

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "LOSHIA":

    Виж коментар 27!
  • 32 LOSHIA

    11 23 Отговор
    А кранчетата, по които текат милиардите към Борисов, Доган и Пеевски са прекъснати именно от онзи, дето бил преди това и канадски гражданин,но сега милиардите ще потекат към друг и ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ Е ТОЙ!!
  • 33 Доротея

    6 28 Отговор
    Предатели! Всички на Запад са предатели! Приели са, че гражданин на ЕС и НАТО не се счита за чужд гражданин и трета страна! Все ено е българен, който никога не е напускал тези земи. Погледнете ятото гербераскини, които сте пратили в ЕС - Пиги Памловна - Партизанката! Другите гербераскини веднага се омъжиха там и хич не са повече българки! Моника Хасан - Панайотова! Ева Майдел! Мария Гаргамел! Все големи патроитарки! Имаше една политоложка, която се пише антигерб. Тя пък се опита да направи евродепутат дъщеря си, която е със интересното име - Лаверн! Пълен крах на институциите! Само г-н Карадая защитава българщината и патриотизма!

    Коментиран от #73

  • 34 Ангел

    9 20 Отговор

    До коментар #22 от "Пенсионер":

    Пенсионер само едно не разбрахте че онзи строй го бутнаха вашите хора, сега те са капиталисти и карат нови мерцедеси и баварци, а ние по малоимотните караме японски коли защото са по здрави, а ти си карай москвича и сънувай онзи строй.
  • 35 00000

    9 25 Отговор
    Пеевски е продукт на НДСВ и БСП. Пеевски и Корнелия Нинова бяха зам. министри в правителството на тройната коалиция. В правителството на Орешарски Пеевски беше избран за шеф на ДАНС. Къде е тук Борисов?
  • 36 карай

    12 22 Отговор
    Министър Петков подари 34 мил. евро субсидия на албанска фирма фирма за електромобили, на която представител за България е неговият кумец. Но по-притеснителна е далаверата с над 200 мил. лева необезпечени кредити, които раздаде през ББР за последния месец. Иначе го поздравявам за спрените кранчета и борбата с мафията.
  • 37 ПСР

    45 4 Отговор
    Ама пък Президентът,безкрайно откровеноси го попита,Карадаир бей,коя му е Родината....Много ме изкефи!А всъщност,Карадайъ,даже не е турчин.Българо-мохамеданин е.Още по-зле говори това за него.
    Бих попитал и останалите участници в този разказ,коя им е Родината.
    Сходен въпрос и за цялото ръководство на ПП ГЕРБ.
  • 38 Рони

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Да така е много си прав,шапка ти свалям
  • 39 Аз да пиша

    15 2 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Попитай БСП ,другаря Георги Пирински, той имаше гражданство САЩ ,все пак там е роден в Ню Йорк.
  • 40 хаха

    2 6 Отговор

    До коментар #30 от "опа":

    Така е, г-н Прокопиев може да потвърди.
  • 41 Азазел

    22 4 Отговор
    И Боко е много притеснен от канадското гражданство, но той защо ходи да бие чело на килима пред "султана"?
    Или понеже в конституцията не пише нищо за мишки, значи може?
    Но пък и двамата, ако са искали помощ от чужда държава за изборите в България?!
    Ало, Гешев...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Тодор Живков

    35 4 Отговор
    Браво чудесна статия абсолютно вярно е всичко ама защо тъпия Български народ търпи тези изроди още отдавна трябваше да изчезнат в Белене.
  • 44 ле ле

    5 25 Отговор
    К.Петков да се държи адекватно когато ходи по студиата и да не хвърли в публичното пространство клевети от типа.."ИТН казали че не им пука за пенсионери и др.идиотщини".Имаме все пак поглед ърху нещата и такива евтини пропаганди са отвратителни..
  • 45 въпросче

    31 2 Отговор
    от много време ми се въртяха едни въпроси: Защо нямаме българска политическа партия в турция, и на това отгоре Ердоган осигури на Бойко 140 избирателни секции и как така ДПС винаги е била на власт зад камерите?

    Коментиран от #57

  • 46 Коня на оня

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "Пунта Канна":

    Пунто а как течеше от кранчетата преди няколко месеца,ама за някой....
  • 47 LOSHIA

    10 1 Отговор

    До коментар #23 от "бавноразвиващ":

    Правописна грешка може да се допусне по ред причини,но простотията ти е по рождение!!!
  • 48 оги дойнов

    3 8 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Демек искаш да кажеш да живее бай Тошо?Ами кажи го без заобикалки!
  • 49 Бай...

    25 6 Отговор
    ГЕРБ, ДПС, ИТН! Това е новата коалиция, така че ГЕРБ да взимат мандата, а бедния и прост народ да се стяга да излиза на площада!

    Коментиран от #52

  • 50 подяволите

    4 8 Отговор
    ей много късно добавиха турския език в образованието, да почвам да уча, че еничарите да не ме бастисат когато оджата запее друга песен.
  • 51 изрод от ГЕРБ

    7 16 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Избирателите на Ристе и Мая са такива. Синьо-червени бетонни г..ви
  • 52 LOSHIA

    10 11 Отговор

    До коментар #49 от "Бай...":

    Заради Червен Ицко и Мая никой няма да излезе на площада бре!
  • 53 Отчаяние

    22 3 Отговор
    Стотици хора, даже хиляди се разочароваха от Слави. Имаха надежда че наистина държи за хората. Но всичко е било празни приказки. Само да заблуди хората и да си погъделичка егото. А когато гласуваха толкова хора, той не знае какво да прави. За идиоти ли мисли хората че от Фейсбук като някой тинейджър ще управлява и назидава хората кое е право и кое не е. Никой не те е предал Слави, ти предаде хората и този Суверена ще те затъпче в миша дупка, където ти и твоите устати сценаристи Ви е мястото. А "Суверена" в твоите уста звучи гнусно. И всички ли в твоята партия мислят като теб или теб не те интерисува. Важно е ти какво мислиш.това не е Мъжкарско, това е поведение на неудовлетворен от себе си човек. Огледален образ на Тиквата.

    Коментиран от #58, #69

  • 54 Го4о

    9 29 Отговор
    Диана Дамянова ЛЪЖЕ! Народния представител Карадайъ никога не е казвал, че Турция е негова родина, а че Турция е негова ПРАРОДИНА, което е исторически факт!!!! А "мисирките", които ни промиват съзнанието са от радевия кокошарник и го правят за пари, въпреки, че и тяхната прародина е същата тази Турция!

    Коментиран от #63

  • 55 LOSHIA

    12 19 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    РИСТЬО, ДОНЧЕВА, МАЯ ,ХAДЖИГEНOВ ,ВИE УДЪЛЖИХТE AГOНИЯТA НA БЪЛГAРИЯ! ВИE УДЪЛЖИХТE И РAХAТA НA БOРИCOВ. CЛAВИ ВИ ИЗКAРA МРЪCOТИЯТA И КИРЛИВИТE РИЗИ НA ПOКAЗ.ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ГИ ВИДЯ И РAЗБРA КOИ CТE И КAКВИ CТE!!КAКВO И ДA КAЖEТЕ НE CТРУВAAAAAAAA..
  • 56 Лъжливия Бабикян

    6 15 Отговор
    ФАКТИ с такива статии ще ревете.
  • 57 Тошко

    9 19 Отговор

    До коментар #45 от "въпросче":

    Избирателните секции 140 бр. ги осигури Мая Манолова с новия избирателен кодекс! А Б.Б. ще го търсиш с газена лампа, защото скоро няма да можеш да си плащаш тока!
  • 58 изрод от ГЕРБ

    10 5 Отговор

    До коментар #53 от "Отчаяние":

    Като ви го поднесе Суверена с 800,тогава ще разберете какво е отчаяние!!
  • 59 Раданч Татлъту

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Македонско🐵🐵🐵
  • 60 Behemoth

    3 8 Отговор
    Човека каза ,че всички имаме обща прародина някъде там около Афганистан и по навътре ХАХАХ....намекна за нашият прародител Тюрк Изначални хихихи.....и така като гледам по улиците май сме от ТАМ....
  • 61 Официално

    17 4 Отговор
    Наистина няма такъв грабеж в човешката история това туловище от Банкя грухан и доган ликвидираха България
  • 62 Мехмед

    4 10 Отговор
    Естествено, че Турция е майка - родина на всички турци независимо къде са родени. Подобно е при всички етноси и съответната държава. Какво се правите на ощипани моми?
  • 63 изрод от ГЕРБ

    7 1 Отговор

    До коментар #54 от "Го4о":

    Гоче, ти стана по-голям депесар и от турците бре

    Коментиран от #65

  • 64 Го4о

    5 15 Отговор

    До коментар #21 от "Президентът Радев":

    А на Радев коя е родината майка, когато руския патриарх му "набиваше канчето" в българското президентство, а Радев гледаше срамежливо като тинейджърка след .....
  • 65 Го4о

    4 7 Отговор

    До коментар #63 от "изрод от ГЕРБ":

    А ти стана по - голям изрод от Радев бе?

    Коментиран от #72

  • 66 кочо кратуната

    11 1 Отговор
    ИТН съзнателно подхвана с гражданството на кирчо на база договоркато с доган ,който стои зад проекта и финансира итн на функционалния неграмотен чалгар..Разберете и бъдете сигурни ,че след предсрочните избори герб дпс и итн ще сформират правителство на всяка цена с една или друга стратегия .

    Коментиран от #75

  • 67 Ромул

    11 2 Отговор

    До коментар #9 от "Казуар":

    Не!Сигурен е, че не е потомък на османските турци!Сигурен е,че е потомък на помохамедачени българи- помак! Но това е под чертата!
  • 68 Subaru STI

    14 1 Отговор
    И ДПС, и Борисов, са слуги на Ердоган. За тях България е нищо - просто територия, откоято да крадат. Имат си бизнеси в Тирция, хората не ги интересуват!
  • 69 LOSHIA

    6 1 Отговор

    До коментар #53 от "Отчаяние":

    Никой не вярва на тлъстите ти мазни и долни лъжи,гарнирани с празни,кухи и глуповати опорки
  • 70 цървулан

    2 8 Отговор
    Дияно,май не си си пила хаповете.Едно е да си само български гражданин,та макар и с турско самосъзнание,друго български и канадски гражданин.Хич не са ми на сърцето ДПС,и отдаван пледирам че тази партия трябва да се заличи от регистъра,но закона казва това и точка.Да вземат да го променят тоя закон,и да може всеки да се кандидатира за акквото си иска.
  • 71 Симеон и сега има Португалско

    7 3 Отговор
    Гражданство!! Той нее и мечтал, че някога ще се върне в България!! Малко вероятно да има Българско гражданство, ако е получил, това е станало когато стана мин Председател!!
  • 72 LOSHIA

    5 0 Отговор

    До коментар #65 от "Го4о":

    Гоче ,Радев никога не е бил изрод!!!!!..........Ааааа ,ти се страхуваш да не те изпреваря ли? Споко ! Ти си първенец!!!!
  • 73 КИРКОР

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Доротея":

    Деридая, благодаря, че ме осветли по въпроса!
  • 74 Бамбука

    8 4 Отговор
    Герб си имаха "златно пръстче", "златна патерица", а сега в добавка и " златен прашец". Как няма да атакуват служебните министри като им изтриха "лустрото" по перфектен начин показвайки в какво блато са завлекли България.
  • 75 LOSHIA

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "кочо кратуната":

    Имаш много сериозни симптоми за тежка кретения!
  • 76 LOSHIA

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Иди чети тези драсканици в някоя детска градина.Децата ще се посмеят от сърце!
  • 77 Пчеличка

    4 3 Отговор
    Спрете да ни пробутвате, американските слугинчета от "Продай България". Тенкс.
  • 78 Моето мнение

    7 0 Отговор
    А колко депутата от депесето са избрани от гласоподаватели с двойно гражданство?
  • 79 дядото

    8 0 Отговор
    една умна и смела жена изкрещя в лицето на всички истината.и това ще бъде.у нас няма честни хора,мъже с достойнство,офицери и генерали с добри заплати,клели се пред и на народа.срамота
  • 80 Соломон

    6 2 Отговор
    Сега ще ви кажа нещо справедливо.
    Да се публикува списък на всички Депутати и на Цялата държавна Администрация който са с Двойно Гражданство.
    Да не останете учудени!
  • 81 тулупов

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: подхваната и от ИТН.. Това е на първо място.
  • 82 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "смерш":

    Кога турци почнат да се раждат русокоси и синеоки, тогаз може и да си прав.

    Коментиран от #88

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Rus

    2 4 Отговор
    Диана Дамянова,
    Тръгвате с грешна теза и всичко съградено по-нататък от вас става излишно и само нагнетява напрежение. Не ви ли стана ясно, че Карадайъ, когото аз лично не харесвам, не е казал "родина", а "прародина", така както би казал един българин живеещ в Сърбия, Молдова или Украйна ако бъде запитан откъде са дедите му. Жалко, че нагнетявате напрежение. Информирайте се преди да пишете.

    Коментиран от #86

  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    вижте снимката това са дрогирани психопати БМБ ПЕЕВСКИ
  • 86 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "Rus":

    Не се пиши Rus, Кирякчо!!!!!

    Коментиран от #94

  • 87 Павел пенев

    3 0 Отговор
    Канада ще прекрати канадското гражданство на Кирил Петков считано от датата на неговото волеизявление. Какво има да джафка българина с майка родина Турция,както и други подобни идиоти?

    Коментиран от #89

  • 88 ИСТОРИЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #82 от "Гост":

    В ТУРЦИЯ ИМА ДОСТА РУСОКОСИ И СИНЕОКИ ДРУГИТЕ СА КЮРДИ И АРАБИ А В БЪЛГАРИЯ КУМАНИ И ПЕЧЕНЕГИ ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ
  • 89 ОТАВА

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "Павел пенев":

    ЩЕ ГО ПРЕКРАТИ КОГАТО Е ЗАКОННО ДА ГО ПРЕКРАТИ И ЕДВА ЛИ ЩЕ ПИТА ГАЛФОН КАТО ТЕБ
  • 90 ЧИЧО

    1 1 Отговор
    ТУЛОВИЩЕТО ИМА ИМЕ И ТО Е БСП И СЕ ХРАНИ С ПОМОЩА НА ГЛУПАЦИТЕ КОЙТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ
  • 91 MAX

    2 0 Отговор
    Много,ама много точно казано!Точно в десетката!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Rus

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Гост":

    Оти бе ганьо?
  • 95 Васил

    0 0 Отговор
    Мдаааааааа гроздето на диктатора Пеевски стана кисело
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове