Last news in Fakti

31 Август, 2021 14:44 7 781 36

Алгафари: Слави първо трябва да се смири

  • нидал алгафари-
  • слави трифонов-
  • итн-
  • правителство

На нас ни трябват хора като Моисей, които да ни прекарат през морето, защото това море може да ни залее всички

Алгафари: Слави първо трябва да се смири - 1
Снимка: БГНЕС

Трябват ни хора като Моисей, които да ни прекарат през морето. Това каза в интервю за предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“ Нидал Алгафари, режисьор и анализатор. По думите му страната ни вече е в предизборна кампания и повечето политици говорят на избирателите си, а не на народа. Всички искат да покажат нова политика и готовност за управление, но не искат да поемат управлението в тази трудна за страната и света обстановка, подчерта Нидал Алгафари.

„Преживявали сме тежки епидемии на чума, войни, икономически и политически кризи. В подобни ситуации са се намирали достатъчно мъдри хора, които да се хванат ръка за ръка и да издърпат суверена. Защото твърдението, че суверенът управлявал, е абсолютен популизъм. Суверенът никога не е управлявал. Суверенът са хора, които би трябвало да бъдат управлявани, затова има елити в цял свят – политически, политически, духовни, религиозни, хора, които са малко по-просветени, знаят и се опитват да прекарат хората през тегобите на живота.

На нас ни трябват хора като Моисей, които да ни прекарат през морето, защото това море може да ни залее всички. Надявам се и Слави Трифонов, и Бойко Борисов, и г-н Доган, и Христо Иванов, и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и останалите извън Народното събрание да мислят повече за бъднините на държавата, а не само за партийните си интереси“, коментира Нидал Алгафари.

Според Нидал Алгафари хората около Слави Трифонов са изключително неопитни в политиката, а до момента лидерът на ИТН е успял да покаже единствено егото си. Той ще е първият, който трябва да се смири и да гледа по различен начин на политиката, каза още той.

„Едно е говоренето в позиция на опозиция или от позицията на човек, който цял живот се е занимавал с това да омаскарява останалите. Той забрави едно много важно нещо, че в момента той е лидер на най-голямата политическа формация. Той трябваше по друг начин да гледа на държавността и може би трябваше да се вслуша в това, което ДПС от много време прокламират – да се върне нормалността в политиката, защото поведението на Слави Трифонов и неговите хора все още не е нормалност“, посочи Нидал Алгафари.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВА

    40 18 Отговор
    Нидал ни взел, защо не си гледаш бизнеса и не се месиш там където не разбираш. Голям политик излезе, не забравяй кой си!
  • 2 Стига

    37 12 Отговор
    досажда вече ! Слави е бита карта , като теб самият !

    Коментиран от #26

  • 3 3.14К

    44 11 Отговор
    Като знам, че за Алгафари неговият Моисей е толупа, нито искам да го чета, нито да го виждам.
  • 4 Иванчо

    40 13 Отговор
    Подлогата на боеко пак взе да се обажда
  • 5 Директора

    15 5 Отговор
    Смийгъл се появи
  • 6 русенец

    25 2 Отговор
    Не мисля, че Мойсей би се занимавал с идиоти, нито пък някой читав човек. Ние и Бог бихме окаляли.
  • 7 Ленин

    15 12 Отговор
    Папищак клъцнат,я си заший препуциума с губерката па тогава се изказвай по международни въпроси,арменец ли си ,евреин ли си или мелез,ял котки от глад.
  • 8 АМОН

    25 19 Отговор
    СЛАВИ ТРЯБВА ПЪРВО ДА СИ ХОДИ.

    ТАЗИ ЧАЛГАРСКА ИЗМЕТ Е ПРОТИВ ВНЕСЕНИЯТ ОТ ХРИСТО ИВАНОВ И ДА БЪЛГАРИЯ ЗАКОН ПРЕДВИЖДАЩ ПРЕСРОЧНА СМЯНА НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ИЗБРАЛ И ГЕШЕВ И ЦАЦАРОВ И ЦЯЛАТА ТАЗИ СЪДЕБНА И ПРОКУРОРСКА ИЗМЕТ!!

    Публикувано във факти.бг: Митева също така заяви и че не одобрява идеята на „Демократична България“ за предсрочно разпускане на ВСС.

    Е, КАК ЩЕ ОДОБРЯВАШ ИДЕЯТА ЗА СМЯНА НА ВСС, КАТО СИ ЗА ОСТАВАНЕТО НА ТЕЗИ КОИТО ИЗБРАХА ГЕШЕВ И КОИТО МОГАТ ДА ГО СВАЛЯТ.

    Е ПОКАЗАХА СИ ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА!!
    ОБСЛУЖВАТ ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО.

    ПРОЕКТА ТРИФОНОВ ВЕЧЕ Е МЪРТАВ.
    КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТЯХ , ГЛАСУВА ЗА ГЕШЕВ , ЦАЦАРОВ , ПЕЕВСКИ , ДОГАН И ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗМЕТ ПРЕВЪРНАЛА БЪЛГАРИЯ В ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ!!

    Коментиран от #10, #25, #27

  • 9 Скрий се

    19 11 Отговор
    продажно гнусно мекотело! Най лошо е да изпаднеш толкова, че да се превърнеш в отпадък!
  • 10 Е ако

    15 5 Отговор

    До коментар #8 от "АМОН":

    можеше и да се замисляш над сухите неща които тиражираш, можеше и да излезе нещо по различно от боза! Разпускане на ВСС, без парламент и редовно правителство, ще доведе до бетонирането на гешев! А защо? Рови да четеш! Поне толкова би трябвало да можеш! Иначе на манипулативни глупости си пръв!
  • 11 Българка

    16 19 Отговор
    Алгафари как може да нареди Доган, Борисов, които са мутри и за престъпленията си трябва да изгният в затвора до Христо Иванов, Мая Манолова и Корнелия Нинова. Умишлено пропускам Слави, който като първите двама грабители не е в НС, но пък го иска цялото на концесия. А и с действията си показа, че обслужва Борисов и Доган, като им осигурява време и липса на реформи, съответно търсене на наказателна отговорност. Слави се изживява като фараон, привиква всички в покоите си дори БНТ, но всъщност е само една сянка от задкулисието

    Коментиран от #20, #31

  • 12 Абе ееей

    21 12 Отговор
    Ти защо копираш думите на Началника на ВВС колежът “Максуел” в САЩ ,а! Той дава името Мойсей на Румен Радев. „Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво“ - генерал-майор Бентли Рейбърн. Така че, ние Мойсей вече си имаме, а името му е изписано в Алеята на славата на ВВС "Максуел"!
    Иначе те знаем , че от апологет на БСП се превърна в такъв на ГЕРБ. ,Айде нЕма нужда от твоите алабализми!

    Коментиран от #23

  • 13 хахаха

    27 1 Отговор
    Само Доган ли за Нидал Алгафари е " г-н Доган"??? А за другите не прояви уважение и не ги нарече "г-н" и "г-жа"!

    Коментиран от #15

  • 14 А ТИ...?

    15 7 Отговор
    Първо трябва да се изкъпеш,преди да се появяваш в ефир и раздаваш акъл...!
  • 15 Хехехе

    15 6 Отговор

    До коментар #13 от "хахаха":

    От тук можеш да разбереш,че Алгафарито е подлога на...Г-н Доган...!!!
  • 16 dron

    16 4 Отговор
    Номерът е да се отблъсне неутралния електорат от гласуване и да останат само твърдите ядра на герп-дпс,за да продължи схемата.
  • 17 Onq bez konq

    25 4 Отговор
    Бойко щял да се върне на бял кон!?! Хиляди ПРИВиТИ и един ПО-ЗДРАВ от МЕН! If you wanna ride, dont ride the white horse! If you wanna be rich- You got to be a bitch! (I said: Rich Bitch) If you wanna ride- Ride the white pony! Бойко, пусни си песента на Laid Back, е не е като "КАМЪНИТЕ ПАДАТ", но ще ти хареса!
  • 18 Баба Тонка

    8 6 Отговор
    Слави първо трябва да се лекува!
  • 19 пешо

    10 6 Отговор
    боклук , ще даваш акъл само в сирия , тука си господин никой .
  • 20 Бай Крас

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Проблемът уважаема е че ако Бойко и Доган са такива каквито казваш, то Христо,Мая и Корнелия са "цветя за мирисане". Затова няма да има правителство и след следващите избори. Така че айде да не правим квалификации, резултатите са налице.
  • 21 Onq bez konq

    17 4 Отговор
    Любимата песен на Бойко: "The stones are falling, falling from the sky." Не е ли хубава? "A drop dropped on my heart." Колко прояувствено! "I want to live with you, Boyko, to live with you and sing to you." Наистина тази песен ме разплаква!
  • 22 Пирин 61

    3 1 Отговор
    Това г-н Алгафари Всички протестъри вън от чадъра!
    Голяма гняз!
  • 23 Болярин

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Абе ееей":

    Доста си стоял на течение !
    Успокой се и си пий хапчетата редовно ... Нощем се завивай - чу ли !??
  • 24 Явечпо

    7 0 Отговор
    А ти да се подстрижеш и вероятно изкъпеш!
  • 25 Явечпо

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "АМОН":

    Спри да пиеш, ще се затриеш!!!
  • 26 охобохо

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Стига":

    Бита карта е само в мечтите на гърбавите и медиите. :) Едните мутри държат яко другите. Запомнете - справедливост ще има. ИТН ще са съставният елемент на прогонването на тая пошла сган!
  • 27 KorechiKo

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "АМОН":

    ИТН, не са против смяната на ВСС. Напротив, но не става така както ви го казват ДБ. За това се изисква време.. и много повече даже. Това което ДБ ви го говорят е популизъм. Всичко с времето си, бързай бавно..бързата кучка слепи ги ражда, бързата работа срам за майстора. Не мога да повярвам колко наивни са повечето българи. Махнете Герб-дпс-бсп и всичко ще си дойде на мястото. Докато едни от тия отровни за държавата навлеци са начело ще има да мечтаете. Мислете с тез кратуни не всико де хвърчи се яде
  • 28 Николай Танев

    4 2 Отговор
    Чухте ли ?Видяхте ли ?Какво каза Зуека че за 31 ГД тук нищо не се е променило вървим надолу а той избяга с още 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ КАКВИ ИЗБОРИ КВИ 5 ЛЕВА
  • 29 Николай Танев

    6 1 Отговор
    От 9 милиона тук останаха едвам към 5 какво става?
  • 30 Николай Танев

    2 1 Отговор
    Сайта Диагноза с Георги ИФАНДИЕВ там е истината
  • 31 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Точно,че Христо Иванов е нормално да бъде нареден до Бойко Борисов и Ахмед Доган! Все пак Христо Иванов е бил министър във втория кабинет на ГЕРБ от 07.11.2014г. до 18.12.2015г. и е управлявал заедно с ДПС! ДБ е проект на Иван Костов и ДПС,затова не подкрепиха правителство на ИТН!
  • 32 Ала бала портокала

    3 3 Отговор
    Ти да вземеш да се изкъпеш ,да си подрежеш и измиеш тия кратми от главата,че само дето масло не е прочуркало от там и после давай акъли!!! Тоз тъй оня инък....то ти пък си много убав!
  • 33 санаториум

    5 2 Отговор
    Как да се смири, като той не е добре с нервите? Най-добре е да се оттегли и да се цери в някоя клиника на брега на Женевското езеро-спокойствие, чист въздух, добра храна, отличен персонал. Ще прогони и част от лошотията си, после ще се пенсионира и ще се върне на село да отглежда тикви и краставици.
  • 34 Плевин да геа

    1 4 Отговор
    Трифонов провали протестите! Предател, договорил се е с Доган и Борисов, те са стари дружки. Всичко опира до пари.
  • 35 хаберих

    1 0 Отговор
    Ще се смири,чакай! Още малко и "Швепс".
  • 36 Yahooo

    0 0 Отговор
    По-скоро му трябва осмирителна риза и най-вече на тартора им Радев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове