Last news in Fakti

8 Март, 2013 08:52 3 798 18

Можем да очакваме новини за отвлечената Лара до края на деня

  • лара-
  • евелин банев-брендо-
  • отвлечена-
  • италия

"Почти убеден съм, че отвлечената дъщеря на Евелин Банев-Брендо – Лара, е жива. Дори мотивът да е сплашване на бащата, похитителите ще поискат и откуп”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия експертът по сигурност и антитероризъм Пламен Василев.

Той бе категоричен, че ако искат да убият детето, престъпниците нямало да вложат такъв ресурс в самото отвличане. Според информация от хода на разследването похитителите са били въоръжени с автомати. Фактът, че не са ги използвали, а са стреляли с помощно оръжие, означава, че „отстрани са ги пазели още поне две групички”, коментира още Василев.

Според криминалния журналист Анна Заркова „милост от похитители не може да се очаква, защото няма милост дори от страна на властта”.

„Цветанов определи като „неприятно” това престъпление. Бих казала, че „неприятно” е неприемането ни в Шенген. Отвличането на дете е истинска трагедия”, коментира Заркова.

Според нея, ако целта е да се затвори устата на Брендо, за да не проговори той днес пред италианския съд, то можем да очакваме новини за Лара до края на деня.

Бившият директор на НСС Атанас Атанасов пък изключи възможността престъплението да е свързано с политическата дестабилизация в страната.

В студиото на сутрешния блок на БНТ репортерът Йордан Димитров пък сподели впечатлието си от срещата с майката на Лара - Моника Добринова. "Тази майка наистина е съсипана. Тя седи на едно канапе и постоянно гледа телефона си - очаква телефонът да звънне или да получи смс. Това очакване ме развълнува като журналист. Наистина не си го представях толкова тягостно", разказа той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mari-an

    1 2 Отговор
    И какво сега, трябва да правим трагедии за дъщерята на един наркодилър, чиято дрога е съсипала хиляди млади животи?! Не, не мисля, всеки сам си е изковал кръста и сега ще си го носи такъв.

    Коментиран от #3

  • 2 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Не са стреляли с автомати а с някакво помощно оръжие ..... еййй разсмяхте ме рано рано
  • 3 omnia mea

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Mari-an":

    По името предполагам, че си жена, но сърцето ти е на змия. Как живееш с такъв товар?

    Пожелавам на майката, каквото и да е направила, днес да гушне детето си!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Румен Янев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "omnia mea":

  • 5 кен лиии

    0 0 Отговор
    Помощно оръжие на автомата се на нарича пищоль
    А на пищольа помощното оръжие е ножа
  • 6 BUHAL

    0 0 Отговор
    DO N1 - Niama6 deca znam. Razhojdai ku4eta i dano nikoga ne razbaresh kakvo vsa6nost ne si pu4ila ot jivota.
  • 7 DERONI

    1 0 Отговор
    Kakvoto i da mi govorite, roditelite mnogo dobre sa znaeli, che edin den tova shte se sluchi.S narkoticite nqma oturvane i vinagi ama vinagi scenariq e edin i susht.Da gadno e za deteto, no zashto nqkoj ne otvleche moeto dete naprimer.Mnogo dobre znae i bashtata i majkata koj go e otvlqkul i za kakvo.I zashto cqlata durjava q zanimavat s tova dete,policiqta e vpregnala nalichnite si resursi s parite ot nashite izmizerstvani danuci, za da pomogne na prestupnika, kojto cql jivot e pravel vsichko v ushturb na Bulgaria i na nas.I sega pak nie bednqcite da plashtame za bogatite.Porochen krug, nie sme utrepki, ako izchezne nqkoe obiknoveno dete, naj-mnogo ako go suobshtqt v nqkoq cherna hronika, a deca vseki den se zagubvat ili izchezvat, no te ne sa s bogati roditeli ili narkobosovi dechica.A za tova toj kolko hora i semejstva e pogubil nqman nikoj ne spomenava.Vseki sam si e otgovoren za dejstviqta si i nachin na jivot.Kogato harcheshe jena mu parite i si jiveeha oholen jivot im beshe dobre, gledaha ni kato utrepki i bokluci ot chrnite si limuzini, ohrani, zavedeniq ala bala, raztochitelstvo i kakvo li ne, neka sega si plashtat, nqma nishto bezplatno, lesnite pari vodqt do tova.Loshoto e che decata vinagi, ama vinagi plashtat za grehovete na roditelite si.Vinagi kakvoto losho napravish se vrushta na deteto ti ili vnucheto ti.Nqma nenakazani.

    Коментиран от #8

  • 8 comment

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "DERONI":

    Всъщност критикуващитя пост #1 нямат дете, пристрастено към наркотични вещества, иначе нямаше да обвиняват в бездушие така категорично. Много лошо е, че детенцето ще плаща за делата на родителите си, но пост #7 всъщност е прав. И мен да изкритикуват, нека първо помислят върху руините на колко смейства и отровени деца се е изградило положението на това семейство, нима нещастието на стотици, а вероятно хиляди може да се пренебрегне?

    Коментиран от #11

  • 9 аз

    1 0 Отговор
    Говорим за 10 годишно дете бе хора
  • 10 ITALY

    1 0 Отговор
    обвинен е за трафик на 30 тона КОКАИН ...колко са зависимите???
  • 11 omnia mea

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "comment":

    Прав е ITALY, с тези 30 тона кокаин ли са направили българчетата наркозависими? Кокаинът е дрога за възрастни, богати хора. Келешите в Борисовата взимат разни амфети и пушат трева, доколкото знам. Кокаинът е висока топка, трафикът му се осъществява със знанието на трибуквени организации (говоря за световните - ООН, ЦРУ и т.н.), а не за местните трибуквени подизпълнители... Тези факти НЕ оправдават намесата на татко Брендо в този бизнес, но пък и НЕ правят детенцето му виновно! Българите така и не разбрахме основния вселенски закон - каквото излъчиш от себе си, това се завърта и след време се връща при теб. Ние тук обменяме помежду си само негативни чувства и мисли, а после се чудим защо живеем на благословена земя, а сме толкова нещастни.
  • 12 МИГ

    1 0 Отговор
    Детето трябва да стане "свещена крава" в тази държава и който го докосне - на стадиона! Дотогава се молете само....
  • 13 Умерен

    0 0 Отговор
    Май ми се струва че всичкото това нещо си е чисто медийно отвличане. Не успяха комунистите да заблудят хората чрез т.н. инсценриани протести, и сега превъртат ленатат на чувствата, като е отвлечено копеленцетоп ан същество, кой е станал повод за много други отвличания на други деца, станали зависими от отровата която точно този нещастник им я е продавал по улиците, акто е доставял огромни количества от тази смъртоносна бял-кафява отрова. Хайде стига вече с това предизборно крокодилско леене на сълзи за същество за което не ми е жал и най-малко. Защото в крайна сметка свършиха се останалите проблеми в тази държава, че сега трябва да се занимаваме със нейно величество херойновата принцеса на някакъв си там на име Брендо. БСП наистина започват да не подбират средства, само и само да са отново на власт, за да продължат пладнешките си грабежи. Разбра се че всичкото това е дело на червените престъпници, който след изборите трябва да бъдат затворени там където винаги им е било мястото, а именно или в затвора, или в психиатрията.
  • 14 пабло

    1 0 Отговор
    Споко, отвекли са я службите, нали тоя у..д баща и е работил за българското правителство, как иначе ще трансферира 30 тона кока????
    Може би е движел бизнеса по интернет, онлайн магазин ли кво ????

    ХА ХА ХА
    Да вкарваш 30 тона през България не е лесна работа и не става за сам човек, без намесата на правителството, за това в Колумбия щатите направо изпратиха войски и снаражение и буквално ликвидираха Ескобар.
    Само ЦРУ и ДЕА могат да търгуват с тази стока, те колят и бесят!!!!!!
    Тва е истината, другото са празни приказки на медиите.
  • 15 пабло

    0 0 Отговор
    Заповядали са на български език на охранителя да легне на земята, така правят баретите!!!!!
    Въоръжението се състои от Ак-47 и Макаров, за макарова се съмнявам, защото въобще не е сигурно оръжие и най вероятно за да има ефект са стреляли отблизо, иначе с бронежелетка, макаров няма никакъв шанс, даже и от близо не може да убие човек с бронежилетка, АК 47 вече е друга работа, той може :)
    Според мен информацията за стрелба с Макаров също е грешна и подвеждаща, защото никой не би рискувал живота си с този "пистолет".
    Най вероятно са били с нещо по яко или са стреляли с Калашниците направо.
  • 16 кик

    0 0 Отговор
    парите от дрогаа отиват за финансиране на програми с извънземните те са най-високо ниво на секретност и няма как да се предвиди 4аст от бюджета и да се глсува от конгреса защото според америнаксото правителство извънземни няма и ние правим вси4ко възможно да се срешнем с такива ама просто те не съществуват ето изградили сме обсерватори пращаме мисий но няма и няма
  • 17 кик

    0 0 Отговор
    Почти убеден съм, че отвлечената дъщеря на Евелин Банев-Брендо – Лара, е жива. Дори мотивът да е сплашване на бащата, похитителите ще поискат и откуп”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия експертът по сигурност и антитероризъм Пламен Василев.

    Той бе категоричен, че ако искат да убият детето, престъпниците нямало да вложат такъв ресурс в самото отвличане.

    глупак

    Според информация от хода на разследването похитителите са били въоръжени с автомати. Фактът, че не са ги използвали, а са стреляли с помощно оръжие, означава, че „отстрани са ги пазели още поне две групички”, коментира още Василев.



    и са си поръ4али макдоналдс и са слушали радио 1 за да са спокойни
  • 18 диан

    0 0 Отговор
    като политици разсъждавате
    брендо виновен покраи него нищо неподозиращи
    и политика нямал нищо
    а жена му брат му и братовчедите
    оядени:)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове