Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 10:15 20 487 115

Лют спор в ефира на БНТ

  • татяна дончева-
  • атанас герджиков-
  • спор-
  • ефир

Проф. Анастас Герджиков поиска извинение от Татяна Дончева

Лют спор в ефира на БНТ - 1
Снимка: БГНЕС

"Проф. Герджиков ще бъде невъзможен съставител на едно правителство, тъй като той няма нинакъв опит в тези отношения". Това заяви Татяна Дончева, цитирана от БНТ. По думите ѝ на 14 ноември нито свършва, нито започва нова политическа криза и ще е много трудно да се състави правителство на базата на един много фрагментарен парламент и хора, които работят зад кулисите.

Според Дончева е важно е да се минимизира влиянието на Бойко Борисов и ГЕРБ, като това влияние не е само в прякото им участие, за да внушат че са фактор без който не може, а ще бъдат други играчи, върху които ГЕРБ имат влияние.

Татяна Дончева цитира част от реч на проф. Анастас Герджиков, произнесена по време на връчване на титлата "доктор хонорис кауза" на СУ на Бойко Борисов. "За шест месеца, един кратък срок, г-н Борисов направи повече, отколкото е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за повече, имаме пример за изключителен талант, съчетан с огромна всеотдайност и честност, които дават плод не само за българите, но и за нашите съседи, които искат да бъдат приятели"

По думите ѝ той е "ортодоксален гербаджия", който им отваря път към гражданска подкрепа.

На пряка телефонна линия в предаването се включи и самият проф. Герджиков: "Мои колеги се обадиха разтревожени, че г-жа Дончева лъже и обижда и мен, и университета. Не е вярно, че СУ е присъдил титлата почетен доктор на г-н Борисов, не е вярно и че съм говорил словословия за него. Очаквам г-жа Дончева да се извини", отговори той.

В ефира на БНТ той обяви, ще започне да дава интервюта от понеделник. Когато кажете партии на протеста, трябва да имате предвид, че не всички, които са заявили подкрепа за Радев, ще да го подкрепят ефективно, заяви Татяна Дончева и даде пример с кандидатурата на Петър Стоянов преди години, когато всички го подкрпеили само на думи.

Проектът Петков-Василев изповядва радикални проблеми в съдебната система, без те да са доминанта и без да има голямо разбиране там, коментира още Дончева.

Според нея "Продължаваме промяната", ДБ и ИБГНИ трябва да си взаимодействат, като "Продължаваме промяната" да поеме повече тежест в икономиката, ДБ да поеме по-големия товар върху съдебната реформа, а ИБГНИ да поеме социалната политика.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 79 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПИК

    315 44 Отговор
    Професор Герджиков участва във фондация,, Новото време,,.Там е ортак със Цветелина Бориславова, Мирослав Севлиевски и Кошлуков.Без коментар!

    Коментиран от #25, #95

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Крис51

    208 35 Отговор
    Ами кой е виновен, че в интернет на много ужким информационни сайтове виси тази новина отпреди три години? И аз я четох вчера и бях потресена. Оказва се, че е партенка. Но така или иначе не съм видяла проф. Герджиков да заяви гражданска позиция, различна от опорките на ГРОБ. Изказал ли е мнение например за участието на стотици негови студенти в протестите миналата година? Подкрепя ли ги или ги осъжда? Нека се определи от коя страна е и да бъде ясно. Борисов заяви, че протестите са платени, че навън са хазартът, мафията и контрабандата. За професора тези момчета и момичета част от това ли са?

    Коментиран от #17, #35

  • 5 коня у реката

    175 18 Отговор
    Докато " умните " се наумувате КАК , Лростият се изхлузи с милиардите кражба . Другото са празни приказки.
  • 6 КОТарАК

    143 16 Отговор
    Дончева е толкоа напред с материала интелектуално и като контакти ,че за нея машинациите предизборни са детска игра. ако не се касаеше за родината . щях да наблюдавам с огромен интерес , но сега само с тревога
  • 7 Българка

    236 46 Отговор
    С цялото си неуважение към ректора Герджиков, който за 2 месеца е платил 9000 лева на майка си за "работа" в полза на СУ, естествено оневинен от Цацата ( нали са от една банда), изобщо не му вярвам. За мен като е кандидата на ГЕРБ, той окалва името на СУ. Срам и позор. Как почтен човек може да е лице на разбойническа шайка?

    Коментиран от #54, #57

  • 8 Мазньо

    169 30 Отговор
    И кой мръсник тогава Му е присъдил титлата почетен доктор на г-н Борисов, и кой е говорил славословия за него?
    Май започваме с лъжите още преди кандидатурата,а!

    Коментиран от #11, #16

  • 9 Перо

    161 37 Отговор
    Толупът за 12 г.е направил 50 км пътища,на цената на 1000 км.,бай Тошо 900 км годишно.
  • 10 зъл пес

    61 181 Отговор
    Татяно,защо си мислиш че спасението за България си ти ма?Ненаяла се ,ненаситна и нахална гнус
  • 11 пфу

    50 112 Отговор

    До коментар #8 от "Мазньо":

    Няма такъв случай.Тая гнус я пусна снуста бабаян
  • 12 Тая

    52 152 Отговор
    лъжкиня не спира! Долна помия и тя за власт се бори с прокопиевите пари!
  • 13 Вярно е

    167 24 Отговор
    никакво извинение . Точно така лижеше подметките на Борисов както тя казва.
  • 14 лъжат

    152 23 Отговор
    Зa дa излъжe бългaритe зa пoрeдeн път, лъжeцa прocт пoжaрникaр, пуcкa мaгaрeтo cи нa cъcтeзaниe, caмo чe c "инициaтивeн" кoмитeт. C oткрaднaтитe oт бългaритe пaри, плaщa нa "eнтeлeктуaлци", нa джурнaлиcти и нa плaтeнoлoзи, дa ни oбяcнят кaк щe ни oбeдини прoфecoрa нa крaдeцa, и ce нaдявaт дa излъжaт зa пoрeдeн път.

    Коментиран от #33, #85

  • 15 Как да не

    139 19 Отговор
    е вярно, бе! Герджиков настъпи мотиката и се цапна в главата. С една дума - предизвестен край. "Званието "почетен доктор на Софийския университет" (доктор "хонорис кауза") бе връчено тази сутрин на премиера Бойко Борисов." - 8-ми март, 2020 година.

    Коментиран от #83

  • 16 Магаре ли е ....

    142 15 Отговор

    До коментар #8 от "Мазньо":

    Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде президент!!!
    Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРДЖИКОВ МАГАРЕ!!!!

    Коментиран от #24, #27, #32

  • 17 миризлив пръч

    27 86 Отговор

    До коментар #4 от "Крис51":

    Бе какво ме интересува какво е било миналата година на някакви си измислени протести дето не постигнаха нищо?Живеем сега,днес!!!
    Живей днес защото вчера няма да се върне,а дали утре ще дойде,никой не знае.

    Коментиран от #31

  • 18 ДС ДРУГАРКАТА ...500 К :

    39 72 Отговор
    НЕ Е ЛЪГАЛА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ!
    ТЯ Е ОТ "ЦВЕТА НА БЪЛГАРИЯ"...И ОТ "ПОЧТЕНИТЕ" НА БКП....✊😂🇻🇳🇸🇮
  • 19 ГЕРБжиков

    112 16 Отговор
    Какви ректори е имал този университет, а сега ....Някакъв гербераст, казионен човечец, слаб учен, бюрократ, насила станал политик. Последният изт ъкнат ректор-учен бе проф. Николай Генчев. Може ли да сравнявате Кольо Генчев с този ?
  • 20 Гост

    88 19 Отговор
    С такива съперници с "особена" Кексуална ориентация, "драмата" на президентските избори ще бъде, дали още на първи тур Радев ще е президент или ще стане след втория....
  • 21 Килиев

    98 14 Отговор
    Софийският университет отдавна не е това, което беше, превърнал се е , не без помощта и на сегашния ректор, в едно на практика килийно училище.
  • 22 Филип Георгиев

    100 12 Отговор
    АМИ ВЯРНО Е. КАКТО И Е ВЯРНО, ЧЕ НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ. БЕШЕ НОМИНИРАНА TИKBAТА ЗА ДОКТОР ХОНОРИС ИЛИ КВOTO E ТАМ, Т.Е. ПОЧЕТЕН ПРОФЕСОР НА АЛМА МАТЕР. И СТОИЧКОВ БЕШЕ НА ПЛОВДИВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ, СЪЩО. ДНЕС МОЖЕ ДА ВИ ЗВУЧИ АБСУРДНО, НО ТОГАВА НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО ГО ПРИЕ НА САМО ЗА НОРМАЛНО, МОРАЛНО И ВСИЧКИ БЯХА СЕ НАРЕДИЛИ ДА ОБСЛУЖВАТ ТИKBATA, OPAЛНО. ПАРЕЩИЯ ВЪПРОС Е КЪДЕ СА СТУДЕНТИТЕ. КАК ПОНАСЯТ ТАЯ ПOЛЮЦИЯ. КАК ПOHACЯТ ПАДEHИЕТО, СТОЖЕРА НА ОБPAЗОBАНИЕТО Е БГ, ДА Е ПOДЛOГA HA БAЯ BИ ГАHЯ. ИЛИ В СУ СА САМО CTOЙЧО, БЛИЗHAШKИ И ОНЯ С ПРЕПИСВАНЕТО.

    Коментиран от #34, #38

  • 23 Хихихихии.. хихихихии

    31 83 Отговор
    ДС ДОНОСНИЧКАТА ...500 К , ..ГО БИЛА НАУЧИЛА ОТ.."МРЕЖАТА" И БОЛА ГОТОВА ДА СЕ ИЗВИНИ...
    Хихихихии.... хихихихии....

    НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ЧЕНГЕДЖИЙСКО-ФАТМАШКА.. МАНИПУЛАЦИЯ ОТ БОКЛУЦИТЕ НА ФАТМАКА....
    Хихихихии.... хихихихии.....
  • 24 Перфектно

    33 8 Отговор

    До коментар #16 от "Магаре ли е ....":

    казано 16. Няма какво да се допълни.
  • 25 Още ще

    97 14 Отговор

    До коментар #2 от "ПИК":

    излиза, а той се жалва, че за два дни три пъти бил залят с помия. Този да не си мисли, че няма да разкажат цялото му житие-битие. Искам да знам как е избиран за ректор два пъти по времето на ГЕРБ - през 2015 и 2019. На мен ми е ясно защо се напиня за президент. Мандатът му изтича догодина. Няма кой да го преизбере вече.

    Коментиран от #73

  • 26 провал

    87 16 Отговор
    В този университет се толерират всякакви- угодни към властта, комунисти, приспособленци, некадърници, плагиати, подмазвачи, само не и учени.Пълен провал! На всичко отгоре мизерно заплащане, един доцент получава по-малко от една детска учителка. Това университет ли е? Радев ще победи!
  • 27 Мазньо

    74 8 Отговор

    До коментар #16 от "Магаре ли е ....":

    Едва ли е магаре,но явно е зависим по някакъв начин от Борисов,за да тръгне да проваля академичната си кариера!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гербав подлизурко

    66 18 Отговор
    Мяза ми на Урко
    Лъже и маже на БИБИТКО
    да се подмаже Но Радев на изборите ще го накаже ,а и ПП ще победи Гроб даже !
    Всичко скоро ще се покаже !
  • 30 Хихихихии.. хихихихии

    30 67 Отговор
    ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ДС-ДОНОСНИЦИ, ГЕЮВЕ, ФАТМАЦИ, ДС-ОЛИГАРСИ И ПИШМАН ПРЕВРАТАДЖИИ....НА АМБРАЗУРАТА ПРЕД...ХАРМАНЛИЙСКИЯ ПОМАК-МУНЧО ДЕБИЛА ОТ БКП.....
    Хихихихии.... хихихихии.....

    Коментиран от #51

  • 31 Много си миризлив

    57 8 Отговор

    До коментар #17 от "миризлив пръч":

    Постигнаха това че тиквата го няма.
  • 32 лъжат

    83 10 Отговор

    До коментар #16 от "Магаре ли е ....":

    МАГАРЕ е само че за да не си личи, го издига уж инициативен комитет. Простия пожарникар иска да излъже българите за пореден път, само че този път скрит в храстите. Уж че само го подкрепя, пък то МАГАРЕТО и вице МАГАРИЦАТА са с марка ГЕПИ.
  • 33 Противогеев

    71 10 Отговор

    До коментар #14 от "лъжат":

    А, бе какъв професор е този ? Професори имаше едно време, сега ги избират по закона на гербераста "Игнатов"- на килограм. Има останали и истински ВАКови професнори по стария ред, истинския ред, когато имаше строги критерии и единни изисквания.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ДОНЧЕВА....БИВШЕ БСП КОМУНДЕ

    28 51 Отговор
    Май си намери майстора......била лице на промяната....смех, смех
  • 37 3.14К

    83 10 Отговор
    Новият "обединител" започна да прекъсва предавания още преди да е номиниран официално като кандидат за президент. Ако е засегнат, има си ред за право на отговор. ПСЕВДА ТВ е сложила на мониторинг всички информационни канали. Тепърва ще се разкрива истинското лице ( тип Истанбулска конвенция) на въпросния професор.
  • 38 Има списък

    28 11 Отговор

    До коментар #22 от "Филип Георгиев":

    доктор хонорис кауза на СУ.
    ББ го няма там

    Коментиран от #49, #56

  • 39 ДОНЧЕВА....БИВШЕ БСП КОМУНДЕ

    30 33 Отговор
    Кажи нещо за мултаците и гришата.....за пари продаваш идеи и ...всичко
  • 40 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    23 44 Отговор
    Тая ни е адвокат..
    Не я закачайте
  • 41 Нахалник

    84 14 Отговор
    Тази новина виси из целия нет, а той иска извинение. Сравнявам го с големия проф. Боян Биолчев /беше ректор до 2007/,с всичките трудове, които написа този голям българин и умирам от срам. Докъде се докарахме с тази академична общност, Боже мой - до нулево образование, съзнателно и целенасочено разсипвано от ГЕРБ.
    Защо ли се ядосвам. Този наистина е магарето в случая.

    Коментиран от #46

  • 42 Вени

    57 10 Отговор
    Този охлюв от сега се жалва и се обяснява, мъж да се опровергава като махленка, хайде няма нужда. Всеки е чувал какво става в университетите и как се пишат заплати и се краде. Никой не може да стане доктор защото е учил и чел, ако няма добро, или е на някой, или е дал куп пари да го пуснат. Ако някой се поразрови и изкара помията от вътре даже ще се стори нереална. Най големите мръсници са в варненските университети, крадат с хиляди неубедпокоявани от никой
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ТаУмВзе

    57 11 Отговор
    Що за пишмам професорче, ще се замеси с долната герберастия. Сега да се извини на всички студенти!
  • 45 Филип Георгиев

    40 10 Отговор

    До коментар #34 от "Верно е само":

    АМИ НЕ СЪМ НИТО ЕДНОТО НИТО ДРУГОТО. ВИЕ ГEPБEPACТИТЕ СТЕ И ОТ ДВЕТЕ. И НЕ САМО. ВИЕ СТЕ ДЪHOTО НА ХОМО САПИЕНС. АМА ТИ ПЪК СЕГА НЕ СЕ СЕЩАШ КВО БЕШЕ ТВА. ГОТВЕТЕ СЕ ДА ХОДИТЕ ДА ПАСЕTЕ ПATKИТЕ
  • 46 СРАМ

    60 11 Отговор

    До коментар #41 от "Нахалник":

    Прав си напълно. ГЕП съсипа образованието, особено висшето. Пълен колапнс, мизерия, липса на условия крайно ниски възнаграждения, един най-обикновен треторазряден чиновник получава повече от един професор, никакви стимули за развитие, толериране на некадърници и мошеници. Този , предложен от "Инициативен комитет" също носи голяма вина за това безобразие, той е срам за нацията, а тръгнал президент да става!
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 8 Отговор
    ПРОФЕСОРА е ГЕ;;;

    Коментиран от #55

  • 48 Тоз герджик,гербав арпаджик...

    55 11 Отговор
    Щял да ни обединява... почтени хора с ПЛЯВА...
    И Бибитко пак да забогатява....
  • 49 Филип Георгиев

    17 7 Отговор

    До коментар #38 от "Има списък":

    ИЗВИНЯВАЙ. НЕ ЗНАЕХ. НЕ СЪМ РАЗБРАЛ. Я СТИГА ГЛУПОСТИ. ОТКЪДЕ ГО ИЗВАДИ СПИСЪКА И КОГА ТАЯ СУТРИН ЛИ. АКО ОБИЧАШ ПОКАЖИ СПИСЪКА ИЛИ ДАЙ ЛИНК.

    Коментиран от #75, #78

  • 50 Цанков

    53 13 Отговор
    Аз не мога да го гледам тоя измислен професор-гербераст, пък камо ли да гласувам за него....
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 9 Отговор
    мафията у нас си има ДЪРЖАВА
  • 53 Отвратен

    55 13 Отговор
    Всички, които са с БЪЛГАРОУБИЕЦА от Банкя са негови протежета и подлоги. Който се захваща с борисофф отича в канала, той е отровен и токсичен , който гледа само себе си, а други не го интересува.т.
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 12 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    тоя е бушон на мутрите
  • 55 Дегеев

    39 10 Отговор

    До коментар #47 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това е известно на всички. От групата на Лучников, Соколов- Момата, Ф. Димитров, Е. Минчев....Те се поддържат и се оплакват за "нарушени човешки права".
  • 56 Лъжеш

    19 7 Отговор

    До коментар #38 от "Има списък":

    или си много заблуден. В сайта на СУ в раздел "Доктор хонорис кауза" има "име" и "избери". Функцията "избери" не е активна. Това, което си видял ти като списък е списъкът на всички професори, които са получавали тази титла от 1902 год. и първото име е Екзарх Йосиф I. Тук въобще не става дума за доктори на науките и професори.

    Коментиран от #79

  • 57 Ром Ка

    23 46 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    А като Радеф раздавал апартаменти на любовницата си и две заплати не се ли претесни
  • 58 Професора

    47 14 Отговор
    Герджиков е един долен подмазвач и лакай за сребърници е готов да прслави всеки мерзавец!

    Коментиран от #61

  • 59 Бамбука

    39 8 Отговор
    Очаквам с интерес дали ДПС ще се включи с подкрепа към този субект. Ако не го подкрепят, след няколко дни Герб ще се оттеглят сами и ще кажат че субекта не е техния кандидат. Било е само майтап. По делата ще ги познаем.
  • 60 Lauder

    47 10 Отговор
    Герджиков е просто един подлец от СУ!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Луна

    46 11 Отговор
    Смешния професор бил обединител , да се чете ще ви обединя с герб и няма да им изкарвам повече кирливите кирливите ризи , като лошия Радев .
  • 63 Комуниста

    40 10 Отговор
    Е такива майцепродавци слагачи са били ,, интелигетенцията" и преди 9.9 .1944г е така са се слагали на нацистите в България !
  • 64 Баце

    22 4 Отговор

    До коментар #61 от "ДЖАМА":

    Щото има мъж
  • 65 Професора

    26 7 Отговор

    До коментар #61 от "ДЖАМА":

    Защото е омъжен обществена тайна е!
  • 66 АНАЛИТИК

    27 37 Отговор
    ТАТЯНА ДОНЧЕВА СИ Е ЕДНО КОРУМПЕ И АКО ГО НЯМА РАДЕФ СИ Е КРЪГЛА 0 !!!!!!
  • 67 Студент

    42 8 Отговор
    Герджикив е надминал е и Спас Гърневски !
  • 68 1234

    23 41 Отговор
    Плюенето започна и ще става все по-напоително, това хаджикян и компания са първите хиени, и г-жа 500к започна, вместо да дава обяснения за покупко-продажбите на депутатски места, така е, какво друго да очакваме от кликата на криминални олигарси
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Кой е

    43 12 Отговор
    Кой знаеше до вчера проф. Герджиков? Кой знаеше, че бил преводач десен центрист? Бил председател на ректорския съвет- формална административна длъжност на ротационен принцип от който съвет нищо не зависи. Какво направи от СУ, как го разви? Като го придвижи назад в световната класация? Какъв значим за обществото въпрос или проблем е поставил пред обществото?
    Това ли е необходимия опит за президент? Преводачите беха на мода в началото на демокрацията и не е редно да се връщаме назад.

    Коментиран от #112

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Asterix

    23 36 Отговор
    Дано Радев продължи със служебните си правителства,та да питате после къде акат гладните!Сложете си отново пионерските връзки,изровете Сталин,та тия двамата да ви поведат към светло болшевишко бъдеще!!!

    Коментиран от #76

  • 73 Айде бе

    21 23 Отговор

    До коментар #25 от "Още ще":

    И какво ти е ясно? Имате ли изобщо представа как се избира ректор! Аз знам за УАСГ, как преизбраха за ректор алкохолик и отровно червен селян.дур, потомък на партизани. Кой ви каза, че ГЕРБ кадрува в университетите? Навсякъде са пълни със сталинисти и носталгици на соца, довели и децата, че и внуците ви вече. Ако някъде тая картина е променена, си е направо постижение!

    Коментиран от #109

  • 74 Ректорът

    33 11 Отговор
    Трябва да каже как гледа на включването на ръководството на БАН в протестите миналата година, ако се чувства част от академичната общност. Тези академици също искаха оставката на Борисов, тъй като за Хунтата науката е като мръсна дума.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 1234

    21 32 Отговор

    До коментар #72 от "Asterix":

    Служебното радево управление е олицетворение на заседналия кораб

    Коментиран от #114

  • 77 И аз да кажа

    24 23 Отговор
    Аз съм от друга среда и нямам мнение за професора, за сметка на това доста отдавна Дончева ни се навира в очите и съм смаян, че някой очаква хора като нея да ни донесат положителна промяна . И да напомня, че сквернословието е грях - да се нахвърляш срещу непознат възоснова на лъжлива информация- също!
  • 78 Който Търси

    9 2 Отговор

    До коментар #49 от "Филип Георгиев":

    НАМИРА - ТЪРСИШ В GOOGLE
    "доктор хонорис кауза на СУ"
  • 79 Търсиш

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "Лъжеш":

    в GOOGLE
    "доктор хонорис кауза на СУ"
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Йеронимус БОШ

    31 11 Отговор
    Лошо е да си целувач на задника на Борисов ! А да кажеш , че бил ЧЕСТЕН и ТАЛАНТЛИВ си е чисто лицемерие ! Защо му е на тази възраст и на този пост и да се ИЗЛАГА ?
  • 82 хаха

    14 7 Отговор
    Това ли измуча в истерия лудата крава ?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ФАКТ

    29 12 Отговор
    ТАНЯ НЕ Е ЦВЕТЕ. НО НОМИНАЦИЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И БЪРДАКА НЕ НИ Е НУЖНА.
  • 85 нннн

    27 11 Отговор

    До коментар #14 от "лъжат":

    "професора на крадеца" много ми хареса
    Браво!
  • 86 отегчен

    19 21 Отговор
    Тлъстата комундела, как се опита да пусне фалшива новина по национаната телевизия.
    Това са комунягите. Лъжи и интриги.
  • 87 Курбанколи Пардимагомедов

    27 12 Отговор
    Абе какво се чудите,професора "баща на на нацията",най вероятно е взел или ще вземе едни кинти за резила на който ще се подложи и най вероятно бързо ще го забравят, както майката на нацията.Каквото сам си направиш и друг не може да ти направи,Абе поредната пионка.
  • 88 Чичо

    21 27 Отговор
    дончевица газ пикае, че срещу зеления чорап ще се изправи достоен кандидат и царството на маноловите простакеси свършва. язък че толкова много тоалети в размер ХХХХХL накупи от Виена, сега къде ще ги носи?

    Коментиран от #99

  • 89 Цъфнал мий трендафила

    12 19 Отговор
    Танче, ама много искаш, ама никой мъж не желае да се скрие и под твоята пола! Продължавай да мечтаеш моме!
  • 90 Студентбивш

    29 8 Отговор
    Този човек през 1995 даде грешно зададена тема за държавен изпит, вследствие на което което имаше страшно много двойки. Правихме подписка, разправяхме с него - беше зам.-декан, с триста зора издйствахме повторен държавен изпит. Оттогава ми е в черния списък. А сега президент???
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Развийш ли

    15 28 Отговор
    Президента на България трябва да е учен човек с достойнство и ерудит Не като простия фатмак селски интригант и продажник

    Коментиран от #100

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Васил

    7 8 Отговор
    От комунист извинение по скоро ще открият живот на Марс.
  • 95 нищо ново под Слънцето

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПИК":

    пърдят в едни гащи. Гарван , на гарвано, око не вади е казали хората.
  • 96 ЯЗЪК

    19 6 Отговор
    Представете си докъде сме потънали , за да се даде титла ХОНОРИС КАУЗА на един индивид , като Борисов ! ! ! Толкова слагачи ли има у нас , та даже и ректори , професори , учени ? Уж са интелектуалци , а се навеждат пред един ПРОСТАК !
  • 97 ДЖУРКО

    20 7 Отговор
    СУПЕР ГОТИНА Е ГАВРАТА НА ТАТЯНА , ЧЕ БОЙКО Е ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА , СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА МАЛОУМНИКА РЕКТОР СТАНАЛ ПОДЛОГА НА БОЙКО ПРЕСТЪПНИКА И ПОСМЕШИЩЕ ЗА ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ !
  • 98 Тез пък

    11 15 Отговор
    Що си мисля че голям страх го тресе фатмака нестига че хабен ми и злобен летял на някаква сто годишна щайга и голям пилот , що си мислите че света се върти около някви псевдо политици в софия. София не е България а в България. Перото и словото винаги са били по силни от оръжието така че фатмака нищо хубаво не го чака България над всичко България ще пребъде.
  • 99 Али баба

    8 6 Отговор

    До коментар #88 от "Чичо":

    Тоя мухльо герджиков ли е достоен , аман от джендъри
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Татяна Дончева

    6 8 Отговор
    500к дърта корумпирана комунистка адвокатка на истинските мутри.
  • 102 Мордекай

    5 7 Отговор
    Адвоката на олигархията с поредна партенка препява в дует с нароилия се троляк захлебен с копейките сипещи се щедро от васалите на кремълския диктатор. Нищо ново под слънцето , предсмъртни гърчове на еднодневки нароили се покрай неадекватното управление на коремното.
  • 103 достойнство

    6 6 Отговор
    ТОВА СА ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА И ТЕХНИЯТ МЕНТОР-ФИГУРАНТА ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ.КАКВО ЧОВЕШКО ПОДОБИЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГОВОРИШ ТАКИВА ЧУДОВИЩНИ ЛЪЖИ ЗА РЕКТОРА НА НАЙ-АВТОРИТЕТНОТО УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ В Б-Я.А КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД,ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТАКИВА ЧОВЕШКИ ПОДОБИЯ НЕ СЪМ ОПТИМИСТ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА.
  • 104 До отегчен

    6 2 Отговор
    Да, лъжата им е на тях в кръвта, та чак до мозъка на костите, без нея просто не могат !
  • 105 Гержик офф

    6 4 Отговор
    Има сериозни зависимости ректорчето. Надупчи фасадата на университета и я окичи с климатици и тръби само и само да вземе някой лев от обществената поръчка...
    С Коцето Ангелов май са от един отбор: )
  • 106 Coпoл Ha Дyвapo

    9 4 Отговор
    Поредния БКП-Coпoл Ha Дyвapo в Банкя! Като се има предвид, че ректор е става след гласуването от "проф.", "доц.", "асистенти" от СофУни, които в 99,99% са издигнати от БКП и са и от ДС-кариерата, ми става ясно що за стока е Герджиков и защо е вече 2-ри или 3-ти мандат ректор! Абсолютна БkП+Б3HC+ДC-мизерия! А и от избора му за вице-пезидентка ми прави впечатление, че една спортна плувна номенклатура е издигната за "офицер" и натъкмена за "полк." (ВВС-синя дамска превръзка) - както по времето на Тато правеха "генералки" от МВР и МНО некакви некадърни и прости стрелячки!
  • 107 Софроний

    7 2 Отговор
    Г-н професора вероятно е сгафил нещо и грабливите веднага са му боднали чаталче на врата и яла, че ни требеш.
  • 108 Пеци

    6 8 Отговор
    Е няма такъв проЗт народ, който е гласувал за Танчето и Майчето.Егати лицата на промяната.
    А и този както на запад пишат проруски пРезидент, по бързо да се маха.Може ли български пРезидент да ни го одобрява някакъв генерал от КГБ. И той е от статуквото на червените боклуци.
    Боко тиквата и той трябва да изчезне
    Народе???? Мисли
  • 109 Вузов

    8 3 Отговор

    До коментар #73 от "Айде бе":

    Така е. На всички държавни университети, ректорите са герберасти. Ръката на милиционерската банкянска власт ги е исложила да управляват- колкото по-некадърен, толкова по-добре е максимата на ГЕПерастите.
  • 110 Чичо от народа

    7 2 Отговор
    Всички които се въртят покрай Боко простия са мутри-мафиоти.Какви и зводи може да си направи един нормално мислеш човек след като ректор на Университет се съгласява да бъде издигнат и подкрепен от една компрометирана и доказано корумпирана партия начело с лъжеца сикажия от Банкя.Колко още далавери и записи трябва да му извадят на този отвратителен /подобие на човек/простак.
  • 111 Дрю

    6 3 Отговор
    Дончева е права за Герджиков , че е измекярин и подлога на Б.Б.от Банкя. Браво на Татяна .
  • 112 Експерт

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "Кой е":

    Любопитно е, защо Ректорът превежда Платон от латински , а не от оригинал -СТАРОГРЪЦКИ??? Дали това има връзка със специализациите му в латинския свят - Германия и Австрия?Там има много преводи на Платон на латински!
  • 113 6666

    3 3 Отговор
    Това сайтче го има само заради хулите против Герб.Ясно е и какви типове коментират тук - наи-вече вредните елементи от Дб-ДС......
  • 114 Антипростотия

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "1234":

    А мутро-ГЕРБ управлението е олицетворение на затлачено морско дъно, в което всеки кораб би заседнал.
  • 115 Ави

    2 0 Отговор
    Човек, който няма семейство не може да бъде обединител.Не си е оправил собствените проблеми че ще оправи държавните ли?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове