Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 13:10 4 506 272

Проф. Анастас Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани

  • анастас герджиков-
  • избори-
  • президент

"Няма да говоря като политик, готов съм да поема отговорността и да помогна за обединението - хората и нацията, а не на политиците", обясни Герджиков

Проф. Анастас Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани - 1

"За мен наистина е чест и гордост да застана пред вас, приех тази номинация, защото вярвам, че всеки от нас трябва да заплати цената, която е получил от родината, от сънародниците". Това заяви проф. Анастас Герджиков при представянето на кандидатпрезидентската двойка на инициативния комитет, подкрепен от ГЕРБ-СДС, съобщи БНТ.

"Няма да говоря като политик, готов съм да поема отговорността и да помогна за обединението - хората и нацията, а не на политиците", допълни Герджиков.

По думите му има за цел да върне нормалността в политическите отношения.

"Не съм партиен член, не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани, които припознават нуждата да си подадем ръце за спасение от сегашната ситуация", заяви Герджиков.

Каза още, че подготвят експертни съвети във всички области, от които да се съветва.

Предпочетохме биографията на активен човек с кауза, каза Герджиков за кандидата за вицепрезидент Невяна Митева.

Кандидатурата на проф. Герджиков бе издигната официално днес на учредителното събрание на Инициативния комитет по номинацията им е в НДК.

„Наистина обединени“ е мотото на кампанията на проф. дфн Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева.

В инициативния комитет влизат 67 души - представители на всички сфери на обществения живот в страната. Сред тях са ректори на осем висши училища, кметовете на Велико Търново, Бургас и София, бившият министър на образованието и науката и депутат от ГЕРБ-СДС Красимир Вълчев.

Има и представители на образованието, науката и културата.

„Той ще се стреми да обединява, а не да разединява. Вероятно г-н Радев е талантлив генерал, но неговата политика от последните 5 години прилича на трактата „Изкуството на войната“. В последната година и половина чувствам, че живеем във война. Аз искам да живея в мир, в нормални човешки взаимоотношения. Искам да се гради, а не да се руши. Ето защо с ясна мисъл и чисто сърце заставам зад кандидатурата на проф. дфн Анастас Герджиков“. Това заяви проф. Николай Овчаров на церемония по официалното издигане на проф. дфн Анастас Герджиков за кандидат за президент на Република България.

Той цитира Аристотел като илюстрация на политиката, която проф. Герджиков ще следва: човешката общност е по-важна от отделните части, а общуването в политическата общност е ценност.

Проф. Овчаров прикани всички, които не са успели да влязат в комитета, да се включат, защото все още има такава възможност.

От името на Стефан Цанев бяха произнесени думите: „Всички ние трябва да бъдем щастливи, че имаме борец от такъв мащаб. С неговия борбен дух победата е предизвестена“.

Проф. Анелия Личева представи кандидата за вицепрезидент подполк. Невяна Митева: „това е жена, която е стигнала до военното звание полковник. Тя минава и през школата на професионалния спорт. Той култивира дух и воля. Най-вече учи на екипност“.

Тя беше категорична, че Невяна Митева е човек на каузите. Полк. Митева е първата българска избирана в комитет на НАТО за равенство на половете: „В тези свои позиции на нея и се е налагало да защитава непопулярни каузи и да застава на страната на антипопулизма“.

„Аз не съм била ангажирана политически сега не се ангажирам. Сега се ангажирам в това да отвоюваме страната. Наистина ни трябва човек обединител, който да ни помогне. Да управляваш най-многобройната и разнообразна организация в идеологическо отношение и да успееш да я водиш напред, показва сериозна диалогичност. Герджиков умее да разговаря с младите и да ги вдъхновява за каузи. С тези качества той може да поведе една нация, която е разделена от юмрука на Румен Радев“, категорична беше проф. Личева.

Думата взе и полк. Невяна Митева: „Благодаря на Бог, че се радвам на три прекрасни деца и на силен и любящ съпруг. Още от дете спорта ме научи на ред, дисциплина и себераздаване, с които постигнах национални рекорди. Повече от 3 десетилетия службата на родината осмисли живота ми. Работата ми в неправителствения сектор за оказване на помощ на деца с различни нужди ми донесе огромна удовлетвореност. Включвам се в надпреварата, защото вярвам, че имаме нужда от истинско обединение. Можем да вървим напред само заедно. Благодаря на г-н Герджиков за отправената към мен покана. За мен това е огромна отговорност. Знам колко ценно е доверието и ще дам всичко от себе си, за да го оправдая. Уверявам ви, че добротворчеството ще бъде първостепенна кауза за мен“.

„За мен е чест, гордост и отговорност да застана пред вас. Приех тази номинация, защото вярвам, че всеки трябва да плати цената за това, което е получил от родината си. Аз не съм политик, няма и да се превърна в такъв. Аз съм българин, който е готов да плати цената на обединението. Моята цел е да помогна за обединението на всички българи и обединението на нацията. Не съм партиен кандидат и не съм партиен член. Очаквам подкрепата на всички български граждани“. Така започна словото си проф. дфн Анастас Герджиков.

Той подчерта, че обединението не означава обединение на партии: „Обединението означава да се разбираме по теми в българското общество“. Като пример проф. Герджиков даде реформата в образованието.

Професорът припомни, че през 2005 година е внесъл предложение за декларация, която да постави образованието като национален приоритет.

„Нужни са ни нова обществена кауза и нов национален идеал. Аз разчитам на вас и на експертите в различни области, които да ни посъветват по различни теми“, категоричен беше той.

Той също изказа високото си мнение за полк. Невяна Митева: „Предпочетохме човек, който е активен и има каузи. Ние няма да водим компроматна война. Кампанията ни ще бъде позитивна. Искам да благодаря на всички ме подкрепиха. Тук има толкова хора на изкуството, че се чувствам изумен. Не знам как да ви благодаря! Благодаря на всички!“


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 97 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ще гласувам

    58 290 Отговор
    Какъвто ще да си - важното е да изметем зеленият чорап от президентството!

    Коментиран от #27, #54, #116, #129, #131, #245

  • 2 абе

    175 21 Отговор
    Чакай , чакай .......... от гражданинът Буци.
  • 3 Тоя

    248 36 Отговор
    Знаем как се става ректор по времето на гроб сега връщаш услуга сори брат глупави няна

    Коментиран от #130, #142

  • 4 ГЛАС НАРОДЕН

    47 241 Отговор
    ЩЕ Я ИМАШ ПОДКРЕПАТА НА НАРОДА, ОМРЪЗНА НИ ОТ СЕЛТАЦИ И НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ФАТМАЦИ. УСПЕХ.

    Коментиран от #40, #47, #137

  • 5 choko

    16 150 Отговор
    Проф. Герджиков не понася мутрата от ГЕРБ!
  • 6 FEFE

    222 24 Отговор
    Плевнелийка 2 си на Буци!

    Коментиран от #265

  • 7 Луна

    160 18 Отговор
    Архивите са живи , вчера каза че приема подкрепа от всички партии , сега стана всички граждани хахахаха
  • 8 така така

    214 27 Отговор
    Ти не си партиен. Бойко те държи на каишка...
    Нямаш шанс да спечелиш. Никой няма да гласува за още един Плевнелиев.

    Коментиран от #50

  • 9 Тир

    172 20 Отговор
    Поредния Путьолуев изваден от шкафа за чехли на Баце
  • 10 джамбаз

    10 82 Отговор
    Ми то това е ,като да избираш кола ,дали ще вземеш зелена ГАЗ-ка или МЕРЦЕДЕС си зависи от теб ,ама ако са на една и съща цена и в едно и също техническо състояние ,мисля ,че изборът е ясен.
  • 11 Весела

    23 129 Отговор
    Науката е вечна генералите не!

    Коментиран от #128, #141

  • 12 Луна

    182 18 Отговор
    Никому неизвестния охлюв на задкулисието Анастас , щял да ме обединява с чекмеджето и шиши , НЕ мерси :)
  • 13 БОЛШЕВИК 🌟

    142 14 Отговор
    Обединение с мутри не може да има. Не може ограбените да гласуват за грабителите си! Няма как да те подкрепим, щом те подкрепя тебе мафията.
  • 14 6303

    149 15 Отговор
    Не, моят глас го нямаш. Не бил такъв , не бил онакъв , а какъв е ? Чист платен гербераст. Никога ГЕРБ !

    Коментиран от #26, #220

  • 15 El boko

    102 18 Отговор
    Под тогата на професора е пълно със соросоиди!
  • 16 Кои

    97 11 Отговор
    граждани са те калесвали , та чакаш подкрепа от всички (???) тях ? Който те иска , да те вземе у тях !
  • 17 Котис

    142 13 Отговор
    Ректора е подлога на Бойко и Доган! Продажник
  • 18 Добре дошъл

    20 122 Отговор
    Президентството смърди на руски шпиони с зелени потопи. Институцията е опорочена от властелюбеца Радев.

    Коментиран от #217, #233

  • 19 Тя, цената

    34 1 Отговор
    зависи от гледната точка
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    89 10 Отговор
    НАПРОТИВ партиен си държат те скомпромати а вицето ти е ПОМАКИНЯ
  • 21 Раданч Татлъту

    102 11 Отговор
    Щом си кандидатът на ГЕРБЪ си повече от ясен!🤡🐷🤡👍
  • 22 хаберих

    64 0 Отговор
    Студент отива при доктора и се оплаква:
    - Вече четири дни не съм ходил до тоалетната, сигурно имам запек. Помогнете ми , докторе!
    Докторът го прегледал, извадил си портфейла и му дал пет лева с думите:
    - Ходи да хапнеш нещо.
  • 23 простак

    77 6 Отговор
    прекалено си "умен" за мен и няма да те подкрепя!
  • 24 дано

    87 12 Отговор
    и ти си вярваш герджик!
    Поредният палячо от репертоара на шайката си
  • 25 Желю Жабата

    56 8 Отговор
    И аз бях професор! Поспах се!!!
  • 26 Гочо

    15 86 Отговор

    До коментар #14 от "6303":

    Ами Фатмака какъв е...БСП...никога БСП...
  • 27 гадно

    68 11 Отговор

    До коментар #1 от "ще гласувам":

    Какво имаш против зеленото май зеления чорапогащник ти е харесал
  • 28 Скакауец

    93 8 Отговор
    Абе то убаво интелигентен човек, вицето му и то на таквоз мяза обаче нещо намирисва работата щом гробарите го подкрепят! Че и водачът на тоя "инициативен комитет" е баш гербераст! Но ще видим де, на изборите ще се види кой кум, кой сват, кой на булката брат...
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    93 14 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ
    МОМАТА
    няма
    шансове
    срещу
    РУМЕН РАДЕВ
    р

    Коментиран от #41

  • 30 Деян Икебаната

    80 7 Отговор
    Без мен, професоре.
  • 31 Българка

    99 12 Отговор
    И какАнастас Герджиков ще ме обединява с мутри ,чекмеджета, рекетьори и вся криминален отп@дък? Благодаря! Явно не е никакъв учен. Та дори децата знаят, че не може да има обединение межди насилени и насилници, между бити и биячите им. На Герджиков ще се наложи да ни убеди, че ГЕРБ са морални, че Мата Хари не съществува, че Борисов не е развратен сваляч и дори сводник, който отказва да припознае собственото си дете от мис гащи. Ще трябва този професор да обяснява за корупцията, рекета - къщата Барселона, Осемте джуджета и всякакви извращения на ГЕРБ- ДПС......
    Герджиков посрами СУ, чиитео декани и студенти бяха на протестите срещу ГЕРБ-ДПС и бухалките им Гешев и Цацаров

    Коментиран от #62, #202

  • 32 въпросче

    32 4 Отговор
    Едната е Невяна Митева,а другата е Ива Митева. Тия двете да не са сестри? Че си и приличат на всичкото отгоре!
  • 33 Протестърът.

    12 85 Отговор
    На България и трябват учени и образовани хора да я ръководят, А не простаци ФАТМАЦИ.

    Коментиран от #82, #106

  • 34 гласоподавател

    17 83 Отговор
    Горкият професор ! Сега ,троловете на РР и на БСП ще го засипят с тонове помия. Но човека изглежда (повече от) интелигентен и смятам ,че само ще се посмее на словесните им "стомашни" разстройства. Както и да е - господин професоре ,ще гласувам за Вас.

    Коментиран от #74

  • 35 Българин

    12 84 Отговор
    Подкрепата на гражданите я имаш, професоре, нямаш само подкрепата на петолъчниците и русоробите, но те са малцинство. Успех!!!
  • 36 българка

    89 10 Отговор
    За Вас е чест, че Ви подкрепят ГЕРБ и ДПС!
    За Вас е чест, че нашата национална гордост СУ "Св. Климент Охридски" е на незнайно кое място сред последните в света!
    За Вас е чест, че доц. Стойчо Стойчев обучава нашите деца!
    За Вас е чест, че Петър Илиев плагиатства от доц. Киселова, а тя се страхува да се оплаче или по-скоро и е забранено да го направи!
    ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ЧЕСТ ПРОФЕСОРЕ ???

    Коментиран от #238

  • 37 Никой

    72 7 Отговор
    Гласувам за господин проф. Герджиков, ако ме обедини с чекмеджето боково. В моето чекмедже имам стотина лева за черни дни. Ако се обединя с чекмеджето на бай Бойко ще стана по-обединен. Мата Хари няма да закачам.
  • 38 ген Столти

    73 6 Отговор
    Герджиков, ти не си партиен кандидат, ти си кандидат на шайката ГЕРП.Не се притеснявай, кажи си го директно, по женски, ние ще те разберем.
  • 39 Този

    61 8 Отговор
    господин жена няма ли , или е сам като катър?

    Коментиран от #53

  • 40 Куку

    72 7 Отговор

    До коментар #4 от "ГЛАС НАРОДЕН":

    Ако считаш Радев за селтак и нискоинтелигентен фатмак, то какво би казал за предишния? А като се има в предвид кой издига и подкрепя Герджиков, цялата му интелигентвост отива по дяволите...
  • 41 Аутсайдер си

    11 65 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И ти нямаш шанс в живота щом пишеш тия простотии, явно си привърженик на простия фатмак. Идол ти е.

    Коментиран от #58

  • 42 fxpro

    60 7 Отговор
    А,какъв си подкрепен от тиквата....смешник
    Имаме си достоен Президент и друг не ни трябва.
  • 43 Крис51

    67 6 Отговор
    Как очаквате да се обединим с крадците и мутрите в ГЕРБ, г-н професоре? Абсолютно невъзможно е. Дано повече хора осъзнаят, че с тази кандидатпрезидентска двойка им се готви още от същото като по времето на Плювню, когото Борисов пощипваше по бузите.
  • 44 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    61 7 Отговор
    ПЪЛЕН Т......Ш.........АК СИ ТИ!!!КАК СЕ СЕТИ ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ ИЗВЕДНЪЖ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ЗАЩО,КОЙ И КОЛКО ТИ ПЛАТИ??И НАЙ ВАЖНОТО,КОЙ ПА ШЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБЕ!?
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    58 10 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИЯНА ЙОТОВА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ
  • 46 Румен Радев

    53 7 Отговор
    След боко тъпото приключих кариерата и на герджиков латинеца хихихихих
  • 47 днес

    37 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГЛАС НАРОДЕН":

    Ехо, а вицето на "профекора" - също е фагматчка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #157

  • 48 Румпелщилцхен

    52 6 Отговор
    Няма как да си ку.вата на ГРОП и да не си партийна калинка. Срам за теб, но последствията ще си сърбаш тепърва. Подкрепа от гражданите не чакай.
  • 49 Не си независим

    49 4 Отговор
    С парите на Толупа си.
  • 50 Българка

    7 42 Отговор

    До коментар #8 от "така така":

    Мустафа държи фатмака на каишка, тона не ти пречи да агитираш за него.
  • 51 Павел пенев

    57 8 Отговор
    Гражданите няма да подкрепят мафиотите от ГЕРБ и ДПС, но ние очакваме преди това да подадеш оставка и тогава да се изявяваш като кандидат за президент. Майка ти защо върна 9000 лв. като твърдиш че си невинен в тази далавера? Има ли друг такъв Ректор в Европа? Като си голям ерудит не можеш ли да си дадеш оценка че си политически лакей на гнусни корумпирани типове като Боко и Доган.
  • 52 Луна

    39 4 Отговор
    подкрепата на кака Лили герберасткате е много важна за безличния професор :)
  • 53 2020

    44 4 Отговор

    До коментар #39 от "Този":

    Има си мъжка половинка като Ботокса.
  • 54 И този е лъжец

    56 7 Отговор

    До коментар #1 от "ще гласувам":

    Лъжеш Герджиков , че си непартиен!
    Вече те подкрепиха ГЕРБ и комунистът Борисов!

    30г. вече няма избран нито един непартиен президент!
    30г. вече няма избран дори един непартиен независим депутат!

    Не лъжи Герджиков!
    Засрами се!
    Уж си професор!
  • 55 Цола Драгойчева

    8 54 Отговор
    Хахаха, членът на БКП от 1985 та Румен Грипенов Решетников го закърши ! Трябва му още един мандат на всяка цена, че има да връща 30 милиона евро подкуп на Грипен , а сега мандатчето не е сигурно... Мъка, товарищ цоциалист, мъкааа.. 😀

    Коментиран от #70, #222

  • 56 Ами

    43 7 Отговор
    Ти си гербаджийска подлога!

    Коментиран от #64

  • 57 нннн

    36 5 Отговор
    Помогни на мойто нощно шкафче да се обедини с Боковото...
  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 7 Отговор

    До коментар #41 от "Аутсайдер си":

    секи решава сам за себе си за кой да гласува
    ХОРАТА имат

    ГЛАВА на РАМЕНЕТЕ
    но БОЙКО е бита карта
    а ГЕРДЖИКОВ не може
    да бъде обдинител
  • 59 Пенди

    22 5 Отговор
    Скрий се, бе въшкооо!
  • 60 Тоя лъже от първият си ден...!

    42 6 Отговор
    ,,Проф. Анастас Герджиков: Не съм партиен кандидат..."
    А така се надявах,че поне той няма да лъже,като другите...
  • 61 ТаУмВзе

    23 6 Отговор
    Долняк на герберастията да очаква Белене!

    Коментиран от #67

  • 62 Тъпаси

    6 17 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    Я кажи нещо за Лозан Панов, тоя подмол не е ли от институцията по която плюеш от месеци. Сега как е, с прическата на излязъл от Карлуково.

    Коментиран от #66

  • 63 Бибитко

    30 6 Отговор
    Кандидатът на шайката ГЕРБ-ИПОН и на цар Тиква от Банкя се казва Анастас Плевнелиев!

    Коментиран от #73

  • 64 ВАЛЕ СПАТИЯ

    31 6 Отговор

    До коментар #56 от "Ами":

    ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ е ге;;; нито семейство има нито е БАЩА какъв обединител ще е
  • 65 121212

    5 28 Отговор
    Зад Герджиков застават ГЕРБ,СДС и други десни формации.Зад Радев застават Слави Трифонов, Мая Манолова и Корнелия Нинова.

    Коментиран от #243

  • 66 простак

    16 2 Отговор

    До коментар #62 от "Тъпаси":

    чудя се защо България е на тоя хал,но като прочета Вашия "мъдрослов",ми става ясно!
  • 67 Червен глист

    8 30 Отговор

    До коментар #61 от "ТаУмВзе":

    бъркате, Радев го чака славна кариера като пандур в ТКЗСто на село Славяново.

    Коментиран от #79

  • 68 един от многото

    29 2 Отговор
    Плъзгав , мазен и коварен , като венециански аристократ!
  • 69 Behemoth

    22 4 Отговор
    В ГЕРБ са само жени...тук таме някой мъж ,ама и той жена ХАХАХА...ако на разбирате за какво намеквам...
  • 70 Пенчо Кубадински!

    25 3 Отговор

    До коментар #55 от "Цола Драгойчева":

    А Бойко Борисов е член на БКП още по мое време...!Ех какви времена бяха...!Аз и Другаря Тодор Живков отстрелваме дивеча,а младият ни партиен член ,адютант и шут-Другаря Бойко Борисов ни сервилничеше ,с разкошна усмивка...😊😉👍!!!

    Коментиран от #84

  • 71 XAAXAAAXA

    6 23 Отговор
    Притеснен е яко РадеФ, вижда в професора своя билет за Гешев...............
  • 72 Вампир

    29 6 Отговор
    Г-н Герджиков, за какви "нормални политически отношения" говорите???
    На банкянския Тулуп, чиято кандидатура сте, пачките с евробанкноти "преливат" от ЧЕКМЕДЖЕТО му.
    Поръчковия главен прокурор го закриля, като изповядва теорията: "ЕВТИН НА БРАШНОТО, НО СКЪП НА ТРИЦИТЕ."
    Е, как да гласувам за Вас, все пак има още нормани хора....
  • 73 Българин

    6 23 Отговор

    До коментар #63 от "Бибитко":

    А кандидата на Пасьолството на крепостните се казва Замфир Яшаров Радев:)
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 xъ xъ хъ

    5 29 Отговор
    Мунчо си заминава от президентството. Гешев ще го вземе лично.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ангел лудия

    7 1 Отговор
    дърт Комунист , агент на ДС
  • 78 Успех

    5 24 Отговор
    Успех, нека измъкнем страната от блатото, нека да няма гладна радева зима.
  • 79 ТаУмВзе

    14 3 Отговор

    До коментар #67 от "Червен глист":

    ЧЕСТИТА ЗАГУБА!

    Коментиран от #85

  • 80 Сатъра на Хана

    29 5 Отговор
    НА 58 ГОДИНИ ЕРГЕН .... И НЕ Е Е УКРОТИЛ ДОРИ ЕДНА ЖЕНА ..... ТВА ВЕЧЕ Е ДИАГНОЗА ... ИМА ОЧИЧКИТЕ БА П@ДОФИЛ

    Коментиран от #86, #94, #97

  • 81 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    31 4 Отговор
    На теб ли да вярвам или на банкянския крадлив тиквеник 🎃🎃🎃🎃🎃, който вече се похвали, че те е издигнал?!
    От първия ден започва с лъжи тоя!
    Ректум бил на СУ, пфу!
  • 82 Поп Андрей

    28 3 Отговор

    До коментар #33 от "Протестърът.":

    Така е чадо. Дванадесет години ни управляваше най-ученият българин прочел цялата книжка за Венету, ученото си е учено, винаги знае как да се натъкми към софрата.
  • 83 3.14К

    35 4 Отговор
    Този безгръбначен професор соросоид уволни професор Мирчев по донос на 20 човека от НПО, а си затвори очите за герберската подлога Стойчо Стойчев и плагиата Петър Илиев.
  • 84 Цола Драгойчева

    5 15 Отговор

    До коментар #70 от "Пенчо Кубадински!":

    Пропусна да кажеш, че членът на Партията и адютант на Замфир Яшаров Живков ви е носил дивеча със самолета , та за награда още като курсант го пратихте като депутат в Народното събрание на НРБ!

    Коментиран от #101

  • 85 Червен глист

    5 21 Отговор

    До коментар #79 от "ТаУмВзе":

    Рундьo c пoдкрeпa oт имa тaкивa нeaдeквaтници и c пoлoвин уcтa oт чeрвeнитe. Вcичкo e яcнo зa aйкютo нa пoдкрeпящитe гo- бeзмoзъчни и дeмeнтирaли. Кoeтo нe oзнaчaвa, чe нямa дa излязaт мнoзинcтвo нa тeритoриятa.

    Коментиран от #88

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо

    30 4 Отговор
    Как е възможно,този пишман ректор да си мисли,че умните и интелигентни хора ще гласуват за него?Това е все едно,да гласувам за бандита от Банкя..Е няма как да стане,втори плевналиев ще ми дойде в много...
  • 88 ТаУмВзе

    21 2 Отговор

    До коментар #85 от "Червен глист":

    Гербераст, колкото повече лаете, толкова по зле става! Целувай му портрета и си вържи два резки шамара.

    Коментиран от #96

  • 89 Герберско Мекере е Професора, за пари

    25 2 Отговор
    Е готов да го намрази Народа!! Всяко нещо си има цена, нали Професоре??
  • 90 Абе,

    27 2 Отговор
    Такова падение за нашите "интелектуалци",Ст.Цанев,М. Славова, Т. Спасов и т.н. - да застанат зад еднокнижника ?!
  • 91 Боциниш

    23 2 Отговор
    Хайде номера, холан! Кристално ясен гербераст.
  • 92 Фин

    23 2 Отговор
    Обединени около герб ли, ве?!
  • 93 Бойчо Огнянов

    34 2 Отговор
    Гeрджикoв e пoмaк.
    Пocoчeнaтa нa първo мяcтo в инициативния комитет за издигането му за президент Aди Кoнeдaрeвa e туркиня и иcтинcкoтo и имe e AДИЛE МУТИШEВA КOНEДAРEВA. Тя е от С.АБЛАНИЦА БЛАГОЕВГРАДСКО, ОБЩИНА: ХАДЖИДИМОВО
    Прoвeрeтe в Интeрнeт. Никoй бългaрин нe би кръcтил дeтeтo cи Aди. Тoвa e cъкрaтeнo oт Aдилe. Хaрaлaн Aлeкcaндрoв пocтoяннo пoвтaря c лигa нa уcтaтa, чe турcкo рoбcтвo e нямaлo. Бoян Биoлчeв e cъщaтa oдиoзнa и много антибългарска фигурa. В Интернет е посочен в списъка на българските масони като човек, отговарящ в СУ всички да са българофоби. Вaля Бaлкaнcкa e пoмaкиня, приeлa хриcтиянcтвoтo, нo кръвтa вoдa нe cтaвa. Алгафари също е от техните. По името му личи. Овчаров, археолога, работи на разкопките в Перперикон само с турци. Сдушил се е с тях. Перперикон се намира в Кърджалийски окръг.
    Асим Адемов – евродепутат
    Радомир Чолаков – председателят на инициативния комитет – е Изпълнителен директор и член на УС на „Каолин“ ЕАД – един от най-богатите българи.
    Тук се кроят много грозни планове.
    Турчилятa пo тoзи нaчин щe взeмaт влacттa в Бългaрия. Избрали са много коварен подход. Cитуaциятa e мнoгo oпacнa.
    Дa cтaнeм вcички кaтo eдин и дa глacувaмe зa Рaдeв.
    Зeлeн чoрaп, нe зeлeн чoрaп, нo тoвa e бългaрcкият прeзидeнт.
    Гeрджикoв щe зaщитaвa интересите на Турция.
    Той не трябва да бъде дори ректор на СУ.

    Стреснѝ се, племе закъсняло!
    Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!
    След теб потомство иде цяло –
    какво ще да му завещайш?

    Коментиран от #132

  • 94 Бойко шкафа

    23 2 Отговор

    До коментар #80 от "Сатъра на Хана":

    Е нищо бре,ще му назнача Мата Хари за първа дама..Тъкмо ще го научи на секс...
  • 95 франкофон

    22 2 Отговор
    прогерманофилски бо клук и креатура на Гроб след като фалира СУ сега и за президент се готви.Ако не си германска подлога и отказваш да изнасяш немска урина по старческите домове за 1200 еурос на месец си загубен в българия.
  • 96 Червен глист

    4 18 Отговор

    До коментар #88 от "ТаУмВзе":

    толупите, толупите сега ще лъснат ама здраво! Гласуват ли за шапкаря, ще стане напълно ясно кои са толупите в държавата и колко са!

    Коментиран от #102

  • 97 Вампир

    13 1 Отговор

    До коментар #80 от "Сатъра на Хана":

    Адмирации,
    Много точен коментар!!!
    Така е "междинен модел е".
  • 98 Хаджи Генчо

    23 1 Отговор
    На муцуната му пише, че е плужек!
  • 99 В е л и к и я

    22 1 Отговор
    Няма как едни да крадат милиони безнаказано а други стари хора да мрат в лишения заради крадливите ръчички на първите ... Значи това ли означава да живеем в мир , да заметем следите и мирно да продължим по същия начин ...Да се обединим и в мир ние да продължаваме да крадем а вие да продължавате да гладувате и мрете бедни ! Значи вие и вашата клика сте от крадливите и искате даже и нагло подкрепа ...!

    Коментиран от #104

  • 100 Никога

    24 2 Отговор
    Той не бил партиен ! А стииига бе ! А го издига мафията Герб ! Ще гласувам за Радев. Никога за гербероСедераски слуги на мафията
  • 101 Това е отклоняване на темата драги...!

    20 1 Отговор

    До коментар #84 от "Цола Драгойчева":

    Аз говоря,че Другаря Бойко Методиев Борисов се счупваше да ни сервилничи и хвальоти нашата Майка -Партия-БКП...!!!
  • 102 ТаУмВзе

    16 3 Отговор

    До коментар #96 от "Червен глист":

    Явно герберастията е умствено изостанало заболяване! Бухахахах Пример си!

    Коментиран от #144, #163

  • 103 Пламен

    29 2 Отговор
    Самия факт,че Тома Биков,Деница Сачева ,Даниел Митов ,и дори сайта Афера на Веселина Томова-водкова,за един ден от антигербери станаха най големите поклонници на ТолупЪ,говори само едно.. Нощното шкафче е влязло в действие...За Веселина ВоТкова,знаем алкохоличка която се продаде за 1стек водка...Във Варна си я знаем що за боклук е...
  • 104 Никога

    24 1 Отговор

    До коментар #99 от "В е л и к и я":

    Това не бива да става никога. Немога да се съюзя с крадците-( усвоители) от Герб ограбили милиарди и унищожили стотици бизнеси заедно с тяхната марионетка Гешев
  • 105 Тони

    22 2 Отговор
    Текторчето го знаем,на 58години дествен...
  • 106 Насакото Яката

    25 1 Отговор

    До коментар #33 от "Протестърът.":

    Така е, но тоя го подкрепя и вероятно издига еднокнижника Тиква!
    Може ли да си ерудит, да си учен и да при ставаш на проста мутра, която не знае да говори български, чужд език му е вярно чужд, спи до пълно шкафче с евра и се пази с пистолет, докато е министър председател. Как да обедини хората потърпевши от грабежа на мутренската шайка и мутрата Тиква.
  • 107 Az zero

    27 1 Отговор
    Мазен ми е
  • 108 Тоя

    26 1 Отговор
    защо се усмихва с ехидно перверзен поглед ?

    Коментиран от #153

  • 109 Туньо Туньов

    23 3 Отговор
    Този Палячооооо дето без конкурс и без обществена поръчка даде на фирма на майка си,30хил лв...После чакай от това същество нещо хубаво..Ще гуляе с тиквата,и ще му целува ръжен и краката... Поредния бандит от герб.
  • 110 Грульо

    21 2 Отговор
    Избран от герп, а не бил партиен кандидат. :D Сигурно иска да каже, че не членува в герп, но щом не говори точно, без заобикалки, ясно е, че ще ни шикалкави, ако случайно стане президент. :D
  • 111 Ангелина

    24 2 Отговор
    Много е жалко ,когато хора с интелект и въпреки научните си степени ,се оказва ,че са безгръбначни- плужеци, без достойнство и морал!

    Коментиран от #179

  • 112 Пухчо Герджиков не бил от ГЕРБ?? Нали Те

    24 2 Отговор
    те Избраха!! Всички, които гласуват срещу ГЕРБ и Борисов, ще гласуват и против теб, Мамин Бухчо!! Сега си имаш и батко Бойко!! Голям срам те чака, поне ще ти платят за това!!
  • 113 ТИ СИ...

    20 1 Отговор
    ПОДЛОГА. ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ ТУЛУПА КАЗА: НИЕ
    ИМА Е КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ
    УМЕН ЗНАЕ ЕЗИЦИИИИИ. И Е
    СЪС САЩ НО ГЛЕДА И КЪМ РУСИЯ.
    ТОВА СИ ТИ.......
  • 114 ШОП

    6 5 Отговор
    О да бе сигурно не сии корумпиран. Ни за тебе че гладувам ни за ББ ни за Фатмаков. ДаГДхте сите. Наказателен вот с Луна президент.
  • 115 Бацо

    12 1 Отговор
    Щи зачислим едно шкафче надпартийно
  • 116 Ще гласувам

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "ще гласувам":

    Срещу бацовия кандидат, че да не гладувам после
  • 117 дали

    19 2 Отговор
    Да не не си :) И баща ми да е кандидат подкрепен от ГЕРБ пак няма да гласувам за него :)
  • 118 хихихихихи

    19 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не съм партиен кандидат...
    Ама какъв тетатър ни играят всички! Този една сутрин се събудил с мисълта за президент! Баце докато спял до шкафчето решил да го подкрепи! И така цирка си върви!
  • 119 Дракон

    3 32 Отговор
    Обръщам се към смешковците, тролчетата и мишлетата, които са писали гнусотии против ректора. Нали искаме експертен кабинет, ерудиран, умен, интелигентен ето го човека. Какъв герб, каква злоба. Осъзнайте се и гласувайте. На фона на Радев този кандидат е класи. Това е истината, примете или не, изборът е ваш.

    Коментиран от #124, #126, #127, #133, #143, #146

  • 120 xxx

    24 2 Отговор
    Само питам. Някой направи ли си труда да разбере че г-ж полковничката съпруга н най близкият приятел на баце от специалните сили ген.Явор Матеев. За мен това е показателно...
  • 121 asd

    15 1 Отговор
    Не ми харесваш!
  • 122 Апел

    3 11 Отговор
    Братя турци!! Елате да въдворите ред в Източна Румелия. Не ни оставяйте на северните смотаняци.... Елате и го направете протекторат. Поставете местни хора във властта.

    Коментиран от #164

  • 123 А гербавите

    20 2 Отговор
    Уж напълно случайно застават зад този плазмодиев кариерист! Хахаха ..Да каже колко милиона са "усвоили" в катедрата.
  • 124 твоята истина

    22 3 Отговор

    До коментар #119 от "Дракон":

    това е твоята истина а другата е, че е подлога на Баце!

    Коментиран от #135

  • 125 САЩ

    23 2 Отговор
    Този как го виждате като главокомандващ на БА? Смях!
  • 126 Ама неграмотнико

    15 3 Отговор

    До коментар #119 от "Дракон":

    той не кандидатства за премиер, а за президент. Какъв експертен кабинет, какви пет лева.

    Коментиран от #134

  • 127 не ме кефи

    15 2 Отговор

    До коментар #119 от "Дракон":

    Чух го как говори на Дончева. Харесвам мъже, които си владеят нервите дори в такава ситуация.
  • 128 Само питам

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "Весела":

    А вицката ти така ли мисли?Тя не носи ли зелени чорапогащи?
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Варна

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Тоя":

    Ти явно си ректор.... ама на какво?
  • 131 Ха ха

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "ще гласувам":

    За да вкараш зелен чорапогащник ли?Или вицето носи кубинки на бос крак?

    Коментиран от #160

  • 132 2437

    1 21 Отговор

    До коментар #93 от "Бойчо Огнянов":

    Болен мозък, плащат ти да съчиняваш!
    Ади Конедарева е учител, преподавател в елитно училище.
    Родът на професор Герджиков:
    bnt.bg/bg/a/rodt-na-prof-atsnas-gerdzhikov.
    Истински достойни българи, със завидна родова история.
    Зеленият чорап си е зелен чорап, заслужи си тази идентификация в обществото с последните си 5 години.

    Коментиран от #208

  • 133 Латински

    20 3 Отговор

    До коментар #119 от "Дракон":

    Каква класа е този професор по латински, подлога на Боко. Кого ще обединява мафията с плебея ли??? Та ние сме обедибени не искаме мафията. Бил ректор в годините на царуването на Боко и сега му се отплаща.
  • 134 Хи их хи

    15 1 Отговор

    До коментар #126 от "Ама неграмотнико":

    Това е интелекта на всичкото герберско!
  • 135 Цербера

    1 13 Отговор

    До коментар #124 от "твоята истина":

    Не може да си сигурен кой на кой какъв е. Идеята е да има промяна и да изберем този път достоен президент. Да не ни излага, да не е злъчен, злобен и нищо да не направи през целия си мандат. Нали това искаме всички?

    Коментиран от #152

  • 136 7673

    18 1 Отговор
    Този има ужасно мазна физиономия. Направо е антипатичен. Как ще привлече гласове?
  • 137 Настрадин Ходжа

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЛАС НАРОДЕН":

    .... и на мен ми е втръснало от хора на неграмотници!!!
  • 138 вида

    11 2 Отговор
    Как да повярваме, че г-н Герджиков не е партиен кандидат като е подкрепен и издигнат от Гербаджии? И не се ли притеснява от корупцията на Герб и Б.Б. или и той се помаза с пачките от чекмеджето? Как ще обединява тези, които 11 години крадоха от обществото с тези, от които бяха крадени парите?
  • 139 Професорът

    9 2 Отговор
    онзи ден каза, че ще обединява народа и всички партии. Обаче днес, като му дръпнаха уличките партай геносетата от токсичната мафия, запя друга песен. Спира да обединява партиите. И друго ми е интересно, всички от обществените науки, или хуманитарните, в Германия се наричат духовни, се отъждествяват като интелектуалци, а всички от останалите не сме интелектуалци. Боже, толкова са еднозначни и примитивни.
  • 140 Като чета

    1 13 Отговор
    Коментари на Платени троловете ми се 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮. Че то само Радефф излиза чист като сълза, 😀😀😀😀😀😀. Само, че бай Ставри го чака.
  • 141 Тя военната

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Весела":

    наука е върхът над всичко, особено военната авиация. Там се иска много наука, модерни технологии и много ум, памет, съобразителност.
  • 142 Оня

    2 9 Отговор

    До коментар #3 от "Тоя":

    А летец как се е ставало ?
    Само ако е мътно червен другар.

    Коментиран от #145

  • 143 Котоошу

    11 1 Отговор

    До коментар #119 от "Дракон":

    борисов е дебел а тоя е и мазен ако искат да се състезават в Сумото да заминават при Аоямата
  • 144 ТАСС

    1 8 Отговор

    До коментар #102 от "ТаУмВзе":

    Ха, я ме подсети, кой червен другар се изказа, че комунизма, пардон, социализма се предава по полов път???
  • 145 Не изнасям немска урина

    14 2 Отговор

    До коментар #142 от "Оня":

    Летец се става с добра физическа подготовка и здраво тяло анне дебел толуп
  • 146 факт

    10 1 Отговор

    До коментар #119 от "Дракон":

    Да и съвсем случайно благодарение на този ББ е Доктор хонорис кауза на СУ! Дали за принос към науката не знам :) или по-скоро е пуснал малко от чекмеджето

    Коментиран от #154, #236

  • 147 Доротея

    14 1 Отговор
    Бойко като ти набие 2 чембера по ректоричната картуна публично и само на приоритет ще ми станете! Народа се чуди как да минимизира поразиите на шайката, той отива да ги реставрира с целия си академичен авторитет и говори за етика!
  • 148 Няма спасение

    14 2 Отговор
    Председателят на инициативният му комитет Радомир Чолаков си е гербаджия. Винаги съм се чудил как наглед умни хора клякат и започват да се унижават пред този нискоинтелигентен и без капка култура тулуп Боко. Боже боже това ли е Българската интелигенция??? Няма спасение за нас.

    Коментиран от #151, #161, #199, #207

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Мъка

    8 1 Отговор
    Тоз какво сега пускат го пробно да видим дали ще породи всенароден ентусиазъм..как е получава ли се
  • 151 хммм

    2 3 Отговор

    До коментар #148 от "Няма спасение":

    Еми унижават се на Бойко, защото вие го въздигнахте в култ и гласувахте за него.... Ако гласувате извън първите 3-ма дето ги спрягат за президент всичко може и да е нормално..

    Коментиран от #156

  • 152 Мафия

    9 0 Отговор

    До коментар #135 от "Цербера":

    Искаме човек, който да се бори с мафията и да е за справедливост за всички. Човек който е за обединение с мафията мястото му е където трвбва да е и мафията.
  • 153 ТАСС

    2 9 Отговор

    До коментар #108 от "Тоя":

    Ехидно-перверзния поглед е патент на другарката Йотова, комрад! Заради тези погледи на недооправена жена към Радев, Деса влезе в болница...

    Коментиран от #176

  • 154 Смех

    9 0 Отговор

    До коментар #146 от "факт":

    верно ли е хонорис кауза ББ този пословичен глу пак
    Хаха оня ден четох статията СУ дупката в която изгубих 4-ри години от живота си.Много полезно четиво за всеки който иска да схване за какво иде реч.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Луна

    1 0 Отговор

    До коментар #151 от "хммм":

    За Луна ли?

    Коментиран от #205

  • 157 Плувкиня

    13 2 Отговор

    До коментар #47 от "днес":

    и подчинена на Радев. Онази раздърпана фланела Коларова каза, че се изправяла науката срещу армията. Толкоз проста е внучката на Васил Коларов, та най- върховната наука, и всички засекрети патенти са при военните. От тях тръгват иновациите. А тази вице е просто жена на един близък генерал на мафиота.
  • 158 некой си

    10 2 Отговор
    МЪЖЕ НЯМАШЕ ЛИ? ТА ИЗДИГНАХТЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 НЕ БЕ...?!

    6 0 Отговор

    До коментар #131 от "Ха ха":

    Тя полковничката-вице е със...зелени ...- прашки...😛😝😆😉🤣😂!
  • 161 Доротея

    10 0 Отговор

    До коментар #148 от "Няма спасение":

    Аз не се чудя как Бойко тези с дипломите ги прави за смях! Защото, те гледат високо и напред, в главите им е хаос от цитати на философи, формоли и латински сентенции, и не виждат, че са стъпили на мравуняк и гащите им са пълни с мравки! Нямат опита на обикновения човек, тъпкан, лъган, на никого невярващ, изпълнени са с кабинетни обноски и благородни помисли, което ги прави лесна плячка за стар и изпечен мошеник и демагог! Подметна на проф. Вучков, че ще го прави президент и той с наивния си ум взе да го хвали и не видя подигравката! И този натам отива....
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 666

    1 8 Отговор

    До коментар #102 от "ТаУмВзе":

    Това е горната граница на умствените ви възможности:
    Да използвате наименованието ГЕРБЕРАСТИЯ и да я обвините в умствена непълноценност. И не схващате че доказвате второто за себе си, с почти всяко от вашите писания, които са един безподобен, безумен бълвоч, като бълнуване на надрусани несретници.

    Коментиран от #187

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Umcho

    11 1 Отговор
    Този уж професор.Кви обединения бе,Проблема на България са политиците.
  • 166 Дуню

    3 16 Отговор
    Болшевиките полудяха....Фатмака пада в талаша...червените изроди са в прединфарктно състояние...!Очаквам с нетърпение изборите!!!!!.

    Коментиран от #170, #171

  • 167 Пророка

    19 1 Отговор
    Мазен червей махай се! Само Генерал Радев!
  • 168 ЖАЛКО ХОНОРИС

    12 1 Отговор
    ПРОФЕСОРЕЕЕЕЕЕ , КАЧИЛ СИ СЕ НА ВЛАКА НА ГРОБАРИТЕ , А ТОЙ ПЪТУВА КЪМ ........ОТВЪДНОТО.....!!!
  • 169 Гост

    9 0 Отговор
    Професопе, вие сте кандидат на герп, не очаквайте много!
  • 170 буци буци

    3 0 Отговор

    До коментар #166 от "Дуню":

    Един изпада често в прединфарктно, .....нали знаеш кой е ...............!!???
  • 171 по-добре кажи

    5 0 Отговор

    До коментар #166 от "Дуню":

    Къде да ти пратим линейката в нощта на изборите?
  • 172 Кочо

    13 0 Отговор
    В България има над 250 университета с техните филиали, стотици хиляди професори, а само едно Въздушно училище и стотина пилота! Вие кажете кое е дефицит и кое напълно обезценено! Вие!

    Коментиран от #180

  • 173 Тикви и каскети

    11 1 Отговор
    И ти , " професоре" изгоря. След 14 ноември- нито рисков, нито президент. Как може да се хванеш с Чекмеджиян. Себеуважение нямаш ли?

    Коментиран от #174

  • 174 Тикви и каскети

    6 0 Отговор

    До коментар #173 от "Тикви и каскети":

    Нито Ректор
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 ЕURO NEWS

    11 3 Отговор

    До коментар #153 от "ТАСС":

    По-добре перверзният поглед на Йотова,отколкото заспалият поглед на Зеленият Чорапогащник-Митева...
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Без себеуважение

    7 0 Отговор
    ........ Анастас......
  • 179 Парите

    4 0 Отговор

    До коментар #111 от "Ангелина":

    не миришат.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Малка тиква

    11 0 Отговор
    Си ти. Не Ректор
  • 182 Професорееее

    12 0 Отговор
    Какво мислиш за чекмеджетата
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Заключение

    13 0 Отговор
    Професоре, политиката се прави от партии. Безпартиен независим може да бъде само уличният музикант! Ти втора цигулка на Бойко ли искаш да свириш? Имахме си вече един Росен...
  • 185 85437

    9 0 Отговор
    Тази кандидатура е на ДПС - болшинството от мобилизираните в т. нар. инициативен комитет са от турски произход, герб се присламчи за да се скрие борисов, нямат абсолютно никакъв шанс. Подкрепилите го ректори да бъдат незабавно уволнени от министъра на образованието за нарушение на закона за висшето образование!!! Незабавно прокуратурата да вземе също отношение за наказателна отговорност!!!
  • 186 Още един

    5 0 Отговор
    Толуп. Със знание
  • 187 ТаУмВзе

    5 2 Отговор

    До коментар #163 от "666":

    Явно стопляш само на псевдо българския на долната мутра! Браво.

    Коментиран от #234

  • 188 Само питам

    9 1 Отговор
    А Джипко Бибитков беше ли на представянето? А защо?

    Коментиран от #204

  • 189 Хаха

    10 1 Отговор
    Знам кои ще го подкрепят тоя пасивен Хей - чекмеджан безкнижни, ПееФски, Духан, гешефф, феновете им и организации "под дъгата"...
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 В е л и к и я

    14 1 Отговор
    Откъде ИЗПЪЛЗЯ тоя нещастник и почна да говори глупости нямащи нищо общо с действителността ...!
  • 192 И тоя

    12 0 Отговор
    Си купи фабрика на 8 септември
  • 193 Перо

    14 0 Отговор
    Егати професора,на дистанционно управление от неграмотен примат! Срам за научната гилдия!
  • 194 222

    1 6 Отговор

    До коментар #180 от "111":

    Напротив!Логиката му е страхотна ,много вярна и актуална...!!!

    Коментиран от #210, #211

  • 195 В е л и к и я

    11 1 Отговор
    Направете си митинг в подкрепа на това чучело .. Направете си и лозунг .. Примерно ... “Пасивен -Президент“

    Коментиран от #206

  • 196 Перо

    10 0 Отговор
    Още едно вързано маг@ре на толупа!
  • 197 Cт'oйко

    10 0 Отговор
    ГЕРБ и подлогата им транcceксуала няма да стигнат дори до 2 място! Всичко е приключено за тях!
  • 198 ХАН КРУМ

    10 0 Отговор
    ТИ СИ ПОРЕДНОТО БОЙКОВО МАГАРЕ.
  • 199 Парите

    8 0 Отговор

    До коментар #148 от "Няма спасение":

    са тези, които ги привличат. Пък и той им докарваше 20 процента от държавния бюджет, плюс това рекетира бизнеса на противниците си, разчисти им терена на ДС, като беше главен секретар- 140 неразкрити убийства,. Предложи го Бриго Аспарухов, хем ДС, хем комунист и продължава да е в управлението на БСП.
  • 200 Перо

    9 0 Отговор
    И тоя ще “обедини” крадци и окрадени,биячи и бити! Някой друг път!
  • 201 Gandi

    7 0 Отговор
    ГЕРБ признава провала от 12 годишното си управление,щом не представя собствен кандидат. Да издигаш кандидатура зад ИК,е ясен знак че в тая партия кадърни хора няма.
  • 202 демократ

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    Българко ако си на подходяща възраст ще ти покажа
    моето чекмедже и легло.Чекмеджето ми е по пълно и
    мога да ти разреша да ползваш леглото.Мата Хари
    остана много доволна.
  • 203 Доротея

    10 2 Отговор
    Не може да си независим, когато от задника ти се подава кочана на Бойчо! Толкова е прозрачно!

    Коментиран от #215, #225

  • 204 Чолаков

    6 1 Отговор

    До коментар #188 от "Само питам":

    Боко изпрати Чолаков да застане най-отпред! Борисов го болели краката, почивал интензивно в Банкя.
  • 205 хммм

    4 0 Отговор

    До коментар #156 от "Луна":

    Ами щом казваш, че Луна е нормалното, сигурно за нея.... Винаги гласувайте за нормалното, за да получите нормално.
  • 206 Активен

    5 0 Отговор

    До коментар #195 от "В е л и к и я":

    А Боко ли го играе активен в цялата работа?
  • 207 Перо

    11 1 Отговор

    До коментар #148 от "Няма спасение":

    Прав е журналиста,който каза “Егати образованието,щом Кобрата е магистър,а П.Илиев е преподавател на студенти”!
  • 208 Да, точно така

    1 0 Отговор

    До коментар #132 от "2437":

    овчари са били от единия му клон.

    Коментиран от #218

  • 209 В е л и к и я

    8 1 Отговор
    Кога ли с Бойко им е хрумнала великата идея за кандидат президент , може би по време на някое съвместно по грубичко интимно преживяване ...!
  • 210 Кочо

    10 5 Отговор

    До коментар #194 от "222":

    Поклон и респект! Моята логика винаги е на ниво! Елементарно - всеки търси това, което му липсва! На Герб им липсва култура и образование и търсят култура и образование! На нормалните българи липсва свястно управление и избират Румен Радев!

    Коментиран от #219, #240

  • 211 111

    0 2 Отговор

    До коментар #194 от "222":

    За КОГО, това е въпросът? Това е и ОТГОВОРЪТ!
    Но кой ще е съдията? Няма да сте вие, само си вижте словесата, които произвеждате по форумите - ОТВРАТ!
  • 212 оня

    0 1 Отговор
    Мечтай си:))
  • 213 Това е една от

    5 0 Отговор
    малкото новини, които коментирам само след прочетено заглавие, просто няма смисъл да си губя времето с четене на глупостите и клишетата на поредният рицар-спасител-отличник на бял кон, поредният гладен за власт, кражби и измама. Кире Канадецът е същата работа....
  • 214 Гост

    7 2 Отговор
    Все повече се убеждавам, че безкнижника има странни наклонности и Мата Хари може би наистина е от мъжки пол! Много от най-риближените му са откровено пасивни пиираси, като този, плевню, ботокса.... Както и един активен, като кмета на Симитли, което води до извода, че безкнижника е активно-пасивен...
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 А Герджиков с Какъв се събереш, такъв

    9 2 Отговор
    Ставаш!! С Крадец и лъжец се събра, явно си паснахте, една Стока сте!!

    Коментиран от #221

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 2876

    0 0 Отговор

    До коментар #208 от "Да, точно така":

    Ти това ли видя, без значение, си драги! Явно, драскаш тука за грошове! ☺️
  • 219 Честименски!

    4 0 Отговор

    До коментар #210 от "Кочо":

    Кочо...,поздравления за перфектният коментар...!!!
  • 220 УжасРадев импийчмънт Радев Оставка

    5 12 Отговор

    До коментар #14 от "6303":

    Никога Радев Никога БКП 30 год стигат Радев Губиш не можеш да се мериш с професорът
  • 221 Фактите Говорят!!!

    7 8 Отговор

    До коментар #216 от "А Герджиков с Какъв се събереш, такъв":

    Единствените доказани крадци ,до сега са ком-боклуците около Фатмака,...тва Черепи,Мустаци,Фатмаци,ДС-боклуци,Галеви, Баневи, БОБОКОВИ,Стайковци,и т н!
    Тъп си като... Фатмак)))))))
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 1и1е3

    6 3 Отговор
    Като ще се обединяваме аз искам обединение с Боко
    той слага неговите чекмеджета в кюпа аз моите и
    делим на две.Е моите са малко празни ама нали ще
    се обединяваме нема лошо.
  • 224 Въпрос

    4 4 Отговор
    Нищо не казва за жена и деца. Или е нещо сбъркан.
  • 225 УжасРадев импийчмънт Радев Оставка

    4 11 Отговор

    До коментар #203 от "Доротея":

    Радев е издигнат от независим комитет а БКП Решетников и Онези от Дс Какви са Защо не хулиш Тези Дърти номенклатурчици Жадни Алчни Омразни
  • 226 Додо

    7 3 Отговор
    Професоре зощо ти трабваше да се олецилиш та ти вярваш ли си че си надпартиен защо бивш министър ти предложи о тивата защото той ще те държри на коишка а ти ще си независим смях блаженни да са вярващите за твоята загриженост но и ти за пари плодаваш и майчиното си мляко а пэк нямаш семейство и не знаеш каво е отговорност а ще обединяваш професоре сомо се стремиш да угодиш на гробаджиит
  • 227 Хахаха..

    3 5 Отговор
    Боко Тиквата е "доктор хонорис кауза" що го е страх от "зеления чорап" не мога да разбера?!
  • 228 УжасРадев импийчмънт Радев Оставка

    4 13 Отговор
    Никога Радев Никога БКП 30 год стигат Радев Губиш не можеш да се мериш с професорът

    Коментиран от #230

  • 229 Хари

    10 3 Отговор
    Колкото Плевнелиев беше независим и с мутрите ли ще обединяваш нацията.
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Матей

    5 3 Отговор
    Блестяща апологетика,възвеличаване и все празни приказки,без покритие.Да гласуваш за ректора,все едно да кажеш,било що било,сринаха ни със земята тия гербовисти,ама нейсе,тоя поне е професор,не е бандюган.И какво,идеалното перде,ако хване тази капия за герб,боко ще му прости,защото със сигурност го държи с колосален компромат.

    Коментиран от #242

  • 232 Бамбука

    4 2 Отговор
    Обединени народ и ...Този кандидат явно не е чувал че има корупция и водеща е партията която го издига. Бил независим политик ? Стига простотии.
  • 233 Гаден дебил

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "Добре дошъл":

    Прав си - много по-добре смърдеше при магарето преди Радев....
  • 234 абв

    2 2 Отговор

    До коментар #187 от "ТаУмВзе":

    Още едно доказателство си за написаното от 666! Нищо не става от вас!
  • 235 Гаден дебил

    6 4 Отговор
    Този човек явно не разбира, как вече е отишъл на кино със самото кандидатстване..... От РЕКТОР та в услуга на ......... Мани-мани... или мъни-мъни.....
  • 236 Цербера

    0 2 Отговор

    До коментар #146 от "факт":

    Явно не четеш актуалните новини.
  • 237 Каква цена

    6 2 Отговор
    са му платили, и за какви низости точно? А за обединение с грабаджии и дума не може да става - тези са биологични единици без достойнство, единствено ги движи алчността.
  • 238 8756

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "българка":

    Тц, тц, тц, тц.....!
    Колко ПЛАМЕННО...! ☺️
  • 239 Деси Радева

    3 4 Отговор
    И на мен отдавна ми е писнало от този фатмак,ама какво да напправя.
  • 240 7895

    2 0 Отговор

    До коментар #210 от "Кочо":

    Ааа, НЕ...! Никаква логика няма, светът, хората и РАЗНООБРАЗИЕТО са големи и разликите също, няма едно правило...! Ха, ха.. 😱
  • 241 ББуци

    5 3 Отговор
    Професоре,професоре,достойнство кога??????Кюлче сега!!!!!
  • 242 4567

    1 2 Отговор

    До коментар #231 от "Матей":

    Как не се уморихте, бе! Сигурно вече имате хронично възпаление в мозъчния център на глупостта и не можете да спрете, да ръсите, като развалена плоча: Едно и също, отново и отново! Няма МИСЪЛ няма РАЗМИСЪЛ!
  • 243 Кака Мара

    6 3 Отговор

    До коментар #65 от "121212":

    И кои са тези десни формации? И Герб не е дясна партия, а шайка - Антон Тодоров го е написал
  • 244 100pera

    6 3 Отговор
    :)))

    Историята за това, как един ректор на Алма матер отива в ректума на Оня от Банкя...

    Коментиран от #246

  • 245 Активист на БКП

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ще гласувам":

    Вицето му е ЗЕЛЕН ЧОРАП 🎃😆🇱🇷

    Коментиран от #248

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Само питам

    6 4 Отговор
    А ще носиш ли цигари на Бойко в затвора
  • 248 Не е вярно

    1 1 Отговор

    До коментар #245 от "Активист на БКП":

    Зелени прашки
  • 249 666

    2 6 Отговор
    НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ ! НЯМАМ ДОВЕРИЕ НА СЛАДКИ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ ! КРАТКО ,ЗА 32 ГОДИНИ ТИЯ ДЕТ ГЛАСУВАТЕ НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ ... ОБЕЩАВАТ А СЛЕД ТОВА ЗАБРАВЯТ !
  • 250 666

    5 5 Отговор
    Четете ,хубаво тоя какво казва и какви несвързани изричения ръси като на селския мегдан ,които нямат нито смисъл нито обяснение ...тоя какво иска да каже .
  • 251 Лошо

    1 3 Отговор
    Какви кандидати, какви времена настават...
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Биби Долапчиев

    3 0 Отговор
    На пемберугите интелект не им е нужен, нема каде да си го турат шо за три петелетки им ги запалнихме празните пространства деа!Внетен сме нале?
  • 254 МОШЕНИК

    10 3 Отговор
    ГЕРЖИКА ЧАКА ОТ УМРЕЛ ПИСМО - СЕГА ЛЪЖЕ ЧЕ НЕ Е ОТ ГЕРБ !
  • 255 питагор

    12 3 Отговор
    Най-сетне цяла БългаРИЯ ще разбере че Висшето ни образование е сбирщина от продажни корумпирани креатури най-вече на ГЕРБ и ДПС, който превърнаха българското образование в просташки бизнес и държавна софра за крадливи и корумпирани изедници и бандити !

    Коментиран от #257

  • 256 БОКО Е ВЕЛИК

    6 2 Отговор
    ЗЕЛЕН ЧОРАП Е ТОЧНО БОЙКО ВМЕСТО ВОЙНИК ТОЙ Е СТАНАЛ ПОЖАРНИКАР , А НА ПОЖАРНИКАРИТЕ И СЕГА СЕ ПОЛАГАТ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ КЪМ УНИФОРМИТЕ !
  • 257 666

    1 3 Отговор

    До коментар #255 от "питагор":

    ТОЧНО ,АБСОЛЮТНО ТОЧЕН КОМЕНТАР ! В България висшУтУ Убрузувание е заминало в десета глуха !
  • 258 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 9 Отговор
    РадеФ го за къса. Конкуренцията е жестока..

    Коментиран от #259

  • 259 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 9 Отговор

    До коментар #258 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Радев не е никаква конкуренция на Ректора проф. Герджиков.
    Пилотът катастрофира.
  • 260 БОКОКРАД

    3 0 Отговор
    НЕКА ВИДИМ КОЯ Е ТАЯ НЕВЯНА МИТЕВА И ВЕДНАГА ОТЗАД СЕ ПОЯВЯВА МЪЖЪТ И И БОЙКО ..............ВЕДНАГА СЕ ДОСЕЩАМЕ И КОЙ Е СЦЕНАРИСТА НА ДВАМАТА ГЕРЖИКА И МИТОВА КОИТО НЯМАТ НИКАКВА ДОПИРНА ТОЧКА ............. ОТЗАД Е БОЙКО С НЕФЕЛНАТА СИ КАДРОВА ПОЛИТИКА - СЕГА ЛЪЖИТЕ НА ГЕРДЖИКОВ ЧЕ НЕ Е ПАРТИЕН КАНДИДАТ УВИСВАТ ................. ПОВТАРЯМ ВИЖТЕ КОЙ Е МЪЖЪТ НА ДРУГАРКАТА МИТЕВА И ВСИЧКО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ !
  • 261 Marinov

    1 0 Отговор
    С това Мото за ОБЕДИНИТЕЛ, Господина ТВЪРДО се дефинира като Поредния УНИЩОЖИТЕЛ на Народа Ни!
    Обединението което той Иска да Направи между ВЪЛКА - Мафията и СИЕ и СТАДОТО-Народа, Обрича Народани на Нечии КУРБАН и УНИЩОЖЕНИЕ !!!
  • 262 гост

    1 3 Отговор
    Браво! Много силна кандидатура.
  • 263 Тодор Живков

    1 0 Отговор
    Прав е професорът. Мафията е надпартийна организация. Длъжна е да има влияние във всички партии. Но това не означава, че Герджиков не е кандидат на мафията. Най-вече на ГЕРБ.
  • 264 С изказването си за турското робство,

    1 0 Отговор
    ако това е верно, Герджиков ще предизвика скандала на века.Няма защо вече да чакаме Антихриста, той е сред нас.Може да се обедини с дявола, но да обедини нацията и Господ няма да може. С тези приказки само настройва хората срещу себе си , а може би и това му е задачата.
  • 265 Тоя е чехльо номер 2

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "FEFE":

    Ортодоксален гербаджия ...нагаждач и кариерист...без капка самостоятелна воля...и по мутрата му се чете...!!!
  • 266 Противна

    2 0 Отговор
    мазна ГНУС.
  • 267 122

    0 2 Отговор
    Няма герб, бсп, дпс и сие. Това са интелигентна нация, от стари български родове. Ако не вярвайте идете срещу паспортна, пийте едно кафе от мен, един от тях е той, а брат му е кожен лекар,Кjj. Големи родове са. Не са турци но и да са, но не са и мохамедани. В ЕС сме, имам чувството, че сме в 19 век. Не е ли по важно да са добри човечни да помагат на хора изпаднали в беда. Пред теб зад нас никога няма да чуеш от тях. Ние не гладуваме, но разбираме от добротата им. Учени фамилии са всички франгаджии християни. И мюсюлманите нима не са добри. Пушека идва отгоре, от 1972, 1984 и продължават те, някои си. Те не са конфликтни. Велики са. Умни са. По върховете, а днес едвам... Има гирма Кирякова франгаджиите. Никога няма да чуеш лошо от тях. Питайте, изгони го сдс министъра бонев?!! , покойник е Киряков, набедиха го.. Както днес новите правят. Обединение следва, но за антикомунистите едва ли вътрешно биха забравили. Карай да върви.
  • 268 ПОДЛОГА ПЪЛНА

    3 0 Отговор
    ИМА ДА ЧАКАШ , ГЕРБЕРАСТ !
  • 269 Dido

    4 0 Отговор
    Този ми прилича на измекяра Чехлйо същия тикво лизец.
  • 270 МОШЕНИК

    3 1 Отговор
    НЯМА ДА НИ ИЗЛЪЖЕШ ГЕРБЕРАСТ СКАПАН !
  • 271 ТКп

    0 0 Отговор
    Мазна герберска подлога ,от университета подари на майка си 9бона, а в президентството чистачка ли ще я назначиш.
  • 272 сноу

    1 0 Отговор
    Пък как отведнъж се отръскате ,отупате и ставате независими,хрисими и дори не си спомняте кой ви издига...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове