Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 07:05 28 463 178

Вторият президентски мандат на Румен Радев вече изобщо не е сигурен

  • президентски избори-
  • румен радев-
  • проф. анастас герджиков-
  • лозан панов-
  • анастас герджиков

Факторът извън ГЕРБ, който ще възпрепятства сериозно победата на Радев, е Лозан Панов

Вторият президентски мандат на Румен Радев вече изобщо не е сигурен - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Изборната победа на Румен Радев вече не изглежда толкова сигурно, колкото към момента, когато срещу него все още не бяха изправени сериозни кандидати. Всъщност сериозният кандидат срещу Радев е само един и това е достойният магистрат Лозан Панов. Сериозен от гледна точка на смисленост.

Ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков сам по себе си не е силна кандидатура, но ще получи много гласове, защото зад него е ГЕРБ. И дори не е изключено, при определени обстоятелства, именно той да спечели президентския вот на балотаж. Лозан Панов също има своите шансове.

Какво обаче промени така рязко ситуацията за настоящия ни президент, ще се запитате.

На първо място, макар и ние да си имаме всичките съмнения и предубеждения, визитково кандидатурата на ГЕРБ изглежда добре. Образован човек около когото не се е шумяло с лошо, пълен антипод на Румен Радев. Ако се държи адекватно по време на цялата кампания, проф. Герджиков би могъл да привлече и периферия за себе си - тоест гласове извън електората на ГЕРБ.

И все пак изобщо не той е важният в неговата кандидатура, колкото и странно да звучи това. Важното е, че по всяка вероятност той има гарантирани около половин милион гласа - плюс-минус толкова е твърдият електорат на ГЕРБ. А ако ДПС реши да подкрепи кандидатурата му той ще получи още няколкостотин хиляди гласа. Но дори да не ги получи на първия тур, то ще ги получи на балотажа, който е абсолютно сигурен към настоящия момент. Разбира се, ако той е на балотаж.

Друго, което прави впечатление е, че, макар и да забавиха кандидатурата си, при ГЕРБ се наблюдава мобилизация. Това личи от добрата организация, когато говорим за инициативния комитет за издигането на професора Герджиков. Изглежда, че Борисов и подопечните му ще положат максимални усилия, за да детронират Румен Радев.

Факторът извън ГЕРБ, който ще възпрепятства сериозно победата на Радев, е Лозан Панов. Откакто стана ясно, че председателят на Върховния касационен съд ще бъде президентската кандидатура на демократичната общност, в нея цари огромен ентусиазъм и вероятно ще са твърде малко хората - симпатизанти на ДБ, които ще гласуват за Румен Радев и Илияна Йотова. А те разчитаха на множество гласове от демократичната общност. Част от тях може би ще получат, ако има балотаж между тях и кандидатите за президент и вицепрезидент, подкрепени от ГЕРБ.

За тяхно съжаление ударите по резултата им на първия тур не се изчерпват с Лозан Панов. Кандидатурите на Волен Сидеров, Костадин Костадинов, Николай Малинов и бъдещата такава на ВМРО ще отнемат много потенциални гласове за Радев-Йотова. Защото е ясно, че за тях вотът преимуществено е националистически и русофилски настроен. И по този повод колебливата подкрепа на БСП също им оказва негативно влияние, макар и да вреди повече на самите социалисти.

Обобщено - Румен Радев е с почти нулеви шансове да спечели на първия тур, а балотажът е много рисков вариант за него. Защото гласовете на депесарите ще са срещу него, а гласовете на демократичната общност далеч не са му сигурни, защото ако техният кандидат не е там, те може и да предпочетат да отидат за гъби. В този смисъл за Радев може би е по-добре да отиде на балотаж срещу Лозан Панов, защото той едва ли ще получи подкрепа от ГЕРБ и ДПС.

Оттук насетне много важна ще е кампанията. Ще е интересно да се проследи дали Румен Радев ще може да остане стабилен в рамките ѝ, особено когато се изправи срещу Лозан Панов, който ще му припомни, че той, Радев, не беше никакъв борец за справедливост, докато преторианците на Гешев не нахлуха в работното му място. По отношение на това ще е в негова полза да признае тази си грешка.

За президентът ни ще е трудно и от друга гледна точка. Той от години лавира между различни социални групи - нещо, което е много трудно и ще става все още по-трудно. В даден момент Радев няма да може повече да го прави и не е изключено този момент да настъпи именно по време на кампанията. Време е, редно е той открито да направи своя цивилизационен избор във всеки един смисъл.

А загуба на президентските избори не би трябвало да се приеме като фатална от Румен Радев, защото той ще продължи да има фенове и след нея. Така или иначе от около две години се държи като политически лидер от парламентарния живот и изпълнителната власт. Респективно на това е време да го видим на избори за парламент, където да се бори за упражняване на властта през Парламента или Министерски съвет, а не зад един служебен кабинет.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 173 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sorosnq

    313 40 Отговор
    Лозанката няма работа в президентството, бе!
  • 2 Сатъра на Хана

    235 58 Отговор
    МИСИРКИТЕ ЩЕ ГИ БРОИМ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ....
    .......... .... ... А ПОВЕЧЕТО КАНДИДАТИ , ССМО ЩЕ НАМАЛЯТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ГЕРБ-СДС-ДПС-ДЕБИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ .... ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ НА ИНАТ НА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ

    Коментиран от #120, #135

  • 3 ????

    281 52 Отговор
    Безсмислено е да четеш статията на този списвач, изявен соросоид и русофоб.

    Коментиран от #140

  • 4 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    56 100 Отговор
    ПРИ ТИЯ ЦЕНИ НА ПАЗАРА....
  • 5 Край

    108 311 Отговор
    Новият президент ще се казва Герджиков. Радев ще работи в Уйз ер след изборите а Лозан/Гроздан Панов - все тая какво ще работи.

    Коментиран от #130

  • 6 Хората вече

    306 108 Отговор
    Не са балъци. Който е срещу Радев подкрепя мафиозите.

    Коментиран от #114

  • 7 КОРАБЪТ ПРИЗРАК

    99 243 Отговор
    ПОТЪВА....С НЕГО И РАДЕВ
  • 8 Шопо

    283 92 Отговор
    И кой че го бие??Крадливият ректор на Софийския университет ли???
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    52 100 Отговор
    НАРОДА ШЕ ГО ИЗНАСИЛИ ИЗБОРНО
  • 13 ТАКА ДЕ

    59 151 Отговор

    До коментар #10 от "Сатъра на Хана":

    КАКТО БСП ДЪРЖИ РАДЕВ НА СИНДЖИР

    Коментиран от #17

  • 14 С професорът

    120 28 Отговор
    И съдията ЛГТБ дружината усвоява властта в страната. Да ни е честито.
  • 15 Сесесере

    68 160 Отговор
    Мунчо е аут !
  • 16 коста

    25 74 Отговор
    Ами сега..............
  • 17 Сатъра на Хана

    164 25 Отговор

    До коментар #13 от "ТАКА ДЕ":

    ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА ОПРАВДАЕ НЯКОЙ МАФИОТ .....
    ....... ОБАЧЕ ЛОЗАН ПАНОВ МОЖЕ ДА ОПРАВДАЕ МАДЖО ПО НЯКОЕ КРИМИНАЛНО ДЕЛО ... АКО Е НЕГОВ ЧОВЕК ....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Да бе...

    110 10 Отговор
    Лозан как ли ще се сработи с когото и да е?
  • 21 Сатъра на Хана

    107 19 Отговор
    АКО ЛИЗАН ПАНОВ ПОБЕДИ,....
    МАДЖО ВМЕСТО ШЕФА НА ВЪРХОВНИЯ КРИМИНАЛЕН СЪД И ХРИСТО ИВАНОВ ....
    ....
    ЩЕ СИ ИМА ПРЕЗИДЕНТА ЛУЗАН ПАНОВ И ХРИСТО ИВАНОВ
  • 22 Селяк

    52 126 Отговор
    България няма една читава партия регистрирала се за изборите, така също няма и нито един читав кандидат за президент! Всички са еднакви! И Радев не е изключение! Божков го изкара на трибуната миналото лято да вика “мафията вън”, това само по себе си говори доста! А за жена му да не говорим!!! Двама комплексари поставени на постове да си избият комплексите а всъщност са пълни нули! Да не говорим, че сме парламентарна държава и определено не искам част от парите от данъците ми да отиват за президенството също! Трябва да се направи нещо по тоя въпрос - или президентска държава или парламентарна!

    Коментиран от #92

  • 23 Точно пък

    179 91 Отговор
    вторият президентски мандат на Радев е БЕТОН.НИКОЙ няма шанс пред него.Пак бръщолевите глупости

    Коментиран от #29

  • 24 1111

    84 167 Отговор
    Лъжеца радев нали нямаше за затваря бизнеси и фалити отивай в каняля 55 % ще гласуваме за Герджиков

    Коментиран от #27, #49

  • 25 Тикви и каскети

    179 74 Отговор
    Радев президент. Бойко в затвора
  • 26 Подкрепа за Борисов

    151 58 Отговор
    Бойко в затвора
  • 27 1111

    145 56 Отговор

    До коментар #24 от "1111":

    ГЕРБ умре
  • 28 1111

    138 52 Отговор
    Съд за тиквоча
  • 29 Мисирки ГЕРБ

    104 43 Отговор

    До коментар #23 от "Точно пък":

    Нека плачат
  • 30 Пацо

    63 134 Отговор
    Сигурното е,че фатмака фашист отече у канала

    Коментиран от #89

  • 31 Аз съм

    165 70 Отговор
    Десен и ще гласувам за ДБ, но за президент ще подкрепя Радев! Одобрявам направеното от него до момента и не смятам, че трябва да се разбиват гласовете между него и Лозан Панов. Целта е пълната детронация на ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #116

  • 32 124

    163 66 Отговор
    Радев спечели хората с борбата си срещу мафията. Доказателство е неизменния му висок рейтинг. Нападките на мутрата Борисов и овладяната прокуратура само показват злоба и страх от възмездието (което наближава). Мафията не може да купи всички, победата е за Р Радев и хората!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 РАДЕВ, ДПС ТИ БИХА ШУТА

    65 121 Отговор
    Нещо ти се клати стола
  • 35 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    68 99 Отговор
    Радев, как ще обясниш на Нинова високите цени на тока и парното

    Коментиран от #64, #144

  • 36 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    61 88 Отговор
    Нинова, как ще защитиш трудещите се от убииствените цени на радев
  • 37 Кирил

    54 80 Отговор
    Следващият му мандат е при бай Ставри.
  • 38 Комунист

    69 118 Отговор
    Зеленко Чорапов си отива.Факт,който другарите ще разберат на балотажа.

    Коментиран от #51, #61

  • 39 ЦК на ГЕРБ

    44 17 Отговор
    ,, Козяк,, ,, Козяк,, ,, Козяк,,🇱🇷🇱🇷🇱🇷 ФОРЕВЪР 🎃
  • 40 ЦЕНОВО ИЗНАСВАНЕ НА НАРОДА

    93 47 Отговор
    Долу ГЕРБ. Бойко в затвора
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Омръзна ми...

    92 21 Отговор
    ...постоянно да се опитват да ме обработват,като тоя автор на статията...!Нека си вярва в неговите си ценности и да не се опитва да си налага мнението върху мирогледа ми...
  • 43 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    92 51 Отговор
    Бойко на съд. Радев- президент
  • 44 Един капитан

    79 26 Отговор
    Автора на този пасквил тотално не е в час!
  • 45 Subaru STI

    122 53 Отговор
    Радев е достоен човек и има най-тежката професия - военен летец! А злобният Борисов е страхливец и бяга за пореден път със заешкото си сърце... Смешният уличен бандит ще лежи дълго на топло.
  • 46 Кирил

    92 43 Отговор
    ГЕРБ умре......
  • 47 Радев

    58 97 Отговор
    Няма да има втори мандат!!!
  • 48 Пацо

    44 63 Отговор
    Готов е за панделата.И по скоро,там,докато не ни е докарал някоя междуетническа и гражданска война.
  • 49 mdaaaaaa

    100 44 Отговор

    До коментар #24 от "1111":

    Греб убиха малкия бизнес а средния е на едно телефонно обаждане до ДАНС за какъв бизнес говориш? Навсякъде се плаща да не бъдат тероризирани хората от НАП и т.н. Герб са мутри тъй ли не го разбрахте?
  • 50 Чегевара

    18 36 Отговор
    Фашист
  • 51 Комсомолец

    54 45 Отговор

    До коментар #38 от "Комунист":

    Зеленко -Чорапогащева -полк.Митева,си отива,още с идването си.Факт,който другарите от ГЕРП,ще разберат на балотажа.
  • 52 Тошко

    54 79 Отговор
    Чичо Румен си изяде хляба

    Коментиран от #65

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Поп Харитон и тримата глупаци

    10 34 Отговор
    Радев и Борисов бяха комшии навремето и хубав карфиол произвеждаха и Радев помагаше на Борисов като тренираше четене с разбиране,ама после си направи кофраж от барбекюто му
  • 55 Анонимен

    42 24 Отговор
    Така е, Денков не направи каквото му казваха лекарите специалисти, а угоди на 500 кресливи бгмами с тяхното "присъствено, та присъствено". Изпоразболя по училищата насила сума ти деца и родители, хората такива неща не прощават!
  • 56 Чегевара

    53 65 Отговор
    Радев е една фашистка мумия
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Българин

    52 64 Отговор
    Във фoрумa ce нocи нeпoнocимa миризмa нa мръcни зeлeни чoрaпи a и aвтoритe пoнaмириcвaт. Пуcнeтe пoнe зa бaлaнc някoй мaтeриaл в пoдкрeпa нa Гeрджикoв. Прeкaлeнo уcърднo лижeтe зaдните части нa фигурaнтa.

    Коментиран от #72, #176

  • 59 ДА ВИ Е ЯСНО

    58 28 Отговор
    ТЕЗИ СТАТИИ И ПИСАНИЯ НА РАЗНИ СЛАГАЧИ НА КОНКУРЕНТИТЕ НА РАДЕВ МИ ПРИЛИЧА НА .......ПОМПАНЕ НА СПУКАНА ГУМА ... ФАЙДА НИКАКВА !
  • 60 Бай Кольо

    30 38 Отговор
    И да не забравяме че електронното гласуване е пунта мара

    Коментиран от #74

  • 61 LOSHIA

    29 9 Отговор

    До коментар #38 от "Комунист":

    ВИЕ СИ ОТИВАТЕ! Факт който още не си проумял!
  • 62 Пък

    40 35 Отговор
    Що му е втори мандат, ако маправи партия ще отвее баце гепипачков

    Коментиран от #68

  • 63 Хайван Костофф

    61 42 Отговор
    Както и да го усуквате, както и да го въртите, Радев отново ще е президент, напук на всички мафиоти, крадци и соросоиди родоотстъпници. Точка! 🔥🔥
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Бошко

    52 33 Отговор

    До коментар #52 от "Тошко":

    Чичо Румен изяде хляба на ГЕП-аджиите...
  • 66 Ц.ц

    61 42 Отговор
    Ад пък ще гласувам за мъжа с топки Румен Радев.
  • 67 пешо

    45 14 Отговор
    за пореден път пасквилче, в което желаното се прадставя за действителност. дали е желано от петърчо, дали от работодателите му - все тая. два файтона пси.ходесни и още толкова заблудени лумпени - това е електоратът на панов. едва ли ще мине 5-10 процента.
    но лаф да става... и да текат грантовете. ;)
  • 68 Янко

    38 26 Отговор

    До коментар #62 от "Пък":

    Не знам тогава баце гепипачков,под коя пола ще се крие...
  • 69 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    21 13 Отговор

    До коментар #64 от "Троле":

    Народа ще го изнасили на изборите
  • 70 ИСТИНАТА

    23 36 Отговор
    Цецка имаше на 1-ви тур 830 хиляди гласа а на втория 1 милион и 200 хиляди. А сега дори целия електорат на ГЕРБ да гласува за меката китка и транccексyaл са 600 хиляди гласа. ДПС ще си имат кандидат, джендърляците от ДБ също , разни каракачани, сайдери, винкели също. Та излиза че трансса остава с 600 хиляди и резила ще е по огромен от цецковия ....

    Коментиран от #71

  • 71 Така е

    35 35 Отговор

    До коментар #70 от "ИСТИНАТА":

    Проста аритметика !!! Избирателите в България и чужбина с право на глас са 6 млн.и 750 хиляди. Според агенциите избирателната активност ще е около 60%. Да приемем че ще е 50 % . Това са 3 млн.и 400 хиляди които ще отидат до урните. ГЕРБ е максимума от 600 хиляди . Да приемем че 100% от тях гласуват за ректора има от тях 600 хиляди гласа. ДПС издига собствен кандидат и на парламентарни избори имат около 300 хиляди гласа а на президентски винаги около 200 хиляди Така Герб и ДПС кандидата общо 800 хиляди. Кандидати ще бъдат и Сидеров ,Каракачанов, Симеонов винкела също издигнат. Костадинов, Сашо Апашо, Росен Миленов , Цвета Кирилова и кандидат ще има и ДБ. Да приемем че кандидата на ДБ около 250 хиляди гласа и на всички останали без Радев и ректора още 250 хиляди стават 500 хиляди. Та 800 хиляди гласа общо на ГЕРБ и ДПС + 500 хиляди на всички останали са 1 милион и 300 хиляди. А останалите 2 милиона и 100 хиляди за кой ще гласуват на 1 тур които ще отидат до урните . Радев печели с 2 към 1 още на 1 тур което е повече от сигурно. Тоест с 66-67% срещу 33-34 за всички останали.

    Коментиран от #75

  • 72 Българин

    34 26 Отговор

    До коментар #58 от "Българин":

    Не ми кради ника, че да не взема да ти
    " пусна нещо за Герджиков" , както си пожелал ! Например договорите на семейството му със СУ.

    Коментиран от #77, #101

  • 73 ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    31 33 Отговор
    РАДЕВ, А ТЕБ ???????

    Коментиран от #81

  • 74 Бай -Пешо

    29 17 Отговор

    До коментар #60 от "Бай Кольо":

    И да не забравяме,че гласуването с хартиените бюлетинки- е- Пунта-Мара...
  • 75 АЙДЕ ДЕ

    18 5 Отговор

    До коментар #71 от "Така е":

    ПАК ГАДАЕМ....ИЛИ ПАК ПРИЕМАМЕ.....ДОПУСКАМЕ ИЛИ ПРЕДПОЛАГАМЕ.....ДО КОГА
  • 76 БОКОКРАД

    37 32 Отговор
    ГОЛЕМ ПРАЗ КАТО НЕ Е СИГУРЕН - СИГУРЕН Е ЗАТВОРА САМО НА БОЙКО - НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ НА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК !
  • 77 Станимир

    19 27 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    Къде го търсиш Герджика...?!Договора за облагодетелстване на съпругата му е подписан от ...заместника му...!Друг е въпроса,че това е абсолютно прозрачно...!Чисто юридически обаче...- черно на бяло,няма как да бъде обвинен...(за съжаление...)...!

    Коментиран от #139

  • 78 РАДЕВ СА СПИЧА

    35 34 Отговор
    БСП го държи на каишка...Йотова му скърца със зъби....като кученце е

    Коментиран от #153

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Вълк

    40 40 Отговор
    За сметка на това Герджиков е все по сигурен президент на България

    Коментиран от #82, #84

  • 81 ФАТМАШКАТА- МИТЕВА НИ УБИВА...

    21 28 Отговор

    До коментар #73 от "ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ":

    ...Със сричането си от листчето,още на първият си брифинг...!!!

    Коментиран от #86

  • 82 Симеон Сакскобурготски

    9 10 Отговор

    До коментар #80 от "Вълк":

    ...вЕрвай си...😝😆🤣!
  • 83 Gost

    39 29 Отговор
    Статия изсмукана от пръстите! Само и само да напише нещо, за да не го забравят Здравков! Напротив! Радев е сигурен победител още на първия тур! Няма да си играем на балотажи! Един път и край! Ако не вярвате, питайте “майката на нацията” , Цвята-бившата …. ако я намерите де! Щото не се е показала бая време, също като Фидосова! Забравихте ли ги,а? А, прословутата Калинка, фонд Земеделие?! А, Лъчо тъпото? Да изброявам ли? Ще ме баннат за превишен лимит на символи, цитирайки герберасти!
  • 84 Вторият мандат

    38 29 Отговор

    До коментар #80 от "Вълк":

    На Радев ИЗГЛЕЖДА че вече не е така сигурен. Но само така ИЗГЛЕЖДА. ТОЙ Е АБСОЛЮТНО СИГУРЕН И ЩЕ ГО СПЕЧЕЛИ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР. ТАКА ще се икономисат и допълнителни милиони за втори Тур на такива избори
  • 85 Жигули

    23 18 Отговор
    Да честитим на България новия президент ОБЕДЕНИТЕЛ‼
  • 86 ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    32 28 Отговор

    До коментар #81 от "ФАТМАШКАТА- МИТЕВА НИ УБИВА...":

    РАДЕВ СИ ТРАЕ......С ТИЯ 15 000 лв ЗАПЛАТА....ДРЕМЕ МУ

    Коментиран от #128

  • 87 Нерон

    35 30 Отговор
    ааа ха ха ха ха ! Това някаква тлантикогербероседераски майтап ли е ? Рано е още за 1 април. Радев е новния стар президент на България. Свиквайте с тая мисъл.

    Коментиран от #90

  • 88 Украйна

    32 37 Отговор
    Успех ГЕРДЖИКОВ🇺🇦

    Коментиран от #91

  • 89 Баце!

    8 12 Отговор

    До коментар #30 от "Пацо":

    Дай Боже...!Но аз съм притеснен,че още не е...!Ще Треперя в очакване до 14.11...😔🙄☹️😤...!
  • 90 Элфа

    31 27 Отговор

    До коментар #87 от "Нерон":

    Знам че боли но истината е такава. Пилота катапултира✈✈✈

    Коментиран от #93

  • 91 Одеса

    17 13 Отговор

    До коментар #88 от "Украйна":

    Колкото успяхте да си запазите Крим ли...?!

    Коментиран от #105

  • 92 Верно

    9 3 Отговор

    До коментар #22 от "Селяк":

    Селяк си, по точно селски трол!!
  • 93 ТОЧНО ТАКА...!

    22 37 Отговор

    До коментар #90 от "Элфа":

    Радев катапултира за постоянно на ,,Дондуков"-2 и няма да мръдне от там и през следващият си мандат...!!!
  • 94 БСП ДРУГАР

    36 33 Отговор
    Другари да подкрепим интелекта Герджиков а не бабаита Радев
  • 95 Кокорчо

    22 33 Отговор
    Очертава се балотаж между Герджиков и Л. Панов ;)
  • 96 108

    27 34 Отговор
    Тоя, авторчето, запиши си какво ти казвам тука. Първи тур Радев 54%, гейм оувър. Балотаж няма да има, при никакви обстоятелства.

    Коментиран от #118

  • 97 Доко

    11 25 Отговор
    Луна президент!
  • 98 Един

    14 6 Отговор
    Петре! Петре! Заслижи ли си "сухото" с тия плитки драсканици?
  • 99 ????

    24 20 Отговор
    А, победата на НОЩНОТО ШКАФЧЕ и неговата ОПГ-"герб", СИГУРНА ли е????
  • 100 Го4о

    29 29 Отговор
    На някои от коментиращите може да не им харесва, но Радев е пред ЗАГУБА на изборите! Причината за тази загуба е самия Радев, който предпочете диктата пред демокрацията!
  • 101 Тошко

    16 8 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    Ти да не си Татяна Дончева, та лъжеш всеки път?

    Коментиран от #108

  • 102 ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    28 27 Отговор
    Радев при теб само мизерия и студ....ДОКОГА
  • 103 Вида

    25 25 Отговор
    Гешев го чака след изборите за да отговаря на много трудно въпроси!
  • 104 Истината

    28 29 Отговор
    Щом радевите тролове квичат така жалостна значи им е припарило и фатмака изтича в канализацията.
  • 105 Украйна

    16 10 Отговор

    До коментар #91 от "Одеса":

    Не бързай с изводите , войната сега започва при по доб.о въоражение и като си върнем ядерното оръжие ушанките ще пеят друга песен. За освобождаването на България са умирали пжвече украински и финландски войници ,така че имай малко уважение, и не Украйна дава Македония на Сърбия и да е против обединена България
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Българин

    7 2 Отговор

    До коментар #101 от "Тошко":

    Не но ние всички другари лъжем затова си се припознал
  • 109 beast

    25 19 Отговор
    И Радко се по0сра доста ,..
  • 110 amida

    19 25 Отговор
    РР дане се крие под полата на служебното правителство, а да оглави продължаваме подмяната

    Коментиран от #115

  • 111 Фърчилото се ос ра

    29 29 Отговор
    Такова недоразумение не сме имали досега за президент.След мандата си остави разделен и настроен един срещу друг народ и съсипана държава.Срам и позор.

    Коментиран от #141

  • 112 Благоев

    25 26 Отговор
    Радев е зависим от КГБ. Целта на КГБ е да разсипе България. Проф.Герджиков е разумен човек и няма да играе по свирката на КГБ.
  • 113 Иде ми да те убия!

    24 19 Отговор
    А някой ще пресметне ли колко хорица си отидоха от Ко вид, подведени от неговото неглижиране и отричане на пандемията? Нито веднъж за повече от година не направи апел към хората да се пазят и да зачитат мерките и усилията на лекарите и на НОЩ. И сега се замитат данните и се даряват и хвърлят ваксини, които биха спасили живот. Ама белодробните отделения са препълнени, отделно инфекциозните. Лично видях хора, здравно осигурени, обикалящи по няколко болници заради липса на легло за да ги вземат. А тези с фалшивите удостоверения , които починаха, дали не съжаляват? Господ да накаже всички, които всяха съмнения и разединение в момент, когато трябва мобилизация и подкрепа за да преборим проблема!
  • 114 чичо

    26 13 Отговор

    До коментар #6 от "Хората вече":

    Ей артист я виж кой е в инициативния комитет на Радев и тогава пиши тъпизми.БСП-БКП-ДС,точно тия създадоха и до ден днешен са мутрите и мафията в държавата.Само питам-вие слепи ли сте или малоумни или още сте пубертетчета?
  • 115 чичо

    2 2 Отговор

    До коментар #110 от "amida":

    И какво променяте?!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ФАКТ

    27 21 Отговор
    АМАН ОТ СОЦИОЛОЗИ ВРАЧКИ, КУПЕНИ ОТ БОРИСОВ! ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЩЕ ПОБЕДИ НА ИЗБОРИТЕ, НО ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА НА ПЛАТЕНИТЕ ПОЛИТОЛОЗИ, И ВРАЧКИ, КОИТО ВСЕКИ ДЕН ЗОМБИРАТ БЪЛГАРИТЕ ОТ МЕДИИТЕ!
    БЪЛГАРИ, НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ВРАЧКИТЕ, КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН ТИЧАТ ПО МЕДИИТЕ ЗА ДА ПЛЮЯТ ПО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ГЕРБ ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО 4-ТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА! СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДОКАЗА И ПОКАЗА С ДОКУМЕНТИ КАК ОТ ВСЯКО МИНИСТЕРСТВО СА КРАЛИ С ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ И ТО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОД., А АКО СЕ НАПРАВИ ЦЯЛОСТНА РЕВИЗИЯ НА 3-ТЕ КАБИНЕТА НА БОРИСОВ, ТОГАВА КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ГЕРБ И ДПС, ТЕ ЗАЕДНО ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ЗАЩОТО ЗАЕДНО УПРАВЛЯВАХА - ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ, ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЦЯЛА ЕВРОПА, А МОЖЕ БИ И В СВЕТА, ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПРАВЯТ НЯКОИ СТРАНИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ.
    ГЕРДЖИКОВ, КАНДИДАТА НА ГЕРБ НЕ Е ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ БОРИСОВ, ЩОМ ЗАСТАВА ДО НЕГО. СНОЩИ ГО ГЛЕДАХ ПО ЕДНА ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ, КАК ИЗЛЪГА, ЧЕ НЕ БИЛ НАЗНАЧИЛ МАЙКА СИ НА ЗАПЛАТА В СУ. ТОВА Е БЕЗУМИЕ! БТВ РАЗКРИ ТОВА МУ ПРЕСТЪПНО ДЕЯНИЕ И ТОЙ БЕШЕ ПРИНУДЕН ДА Я ОСВОБОДИ. ТОВА СТАНА М.10.20019 ГОД., 2 МЕСЕЦА СЛЕД НЕЙНОТО НАЗНАЧЕНИЕ И ЗА ТОВА Е ПОЛУЧИЛА 9000 ЛВ., БЕЗ НИКАКВА СВЪРШЕНА РАБОТА. ВЧЕРА ГЕРЖИКОВ ЛЪГА БЕЗОТГОВОРНО И БЕЗ СРАМ И МОРАЛ! С БОРИСОВ СА СИ ЛИКА - ПРИЛИКА!

    Коментиран от #122

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Павел Пенев

    25 21 Отговор
    С тези кандидатури втория мандат на Радев е още по сигурен.

    Коментиран от #121

  • 120 Сатър за тъпите

    14 15 Отговор

    До коментар #2 от "Сатъра на Хана":

    Всички кукундели и акащи из градинките на София се катапултира с Глуоендер Радефф... Време е да изчистим България!!!
  • 121 Хааааахаа

    18 22 Отговор

    До коментар #119 от "Павел Пенев":

    Единственото сигурно е че Гумен Гадефф Фигурата е ЧАООО!!! И Деса ще му бие дузпата... Абе, къде е Деса???!!! Хааахаас, по мол четата или си събира парцалките и Парцала...
  • 122 Ммм, дааа

    17 19 Отговор

    До коментар #117 от "ФАКТ":

    В НЕОБОЗРИМОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ ФИГУРАТА ЗЛОБАРОВ ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ ПОД ПОЛАТА НА ДЕСА И ЩЕ СПЕЧЕЛИИИ... НИЩО... ТОЗИ СЕ ОКАЗА НАЙ-ТЪПИЯ ЪГЪЛ В ТЪПОЪГЪЛНИЯ ТРИЪГЪЛНИК...

    Коментиран от #157

  • 123 Да си ходи

    15 25 Отговор
    Ние от Бсп няма да гласуваме за фатмака, не щем глад, не щем радева зима.

    Коментиран от #125

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 21 Отговор

    До коментар #123 от "Да си ходи":

    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    ВТОРИ МАНДАТ
  • 126 Народа

    20 21 Отговор
    Напротив. Сигурен е втория мандат на Радев и даже повече от сигурен защото ние народа пак ще го избереме за президент защото е народния президент
  • 127 Без Негри

    1 21 Отговор
    Костадинов и Росен Миленов са силни фигури за президент.
  • 128 Един

    16 15 Отговор

    До коментар #86 от "ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ":

    Да бе, трае си! А кои се надигна срещу мутрите? И срещу Боко и оня с каскета? Ти ли , бе умнико?
  • 129 Биби Кинг

    12 14 Отговор
    Отиде Пембен замина! Отарвахме Радювата зима!
  • 130 розов Финиш

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Край":

    Така става, когато прекалиш със сините хапчета
  • 131 ЧИБА ДРУГИТЕ

    12 14 Отговор
    РАДЕВ ЩЕ Е ТА ДРЪНКА !АКО Е ДРУГ ЩЕ ГО СВАЛИМЕ РЪЧНО !
  • 132 мамун

    8 6 Отговор
    това което може да попречи за нов мандат
    е задкулисието което наричате "промяна"
    нещо ме сърби пръста и ми се стреля
    кога ще раздавате автомати?
    one shot one kill
  • 133 Реалист

    14 13 Отговор
    аФторчето, много си зле! Що се опитваш да вменяваш на читателите опорки на Фатмака?!? Лозан Панов бил основен конкурент, хахаха...безумна опорка! Тоя няма да вземе повече от 5-6 процента! Доката е твърде възможно Герджиков да изпревари Фатмака още на първия тур, а вече на балотажа да го довърши!
  • 134 мамун

    12 1 Отговор
    ето защо съдебната система е фъшкия
  • 135 Брадва

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Сатъра на Хана":

    Първия беше на доган втори няма да има
  • 136 фбр

    15 8 Отговор
    Този май е прекалил с пиенето и хапчетата! Герберски боклук!
  • 137 НАРОД

    17 16 Отговор
    САМО РАДЕВ . ДРУГОТО Е ДЖЕНДЪР МАТЕРИАЛ. МАЗНИ , УХИЛЕНИ УГОДНИЧЕСКИ ПОДЛОГИ, НА ВСИЧКО ГОТОВИ ЗА МАЧКАНЕ НА НАРОДА.
  • 138 Моят анализ,

    14 12 Отговор
    1.Ако хората мислят, че Радев ще спечели и не излязат да гласуват от мързел, може и да загуби.
    2. Ако Радев стигне до балотаж и срещне Герджиков, Радев ще спечели.
    3. Ако Радев стигне до балотаж с Панов, няма да е драма кой ще спечели, защото тези институция ще остане извън ръцете на мафията.
    4. Народе, излез и гласувай! После да няма, ама защо токът скочил, бензина скъп и хляба и той. Имаме уникален шанс да дадем гласа си и да определим кой искаме да ни управлява.
  • 139 Ударил греда

    6 3 Отговор

    До коментар #77 от "Станимир":

    Също както преди време Милен Велчев беше казал: "Аз хотели на Слънчев Бряг нямам... те са на брат ми"
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ударил греда

    15 10 Отговор

    До коментар #111 от "Фърчилото се ос ра":

    Недоразумение беше Плевньо... на когото Хай Буй биеше комбалки. Всъщност Фатмака обединява всички честни българи срещу мафията ГРОБ

    Коментиран от #142, #143, #151

  • 142 В.М.

    9 3 Отговор

    До коментар #141 от "Ударил греда":

    По-точно обедини ДС.
  • 143 И Първанов

    12 6 Отговор

    До коментар #141 от "Ударил греда":

    И Първанов беше кукла на мафията, и Плевню също. За Петър Стоянов имам смесено мнение, a Желев не просто един неориентиран селски тип президент, слаб и безличен.
  • 144 246

    11 5 Отговор

    До коментар #35 от "ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА":

    Президента ли вдига цените на тока, че да ти
    се обяснява?
  • 145 Бунтата

    7 7 Отговор
    Много имате да си мечтаете.Лозан и Герджика само до ср..аха на реномето!!!
    Не че го имаха!!!
  • 146 Бойко

    12 9 Отговор
    Мачкай Баце!
    Ами не му е сигурен мандата на Радев, защото първо раздели нацията, а сега няма потенциал за нейното обединение. Дори и да спечели, ще спечели само той, но ние ще продължим с агонията, държавата ще продължи да затъва!
  • 147 Фики

    8 0 Отговор
    Мача приключи.
  • 148 Протестърът.

    13 9 Отговор
    АЗ ЗА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП НЯМА ДА ГЛАСУВАМ МНОГО НИСКО НИВО ДЕМОНСТРИРА.

    Коментиран от #152

  • 149 ГЛАС НАРОДЕН

    13 7 Отговор
    ФИГУРАНТА СИ ПРАВИ КАМПАНИЯТА С НАРОДНИ ПАРИ, ЦЯЛАТА ПРЕЗИДЕНТСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ СЕ ЗАНИМАВА С НЕГОВАТА КАМПАНИЯ, НЕЗАКОННО Е.
  • 150 Да не дава Господ

    1 5 Отговор
    Верно сериозни кандидати, страшна работа... И само обединители.. но след Голия пищов за президент всичко е възможно
  • 151 АМИ ДОБРЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #141 от "Ударил греда":

    И ИЗВЕДНЪЖ, когато се окаже блъф. Извинявайте, нета ми е слаб..
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Ммм, дааа

    6 2 Отговор

    До коментар #78 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    НЕКА СЕ ДЪРЖИМ ВЪЗПИТАНО И НЕ ОБИЖДАМЕ ЖИВОТНИТЕ - ТЕ СА УМНИ СЪЩЕСТВА... А ТОЗИ Е КЛЕПАР!
  • 154 Бари

    12 9 Отговор
    Тоя пуяк да си ходеи при Деси, да го видя как ще вдига юмруче. Пълен некадърник. Така и не разбра какво е да си президент.
  • 155 Коко

    7 7 Отговор
    Напротив, с такива слаби опоненти, сигурна му е победата и то на първи тур. Колкото и да набивате на хората, разни платени фантасмагории, няма да ви се получи. Не е перфектен ,хич даже, но с такива опоненти, направо няма алтернатива..засега.
  • 156 Пепчо

    11 3 Отговор
    Лозан Панов първо да вземе да се подстриже и да се приведе във вид, тоя сарошин.
  • 157 ПИТАМ

    10 9 Отговор

    До коментар #122 от "Ммм, дааа":

    АКО НАРИЧАТЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ТЪП, ТО ТОГАВА БОРИСОВ КАК ТРЯБВА ДА ГО НАРЕЧЕМ, КАТО Е ЗА ГИНЕС ПО ТЪ..ПОТ..ИЯ И ПРО..С....ТО..ТИЯ, ТА НА ВСИЧКО ОТГОРЕ МУТРА-ПРЕ..СТЪП..НИК?
  • 158 По добре

    5 5 Отговор
    Луна президент.
  • 159 Най доброто за ГЕРб!

    5 9 Отговор
    Луна-Президент!
    Баце-Вице!
  • 160 Обречен

    5 11 Отговор
    Румен Радев и Лозан-Трифон Зарезанов имат шансове,точно колкото мен.
  • 161 Чоко

    5 5 Отговор
    Сигурното е че фашиста шапкар отива при бай Ставри.Десамерцедеса,вероятно забягва в САЩ при синът си
  • 162 МИХАЙЛОВ

    7 9 Отговор
    ...РУМЕН РАДЕВ Е ЩАТЕН
    АГЕНТ ЗА ВЛИЯНИЕ
    НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ
    НА ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА - САЩ,
    НА ЦРУ НА САЩ
    И НА ПЕНТАГОНА НА САЩ,
    СПЕЦИАЛНО ВЕРБУВАН
    И ПОДГОТВЕН В САЩ
    ЗА ИНСТАЛИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ
    НА НАЙ - ВИСОК ПОСТ
    В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ
    И ЗА БЕЗУСЛОВНО ИЗПЪЛНЕНИЕ
    НА ВСИЧКИ ЗАПОВЕДИ,
    НАРЕЖДАНИЯ И УКАЗАНИЯ
    НА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ
    И НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ
    НА САЩ
    И НА ЦРУ И ПЕНТАГОНА НА САЩ...
    ...И ЗА СЛУГИНАЖ НА САЩ
    И СИНЕРГИЯ
    С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ,
    ЗА РАБОТА В ПОЛЗА
    НА НАЦИОНАЛНИТЕ
    ИНТЕРЕСИ НА САЩ,
    ЗА ПРЕВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРИЯ
    В КОЛОНИЯ
    ИЛИ ПРОТЕКТОРАТ НА САЩ
    И ТЕРИТОРИЯ ЗА ВОЕННИ БАЗИ,
    ПОЛИГОНИ, СКЛАДОВЕ И ЩАБОВЕ
    НА АРМИЯТА НА САЩ
    И ПЛАЦДАРМ - ПЛОЩАДКА
    ЗА АГРЕСИЯ И ВОЙНА
    СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ,
    ЗА СЪЗДАВАНЕ
    НА ТРИМОРСКИ ФРОНТ
    И БЛОКАДА НА РУСИЯ,
    ЗА ОГРАБВАНЕ
    НА БЪЛГАРСКИТЕ РЕСУРСИ ОТ САЩ,
    ЗА РЕПРЕСИИ И ТЕРОР
    СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ
    И ПОДБУЖДАНЕ И РАЗПАЛВАНЕ
    НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКИ
    И РЕЛИГИОЗНИ И ДРУГИ
    ВЪТРЕШНИ КОНФЛИКТИ
    И РАЗДЕЛЕНИЕ НА НАРОДА,
    ЗА ПРОГОНВАНЕ
    НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ПОДМЯНАТА ИМ
    С "БЕЖАНЦИ" ОТ АФГАНИСТАН,
    ИРАК, СИРИЯ, ЙЕМЕН... АФРИКА...
    ...РУМЕН РАДЕВ
    НАРУШИ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ,
    КАТО НАЗНАЧИ
    ЧУЖД КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН
    ЗА МИНИСТЪР...
    ...А ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...
    ...ЗА ТОВА РУМЕН РАДЕВ
    НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ
    БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ...
    ...И НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАН...
    ...ОБАЧЕ МНОГО СКОРО
    ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН
    И ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО
    ЗА УМИШЛЕНО ТЕЖКО
    НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА...
  • 163 Нико

    5 2 Отговор
    Ехх като някакъв бакалавър по маркетиг го пуснат да пише статии виж какви глупости могат да дсе прочетат. Пешо май пак си сбъркал попрището.
  • 164 666

    7 10 Отговор
    Дори и Луна да стане президент ще е по добре отколкото фашизирания злобен тип Радев. Този е най неуспешния и зъл човек да се маха.

    Коментиран от #167, #169

  • 165 Мама

    2 2 Отговор
    Ай любимата ми мозъчна диарийка на моята малка маймунка! Браво мама, браво! Айде прибирай се вече, че те чакаме у нас. Наготвила съм пача с чесън, качамак и любимото ти филийки със винска мас и червен пипер. Айде мама стига писа, че монитора ми стана кафяв.
  • 166 войводата

    7 5 Отговор
    РАДЕВ ЩЕ ГИ ОТВЕЕЕ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ МАФИЯТА НА КАКВО СЕ НАДЯВА ,ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Бай Ставри

    5 5 Отговор
    И ПОМНЕТЕ МЛАДИТЕ ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ

    Коментиран от #175

  • 171 Ким Чен Ун

    2 1 Отговор
    Винаги съм казвал че избори с повече от един претендент е голяма бъркотия
  • 172 Охобохо

    3 4 Отговор
    Радев е кауза пердута и сам си е виновен, оказа се доста посредствен, дребнав и тесногръд човечец. Да не се окажат Герджиков и Панов на балотажа!
  • 173 Неизбераем

    5 1 Отговор
    Фатмака и за кмет в неговото село няма да го изберат
  • 174 иво

    3 1 Отговор
    ОТ "ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ " , И "партизанче за "БОЙ" се стяга " , И З Б И Р М Е - ПЪРВОТО : Г Е Р Д Ж И К О В !!!
  • 175 Ист.

    3 0 Отговор

    До коментар #170 от "Бай Ставри":

    А партията на Радев БСП не е ли от мафията. 30г всичко се върти около тази партия и всички плюят ГЕРП без да се споменава, че всъщност БСП направи най големите злини на България.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Кой

    2 1 Отговор
    Само че, Радев и Рашков имат дастъп до машините.