Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 16:10 5 717 54

Симов: Още 2 такива изяви на Панов и няма да го изберат дори за домоуправител на панелка

  • александър симов-
  • лозан панов

Панов се очертава като тотален господар на космическата скука в надпреварата и съм убеден, че дори феновете му знаят, че ще е точно така, пише Симов

Симов: Още 2 такива изяви на Панов и няма да го изберат дори за домоуправител на панелка - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Александър Симов от БСП искрено се забавлява с телевизионните изяви на кандидатът за президент Лозан Панов, както може да се убеди всеки в социалните мрежи. Ето какво написа той:

Още две телевизионни изяви на Лозан Панов и скоро няма да могат да го изберат дори и за домоуправител на някоя панелка в "Надежда"...

Късно вечерта снощи се престраших да изгледам цялото му синьо-зелено участие в БНТ вчера и все едно ме вкараха в пиеса на Бекет. Водещата го пита разни неща, но Лозан Панов си караше по списъка с опорни точки и назубрени клишета. И понеже пред нас имаме абсолютно монотематичен кандидат оказа се, че единственият проблем на страната е правосъдието.

Което (първи ще призная) е добър пълнеж за 6-7 минути разговор, но оттам-нататък се превръща в средновековно мъчение понеже има сравнително малък на брой начини да кажеш "съдебна реформа" и "Гешев е мръсник".

Тоест - Панов се очертава като тотален господар на космическата скука в надпреварата и съм убеден, че дори феновете му знаят, че ще е точно така. А в момента в който разтърсващо обяви ГЕРБ и ДБ за "естествени партньори" знаех, че гледам най-зрелищното телевизионно сепуко в историята.

Време е десните да си признаят нещо. Лозан Панов е кандидат, който звучи прекрасно на хартия, но в реалността е като комикс. Идеята за Лозан Панов е по-добра от самия Лозан Панов и това е телевизионната трагедия на градското дясно.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДъБъ

    111 21 Отговор
    Психодесните започнаха да атакуват Радев, а нито думичка за ГЕРБджипков. Нещо ме съмняват че следизборно ще се гушнат с ГРОБ "без Боко"...и ще сложат американското човече Дани Митoff за премиер.

    Коментиран от #15

  • 2 Пеев

    112 20 Отговор
    Лозан Панов се оказа фалшив герой.
  • 3 Пучо Капучо

    104 14 Отговор
    Ако ще и 222 изяви да направи бай Лозанчо...най-много да изпревари Луна.

    Коментиран от #12

  • 4 БСП(К)

    37 75 Отговор
    Абе кел..ш безполезен.Ти ли се извъди най големият съдник.Ти какво направи против мафията? Или само лапа депутатски кюфтета и се хили като иди..т.
  • 5 Раданч Татлъту

    63 15 Отговор
    Ааааа,Симов не си прав!
    Лозанч и Луна отиват на балотаж!🐵👧👍
  • 6 Георги

    73 15 Отговор
    Какво всичко около ДБ мирише така и кандидата им замириса, но поне вече имаме обострено обуняние след Герб и мошенците от ДБ ги хващаме още в зародиш! Дано повече българи да се усетя, че са същите като Герб зависи от поредния олигарх!
  • 7 плюс минус

    75 12 Отговор
    Кандидатката за вице закопа кандидата за президент с това, че Удобрявала еднополовите бракове.

    Коментиран от #13, #18

  • 8 Ама

    29 15 Отговор
    то е с цел бре Симов! Трябва да прелеят малко гласове в другият задкулисен проект пп! Това е вредна за България партия!

    Коментиран от #54

  • 9 Нямам нищо против човека

    54 5 Отговор
    Но друг има осанката за Президент😊

    Коментиран от #41

  • 10 Пенчо

    37 8 Отговор
    Тоя Сомофф що ни подценява хората от панелки ?
  • 11 адаша

    10 33 Отговор
    Специално, ето това комунде, е прекалено образовано за интелекта си...

    Коментиран от #37

  • 12 И това

    43 6 Отговор

    До коментар #3 от "Пучо Капучо":

    не е сигурно! Много е вероятно Луна да е пред него!
  • 13 Мухоморко

    29 6 Отговор

    До коментар #7 от "плюс минус":

    Ти си мислиш че е закопала, но това ще мотивира още повече психодесните жълтопаветници. 😂
  • 14 Тома

    38 6 Отговор
    А бе закараите и бай лозан на довара в Банкя и да се свършва тази мъка
  • 15 Хаха

    5 32 Отговор

    До коментар #1 от "ДъБъ":

    Видя ли как се сещаш какво ще направят. И заедно с това ще изритат като мръсен парцал всичките комунисти, сталинисти, путинисти и мутри от България во веки веков Амин!

    Коментиран от #19

  • 16 123456789

    9 11 Отговор
    Плагиатстваш, батка, това за домоуправителя Борисов вече го използва. Бъди новатор, скука си, батка.
  • 17 Кака Мара

    15 34 Отговор
    Той за домоуправител ще стане защото знае как да принуди живущите да си плащат месечните вноски. Ти обаче и за чистач не ставаш. Пълно мълчание и за руските тръби , и за паметника и земята, която сте били готови да подарите на руските си другари.

    Коментиран от #22

  • 18 Мислещ

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "плюс минус":

    И принудителната ваксинация одобряват. Просто не "задължителната".Игра на думи, така е хем да не излъжат, хем да опитат да подведат някого...кого, не е ясно - не виждам как антиваксър ще гласува за тия точно (То и за Радев не би трябвало, но това е друга тема).
  • 19 Мухоморко

    20 2 Отговор

    До коментар #15 от "Хаха":

    Че какво ще изритат дечицата на номенклатурата, собствените си родители ли ще заточат в Сибир? Те ако искаха да го направят - щяха. Нали времето беше тЕхно...😂
  • 20 Пако

    36 8 Отговор
    ТОЧЕН КОМЕНТАР,ТАЗИ БАЛАЛАЙКА ЛОЗАНЧО СИ ПРАВИ ХАРАКИРИ.
  • 21 Филип Ейджи

    9 23 Отговор
    Може и да е так, ама кака корни яко работи за ГЕРБ!
  • 22 Цонко Цонев

    29 1 Отговор

    До коментар #17 от "Кака Мара":

    На нашия блок в Каварна домоуправител ни беше Дейвид Ковърдейл, но кметицата го прогони. Да дойде Лозан.

    Коментиран от #29

  • 23 Toxic

    50 7 Отговор
    Този Панов се оказа като хората на Станислав Трифонов и още на втората си телевизионна изява си показа н@срания з@дник! Разбра се, че дори и за юрист не става, обвинявайки президента Радев, че Не е нарушил конституцията подписвайки указа за Гешев. Панов е опасен за държавата ни! Слава богу, че го махат от ВСС! Явно добре си е живуркал в този съвет в ролята на мижитурка!

    Коментиран от #25

  • 24 mi6osp

    35 7 Отговор
    Лозане, Лозане, защо не си умря във Върховния касационен съд...
  • 25 Мислещ

    35 2 Отговор

    До коментар #23 от "Toxic":

    Тоя явно е от типичните "демократи" либерасти от американски тип - за тях конституцията е мръсна дума и не само трябва да се нарушава, но и който е за законност и конституционализъм, го обявяват за "терорист". Това, плюс джендърските привилегии и принудителното (Да, не "задължително") ваксане. КАто по калъп са, независимо в коя част на земното кълбо.
  • 26 Surko

    34 4 Отговор
    ЛПЗАН Е МЮРЕ НА ПРОКОФИЕВСКАТА БАНДА,МНОГО ИМ СЕ ИСКА ДА СЕ НАМЕСТЯТ НА СОФРАТА ВМЕСТО ПЕЕВСКИ,ДОГАН,ДОМУСА И БОЙКО.
  • 27 пешо

    20 2 Отговор
    с 200 им го е подал симов! :D
  • 28 Л У Н А СТЕНД ЪП ПРЕЗИДЕНТ

    4 7 Отговор
    И БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ👑
  • 29 Кака Мара

    1 16 Отговор

    До коментар #22 от "Цонко Цонев":

    За Дейвид може само да си мечтаеш....Я си вземете Симов да ви инкасира .Е малко плюе като приказва , но човек без кусур не може
  • 30 Пипи Чорапчето

    10 12 Отговор
    18.11.2019 г.
    "БСП и лидерът на партията Корнелия Нинова разиграват евтин цирк с избора на Иван Гешев за главен прокурор. За пред медиите, соцлидерката и червени депутати атакуват новия обвинител №1, а в същото време тримата представители на БСП във Висшия съдебен съвет (ВСС) са гласували за него.

    Проверка установи, че по време и на двете гласувания Даниела Маринова – Марчева, Драгомир Кояджиков и Светлана Бошнакова са подкрепили Иван Гешев без никакви колебания. Ако действително Корнелия Нинова бе против новия главен прокурор, (както твърди) то тя би разпоредила на представителите на БСП във ВСС да не гласуват за него. "

    Симов, делата гледаме вече, не тоя казал, оня рекъл...;)
    И къв ти е дерта с Панов - още по-добре за вас - нали БСП вече твърдо припозна Радев за свой кандидат?;)) Щото и в припознаването ви имаше едни люшкания а у ляво, а у дясно...
    Ще видим какво ще се случи на изборите - там е важно!
    Но не забравяй все пак, че Панов беше комай единственият от висшите магистрати, който твърдо се обяви и то още от самото начало срещу назначаването на каскета!

    Коментиран от #50

  • 31 MGehwer

    7 14 Отговор
    "домоуправител на някоя панелка в "Надежда"... колко е простичко и първично това родено извън "Околовръстното шосе" плужек. Защо убижда хората живеещи кв. "Надежда". или това ги възпитават по пленумите на БКП?

    Коментиран от #33, #52

  • 32 Панов е велик а ти си шматка

    4 15 Отговор
    ДС МАФИЯТА ПРИ БАЙ СТАВРИ

    Коментиран от #38

  • 33 Мислещ

    20 1 Отговор

    До коментар #31 от "MGehwer":

    Надежденци са масово герберасти, както се видя от резултатите на последните избори. Вярно, че в други МИР пък гласуваха за Антидемократична България, ама да си все още фен на ГРОБ е още по-голямо падение.

    Коментиран от #36

  • 34 6977

    18 0 Отговор
    Лозанов употреби в интервюто си 24 пъти думата "характер", което е ясен израз на личностен комплекс и несигурност в собствения си характер, с смисъл проява на характер. Повтаряйки думата той има за цел, а в този случай несъзнателно, да затвърди в себе си убеждението, че има характер, в смисъла, за който стана дума по-горе. А обратното на "има характер" е "мека китка" и липса на ..опки.
  • 35 Пеци

    5 18 Отговор
    Не бе какъв Дани, кВи 5 лева.По добре "новите" лица на промяната Майчето премиер, Танчето -500 к главен прокурор, Славчо министър на Културата, под мъдрото ръководство на зеленият чорап скрил се под шинела на ген.Решетников, Това е "Има такъв проЗт народ"
    После пак ще рИвеме след 12г управление на пожарникар.Какъвто народ такива и управници
  • 36 MGewehr

    4 8 Отговор

    До коментар #33 от "Мислещ":

    Комплексиран селяк, явно!
  • 37 Ванчо

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "адаша":

    Поумнял е след като е завършил - от многократно настъпване на мотиката!
  • 38 Пеци

    7 18 Отговор

    До коментар #32 от "Панов е велик а ти си шматка":

    ДС мафията е при зеленият чорап пРезидент на Кремъл.27 шестаци в инициативтият комитет.Без думи
  • 39 бсп

    8 15 Отговор
    Вие взехте на хората къщите и ги натикахте в панелки, сега ѝм се подигравате. Срам нямате, милионери с хотели.
  • 40 Люси

    8 18 Отговор
    Подлец си Симов и то от гнусните.
  • 41 Хаха

    2 22 Отговор

    До коментар #9 от "Нямам нищо против човека":

    Осанка не прави президент. Всеки мафиот има осанка. Важно е кой обединява. Чорапа само клевети и правителството му вдигна цените и не плаща за готовите пътища
  • 42 1-20

    8 4 Отговор
    Селяндурите вече намират кусур и на панелките в Надежда. Бързо забравят откъде са и как са живели в Студентски град.
  • 43 оня с коня

    4 10 Отговор
    Свидетели сме на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УНИКАЛНО Събитие/по-рядко и от Слънчево затъмнение/,при което Висш Кадър на БСП се е загрижил за Успешното представяне на Кандидат-Президент от Опозицията на Радев!А известно е,че радев ПОНЕ НА ДУМИ е подкрепен от БСП.Затова и панов трябва да си вземе сериозна Бележка от Симовата критика и да си мери Приказките към радев,ако не иска да отърве мястото за Домоуправител на Панелка.Не можем да не възкликнем ВЪЗТОРЖЕНО обаче:Машалла Симов,ти си Баджанак за Пример!:)
  • 44 бай Даньо

    7 15 Отговор
    Тоя сайт пълен с комундели е откачил да плюе Панов , но реалността е че който и да остане от Панов и Герджиков на балотажа ще събере вота на двамата срещу чорапа. Други въпроси да имате за "естествените партньори" !? Дрогари да не се окаже че цялата измислена революция в България я инспирирахте комунделите за малко ви пригласяха и ДБ , ама пусто накрая пак няма да можете да седнете на масата !?
  • 45 Behemoth

    10 2 Отговор
    Лозан е за доктор Гълъбова!
  • 46 демократ

    14 1 Отговор
    Ако прокоратурата разследва имотите на крадеца
    Панов ще го изберат да чисти тоалетните в затвора
  • 47 SDEЧЕВ

    12 1 Отговор
    ЛОЗАНЧО ИМА КЪЩА ОТ БЕТОН НА БРЕГА НА МОРЕТО КУПЕНА ПО ДОКУМЕНТИ ЗА 40000 ЛЕВА И ЕДНА ТОРБА ПОД МАСАТА. ДБ ДА АКОСТИРАТ ПРЕД ДОМЪТ МУ ,ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩО КЪЩАТА МУ Е ОТ БЕТОН ,А НЕ ОТ КИРПИЧ И ДА ГО ПОПИТАТ КАК ТКА СИ КУПИ КЪЩА ЗА 40000 ЛЕВА КОЯТО ОЧЕВИДНО СТРУВА 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ. ПОНЕ ДА СИ БЕШЕ Я КУПИЛ С ДЕКЛАРИРАНИ ПАРИЧКИ И ДА СИ БЕШЕ ПЛАТИЛ НОТАРИАЛНАТА ТАКСА. ХАЙДЕ СЕГА ХРИСТО ДА ГО ВИДИМ КАК ЩЕ КОМЕНТИРА СЛУЧАЯ.
  • 48 Човек с памет

    15 5 Отговор
    Александър Симов, за разлика от Лозан Панов, е ерудиран политик който е информиран по много теми и говори с хората, от телевизия и в срещи. Лични обиди не съм го чул да изкаже, само осъждане на поведение.
  • 49 SDEЧЕВ

    5 0 Отговор
    КОРДИНАТИ АКО МУ ТРЯБВАТ НА ХРИСТО ВЕДНАГА МУ ГИ ПУСКАМ,НО ТОЙ СИ ГИ ЗНАЕ НАЛИ ТАМ РАЗПИВАТ
  • 50 До Пипи

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "Пипи Чорапчето":

    властите са разделени, това да не ти е по бай Тошо ви време.
  • 51 Светлина

    3 8 Отговор
    Днес гледах Лозан Панов при Дремджиев. След колебливите му предишни интервюта днес мога да кажа, че изпитвам пълен респект. Подготвен, устойчив и смел човек. Г-н Панов, след днешното интервю г-н Радев загуби един глас, а Вие спечелихте един
  • 52 Дедо Пене

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "MGehwer":

    Научи се да пишеш! /Убижда... Обижда/
  • 53 Дедо

    1 0 Отговор
    Панов се оплита, РадеФ отлита, а професора усмирява зелените чорапи и обединява нацията . иначе ядем дръвцето на "промяната"
  • 54 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ама":

    На Симов от километри му личи петолъчката на челото и залпа на Аврора които яко кънти в главата на всички бесепари. На балотажа с президента Радев Решетников, а зад гърба му са Олигархията начело с братя Бобокови и В. Божков черепа и кадрите от тоталитарната и репресивна Дс служба, а срещу него ще се изправи един умен знаещ 4 езика високо ерудиран човек професор А. Герджиков истински европеец, а не като евразиеца Радев Решетников.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове