Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 09:40 8 469 152

Кирил Петков: Крадат се 8 млрд. лева

  • кирил петков-
  • крадат-
  • бех-
  • нек

Трябва да преструктурираме БЕХ и НЕК

Кирил Петков: Крадат се 8 млрд. лева - 1
Снимка: БГНЕС

Много е важно кой информира хората. Досега не можаха да вкарат големите експерти в дискусията за ваксините и коронавирус. Трябва да направим една масирана кампания и не трябва да се подценяват антителата. Това заяви Кирил Петков от "Продължаваме промяната" в ефира на Нова телевизия.

Служебното правителство успя да направи нещо много важно, а това е да актуализира бюджета, категоричен бе той.

"Цените на енергията лежат върху предишното управление на ГЕРБ, защото бордовете, които управляват са от ГЕРБ. Бих уволнил тези хора, но има закон, който ги пази. Трябва да се махнат тези хора, защото иначе проблемът лежи отдолу. Не купуваме достатъчно количества азерски газ например, който е евтин. Този газ не е купен, защото бордовете са същите и саботират в момента", заяви той по повод скачащите цени на електроенергията у нас.

По думите му около 8 млрд. лева се крадат. "Докато не спрем кражбите, не трябва да пипаме данъците. Трябва правилните капацитети да са на най-ключовите позиции. Ако спрем кражбата на тези 8 млрд. лева - то ще има пари за всичко", категоричен бе Петков.

"Първото нещо, което ще направим след изборите е да говорим с всяка една партия, но без ДПС. Защото, когато сложиш Делян Пеевски като водач на листа във Велико Търново, то ясно казваш на хората, че не ти пука и няма как да има нулева корупция", заяви още Кирил Петков.

По думите му всички трябва да се обединят около едно - нулева корупция и смяна на главния прокурор.

Искам да потвърдя - като министър съм вкарал доста папки в прокуратурата, но положението е все едно от умрял писмо, добави той по повод инхаус поръчките.

Като гласувате за нас, ние доказахме през последните 4 месеца, че имаме смелостта и воля да спрем корупцията. Трябва да преструктурираме НЕК и БЕХ, трябва да махнем крадците. Трябва да хванем тези 8 млрд. лева и да ги насочим по правилния начин, заяви още Петков .

Що се отнася до канадското му гражданство, Петков каза, че е разочарован, защото не му е било позволено да вкара дори и писмено становище по темата. "Съдът привиква само експерти, които публично са се обявили против. Ще изчакам днес той да се произнесе и тогава ще публикувам и коментирам казуса", заяви още Кирил Петков.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    112 46 Отговор
    За това опг ГРОБ на бунището !

    Коментиран от #88, #94

  • 2 Ега ти

    64 88 Отговор
    наглеца!!!

    Коментиран от #7

  • 3 Чобанин от Сакар

    58 82 Отговор
    Кирчо, към тях ли стремиш? За тебе процент, основното за американските изедници, които те подкрепят и натрапват!

    Коментиран от #118

  • 4 ОСЪДИ ГИ

    73 21 Отговор
    САМО ЧУРУЛИКАТЕ ПО МЕДИЙТЕ

    Коментиран от #123

  • 5 БГ гражданин

    58 57 Отговор
    Още седмица преди първите избори за годината БТВ се е заело да прави пиар на измамниците от ужким “Харвард”. Светна ли ви?

    Предлагат да се тества поголовно населението и даже на Спецов приятеля дава да му бъркат в носа. Идеята да се опукат 375 милиона ВАШИ пари за по едно бъркане в носа е БЕЗМИСЛЕНА напълно – след 48 часа такъв тест е абсолютно невалиден.

    Великата харвардска мисъл – два дни да си бъркаме в носа срещу 375 милиона! Дебилите са тези, които все още мислят да гласуват за тях.

    Мустафа, прибери си вересиите начело с гл у пака – президент!
  • 6 КИРЧО СВИРЧО

    41 19 Отговор
    ЗАВЕДИ ДЕЛА...ИНАЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ СА...ЕДНОДНЕВКИ
  • 7 сила

    47 35 Отговор

    До коментар #2 от "Ега ти":

    кое по точно му е наглото....поясни да знаеме

    Коментиран от #15, #16, #23, #26, #31, #33, #36

  • 8 гербаджия

    63 45 Отговор
    6 месеца сте на власт. Значи 4 млрд. трябва да са се появили.
    Къде са? Кирчо ще го отнесе от КС, и гледа да откони вниманието.
  • 9 Верно

    64 53 Отговор
    К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие.
    Единият - осъден престъпник – крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в.

    И ако това са „почтенните“ дето ще ни „оправят“ за 800 дни – ами благодаря, ще гласувам за Възраждане.

    Коментиран от #50

  • 10 Спас Николов

    59 32 Отговор
    Крадат ги такива зализани гейчта като Кирчо.
  • 11 Сатъра на Хана

    45 30 Отговор
    БАЦЕ С МУТРИТЕ СЕ Е ОКОПАЛ В ЗАЙЧАРНИКА
    И САМО ПУСКА МИСИРКИТЕ
    ....... АТАНАС ГЕРДЖИКОВ НЕРОН И МЛАДЕН МИХАЛЕВ ПАНОВ ДА ОБЛАЙВАТ РАДЕВ
    ....... БАЙ ДЪ УЕЙ , КЕФИ МЕ ПРИЧЕСКАТА НА ЛИЗАН ПАНОВ .... КАТО ЛУДИЯ ПРОФЕСОР ОТ BACK TO THE FUTURE E
  • 12 И тебе ще те видиме няма страшно

    59 23 Отговор
    Ти колко ще откраднеш, от 30-40 години слушаме от всеки следващ как предишния краде😂
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 5577

    61 25 Отговор
    На такива недоказани твърдения се наслушахме. И управляващ беше, и сега си статукво. Толкова месеци ни управлявате и положението става по зле. Направи нещо похвали се и ще ти повярваме. То лъжата направо блика от теб.
  • 15 Отговор

    51 14 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалба. В политиката също. Какво обаче се крие под тази напудрена рекламна фасада избирателите обикновено научават прекалено късно. И всички плащаме за това.

    Лесно се приема за даденост, че Кирил Петков е изключително успешен сериен предприемач, който създава печеливши бизнеси от нулата. И се отказа от всичко това в полза на родината.

    Оказва се обаче, че всички по-успешни серии на сериала Петков са финансирани от един продуцент – неговият американски партньор – Майкъл Карш. Във всички епизоди Петков играе по-скоро ролята на местен фасилитатор, маркетинг сътрудник и рекламна усмивка, отколкото на движещата бизнес сила.
  • 16 В рамките

    25 6 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    на 3 месеца през 2014 г. се ражда „Провиотик“ АД. През февруари 2014 г. е учредена компанията „Майкъл Кирил“ ЕАД (ЕИК 202930997), с едноличен собственик притежаваната от Кирил Петков „Верита“ ЕООД. Веднага след това „Майкъл Кирил“ ЕАД се преименува на „Провиотик“ ЕАД, след което пък се преобразува в акционерното дружество „Провиотик“ АД, което продава едноимения пробиотичен продукт под бранда „ПроВиотик“. Акциите на компанията първоначално са разделени по равно между компанията на Петков „Верита“ ЕООД и Майкъл Карш, а след 2019 г. в Търговския регистър откриваме Майкъл Карш като действителен собственик.

    По същото време през 2014 г., компанията „ИноТера“ ЕООД (ЕИК 201474512), собственост на Петков, се преобразува в МАЙКЪЛ КИРИЛ ООД, също с поделено участие от по 50% между Майкъл Карш и „Верита“. Дейността на Майкъл Кирил ООД е свързана екслузивно с ПроВиотик – търговия на едро на биологичен продукт – пробиотик на основата на бактерията лактобацилус булгарикус в страната, ЕС и трети страни.

    Коментиран от #29

  • 17 Швейк

    44 6 Отговор
    Смени плочата де - това вече го слушахме
    Едно си баба знае - едно си баба бае!
  • 18 ТикоотБанкя

    30 9 Отговор
    А,добрутро бе,Кир4о!8 млрд я!Къде са?А да се върнат в хазната или на хората,кога?То и дъщеря ми знае,че се краде като за Извънземно...

    Коментиран от #30

  • 19 БОЛШЕВИК 🌟

    25 8 Отговор
    31 години грабежа е тотален, една малка част крадливи изроди забогатяха като крезове а огромната маса народ стана бедняци и просяци! Въпроса е, ще дойде ли време за възмездие???

    Коментиран от #21

  • 20 КИРЧО СВИРЧО

    44 8 Отговор
    АМИ ОСЪДИ ГИ БЕ МЛАДО...БЕШЕ МИНИСТЪР...ИМАШ ДОКУМЕНТИ И ИНФОРМАЦИЯ...КВО ЧАКАШ......
  • 21 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    14 10 Отговор

    До коментар #19 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    АААААА, НЕ ГОВОРИ ТАКА ЗА НАС
  • 22 глоги

    28 0 Отговор
    Трябва да преструктурираме БЕХ и НЕК,да преструктурираме и ТЕХ-тия в Народното Събрание! Да не се пенсионират повече,като депутати! "Депутат" не е професия.
  • 23 Освен това

    23 6 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    Проверете и НПО „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454. Кой го финансира – може да се види от сайта им. Че е получило само пари от едно място – може да се види от отчетите им. От ТР може да се види, че от 12.07.2019 г. съсобственик в това НПО е Николай Денков (служ. министър в МОН).
    Кирил Петков и Николай Денков са посочени като собственици до 19.05.2021 г., реално след издаването на Указа на Президента за първото служ. правителство, обнародван на 12.05.2021 г.
    Да припомним, че Николай Денков в качеството му на служ. министър в МОН назначава Евгения Пеева на длъжност зам. министър с ресор приобщаващо образование в първото служебно правителство. При второто вече я няма. И да припомним, че малко преди встъпването в длъжност на Николай Денков (на 05.05.2021 г.), той става част от УС на „Заедно в час“ – после, след скандала, се променя целия УС.
    „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454 е създадено с определени цели, които тепърва ще стават ясни.
  • 24 кире

    13 10 Отговор
    Давай смело още малко нагоре и ще познаеш.
  • 25 Негласуващ

    39 11 Отговор
    Тия спряха парите на стоителите на пътища, защото щели да отидат при определени корупционни схеми. Цело лето въртя по стари заобиколни пътища. Когато почнаха стачките на строителите, служебното правителство им плати и почнаха да оправят пак пътищата. Оказа се ,че няма корупция. Защо беше всичко?

    Коментиран от #136

  • 26 Библеец

    46 10 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители.
  • 27 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    21 8 Отговор
    НИЕ ОКРАДОХМЕ ДЪРЖАВАТА...ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ЧЕ ДО ДНЕС......ЩО НАРОДНА ПАРА ГЕПИХМЕ

    Коментиран от #81

  • 28 А бе

    21 33 Отговор
    Много ги е страх от туй момче.
    Що ли?

    Коментиран от #109

  • 29 сила

    11 14 Отговор

    До коментар #16 от "В рамките":

    А СЕГА НАПРАВИ РАЗБОР НА ПРОСТАКА И НЕГОВАТА БАНДА.....късата памет е голям проблем в България,завистта също
  • 30 ОСЪДИ КРАДЦИТЕ

    15 4 Отговор

    До коментар #18 от "ТикоотБанкя":

    АМА НЕЩО НИКОЙ НЕ СМЕЕ...ЩО ТАКА ?????

    Коментиран от #59

  • 31 В държавата,

    24 9 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    в която всички са братовчеди, както ни нарече Командира едно време, историята се повтаря.

    Целият мениджърски екип на Кирил Петков и Асен Василев са техни баджанаци, роднини и сватове, които работят с публичен (наш) ресурс за около 200 милиона евро от Фонда на фондовете в рисковия капиталов сектор – семейство Лорер (мъжът съветник на министъра, жената зам.-министър), Евгени Ангелов със 160 милиона лева публичен ресурс за управление в Консултативния съвет на Фонда, Борислав Стефанов, кум на Петков, зам.-министър, отговарящ за Фонда на фондовете с над половин милиард за раздаване, Павел Велков и Макс Гурвиц с частни фондове, но с 50 милиона държавни пари в тях и т.н, и т.н.

    Всичкият ресурс изтича по анонимни стартъпи и други рискови дружества и фондове, куче влаче рейс, диря няма …..Хей!

    Четете, че после да не ревете, че са ви изяли кюфтетата.
  • 32 КИРЧО СВИРЧО

    21 7 Отговор
    В ХАРВАРД НЕ ВИ ЛИ УЧИХА КАК ДА ОКОШАРВАТЕ КРАДЦИТЕ...ЧЕ НА КАКВО СА ВИ УЧИЛИ ТОГАВА
  • 33 Освен че

    33 11 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    вече е доказан лъжец заради казуса с двойното си гражданство, Кирил Петков продължава да прави все по- лошо впечатление и с изненадващо нисък интелект. До степен, че ако не се хвалеше непрекъснато с дипломата си от Харвард, никой не би заподозрял, че бившият служебен министър на Радев е завършил престижното учебно заведение.
    Всичките му досегашни тв. изяви бих могъл да обобщя като една мешавица от елементарни идеи, издаващи липса на собствена мисъл и захаросани фрази без никакъв смисъл.
    Петков явно не си дава явно сметка, че говори баналности, които избирателите слушат от поне 20 години. Но въпреки това той ни ги представя с патос и възторг на първолак, като вероятно си мисли, че е открил топлата вода.
    Странно е, че този човек доскоро беше служебен министър, а очевидно не прави никаква връзка с действителността.

    Че даже и за министър- председател се спряга!
  • 34 КИРЧО СВИРЧО

    13 8 Отговор
    ЧАКАМЕ ДЕЙСТВИЯ....НЕ ГОВОРЕНЕ КАТО...ЖЕНА
  • 35 SDEЧЕВ

    19 9 Отговор
    КОЙТО Е НАВИТ ДА СИ КУПИ ОТ ИЛАЧИТЕ НА КИРО - ПРОБИОТИК И Т.Н. И ДА СИ ГИ ПИЕ ВСЯКА СУТРИН ДА ПИШЕ МИНУС,КОЙТО ГО СМЯТА ЗА ТИПИЧНИЯ ШАРЛАТАНИН ОТ УЕСТЪРНИТЕ,КОЙТО ПРОДАВА ФАЛШИВИ ИЛАЧИ И НАКРАЯ ГО ЛИНЧУВАТ С КАТРАН И КОКОША ПЕРУШИНА ДА ПИШЕ ПЛЮС.
  • 36 В последните

    30 9 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    си две телевизионни интервюта Петков най- безочливо се похвали, че успял да спре мафията и вдигнал жизнения стандарт на българския народ само за няколко месеца!
    А пък ако станел министър- председател, държавата щяла да цъфне и върже. Явно господин Петков е сляп за действителността, а тя е безобразно увеличение на тока, на хранителните стоки от първа необходимост, нарастваща инфлация, която топи мизерните спестявания на населението… През следващите месеци голяма част от българите ще трябва да мизерстват, заради енергийната криза, която е само прелюдията към икономическата, и в социалната.
    Даже няма да отваряме дума за здравната криза.
    Но според Петков, след неговите 2.5 месеца министерстване в икономиката, българският народ вече живеел много по- добре! Желаното не е реалност. Хубаво е да си мечтател, но не е добре да си фантазьор без мярка.

    Камо ли пък нагъл, безхаберен лъжец, каквото комай се очертава да
    е в неговия случай.

    Коментиран от #40

  • 37 Хахаха

    30 9 Отговор
    Киро лъжеца отива в затвора.
    Нахално, просто и тъпо парче.
    Днес следобед Гешев да му слага белезниците и да му повдига обвинение
  • 38 user

    25 8 Отговор
    Нали сега не се крадат. Къде са парите?? Защо замразихте всичко и теглите заеми??? Разчитате на малоумието на българина и си приказвате каквото ви хрумне. Скоро ще излезнат данните и за контрабандата и ще се види как рязко се е вдигнала последните месеци!
  • 39 Щсдд

    27 3 Отговор
    Тоя защо не каже че е излъгал че е платил за издирването на Боян Петров.
  • 40 Колева

    23 7 Отговор

    До коментар #36 от "В последните":

    С подкрепата на САЩ Кирчо е спряган за новия месия български.

    Социолозите му "дават" големи %, като подкрепата можело да продължи да расте. Разбира се, до изборите картината може да се промени.

    Пиарите на ПП обаче допускат фатална грешка с образа на Петков, което може да ги изненада неприятно на изборите.

    Толкова искат да ни натрапят, че е пълна противоположност на Борисов, че го правят прекалено далечен за обикновения човек изкуственяк.

    Този захаросан измамник и служител на глобалистката западна олигархия, който излъга за гражданството си, за да стане министър, а представете си какви лъжи още ще изфабрикува, за да стане премиер.

    Коментиран от #89

  • 41 Олигавр

    4 1 Отговор
    Малко са.
  • 42 7777

    18 5 Отговор
    КОГАТО ДРУГИ КРАДАТ, ТОВА Е КОРУПЦИЯ, НАЛИ КИРЕ?! МЪКАААА, ИЗПЛЪЗВАТ НИ СЕ ОТ РЪЧИЧКИТЕ.....!
  • 43 Кирчо Лъжеца

    26 6 Отговор
    Ех,Кире,страшна двойка сте с Кокорчо.Ти лъжеш като за световно,а той краде като за световно.
  • 44 хехе хе

    12 3 Отговор
    Кирчо взе да виждаш ама замъглено, не (се) а ПО 8 милиарда и не на година а на тримесечие
  • 45 Комон сенс

    10 11 Отговор
    Там е заровено кучето. тез 8 млрд годишно са достатъчни да купят и корумпират всяка една служба и службичка у нас воглаве с медиите и политиците.
    Кирил и Асен с момчешки наивитет си помислиха ,че могат да спрат течовете безнаказано....

    Да, наивни са. Но са по-симпатични от крадците.

    Коментиран от #135

  • 46 Кире стига вече

    23 6 Отговор
    Толкова ли лапни шарани има в България Кире че ги омотаваш Спри се Кире върви си в Канада вземи и Асенча и Спеца и Израелците и останалите
  • 47 ddd

    17 4 Отговор
    Нищо не става от този лъжец всичките му действия са такива със измами няма да си имаме кадърни политици драпа за политиката и той да получи от богатството
  • 48 Серж

    17 4 Отговор
    БСП то задигна милиарди народни пари и сега си прави каквото иска качва хора във властта ,други сваля рекламира нови партий и лица и това до края на света.Капчица справедливост няма в България ,всичко е лъжа и нагла измама.
  • 49 отегчен

    31 5 Отговор
    Първо бяха 2-3 милиарда, сега станаха 8, до изборите може и 20 да стигнат. Ех, Кире.
  • 50 Тошо

    6 24 Отговор

    До коментар #9 от "Верно":

    ПЕТКОВ МАЧКААААЙ, НИЕ СМЕ С ТЕБ !!!
  • 51 Механик

    24 5 Отговор
    Те че се крадат, крадат се. Повече от ясно е.
    Ама ти кажи за декларацията дето подписа, канадски шмекер такъв!

    Коментиран от #54

  • 52 !!!?

    19 7 Отговор
    Киро, си интересен вече с тая перманентна мантра...вече не ставаш и за селска кръчма !!!?
  • 53 Само да попитам

    15 7 Отговор
    Добре бе Кирчо,крадохте за няколко месеца,ма защо трябва да си признавате?
  • 54 ясно

    6 5 Отговор

    До коментар #51 от "Механик":

    Че ги крадете - крадете ги, това в ие ясно. Ама хайде ако може да не гховорим за това, а да говорим за няказква си подробост?

    Не той, ти и подобните ти сте шмекерите!
  • 55 Писна ми

    10 17 Отговор
    "Факти" станахте арена на герберски платени тролове и коментарите вече не се четат, защото са отврат... Тази рубрика е завладяна напълно!
    Моля , ограничете писанията от един и същи компютър или потребител, защото гоните доскоро редовната си аудитория!
    Благодаря!

    Коментиран от #62, #65

  • 56 Гандалф

    12 6 Отговор
    Ако това не е поредното пиар изказване...ами съберете ги тогава...точно след година ако тези пари се съберат в държавния бюджет...ще може да се увеличат заплатите на всички и да стигнат средноевропеиските...същото важи и за пенсийте...иначе всичко е голи приказки, предизборно говорене и хвърляне на прах в очите на избирателите...
  • 57 !!!?

    21 8 Отговор
    Продължава Промяната - без Киро Факиро и Асен Пешкиро !!!?
  • 58 ГЕРБ

    19 7 Отговор
    Измамник
  • 59 ТикоотБанкя

    10 2 Отговор

    До коментар #30 от "ОСЪДИ КРАДЦИТЕ":

    Защото ако има осъдени,трябва да има признания,а тези признания ще изкарат на яве по(раните гащи на нашите политици замесени с краварските интереси,които стоят зад тях.А каубойците не искат това.За това е този политически чадър.Пример:ако имаш 100лв сметка ток,30% от нея отива за скапаните янки,т.е. 33лв им плащаме на тях.Тези трябва някой да ги взриви,защото са се самозабравили.Уорлд ивъл...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 КИРЧО СВИРЧО

    17 4 Отговор
    ЧАКАМЕ ГОВОРЕНЕ В СЪДА......НЕ ПО ФОРУМИТЕ
  • 62 NeXu s

    5 5 Отговор

    До коментар #55 от "Писна ми":

    Троле, от самите Факти признаха, че са засегнати от тролове в материал преди няколко седмици. И ще те разочаровам - РУСКИ тролове, както признаха.
  • 63 NeXu s

    16 8 Отговор
    Наистина, актуализирахте бюджета, защото окрадохте милиардите, оставени от Борисов. Какво стана с 500-те млн за Хемус, защо мунчовците мълчите свенливо по темата?
  • 64 Simvola

    20 4 Отговор
    Кой вярва на тази канадска ливада.
  • 65 сила

    4 13 Отговор

    До коментар #55 от "Писна ми":

    СЪГЛАСЕН СЪМ НАПЪЛНО С ТЕБ....ГЕРБЕРАСТКИ БЪЛВОЧ
  • 66 Кубрат

    17 2 Отговор
    А ти Кире преди 11г беше в СДС София колко открадна?Политически прокиш си ти.
  • 67 Госта

    6 12 Отговор
    Ревете ли бе мишоци,Кирчо ще ви отнесе Тиквата с 200

    Коментиран от #116

  • 68 Весела

    18 1 Отговор
    Хайде сега внеси доказателствата в прокуратурата и ги осъди!Тъпо парче си Кире!В правото се приема че човек е невинен до доказване на противното.А ти лаеш,точно като пес лаеш.Ако имаш писмени доказателства-давай!
    Всички сте кучета,лаете а нищо не доказвате.Мишенник,интригант и мазен амбреаж!
  • 69 АРЕ....КИНИ

    18 5 Отговор
    ЯЗЕ НЕЩЕМ КАНАДСКИ ГЕЮВЕ, ПЕДЕРАСКИ СВАТБИ, ЛИБЕРАСТИ, ХОМОСОЦИАЛИСТЕ, СМРАДЛИВИ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПЕ, СЕРТИФИКАТЕ, ВАКСИНИ И...ДС - ПЕДАЛЕ!!
    АРЕ...А ВЕ НЕМА ОТ ШЕ ПОТРОШИМ..НЕКОЙ СБЪРКАНЯК

    Коментиран от #124

  • 70 вижте

    7 1 Отговор
    Плоския данък? ДОО?

    Спрете кражбите и направете данъчна реформа в полза на работниците и бизнеса. Заедно да дърпаме държавата напред.
  • 71 Koкopчo

    14 4 Отговор
    Kaнaдcкa ливaдo oт пoкpaй Xapвapд, eлa дa тe нaвaкcиниpaм... oтзaд!
  • 72 НЯКОЙ

    9 4 Отговор
    КАЗВАШЕ, ЧЕ СЕ КРАДЕ ПО 11.МИЛИАРДА НА ГОДИНА.
    ПАК НАМАЛЯТ. И БЕЗ САМО
    КАЗВАМЕ, А РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД
    И ЗАТВОР.

    Коментиран от #144

  • 73 ППионер

    13 3 Отговор
    😎Публикувано във факти.бг: Първото нещо, което ще направим след изборите е да говорим с всяка една партия, но без ДПС.

    ОГЛУШАВАЩО НЕ ЧУВАМЕ дежурната фраза "БЕЗ ГЕЗБ И ДПС", а САМО "БЕЗ ДПС" от Кирил Петков!

    Какви ли ЕКВИЛИБРИСТИКИ да очакваме още?😎
  • 74 Бай Шили

    8 3 Отговор
    ПП П-ти П-ки. И Киро няма да краде, щото бил уж милионер и беше да става милиардер. Тиквата го направихме милиардер, а сега е ред на Киро Моркова.
  • 75 КИРО ЛЪЖАТА

    19 3 Отговор
    УЖ Е УЧИЛ НО НЕ МОЖЕ ДА СМЯТА, АКО СЕ КРАДЕ 11 МЛД. НА ГОДИНА 12 Г. ПО 11 МЛД. НА ГОДИНА ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПАРИ СА ТОВА КИРЕ, А МА МАМА КОМУНЯГАТА ТИ МНОГО ЛОШО ТЕ Е НАУЧИЛА ДА ЛЪЖЕШ БЕ КЕЛЕШ, ТАКА ИЗЛЪГА И С ОБРАЗОВАНИЕТО СИ И ГРАЖДАНСТВОТО СИ И С НЕЗАКОННИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ КОИТО НАПРАВИ. ЛЪЖЕЦ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ АНДРЕШКО.ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ТЕБ.

    Коментиран от #129

  • 76 СТИГА НИ ЛЪГА

    16 2 Отговор
    СТИГА С ТВОЯ ЛЪЖЛИВ ПИАР, ИМАШ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КРАЖБИ ПОКАЖИ ГИ НА МЕДИИТЕ, АКО НЯМАШ ИЗЧЕЗВАЙ ЛЪЖЛИВ КОМОНОИД. НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ХАРВАРДСИ СЕКРЕТАРКИ.
  • 77 Селяк

    17 1 Отговор
    Кирил Петков на 17.10.2021г във Варна: “На година се крадат по 2-3 млрд.” Кирил Петков днес в сутрешния блок: “Краде се по 8 млрд.” Ама хайде разберете се там предварително по-колко се краде, че нещо се обърквам. Смешници, ама хората ви вярват, много сте мазни и се вижда колко лъжете. Нямаше уж да влизаш в политиката и хоп смени схемата и реши да влезеш. Уж против мафията, а се сближи с парламентарни групи които са част от мафията. Хайде стига с тоя цирк, прозрачни сте ми.
  • 78 КИРЧО СВИРЧО

    11 4 Отговор
    КОЙ ША ВКАРА КРАДЦИТЕ В...КАФЕЗА.....ТОВА НИ КАЖИ КИРЧО.....ДРУГОТО Е ЗАХАРОСАНИ ПРИКАЗКИ ЗА ...БАЛЪЦИ
  • 79 Реалист

    9 2 Отговор
    Няма такъв нагъл и гнусен лицемерен лъжец като този Петков!!! Хвърля постоянно откровени лъжи в пространството и ги замазва с полуистини, изпечен измамник! Не знам обаче колко трябва да си наивен за да не го видиш това, защото то не е еднократно...жал ми е за наивниците, които биха му се вързали на този проект на Фатмака и на 14.11. си дадат гласа отново за червената обигархия, която и в момента чрез Служебните на Радев разграбва България по много жесток начин...мислете на 14..11., хора!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ПРЕВАТИЗАЦИЯТА

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    ФАТМЕ Я НАПРАВИХА В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ КОСТОВ ЦАРЯ. И БИБИ ЩО
    БЕШЕ ОСТАНАЛО. И СТАНИША ПОМОГНА.

    Коментиран от #97

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Комон сенс

    6 6 Отговор
    Разгледайте форума и ще стигнете до извода, че крадците са отделили малко от окрадените милиарди за тролове...
    Не че очакявахме нещо друго, де.

    Коментиран от #100

  • 84 НАЧИ,.. КИРО ПЕ'ДЕ'РА'СА Е ПАТОЛОГИЧЕН

    15 6 Отговор
    ЛЪЖЕЦ И КОМ-ОТРОЧЕ! ОКОКОРЕНИЯ ЖЕНЧО, ОБРАТНИЯ СПЕЦОФФ, ХИТЛЕРА, ЕСЕМЕСА, КОПРИНКАТА, КАЦАРКАТА,МАНГЪРКАТА И ЦЕЛАТА ГЕЙ-ДРУЖИНКА-СОРОСПИИ СА ЗА...
    ДЖЕПАНЕ!! НАПРАВО НА УЛИЦАТА...И ВЕДНАГА,..А СЕ НЕ..МАЧАТ

    Коментиран от #91

  • 85 Да ти

    11 3 Отговор
    излязат 8 милиярда цирея на задника ако лъжеш...
  • 86 Бай Иван

    7 8 Отговор
    Навремето задкулисието със същата медийна инвазия наложи и Тиквата . По един и същ начин въвеждате пионките си вече 30 години . 500 милиарда долара откраднати за 30 години не ви ли стигат ?Алчни нищожества .
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Темида

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    Мафията докато не бъде наритана по затворите няма се оправи нищо
  • 89 Буха ха

    3 8 Отговор

    До коментар #40 от "Колева":

    Да, противоположни са, Кирчо е симпатичен и послъгва с приятна усмивка, Тулупа е надебелял, подпухнал и безобразно лъже с наборсучена физиономия. Обаче и двамата си имат лелки-почитателки, които не дават дума да се издума за любимците им.
  • 90 Лека Му пръст

    7 11 Отговор

    До коментар #80 от "бравос":

    Тиквата Престъпник бая се е изръсил за дежурящи тролове, нооо.. И това няма да му помогне. Бъдещето му е едно-Ще гние или в затвора или на друго място

    Коментиран от #93

  • 91 Още малко ви остана

    3 10 Отговор

    До коментар #84 от "НАЧИ,.. КИРО ПЕ'ДЕ'РА'СА Е ПАТОЛОГИЧЕН":

    ГЕРБЕРСКО НИЩОЖЕСТВОТЪПО!!! ЖАЛКО ПОДОБИЕ НАНИЩОЖЕСТВОТО ОТ БАНКЯ
  • 92 Ромлянин

    7 6 Отговор
    Бацо Чекмеджан лъже като дърт ц и г ан и н от Факултето, Кирчо лъже като малко ц иг а нч е от Столипиново
  • 93 Реалист

    7 4 Отговор

    До коментар #90 от "Лека Му пръст":

    Троловете са на Фатмака и червената олигархия! На 14.11. ще го разбереш, като Фатмака бъде издухан от Президенството и Гешев си го прибере...ако и ти не си от тези тролове де!
  • 94 Ем е така ем не

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    На победителя на изборите при това с голяма преднина пред втория вече "бунище" ли му викат ?! :)
  • 95 Генчо

    4 5 Отговор
    да бяха само 8 , още кирливи ризи ще изкочат, ама що не каза кой ги краде и откога
  • 96 ОТВРАТЕН

    13 3 Отговор
    КИРЕ ИСКАШ ДА НИ ЗАГРОБИШ С КАНАДСКИТЕ КОМПАНИИ НА КОИТО СЛУГУВАШ, И СПРОЦЕНТИТЕ ДЕТО ЩЕ ИЗКАРАШ ДА СИ ЖИВЕЕШ ЖИВОТА, А НИЕ ДА КОПАМЕ КАТО ЛУДИ ДО КОНЧИНАТА НИ. ЛЕЛЕ КОЛКО СИ ХИТЪР И АЛЧЕН КОМОНОИД.
  • 97 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    8 3 Отговор

    До коментар #81 от "ПРЕВАТИЗАЦИЯТА":

    ЧЕ ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ И ДРУГАРИТЕ ДИРЕКТОРИ НАЛАПАХА ВСИЧКО....ЯКО КРАДЕНЕ БЕШЕ ОТ БСП КОМУНЯГИТЕ...ТАМ И ИНПЕКСА
  • 98 ЕЙ НАГЛЕД

    10 2 Отговор
    КАНАДСКИТЕ ВЕЦОВЕ ПРИСТИГАТ, И БЪЛГАРИЯ ИМ СТАВА СЛУГИНАЖ НА КАНАДЦИТЕ. СЪЩО КАТО АМЕРИКАНСКИТЕ НА ВРЕМЕТО И ТИ УЧАСТВА ТАМ МНОГО ДОБРЕ СИ ЗНАЕШ УРОКА.
  • 99 Го4о

    9 4 Отговор
    Като се крадат 8 милиарда, вие защо продължавате да подкрепяте Радев крадеца за втори мандат? Най вероятно ПП ПП сте съочастници!

    Коментиран от #105

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 НАГЪЛ СИ

    10 4 Отговор
    ДEЦAТA НA КOМУНИCТИТE ИЗУЧИЛИ C ПAРИТE OТКРAДНAТИ OТ НAC И РOДИТEЛИТE НИ, ШAЙКA РAЗБOЙНИЦИ. A CEГA ЩE НИ И УПРAВЛЯВAТ, ИЗЧEЗВAЙТE БOКЛУЦИ КOЛКO БEДИ НAПРAВИХТE C ВAШИТE НAЗНAЧEНИЯ.
  • 102 ааа

    7 1 Отговор
    Трябва да за се затворят ЕРП и свободния пазар. Те оскъпяват цените. Държавата да определя цената. И да се направи АЕЦ Белене.

    Коментиран от #106

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Човек от народа

    2 7 Отговор
    Да, един, двамаМалоумника, подобия наИдиотаПрестъпник отБанкя с по 5-6 ника припечелват така за наема и вазелина заХемороиди... ЖАЛКИСЪЩЕСТВА...

    Коментиран от #121

  • 105 просто е

    3 4 Отговор

    До коментар #99 от "Го4о":

    Подкрепят Радев за да не се върнат на власт онези, които са крали 12 години по 8 милиарда 106 000 000 000!
    Пък ако може Панов да спечели - ОК.

    Коментиран от #112, #117

  • 106 Караджата

    2 0 Отговор

    До коментар #102 от "ааа":

    Да, разумно!
  • 107 Мишо бирата

    5 0 Отговор
    Скоро идва заплатата, пардон РАЗПЛАТАТА🎃🦴
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Георги Николов

    13 2 Отговор
    Ой на мама измамничето.Разчекна си устичката от лъжи. 8 млрд се готвите да откраднете .Браво бе пич.
  • 112 Димитър Железов

    8 3 Отговор

    До коментар #105 от "просто е":

    Подкрепят Радев за да могат като Орешарски да откраднат 8млрд.
  • 113 Брейкингнюз

    8 3 Отговор
    Кирил Петков е бил назначен за служебен министър на икономиката в разрез с конституцията. Решението взе на днешно заседание Конституционният съд почти с единодушие. 11 от 12 съдии решиха, че е погазен основният закон заради двойното гражданство на съпредседателя на новата политическа сила "Продължаваме промяната".

    Днес, 27 октомври 2021 г., Конституционният съд в се произнесе с решение по конституционно дело № 18 от 2021 г., с което обяви за противоконституционен Указ № 129 от 10.05.2021 г. (обн. ДВ, бр. 39 от 12.05.2021 г.) на президента на Република България в частта, с която за служебен министър на икономиката е назначен Кирил Петков Петков.

    Решението e прието с 11 гласа. Съдия Георги Ангелов подписа решението с особено мнение относно допустимостта, гласи официалното съобщение на КС.
  • 114 AНТИФАТМАК

    8 5 Отговор
    Много сръчни се оказаха тия служебни правителства назначени от МУНЬ.Кога успяхте от април до сега да отмъкнете 8 млрд.лева.А може би Кирчо пак се е объркал като декларацията за двойното гражданство....СЛУЧАЙНО
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Панчо Катъров

    9 3 Отговор

    До коментар #67 от "Госта":

    Кой Кирчо ,Бе тоа е за Карлуково бе . Надмина и телефонните измамници.Къде ги намерихте тиа измекяре. Мунчо ни ги натресе и сега в Резиденството ще се избият помежду си , Копринки ,Узунчета ,Милиционери ,Пишман майстори , все отбор другаре. Такава измет не бяхме виждале от времето на социализмо.
  • 117 Димчо Несторов

    5 4 Отговор

    До коментар #105 от "просто е":

    Кoй Кирчo ,Бe тoa e зa Кaрлукoвo бe . Нaдминa и тeлeфoннитe измaмници.Къдe ги нaмeрихтe тиa измeкярe. Мунчo ни ги нaтрece и ceгa в Рeзидeнcтвoтo щe ce избият пoмeжду cи , Кoпринки ,Узунчeтa ,Милициoнeри ,Пишмaн мaйcтoри , вce oтбoр другaрe. Тaкaвa измeт нe бяхмe виждaлe oт врeмeтo нa coциaлизмo.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Тошко

    8 4 Отговор
    КС реши, че Кирчо е лъжец по повод гражданството му. Не можа да го спаси Радев с изказването си, нито пък Джо Байдън!
  • 120 Симо

    7 6 Отговор
    НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА УВОЛНИ ВСИЧКИ ЛАПАЧИ ОТ КС ,ТЕ САМО ЛАПАТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ .
  • 121 Николай Василев

    8 5 Отговор

    До коментар #104 от "Човек от народа":

    Бе тоа Кире Канадецо голем боклук бе . Како ще подкрепате него и ониа со зелените чорапи. Ще окрадат България бре ,също като Орешарчето , че обрулат дръвото .
  • 122 Иванов

    8 5 Отговор
    От начина по който говори Кирил Петков е очевадно, че не блести с интелект, използва изтъркани фрази, но с такъв патос и енергия, все едно е открил топлата вода... хаотичен е в мислите си, няма задълбочени и сериозни познания по темите... каквото и да е завършил, не е научил нищо полезно или просто капацитета му е доста нисък.
    Твърди че като служебен министър подобрил живота на българите, абе ти нагъл ли си? Цените на тока скочиха в пъти при служебното правителство на Радев, част от което си ти, цените на газта скочиха, на вода, хляб и всички хранителни продукти, хора започнаха да губят работата си!!!!!! А той наглия, било по-добре при него, този човек живее в друг свят явно, още си мисли че в Канада - ТРАГЕДИЯ!!!

    Коментиран от #127

  • 123 Съди съда

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "ОСЪДИ ГИ":

    след като прокуратурата образува производство. А Каскета държи на трупчета всички внесени сигнали за злоупотреби или ги прекратява. Какво може да направи Кирил Петков?!? Мисли, преди да драскаш небивалици
  • 124 Хан Крум

    2 3 Отговор

    До коментар #69 от "АРЕ....КИНИ":

    БоклуцитеГерберскиЛайньовци, ходете на училище заМалоумни да ви научат първо как се пише грамотно а не като страхливияПлъх от банкяНеграмотника който ви обещава, да ви даде някой лев ако си седитеПрости като него..
    ЖалкиОтрепки

    Коментиран от #126, #137

  • 125 Бойко

    5 1 Отговор
    Кирчо сега и в Канада ме може да се върне, защото вече не е канадец.
  • 126 Го4о

    5 4 Отговор

    До коментар #124 от "Хан Крум":

    От проЗтаци като теб не приемаме наставления! Като нямаш аргументи, поне недей да ръсиш
    обиди към българския народ. БСП е умираща групировка.

    Коментиран от #128

  • 127 В името на народа

    5 2 Отговор

    До коментар #122 от "Иванов":

    ОтновоМалоумни герберски опорки. Разберете герберски тролове веднъж завинаги, (ако можете, но е ми се вярва, като ви гледам акъла) -хората не са матрял отАбдали като вас. И никой нито ви вярва, нито ви се връзва на опорките на Харизановци, биковци, и други подобни хрантутнициПомияри наМутрата. Пожелавам виСветло бъдеще в затвора!!!

    Коментиран от #130

  • 128 Рефлукс

    3 1 Отговор

    До коментар #126 от "Го4о":

    Аргументите ми ги виж в коментар 69,това най вероятно си го писал ти, затова се и засягаш съвсен разбираемо. А дали ги приемаш или не, не отменя факта че малоумието на герберската сган е всенародно известна. Троловете сте живото доказателство...
  • 129 Хлъц

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "КИРО ЛЪЖАТА":

    Слушай,вземи прочети,порови във официални източници.Не схвана ли за 30 г,че тук има единствено нагли крадци.Крадци без цвят,мирис и идеология.Докопват се до властта,за да уредят своята клиентелистка групировка, която им се отчита достойно.Няма сини,червени,демократи и либерали.Това е за вас! Да се псувате един друг- долу.Докато те ви крадат през узаконени схеми под булото на Свободен пазар и Демокрацията.По данни на Евростат,само за периода 1993-2000 г от България са изтекли навън над 102 милиарда зелено- не левове.И продължават безнаказно да точат нови милиарди.
  • 130 Ист.

    1 2 Отговор

    До коментар #127 от "В името на народа":

    Типичен платен комунист. Човека ти посочва неуспорими факти а ти почваш да го обиждаш. Няма шанс да се оправи България продажните и наивни хора са прекалено много.

    Коментиран от #131, #139

  • 131 Да ...

    1 0 Отговор

    До коментар #130 от "Ист.":

    Вимето на народа е доста голямо.
  • 132 Болярин

    1 1 Отговор
    Ако се крадат 8 милр. лв., то е след като се появиха двама харвардски измамници !!!

    Коментиран от #133

  • 133 А преди това

    1 0 Отговор

    До коментар #132 от "Болярин":

    колко милр бяха?
  • 134 Реалист

    1 1 Отговор
    Фaтмaкa и Cлужeбнитe тoтaлнo ce прoвaлихa c ВCИЧКO! Цялo лятo, мeceци нaрeд ce зaнимaвaхa c пoлитичecки мeтли, cмeнихa хoрa нa ръкoвoдни пoзиции бeз рeaлнa oцeнкa нa рaбoтaтa им, бeз кoнкурcи ce cпуcнaхa пaрaшутиcти c цeл ПOДМЯНA! Cпряхa cтрaтeгичecки прoeкти, oтклoнихa или пo-тoчнo OТКРAДНAХA пaритe зa тях, ceгa нaрeдихa нoви зaeми нa гърбa нa държaвaтa. Фaтмaкa Рaдeв e уникaлнo нaгъл, тo нямa тaкoвa дeбeлooчиe никъдe! Тaкoвa крaткocрoчнo рaзгрaбвaнe c тaкивa тeмпoвe нe бях виждaл oт Кocтoвo врeмe! Нe гo ли прoмeним тoвa ceгa нa 14.11., тo НИКOЙ пoвeчe нямa дa иcкa и дa мoжe дa ни пoмoгнe!!!

    Коментиран от #138, #143

  • 135 Така така

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Комон сенс":

    Ние да не сме на конкурс за симпатичност
  • 136 Минаващ

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Негласуващ":

    Е как няма корупция...? Нали казаха, че шеф на строителна фирма си е превел 21 млн. лева в ОАЕ...
  • 137 Северозапад

    0 1 Отговор

    До коментар #124 от "Хан Крум":

    Ти си хан, колкото чорапчо е президент, спри да гледаш руски филми

    Коментиран от #140

  • 138 Минаващ

    0 1 Отговор

    До коментар #134 от "Реалист":

    И за кой кандидат-президент тогава да гласуваме? Аз съм се спрял засега на Луна.
  • 139 Справедлив

    2 0 Отговор

    До коментар #130 от "Ист.":

    И кои са тия"факти" дето ги е казал, че тока скочил
    по време на служебното правителство. А кои назначени от тиквата бордове на бех правят този саботаж този факт някак си удобно му убягва. Това е да си платен гербераски политагитатор
  • 140 Мишеморка

    2 0 Отговор

    До коментар #137 от "Северозапад":

    Северозападни герберскимишки тука църкат плахо защото знаят, че им идва краят
  • 141 xo xo xo

    0 2 Отговор
    Това е красивият, умният и интелигентният гел Киро Факултето, завършил Харвард Филиповци!
  • 142 Антикомунист

    2 4 Отговор
    Тоя олигофрен ли е , мине не мине ден два и все тия осем милиарда са му в устата. То бива да послъгваш ама с мярка.

    Коментиран от #145

  • 143 Още малко ви остана

    2 0 Отговор

    До коментар #134 от "Реалист":

    Ако смениш "фатмака" с "тиквата" - става точно!
  • 144 НЯКОЙ

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "НЯКОЙ":

    Всъщност си НИКОЙ
  • 145 tate

    2 1 Отговор

    До коментар #142 от "Антикомунист":

    ЩО ти с Боце ли беше та знаеш колко е гепил?? Кажи де ???? Ония евра и кюлчета са фата моргана ,ТАКА ЛИ ????? ПАПАТА му ги е дал за благодарност че е праведен така ли ???

    Коментиран от #147

  • 146 шопендар

    2 2 Отговор
    този барон /мюл/хаузен вече говори пълни глупости,дали изобщо има представа колко са 8 млрд,дали изобщо някой го слуша
  • 147 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 2 Отговор

    До коментар #145 от "tate":

    ....ай стига с това чекмедже, от 10-15 чекмеджета показани във видеоклипа, баш това се отвори...По-нескопосана манипулация не може да се измисли!!!
  • 148 Петко Кирилов

    1 0 Отговор
    Лъжат се в очите 8 милиона човека
  • 149 112

    0 0 Отговор
    Кой каквото е дробил да си го сърба. Алчността до къде води. До глупост, наивност. Ако бе умен, е трябвало да се допита, но е видял, че номера му ще мине, но уви, има Кире, много еродирани юристи и следят изкъсо нещата, но предпочитат мълчанието. И с Еконт ни падна пердето. Знаеш ли кво е било и как е забогатял. Не е с честен труд де.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Кокорчо

    1 0 Отговор
    От шмекер и измамник акъл не искам и честна работа не очаквам.
  • 152 Сатаната Гейтс

    2 0 Отговор
    Краде се много повече. Българин без да краде, не е българин! Така е свикнал от комунизма, да краде. Ако днес българина не открадне нещо, не може да спи. Сън не го хваща, защото не могъл да открадне. Това е самата истина! Жалко, но факт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове