Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 10:40 1 598 22

Свиленски: От БСП ще предложим пълен одит на цялата пътна инфраструктура

  • бсп-
  • инфраструктура-
  • изгорял автобус

Рязко повишаване на доходите и овладяване на цените - това очакват българските граждани

Свиленски: От БСП ще предложим пълен одит на цялата пътна инфраструктура - 1
Кадър Нова тв

Пълен одит на цялата пътна инфраструктура. Това е нашето предложение, което ще направим на преговорите за правителство. Да, скъпо е, но трябва да се направи, защото човешките животи нямат цена. Това каза избраният за народен представител от "БСП за България" и бивш зам.-председател на парламентарната Транспортна комисия Георги Свиленски в "Здравей, България" по Нова телевизия.

Той изказа съболезнования на близките на загиналите в трагедията със запалилия се автобус на АМ "Струма" и пожела бързо възстановяване на пострадалите. Социалистът изрази съжаление, че се говори за пътна безопасност едва, след като станат такива катастрофи.

"Органите ще си свършат работата. Важното е след това управляващите и политиците да вземем правилните мерки, за да не се допускат такива трагедии", подчерта Свиленски.

"Отиваме на преговорите с нагласите, които чухме от българските граждани в кампанията. Тези очаквания са да има правителство, да постигнем съгласие по нещата, които трябва да се случат, за мерки за ковид кризата, социалната криза, цените на горивата и енергоносителите. Рязко повишаване на доходите на българските граждани, овладяването на цените - това очакват нашите съграждани", каза още той.

"Наясно сме какъв натиск се упражнява върху България да се отстъпи от позициите за Истанбулската конвенция и Северна Македония. Няма как да загърбим историята си и националните интереси. Същото е с Истанбулската конвенция - има вече решение на Конституционния съд", припомни Георги Свиленски червените линии, които Националният съвет на БСП определи за преговорите за правителство.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП

    17 17 Отговор
    Аз пък предлагам да се скриеш някъде. Вземи със себе си и Нинова защото иначе ще закриете БСП.
  • 2 Леко

    15 7 Отговор
    С обещанията и популизма пич. Ше ви видим ква ше я свършите...
  • 3 Пич

    16 10 Отговор
    Само БСП усеща какво иска народа , но дали ще се разбере със соросоидите , предстой да видим.
  • 4 Болшевик

    13 8 Отговор
    БСП-партията с най много милионери в България.

    Коментиран от #8

  • 5 NeXu s

    11 15 Отговор
    Какъв одит ще предлагате, мишоци? 40 години строихте Хемус! За капак и служебните мунчовци спряха строежа на връзката преди Байлово за северната магистрала! Всичко спирате и крадете парите! Мизерници червени!
  • 6 Centyrion

    17 4 Отговор
    Това трябва да стане с одита на пътищата, особено тези строени и рехабилитирани по времето на Борисов..Там ще ги изловите на 100%.Убеден съм ,че ще има и количествено и качествено разминаване между проекта и изпълнението.
  • 7 ГЕРБ

    15 4 Отговор
    Да връщат парите за магистралите.
  • 8 Гара Болшевик

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Болшевик":

    А филиала, ДПС-на второ място!
  • 9 Българина

    17 0 Отговор
    вече 1 м новоасфалтирън път преди и след Търговище до Омуртаг стои без НИКАКАВА МАРКИРОВАК В СЕЗОНА НА МЪГЛИТЕ И ДЪЖДОВЕТЕ. ТАМ ГАРАНТИРАМ МНОГО ПОВЕЧЕ УБИТИ ОТ 45. само снощи имаше 2,катастрофи. там нощем се кара по ГПС!!!!
  • 10 Ал Тъпоне

    12 1 Отговор
    И според теб това има смисъл! Според мен е безсмислен труд! Това е нещо подобно на ДДС измамниците - точат ДДС и понеже няма добър оперативен контрол, източват доста преди да ги хванат, а когато ги хванат вече предприятието, с което са източили е собственост на някой малоимотен срещу горе -долу една ракия. Злото вече е сторено, а злосторниците невинни по закон и ти ще направиш одит, от който няма да има никакъв смисъл защото ще установи щета без да може да привлече истинския виновник, но което място ще открие някой крайно беден човек, който няма никаква представа за случилото се, но се явява отговорен по закон. Абсолютна безсмислица, каквато беше целия прословут български преход, през който обаче добре ориентирали се мошеници станаха капиталисти!

    Коментиран от #13

  • 11 Мунчо юмручето

    4 10 Отговор
    Хайде приготвят се за голямото крадене и тия заеми след заеми и нищо на лице
  • 12 MGewehr

    9 4 Отговор
    Ще, ще, щеее.... това го слушаме от както БСП-БКП-ДС е партия!!!
  • 13 не е така

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ал Тъпоне":

    Оценката на пътната инфраструктура няма за цел само да осветли кражбите на тиквоча, а и да покаже къде какво не е на ред и да се имат предвид средствата за поправянето.
  • 14 Юбреее

    3 8 Отговор
    Баджанак Защо не те видяхме да водиш хорото в чест на победата на Главния баджанак Десито го водеше
  • 15 Буци

    4 1 Отговор
    Малии, ся съфнахме!
  • 16 Наложително!

    7 3 Отговор
    Крайно време е за пълен одит на пътищата у нас! Т.нар.магистрали да се проверят на 100%! Срамота е да пътуваме в 21 век по такива пътища! И наказания, за да не се повтаря повече такова строителство!
  • 17 АЗ ПОДМЯНАТА

    2 4 Отговор
    БЪЛГАРИ ВИДЯХТЕЛИ ОТ БКП КОИ СА ЕКСПЕРТИТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА ТАСКО ЕРМЕНКОВ РУМЕН ОВЧАРОВ ВСЕ ВИДНИ МИЛИОНЕРИ ОТ БКП ТЕЗИ ЛИ МУТРИ СА ОГРОООМНАТА ПРОООМЯНА ГРАБИТЕЛИ БКП ЦЯЛ ЖИВОТ НА БАНИЦАТА ШАРАНИ БОЛ В БГ ЕТО БКП МУТРИТЕ ОПРАВАЧИ ДЪРТИ ДЪРТИ ОПРАВАЧИ
  • 18 АЗ ПОДМЯНАТА

    3 3 Отговор
    БЪЛГАРИ ВИДЯХТЕЛИ ОТ БКП КОИ СА ЕКСПЕРТИТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА ТАСКО ЕРМЕНКОВ РУМЕН ОВЧАРОВ ВСЕ ВИДНИ МИЛИОНЕРИ ОТ БКП ТЕЗИ ЛИ МУТРИ СА ОГРОООМНАТА ПРОООМЯНА ГРАБИТЕЛИ БКП ЦЯЛ ЖИВОТ НА БАНИЦАТА ШАРАНИ БОЛ В БГ ЕТО БКП МУТРИТЕ ОПРАВАЧИ ДЪРТИ ДЪРТИ ОПРАВАЧИ
  • 19 Това за

    6 1 Отговор
    одита-добре,но ако сте наистина социалисти:настоявайте за ревизия на криминалната Приватизация!Борисова,Доганова,Сакск-а и най-вече Костова.И всички дето нагло крадаха общодърж-о,сега да се обложат с подобаващ данък.Ще има пари за социа-и политики,за покриване на част от дълга ни и т.н.В противен случай-недоверието и омразата към вс.партии само ще расте.Да не се чудите на сл.избори,защо изб.активност е под15℅.
  • 20 Гого

    4 2 Отговор
    Възмутен съм от тъй наречената партия БСП(БКП), май напоследък забравихме кой са най големите, разсипници,крадци,основателите на мутрите,корупцията и цялата деградация на българското общество.Една партия която е пред тотален разпад но продължава с опитите си за реанимация във власта.Днес разбрахме , че този нафталин Р.Овчаров , който е за сто доживотни присъди бил на преговорите с ПП и другите партии.Толко ли в тази партия изчезнаха достойните хора.Нещата не вървят на добре, ако тези срещу който протестирахме отново ще имат достъп до голямата политиката.Каква промяна е това!!Жалко за България!! Партии като БСП, ДПС, ГЕРБ трябва дори да не влизат в парламента а много техни представители отдавна трябва да са в затвора. Срамна работа ,ако това е промяната и с тези скъпи цени на всичко, увеличаващи се всеки ден маи отново ще трябва да излизаме по булевардите. Това е абсурдно което се случва!!В тази държава 30год. нищо не се променя и нещата отиват на зле!!
  • 21 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    ИЛИ СА ГЕНИАЛНИ --- ИЛИ ЛЪЖАТ !!!!! ДО СЕГА -НЯМА ЗАЯВЕН ГЕНИЙ - ОТ ПАРТЕТО БеСиПи !!!!!!!!!!!
  • 22 КОКО ДРИЛО

    1 0 Отговор
    ША ПРЕДЛОЖИШ АМА НЕМА КАКВО ДА ПРЕДЛОЖИШ - ПОНЕ НЕ ЛАЖИ ХОРАТА БЕ ЧОВЕЧЕ .................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове