Last news in Fakti

4 Януари, 2022 23:11 41 253 127

Бойко Рашков: Досието на джипа на Владислав Горанов го няма в КАТ

  • владислав горанов-
  • джип

Около този автомобил има редица впечатляващи факти в документацията. Не съвпада времето на производство с времето на регистрацията в КАТ, каза Рашков

Бойко Рашков: Досието на джипа на Владислав Горанов го няма в КАТ - 1
Снимка: БГНЕС

Досието на джипа, с който бившият финансов министър Владислав Горанов не успя да излезе от страната, защото се оказа издирван, го няма в КАТ. Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТВ + тази вечер.

"Този автомобил е посещавал няколко държави, включително и извън Европа. Около този автомобил има редица впечатляващи факти в документацията. Не съвпада времето на производство с времето на регистрацията в КАТ. Досието на тази кола отсъства от КАТ", обясни Рашков.

В края на миналата година се разбра, че Горанов е опитал да премине границата към Сърбия с автомобил, който е обявена за издирване. Вместо колата да бъде задържана на границата обаче, Горанов обръща и се връща във вътрешността на страната, а когато по-късно се появява отново на граничния пункт, но с друг джип и придружен от шеф на голяма автобусна фирма, е пуснат да премине в Сърбия.

Версията на Горанов е, че става дума за грешка, а "Тойота"-та е клонирана.

"Джипът на Владислав Горанов е напълно редовен. Купен е от Хамбург от официален дилър на "Тойота" и всички документи са налични. Просто някой е направил двойник на тази кола и той се издирва в Русия", обясни шефът на автомобилната компания, откъдето е колата Атанас Фурнаджиев на 18 декември, веднага след като се разбра за случая.

Рашков обясни, че това изказване на Фурнаджиев "срина добрия образ на този човек на много служители, които работят по случая - как знае дали тази кола е клонирана, това подлежи на доказване".

Министърът беше категоричен и че ще бъде санкционирано поведението на служителите на гранична полиция. "Тече дисциплинарно производство, което изисква време", обясни той.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 242 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МДАА

    303 22 Отговор
    Обикновени криминали, сър.

    Коментиран от #89

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    214 24 Отговор
    а джипката намерихте ли я? няма я нали ? хахахаааа
  • 4 Марчело

    269 24 Отговор
    Гепена тойота от РФ фалшиво регистрирана в Бг!
  • 5 МВР

    321 33 Отговор
    Джипът е краден, с пренабити номера в Русия. Същата история е и с джипа на Плевналиев. Проверете справките на Гранична полиция колко пъти бившия президент е бил в Москва през последните 3-4 години. По телевизора е пръв евроатлантик, а реално в живота върти бизнес с руските мутри.
  • 6 Комуниста

    403 40 Отговор
    Алкохолика бивш финансов министър с краден джип. Много са долни и стиснати, милиарди откраднаха и една свестен автомобил не искат да си купят. Андрешковци!

    Коментиран от #12, #37, #49, #100, #121

  • 7 икономът

    187 19 Отговор
    Джамбази сър!
  • 8 За тоя бандит

    306 27 Отговор
    Горанов няма ли 24 часа, 72 часа, за постоянно, разпити до дупка. От тиквените офицери е, от мафията банкянска е.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Boko crossover

    312 31 Отговор
    Нормално, след цирка на бокоизбрания Влади на сръбската граница. Всеки друг с издирвана кола от Интерпол щеше най-малко да е с конфискация. И с пранги за 24 часа в ареста до изясняване на обстоятелствата. Остатъците от герб пазиха своите до последно, но тук се издъниха...
  • 11 Мда

    262 32 Отговор
    Това е много голям скандал. Нека да видим какво ще стане с герб...
  • 12 Социо

    82 197 Отговор

    До коментар #6 от "Комуниста":

    Дамаджаната на колко промила беше?

    Коментиран от #16, #21

  • 13 Извод!

    193 31 Отговор
    Колата на Плевненлиев не я е откраднал....,,Бабичката"...!А...самият-Горанов,като изпечен стар мошенник...
  • 14 уаси Тито

    106 27 Отговор
    Във багажника е била маймуната. А боко отдавна е прекаран във багажник на Трабантче,най малката кола с най големият багажник,юхахахаааа!!!!!!!!

    Коментиран от #20

  • 15 ФЕН

    229 26 Отговор
    Този хазната клонира ..пак за един джип сега резил!!Ама се мълчи какво е имало в джипа и защо след 3ч. излиза вече под крилото на ДПС лейтенанта опериращ с фирма Ивкони ? И пак не се проверява джипа а се пуска за 10-15 секунди ...има си записи на камерите .....ама кой да пита незнам....
  • 16 Hi Социопата....!

    103 26 Отговор

    До коментар #12 от "Социо":

    За Веждито-Рашидов ли питаш...?!
  • 17 Последния Софиянец

    156 39 Отговор
    М@чк@й Рашков!
  • 18 Бойко Разбойко

    151 31 Отговор
    С този джип носих чувалите с пари в Анкара.
  • 19 Гласове от зайчарника в Банкя

    167 27 Отговор
    Дано не се сети този Рашо, че с жипа Влади возеше на Бацо пачките от Чери, ох дано! Аве, къде е Севи?
  • 20 Абсурд...

    67 20 Отговор

    До коментар #14 от "уаси Тито":

    Боко да влезне в багажник на Трабантче...?!

    Коментиран от #52

  • 21 Venom

    104 20 Отговор

    До коментар #12 от "Социо":

    Не бе за Боко Борисов дамаджанти. Боко пияница нали го чухте как заплашва като се напорка за Елена Йончева и как заръчва да изглеждал снажен, а да клеветели президента медиите!
  • 22 ФAКТ

    167 30 Отговор
    Рашков и за магистрала хемус е прав,всички фирми които са строили магистрали по времето на Гроп са им били приближени,на тях и на противокоституционната ДПС!
  • 23 Може ли един въпрос...?!

    152 24 Отговор
    Може ли да сте такива циции-Другари-Плевненлиев и Горанов...?!?!Толкова години крадохте и пари за един автомобил да не можахте да спестите...?!А ми крадете коли на поразия,като професионалният автокрадец...,,Бабичката"...?!?!

    Коментиран от #31, #85

  • 24 Съдията Дред

    140 26 Отговор
    Нормално за ОПГто да се движат в крадени автомобили нали МВР беше техно от какво да се притеснявст. Герберстите още живеят в 2020 г не могат още да свикнат!
  • 25 Никойчо

    103 22 Отговор
    Това не е голяма новина, по-голяма беше, откраднатата кола на съпругата на един от групировката на ГЕРБ. В централните новини им се отдели доста време, сега да видим тая.....
  • 26 Бацо

    45 20 Отговор
    Има го в чекмежебанк
  • 27 Зззз

    52 20 Отговор
    Най много ще се кефя, ако смачкат на селяка фейса.По противност е на ниво Простаков.
  • 28 Шин Фейн

    141 19 Отговор
    Купил го бил от Хамбург щото в България не се предлага Toyota за продажна хохохо, а в Хамбург знаят ли, че са я продали тази Toyota?

    Коментиран от #99

  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    133 22 Отговор
    ГОРАНОВ е престъпник както и ГЕШЕВ и БОРИСОВ а герб са мутри рекетори изнудвачи
  • 30 Стойно

    140 18 Отговор
    Само в България под "борба с корупцията" се разбира "оказване съдействие на престъпниците".... Горанов трябваше да бъде незабавно задържан и проснат на земята, със завряна крадлива муцуна в прахта и закопчани белезници.
  • 31 Ха ха

    104 19 Отговор

    До коментар #23 от "Може ли един въпрос...?!":

    Ееее той Плювньо тамън спести за джипче и го купи за Деса и едни добри хора го отнесоха за клониране ;))))
  • 32 пффф

    52 124 Отговор
    Лелеееее... какъв вътрешен министър имамееее?!?!?Щом за него е странно че времето на производство не съвпадало с реистрацията в КАТ????А сега де...как е станало това?Абе Раше, ами ако колата е стояла една година в магазин преди да е продадена,как да съвпаднат двете дати бе мой чиляк???Ами моя пикап като е призведен през 2012г. а първата му регистрация е през 2013г. пак ли е краден????Тцтцтцт....излагаш се Раше излагаш се.....що не си пиеш мастиката ами се занимаваш с несвойствени за тебе неща!

    Коментиран от #34, #35, #36, #51

  • 33 Шерлок Холмс

    95 13 Отговор
    Точно тази купената от Хамбург ли е клонирана? И от Руската Федерация издирват клонинга ли?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Аха

    88 20 Отговор

    До коментар #32 от "пффф":

    Пък чекмежан викаше ние ги фащаме те ги пускат и дум дум Павлов, Илиев, бай Миле, Таки, Кюлев. Случайност?

    Коментиран от #81

  • 36 Им бе цилус

    82 18 Отговор

    До коментар #32 от "пффф":

    Я пак? Ами ако е регистрирана преди да е произведена?
  • 37 Ха ха

    88 19 Отговор

    До коментар #6 от "Комуниста":

    Горанов е бездомен.Пести за асансьор .Посъчувствайте му малко .
  • 38 Ами разгледайте

    73 12 Отговор
    поръчките, които са печелили Мото Пфое, вървете по пътя на парите и след това на рестото.Въпреки че за обикновения клиент шансът да уцели шестица от тотото е едно на няколко милиона, в БСТ има няколко абонирани щастливци. Един от тях е вносителят на Ford – „Мото Пфое“. Компанията традиционно печели обществените поръчки на БСТ за доставка на автомобили за допълнителни материални награди. Конкурентите му винаги са отстранявани, за да може до финала да стигне само един.

    През 2016 г. в конкурс за 170 коли, от които 140 нови за награди и 30 употребявани за нуждите на тотализатора, „Мото Пфое“ е единствен допуснат участник, след като другите два са отстранени – обединението „Би енд Пи ауто“ („София Франс ауто“ и „Ауто Бавария“), обединението „Булстарс“ („Булвария холдинг“ и „Стар моторс“). Доводите на комисията за отстраняването на конкуренцията са сходни – в графата „гаранционен пробег“ за един или повече модели записват „без ограничение в километрите“. „Мото Пфое“ предлага за всичките си модели 1 милион километра. „Направено е предложение по един от предвидените показатели за оценка на офертите и в този случай същото не би могло да бъде оценено от комисията съгласно заложената методика по тази обособена позиция, не биха могли да бъдат оценени и предложенията на останалите участници в процедурата“, се казва в решението на комисията. Новите коли струват на тотализатора 3 993 816 лв. Останалите 30 употребявани автомобила струват 356 400 лева. По този начин се

    Коментиран от #44

  • 39 Дарвин Чарлз

    50 18 Отговор
    И Влади Горанов е клонинг от Дамаджа са направили финансов министър в ГЕРБ!
  • 40 sbs no КОМУНИСТ

    30 71 Отговор
    ТАРАШКОФФФ------НАЗДРАВЕ --ПИЙ ДВЕ ШЛЬОКАВИЦИ И И ВСИЧКО ЩЕ ТИ ТЕ СЕ ИЗЯСНИ ---АКО НЕ-- ПОВТОРИ ------И ПАК НАЗДРАВЕ -В.ДА СИ ЖИВВ ----ЗА ДРУГТО НЕ ЗНАМ ---ТАМ ИМА ПСИХОЛОЗИ
  • 41 Фактъ

    40 39 Отговор
    Респект за Бойко Рашков . А , кокорчи и мукарчо да се махат , веднага .
  • 42 sbs no КОМУНИСТ

    25 59 Отговор
    ТАРАШКОФФФ------НАЗДРАВЕ --ПИЙ ДВЕ ШЛЬОКАВИЦИ И И ВСИЧКО ЩЕ ТИ ТЕ СЕ ИЗЯСНИ ---АКО НЕ-- ПОВТОРИ ------И ПАК НАЗДРАВЕ -В.ДА СИ ЖИВВ ----ЗА ДРУГТО НЕ ЗНАМ ---ТАМ ИМА ПСИХОЛОЗИ
  • 43 ДЯДО

    48 18 Отговор
    РАШКОВ стози персонал си като глас в пустин
  • 44 продължение

    51 10 Отговор

    До коментар #38 от "Ами разгледайте":

    По този начин се продължава традицията от 2013 г., когато „Мото Пфое“ печели друга поръчка за 4.2 милиона лева. Но с това традиционните победи на приключват.
    Историята на успеха продължава и през 2020 г. Малко преди ръководството да бъде сменено през март, то потвърди избора на „Мото Пфое“ отново за доставчик на автомобили на БСТ за 5 милиона лева без ДДС за общо 144 автомобила, които трябва да бъдат подсигурени в следващите две години. Както повелява друга традиция – конкуренцията е отстранена. Участват четири вносителя, които трябва да отговарят на редица изисквания, включително да разполагат с мрежа от сервизи в цялата страна. Останалите три са „София Франс Ауто“, „Еуратек“ и „Ратола Лизинг“.

    При „Ратола Лизинг“ решението да бъде отстранена от процедурата е най-лесно, защото от компанията предоставили незапечатан плик с ценовата оферта, което е нарушение на закона. „София Франс Ауто“ кандидатства с две разновидности на „Пежо 208“, но и в двете комисията открива несъответствие със заданието. При първата изискването на тотото е за максимално междуосие от 2500 мм, докато междуосието на „Пежо 208“ е 2540 мм. Изискването е спазено от „Форд Фиеста“ с неговите 2493 мм между осите. Другото „Пежо 208“ пък е декласирано, защото не отговаря на изискването за минимална височина по тази позиция от 1600 мм. То е високо само 1430 мм.
    Най-голямо въображение комисията на БСТ е проявила при декласирането на „Еуратек“, вносител на Skoda. Фирмата кандидатства с Karoq,
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 7777

    67 13 Отговор
    Това човече горанов наистина бил депесарски слуга, пфу, а ивкони са пълен бойкот
  • 48 F-off

    30 57 Отговор
    Дамаджанков продължава да се изказва удобно "политически",....докато не го осъдят!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ужас

    63 14 Отговор
    Тези наистина са били шайка разбойници, както ги нарече сгашния им шеф Тома Биков. Крали са на поразия, просто са плячкосвали.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 стар трабантжия

    29 6 Отговор

    До коментар #20 от "Абсурд...":

    Ще влезе,гаранция 200 процента,ако трябва.ще махнат задната облегалка.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Роман

    56 14 Отговор
    Този гусин ,ще излезе по ромлянин от назе. Ма много неща му няма на тоз бивш министер. То момчето направо скоро и него няма да го има. А всъщност има ли такъв човек изобщо ? Всичко му чуждо и клонирано. В списъците за висше образоване има ли го ? Дипломата му и тя да не е клонирана или членската карта към Герб. Май само заплатите и хонорарите си е взимал лично ,заедно с благинки под масата . Да не са двама -трима с едно ЕГН.
  • 55 Ейй

    15 13 Отговор
    ЛЪЖЕЦ до лен !
  • 56 Лъжливото овчарче

    20 26 Отговор
    Дамаджанката празна ли е
  • 57 Боко

    27 10 Отговор
    Ох, лошо ми е. Ще ме уморят тия
  • 58 Никола Гешев

    41 18 Отговор
    Цялата ви комунистическа държава смърди на корупция!Още ви управляват внуците на търтеите, които се криха в шумата до 9 септември 1944г...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Лустрация

    29 34 Отговор
    Този човечец трябва да носи отговорност за всяка дума казана на всеослушание с доказателства В противен случай съд до дупка и деветнадесетте имота няма да му стигнат за мошентийте му

    Коментиран от #61

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 кой бил клониран

    27 10 Отговор
    джипа или Влади?
  • 63 Миризлив пор

    37 14 Отговор
    Само се изпуска нещо съществено, джипа не е на Горанов, джипа си има собственик в случая лизингодателя. Защо никъде не атакуват собственика а този който го е ползвал?

    Коментиран от #117

  • 64 Киро

    24 36 Отговор
    Дамаджанов и парите от АМ Хемус подлежат на доказване ама ти си плещиш пиянските простотии.
  • 65 5679

    18 34 Отговор
    Чашков ,пак е минал през лозята.
  • 66 Този пияндурник

    21 31 Отговор
    Стана ,като лъжливите овчарче. Вече никой не му вярва.Само кьор фишеци.

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Вълк единак

    23 17 Отговор

    До коментар #66 от "Този пияндурник":

    Ние вярваме на боко лъжеца.
  • 69 Пак се издуха

    18 23 Отговор
    Чашков не отклонявай с глупости,а се ориентирай да откриеш кои дават данни на автомафията за да клонират нови автомобили минали през митница.Първо е митницата,акциза,първата копка и след това КАТ и нотариусите.Ноо се действа бързо и крадения минава пак през митницата,граничния пункт.Така,че по веригата ,не е първия случай,ето и на Плевнелиев джипа изчезна и пак ще да е през граничния пункт,ако са успели,а дали е отразено?Не е само неговия обаче!Що не работиш ,бе,а и бежанците що ги откриват по пътищата или на другия към Сърбия?
  • 70 Ама щуротии дрънка дамаджаната

    20 28 Отговор
    Ако е издирвана няма да излиза с нея.
  • 71 Дебил

    37 7 Отговор
    Издирвана от Русия ,ама ние сме вече евроджендъри нас това не ни засяга.
  • 72 BulgarianBG

    43 19 Отговор
    Възхитен съм от поведението и компетенцията на министър Рашков .Явно това е човека който ще проведе истинска и професионална проверка за всички управленчески далавери на мафиотската групировка ГЕРБ .Прокуратурата с действията си да протака разследването и да търси някакви несъществуващи причини в разследването и измисля някакви противоречия между тях и МВР показва своето безсилие и обвързаност с главният мафиот и /според неговото определение Простак/ великият Тиквоний Банкянски. Но вярвам че има възмездие и че г-н министър Рашков ще успее да намери достатъчно улики и доказателства и да предостави на прокуратурата за повдигане на обвинение на всички корумпирани и подкрепящи корупционните действия на ГЕРБ

    Коментиран от #76, #101

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Малкия

    14 22 Отговор
    Няма втори такъв ц@.вул.
  • 75 Посока

    21 27 Отговор
    Вече не се чува какво говори,несвързани неща,отдавна забрави че е преподавател,тотална излагация.Големия разбирач,що не разплете мрежата ,я виж докъде са стигнали мафиотите да клонират нови коли?Ама,не,политиканстване и лъжи,само това му е в главата,но се вижда ,че сдава багажа.Престъпността се увеличава и край него минава усмихнато,щото вижда едно ку ку!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Европа

    32 11 Отговор
    Рашковвввв,а защо Горанов не е в ареста????Почвай да действаш,а не само да "плямпаш",хората искат резултати!!!Казуса с Горанов е толкова елементарен,а той е на свобода,защо ли!?

    Коментиран от #78

  • 78 Дамаджанков

    16 20 Отговор

    До коментар #77 от "Европа":

    Защото и аз съм вътреее с двата кракааа пък и доказателства нямааам
  • 79 хихи

    22 7 Отговор
    Абе никъде не виждам Горанов!
    В България ли е или в .....?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Бкп

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Аха":

    Таки си е жив и здрав.
  • 82 Бай Гошо

    20 20 Отговор
    Този не е изтрезнял от Нова година. Как така има регистрация в КАТ, пък нямало досие!? Рашков луд ли е или се прави на луд? И като казва, че някой е крал, защо друг трябва да доказва измишльотините му? Прокуратурата веднага трябва да го обвини в лъжесвидетелстване и възпрепятстване на правосъдието.

    Коментиран от #94

  • 83 7777

    38 6 Отговор
    А ЗАЩО НА ГРАНИЦАТА НЕ ГО ПРОСНАХА НА ЗЕМЯТА И ДА МУ СЛОЖАТ БЕЛЕЗНИЦИ А ГО ПУСНАХА ДА СХОДИ С ДЖИПА .ПЪЛЕН ФАРС.ЕЙЙЙЙ МНОГО КОРУПЦИЯ В ТАЗ ДЪРЖАВА.
  • 84 Валентин

    22 7 Отговор
    Колата е крадена и са я регистрирали за него .........може би е купена за жълти стотинки
  • 85 Лошника

    33 10 Отговор

    До коментар #23 от "Може ли един въпрос...?!":

    Може може..навремето най богатите мутри нямаха нито един редовен автомобил. 95% от автопарка им беше крадени лимузини. Имаше и сиви бизнесмени със същото мислене. Това рязко се промени след влизането на държавата в ЕС. Просто на престъпника му е под достойнството да живее като нормален човек. Чустват се безнаказани и над държавата. Общото е лакомията и събирането на пачки на всяка цена. Разликата е че Владито няма топки да е истински бандит. Той е пионка на крадеца от Банкя. И двамата трябва да се спасяват в затвора. Скоро ще почнат да ги дебнат другите бандити на които разбутаха схемите. И през 90те беше същото. Всички знаем до какво води това. Не му завиждам на краденото. Той няма да има дни да му се радва.
  • 86 Дядо ви кУрти от село пиперково

    37 9 Отговор
    Да не забравяме,че навремето шефа на гораноФ е залавян в Чехия и Унгария с крадени автомобили.Тъй ,че нищо ново под слънцето...
  • 87 Ацо

    25 7 Отговор
    Не съвпада времето на производство със времето на регистрация?!? Да не би да е регистриран преди да е произведен?!?
  • 88 Татко Барба

    25 2 Отговор
    Повечето скъпи автомобили идащи от Запад втора ръка са Дублирани. Ето така се постига цена два пъти по ниска от реалната. На някой клиенти се казва заобиколно да не припарват на Запад където все още има граничен контрол. Легенди много- не платено ДДС, запор на фирмени активи, не платени глоби и ред други стрес- факти. В Западна Европа за календарна година изчезват около 50 000 премиум автомобили. Бизнес за милиони!
  • 89 абе

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "МДАА":

    Не са никак обикновени, на доста високо ниво в йерархията са.
  • 90 Ббб

    12 19 Отговор
    Факти, излагане е да пишете за лъжица Рашков.

    Коментиран от #91

  • 91 така

    9 4 Отговор

    До коментар #90 от "Ббб":

    Това са само черновите, изчакайте да излезнат основните книжа.
  • 92 Бонд, Джеймс Бонд

    13 14 Отговор
    Кьорфишеците на Дамаджаната нямат край,ами нали снощи прибрахте досието от КАТ,която си е ваша служба,какво търсите днес,сензация ли?
  • 93 БЪЛГАРИЯ ГОРДА

    14 13 Отговор
    Русия си има водка Горбачов, а ние си имаме ракия на близнаците Елцин - РашкоФ !!!
  • 94 БМБ

    11 7 Отговор

    До коментар #82 от "Бай Гошо":

    В грешка си,не е изтрезнял откак го прибраха в казармата
  • 95 Е дин

    27 0 Отговор
    О времена, о нрави. Доживяхме колите да ги крадат и издирват в Русия и да ги карат на запад.
  • 96 Абе

    15 17 Отговор
    Как пък никой не попита защо колата е обявена за издирване точно в Русия, кой я е обявил. Да не се окаже, че срещу 1000 евро някой милиционер е вкарал данните в Интерпол без изобщо колата да е била в Русия или да има нещо общо с Русия. По поръчка от Дубай например.
  • 97 7.62

    24 9 Отговор
    Едно бързо разследване в КАТ (там дето ги няма документите ) и масова чистка на гейберастките подлоги !
  • 98 боко

    19 10 Отговор
    Божков е много прав гребовете са много нагли крадци
  • 99 Komapak

    8 5 Отговор

    До коментар #28 от "Шин Фейн":

    Не е Тойота а е бмв и става въпрос за далавера
  • 100 Рашков

    15 6 Отговор

    До коментар #6 от "Комуниста":

    За мен ли говориш Джипа като изтрезнях разбрах че не е негов / че греша много греша но една грешка не значи нищо /Джипа е в българия и още не е доказано нищо пак лъжи А дали плевналиев ходи в русия - канят го Защо не по канят радев / те не гонят никъде/ и гордо си стои в българия / И плевналиев е миллионер пред да е министър А рашков милионер по време на държавен служител това е разликата
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 КАКВО КАЗВАТ ГОРАНОВ САЗДОВ И БОЙКО НЯМА

    10 4 Отговор
    НИКВО ЗНАЧЕНИЕ ....... ТРИМАТА БРАТИНЯЦИ НИКОГА НЕ СА КАЗВАЛИ ИСТИНАТА !
  • 103 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    Ще оправят България както преди Герб я оправяха.
  • 104 Ужас

    11 8 Отговор
    Вижте само гадната мутра на Горанов. Противен и мазен тип. На 65 съм и не бих се преселили.
  • 105 Joyar

    17 6 Отговор
    Няма толкова нагъл човек като Горанов ако бяха спрели друг щеше да има белезници
  • 106 123

    10 8 Отговор
    Хич не вярвам на дамаджаната.
  • 107 КРОКОДИЛА

    6 10 Отговор
    МНОГО СИ ТЪП РАШЕ - НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ - САМО КЪВГИ ПРАВИШ - Я СИ СТОЙ У ДОМА .............................И СИ ГЛЕДАЙ ПЕНСИЯТА ...............................................
  • 108 Барба Ганьос

    13 2 Отговор
    Няма да го намери. В КАТ е пълно с мои хора и каналите за крадени коли си е моя схема. Знае ли колко съм инвестирал в гепачи, пласьори, автокъщи, компютри и декодери? Да си намери друга игра.
  • 109 Хореограф

    6 8 Отговор
    Дамаджан- бей пак се изказа
  • 110 сефте

    4 4 Отговор
    Те ВИС нали основната им дейност беше да крадат колите на хората. Какаво му е на Чашков да подготви едни документи и да срине умиджа на политическия противник?
  • 111 Уйке

    11 0 Отговор
    Това не е джип като джип,а инкасо автомобил!
  • 112 Мачкай

    13 2 Отговор
    Рашков само така.Доказателствата са за десерт.Сега и да ги покажеш с този главен прокурор нищо няма да се случи.Търпение господа.
  • 113 Ама какво

    2 0 Отговор
    Щото Тойота е до Кат, съседният портал.
  • 114 Тапата

    10 0 Отговор
    Рашков има много тежка задача - трябва да търси кола, която е регистрирана преди да е произведена.
  • 115 Батко

    5 3 Отговор
    Няма ли да си го прибере да се наспи това пиянде пак е пиян и говори глупости. Писна ми от него
  • 116 Сис

    8 1 Отговор
    Досието на джипа на В. Горанов .... много важна-новина, най-важната може би, явно няма проблеми в тази държава, че ни занимавате с това
  • 117 MONTOYA

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Миризлив пор":

    Освен лозингодател има лизингополучател,който ползва МПС и носи отговорност за него.
  • 118 Гост

    6 3 Отговор
    Мафията вече не е на власт но мафията си е същата просто не е на власт и ще им е много трудно на новите управляващи
  • 119 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    ВЪВ ЗАТВОРА ЛИ ЩЕ СВЪРТИ - ТОЗИ КОМУНИС ................ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ................................................................................................................................................................................
  • 120 Буда

    6 4 Отговор
    Извода е един всички гербери които са на някаква държавна позиции са крали и крадат ежедневно и то по много. Тази калинка герберска, не си ли спомня как стачкуваха срещу назначението му в София и в Испания, за неграмотността му по езика консулската работа. Иначе скри и правда кражбите с апартаментите на Ц.Цветанов, Ами неговите незаконни тераси....от ГЕРБ имаше само кражби, лъгжене, 500 000км. магистрали според Борисов- еднокнижника, разбити уж нови магистрали, ремонт на ремонта на ремонта на мрънкаща кметица Фандъкова, крадливи герберски кметове....да ги няма всички герберски калинки....

    Коментиран от #127

  • 121 Тесдфг

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Комуниста":

    Те не че, не могат да си купят и космически кораб, но не трябва. Защото по документи не могат да си го позволят;)
  • 122 Иван Янев

    3 1 Отговор
    Рашков, стигна вече до там, че дори и нещо вярно да казва, го поставяме под съмнение. Не го искаме, но вече така се получава. Лошо! За всички лошо!
  • 123 НЕ ШМЕКЕРУВАЙ ПЛОСКО

    4 0 Отговор
    ТАРАШКОВ МАНИ ДЖИПА КАЖИ ЗА МИЛИОНИТЕ ИЛИ ЗАБРАВИ /СТАРЧЕСКО АЛКОХОЛНА ДЕМЕНСИЯ
  • 124 Хайко

    0 0 Отговор
    Отмъщението на Дубайският олиг....
  • 125 ВСИЧКИ КМЕТОВЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ И

    0 0 Отговор
    ВЕДНАГА В ЗАТВОРА - ВСИЧКИ ТЕ СА ОТ ГЕРБ КРАДАТ КАТО НЕВИДЕЛИ , ОСОБЕНО ТОЯ ОТ БАНКЯ !
  • 126 Прошко

    0 0 Отговор
    Не съвпада времето на производство с времето на регистрация в КАТ? Рашков, пияна червена гнидо, не знаеш какви глупости говориш.
  • 127 Магистралчик

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Буда":

    За километрите бъркаш много:
    „Борисов: Построихме над 500 000 000 километра магистрали (ВИДЕО)“
    https://fakti.bg/bulgaria/591644-borisov-postroihme-nad-500-000-000-kilometra-magistrali-video
    :D
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове